Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a 8.5 hónapos (4 db)

Mit csináljak, ha a 8.5 hónapos babám nem fogad el más cumit, csak azt amit a kezdetektől használ?

Még mindig a 0-6 hós korig szóló cumit használja, és nem fogad el mást. Ez baj? Árt a fogainak? Egész jó állapotban van, csak elalváshoz használja, szilikon, fogszabályzós, NUK.

Legjobb válasz: Szerintem annyira nem probléma,fõleg ha csak elalváshoz kell neki,nem pedig egész nap a szájában lóg.

Szerintem annyira nem probléma, fõleg ha csak elalváshoz kell neki, nem pedig egész nap a szájában lóg.
szerintem még nem gond 8, 5 hónaposan. azt szokta meg, ahhoz ragaszkodik. olyan neki mint más gyereknek a kedvenc játék. idõvel majd teljesen leszokik róla.

Mi történhet? Kisfiam 8 hónapos lesz! Eddig kétszer aludt, reggel 8.20-9-30ig! és 13-14-ig, de a délutáni alvás után 5 órát volt fent a következő vagyis esti alvásig! Már 18órakor tiszta dinka! Mit csináljak vagy hogyan kezeljem?

Aludhat 3 szor?Reggel meg maximum 6ig alszik!Éjjel többször ébred!de ez nem ujdonság!Már nem szopizik!

Legjobb válasz: Nálunk a 8,5 hós variál most szinte minden nap máshogy alakul.

Nálunk a 8, 5 hós variál most szinte minden nap máshogy alakul.
Nalunk ugyanez. 8 honapos a kisebbik fiam, ossze vissza eszik, alszik jelen pillanatban. Van amikor (6-kor kel) csak fel 12-kor alszik eloszor es delutan meg egyet, van amikor napi 3x, van amikor reggel es delutan. Alvasmennyiseg is valtozo felora es 2 es fel ora kozott. En kivarom, majd csak beall valamikor, igy volt a naggyal is. O is elkezdett ejjel felkelni, van amikor egy orat is porog, nem lehet visszaltatni. En ezt annak tudom be hogy 2-3 hete mar all kapaszkodva es nagyon menne mar, valoszinuleg ez nem hagyja nyugodni, folyton gyakorolna. :)
Ha reggel már 6kor kell akor miért nem teszed vissza evés után aludni?Az én lányom is közel 8 hónapos, Õ reggel 8 után kell(éjszaka soha nem ébred föl, már 3 hónapos kora ota)és 10kor teszem vissz ujra aludni, akkor alszik 1 vagy 2 orát, utána megyünk sétalni és 2 után mikor eszik megint alszik ugy 2-5ig.És akkor estig ébren van, igy kibir még 3 vagy 4 orát ébren.Ne értse senki félre nem dicsekedés képen irtam h az én kislényom milyen ügyes, csak nálunk ez a program.De szerintem ez szokás kérdése.Probáld meg töbször letenni, hátha elalszik.

Miért van ez? 1 hónapos Babám nagyon hasfájós; szopizik este 8 körül, majd éjfél körül ezek után elalszik. De hajnali 4-5 körüli evés után félálomban a következő evésig nyög, nyöszörög, horkant, felsír. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Étkezés után mindig büfiztesd hogy ne maradjon bent levegõ. Ha el is aludt, fektesd a válladra, a levegõ akkor is kijön ha alszik a baba. Mi 2 hete használjuk a gripe water vizet, délutáni és esti étkezések közben 3 ml-t kap a baba, azóta nincs hasfájás. Mi most vagyunk 2 hónaposak. Az adagolásnál 5 ml-t írnak, de ki kell próbálni mert általában a kevesebb mennyiség is elég, nekünk pl 2 vagy 3 ml. Délután 2ml, éjjel 3 ml. Fecskendõvel mérjük és úgy adjuk a szájába.

Étkezés után mindig büfiztesd hogy ne maradjon bent levegõ. Ha el is aludt, fektesd a válladra, a levegõ akkor is kijön ha alszik a baba. Mi 2 hete használjuk a gripe water vizet, délutáni és esti étkezések közben 3 ml-t kap a baba, azóta nincs hasfájás. Mi most vagyunk 2 hónaposak. Az adagolásnál 5 ml-t írnak, de ki kell próbálni mert általában a kevesebb mennyiség is elég, nekünk pl 2 vagy 3 ml. Délután 2ml, éjjel 3 ml. Fecskendõvel mérjük és úgy adjuk a szájába.
Az enyém is nagyon hasfájós volt most 1 éves.Próbálj vigyázni az étkezésre, és írass fel neki görcsoldót. Nekem csak a papaverines vált be.A széklete rendben?? Igen szegénykéim némeikük nagyon szenved több hónapos koráig.
Lehet, hogy marad benne levegõ, mert félálomban eszik és ezért nem tud rendesen büfizni. Hason altatod? Ha nem, érdemes lenne megpróbálni, jót tesz a hasfájós babáknak - persze légzésfigyelõvel ajánlom. Csak nyöszörög, vagy fel is ébred a babád? Mert ha nem, akkor mindenképpen hagyd aludni... anno a kislányom is csinált ilyet, jobb ilyenkor nem bolygatni, addig sem szenved szegényke... Ha pedig megébred, bpróbáld büfiztetni, lehet, hogy utána megnyugszik. Ja, és mi infacolt adtunk neki, valamicskét segített, vagy az espumisan cseppel is próbálkozhatsz. Nem kell minden kaja elõtt/közben adni, csak a problematikus idõpontokban...


Állatorvoshoz például elvitted már?
És az orvos mit mondott a lábára? Mit adott neki? Nincs Láza? Egyébb sérülés?
A kérdező hozzászólása: Elvittem orvoshoz a labaval ... de azutan nem volt etvagya ....
Se a tej, se a csont nem való a kutyának.
A kificamította a lábát, gondolom saját diagnózis. Lehet komolyabb sérülés, esetleg törés, esetleg valami gyulladás, lehet, hogy lázas, és valószínüleg fájalmai vannak. Ha neked kificamodik a bokád, nem mész orvoshoz????
Tejet nem kéne neki adnod. Vidd orvoshoz! Mikor kificamodott a lába, látta orvos?
Általában akkor nem esznek a kutyák, ha valami bajuk van. Ilyenkor pedig az gazda elviszi állatorvoshoz, hogy kiderüljön, mi a gond.
attól, hogy nincs étvágya, még el lehet vinni állatorvoshoz, itt az oldalon nem fogsz találni, senki nem tud látatlanban segíteni
A kérdező hozzászólása: Az hogy nem akar enni ...
akkor mit itt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Meg nem ...
A kérdező hozzászólása: Azt monta hogy a laba ki van ficamodva ... es nem tudom mien gogyszert adtak be neki csak annyit hogy gyulladasgatolot ... egyebb serulese nincs ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!