Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, a 22-es (21 db)

Mit csináljak? A ciklusom 22. napján vagyok és már 2 napja nyomást érzek a petefészkemnél és szurka érzés is van! ! Lehet beágyazodás? Mikor tesztelhetek legkorábban?

Legjobb válasz: Egyelõre az égvilágon semmit ne csinálj. Várj ameddig meg kéne jönnie, majd ha nem jön meg még 2-3 napot és tesztelj. Én múlt hónapban így jártam mint most Te, fájt, szúrt, de aztán némi pecsételgetés után megjött. Remélem nem jársz így mint én!

Egyelõre az égvilágon semmit ne csinálj. Várj ameddig meg kéne jönnie, majd ha nem jön meg még 2-3 napot és tesztelj. Én múlt hónapban így jártam mint most Te, fájt, szúrt, de aztán némi pecsételgetés után megjött. Remélem nem jársz így mint én!
keverj le neki egyet mint egy igazi genleman
Sztem add meg a számát, és felejtsd el! :D
vágd a seggibe a lompit!!!
Puding vagy. Kapd el, eroszakold meg durvan es onzon, aztan torkoztasd mig levegoert nem kapkod. Ha durvan szereti, add meg neki.
Az ex csajomnak voltak hasonló húzásai. Amikor nem számítottam rá, mindig tépkedte a mellszõrzetem. Semmi komoly, de eszeveszettül tud fájni. Aztán szex közben, amikor én is téptem egy jó marék pun.iszõrt leállt vele :-D Szerintem harapj a seggébe, az is használ. Vagy kötözd ki mondjuk az ágyhoz és kínozd meg szexuálisan (izgasd föl durván és mielõtt elélvezne hagyd ott amíg lenyugszik, aztán megint). Csináld ezt órák hosszat, ha ezek után is ilyen lesz, találj ki mást. Jó lesz az, csak meg kell "szelidíteni". Amúgy valahol egy kicsit még irigyellek is, legalább szórakoztató a kapcsolatotok. Sok sikert hozzá! :-)
Nekem is volt egy ilyen barátnõm. Elõször tök finoman jeleztem, hogy "au", ebbõl érthetõen nem értette. Aztán gondoltam, hogy na majd most jól visszaadom neki, akkor megtudja, milyen kellemetlen.. Ettõl még jobban beindult, és innentõl kezdve valamiért nekem is tetszett a dolog, bevadultunk.. :D Szóval ha ezt el akarod kerülni, egyenesen mondd el neki, hogy "ne, mert fáj". Máskülönben úgy jársz, mint én :)
Csûrj le neki egy sallert. Mondjuk lehet ettõl még csak erõsebben szeretné. :DDD
Szerintem lenne itt pár jelentkezõ, aki elvállalná helyetted. :D
Állj a töködre és légy férfi B+!
szólj rá hogy finoman
Az erõs markolásért, ha neked kellemetlen, nyugodtan szólj, hogy rossz neked. Viszont a karmolás és harapás jó jel, ne légy puhány :)
Ne menj hozzá feleségül akkor még, elég egyértelmû jel.
Hát mondd meg nekik, hogy szerinted ez még korai és még nem szeretnél férjhez menni. Különben is ne az anyukája beszélje tele a fejét és az õ hatására döntsön így, hanem majd akkor, ha magától is így gondolja és tényleg akarja. 21/L
Senkit sem lehet házasságra kényszeríteni, ha nem akarja. A srác el akar venni, vagy csak az anyja erõlteti az egészet? Mert ha csak az utóbbi, akkor egy ingatag, gyenge jellem, aki anyunak akar megfelelni. Ha az anyja nem él veletek, akkor pedig végkép semmi köze sincs hozzá. A másik oldalról pedig, mikor akarsz férjhez menni? Mert ha te is olyan karrierista ribanc vagy, aki azzal jön, hogy ma ez a divat és gyereket sem akar 40 elõtt, akkor ne maradj olyannal, aki esetleg komolyan tervezi a dolgot.
feküdj le 1 négerrel és leszállnak rólad! Garantálom
legközelebb vegyétek be az anyját is, az biztos segít.
Akkor szakíts vele! Miért szúrsz ki vele? Te nem vagy ettõl önzõ szerinted? Te csak vagy és élsz, nem szeretnél férjhez menni. Ezzel úgy szintén te is magadra gondolsz, mert le akarod beszélni! Ez is egy önzõség kifinomult változata. Ha nem fekszik a házasság akkor mond meg a párodnak és ha akkor se mûködik akkor szakíts! Ha azt mondod hiszel Buddhában akkor most mindenkinek hinnie kell, mert te azt szeretnéd? Õk szeretnének tovább lépni te meg nem akkor ebbõl mi következik?
na mi lett a vége??
engem is érdekelne, mi lett a vége

Mit csináljak? A Volt barátnőm 18 éves én meg 22! 1, 5 évig voltunk együtt, szeptemberbe szakítottam vele! Munkámból kifolyólag muszáj volt, hogy biztos legyek benne hogy neki nem esik semmi baja!

