Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, én is (380 db)

Mit csináljak? Én is legyek olyan mint a többiek?

Az osztályomban már majdnem mindenkinek van pasija. ( pedig 7.esek vagyunk) Nekem még nincs.Mit csináljak? A szüleim azt mondták,hogy tanuljak és tanuljak és majd meglátom,hogy amikor az osztálytársaim (akik egyébként eléggé rosszul tanulnak) lehet ,hogy nem is lesz barátjuk.Mert a fiúk a bels?t is nézik. De én nem érzem úgy,hogy a fiúk a küls?nél többet néznének!!! Mit tegyek??? Én is legyek olyan mint a többiek???

Legjobb válasz: És mit csináljak a "pasijukkal" az osztálytársaid, hogy te is annyira szeretnél magadnak "pasit"?

És mit csináljak a "pasijukkal" az osztálytársaid, hogy te is annyira szeretnél magadnak "pasit"?
sokan felnõnek majd, én is 13 évesen csak a ciciket lestem meg alapból féltem a lányoktól mint a tûztõl. Mára már minden 1000x másabb mint régen :) F19
Hallgass anyukádra és ne keseredj el:) A különcök hidd el hogy többre viszik mint akik már 7.-ben nagymenõsködnek és rosszul tanulnak. Majd pár év múlva meg Te nézed õket levegõnek mikor jó munkahelyed lesz, õk meg semmihez nem értenek, mert nekik fontosabb volt a pasizás, meg a bandázás. Fiúd lehet még amennyit csak akarsz. Ebben a korban a fiúk nem a belsõt nézik, mert nyílván a legfontosabb hogy "jócsajt" szedjenek fel, mert az "menõ". Persze lehet barátod ha nagyon szeretnéd, de az soha ne azért legyen mert az az "elvárás". És ezt a jövõdre is értem. Elvárás veled szemben, csak neked lehet, meg a szüleidnek...de inkább neked kell tudni mit is akarsz:) ) Szóval ne pánikolj, nem dõl össze a világ ha most még nem vagy a társaság középpontja, és a "csinibabák" nem fogadnak be. Nem maradsz le semmirõl!!!
Azt hiszem értelek, és nagyon sajnálom, hogy ilyen osztályba cseppentél, ahol nincs semmiféle közösség. Vszinüleg a többiek nagy része is ezért "pasizik", igy van társasága, elmennek együtt ide-oda. Kisérelj meg barátnökkel, esetleg fiubarátokkal (nem pasikkal!!)eljutni ugyanugy szorakozni.
Velük van a probléma, nem veled. Ne állj be a sorba!
Várj még pár évet. Nem maradsz le semmirõl hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: 178 cm és 50 kg . Kék szem barna haj. Nincs szemüvegem pattanásos sem vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) :) :)
Itt az a probléma, hogy csak azért akarsz fiút, hogy birtokold és elmondhasd, hogy neked is van. Egyébként ha már ennyire említetted, milyenek a külsõ tulajdonságaid? Ronda vagy?
A kérdező hozzászólása: Állandóan együtt vannak. Egy csapatba vannak akiknek van pasija eljárnak moziba együtt vagyis vannak akiknek van pasija õk moziba, bringázni, vagyizni mennek és vannak akiknek nincs pasija annak meg olyan mintha nem lennének osztálytársai
lehet barátod, és attól még tanulhatsz is. Egyébként lehet a pasik a külsõt nézik, de a tanulás azon kívül is hasznos, késõbb örülni fogsz hogy milyen okos vagy a sok tanulástól.
légy önmagad :)
A korodbéli fiúk elnyomó többsége nem is nézi a belsõt. Késõbb lesznek ilyenek, ha nem is sokan. És igen, érdemes tanulni. Az én osztályomban is volt hasonló helyzet, nem mondom hogy mind de akik a csajokkal foglalkoztak idejük nagy részében kutyaütõk lettek.
*Mit csinálnak
A szüleidnek nem , biztos hogy igazuk van, de a tanulás nem válik károdra, és úgy is csak olyan csapatban éreznéd jól magad, amelyikbe beleillessz. Hiába erõlteted, nem passzolsz bele minden klikkbe! Az a fontos hogy barátaid, jó ismerõseid legyenek, akikkel összejársz, és akikkel hosszabb távon is jó a kapcsolatod. A pasizás még ráér, ha majd tudod, hogy mit is akarsz egy kapcsolattól, és nem csak brahiból megy a dolog.

