Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a 6 (216 db)

Mit csináljak a 6 hónapos és már elég nagy termetű staffordshire és németjuhász keverék kutyámmal?

nagyon szófogadatlan de nagyon játékos. ha leszidjuk megharap. -.-" valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Egy kutyaiskola tud segíteni, meg valaki egy idõgéppel, aki visszamegy és elmagyarázza neked fél évvel ezelõtt, hogy mit is jelent "felelõsségteljesen, felkészülten kutyát tartani". Vagy még rövidebben: Neveld meg (illetve nyilvánvalóan te nem vagy rá képes, tehát megint: KUTYAISKOLA)

Egy kutyaiskola tud segíteni, meg valaki egy idõgéppel, aki visszamegy és elmagyarázza neked fél évvel ezelõtt, hogy mit is jelent "felelõsségteljesen, felkészülten kutyát tartani". Vagy még rövidebben: Neveld meg (illetve nyilvánvalóan te nem vagy rá képes, tehát megint: KUTYAISKOLA)
Ha egy staffordshire terrier vagy keveréke neveletlen, oda kell a kutyaiskola. Nagyon agyas kutyák, mindenképpen szakértõvel kell beszélned

Mit csináljak a 6 éves iszonyatosan rossz gyerekemmel?

Hiába mondom hogy nem annál inkább is azt csinálja. Probáltam szépen, probáltam csúnyán sehogyan nem tudok rá hatni. Mit tehetnék még? Illetve kit?l kérhetnék segítséget?

Legjobb válasz: Könnyebb lenne talán tanácsot adni, ha leírnál pl. konkrét esetet. Mit tett õ, mit mondtál, tettél te, erre õ, stb..... Kommunikációs hiba, a gyereknek van valami baja, te hagyod rá túl könnyen... Sok minden lehet. Írj konkrét sztorikat és próbálok okos lenni. Nem ígérem, hogy sikerül, de átgondolom. Amúgy lehet, hogy pont te magad jössz rá a megoldásra, miközben leírod. Van ilyen. Szorítok neked!