Ezt akkor nem mondhattam el még neki se hogy miért szakítok vele!A probléma megoldódott!Ki akartam vele békülni,de van neki más már!Alkalmanként találkozgattunk,majd elküldött hogy inkább vele és nem velem!Tudom jól hogy szerelmes belém,de mégis mással van!A szülei is ellenzik és csaknem tiltják t?lem mert szerintük én megcsaltam ?t meg (holott egyszer se soha) meg szerintük én egy "sötét élet?" figura vagyok!Utál az egész család,és félnek t?lem!A lányt a másik srác csak kihasználja meg átveri!Mit csináljak hogy,hogy szerezhetném vissza ?t,és hogy békíthetném meg a családját?Már nagyon sok mindent próbáltam higgyétek el!Légyszi csak normális válaszok!Köszi!

Legjobb válasz: Ha te hagytad ott és nem mondtad meg neki, hogy miért, akkor hogy várod el töle, hogy most minden úgy folytatódojon, mintha misem történt volna, különösen, ha neki már más barátja van. Miért lenne beléd szerelmes, ha mással van együtt - szerintem elég beképzeltség töled ezt gondolni. Felejtsd el és jegyezd meg a jövöre nézve, hogy ha valakit otthagysz, az nem fog rád várni, a legtöbben a szakitást komolyan veszik.

