Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, 2 hetes kisfiam (9 db)

Mit csináljak, ha 2 hetes kisfiam egyfolytában sír, ha nincs cicin v nem etetem anyatejjel cumisüvegből?

Legjobb válasz: Valószínûleg fáj a pocija és a tej megnyugtatja, de ha nem hagyod, hogy a pocija meg tudja emészteni a tejet és ráeteted, akkor még jobban fáj. Próbálj meg 2 kaja közt kihúzni legalább 2 órát, mert ha tényleg poci-gondja van, akkor ez így egy ördögi kör. Nem pukizik sokat? Ha ilyen gond lehet próbáld meg az espumizant vagy az infacolt. Nálunk használt a cseresznyemag-párna is (ha akarsz venni a dm-ben sokkal olcsóbb, mint máshol) Kitartást és jó babázást!

Valószínûleg fáj a pocija és a tej megnyugtatja, de ha nem hagyod, hogy a pocija meg tudja emészteni a tejet és ráeteted, akkor még jobban fáj. Próbálj meg 2 kaja közt kihúzni legalább 2 órát, mert ha tényleg poci-gondja van, akkor ez így egy ördögi kör. Nem pukizik sokat? Ha ilyen gond lehet próbáld meg az espumizant vagy az infacolt. Nálunk használt a cseresznyemag-párna is (ha akarsz venni a dm-ben sokkal olcsóbb, mint máshol) Kitartást és jó babázást!
Szerintem csak szimplán jó étvágyú a baba, és mindig éhes :) Rendesen gyarapodik a súlya? Mert lehet, hogy csak azért eszik/enne ennyit mert nem elég tápláló a tejed. Mindenesetre azért kérdezd meg a védõnõt!
Teljesen normális dolog ez, így érzi magát boztonságban. A cumisüveget én elhagynám, szopizzon sokast, vagy próbáld meg hordozókendõbe kötni, hátha ez is elég neki. Nekem a harmadik gyerekem volt ilyen, állandóan velem akart lenni, így a kendõ vált be, mert közben azért sok mindent el tudtam végezni. A maradékot pedig akkor, mikor párom hazaért. Hidd el, bár most ez nagyon fárasztó és nehéz, hamarosan véget ér, a lányom most 1 évesen önálló, kiegyensúlyozott "nagylány" lett, aki bárkivel elvan, a legnagyobb bizalommal fordul mindenki felé, szerintem azért, mert megalapoztam a kötõdésünket a korai hordozással.

4 hetes kisfiam 2 óránként szopik de van olyan nap hogy szinte egész nap rajta csüng! A mellem már kisebesedett! Mit csináljak?

kenem bepantennel meg mellbimbóvéd?t is használok de nagyon nehezen gyógyul! van valami jó tanácsotok?

Legjobb válasz: A sok szopitól nem sebesedhet ki a mell!!! A mell a helytelen mellrehelyezés miatt sebesedhet ki. A bimbóvédõ még sokat ront a helyzeten, mert önmagában nem való a sebes mellre. Bimbóvédõ mellett a mellbimbót és a bimbóudvart nem éri elegendõ inger a szoptatás alatt, emiatt csökkenthet a tejtermelés, a baba a bimbóvédõ elhagyása után elutasíthatja a csupasz mellet. A cicidet hagyd csupaszon, kenegesd anyatejjel, és hagyd hogy a baba nyála is rászáradhasson és rendbejön. Az én kisfiam 5 hónapos 2-2,5 óránként szopik nappal, és ha álmos vagy nyûgös akkor 1 órát is cicizik és még soha nem volt kisebesedve a cicim. Mikor szoptatsz használj párnákat, támaszd alá a karodat ahol a kicsi feje van, a hátad mögé lábad alá ahol csak jólesik hogy kényelmes legyen neked. Figyel oda hogy a kicsi száját szinte kitelítse a cicid, szopi közben az ajkai kifelé forduljanak, és ha oldalról bekukucskálsz a szájába akkor a nyelvecskéje kicsit kinyújtva az ínye felett helyezkedik el. Kitartás!!

