Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a barátnőm nem (213 db)

Mit csináljak? A barátnőm nem szeretné, hogy kinyaljam de én szeretném boldoggá tenni?

A barátnöm undorodik attól, hogy orálisan kilégíteném, de ő ezt szívesen szop le. Nem tudom, hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: Ez esetben azzal teszed boldoggá, ha NEM nyalod ki. Ilyen egyszerû.

Ez esetben azzal teszed boldoggá, ha NEM nyalod ki. Ilyen egyszerû.
Én élvezném ha nekem nem kéne semmit csinálnom egész nap csak szopnának.
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a tippeket
tudakold meg mikor van peteérése ( mert akkor a legkönnyebben izgatható egy nõ és akkor könnyebben veti le gátlásait) utána szervezz meg egy kis négyszemközti itókázást, ne itasd le részegre csak annyira hogy már lazább legyen , mondjuk két feles snapsz szambukál vagy valami nõies. és akkor kezd el kézzel kéneztetni majd mikor már látod hogy nagyon kíván vond meg tõle , hagyd abba egy fél percre majd mikor már nagyon vágyik a folytatásra akkor kezd el a hasánál és haladj lejjebb akár még nadrágon kerezstöl is eleinte persze ne framer legyen rajta, vagy ha az van akkor bugyin kerezstül csak az orroddal izgasd , és mikor mikor érzed hogy belemegy akkor folytasd ,
Én sem szeretem. Hagyd inkább, mert az nem öröm neki így
Ha még nem próbálta (és nem tudja, hogy kihagyja a legcsodálatosabb dolgok egyikét), lehetsz egy icipicit erõszakos, vagy pl fogadhattok valamiben és kérd, hogy 3 percig hagyja, ha nyersz. De a türelem is sokat segíthet, mert ehhez nagy bizalom kell (legtöbbünknek). De ha már próbálta és nem tetszett neki, inkább hagyd, bár lehet, csak a pasija volt béna.
A kérdező hozzászólása: de tudom, hogy eszmeletlenul boldogga tennem, a szeretkezessel is igy volt, de mar imadja
ha szeretnéd boldoggá tenni, NE nyald ki!
Inkább hagyd!
A kérdező hozzászólása: nyalasi tippeket is elfogadok ;)

Mit csináljak? A barátnőmnek nem volt kedve beszélni velem tegnap telefonon.22f

Fel se vette. Mit csináljak? Nem fogom hívni, mert ezt már tegnap elrontottam, miután írt, hogy nincs kedve beszélni velem, kicsit kiakadtam és írtam neki sms-t, hogy én meg szeretnék.Aztán megcsörgettem. Aztán meg egy olyat, hogy akkor reggel hívjon, de még nem hívott. Eddig volt az amit elcsesztem. Ez már mindegy.

Legjobb válasz: Sztem ha "nincs kedve beszélni veled" már [email protected]

Sztem ha "nincs kedve beszélni veled" már [email protected]
Hûha! Õ szüleivel él még?? Mert lehet valami családi dolog van az ügyben! És nem történt köztetek semmi olyan amire megsértõdhetett volna??
22 eves vagy??? Ha nincs kedve beszelgetni, annak ket szamodra relevans oka lehet: Te, vagy nem Te! Mindket esetben legyel türelmes egy kicsit. Az elözmenyeket nem cseszted el teljesen, mert legalabb latja, hogy szamit neked. Varj egy kicsit es ha nem jelentkezik, akkor kerdezd meg töle az okot. Ha vannak probleemaitok, beszeljetek rola! Tudod, mint a felnöttek szoktak!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az a helyzet, hogy én nagyon szeretek ilyeneket megbeszélni, ezzel nincs gond, csak õ kicsit más típus, inkább magába fojtja a dolgokat és egyszerre robban ezek szerint. Lehet, hogy ez történt most. Csak remélem elfelejti. Akkor türelmet gyakorlok. És ha nem hív holnap este rákérdezek, mert nem bírom ki tovább. Amúgy a szüleinkkel élünk, bár én már szeretnék külön költözni... Csak még anyagilag nem jött össze.

Mit csinaljak a baratnomnek nem eleg a meret?