Ha te hagytad ott és nem mondtad meg neki, hogy miért, akkor hogy várod el töle, hogy most minden úgy folytatódojon, mintha misem történt volna, különösen, ha neki már más barátja van. Miért lenne beléd szerelmes, ha mással van együtt - szerintem elég beképzeltség töled ezt gondolni. Felejtsd el és jegyezd meg a jövöre nézve, hogy ha valakit otthagysz, az nem fog rád várni, a legtöbben a szakitást komolyan veszik.
ad1: miért nem mondtad el neki, miért szakítottál vele? mondtál neki egyáltalán akármilyen indokot? ad2: szerintem hagyd. majd ha a másik otthagyja, meg kihasználja, akkor majd rájön. már ha csak ki akarja használni, és nem csak te érzed így (egyébként ismerõs az érzés amikor a volt barátomnak új barátnõje lett, én is biztos voltam benne, hogy csak szórakozik vele a csaj, biztos nem szereti úgy, mint én, stb. ennek két éve, azóta együtt vannak - és én is túl vagyok rajta).
Honnan tudod hogy szerelmes beléd megkérdezte tõled? Persze a családtagokat is meglehet érteni hogy nem akarják a lányukat oda adni egy alvilági figurának.. Lehet megkéne váltzonod? tisztességes munka.. és akkor megnyered a szüleit lehet akkor már más szemmel fognak rádtekinteni. Kezdjél el normálisabb életett élni változzál.. Lánynak is bizonyíts hogy megváltozztál teljese mértékben.
Elöször is biztos hogy szerelmes még beléd?mert ha inkább a másik pasit választotta, akkor ez nem tuti.mi lenne ha mindent öszintén elmondanál neki, és hogy öt nem akartad bajba sodorni, meg stb stb..és ha a család fél töled, az meg sztem nem ok nélkül van.jól gondolom? azt hogy öt átveri a csávó, neked úgysem hiszi majd el, neki kell rájönnie.. (Zsoka)
Én sem hiszem, hogy visszafogadnálak. Gondolj bele: te hagytad ott és nem mondtad meg az okot. Joggal hihetik azt, hogy volt valaki más, csak vele nem mûködött a dolog és most azért akarsz visszamenni hozzá. Miféle munka lehet az, amitõl neki baja eshetne? Lehet, hogy tényleg van benne valami, hogy sötét múltad van? Most mit vársz tõle? Talán egyedül kellett volna mraradnia? Most van egy stabil kapcsolata, amit tönkre akarsz tennoi. Ne légy önzõ, hagyd, hogy boldog legyen.
Tényleg sötét alaknak tûnsz, már megbocsáss... Én sem fogadnálak vissza, és tökéletesen megértem a családja ellenszenvét.
Mit csináljak? -- tedd el ezt az írásodat, és majd 23 év múlva vedd elõ! (Már csak hogy megválaszolhasd magadnak.) Magyarán: nõj fel!
Ha mégis vele van akkor egy buta lány. Nem mintha hozzád visszamennék a helyébe, inkább egy normális pasi kéne neki, aki nem te vagy és nem is a mostani pasija. Hagyd békén, ez a legjobb amit tehetsz.
32/L vagyok megint.:D Szerintem ne add fel!Udvarolj.Ha tényleg szereted és egy kicsit is úgy érzed, hogy a lánynál sem múltak még el az érzelmek akkor mindent bele.Virágok csokik ilyesmi csak ne vidd túlzásba!Apróságokat vegyél neki gyémántot még ne.:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 32/L csak az a baj hogy már december óta próbálkozok!Ez idõ alatt ki is békültünk kb. 2 hét erejéig!Minden jó is volt ez idõ alatt, és mégis lepattintott!Ezt nem értem csak hogy miért teszi!Mikor összefutunk az utcán és beszélünk akkor is végigsírja az egészet, meg azt bizonygatja hogy mennyire szeret, állandóan keres mikor meg rákérdezek hogy mit akar akkor meg azt mondja hogy engem meg velem akar lenni!Mikor meg feldobom a kérdést hogy miért nem akkor meg azt mondja nem tudja!Nem értem!
Sajnos nem tudsz mit tenni, ez van. Tök mindegy, szeret-e még van nem, egy a lényeg, nem veled akar lenni, hanem mással. Az õ döntése, és majd viseli a következményeit, ha a másik átveri. Egyébként te is átverted, akkor is, ha jóindulatból tetted. Az élet nem romantikus mesevilág, ahol ezt értékelik. Akárhogyan próbálod szépíteni, nem voltál vele õszinte. Mi garantálná számára, hogy ez nem fog megismétlõdni? Az, hogy megígéred neki? Ugye te sem gondolod, hogy ez hihetõ?
A kérdező hozzászólása: Leírom mert név nélkül vagyok!Rossz embertõl kértem vissza egy másik ember tulajdonát!Az uriember meg sajnos nem szarral gurigázik!
A kérdező hozzászólása: Én egy szóval se mondtam hogy ok nélkül akartak elrendezni! 32/L nem futtatok nõket, nem vagyok kapcsolatba droggal meg egyéb ilyen finomságokkal!Én csak egy egyszerû ember vagyok aki nem szeretne egy koszos gyárba megrohadni és aki a családjának megszeretne adni mindent!A lány és a kedves családja pedig igen sokat köszönhet nekem, mert elég sokat segítettem rajtuk!Erre meg megpróbálnak megalázni köszönet képen!
Lehet, hogy már kérdezték, nem olvastam el minden választ. De miért akartak megölni (nem kell leírni, hanem akarod)? Viszont azon elgondolkoznék, hogy ha meg akartak ölni, akkor annak valami oka is van. Szóval mégsem vagy olyan ártatlan bárány? Nekem kb. ez futna végig a fejemen, és ha szakítanék is az exed helyében a jelenlegivel, nem hiszem, hogy visszamennék hozzád. Meg aztán ha pl. mégis és aztán esküvõ meg minden, jönne a baba, majd megint valaki meg akarna ölni, akkor terhesen elhagynád? Oké, tudom azért, mert félted, csak ez így nem élet!
Akkor ilyen verõember vagy? ha nem adnak pénzt akkor ütsz? Amúgy szerintem haggyál fel ezzel a munkával és keress tiszteséges munkát.
Nekem a rossz fiúk jönnek be, de ha ezért kidobtál volna lehet nem megyek vissza hozzád, hisz a te problémád az én problémám is. és nem hiszem hogy megöltek volna mindkettõtõket. senki nem olyan hülye hogy üljön. elkellett volna neki mondani hogy szereted de nem akarod veszélybe sodorni és elmondani mi a helyzet és nem tudtok annyit együtt lenni. az õszinteség nagyon fontos. lehet másként állna most hozzád.
Már megbocsáss...ok nélkül senkit sem akarnak kinyírni. Ne akard ezt senkinek se bebeszélni. Valamit biztos, hogy tettél, hogy ilyet akartak tenni velled. Ki akarna egy ilyen emberrel lenni?
De szeretnék egy ilyen havert mint te! :) Am meg az ilyen "sötét alakok" mint te (bocs) sokkal megbízhatóbbak a magánéletben mint egy olyan aki nem az éjszakában van.Ha nem futtatsz nõket akkor a csaj buta, hogy nem ment vissza hozzád!Én vissza mentem volna!:) 32/L
A kérdező hozzászólása: A családja egészen addig elfogadott amíg nem szakítottam vele!Tisztába voltak vele a kezdetektõl fogva hogy kivagyok és mivel foglalkozok!Egy táncos zenés pénznyerõs helyen vagyok viselkedéskordinátor, és mások kölcsönadott pénzét szerzem vissza!Szerintem ez nem olyan nagy bûn!ja és melette van erendes munkám!
Akkor a szülõknek igazuk van..Mégiscsak "rossz" embere vagy, és sötét ügyeid vannak..Ha valaki becsületes, azt nem akarják megölni... Szerintem is hagyd a lányt.Ha szerelmes lenne beléd akkor téged választott volna, de nem téged választott.vagyis....
Lehet , hogy már mégsem szeret mégha te úgy is gondolod hogy igen.Elég nagy csalódás ha 1, 5év után a szerelmed így eltünik okok nélkül otthagy.Mégha alapos okod is volt nem elmondani az okot õ haragudhat rád.
A kérdező hozzászólása: Ja és azóta tisztába van vele mi miért történt és azt mondta megérti és megbocsátott érte!
A kérdező hozzászólása: Mert mit mondhattam volna neki?"Bocs kicsim engem ki akar nyírni egy gonosz bácsi, és ha megtalál engem akkor téged is megfog és téged se fog kímélni"Azért ezt nem mondhattam meg neki!Szakításkor azt mondtam neki hogy idõre van szükségem meg össze kell szednem magam!Az hogy szeret még az nem beképzeltség nem én találtam ki!Ez tény!Volt rá bizonyítékom hogy megcsalja a srác, el is mondta neki, és mégis vele van!
Szerintem fél. Azért ha belegondolsz ez nagyon komoly dolog hisz az élete forgott veszélyben még ha ezt utólag is tudta meg és nem tudod garantálni, hogy ez nem fog még egyszer elõfordulni.Hisz nem tudsz mindig mellette lenni.Szeret de lehet, hogy nem tud nyugodt szívvel veled lenni ez miatt.Lehet, hogy ez a baj. Még "csak" 18 éves.Nem gyerek már de nem is felnõtt. Mond meg neki, hogy eleged van a bizonytalanságból és mondja meg egyenesen, hogy mi a pálya.Hogy miért nem akar.Ne hagyd, hogy mellé beszéljen hanem egyenesen az igazat.Lehet, hogy sajnos fájni fog amit mond majd de megtudod , hogy megéri e várni rá. Persze jól is elsülhet a dolog:) Remélem az utóbbi lesz! 32/L