Könnyebb lenne talán tanácsot adni, ha leírnál pl. konkrét esetet. Mit tett õ, mit mondtál, tettél te, erre õ, stb..... Kommunikációs hiba, a gyereknek van valami baja, te hagyod rá túl könnyen... Sok minden lehet. Írj konkrét sztorikat és próbálok okos lenni. Nem ígérem, hogy sikerül, de átgondolom. Amúgy lehet, hogy pont te magad jössz rá a megoldásra, miközben leírod. Van ilyen. Szorítok neked!
Próbálj nsgyon nyugodt maradni, mikor rosszalkodik, hidd el, érzi, ha idegesít. A gyermek minket nevel:) Ha a középpontodban maradsz és "csak" a szeretetet érzed, abbahagyja. Próbáld ki! Ja és takarítsd ki a gondolataidat is, légy a jelenben! Sok sikert!
Menjetek el családterápiára, pszichológushoz vagy tanácsadóhoz. Egy hat éves pici gyerek nem lesz magától rossz, az ok mindig a környezetében, a szüleiben keresendõ, ezért hiába próbálnád csak õt megváltoztatni. Amíg a kiváltó tényezõt nem kezeled, megmarad a problémás viselkedés.
A kérdés hogy ez mindig így volt mindig is rossz volt és nem hallgatott rád, vagy csak most kezdödött. ha az elsö kimondottan nevelési probléma, ami azt jelenti hogy most már ö a fönök otthon, mert minden rá lett hagyva meg lett engedve. fegyelem hiánya, most meg már egyre nehezebb lesz, ha ´´igy megy tovább pár év múlva ö ossza be a családi kasszát. vagy akár még le is kever neked egyet. kérj védönöi vagy orvosi segítséget hogy hol tudod megtanulni hogyen kezeld a gyereked. ilyenkor a gyerekkel semmi baj nincs csak a szülö képtelen fegyel, mezni. ez még talán nem késö és tuti hogy kell hogy artsanak nevelési órákat, ahol megtanítják egyes szitukban hogy viselkedj. ha most kezdödött és szinte egyik naprol a másikra akkor lelki probléma és segítségért kiált. pl beilleszkedési probléma, családi probléma, esetleg olyat látott amit nem fog fel...
Próbálj meg ne tiltásokkal nevelni, hanem értékeket közvetíts a példamutatással. Legyél következetes, és legyenek határok a gyereked életében hogy mit és meddig szabad. Próbálj meg higgadt maradni, mert ha elveszted a fejed az csak olaj tûzre, határozottsággal hathasz a gyermekedre. És bizony ha nem bír a bõrében, akkor szankcionálhatod is: pl. TV/video/számítógép eltíltással. A párod is következetes? Õ hogy bánik a gyereketekkel? Ti hogy és mennyit foglalkoztok naponta a gyereketekkel? A rosszasága nem azért van mert nem kap elég figyelmet?
Ên ùgy gondolom nincs rossz gyerek csak eleven...igazàbòl jobb, hogy ilyen mint ha mindig a korhazba kellene vele ulni:(...fontos, hogy lekosd a figyelmèt valamivel...valami jo jàtèkkal....az biztos, hogy a nagyon aktiv gyerekekkel nagyon sokat kell foglalkozni de èrdemes elvinni oket pèldàul valami sport foglalkozasra hogy ott kièlhessèk magukat ès leadhassàk folos energiàjukat:) A kiabàlàs ordibàlàs nem segit mert annal jobba csinaljak a rosszasàgokat...veluk jàtszani kell nagyon sokat foglalkozni:) Tapasztalatbol mondom
Szeresd... Akármilyen rossz is. Ja, és mutasd is ki neki. Ez fontos!!! Fenyítés helyett, próbáld inkább magadhoz ölelni.
nagyon egyszerû....azt írod próbáltad szépen, próbáltad csúnyán...az én tanácsom...sehogy se próbáld...magamból kiindulva, mivel õrülten "rossz" talán inkább rosszalkodó gyereknek nevezném...magam:) ...sokkal hatásosabb volt, hogy egyszerûen nem vettek rólam tudomást ha már nagyon az agyukra mentem, mert természetesen õ annál inkább hisztizik majd akkor egy szó nélkül bezártak egy szobába 10-20 percre azzal, hogy:szólj ha befejezted..mindezt teljesen kimérten a leghiggadtabb hangnemben...a gyerek ezzel a helyzettel nem tud mit kezdeni...hozzá teszem ez csak az esetben jó és mûködõképes ha a gyerek valóban"rossz" és cak figyelemfelkeltésnek használja....ellenben azzal, ha esetleg mentális vagy lelki panaszai vannak...azt hiszem kislányod már elég idõs ahhoz, hogy errõl elbeszélgess vele higgadtan...pl:kislányom mostanában nagyon csúnyán viselkedsz és anyu szeretné tudni mi ennek az oka...stb...érthetõ nyelven:) hallgasd meg õt... ha jó jutalmazd de ne vidd túlzásba!! mert könnyen átmegy követelésbe...:) nem lehetséges, hogy kevés figyelmet kap a gyerkõc?:)

Fodrászok, mit csináljak a 6 éves lányom hajával ebben az esetben?

Vékony szálú de sok haja van, folyamatosan halántéktól halántékig az arca körvonalát körülvevõ babahajakkal. Egyfolytában nõ neki, pici korában azt hittem egyszer "elfogy" ne nem.

Legjobb válasz: [link] ezt.

