Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a 3 hónapos (62 db)

Mit csináljak a 3 hónapos kiskutyámmal? Sír ha itthon hagyom?

8 hetesen hoztam el, most 12 hetes. amint kilépek az ajtón sír. de van egy kis helye, csak akkor sír ha ott van. ha szabadon a házban, akkor általában csendben van. de nem merem kiengedni a lakásba, hiszen szétrág mindent, lepisili a sz?nyeget......

Legjobb válasz: még pici és azért sír :), nekünk is sírt a kutyusunk amíg pici volt, nem szeretett egyedül lenni

még pici és azért sír :) , nekünk is sírt a kutyusunk amíg pici volt, nem szeretett egyedül lenni
hányszor viszed le egy nap? mert ha 1x 2 órát az nem elég. 3x kell levinni. (bocsi ha 3x viszed csak nem írtad le.)
Kezdd el apró lépésekben szoktatni ahhoz, hogy hazamész mindig. Menj ki, várj pár percet, menj vissza. Folyamatosan növeld az idõt.

Mit csináljak a 3 hónapos kis csivavámmal, hogy ne rágja a tapétát?

Legjobb válasz: Ha jól tudom lehet kapni borzasztó ízû kutyarisztó spayket, én megpróbálnám azt a részt amit elér befújni.

Ha jól tudom lehet kapni borzasztó ízû kutyarisztó spayket, én megpróbálnám azt a részt amit elér befújni.
Hogy mit csinálj? Vigyázz rá nagyon, ha kell tapétátlanítsd a lakást!!! Az én pöttömöm így halt meg. Leszedte a tapétát, az felragadt a szájában és a torkára. Szegénynek szörnyû halála volt, nem kívánom senkinek. Amúgy azt is ajánlották, hogy borssal kell bekenni a falat. Bár nálunk nem vált be. Tehát óvatosan!!

Mit csináljak a 3, 5 hónaposommal?

Eddig semmi gond nem volt, de napok óta semmi nem jó. Olyan mintha unatkozna, vagy nem is tudom, kevesebbet alszik napközben. De sehol nem jó neki. Van nagyobb tesója is, így esélytelen,hogy egész ott üljek felette és neki gagyarásszak, akármennyire is szeretnék. Ha a naggyal játszunk, akkor ott van melletünk, de csak ny?gösködik. Ha a hordozóba rakom az a baj, ha a földön van hempereg 5 percig, és máris kezdi a nyügösködést. Mit rontok el?? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Van zenélõ körforgója, játszószõnyege? Vagy köss fel a kiságy fölé színes szalagokat, plüssöket, kapcsolj halk zenét!

Van zenélõ körforgója, játszószõnyege? Vagy köss fel a kiságy fölé színes szalagokat, plüssöket, kapcsolj halk zenét!
Lehet épp ilyen idõszaka van, hogy szeretne többet az anyukájához minél közelebb lenni. Próbálj meg több idõt szakítani rá, Pakolj elé színes játékokat, hátha úgy jobban érzi magát. Egy ismerõsöm babája, hónapokig csak ölben érezte jól magát, minden más helyen és helyzetben sírt :S


Pár napja a 3 hónapos kislányom óránként felébred. Miért lehet ez és mit csinaljak?

Előtte már csak 1x 2x kelt fel enni, de most újabban éjfél után óránként kel és nagyon nehéz vissza altatni. Szerintem szélgörcsök miatt, mert sokat pukizik, de nem sír csak mocorog és erőlködik meg feszeng. Mit adjak neki, hogy tudjunk aludni? A gyerekorvos azt mondta né keljek fel hozzá éjszaka, mert már nem kéne felkelnie és főleg ennie..de az anyukák tudják, hogy ez nem így működik :/

Legjobb válasz: Az orvosnak van igaza. Csak az anyukák nem hisznek neki és rosszul tudják. Ha nem sír, csak feszeng, akkor semmit ne csinálj vele. Ha óránként ébred, akkor este nem lakik jól. Ha óránként szoptatod, akkor attól is lesznek szélgörcsei.