Mit csináljak, ha a 22-es csapdájában vagyok?

Van családom és szeretem ?ket. De, mint mindenhol voltak gondjaink. 1 éve összejöttem egy férfival titokban. Már nem akarom folytatni, mert rájöttem, hogy a férjem és a gyerekek többet jelentenek. De itt jönnek a gondok. A férfi titokban felvett néhány szeretkezésünket és azt mondta, hogy eljuttat bel?le a férjemnek is, ha abbahagyom a kapcsolatot. Ezzel rávett azóta már több ocsmányságra, mint koprofília, emetofília, zoofília. Abba akarom hagyni, de azóta ezeket is felvette videora. Ha ezeket megmutatja a férjemnek biztosan elhagy és megundorodik t?lem. De még az is lehet, hogy a gyerekeimnek is megmutatja. Már utalt rá, hogyha elhagyom mindenki megtudja ki vagyok valójában.

Legjobb válasz: ÚÚÚcsezmeg..ha ez komoly akkor hmm. 1. az ilyen ember kést érdemel a heréibe, majd a hátába de ez a törvény szempontjából kivitelezhetlen 2. próbáld megzsarolni te valahogy. Akár mit is de próbálj vele kibaszni. Bármi legyen az csak hatásos legyen, vagy puhatold ki hogy hol vannak a felvételek. Nyomass be neki inyekcióval valami szérumot, itasd le, tudomisén csak mondja el. Aztán addig itasd míg el nem dõl, vagy kloroform. Én azt mondom ne tétovázz hanem állj a talpadra és cselekedj. Rendõrséghez szerintem ne fordulj mert egyrészt kínos, másrészt semmibe nem tellik a férjednek megmutatni azt a videót ha lekapcsolják a manust.

