Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a 8.5 (12 db)

Mit csináljak, ha a 8.5 hónapos babám nem fogad el más cumit, csak azt amit a kezdetektől használ?

Még mindig a 0-6 hós korig szóló cumit használja, és nem fogad el mást. Ez baj? Árt a fogainak? Egész jó állapotban van, csak elalváshoz használja, szilikon, fogszabályzós, NUK.

Legjobb válasz: Szerintem annyira nem probléma,fõleg ha csak elalváshoz kell neki,nem pedig egész nap a szájában lóg.

Szerintem annyira nem probléma, fõleg ha csak elalváshoz kell neki, nem pedig egész nap a szájában lóg.
szerintem még nem gond 8, 5 hónaposan. azt szokta meg, ahhoz ragaszkodik. olyan neki mint más gyereknek a kedvenc játék. idõvel majd teljesen leszokik róla.

Mi történhet? Kisfiam 8 hónapos lesz! Eddig kétszer aludt, reggel 8.20-9-30ig! és 13-14-ig, de a délutáni alvás után 5 órát volt fent a következő vagyis esti alvásig! Már 18órakor tiszta dinka! Mit csináljak vagy hogyan kezeljem?

Aludhat 3 szor?Reggel meg maximum 6ig alszik!Éjjel többször ébred!de ez nem ujdonság!Már nem szopizik!

Legjobb válasz: Nálunk a 8,5 hós variál most szinte minden nap máshogy alakul.

Nálunk a 8, 5 hós variál most szinte minden nap máshogy alakul.
Nalunk ugyanez. 8 honapos a kisebbik fiam, ossze vissza eszik, alszik jelen pillanatban. Van amikor (6-kor kel) csak fel 12-kor alszik eloszor es delutan meg egyet, van amikor napi 3x, van amikor reggel es delutan. Alvasmennyiseg is valtozo felora es 2 es fel ora kozott. En kivarom, majd csak beall valamikor, igy volt a naggyal is. O is elkezdett ejjel felkelni, van amikor egy orat is porog, nem lehet visszaltatni. En ezt annak tudom be hogy 2-3 hete mar all kapaszkodva es nagyon menne mar, valoszinuleg ez nem hagyja nyugodni, folyton gyakorolna. :)
Ha reggel már 6kor kell akor miért nem teszed vissza evés után aludni?Az én lányom is közel 8 hónapos, Õ reggel 8 után kell(éjszaka soha nem ébred föl, már 3 hónapos kora ota)és 10kor teszem vissz ujra aludni, akkor alszik 1 vagy 2 orát, utána megyünk sétalni és 2 után mikor eszik megint alszik ugy 2-5ig.És akkor estig ébren van, igy kibir még 3 vagy 4 orát ébren.Ne értse senki félre nem dicsekedés képen irtam h az én kislényom milyen ügyes, csak nálunk ez a program.De szerintem ez szokás kérdése.Probáld meg töbször letenni, hátha elalszik.

A mai nap iderült, hogy a kislányom bárányhimlős. Ez mind nem lenne baj, de én nem voltam még benne és 8 hetes, 5 napos terhes vagyok. Mit csináljak, hogy ne csavarodjak be?

Hétf? délután megyek a dokihoz konzultációra.De nem hagy nyugodni a gondolat, hogy esetleg a babám beteg lehet...Egész nap sírok...Nagyon el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Szeritnem felesleges bepánikolnod. felhivni nem tudod a dokit hogy mit csinálj? Ha attól megnyugszol menj el egy pár napra otthonról amég nem beszélsz a dokival.