Volt egy lány a suliban aki nagyon tetszett nekem. Én is tetszettem neki. Csak nem mertem neki köszönni. Elment a suliból most mit csináljak? Én hibám volt. Béna voltam.

Legjobb válasz: Vedd fel vele a kapcsolatot , hogy kicsit félénk voltál de bejön neked és hogy van e kedve találkozni !

Vedd fel vele a kapcsolatot , hogy kicsit félénk voltál de bejön neked és hogy van e kedve találkozni !
Verd ki és keress másik csajt!
Attól még, hogy te "érzed", az nem biztos, hogy úgy is van.
A kérdező hozzászólása: Értem , köszi. Segítsetek nekem !
Lesz tabló, keresd meg a nevét, írj rá FB-n :D
elõzõ vagyok, ugye lesz tabló?
A kérdező hozzászólása: szerintem lesz.
Akkor okés :) De amúgy meg lehet, hogy nincs fönt fb-n, sz'al... de legyünk pozitívak:D Van neki! :D
mármint fb van neki:D
A kérdező hozzászólása: Éreztem, meg tudom
A nevét sem tudod, te azt igen, hogy tetszettél neki? Mibõl gondolod?
A kérdező hozzászólása: és, hogy?
Ha egy suliba jártatok, akkor azért nem olyan nehéz megtudni, hogy hívják, melyik suliba ment át és miért.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudom, hogy hívják.
Nem tudsz e-mailt küldeni ? Vagy csak az a szar facebook létezik ?
A kérdező hozzászólása: facebookon majd megnézem.
Ne légy olyan kíváncsi.
buktad.most életed végéig ezen agyalhatsz. Sírhatsz is pár év múlva h lett volna egy lány akivel elveszthetted volna, de szûzen kell meghalnod mostmár.
A kérdező hozzászólása: jó kérdés hogy van FB-je

3x voltam 5 percre szolizni, nem égtem le, gondoltam bemehetek 10 percre is, na sikerült leégnem. Vártam pár napot testápolóztam, de most meg elkezdett a bőröm hámlani. Mit csináljak, én nem akarom foltos lenni? !

Most akkor csak 5 percre járjak 2 naponta, vagy 10 percre 3 naponta? Nem vagyok nagy szolis csak szép barna színt szeretnék, segítsetek!!!

Legjobb válasz: Én úgy csinálom (extra fehér bõröm van, és elég erõs szoliba járok), hogy 2hétig heti 3x 5percre fogok bemenni. Aztán a 3. héten kipróbálom a 10percet, ha nem égek le akkor már 10percre fogok járni heti 2 vagy 3 alkalommal.

Én úgy csinálom (extra fehér bõröm van, és elég erõs szoliba járok), hogy 2hétig heti 3x 5percre fogok bemenni. Aztán a 3. héten kipróbálom a 10percet, ha nem égek le akkor már 10percre fogok járni heti 2 vagy 3 alkalommal.
Szoli elõtt fontos a zuhanyzás és a börradírozás sem árt. Azért fontos hogy az elhalt hámsejtek ne a barnulás után jöjjenek le, hanem elõtte. Így nem leszel foltos. Az én bõröm természetesen elég fehér és barna a hajam. Mivel befestettem feketére a hajam, nem áll jól a fehér bõr. Most már jó barna vagyok és heti, 1, 5 heti egyszer járok. Neked sem kell gyakrabban, mint heti kétszer. Sztem kezd heti 6 perccel és majd fokozatosan egyre több percet menj. De nem kell rögtön barnának lenned, mert az úgy nem lesz szép.
Még azt elfelejtettem odaírni hogy hetente, 1, 5 hetente járok és 15 percet. Nem kell minden második nap járnod. Ha eléred a kívánt bõrszínt, simán elég heti egyszer 12 percre.
Szia! Nyugi a hámlástól nem leszel foltos. De a kétnaponta szoli nagyon sok, ezzel nagyon vigyázz mert marha veszélyes, kimeríted a pigmentjeidet és aztán "cseszheted" a bõröd :( én 1 héten 1szer járok állóban 8-10 percre. Bõven elég!
Õ néma, esetleg vak, hogy az írást sem látja, hogy nem tudod vele megbeszélni?
szexelni fogtok :D vigyél valami pólót bugyit amiben alszol :) már ha fogsz aludni :D meg amire szükséged van :)
gumi, síkosító , sexy fehérnemû , tejszínhab , csoki , gyertya
Ha a filmnézésre gondoltál de nem akarsz hemperegni akkor azt ajánlom hogy gyorsan felejtsd el, mert az esetek 90 százalékában azzal ér véget :) . Ötletem nagyon nincs de ezt érdemes tudnod
A kérdező hozzászólása: Köszia kommenteket am igen ezzel tisztaban vagyok:P
Talán egy ötletem lenne. Vágjátok be magatokat egy sarokba és nézzetek valami barom videóst. :D
Egy ilyen rucit: [link] és ez is jól jöhet: [link]