ÚÚÚcsezmeg..ha ez komoly akkor hmm. 1. az ilyen ember kést érdemel a heréibe, majd a hátába de ez a törvény szempontjából kivitelezhetlen 2. próbáld megzsarolni te valahogy. Akár mit is de próbálj vele kibaszni. Bármi legyen az csak hatásos legyen, vagy puhatold ki hogy hol vannak a felvételek. Nyomass be neki inyekcióval valami szérumot, itasd le, tudomisén csak mondja el. Aztán addig itasd míg el nem dõl, vagy kloroform. Én azt mondom ne tétovázz hanem állj a talpadra és cselekedj. Rendõrséghez szerintem ne fordulj mert egyrészt kínos, másrészt semmibe nem tellik a férjednek megmutatni azt a videót ha lekapcsolják a manust.
Hmm....nagyon érdekes kérdés! Persze a család az elsõ..de, ha a másik pasi már felvette a sex-et, és zsarolni akar akkor õ egy szemét! Viszont ha kiderül az tényleg rossz lehet. Szerintem minden féleképp a gyerekeket kell megakadályozni hogy ami körülöttük történik, abból semmit se vegyenek észre. Én személy szerint: kivenném õket ebbõl a környezetbõl, (elvinni nagyihoz, rokonokhoz), és tisztázni a dolgokat! Legegyszerûbb lenne egy harmadik felet, egy másik pasit keresni, és õket messzirõl el kerülni, és távol kerülni tõlük!
Azért ez nagyon kemény történet. Mûvelt embernek tartom magam, de nekem is úgy kellett rákeresni, hogy mirõl is van szó tulajdonképpen. (A Koprofília és emetofília az újdonság erejével hatott.) Az a kérdés, hogy mekkora az esélye, hogy tényleg megmutatja a férjednek a felvételeket? Mert azért feltételezem, hogy akkor semmi akadálya sem lenne zsarolásért feljelenteni, és ebben az ügyben nem hiszem, hogy a bíróság ne ítélné egy kis letöltendõre. Ezzel nem lehet megfogni? Gondolom azért ülni nem akar. A felvételek készítésének módjáról nem szóltál, de ha pl. videokavzetta, akkor lehet, hogy nincs róla másolat, míg ha digitális alapon készültek, szinte biztos, hogy kiírta több helyre is, így az elkábítás/filmek ellopása nem mûködik, ugyanis ahogy felébred, postázza a férjednek. Az egyetlen megoldásnak a visszazsarolás tûnik, esetleg érzékletes leírásokkal arról, mit is csinálnak a börtönben a szexuális bûnözõkkel, így ha csak fél évre ültetik le zsarolásért, akkor is biztosan megismerkedhet új, izgalmas szexuális szokásokkal. (Homoszexualitás, korpofília, szado-mazochizmus stb.) Amúgy az teljesen biztos, hogy így titokban maradnak a felvételek? Haveroknak nem mutogatja? Mert ha igen, akkor nem nagyon hiszem, hogy sok idõbe telne, mire a férjedhez jutnak, így valószínûleg fölöslegesen szenvedsz. Hát nem tudom, talán még nem késõ mindent elmondani a férjednek. Lehet, hogy megértené és melléd állna.
Bocsi h ezt mondom de elég nagy szarban vagy és hát... kicsit kamunak tûnik. De félretéve a cuccot. Én a helyedben ezeket csinálnám: 1. gyerekeket elvinném otthonról egy kis idõre (nagyi, rokonok) Ahogy mondta egy válaszoló is. Aztán... 2: Férjemmel mindent tisztáznék... Akár leordibálna, akár összeverne akár elhagyna, mindent bevallanék neki és kérném a segítségét. Ha õ ebbe nem megy bele egyedül kell folyamodhoz vmilyen segítséghez. 3. Ha van barátnõd vagy ismerõsöd akiben teljes mértékben megbízol vagyis jó barátnõk/barátok vagytok akkor neki is mond el a történetet.. Õ lehet h segíteni fog. 4. próbáld meg megzsarolni te is vmivel.. (most így hirtelen nem tudom mivel, de elég sok tanácsot kaptál már szerintem..) 5. - ha errõl nem szólsz senkinek akkor elöbb utóbb lefogsz bukni! - ha a szexelõs csávó kiadja a szûrödet és a videókat megsemmisíti akkor a lelkiismeret fog gyötörni sztem egy életen át! - ha kiderül tuti bukás vár (férjed elhagy, viszi a gyerekeket...) Remélem minden megoldódik :) cukorfalat
Azonnal hagyd abba amit mûvelsz, keverj le neki egy hatalmas pofont, rúgd le a golyóit, majd amíg döglõdik részletezd neki, hogy már beszéltél egy ügyvédnõvel, aki készséggel segít abban, hogy lecsukják pár évre nemi erõszakért. Legyél kemény és határozott!! Ha beveszi akkor békénhagy, habár soha nem lehetsz benne biztos, hogy évek után nem küldi el a felvétel a családodnak. Én lehet tényleg feljelenteném. Ha borul a bili, akkor szóljon nagyot és tényleg csukják le azt a szemetet. A férjed meg inkább tõled tudja meg a dologot egy könnyített verzióban, mint mástól. Ha jól tálalod a dolgot még talán van némi esélyed. És legyél már kemény, nehogy már ezt mûveljék veled!!!! Ember....!!!!!
Hááát nem tudom..., ez kataszrófa :S Én már eleve, amikor elõször megzsarolt elmondtam volnamindent a férjemnek, nem tettem volnameg ezeket az undorítóságokat!! Ez nagy butaság volt! Õszintén a férjem elé álltam volna, lesz, ami lesz. Ez a dolog most súlyosbítja a döntését. Sok sikert kívánok, remélem minden megoldódik!!
Figyelj, nem tudom eldönteni, ki a nagyobb szemétláda: A perverz pasi, azért amit tesz veled, vagy te: mert ott vannak a gyerekeid, és a férjed, és te mégis megtetted azt, amit... Lehet, hogy megérdemled, amit kapsz... szia
Szerintem menj el egy ügyvédhez (lehetõleg nõhöz) és kérj tanácsot, hogy ilyen esetben mit lehet tenni, mert azt, hogy azért feküdtél le vele, mert megzsarolt, nemi erõszaknak is lehet nevezni. És így már van mire alapozva megzsarolni a fickót. Szerintem az lenne a legjobb, ha valahogy a bírósági eljárással való fenyegetés, vagy bármi más hatására megszereznéd tõle a felvételeket, mert akkor már lenne bizonyítékod, ami alapján megkezdhetnéd a pert, mert ezt nem úszhatja meg!!! Viszont azon is el kell gondlkozni, hogy mi van, ha blöfföl. Lehet, hogy nincs is semmiféle felvétel... A férjednek pedig mindenféleképpen el kell mondanod, mert nagyon nezéz lesz ekkora teherrel és rettegésben élni, de szedd össze magad, mert szerintem a házasságodnak már vége, nem tudom elképzelni, hogy van olyan férfi, aki ezt megtudná bocsátani, ha csak szimpla szex lett volna, akkor talán, de a többi dolog szerintem már átlépi az ingerküszöböt!
Nem kellett volna megcsalni nem gondolod? elõszöür kell gondolkodni majd utána cselekedni! Most viszont szerintem jelentsd fel és mondd azt h megerõszakolt stb.. és akkor lecsukják! bár lehet h ez nemilyen egyszerû! jobb ötletem nincs
Mindenképpen jó ötlet lenne beszélni egy ügyvédnõvel. Büntetõjogásszal. Õ valószínûleg vázolna neked néhány lehetõséget, hogy mégis mit lehet ilyenkor tenni. Ha a fickó ezek miatt lecsukható (nemi erõszak, zsarolás stb.), akkor valószínûleg elég jó alapot ad az õ viszontzsarolásához. Ezzel akár a felvételeket is megszerezheted tõle, mivel ebben a helyzetben te a házasságodat kockáztatod, õ viszont hosszú, sanyarú börtönéveket. Ha félti az ánuszát, lehet, hogy belemegy az alkuba.
Ja, az ügyvédeket is köti a titoktartási esküjük, ha jól tudom.
Nagy szarban vagy!Én mindig azt mondom, hogy mindent lehet de mikor megtesszük, vállaljuk érte a felelõséget!Gondolkozz el ezen!
Ahogy leírod, ez a pasi vérszemet kapott, akármit is teszel meg neki, egyre újabb õrültséget fog kérni, amíg egyszer tényleg nemet nem mondasz. Nem érdemes engedni a zsarolásnak.
Szerintem ezt azért tette veled a szeretõd, mert az olyan házasságtörõ ribancokat akarja büntetni, mint amilyen te vagy. ne haragudj, de csak magadnak csináltad a bajt, megérdemled, remélem az összes személy, aki valaha megcsalja a párját, ilyesmit kap az élettõl!!!!!!
1szerezd emg a videókat, semmisitsd meg 2.mondd meg a férjednek hogy kényszeritettek és te nem akarod ezt és kérj tõle bocsánatot 3.a gyerekeknek nem mutathatja meg, mert erkölcse van talán, ha már hozzámentél