A sok szopitól nem sebesedhet ki a mell!!! A mell a helytelen mellrehelyezés miatt sebesedhet ki. A bimbóvédõ még sokat ront a helyzeten, mert önmagában nem való a sebes mellre. Bimbóvédõ mellett a mellbimbót és a bimbóudvart nem éri elegendõ inger a szoptatás alatt, emiatt csökkenthet a tejtermelés, a baba a bimbóvédõ elhagyása után elutasíthatja a csupasz mellet. A cicidet hagyd csupaszon, kenegesd anyatejjel, és hagyd hogy a baba nyála is rászáradhasson és rendbejön. Az én kisfiam 5 hónapos 2-2, 5 óránként szopik nappal, és ha álmos vagy nyûgös akkor 1 órát is cicizik és még soha nem volt kisebesedve a cicim. Mikor szoptatsz használj párnákat, támaszd alá a karodat ahol a kicsi feje van, a hátad mögé lábad alá ahol csak jólesik hogy kényelmes legyen neked. Figyel oda hogy a kicsi száját szinte kitelítse a cicid, szopi közben az ajkai kifelé forduljanak, és ha oldalról bekukucskálsz a szájába akkor a nyelvecskéje kicsit kinyújtva az ínye felett helyezkedik el. Kitartás!!
Hát ne hagyd, hogy egész nap rajta csüngjön.próbáld meg lefejni még meggyógyul a melled, ami valószínüleg azért sebes, mert nem jól kapja be a pici.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy nem igazán van mellbimbóm! ezért a védõ nélkül nagyon nehezen tudom a szájába adni! köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszodat! sokat segítettél
A kisebesedett mellre nekem leginkább az anyatej és a sok szellõztetés segített. Szerintem ez a legjobb módja a kisebesedett mellbimbónak. Sokszor már én is untam, hogy lecsatolt melltartóval mászkálok a lakásban nappal, de nem volt hiába. Vásároltam szoptatós hálóinget ami a mellnél ki van ágva, egész éjjel szellõzhetett így. Szoptatás vagy fejés után egy kis anyatejet kenj el a mellbimbódon + a szellõztetés csodákra képes. Hanem próbáld a Garmastan-t. Írhatsz neki is, sokat segített nekem is, másoknak is: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/

Az normális, hogy a 4 hetes kisfiam képes éjszaka 200ml megenni mit csináljak mit lehet ilyenkor tenni amugy félig anyatejes éjszaka kap tápszert és napközbe csak 2 órát bír ki evés nélkül?

Legjobb válasz: Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.

Mi a probléma? Ilyen pici babát még igény szerint kell etetni és nem az órát nézni. Ha éjjel éhes, akkor éjjel kell neki adni, ha 2 óránként, akkor 2 óránként. Vagy az a baj, hogy sokat eszik és rövid idõt bír ki? Mekkora baba? Tuti, hogy éhes? Mert ilyenkor sem csak azért sírnak, mert éhesek.


2, 5 hetes kisfiam csak cicin hajlandó elaludni, és, ha hisztizik, vagy sír, csak úgy hajlandó megnyugodni. Más is volt ezzel így? Mit tanácsoltok, mit csináljak, hogy ez változzon?

Sem a ringatás, sem a babusgatás, sem a dalolászás nem nyugtatja meg, csak a cici. A cumit kiköpi. Eléggé elvagyok keseredve, nem tudom mit tehetnék.

Legjobb válasz: Még nagyon pici, az anyaközelség kell Neki, lehet a pocija miatt sír, ilyenkor még nem hiszem hogy hisztiznek. Gondold el, még csak 2.5 hete van a világban, eddig a pocidban volt, hallgatta a szívverésedet, biztonságos burok volt, most meg kint a nagyvilágban... Vagy lehet hogy éhes, mert esetleg Õ sokszor eszik keveset. Vagy szomjas. Ne aggódj emiatt még most szerintem!