Az orvosnak van igaza. Csak az anyukák nem hisznek neki és rosszul tudják. Ha nem sír, csak feszeng, akkor semmit ne csinálj vele. Ha óránként ébred, akkor este nem lakik jól. Ha óránként szoptatod, akkor attól is lesznek szélgörcsei.
én is felkelek 4hónaposomhoz és szoptatom 2-3szor....próbálj adni neki pici édeskömény teát az segiti a pukit....lehet , hogy most van egy növekedési fázisa azért eszik többet
egyetértek az elõttem szólóval...édesköménytea és biztos növekedés van a dologban...amíg nem muszáj ne kelj fel hozzá. Én is így csináltam. Van h fél órát képes saját magával birkózni az ágyban de aztán visszaalszik. És valóban az is lehet benne h óránként eszik és az bántja a pocakját. Eleinte nekem is nehéz volt h nem megyek oda hozzá de aztán csak megszoktuk. :) Õ sincs olyankor rendesen ébren kár felpiszkálni. 4hós a lányom
Növekedési ugrásnál van. Az orvosodat pedig küldd el melegebb éghajlatra és keress másikat. Ha egy gyerekorvos ezt se tudja, és azt állítja, hogy nem kell a babának éjjel ennie, hát dugja fel magának a diplomáját. Még nagyon sokáig igényelni fogja az éjjeli evést. Vedd magad mellé, a testmeleged, közelséged segíti az õ emésztését is, kevesebbet fog ébredni is, s ha pedig ébred és éhes (persze ha anyatejes) akkor könnyen megszoptathatod anélkül, hogy fel kéne kelned hozzá.
A mi babánknál várhatnám hogy sírjon ha éhes, úgy szoktattuk, hogy még sírás elõtt orvosoljuk a problémáját, ritkán sír. Ha éjszaka megvárnám hogy sírjon, felébredne a párom, a mi csemeténk is eszik éjjel többször.
A kérdező hozzászólása: A kömény teát kipróbálom köszönöm :-) Egyébként nem szoptatom óránként éjszaka sem max 3 óránként úgyhogy szerintem attól nem fáj a pocakja... És velem alszik úgyhogy ez nem segít az emésztésén :/ De bízom benne, hogy ez is elmúlik mert kevesebb a tejem mostanában és valószínûleg a fáradtságtól sem lesz több... Sõt :/

Mit csináljak, hogy a 3 hónapos lányom el legyen egyedül is?

Lassan már semmit nem tudok csinálni mert semmi nem jó neki s?t ha a kezembe van az sem elég, sétálgatni kell vele.

Legjobb válasz: Sokat nem tudsz vele csinálni, én babám is ilyen volt. Fokozatosan elmúlik majd ez az idõszak, én babám már 5 hónapos múlt és már meg tudok reggelizni tõle, teregetni tudok, stb. Türelem.

Sokat nem tudsz vele csinálni, én babám is ilyen volt. Fokozatosan elmúlik majd ez az idõszak, én babám már 5 hónapos múlt és már meg tudok reggelizni tõle, teregetni tudok, stb. Türelem.
Ez valóban így van. Várj még 2-3 hónapot, akkor már leköti a külvilág. Most még Te vagy a világ, csak Te létezel:-)
szia nálam ugyanez van. mondjuk ha jobb napja van, akkor a játszószõnyegén akár 20 percet is elvan, elbeszélget a lelógó játékokkal. zuhanyozni, ilyesmit csak akkor tudok, ha apa itthon van és sétálgat vele. amúgy nálunk a hangos rock zene bevállt, ez a nyugi gombja:) ) kitartás, lesz ez még sokkal jobb. 3 hónapos kiscsaj anyukája

Mit csináljak, hogy a 3 hónapos kiskutyám végre szobatiszta legyen?

Reggel miel?tt megyek dolgozni leviszem sétálni, majd délután 2 óra körül mikor hazaérek, valamint este is, de sehogysem akarja abbahagyni a benti pisit, kakit. :(

Legjobb válasz: Tanúsits egy kicsit több türelmet a kiskutya felé, elvégre egész nap egyedül van, nem nagyon van aki megmondja neki, mikor mit, hova kell csinálni. A hat hónapos vagy fiatalabb kiskutyák nem nagyon tudják pár óránál tovább visszatartani a dolgokat ami természetes. A nagyon fiatal kutyusokat minden második órában sétáltatni kell illetve ugye, csak kellene, fõleg akkor, ha elõtte ettek és játszottak is. Ilyenkor a legtöbb amit tehetsz, hogy folyamatosan tanítgatod amikor otthon vagy, hogy mit hova tegyen, így egy idõ után rászokik és nem össze-vissza csinálja a lakásban. Ha türelmes vagy, hamar megtanulja a kutyus a dolgok helyét. Aztán amikor meg már tartani is tudja addig, akkor megvárja vele míg hazaérsz és leviszed Õt sétálni.