Szeritnem felesleges bepánikolnod. felhivni nem tudod a dokit hogy mit csinálj? Ha attól megnyugszol menj el egy pár napra otthonról amég nem beszélsz a dokival.
A kérdező hozzászólása: Ma már hívtam, õ mondta, hogy hétfõn menjek be.
Ó, szegény. Ha teheted bízd másra a kislányod ápolását, a legjobb, ha külön lakásban is lesztek egy ideig. Hátha még nem kaptad el. Amit én így hirtelen olvastam a neten, az az, hogy 10% esélye van (ha elkaptad), hogy a baba megbetegszik. DE 90%, hogy nem lesz baja! Úgyhogy nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. valamennyire jobb.Elég peches vagyok az utóbbi 2 évben, és úgy örültünk a babának. Azt hittük, véget ér a pech sorozat.
Véget ért, nyugi. :) Ha a doki szerint vészhelyzet lenne, nem mondta volna, hogy várjál hétfõig. Amúgy pedig a 60 napos terheségeddel már túl vagy azon az idõszakon, hogy kárt tehetne a picidben a vírus. ... és még az sem biztos, hogy most elkapod ... Szóval nyugavér, csigalom. :)
Énnekem a férjemnek övsömöre volt mikor kiderült, hogy terhes vagyok.Én akkor voltam 5 hetes és nem voltam még énsem bárányhimlõs és rám és a 3 éves lányomra veszélyes lett volna mivel ez a bárányhimlõ másik változata.És akkor azt monta az orvos és a védõnõ is , hogy az nem veszélyes hanem a rózsahimlõtõl kell félni mert az nagyobb fertõzéstokoz a babának.Remélem megtutalak kicsit nyugtatni.
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam el!Ma láttam ultrahangon a virgonckámat!

Miért van ez? 1 hónapos Babám nagyon hasfájós; szopizik este 8 körül, majd éjfél körül ezek után elalszik. De hajnali 4-5 körüli evés után félálomban a következő evésig nyög, nyöszörög, horkant, felsír. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Étkezés után mindig büfiztesd hogy ne maradjon bent levegõ. Ha el is aludt, fektesd a válladra, a levegõ akkor is kijön ha alszik a baba. Mi 2 hete használjuk a gripe water vizet, délutáni és esti étkezések közben 3 ml-t kap a baba, azóta nincs hasfájás. Mi most vagyunk 2 hónaposak. Az adagolásnál 5 ml-t írnak, de ki kell próbálni mert általában a kevesebb mennyiség is elég, nekünk pl 2 vagy 3 ml. Délután 2ml, éjjel 3 ml. Fecskendõvel mérjük és úgy adjuk a szájába.

Étkezés után mindig büfiztesd hogy ne maradjon bent levegõ. Ha el is aludt, fektesd a válladra, a levegõ akkor is kijön ha alszik a baba. Mi 2 hete használjuk a gripe water vizet, délutáni és esti étkezések közben 3 ml-t kap a baba, azóta nincs hasfájás. Mi most vagyunk 2 hónaposak. Az adagolásnál 5 ml-t írnak, de ki kell próbálni mert általában a kevesebb mennyiség is elég, nekünk pl 2 vagy 3 ml. Délután 2ml, éjjel 3 ml. Fecskendõvel mérjük és úgy adjuk a szájába.
Az enyém is nagyon hasfájós volt most 1 éves.Próbálj vigyázni az étkezésre, és írass fel neki görcsoldót. Nekem csak a papaverines vált be.A széklete rendben?? Igen szegénykéim némeikük nagyon szenved több hónapos koráig.
Lehet, hogy marad benne levegõ, mert félálomban eszik és ezért nem tud rendesen büfizni. Hason altatod? Ha nem, érdemes lenne megpróbálni, jót tesz a hasfájós babáknak - persze légzésfigyelõvel ajánlom. Csak nyöszörög, vagy fel is ébred a babád? Mert ha nem, akkor mindenképpen hagyd aludni... anno a kislányom is csinált ilyet, jobb ilyenkor nem bolygatni, addig sem szenved szegényke... Ha pedig megébred, bpróbáld büfiztetni, lehet, hogy utána megnyugszik. Ja, és mi infacolt adtunk neki, valamicskét segített, vagy az espumisan cseppel is próbálkozhatsz. Nem kell minden kaja elõtt/közben adni, csak a problematikus idõpontokban...

13 éves vagyok és a péniszem van hogy 5 cm nyugalmi állapotban és merevedésnél 8-9, fog-e még nőni egyáltalán és ha igen mit csináljak hogy nőjön?

Legjobb válasz: Ha sok répát eszel, akkor nõni fog, és fütyülni is megtanul. Viccet félre téve még nõhet, de majd maximum magától. Növeszteni nem tudod.