22 éves vagyok és szeretnék nappali tagozatos diák lenni viszont nem akarok rengeteg pénzt fizetni érte? Főiskolára 2 év múlva szeretnék menni, milyen iskolába tudnék menni ahol kapok szakmát is? Mindenhol a 22 év a korhatár? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos,mérnök...)

Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos, mérnök...)
Már bocs de mért most akarsz bele vágni? Az egyetem sincs ingyen. Keres valami melót.

Segitség! A barátommal leszeretnék feküdni (22 éves) én meg 18 vok eddig 1 fiuval voltam és nem vok valami jártas a szexben, nem tudom mit csináljak h ne tünyek kisslánynak, és még azis kellemetlen számomra h elég hamar elmegyek, mit csináljak?

mien pózokban, és mennyi ideig csináljam neki orálisan h ne tünnyek kisslánynak , de pornósnak se. A válaszokat elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..

Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..
Ahogy épp érzed.Ha ezen izgulsz az fog neki feltûnni.Csak csináld ahogy épp jól esik és figyeld a másik jelzéseid.Annó én sem mondtam meg a srácnak, hogy elõtte csak 1 fiúval voltam és maximálisan meg volt elégedve.Persze utólag ciki, kitudja mit gondolhatott :D de akkor nagyon örültem neki. Azt meg nehogy szégyellni merészeld, hogy hamar elmész.A pasinak ez a legjobb dícséret.Sok nõ cserélne veled...
menjetek már a [email protected] a helyesírásotokkal, nem nyelvtan versenyen vagyunk. meg bõszen ajánlom hogy olvassátok el a szabályzatban a " Ne OFFolj" pontot..tényleg a kukac kivan már hogy minden egyes kérdéshez oda kell valami helyesírásos [email protected]ágot írni. kérdezõ az ne legyen kellemetlen hogy hamar elmész a bikádnak tetszeni fog ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Pinoccio:)
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, szerintem ezt nem lehet megtervezni, én szûzen se kérdezgettem mástól mit csináljak, az jön az adott pillanatban, ráérez az ember, amíg meg görcsös valaki és ezen parázik, hogy jaj úristen mi lesz, addig felesleges szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a választ:) Teljesen igazad van:)
Eleve mi az már hogy égõnek tartod hogy még csak egy fiúval voltál?Ha nem tetszik neki meg se érdemel.Ez egy ösztönös dolog majd belejössz.Érdekes módon amíg nem volt internet addig is tudták az emberek hogy kell csinálni, ennek ékes bizonyítéka, hogy még vannak emberek a földön.
hát figyelj, õ tudja , hogy szûz vagy? Mert ha igen akkor tudni fogja, hogy mi van, vagy ha 1x lefeküdtél már vkivel akk ezen nem kell enned magad ilyesmin. Ám ez majd minden megy spontán :) Ha már jártok, akkor azt is tudja, hogy miot tudsz és mit nem, úgyh nem kell szégyelld magad. És valójában akár mit írunk itt, úgysem úgy lesz, mert nem fogod nézni az órát , h na akkor még 2p és készen is vagyunk.. szóval ilyenen ne edd magad, mindenki a maga bõrén tapasztalja ki a dolgokat :) abban a percben nem fogsz ilyesmin gondolkodni az biztos!!!
Szivesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3-madik komizonak:)
A kérdező hozzászólása: AZ ELSÕ KOMIZONAK KÖSZÖNÖM A MÁSODIK MEG KAPJA BE
2.-nak a tanácsa se rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm!!! Végre valaki normális!!! Nem a helyesírás g..civel van elfoglalva:) köszönöm szépen!!! Na most már belehet fogni Helyesírás!!!! Köszönöm utolsó komizó nem ismerlek de nagyon bírlak:) :) :)