Tanúsits egy kicsit több türelmet a kiskutya felé, elvégre egész nap egyedül van, nem nagyon van aki megmondja neki, mikor mit, hova kell csinálni. A hat hónapos vagy fiatalabb kiskutyák nem nagyon tudják pár óránál tovább visszatartani a dolgokat ami természetes. A nagyon fiatal kutyusokat minden második órában sétáltatni kell illetve ugye, csak kellene, fõleg akkor, ha elõtte ettek és játszottak is. Ilyenkor a legtöbb amit tehetsz, hogy folyamatosan tanítgatod amikor otthon vagy, hogy mit hova tegyen, így egy idõ után rászokik és nem össze-vissza csinálja a lakásban. Ha türelmes vagy, hamar megtanulja a kutyus a dolgok helyét. Aztán amikor meg már tartani is tudja addig, akkor megvárja vele míg hazaérsz és leviszed Õt sétálni.
Amikor kiskutyat vettunk nekunk egy kutytenyeszto ismerosunk a kovetkezot javasolta:Vegyunk ket vastagabb rogy darabot, legalabb 60x60 cm , ahova bepisil a kutyus, azzal torlojuk fel de nem kell kimosn midjart, csak megszaritani, addig hasznaljuk a masik darabot amig az elozo megszarad.(tenni kell ala valamilyen folyadekot nematrereszto foliat) Majd kicsereljuk a rongyot es a kutyus a szag utan ugyan arra a helyre fog pisilni. Igy megszokja, hogy egy helyen vegezze el a dolgat.Ugyan az elofordult, hogy a szelere csinalta, de a joakart megvolt benne mert oda ment a rogyra. De ha otthon vagytok akkor gyakran ki kell vinni, masfel ket orankent amig megszokja hogy kint kell elvegeznie a dolgat. Mi a fube raktuk ki allandoan, igy most sem fordul elo, (mar 6 eves), hogy pl. a jardara vagy a setanyra piszkitson, csak a fure megy (telen a nagy hoba) Kivanok hozza sok turelmet es szretetet, ( a szeretetet tizszeres viszonozza) .Nem szabad megverni, vagy beledugni az orrat a tocsaba, vagy az urulekbe, mert meg nem erti miert buntetik!
Az elõttem szóló remélem nem gondolja komolyan, hogy akár 3 hónapig bennt legyen a kutya a lakásban séta nélkül?? Addig is le kell vinni amíg nincsenek meg az összes oltásai, csak nem szabad érintkeznie más állatokkal, mert még nem védett teljsen a fertõzésekkel szemben. Az sem igaz(legalábbis én nem ezt tapasztaltam), hogy 6 hónapos koráig nem tudja visszatartani a vizeletét. Nekem egy 15 éves spánielem van, már 4 hónaposan teljesen szobatiszta lett, de amikor szoktattuk 3-4 óránként vittük le, akár éjszaka is, késõbb fokozatosan kell növelni a bent töltött idõt, sétakkor mindig dícsérni, ha pisil vagy kakil. Fárasztó de megéri. Van egy 4 hónapos németjuhászunk is, õ pedig napközben udvaron van, csak éjszaka van bennt, mégis kibírja reggelig. Csak sok-sok türelem kell és kiartás és meglesz az eredmény, sok sikert!
én mikor megkaptam a kis beagle-met, óránként hordtam le, aztán másfél, majd 2 óránként. Mostmár a kakit iknt végzi, pisi is csak 2x szokott lenni délután. Ja és az utolsó séta után ne adj neki vizet, sem enni. Így éjszaka nem pisil be. Nálam bevált. Persze még nem 100%ig szobatiszta
ja és én vettem egy gumilepedõt neki, hogyha mégis csak kell pisilni, ott pisiljen ne a szõnyegen vagy az ágyban!
Lehet kapni az állatorvosoknál is kutya pelust már mint nem olyan hogy rákell adni hanem csak lekell tenni a föld re és ha rápisil vagy kakil akkor adjál neki egy jutalom falatot elöbb utobb megtanulja. :)

Mit csináljak ha fuldoklik a 3 hónapos babám?