[link] ezt.
A kislány szereti a hosszú hajat és az ezzel járó többlet macerát? Fodrász vagyok, és mindig azt tanácsolom a szülõknek, hogy akkor hagyják hosszúra a kislányuk haját, ha tudják kezelni, ha a gyerek is tud vele bánni, nem lesz kócos öt perc múlva, nem kell állandóan elgumizni (nagyon árthat a hajnak), nincs sírás mosáskor vagy a reggeli fésülködéskor, nem rasztásodik be, ha elõzõ elmarad (láttam sajnos ilyet is)...Kamasz korukban úgyis mindegyikük növeszti a haját, viszont akkor már tudják kezelni is.
A kérdező hozzászólása: imád szépitkezni nem lesz neki razstás dehogy, hát hogy hagynám már hogy az legyen :) Reggel este fésüljük, én is csinálom neki, meg is magának, nincs vele gondunk amugy csak emigy :) nekem rendezetlennek tünik
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ugyan nem vagyok fodrász, de voltam 6 éves kislány ilyen hajjal. A legjobb, amit ajánlok, hogyha a lányodnak így megfelel, akkor ne problémázz rajta te se. Ugyan anyukám hálistennek nem aggódott rajta ennyit, de az óvónõk folyton fésülgettek (hiába, 5 perc után ugyanúgy állt), meg beszóltak miatta. Szörnyen zavart, utáltam, és elég sokáig nem tudtam elfogadni a hajam - pedig így 24 évesen azt hiszem kijelenthetem, hogy amíg meg nem kopaszodom, a hajam ilyen marad. Hiába vasalgattam, kentem rá mindenféle pakolást, levágtam a pici hajakat, próbáltam megzabolázni hajlakkal, hajhabbal, vax, zselé, minden. Semmi nem használ. De van, akinek kifejezetten bejön így. Sõt, szerintem egy kislányon sokkal aranyosabb, mint egy szigorúan belõtt frizura. Befonhatod, nem hiszem, hogy annyira vészes lenne. De kérlek ne próbáld meg azt az érzést kelteni benne, hogy amit a természettõl kapott, az nem elég jó. Késõbb még bánni fogod. Ha pedig a kislányodat is zavarja, akkor olló. Egy életre az sem oldja meg a problémát, de legalább addig sincs vele gond. :D
Én sem vagyok fodrász, de 30 évesen is tele van a hajam baba-hajakkal, amik a gravitációnak ellenállva állnak, bármit is teszek vele, nekem hosszú a hajam, így a ha megnõnek a hajszálak, akkor már lehúzzák egymást, de ez ilyen és kész, nincs az a vasalás és beszárítás, ami segítene. Szerintem se aggódj ezen, copf vagy frufru, a lényeg, hogy ne zavarja gyereket.
Azért vannak ezek a hajak, mert az körül nem nõnek meg olyan hosszúra, mint a fej többi részén, így mindig kihullanak még viszonylag röviden, és folyamatosan nõnek vissza. Nekem mindenhol kiáll a hajam össze-vissza, erõs szálú is, mindig simítgatom a kezemmel le, de egyszerûen ilyen. Van, hogy a fejem tetején egész új tincsek kunkorodnak ki, mikor kontyban van a hajam. Már megszoktam, nem annyira zavar. Szerintem egy pici lányt még kevésbé zavar, én nem foglalkoznék vele.