Még nagyon pici, az anyaközelség kell Neki, lehet a pocija miatt sír, ilyenkor még nem hiszem hogy hisztiznek. Gondold el, még csak 2.5 hete van a világban, eddig a pocidban volt, hallgatta a szívverésedet, biztonságos burok volt, most meg kint a nagyvilágban... Vagy lehet hogy éhes, mert esetleg Õ sokszor eszik keveset. Vagy szomjas. Ne aggódj emiatt még most szerintem!
NE LÉGY ELKESEREDVE elején így megy ez!!! Majd 2.-3. hónapban kialakul. Ha sír mindig cicire tettem , ha már üres volt a cicim tápszert is potoltam , ha jól aludt fejtem a cicit. 6 hónapig cicizett de volt potlás is. Most ez a dolgunk 100%-ban. KitARTÁS.
Úgy két hónapos lehetett a fiam, amikor már nem csak a cici nyugtatta meg, 5hetes koráig neki sem kellett a cumi. 8hónapos, és ha már nagyon anyahiányos képes fél órát is majszolni a cicit.(pedig egy üveg hami, meg inni landolt a pocakban elõtte:) ) Neki az a jóóóóóó. Egyszercsak kinövik ezt is.
2. VAGYOK. MI NEM AZT GONDOLTUK HOGY HISZTIZIK HANEM SÍR KÉR ENNI ÉHES. És ha megfigyeled jólakik alszik.Mi adig etettük a férjemmel , újra, újra ha letettük nem sírt.Nem lett kövér.
2, 5 hetes. Nem hisztizik. Az majd jóval késõbb jön. Éhes, fázik, szomjas, álmos, téged keres. Ennyi.
az en 5hos fiam a mai napig igy alszik el, ez jo igy ha nem akarod akkor majd kesöbb szoktatni kell masra , de nem most majd kesöbb.engem nem zavar
Ennyi idõs korban még nem tudnak hisztizni, az még hónapokkal arrébb van. Ha cici kell neki, nyugodtan tedd mellre.

2 hetes a kisfiam és görcsöl a hasa ez mitöl lehet? Lehet a tejemtöl? Mit csínáljak? A köménymag tea tényleg jó? Hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Nekem a mecsek baby és társai, amiben kömény volt, jobban fájt a pocija! Én kamillát szoktam neki adni! Egyébként valószínû, h a tejtõl! Figyelj oda, h semmi olyat ne egyél ami puffaszt! Ill. meg büfizteted kaja közben? Én pl. amikor eszik van, h 2× 3× abbahagyom és büfi, h ne fájjon a poci a levegõtõl!!!!

Nekem a mecsek baby és társai, amiben kömény volt, jobban fájt a pocija! Én kamillát szoktam neki adni! Egyébként valószínû, h a tejtõl! Figyelj oda, h semmi olyat ne egyél ami puffaszt! Ill. meg büfizteted kaja közben? Én pl. amikor eszik van, h 2× 3× abbahagyom és büfi, h ne fájjon a poci a levegõtõl!!!!
Sokféle szer létezik, mindenkinél más használ, más hat, és sajnos van akinél semmi sem. A teáról kérdeztél bõvebben: Édesköményt adtak kiskorunkban hasfájásra. Nem lehet kapni, csak magát a magot, ezt leforrázod és lehûtve lehet adni babának. Ma már ritkán javasolják/használják. Mecsek baby tea- ezt tudsz neki venni, filteres Ezenkívül ezek léteznek még a csecsemõkori hasfájásra: - SAB simplex - Papaverin oldat (receptkötees) - Espumisan cseppek - Infacol - Gripe Water és újabban hallok másokról is, ezeket mi nem próbáltuk... Mi aq felsoroltakat kipróbáltuk, ilyen eredménnyel: - Mecsek baby- nem hatott, és nem is ízlett neki, nehezen tudtam megitatni vele -SAB simplex minden etetésnél 10-15 cseppet kell adni, sógornõm ezt használta neki bevált, nálunk nem hatott - Espumisan cseppek, láthatóan javult tõle, de nem volt tökéletes - Infacol- ez hozott nálunk enyhülést, eleinte minden étkezéshez adtam, aztán a végén már csak 3 alkalommal, majd a legvégén már csak délután, hogy estére ne jöjjön elõ a fájás. -Grip Water, nem ízlett neki, és nem kaptunk patikában, azt tudtam adni amit kaptunk egy kismamától, mert náluk már nem kellett Az a baj, hogy amennyire észrevettem babafüggõ, hogy melyik hogy válik be. Általában 3-5 nap mire eredménye lesz/vagy nem :( Remélem segítettem!
Jah azt elfelejtettem, hogy sajnos amit eszel az mind befolyásolja a hasfájását. Ki kell ezt is tapasztalni. Barátnõm szinte semmilyen zöldséget, semmilyen magokat, káposztaféléket, nem tud enni, és természetesen azokat sem, amelyek puffasztanak!
Igen-igen.Inkább csinálj nagyon gyenge kamilla teát.A mecsek teáért az én babám sem volt oda.Mondjuk van az a Baba mosoly tea, az se rossz. Késõbb nekünk az Infacol vált be, de azt hiszem azt csak 1 hónapos babának lehet adni..de utána kell járni, mert már nem emlékszem pontosan! :) Próbálj nem puffasztó dolgokat enni, meg nem tudom iszol-e tejserkentõ teát, de azt hallottam, hogy sok babának attól is fáj a pocija. A tornáztatás is jó.Fogd meg a térdeit és nagy köröket csinálj vele, amíg nincs puki! :) Hason fekve ha finoman ütögeted a popsiját az is segíthet.Ja és szoktak valami meleget rakni ilyenkor a pocóra. Na hirtelen ennyi jött elõ a szürke állományomból!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Szoptatás közben mi is megállunk büfizni söt arra kimondottan figyelek mit eszem hogy ne legyen gond!!! Nem értem miért lett hasfájos a gyerekorvos azt mondta ne adjak neki inni ezért nem tudom mit csináljak mert a teára gondoltam én is de így hogy!!! De az infcolt szerintem kipróbáljuk már 2 hetes kortol lehet adni!!!!!
Ja jó! :P Mondom hogy nem emlékszem már pontosan.Egyébként lehet a babád csak nagyon érzékeny.Van olyan, hogy te mindent megteszel és még is fáj az a pocak, ezzel nem lehet mit csinálni.Meg kell tanulni még emészteni, meg ahogy mozognak a belek az igenis fáj! Kitartás, és szerintem a tornáztatást se hanyagold.Nekünk nagyon jó közös "program" volt, és még hasznos is, mert meg tud keseríteni egy egész napot egy ki nem jövõ puki!!!