Ha sok répát eszel, akkor nõni fog, és fütyülni is megtanul. Viccet félre téve még nõhet, de majd maximum magától. Növeszteni nem tudod.
A kérdező hozzászólása: kösz
13 évesen nekem is akkora volt, másnak meg már 13cm is... De késõn érõ típus vagyok, és mostanra már 16 centire nõtt. Amúgy meg ne aggódj, ritka akinek 13cm alatti, az meg még átlagos. Max annyit tehetsz hogy nõjön, hogy sportolsz és rendesen táplálkozol. 21/F
A másik, meg hogy sokan el vannak tévedve méret ügyileg. Vagy nem tudják hogy kell mérni, vagy hazudnak még saját maguknak is. A magyar átlag pénisz méret 14, 8 centi, ami európai viszonylatban az élmezõnyben van. 13-16 centi számít átlagos, leggyakoribbnak, és a legtöbb nõ számára ez megfelelõ méret. Akinek ennél kisebb van, azzal kibszott a sors :P.
Tyû wá az nagyon kicsi én most lettem 13éves és már 16 centis
reméljük ugyan ebben az ütemben folytatja a fejlõdést a péniszed, és nem lesz majd lyuk, ahová be tudod tenni :) . Egy vetélytárssal kevesebb
Mi a baj? Mit csinált?
Remélem megjön az esze!
Igazán sajnálom, igazán. Az állatok is hozzádnõttek, és amiben éltetek.Nem tudok ehhez mit írni, nem lesz könnyû az biztos, de szépen kialakítod az életedet. Kívánok hozzá sok erõt és egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatás, probálok majd beszélni vele, de 1 hete nem megy , sajna mindketten olyanok vagyunk h ( nehogy már én ...) de vasárnap probálkozok, ugyanis holnap kimegy horgászni, vasárnap jön, lehet ez jot tesz neki a gondolkodásra. Holnap mindenkinek kommentelek ha még irtok, mennem kell 5 kor kelek, 7 re járok dolgozni, fizetés meg kell köszi eddigi együttérzést ( kutyával mi lesz nem tudom imádom ). Puszi neketk holnap irok
Azért mert olyan kis kimért és tisztelettudó voltál 15 éves leányzó... És nem rossz értelemben derültem rajtad, csak ritka manapság a mai fiatalok között, az ilyen..., jórésze(tisztelet a kivételnek) flegma, tiszteletlen.
Kérdezõ:talán most lesz ideje, jól átgondolni mig elmegy horgászni, hogy helyesen cselekszik-e!Én mindenesetre kivánom, hogy jól alakuljanak a dolgok, neked meg sok erõt és bátorságot a beszélgetéshez!!!
Ha nincs esetleg másik nõ a képben, akkor ez szerintem kapuzárási pánik.Most hirtelen rádöbbent, hogy annyi mindent nem csinált még az életben, és mindjárt vége..., szenved.Szerintem visszakaphatod, de ahhoz az kell, hogy amíg külön vagytok ne hagyd elmérgesedni a kapcsolatotokat.Lény megértõ, ne sorold neki folyamatosan a sérelmeidet, mert sokszor rosszabbá válik szakítás után a kapcsolat, mint amilyen elõtte valaha volt. Ahogy írsz, nekem az jön le, hogy intelligens, és kulturált módon fogsz tudni viszonyulni hozzá. A gyerekeid tényleg csak mondvacsinált indok, valójában szerintem maga sem tudja mi baja, ezért mondta ezt. Ha meg másik nõ van a dologban, az elõbb utóbb úgyis kiderül, és akkor nem tudom mi lesz..... Sok sikert, remélem az elsõ verzió jön be!