Szerintem õ sem akarna késõbb 6 ujjal élni. Ha le tudják venni, élni kell a lehetõséggel. 6 hónaposan valószínûleg nyomot sem hagy benne.
Érdemesebb még most levetetni, nem is fog rá emlékezni, és, nem hagy benne nyomot! Én levetetném!
Én is levetetném. Most még pici, nem fog emlékezni rá. A kislányomnak a lábán lett volna 6 ujja, de az 5. és 6. össze van nõve. Olyan kis szív formájú. Most még nem mûtik meg, mert ahhoz röntgen is kéne, hogy van-e benne csont, stb. De a doki szerint még ráér. A férjem mondogatja mindig, hogy majd ha a gyerek akarja, akkor levetetjük neki. Hát, nem tudom. Nem akarom megvárni, hogy az óvodában vagy iskolában csúfolják emiatt. Mert nyilván nem olyan feltûnõ, de a gyerekek mindent észrevesznek.
En levetetnem a helyedben. Nem azert, mert en, vagy a csalad, vagy a gyermekem kesobbi baratai ezen nem tudnanak tovabblepni, errol szo sincs. Viszont van egy ismerosom, akinek hat ujja van, mar felnott es egesz eleteben mindenki "hat ujjunak" hivja/hivta. Tehat konkretan ezt hasznaljak a keresztneve helyett. Ugy kerdeztem ra a keresztnevere, mert en inkabb azon szolitom. Egyszeruen raragadt. A vezeteknevet alig tudja valaki, de a keresztnevet sem nagyon, mert igy szolitjak... En felnek ettol.
Megkérdezhetem, hogy más tünet van -e? Nem vastagabb a karja a másiknál vagy valami szindróma? Kislányomnak hasonló problémája van.
Elsõvel egyetértek.
Ha nyom nélkül meggyógyul, akkor levetetném. Nem akarnám, hogy csúfolják, nagyon nyomot tud hagyni benne.
Szerintem is, egyetértek az elõzõ válaszolóval.Most abba gondoltam hirtelen bele hogy ha nagyobb lesz, kifogják ezért nézni, sõt lehet hogy ki is neveti a többi gyerek hiszen õk nem tudják még milyen egy ember lelkébe belegázolni, ez aztán azt hozza magával hogy visszahúzódó, zárkózott lesz stb... Nem azt mondom hogy ez így fog történni de ha az én fiamról lenne szó én az eltávolítás mellett döntenék!
Manapság egy elálló fül is nagy lelki gondokat okoz egy gyereknek (fõleg kamaszkorban), nem hogy egy 6. ujj. Táltos vagy nem, ez rendellenesség. Szerintem 16 év múlva nem éppen lesz hálás azért, hogy nem vetettétek le ezt akkor, mikor még semmi problémát nem okozott.
abba kell belegondolnod, hogy milyen lesz, ha felnõ. Biztos, hogy csúfolni is fogják, és lehet, hogy felnõtt korában meg kerülni fogják a lányok. nehéz kérdés, de én levetetném szerintem
A kérdező hozzászólása: hát fogalmam sincs mi legyen
Szomszéd kisfiú született így, neki levették. Én gyerek fejjel nem értettem hogy miért vették le, irígykedtünk rá, hogy õ különlegesebb mint mi.. Most felnõtt fejjel nem tudom hogy döntenék.
A kérdező hozzászólása: a lábán van még 2 ujja nagyon picit összenõve, más nincs.az ortopédus doki táltosnak nevezte, szerinte is meg kellene tartani.
Szia! Én annó úgy születtem, hogy mindkét kezemen 6 újj volt, de ha jól emlékszem, akkor nekem anyukám úgy mesélte, hogy kb 2 hónapos koromban vágták le.. A mai napig látszik a helye, igaz csak az egyiket jobban, de az néha fel is reped..akkor fáj egy picit, de nem vészes...Olyan mintha egy szemölcs enne a kisújjam helyén... Majd folytatom, csak lemerül az akksim... :( :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ

Mit csináljak? A védőnő és a doki szerint nem hízik eleget a 6 hónapos kisfiam!

Van elég tejem, és igény szerint szoptatok. Nem sír, nem nyűgös, jól alszik. 100 grammal túllépte a szül. súlya 2x-ét! Sinlacot írtak fel, merthogy nem hízik eléggé! DE ÉN NEM AKAROK NEKI ADNI!!! Sajnos az almától pocakfájása lett, úgyhogy a hozzátáplálással még várnom kell :(

Legjobb válasz: Elvileg 6 hónapos korára kell megdupláznia a születési súlyát. Ez nálatok megvolt, akkor nem értem miért kevesli a doki és a védõnõ. Mennyivel született és mennyi 6 hósan a súlya?