Szoval tobbx is volt mar szex nem olyan reg vagyunk eggyut eddig nem mondta de tegnap kezdte mondogatni h vegyek farok novesztot, en azt hittem h eloszor viccel de mikor eszre vettem h komolyan gondolja akkor majd leeset az a'llam, azert mert nekem egyalaltalan nincs kicsi farkam 22cm es 7.5cm vastag. Nekem nem kell nagyobb farok!

Legjobb válasz: Cseréld le, és vegyél neki egy lovat.

Cseréld le, és vegyél neki egy lovat.
fake vagy ergo a farkad 12-13 cm
menekülj! a csaj ufó!
A kérdező hozzászólása: nem is lehet itt kerdezni semmit miert ne lehetne amugy nem k.rva en voltam neki az elso... miert olyan nehezz ezt elkepzelni?
hûû :D iszunk egy bambit?? :D 18/L
így van...fake. Álmodozz csak kis kópé...dörzsölgesd tovább a 13 centis bohócodat és cseréld le a vonalzódat mert letört az elejérõl 8 cm.;)
annyi az igazség hogy ez kamukérdés -.-"
Öntsön neked Gábor Áron egy rézágyút, az hátha elég lesz a csajnak.
ez baromság:O az én barátomnak 16-18 centi, és így is egyes pózokban sokszor fáj is ha nagyon belémhatol. akkor hogy lehet hogy a csajnak a 22 kicsi?:O
Küldd el hozzám a csajt.xD
Márpedig fake, este alszik a moderátor :D
úristen!!!! az kicsi a csajodnak? ha 12-13 centi lenne a farkad azt mondanám oké, hogy elégedetlenkedik ( de... nem illik egy ilyen mondatot mondani a pasidnak...) de 22 cm?? ha már 18-centi egy srácnak azt mondom hogy hûû... most aztán szerencsés vagyok. sõt... már a 17-el is bõven megvagyok elégedve. a csajod mi? egy k..urva? már megbocsájts de úristen...! :D a barátomnak 19cm. :D és nagyon megvagyok áldva szerintem...:O
A kérdező hozzászólása: volt h tovig benyomtam neki, csodalkoztam is rajta h hogyan ment bele az egesz:S
A kérdező hozzászólása: nem fake.... miert volna az?
00:55 voltam mert lehetetlen. oké, én elhiszem hogy ekkora a farkad.. de az egy kicsit lehetetlen hogy ennyire tág a csajod és még még nagyobbra vágyik... nekemis fáj esetenként amikor túlságosan belémhatol, pedig jó pár éve nem vagyok szûz, és volt egy pár pasim már...:D és neki 19 cm...:D és kur.vára rászorítok még így is fáj neki néha ha du.gunk! vagy kamuzik a csaj és egy orbitálisan nagy kur.va, vagy tényleg ufóó....és ha igaz ku.rva gyorsan küld el nõgyógyászhoz! :D
Bnõd ne akarjon magának pasit. Éretlen még.
szerintem ne kavarj be ilyen baromságokkal
mosolyogj rá mint a vadalma
"bökd meg fészen " asszondja, sztem az olyan dedósxD
A kérdező hozzászólása: de nem találkozom vele :( akk mit csináljak ??
Csinálj magadnak.
Azért nem csinál, mert megváltozik a szádba a ph.És nincs is palacsinta sütõje, se tojása.se teje.
Csinálj magadnak! Itt az ideje, hogy a teljes egyenjogúság elsöpörjön minden felállított szerepet! 17/F
feküdj le vele
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Dobáld meg tojással!
Keverd ki a palacsintatésztàt és öntsd a fejére.
Mondd neki, hogy válasszon: palacsinta vagy anál.
Dobd ki.
verd meg..
Feltettem vitézre, ha nem gond. Amugy meg: Köpd õt szemen, és mondd neki, hogy palacsintát, vagy széjjeldugatlak Gyurcsánnyal. [email protected] fejen palacsintasütõvel. Lõdd [email protected] Fejeld le.
"Egyenjogúság lol.. Na ne vicceljünk már." Most mi a bajod az egyenjogúsággal? 17/F
Nekem már megcsinálta!!! :) :) :)
Csinálj egyedül, és kínáld meg vele. Annyira jól fog neki esni, hogy legközelebb õ is kedvez neked. Ez kölcsönös (jó esetben).
A kérdező hozzászólása: Ma már nem hiszem , hogy találok olyan lányt , aki csinál nekem...
"Csinálj magadnak! Itt az ideje, hogy a teljes egyenjogúság elsöpörjön minden felállított szerepet!" Egyenjogúság lol.. Na ne vicceljünk már.
vessed a szemére hogy szégyeld össze magad , dobd ki, dugd meg jobban, pofozd meg tarkón lövés, olvass fel neki bibliát és közbe szúrd bele a receptet. Normális válasz:Mondjad neki hogy :de meghalnék egy milkás palacsintáért! Vagy:Úgy szeretlek...Csinálsz palacsintát? Vagy:Nincs palacsinta, nincs dugás! :) Vagy:Szépen megkéelek , csinálsz palacsintát, baz dmeg! vagy:Olyan csinos vagy ma...Csinálsz palit? VaGY:Elõjátékhoz egy kis palacsintát? :)
Akkor nincs mese. Szakíts vele, és ha megkérdezi hogy miért, válaszold azt, hogy azért mert nem mentél el nutelláért! Találsz te olyat aki elmegy neked!
A kérdező hozzászólása: Már kétszer lefeküdtem vele ma és nem képes elmenni nutelláért...
Iuventus, én veled értek egyet!
Még ne feküdjetek le..bõven ráér a lány..és még jobb lesz ha vár vele..
tegyé rá nyomókötést
"Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár." Miért érzem úgy, hogy ez a mondat több sebbõl is vérzik? :D
Szívás, ha a lány vérzékenységben szenved, mint II. Miklós cár.
Te hány éves vagy?
jaj bocs, félreértettem
várj pár napot és kész
Par csepprol vam szo ne ijedj meg:)
ha jót akarsz neki, ennyi idõsen még hagyd békén szegényt.
Nem sok vérröl van szo. persze ez egyéntöl fûgg. legyen kéznél egy zsepi és ennyih :)