Mit csinaljak? En vagyok a legkemenyebb es a legvaganyabb a suliba meg a sulin kivul is, de nem merek hozzaszolni egy lanyhoz se, Attol felek elutasitananak meg ha a lany kezdemenyez akkor is felek.

Felek elrontok mindent es konnyen zavarbajovok,de mar elkellene egy csaj.Felek az ölembe ül elmegyek megcsokol nyalladzanek.Meg hamar elmennek sex közbe,de ezen valtoztatok traningezek verem verem amikor elelveznek megallok es folytatom egy ido utan,De sajnos csak zenere megy ha nem megy a Roky zeneje akkor hamar elmegyek.Szerintetek engedne a csaj hogy menjen a zene a sex közben .Vagy nem?vagy probalkozzak kur_aval ott mindeggy a zene ha jo akkor meg csak zene közbe sexelnek.Anyam ha halja a zenet akkor mar tudja verem a f_rkam ezzel is csinalni kene valamit.Azt is probaltam fülhalgatoval halgattam a zenet de akkor meg nem hallottam anyam ahogy szol ,Hagyd abba,.Szoval nincs valami olyan cucc amivel halgathatom a zenet mikozbe verem a farkam meg anyamra is figyelhetek,Vagy probaljam meg csak az eggyik fulessel halgatom a zenet.Lehet jo ötlet.Segitsetek 16F

Legjobb válasz: dicsakmore

dicsakmore
tessék ettõl órákig nem mész el http://www.youtube.com/watch?v=ZJh5J3FPEkk
Te tényleg 16 vagy????...-, -
jaj mennyé má'
de mi az, hogy arra mentél, hogy te legyél a legerõsebb? hol élsz te, valami falkában?
boxkesztyûben:DDDDD
A kérdező hozzászólása: De ha eddig csak arra mentel hogy te legyel a legerosebb mindent felrteteve de most mar a nok is erdekelnek jobban
mármint a farkát :D
a lány csak arra kell neki h figyeljen az anyjára, amíg õ boxkesztyûben veri
"En vagyok a legkemenyebb es a legvaganyabb a suliba meg a sulin kivul is" ha az vagy akkor amiket felsoroltál az nem jelenthet gondot egy vagánynak
A kérdező hozzászólása: Mindket dologba kell a segitseg
"En vagyok a legkemenyebb es a legvaganyabb a suliba meg a sulin kivul is, " Egoizmusból nincs hiány...
te télleg kemény vagy! a rocky zenéjére recskázol
mivan??? most akkor az a kérdésed h szólíthatsz meg egy lányt vagy az h hogyan verheted és figyelhetsz anyudra egyszerre ?? ::D:D:DD
Csoda, hogy @nyád a gép elé enged ilyen értelmi szinttel.

Mit csináljak? Én olyan lány vagyok aki megőrül a lovakért, és bármit meg is tenne hogy legyen.

Az apukám és lassan az anyukám sem akar hallani róla, és mivel soha nem is voltunk gazdagok, ezért nem is számíthatok semmire. A lovagolni járás azt meg azért nem engedik, mert hogy drága:(. Na de én addig nem tudok leszállni a témáról amíg nem kapok egyet :(...

Legjobb válasz: Hát elõször is nézd meg, hogy egy ló mennyibe kerül, meg milyen tartási költségei vannak, aztán szállj magadba és ne követelõzz. Nem azért nem veszik meg neked, mert direkt szívatnak, hanem azért, mert nincs rá pénzük. Menj el diákmunkázni, hogy legyen pénzed lovagolni, vagy ahol vannak lovak ott kérdezd meg, hogy pucolhatod-e a lovakat, meg ganajozhatod-e az istállót, akkor hátha néha megengedik, hogy lovagolj. Végül is bármit megtennél, nem?