Elvileg 6 hónapos korára kell megdupláznia a születési súlyát. Ez nálatok megvolt, akkor nem értem miért kevesli a doki és a védõnõ. Mennyivel született és mennyi 6 hósan a súlya?
Én úgy tudtam, hogy 6 hós korig kell megduplázódni a születési súlynak. Mivel ez nálatok is megtörtént, sõt túl is léptétek, nem értem a hozzáállásukat. Szerintem ne add neki, mert minden rendben van vele.
Védõnõ vagyok és nem értem miért keveslik a súlyát. Talán nagyon kicsi súllyal született?De ha egyébként kiegyensúlyozott, nem sírós baba, akkor az a fontos és nem a súlya, persze bizonyos határokig.
szerintem a hízása nem indokolja, hogy "megtömd" viszont 6 hónapos korban el kell kezdeni a hozzátáplálást mivel addigra kiürül sok olyan vitamin, ásványi anyag a szervezetbõl amit anyatejjel nem tudsz megadni. a sinlac nagyon jó alapja lehet a hozzátáplálás elkezdésének, ha az almát nem bírja akkor kóstoltathatsz vele répát, barackot, sütõtököt is
Sinlaccal csínyján, rettentõ édes, inkább vmihez, nem önmagában! És igen egyébként kb. 6 hónapos korra kellene megkétszerezni a születési súlyt, KB, mint írtam. Ha 2 héttel késõbb, netán egy hónappal késõbb lesz kb. annyi, az se gond. A lényeg a mosolygós, egészséges, jól fejlõdõ gyerek. És még egy. Ha jól fejlõdik egy gyerek, mondhat sok mindenki sokmindent hogy kellene... Ilyen kérdéseknél mindig azt érzem, h. a védõnõ meg a doki nem igazán áll a helyzet magaslatán . De teljesen mindegy is. A lényeget már leírtam.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok. Az én lányom 4 hónapos korára bõven megduplázta a súlyát, 3 kilóval született kereken, a 4 hónapos oltáson 6, 5 kg volt. Akkor a doktornõ mégis írt neki sinlacot, hogy azzal váltsak ki egy étkezést. Azóta 1 hónapja adom neki. Akkor most mégsem teszem jól? Én is igény szerint szoptatok.
Nem értem ezeket az orvosokat komolyan! Mi a f...f..nek kell hozzátáplálni egy jól fejlõdõ 4 hónapos anyatejest????? Ezt az utolsó hozzászólásra válaszolom. 6 hónapos korig bõven elég az anyatej! Bárcsak én is tudtam volna addig szoptatni! Kérdezõ! Én nem adnék neki még idegen tejfehérjét, ha van tejed. A hozzátáplálást viszont el lehet kezdeni nagyon lassan. Ha az alma nem oké, akkor sárgarépa, sütõtök mehet elsõre, de csak nagyon fokozatosan. Akár anyatejcsivel keverve. Az is egy megoldás, hogy beszélsz a HEIM Pállal és kikéred gyermek belgyógyász véleményét a súllyal kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: 2950 grammal született a kisfiam, és most 6 hónaposan 6001 g. Köszönöm, megerõsítettetek a döntésemben!! Egyenlõre nem adok neki. Elkezdem méricskélni, mennyiket eszik, és mennyit pisil (pelenka súlya). Ezekkel az adatokkal írok levelet az LLL liga szoptatós tanácsadóinak, és valamilyen dokinak, hogy kikérjem a véleményüket!

Mit csináljak, hogy 6, 5 hós kislányom szeressen hason lenni? Még nem kúszik és a gyerekorvos szerint ez gond.

Legjobb válasz: Fél éves korban a forgás és a "repülés" a követelmény! Kisfiam 6.5 hós szintén. Repül és nem kúszik. Doki azt mondta, fél évesen csak az "követelmény", amit fent írtam. A nagyobbik fiam meg abszolút nem kúszott... Õ sokat hintázott és utána mászott! De nem 6.5 hósan!