10 hetes terhes vagyok, a kisfiam 2 éves. A férjem lelépett, egyszerűen beleőrülök. Mit csináljak egyedül 2 gyerekkel? Gyedből nem tudunk megélni.

Megtartsam a babát?

Legjobb válasz: Erre a kérdésre sajnos csak Te tudsz magadnak válaszolni. Ha a szüleid, rokonaid esetleg tudnak segíteni, az sokat jelenthet. A férjeddel meg kell beszélned, hogy fizessen havi x öszeget a gyermek után. Ha erre nem hajlandó, akkor számolnod kell vele, hogy akár több évig sem fogsz látni tõle semmi pénzt, amíg a bírósági - végrehajtási eljárás el nem jut abba a fázisba, hogy le tudják vonni a fizetésébõl (az én nõvérem 10 év után kapott elõször pénzt, mert a gyerek apja feketén dolgozgatott és sokszor váltott munkahelyet, amit nekünk kellett mindig kinyomozni). Szóval sok mindent kell mérlegelned mielõtt döntesz. Én bízom benne, hogy megtalálod a kiutat ebbõl a helyzetbõl és meg tudod tartani a babát, de igazából azt is megérteném, ha az ellenkezõje mellett döntenél. Szorítok és ha esetleg tudok valamiben segíteni, nyugodtan írj privátba!