FONTOS! Mit csináljak a barátnőmmel? Szerintem pszihológushoz kéne mennie, de nem akar semmi ilyesmiről hallani (többi lent)

Az egyik barátnőm nagyon furcsán kezeli a rossz dolgokat.Mikor meghalt a nagypapája, több hétig nem aludt semmit, és félt a telefonhívásoktól, hogy valaki meg fog halni, és esténként mindig járkált a házban megnézni, hogy mindenki jóban van.Most meghalt a nagymamája, és újra nem alszik semmit!Mondtam neki, hogy gondoljon a jó pillanatokra, de nem tud, és mindenért magát okolja, hogy nem bírt elmenni a temetésre, ment lelkileg nem bírta, és azóta kínozza magát emiatt!Egyre nehezebben bírja el fogadni a rossz dolgokat, amik az élet részei, és annyira roszz egyre rosszabb állapotban látni.Mondta, hogy a szülei pszihológushoz akarják beiratni, de ő nem is akar hallani ilyesmiről!Mit csináljak?

Legjobb válasz: pszichológus.

pszichológus.
Ráncigáld el pszihológushoz:/
Kimondottan az az eset, ami bogyókkal jól uralható valószínûleg.
Neked kéne megynyugtatnod, elmondani, hogy az élet legtermészetesebb része, ha valaki öregen meghal. Meg persze hagyni, hogy hozzád bújjon egyfolytában, ha ilyenje van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Mit csináljak a barátnőmmel amikor ott alszik nálam? (lány-lány bulii, nem vagyunk lezbik)

tudom hogy beszélgetés, kajacsinálás,filmezés, netezés.... de valami más nincsen?

Legjobb válasz: Semmi gáz nincs abba, ha szexuális dolgokat is csináltok. Fõleg ha engem is meghívtok.

Semmi gáz nincs abba, ha szexuális dolgokat is csináltok. Fõleg ha engem is meghívtok.
hány évesek vagytok ??
Menjetek el sétálni, korizni, deszkázni, shoppingolni :D Én a múltkor varrtam a barátnõmmel egy nadrágot :D

Mit csináljak a barátnőmmel, ha nem lehet vele semmit programozni, mert állandóan siet haza?

Nagyon lusta és 1 éve vagyunk legjobb barátn?k. 18évesek vagyunk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!