Fél éves korban a forgás és a "repülés" a követelmény! Kisfiam 6.5 hós szintén. Repül és nem kúszik. Doki azt mondta, fél évesen csak az "követelmény", amit fent írtam. A nagyobbik fiam meg abszolút nem kúszott... Õ sokat hintázott és utána mászott! De nem 6.5 hósan!
Az én kislányom is ennyi idõs, õ sem kúszik még, és szerintem nincs semmi baj velük. Az a lényeg, hogy forogjon hasról hátra és vissza. Nem értem az orvosod.
az én fiam is ilyen idõs, nem kúszik, hátról hasra is tegnap fordult meg elõször.
A fiam kilenc hónapos korában kezdett el kúszni, és semmi baj nincs vele.A Keresztfiam nem kúszott, hanem két hét leforgása alatt négykézlábra állt, hintázott, mászott felült felállt.Nyolc hónapos volt akkor.Nincs baj, ha folyamatos a fejlõdés.
Fiam héthós mult, mire kúszott elõre, addig a hasán körbe körbe repülõzött. Egy ekkora babának gondnak nem gond, hogy nem kúszik még. Azért annyira nincs lemaradva, mint ahogy a dokid ilyesztget. Nem is értem. Ettõl függetlenul erõltetsd a hason levést, hogy beinduljanak a mozgások.
Az én fiam is utált hason lenni. 9 hónaposan négykézláb emelkedett és mászni kezdett, a kúszás teljesen kimaradt. Aztán még abban a hónapban felállt és elkezdett kapaszkodva lépegetni. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszi a válaszokat, megnyugodtam. Kislányom csak a hasáról a hátára fordul, vissza még nem, de nagyon virgonc baba. A repülõzést is tudja már csinálni.

Mit csinaljak a 4 honapos fiam mostanaban felkel 6:30 kor es nem birom visszaaltatni?

Eddig ha magam melle vettem visszaaludt 10 ig is akar,de most meg ugysem volt jo.Ma hagytam sirni ugy aludt vissza,de nem igazan jo megoldas ez igy.

Legjobb válasz: Szerintem a 6.30 az nem olyan korán. Keljetek fel, és játszatok, aztán majd olyan 9-10 körül úgyis elálmosodik és fog aludni. 2 gyerekes anyuka.

Szerintem a 6.30 az nem olyan korán. Keljetek fel, és játszatok, aztán majd olyan 9-10 körül úgyis elálmosodik és fog aludni. 2 gyerekes anyuka.
Addigra biztos kialudta magát, már nem álmos. Az én babám van úgy, hogy 5-6-kor ébred, késöbb úgyis elalszik.
nálunk is így volt/van. fél hétkor kukorékol, játszunk, lemegyunk a boltba és 9 fél 10kor kb másfél , két óra szunya. most fél éves és még ez a felállás
Legyetek fent 1 órát, kettõt, játszatok, aztán majd elálmosodik újra.

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???

Mit csináljak a lefagyasztott tejjel, ha lejárt az eltarthatósági 6 hónap?

6 hónaposak vagyunk még nem eszik mást csak szopik és a tejem is elég neki. Most úgy néz ki a helyzet felesleges volt a lefagyasztás? Esetleg 2-3 hónap múlva felhasználhatom majd f?zelékekbe neki?

Legjobb válasz: szia! az eltarthatóság azért 6 hónap, mert késõbb nem egészséges felhasználni :( vagy kiöntöd, vagy max. a szomszéd macskáját kínálod meg vele... de ne sajnáld, örülj, hogy még most is bõven van tejed! rakj el a mostaniból és az mehet majd a fõzibe!

szia! az eltarthatóság azért 6 hónap, mert késõbb nem egészséges felhasználni :( vagy kiöntöd, vagy max. a szomszéd macskáját kínálod meg vele... de ne sajnáld, örülj, hogy még most is bõven van tejed! rakj el a mostaniból és az mehet majd a fõzibe!
Nekem a gyermekorvos azt mondta, hogy hat hónapig önmagában használható fel. De utánna is fel lehet használni, csak akkor már csak fõzibe. Mert addigra már nem azokat az anyagokat tartalmazza amikre éppen akkor szüksége van, de fõzibe még jó akkor is.

Mit csináljak, hogy 6 hónapos babám elfiogadja a gyü mölcsöt?

Legjobb válasz: keverd ahhoz, amit szívesen megeszik, pl krumplihoz, v keverj hozzá gabonapelyhet.

keverd ahhoz, amit szívesen megeszik, pl krumplihoz, v keverj hozzá gabonapelyhet.
Párold meg, úgy alacsonyabb a savtartalma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!