Erre a kérdésre sajnos csak Te tudsz magadnak válaszolni. Ha a szüleid, rokonaid esetleg tudnak segíteni, az sokat jelenthet. A férjeddel meg kell beszélned, hogy fizessen havi x öszeget a gyermek után. Ha erre nem hajlandó, akkor számolnod kell vele, hogy akár több évig sem fogsz látni tõle semmi pénzt, amíg a bírósági - végrehajtási eljárás el nem jut abba a fázisba, hogy le tudják vonni a fizetésébõl (az én nõvérem 10 év után kapott elõször pénzt, mert a gyerek apja feketén dolgozgatott és sokszor váltott munkahelyet, amit nekünk kellett mindig kinyomozni). Szóval sok mindent kell mérlegelned mielõtt döntesz. Én bízom benne, hogy megtalálod a kiutat ebbõl a helyzetbõl és meg tudod tartani a babát, de igazából azt is megérteném, ha az ellenkezõje mellett döntenél. Szorítok és ha esetleg tudok valamiben segíteni, nyugodtan írj privátba!
PERSZE HOGY TARTSD MEG , ÉS MUTASD MEG ANNAK A SEMMIREVALONAK HOGY TE FELTUDSZ NEVELNI 2 GYEREKET IS.MIÉRT HAGYOTT EL?
Szia. Nagyon sajnálom, hogy a férjed lelépett, de azért nem gondolhatja õ sem, hogy csak úgy eltûnik, és nem fizet gyerektartást. Járj utána milyen támogatások járnak neked, és menj bíróságra, a Te javadra fognak mindent megítélni. Ha van lakás, autó, és a férjed fizetésének a 40százaléka. Tapasztalatból tudom, a párom is elvált, ott is két gyerek van, és a feleség kapott mindent.
szia! elõször is nagyon sajnálom ami veled történt...tudta a férjed hogy terhes vagy? mert ha igen akkor ez nagyon durva, és szemét dolog volt tõle (ha nem akkor is). egyetértek az elõttem szólóval, mivel össze vagytok házasodva, kapnod kell gyerektartást, anyuék is így voltak, igaz nekem anyám lépett le, de a bíróság döntése szerint havonta vonták le a fizujából a gyerektartást. sõt mivel évekig nem fizette még visszamenõleg is fizetnie kellett. általában így döntenek, de ehhez bírósági per kell, hacsak nem tudtok megegyezni, bár úgy semmi garancia arra hogy a férjed fizetni is fog. hát hogy megtartsd e azt egyedül te tudod eldönteni, bár ha 10 hetes vagy sok idõd már nincsen gondolkodni...már nincs aki segítsen? aszülõk nagyszülõk? amíg dûlõre nem juttok az is megoldás. a baba még úgyis idõ, mire megszületik, addig akár már a bíróságon is túlehettek. egyedül két gyerekkel nagyon nehéz lehet, sõt eggyel is mind érzelmileg mind anyagilag. egyedül te tudhatod lesz e hozzá energiád, még ha az anyagiak megvannak is. én azért minden jót kívánok neked már amennyire lehet ebben a helyzetben, és nagyon sajnálom h ez történt veled...

3 hetes kisfiam csak napközben csinálja azt velem hogy maratoni cicizéseket kell végig csinálni. Ilyenkor 2-3 óra az etetés és csak úgy hajlandó elaludni. Mit csináljak?

Adom neki az Infacolt a szelekre az úgy látom használ neki. Éjjel nem csinálja ezt velem csak nappal.

Legjobb válasz: infacolt székrekedésre??? infacol pocakfájásra van, segít pukizni és egyébként fog az infacol, szóval székrekedésre ne add. 3 órát ne etesd, lehet csak unatkozik és még nem tud mit kezdeni magával, egy kis ölelgetésre vágyik, enyém is nyekergett mikor ébren volt, azt hittem éhes, aztán persze rájöttem, hogy nem :D szegényt én meg jól megtömtem, óránként etettem :D

infacolt székrekedésre??? infacol pocakfájásra van, segít pukizni és egyébként fog az infacol, szóval székrekedésre ne add. 3 órát ne etesd, lehet csak unatkozik és még nem tud mit kezdeni magával, egy kis ölelgetésre vágyik, enyém is nyekergett mikor ébren volt, azt hittem éhes, aztán persze rájöttem, hogy nem :D szegényt én meg jól megtömtem, óránként etettem :D
Ne etesd 3 órán keresztül! Valami határt azért kell szabni. Ha sír, akkor vedd ölbe, babusgasd. Hasfájást sajnos nem biztos, hogy az infacol elmulaszt. Majd lassan kiismered, hogy miért mikor sír.
szopi max 20 perc! valószínû kevés a tejed. éjjel azért nem csinálja mert elfárad. ekkora gyerek kb fél-1 órát van ébren, utána 1-2 órát alszik. ez semmiképp sem normális, védõnõvel beszélj, lehet h kiegészítés kell!
Ekkora hülyeséget, h. kevés a tej!!! Csomó baba ezt csinálja. Emiatt nem kell egybõl tápszert adni. Lehet, hogy még nem tanult meg rendesen szopni, emiatt megy neki lassabban a dolog. Vagy lehet, hogy nem mindig éppen ennie kéne, csak még nem ismered annyira. És õ sem ért téged, te sem õt. Normális hogy eleinte így megy, de össze fogtok szokni, és akkor már egybõl tudni fogod, hogy mit kell csinálni. Nem kell mások tanácsára sokat adni, engem ez zavart nagyon össze. És akkor nem tudtam, hogy mit tegyek. Az anyai ösztön arra van, hogy segítsen a gyerekgondozásban. Én úgy vészeltem túl ezt az idõszakot, hogy szoptatás elõtt odakészítettem magam mellé újságot, enni és innivalót, naplót -és közben csináltam minden mást, amíg a baba evett, vagy a cicimen aludt.
Nagyon egyszerû dologgal el lehet dönteni, hogy elég-e a tej. Le kell mérni a babát szopi elõtt és után pár alkalommal. Azt nekem senki ne állítsa, hogy az jó, ha a baba egész nap eszik, egész nap dolgozik a gyomra szüntelen.