Jó napot! 13 éve vagyok de sajnos tudom mit élsz át. A lánnyal két évig tartott a kapcsolatunk. Most másfél év után megkérdeztem tõle h miért szakítottunk. Azt hazudta hogy van másik barátja. Láttam a szemében hogy nem mond igazat ezért én még fogom faggatni hogy mi a baja velem. Bocsi sok a rizsa. Az a lényeg hogy nehéz ezen túlenni de fel a fejjel és sok sikert! Remélem megint összejön azzal az emberrel. Viszlát!
Ui: Rajtam a zene segített és az hogy megbeszéltem vele a dolgot! 13/F
A kérdező hozzászólása: Hát most ugy állunk, hogy tegnap délután kiment horgászni, és ahogy kiért felhivott, mintha misem történt volna ( nem is értem ) azota sokszor hiv, nem értem az egészet most mi van ? Holnap reggel jön, fogalmam nincs mi lesz, mintha mi sem történt volna . De azért engem jol megsértett nem megy ez olyan könnyen, hogy neki legyen ebbe igaza!! Hogy látjátok, mit tegyek ? Tegyek ugy mintha nem lewtt volna semmi ?
Én az ön helyében megkérdezném hogy ezt most miért csinálta és mire volt jó? Aztán ha rosszabbik esetben el válik akkor keress valaki mást hogy elfelejtsd, az állatokat meg tartsd meg vagy ha marad akkor éljétek tovább az életeteket mint én Én azóta kerestem mást és azóta megint a fellegekben érzem magam! Én csak ezt tudom tanácsolni. Ui:Sok sikert az élethez! UI2:Én karatézom és mondjad neki ha megbánt téged akkor megverem!:D
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy , majd szolok, jelenleg csend van, probálunk együtt meradni, meglátjuk mi lesz, nem tudom meddig tart. De irok ha kell egy karatés !:D Szavadon fogléak :P
Remélem annyira sinán mennek majd a dolgok mint amilyen a medence víztükre(mikor teljesen sima)!
miért? 15/L
Komolyan nyomod:D Most jót derültem 15 éves leányzó...
22:14-es vagyok =) Sajnálom igaz amit elõb írtam nem sokat tudtam segíteni, sõtt semmit sem. És azért is elnézést! 15/L
A kérdező hozzászólása: Mind a férjem, mind a ház, mind amit együtt csináltunk, mit kezdjek a kutyámmal szivemhez nött, ha eladjuk a házat, csak panel jöhet szoba, cicák is szintugy, hát megszakad a szivem, föleg mostmár az állatok miatt föleg, férjem eljátszotta a dogot
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm remélem menni fog még nagyon az elején járunk a költözésbe 1 hete mondta h elköltözi
A kérdező hozzászólása: A történet hosszu, röviden, 10 éve jöttünk össze 2 gyerek nekem, 2 neki, én a két gyerekkel költöztem vele össze uj családi házba 10 éve, mindent magunk csináltunk, felujitás, kertben folia, imádjuk az állatokat, szerelem, majd szeretet, megbecsülés , majd most egyik naprol a másikra azt mondja lelép, kérdem miért, azt mondja, nem az én két gyerekemre akar keresni, szerintem ez kifogás, ha megnézzük, én többet hozok haza, le is irom lássátok Keresetem 110 ezer ft, családi potlék 50 ezer mert mindkettö sajna ekzémás elég rossz tünetekkel, söt kapok gyerek tartást 30 ezret. Ö 120 at kap. Na ennyi nagyvonalakban Én még mindig kibékülnék, de 1 hete szot sem váltunk.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom 1 hete nem szolunk egymáshoz