Tegnap éjjel arra ébredek hogy sír a picurim, aztán érdekes hangokat ad.

Legjobb válasz: A gyerekorvos azt javasolta ha megtikkad,fullad a gyerek fejjel lefele kell tartani,bar az en gyerekem 1 honapos volt akkor,nem tudom ervenyes e nagyobb gyerekekre,de szerintem mig felbirod akkor igen.Nem kell megijedni,az en babam elvezi meg ha fejjel lefele log.Allitolag rosszabb ha utogessuk vagy hasra fektetjuk mert megjobban fuldokolhat.Igy meg visszajon,feljon neki.De nem biztos hogy fuldokolt.

A gyerekorvos azt javasolta ha megtikkad, fullad a gyerek fejjel lefele kell tartani, bar az en gyerekem 1 honapos volt akkor, nem tudom ervenyes e nagyobb gyerekekre, de szerintem mig felbirod akkor igen.Nem kell megijedni, az en babam elvezi meg ha fejjel lefele log.Allitolag rosszabb ha utogessuk vagy hasra fektetjuk mert megjobban fuldokolhat.Igy meg visszajon, feljon neki.De nem biztos hogy fuldokolt.
Szia! Azt nem tudom h nalatok a nyal volt v nem a hibas, de nalunk mar 2.5 hosan nyal lenyelesi problemak voltak.Elkezdett tobb nyal termelodni ami normalis es csak kis ido kellett, h megszokja lenyelni aztan mar nincs tobb fulladozas.Azert h nyugodt legy probald megnezni a torkat nehogy be legyen dagadva mert akkor tenyleg baj lehet.Remelem segitettem.Csillu
A kérdező hozzászólása: miután megnyugtattam ma már semmi baja, mintha mi sem történt volna. de nem szeretném ha megint elõfordulna. minden szír szarért nem merem felhívni a dokit de azt hiszem holnap megteszem.
nálunk is volt már ilyen 2és fél hónapos a babuci, még a szem környéke is bepiroslott szerintem is a bõnyáltermelödés.
Két és fél hónapos a babám, mi is igy jártunk a múlt héten. Azt mondta az orvos, hogy lehetett a bõ nyáltermelés+ ha az orra elvolt dugulva közben, megkell tanulnia, hogy kinyitja a száját ott vegyen levegõt..Még nem tudja ennyi idõsen és õ is pánikba esik. Én sterimart fújtam be neki, neki sem jött semmi az orrából, rögtön felkell ilyenkor kapni, hogy lefolyjon a nyál.
Bolhás?Mert ha nem vakarozhat ételallergia miatt.Piros a füle?Vagy lehet még szõrtüszõatka is.Válaszolj mizu.
Én nem hagyatkoznék csak egy állatorvos diagnózisára!Vidd el másik orvoshoz vagy keress specialistát aki leginkább a bõrbetegségekkel foglalkozik.Állatkórházakban nézz körül, biztosan lehet ilyen szakembert találni.Borzasztó lehet a kutyának az állandó vakarózás.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy bolhás bár Én már többször át néztem és nemtaláltam benne...a füle nem piros, de kezdett ki sebesedni a háta és kaptunk rá infúzió jellegû folyadékot amivel bekentem, kezd rendbe jönni és már nem is vakaizik annyit, valószínüleg bolha miatti alkcema volt...köszönök mindent..
Próbáld ki azt, h nem adsz neki csirkés kaját csak mondjuk ami halból készült..nálunk bevállt:)
elõttem megszólalt a vajákos asszony... Vidd el egy másik állatorvoshoz is mert akinéál voltál szerintem kontár. Ha kopaszra vakarja magát akkor ott valami gond van és még 3 hónapot nem fog kibírni...
csatlakozzon az elöttem szolokhoz, vid el egy másik állatorvoshoz.egyébként en is jártam igy de a bolha nyakörv nem jó az állatorvos is ezt mondta.kérjél bolha és mindeféle élösködö ellen szert 1500ft ugy emlékszem és fél évig védelmet nyújt nekem azóta nincs semmi baja a kutyámnak, hozzáteszem lakásba van ö is és bolhát soha nem találtunk benne.proba szerencse:)

Mit csináljak, hogy a 3 hónapos kislányom mással is el legyen?