22-én nyelvvizsgázok angolból, és a listening része nagyon nem megy, mit csináljak?

Mindennap nézek filmeket angolul már egy ideje, picit fejlődtem, de pocsékul teljesítek itthon a próbavizsgákon. :S Már nem tudok mit csinálni. :(

Legjobb válasz: Hogyne tudnál. 22-ig tenger sok idõ van. Csinálod a próbavizsgákat újra és újra és angolul nézel filmet. Csinálod csinálod csinálod és egyszer csak menni fog.

Hogyne tudnál. 22-ig tenger sok idõ van. Csinálod a próbavizsgákat újra és újra és angolul nézel filmet. Csinálod csinálod csinálod és egyszer csak menni fog.
http://www.esl-lab.com/vocab/index.htm Ezen az oldalon témák szerint van egy csomó hanganyag hozzá tartozó feladatokkal. Én ezzel készültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Az még két hét. Nézz meg napi 2 filmet és hallgass angol rádiómûsorokat.

Most mit csináljak ezzel a nõvel? 22-es csapdába kerültem?

Az a helyzet, hogy van egy 24 éves nõ, aki nagyon megtetszett. Nem lakik messze tõlem (40 km talán), de még nem találkoztam vele, mert Budapestre jár egyetemre. Az utolsó évét tölti az egyetemen és diplomázik...Interneten levelezgettem vele körülbelül 2 hétig. Nagyon szeretnék már találkozni vele, de nem merem elhívni randira, mert félek elfoglaltságra hivatkozva visszautasít. Azt mondja, hogy a szorgalmi idõszak végén, azaz most eléggé kevés a szabadideje. Nem egy pasizós nõrõl van szó, talán még férfi sem volt az életében pedig nagyon szép és értelmes nõ, de a tanulás tölti ki idejének jó részét. Próbál ismerkedni interneten, de úgy látszik még így sincs ideje. Hogy lehet egy ilyen nõvel összehozni egy randit, hogy ne legyen elutasítás a vége? Abszolút semmi tapasztalata nincs a férfiakról és én meg nem akarom elijeszteni.:S Attól is félek, hogyha nem találok ki valamit, akkor egyetemen talál magának valakit és én meg elveszítem. Legutóbbi levelezésünkkor leállított, hogy bocs túl sok a tanulnivalója, de ugyanakkor azt is írta, hogy nem akarja úgy tûnjön nem érdeklõdik eléggé irántam, szóval nem is az, hogy leakarna rázni. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: hívd el talán..és akkor mi van ha elutasít?

hívd el talán..és akkor mi van ha elutasít?
Vagy ha õ annyira elfoglalt, akkor esetleg te is mehetnél oda, ahol lakik, biztosan értékelné. És ugye nem lakik messze a várostól..
A kérdező hozzászólása: Mivel hétköznap Budapesten van, ezért csak a hétvége esélyes a találkozásra. Azt hiszem jövõ hétvégére elhívom Gyõrbe (nem lakik messze a várostól), mert nem akarok tovább várni.
Ugyan így voltam, aztán a lány összejött egy pasival, aki nem én vagyok. Kérj találkozót, aztán ha visszautasítja, akkor a visszautasítás mértékétõl függõen mondjon õ másik idõpontot, vagy legrosszabb esetben hagyni kell. (Ha nem akar találkozni, és nem jelöl meg késõbbi idõpontot sem a találkozásra, akkor sajnos elõbb-utóbb a legyünk barátok, levelezõpartnerek stb szöveg szokott jönni...)
Egy elutasítás nem a világvége. Persze, szar, de kihevered.
ha tényleg akar valamit csak talál idõpontot arra hogy találkozzatok és nem pedig elutasít.
Nem úszhatodmeg szerintem a randira hívást. Egyetem környékén egy normális kávézót kinézel és elhívod oda. Az nem hosszú program...
A kérdező hozzászólása: "és akkor mi van ha elutasít?" Akkor utána rohadt kellemetlenül fogom magam érezni...
Tudakold meg valahogy hogy mikor lesz egy kis szabadideje, pár szabad órája. Akkor menj le, mikor ott vagy hívd fel ...
Add meg a lehetõséget, hogy õ válasszon idõpontot ;) Ez a trükkje a dolognak, semmi más.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ezt akarom. Gyõr mellett lakik és csak hétvégén van otthon. Ekkor van valamennyi szabadideje, de azt írta, hogy már a kedvenc szabadidõs tevékenységeire sem jut ideje. Nyilván most a vizsgaidõszak elég húzós lesz neki. Nyárig nem is nagyon változik a helyzet szerintem. Ha valamikor, akkor hétvégén van esélyem találkozni vele. Én Gyõrtõl 40 km-re lakom, õ olyan 5 km-re a várostól egy faluban, szóval Gyõr lenne a randihelyszín. Nem szeretném sokáig húzni, mert attól tartok az egyetemen lecsap rá egy másik fiú. Mondjuk nem az a pasizós fajta az a nõ, de ki tudja...