39 hetes vagyok. Sajnos kaptam egy kis gombás fertőzést. Szülésnél nem kaphatja el a kisfiam? Kúpokat kaptam, de nem igazán használ. /Gyno-Pevarl Depot 150 mg, 2 db-os/ Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Ha marad is egy kis gombácska az nem jelet különösebb veszélyt. (a streptococcus jelenthet veszélyt, de az is kivédhetõ)

Szia! Ne aggódj! Ha marad is egy kis gombácska az nem jelet különösebb veszélyt. (a streptococcus jelenthet veszélyt, de az is kivédhetõ)
Szia! Nem valószínû, hogy ebbõl lenne gond. Ha olyan fertõzése van valakinek, ami káros, kockázatos a babára nézve, akkor úgy sem a hüvelyi úton történõ szülést fogja választani.
Van egy oldal. Nem tudom ismered-e. http://www.orvostudakozo.hu Orvosoktól lehet kérdezni. Sok doki van fent, de te válaszd dr.Hamvas Ferenc fõorvos urat. Bármikor bármilyen kérdésem volt, egy órán belül válaszolt. Nagyon rendes, és nem tudsz tõle olyat kérdezni, amire nem válaszol.
A kérdező hozzászólása: Olyanom nincs. Köszi a választ.
mármint az orvos nem fogja azt választani

2 hetes a kisfiam tápsteres sajnos mit adjak neki inni a vizet nem issza meg milyen teát csináljak?

Legjobb válasz: Van egy tökjó tea, a Mecsek Baby tea, azt megisszák a babák általában. Kevés cukorral készítsd!

Van egy tökjó tea, a Mecsek Baby tea, azt megisszák a babák általában. Kevés cukorral készítsd!
Nem lesz baja a cukortól...az anyatej is édes.Csak nem kell túlzásba vinni. Mecsek babyt pedig gyógyszertárban szoktam venni. Vagy drogériában. Remélem beválik. Úgy tudom, kamillát nem szabad nagyon hosszú ideig és egyfolytában adni...
Pici cukrot lehet bele tenni! Üdv.: egy Gyermekorvos
Ja, a tápszer tartalmaz szacharózt!Kicsi cukor nem árthat!
Az én babám is felnõtt "pici cukor" nélkül. Szerintem nem kell bele. Én is kamillateát itattam vele, ha nem szoktatod a cukorhoz nem is igényli. De ha nagyon az édesszájúakra akarsz hallgatni, akkor már 1dl/fél mokkás kanál. Nekem a védõnõm ezt mondta. (Ne haragudj, ha goromba voltam, de ez a cukros dolog nagyon felbosszant. Aztán csodálkoznak az anyukák, ha nem eszi a fõzeléket, vagy nap mint nap édességért könyörög a gyerek. De amúgysem, mert lehet, hogy a tejfogait majd elhagyja, attól még lehetne azokra is vigyázni. De ez már magánvélemény...)
A kérdező hozzászólása: hol kapok ilyen teát
Én a sima kamillateát javasolnám, és szerintem egyik babateába se tegyél cukrot, mert túlzottan megszokja az édes ízt a pici
En kezdettol fogva kamillateat adok a bebimnek izesites nelkul nekunk bevallt nagyon, hasfajosak sem vagyunk es szeklete is rendben. Persze biztos nem a kamillateatol de en ennek koszonom hogy boldog a babam meg en is.10 hetes baba anyukaja
Vannak kifejezetten baba teák. Az én kislányom nagyon szereti. 1 kis kanál gyümölcscukrot teszek bele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!