Még az apukájánál se marad meg,max 5 percig,utána el kezd nyöszörögni,sírni,és amint odamegyek hozzájuk és meglát abbahagyja.Nagyon anyás,ami ebbe korba szerintem természetes,de így nem tudok sehova se elmenni nélküle(pl. fodrázhoz,boltba,stb).Pedig néha szeretnék kikapcsolódni.

Legjobb válasz: Na nehogy már az bûn legyen, ha egy anyuka rá akarja bízni a babáját a nagyira, vagy fõleg az apukára! Teljesen egészségtelen dolog, hogy egy gyerek még másfél éves koráig sem képes meglenni más felnõttel. Én a fiam 2 hónapos kora óta járok levelezõs suliba kéthetente, és addig mindig a mama vigyáz rá. Szerintem ez teljesen normális. Hagyd nyugodtan õket kettesben, meg fogja szokni egy fél óra alatt!

Na nehogy már az bûn legyen, ha egy anyuka rá akarja bízni a babáját a nagyira, vagy fõleg az apukára! Teljesen egészségtelen dolog, hogy egy gyerek még másfél éves koráig sem képes meglenni más felnõttel. Én a fiam 2 hónapos kora óta járok levelezõs suliba kéthetente, és addig mindig a mama vigyáz rá. Szerintem ez teljesen normális. Hagyd nyugodtan õket kettesben, meg fogja szokni egy fél óra alatt!
Az én lányom 3 hónapos, és igenis igényelem, hogy néha kikapcsolódjak. Most jön ki a foga és egész nap sír. Úgy tudok csak pihenni, mikor az apja elviszi sétálni (mert akkor alszik). Egy nõnek attól, hogy gyermeket szült, nem kell elhagynia magát, a fodrász és a kozmetikus sem öt percig tart. Ez nem jelenti azt, hogy nem szereti a gyerekét, csak nem akar anyagép lenni.
Arany bogaram, te tiszta idióta vagy!!! Na majd pont attól lesz baja annak a gyereknek, hogy más személyekhez is képes kötõdni, nem csak az anyjához! Miért olyan illetlen, borzasztó, ha néha az anyák is szeretnének kikapcsolódni? És miért borzalmas dolog, ha egy anya azt akarja, hogy a gyereke másban is bízzon, mondjuk a nagymamában, vagy pláne az apukájában? Te a gyerekedet magadhoz bilincselve akarod tartani 18 éves koráig? Mert ez a nem normális, nem az, hogy néha egy egy órát eltölt mással is az a baba.
Szia! Én azt javaslom, hogy akármennyire sír, nyöszörög a baba, akkor se vedd vissza anyukádtól, sõt kerülj is kis a gyerek látóterébõl. Legjobb ha ott se vagy, mert úgysem bírnád megállni, hogy fel ne vedd. Hidd el csak az elsõ ilyen alkalmat fogja átsírni. Utána megoldódik ez a probléma. Remélem sikerülni fog:) szia
Szerintem is nyugodtan elmehetsz, ha nem éhes, meglesz a mamával is, annyi neked is jár, hogy néha kimozdulj egyedül :) Legyél határozott, ha még nem is érti, mondd el neki, hová mész, nemsokára visszajössz, elõbb-utóbb megtanulja majd, hogy anya eltûnik majd ismét elõkerül, nincs semmi baj. Azt kerüld el, hogy elsunnyogsz, mert akkor nem fog megbízni benned, és a búcsúzkodást se húzd el, puszi, pá, aztán hajrá!
Amúgy nem is értem, hogy a "kedves hölgy" miért az elõzõ válaszololónak címezte ezt a "választ". Hiszen õ nem írt olyat, hogy pihenni megy, azért van a nagymamával a gyereke, hanem iskolába megy, nyilván azért, hogy majd jobb körülményeket tudjon teremteni a gyerekének. Ez nem tudom, miért olyan elítélendõ, miért lenne õ rossz anya ezért. Amúgy én is el szoktam menni néha esténként, na nem állandóan, de havonta, kéthavonta igen, mert jó dolog néha kizökkenni a megszokott kerékvágásból, azért mert valaki anya, nem kell lemondania mindenrõl, ami szórakozás, csak persze ezek az alkalmak drasztikusan lecsökkennek. De én pl. tök unom azoknak az anyáknak a társaságát, akiknek nincs is más témájuk, mint a gyerekük, sose csinálnak mást, csak ülnek otthon. Persze elsõ a gyerek, de azért néha igen is szükség van a kikapcsolódásra, amikor más vigyáz a gyerekre.