Csajok! Mit csináljak ha a pasim már 22 éves és még szűz? Szeretem, de ez kicsit meglepett. Ti, hogy reagálnátok?

Legjobb válasz: Szerintem most hagyd.Jobb csajt érdemel mint te. Ha szeretnéd nem gondolkoznál ezen. Amúgy se csõdör minden pasi az elején.Te is voltál kezdõ és szûz. Bezzeg akkor zavart volna ha egy srác így vélekedik rólad.

Szerintem most hagyd.Jobb csajt érdemel mint te. Ha szeretnéd nem gondolkoznál ezen. Amúgy se csõdör minden pasi az elején.Te is voltál kezdõ és szûz. Bezzeg akkor zavart volna ha egy srác így vélekedik rólad.
A helyedben még jobban szeretném a srácot.
Nem értelek. Hosszútávú kapcsolatot akarsz vele de nyafogsz ha egy-két alkalommal még nem fog szétk*rni? Ennyi az áldozatkészséged?
Szerintem ez egyáltalán nem probléma !! várta az igazit :DD nincs ezzel gond neked se legyen
hát ezt gyorsan megtudod oldani lefekszel vele és nem lesz az _D
feküdj le velem
20-30 pasi. az szép. sztem örülj a srácnak. meg annak, hogy bevállalja, hogy õ csak 31edik lehet...
Kérlek hagyd békén, ne rántsd magaddal a züllött világodba.Maradj a saját szinteden.Nem téged érdemel. Pain of pleasure hol vagy elérhetõ?Pest?
#18 Légy szíves olvasd el még 1x a nevemet. :D Ja, Pesttõl kb. 300 km-re a nyugati irányban.
ez gáz! én inkább a csávó helyében gondolkodnék el azon, hogy megérdemelnéd-e õt 20-30 férfi után...
Az kaka ügy. Bocs már, rosszul írtam.
Várta az igazit. Jobb esetben téged. :D Neked viszont biztos nem õ az igazi, mert nem vártad meg vele. :P
Mondd meg neki, hogy mi a helyzet, hogy neked nem olyan pasi kell, aki rendes veled, és nem úgy néz rád, mint egy tárgyra, hanem olyan, aki jól megkúr, és hogy te nem érdemled meg a szerelmét. Vagy ha tényleg szereted, akkor igyekezz hûséges maradni hozza, ne is hozd fel a szex témát, és hagyd, hogy ha meg akarja tartani a szûzességét a házasságig, akkor tegyen úgy. Ha tényleg és igazán szereted, akkor te is "megvárod" õt, és ha nem sikerül, az azt jelenti, hogy nem vagy méltó hozza, és nem is lenne jó házasság, úgyhogy engedd, hogy keressen magához méltót. Hidd el, manapság kevés ilyen férfi van, úgyhogy õ tényleg egy nagy kincs a párja számára.
B*zd meg....minden értelemben.
Tehát kiskutyára vágysz? A pincsid mellet tarthatsz 1 szamarat is, gond letudva!
A kérdező hozzászólása: Nem sokára 20 leszek. Õ jött oda hozzám. Nagyon rendes volt és úgy érzem itt az ideje, hogy végre hosszú kapcsolatom legyen. Annyira édes pofa :)
Hány évesen vagy túl 20-30 pasin / hány éves vagy, hogy 22 évessel kezdtél?
Szép vagy... Miért ne élveznéd?Vezetgesd.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy nem lesz jó. Régebben nagyon sokat bulizta, még drogoztam is idõnként. Vagy 20-30 pasival lefeküdtem. Most attól félek, hogy vele nem lesz ennyire jó (az elején) és látni fogja rajtam. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem szeretem, csak azért mert nem élvezem az elsõn néhány alkalmat.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem tudom, hogy most ez jó ér örüljek vagy tökre béna lesz.
Én úgy sejtem az is lesz a srác egy darabig :/
De most neked mi bajod? Miért nem örülsz?
Most az elsõ reakcióddal az itteni válaszokra vársz? :D El sem merem képzelni a helyzetet :DDD
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 20%-ban hasznos válaszokat ad. Köszi. Nem olvastam 1 sornál tovább!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!