Az õ gyerekeivel mi van? Nekik sem ad semmi támogatást? Ha 10 évi keresett a te gyerkeikdre, akkor most mi történt, hogy így döntött! Próbáljátok megbeszélni a dolgot, a "nem beszélnünk egymással" nem megoldáa.
Talán még nincs veszve minden. Szerintem ez a gyerekekre költött pénz csak kifogás, vagy ürügy. Lehet, hogy megismerkedett valakivel, fellángolás, költözés, aztán meg majd elmúlik, és vissza akar jönni. Persze aki a gyerekeket ide-oda rángatja, nem lehet valami rendes családapa. Viszont nézz szét " MAGADNÁL is. Gondold át, mi az amire esetleg ráúnhatott. Próbáld meg az õ szemével látni a kapcsolatotokat. Pl. nem lehet, hogy túlságosan koncentráltál a házfelújítás, cicák, kutyák stb körülményekre, és kevesebbet a kapcsolatotokra? Vagy nem lehet, hogy másképpen bántál a saját gyerekeiddel, mint a nem sajátjaiddal? Nem lehet, hogy az övéi panaszkodtak rád? Õszintén, úgy értem magadhoz õszintén godnold át a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Ö is fizetett gyerektarást 2 honapja nem fizet ( 21 és 23 éves gyerekei vannak dolgoznak ) nekem 16 és 19 évesek, a gyerekeit minden héten hétvégén ebédre vártuk, meg volt minden, nem tudom mi lehet, lehet ürügy az nekem nagyon mellbe csapás, szeretem a gyerekeit is, sosem volt bajunk egymással.
Ez csak kifogás a részérõl sztem, hogy nem a gyerekekre akar keresni..., más van e mögött!Gondolom sejted mire gondolok.
Szerintem korai még temetni a házasságot 1 hét után nehogy már a költözés jöjjön.faggasd ki nincs e valami más a háttérben.
Jó estét^^ Én még gyerek vagyok de azért írok. Nagyon sajnálom ami történt én már csak tudom hogy milyen érzés fõleg az h 10 év meg ilyenek. Anyukám nemrég váltak el 20 év után. Mindenap látom anyukámat hogy nagyon szomoru apum miatt. Fõleg akkor amikor apum nálunk hozzá a jelenlegi csaját. -.- Nem tudom hogy még mit írhatnék. Szóval fel a fejjel. :) Viszlát :)
Akkor ezek szerint elmentek a viharfelhõk, jól alakulnak a dolgok?
Állatorvoshoz például elvitted már?
És az orvos mit mondott a lábára? Mit adott neki? Nincs Láza? Egyébb sérülés?
A kérdező hozzászólása: Elvittem orvoshoz a labaval ... de azutan nem volt etvagya ....
Se a tej, se a csont nem való a kutyának.
A kificamította a lábát, gondolom saját diagnózis. Lehet komolyabb sérülés, esetleg törés, esetleg valami gyulladás, lehet, hogy lázas, és valószínüleg fájalmai vannak. Ha neked kificamodik a bokád, nem mész orvoshoz????
Tejet nem kéne neki adnod. Vidd orvoshoz! Mikor kificamodott a lába, látta orvos?
Általában akkor nem esznek a kutyák, ha valami bajuk van. Ilyenkor pedig az gazda elviszi állatorvoshoz, hogy kiderüljön, mi a gond.
attól, hogy nincs étvágya, még el lehet vinni állatorvoshoz, itt az oldalon nem fogsz találni, senki nem tud látatlanban segíteni
A kérdező hozzászólása: Az hogy nem akar enni ...
akkor mit itt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Meg nem ...
A kérdező hozzászólása: Azt monta hogy a laba ki van ficamodva ... es nem tudom mien gogyszert adtak be neki csak annyit hogy gyulladasgatolot ... egyebb serulese nincs ...