Azoktól az anyukáktól akik azért tartják magukat jobb anyának mert nem hagyják másra a babát, még az apukára sem, kérdezném, hogy arra nem gondoltak mit érez egy apa aki ugyancsak szülõ, de a gyerek mégsem marad el vele pár percnél tovább mert anya kell? Egy házasságban, egy családban szerintem ez nem vezet semmi jóra, nyilván egy adott percen apukát kezdi nem érdekelni a dolog, mert õ úgysem fontos a gyerek számára, mivel nem is "hagyja anyuka", hogy azzá válljon, aztán pár év múlva anyuka az aki panaszkodik fûnek-fának, hogy apuka nem foglalkozik a gyerekkel. szerintem igenis rá kell hagyni a gyereket és hagyni, hogy foglalkozzon vele és megszeresse. Ettõl õ is jobban érzi magát és a szülõk kapcsolata is bensõségesebbé vállik, nem beszélve arról, hogy ha közbe anyuka elléphet kicsit bárhová kikapcsolódni, vagy fodrászhoz, kozmetikushoz attól nem rossz anyuka lesz belõle, hanem egy normális, mosolygós, szép nõ, mert ugye ne felejtsük el, attól amiért gyerekünk született még nõk is vagyunk. A másik dolog amit nem értek, hogy miért fél valaki a gyerekét a mamára bízni. Elfelejtettétek, hogy õk már fölneveltek minket? Én bármikor szívesen bízom rá anyukámra vagy anyósomra a babámat, nem beszélve a férjemrõl. Nekem csak 3 hetes a babám, de már vigyázott rá pár órát mama is, nagynéni is és nem is bánom, én inkább attól félek, hogy ez alakul ki, hogy nem marad el nélkülem, mert biza szeretném, hogy a férjemmel akár két órát is elmaradjon itthon, mert õ is pont olyan fontos szülõ mint én, annak elleneére, hogy én hordtam ki és én szültem, de õ is az apukája aki gondoskodik róla és rólunk és pont olyan fontos szerep evan mint egy anyának. Szerintem nyugodtan hagyd el anyukáddal is és biztasd a férjedet is, hogy foglalkozzon többet a picivel és dícsérd meg ha tisztába teszi egyedül, meglátod mennyire el tudnak lágyulni egy kicsi baba láttán, mennyire tudják õket szeretni. Csak kell hagyni õket érvenyesülni. Sok sikert és kitartást!
Szia! Ez így természetes, ne akarj megválni tõle, fõleg, ha õ sem akarja.Nekem mindkét gyerekem ilyen volt, és másfél éves korukig senki még 5 percet sem vigyázott rájuk.És azt sem bánom, ha a harmadik is ilyen anyás lesz.A lányom 2 múlt, de még most is csak pár órát van el apával, vagy a mamival. Nekem most az a gondom, hogy 7 hét múlva szülök, akkor mit csinálnak vele.De csak kibírja azt a pár napot. De a tiéd még olyan picike, miért akarod másra bízni? Én nem is tudtam volna nyugodtan lenni, ha más vigyázott volna rájuk.Szerintem semmiképpen ne szoktasd le magadról erõszakkal.Engem nem zavartak soha a gyerekeim, mindenhova magammal vittem õket, a kicsit még most is. Olyan rövid ideig tart ez a babakor, inkább használjátok élvezzétek ki minden értékes percét.Mikor bekerül óvodába, te meg dolgozol akkortól már nem lehettek ennyit együtt mint most.Ezt az idõszakot nem lehet visszahozni többet.Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy szeretem a közelembe tudni mindig a gyerekeimet, egyszerûen imádom õket.Már akkor nagyon hiányoznak, ha elviszi a mama pár órára õket. Boldog babázást, üdv
Elõzõ válaszolónak!!! És mi a francnak szülted ha ekkora teher neked, ha mindig lepasszolod valakinek??? Ez a nem normális dolog, ha csak úgy tudod kipihenni magad, ha nincs veled a gyereked. Milyen anya vagy te??!!! Szerencsétlen szegény gyerek:(( Talán késõbbre kellett volna halasztanod a gyerekvállalást, vagy egyáltalán nem kellett volna neked gyerek.
Szerintem légy türelmes, idõvel ez is megoldódik. Az én babám 4 hónapos, az apukája sokat foglalkozik vele, de max. fél órát van el vele a lányom, ha nem lát. Ez arra elég, hogy elszaladjak a boltba hetente egyszer, nem is a bevásárlás, hanem a kikapcsolódás miatt. Többet nem is igényelek, mert szeretek vele lenni. A múlt héten kb. 45 percig voltam távol, mert összefutottam egy ismerõssel. A férjem mesélte, hogy a kislányom 10 perc után megunta a játékot és amíg haza nem értem pityergett és az ajtót nézte, amin anya kiment. Hát majd megszakadt a szívem. Azóta nem mentem boltba, nem ér annyit...
Azt még elfelejtettem megkérdezni, azoktól az anyukáktól akik nem képesek még belegondolni sem abba, hogy elmaradjon a gyerek mással, mit fognak csinálni akkor amikor megjelenik a féltett "kis"gyerekük mellett egy barát/barátnõ? Egy szülõ - gyerek kapcsolatnak pont ez a fajta viselekdesémód okozhat nagyon nagy problémákat majd idõvel. És nem a gyerek a hibás miatta.

Fosik a 3 hónapos németjuhászom. Mit csináljak vele? Lehet a táptól van? Vagy azért mert a táp mellé kap másik kaját is?

A csirkefej jó lehet neki? Több embertől is hallottam hogy azt vegyek neki.

Legjobb válasz: Vízszerû a széklete, vagy csak lágy? Leállsz a táppal. Adsz nagyon megfõzött rizst fõtt csirke hússal. HÚSSAL, nem csonttal. 3 nap. Ha nem javul doki.

Vízszerû a széklete, vagy csak lágy? Leállsz a táppal. Adsz nagyon megfõzött rizst fõtt csirke hússal. HÚSSAL, nem csonttal. 3 nap. Ha nem javul doki.
A kérdező hozzászólása: Nem teljesen folyékony csak lágyabb a kelleténél. Megpróbálom és egy ideig házi kosztot kap!
Az elsõ tökéletesen leírta. De HÁROM nap. Se több se kevesebb.
Hasmenése lehet attól is, h meg vátozott az étrendje ahogy hozzád került :) vagy rosszabb esetben férges.
Menhelyrõl hoztuk el a kutyusunkat és közel 1, 5 évig ment a hasa hiába adtam neki gyógyszereket. Amit az embernél szokás készíteni hasmenés esetére azt adtam neki és az segített. Sárgarépát lereszelni és összekeverni cukorral, citromlével és megetetni vele.
Elõzõ vagyok és elfelejtettem mondani, hogy jó a csirkefej és a csirkeláb is mert olyan kemény székletet okoz a kutyáknál ami kitisztítja a bûzmirigyüket.
Ne haragudj, te vagy az aki fer-dogról most állt át britre?? Mert ha igen, akkor azért fosik a kutya, mert hirtelen más tápot kapott.Fokozatosan kell átállni másik tápra, úgy hogy belekevered az újat és napok alatt szépen az arányok megfordításával kicseréled a két tápot. Amúgy táp mellé csak húst szoktunk adni, esetleg zöldkagylót, de az ugye nem kaja. Diétázzon egy picit a kutya 3 napig, ami rizs+húst jelent, ez rendbe hozza a gyomrát, és utána bele lehet keverni a rizsbe fokozatosan a száraz új száraz tápot. Sok sikert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!