Mit csináljak, ha a vírusírtó (AVG free 8, 5) talált egy vírust, de nem tudja kiírtani?

Legjobb válasz: Próbáld meg egy online vírusirtóval eltüntetni a vírust vagy töltsd le addig pl. az avast!-ot vagy az NOD 32 próbaverzióját majd futtas le egy teljes vizsgálatot valamelyikkel.

Próbáld meg egy online vírusirtóval eltüntetni a vírust vagy töltsd le addig pl. az avast!-ot vagy az NOD 32 próbaverzióját majd futtas le egy teljes vizsgálatot valamelyikkel.
"Egy virus sem votl NOD alat"...ja, hat szerintem nem talalt... Menj, dobd el!
ha egy virusirto nem toroli ki a virust ez azt jelenti hogy egy masik progi hasznalja azt a file-t akkor karantemba helyezi es az Anti-Virus Unistalasakor a karantenlista megmarad es akkor kitorolhetoek a file-k ...
Van az a trükk, hogy frissíted a vírusirtót, aztán csökkentett módban indítod el a win-t (net nélkül meg minden nélkül) és úgy futtatod a vírusirtót. Ilyenkor nem töltõdik be a vírus a memóriába a csökkentett mód miatt (persze ez nem 100%). Ha így se lehet leírtani akkor szedd ki a vinyót a gépbõl és vidd el vkihez (esetleg munkahelyre) és kösd rá egy másik gépre. Ezután víruskeresés, blablabla.
Június óta ESS 4.0 van a gépemen, egyetlen vírus sem tudott bejutni! De meg kellett venni.
nod 32 megéri megvenni mióta van egy vírusom sem volt de szerintem nem igazán a vírustól kell félni hanem a férgektõl
Mi is nagyon sokat próbálkoztunk de sehogy nem lehetett kiírtani így újratelepítettük a gépet, és most az avast van rajta és ha vírust észlel rögtön jelzi és nem nyitja meg az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Miután írtam, lefuttattam a teljes víruskeresést, és egy fertõzött fájlt sem talált. Hogyhogy? vagy ha berakja karanténba, akkor nem is írja ki mint meglévõ/talált vírust? amúgy azóta nem csináltam semmit, és nem volt eddig semmi probléma.
Töltsd le és telepitsd, nem zavarja az állandó védelmet: http://www.emsisoft.com/en/software/free/ Frissitsd, akkortól tud már magyarul, futtasd le a PC vizsgálat, Mélyvizsgálatot. Amit talál, rakasd karanténba, naponta kézzel frissitsd.
Kézi munka. Másik rendszerre bootolva (akár system rescue cd, de lehet ubuntu is) keress rá a teljes, pontos nevére, és vadászd össze lehetõleg több forrásból, hogy hogy mûködik, mit fertõz, miket törölj, ha még nem indult be nagyon. Ezután elõfordulhat, hogy be is kell szerezned ugyanazokat a fájlokat, addig a rendszer vagy egyes részei mûködõképtelenek lehetnek.
win partícióról lezúzni a hálókártya drivert, netezni nagyon jól lehet ubuntuval is, egységsugarú, nagyanyám szintû userek szemszögébõl még könnyebb és ésszerûbb is a rendszer. víruskergetõ így is kell windowsra, de legalább a netezést nem fékezi ilyesmi az egyébként is fürgébb és kisebb linuxodon.

8hós babám nem akar már szopizni és a tápszer sem kell neki. így nincs meg az 5-8 deci tejcsi! Mit csináljak?

Nem akar szopizni és ennek köszönhet?en már tejcsim sincs. Egyik tápszer sem jön be neki. Így nincs meg a napi 5-8 deci tejcsi. A másik nagy problémám, hogy összességében nem akar inni. Se gyümölcslé, se tea, se víz. Így nagyon kevés a bevitt folyadék. A cumisüveget nem szereti, a pohárból még csak piciket kortyolgat, a tanuló pohár is nehezen megy. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem próbáld kiskanálból kínálni neki a folyadékot aztán ha már megszokta az ízt akkor próbád cumisüvegbõl vagy csõrös pohárból. Remélem beválik nekünk sikerült így. 9 hós kisfiú anyukája

Szia! Szerintem próbáld kiskanálból kínálni neki a folyadékot aztán ha már megszokta az ízt akkor próbád cumisüvegbõl vagy csõrös pohárból. Remélem beválik nekünk sikerült így. 9 hós kisfiú anyukája
Nekünk a kubut imádja csak. Vízzel hígitom.
én is csak azt tudnám tanácsolni, hogy nagyon gyakran kínáld. Amelyikbõl Neked kényelmesebb lenne, ha inna. Pl. vagy a cumi vagy a tanulópohárból. Nekem még kisebb volt a kislányom amikor elapadt a tejem egyik napról a másikra, és ordított napokig semmi nem kellett neki.... Szörnyü volt. Félálomban még csak-csak sikerült beléerõszakolni vmit, de másként nem. Aztán a sok sok kínálgatás és több liter mindenféle tápszer kiöntögetése után egyszer csak rákattant az egyikre. (dm-es bio tápszer) Drukkolok, hogy összejöjjön!! Kitartás!!
Nálunk is ez volt és pont ennyi idõsen. Végül az ízesített tápszert elfogadta, de keverheted gyümölcslével is. Tejpépben is van tápszer az is tej alapú étkezésnek számít, bár ez sajnos a folyadék részét nem oldja meg :( Enyém sem akart sem szopizni, se tápszer és alig ivott, de kb 2-3 hét alatt rendezõdött a dolog, csak ezzel tudlak vígasztalni!
szia rakjad fel a drivereket és az egyéb szükséges dolgokat és meglátod :)
A kérdező hozzászólása: fent van minden, de így is.... nincs letiltva valahol az egyik mag? Hogy kell visszaengedélyezni ha így van?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!