Hát elõször is nézd meg, hogy egy ló mennyibe kerül, meg milyen tartási költségei vannak, aztán szállj magadba és ne követelõzz. Nem azért nem veszik meg neked, mert direkt szívatnak, hanem azért, mert nincs rá pénzük. Menj el diákmunkázni, hogy legyen pénzed lovagolni, vagy ahol vannak lovak ott kérdezd meg, hogy pucolhatod-e a lovakat, meg ganajozhatod-e az istállót, akkor hátha néha megengedik, hogy lovagolj. Végül is bármit megtennél, nem?
A ló nem olyan mint egy kis cica... Sokkal többe kerül anyagilag és nehezebb is gondozni. Inkább járj el lovagolni. Bár azt írtad, hogy drága, de hidd el ha saját lovad lenne az még drágább lenne. Eleve az ára, amiért megveszed. Utána meg plusz az eltartása. Abba szerintem törõdj bele, hogy sajátot nem kapsz, de a lovaglásra még lehet esélyed. Én is nagy lómániás vagyok és sajna nekem kell fizetnem a lovaglást, néha anyukám azért ad bele pénzt, de én úgy oldottam meg, hogy ahova most járok ott besegítek ellátni a lovakat és így sokkal olcsóbb. Van, hogy egyáltalán semmit se kell fizetnem. Mondjuk jó pár helyen körbenéztem mire megtaláltam ezt a helyet. Nézz körül te is, kérdezõsködj, hogy hol a legolcsóbb. Akár te is segíthetsz cserébe valamit a lovak körül.
1. Felejtsd el. VAGY 2. Keresd meg rá a pénzt. Én is suli mellett melóztam h vehessek egy görkorit.
Második: 16 éves korban már lehet melózni.
Nézd meg, hogy van-e a közelben lovarda, vagy valamilyen ló. Ha van, kérdezd meg, lovagolhatnál-e, vagy tanítanának-e téged lovagolni, ha cserébe segítenél gondozni. Csutakolni, lemosdatni, "kidzsuvátlanítani" az ólat, visszarendezni (nem tudom, én nem értek a lovakhoz...), etetni, itatni....ami kell nekik. Persze attól függõen, mennyire értesz a lovakhoz.
Egy saját ló hatalmas felelõsség, minden nap jártatást igényel és emellett hatalmas anyagi teher is(takarmány, patkolás, oltások, állatorvos). De ha komolyan gondolod a témát keress egy lovardát és ajánlj fel segítséget, idõvel lehet, hogy lovagolhatsz is...de ha tényleg szereted a lovakat, már az is sokat jelent, ha leápolhatod. Én is egy ménesnél kezdtem, rengeteget segítettem, és ma már saját lovam van! De hidd el tényleg nagy felelõsség!
hány éves vagy? ha 12 akkor nem igazán tudnád ellátni ha 16 akkor még várj 2 évet és megdolgozhatsz érte
Szia.Nekem is van 1 lovam..7 éves korom óta lovaglok ami 15 év rutint jelent...a szüleim elváltak..Végre a 18.SZÜLETÉSNAPOMRA kaptam 1 arab telivért.De nagyon húzos a ló tartás..Diploma, egyetem, fõsuli...Nekem megvan a diploma, de ne gondoldd h könnyû volt tanulni 1x-re meg a lót ápolni...Amióta dolgozok jobban betudom osztani az idõmet, 6-tól 12-ig meló, 1-re hazaérek lóval foglalkozom, (reggel is)és este megint meló 4-tõl 10-ig és megint a lólóló...Nincsen buli, baarátnõzés..GONDOLDD E.l
Hány éves vagy?Merre laksz?
kedves 18:34 szerintem meg nem végeztél egyetemet, mivel írni sem tudsz, egyébként mindenkinek teljesen igaza van. ahová én járok, ott egy óra 1500 forint, (ami azért a többi árhoz képest nagyon olcsó), és egy ló tartása havonta harmincezer. de van, ahol több száz ezer forint havonta.. menj el diákmunkára, vagy valami, és akkor még midnig könnyebb akár belefizetni is.. De azt tudd, hogy egy ló nem annyiból áll, hogy lovat veszel, meg fizeted a bértartást.. neki kell nyereg, kantár, ha valami sérülése, baja van, akkor gyógyszerek, patkolás, stb.. rengeteg pénz.. egyébként nem tudom, miért rögtön kapni akarsz egyet.. ha nem tudsz lovagolni, akkor felejtsd el.. egy táborban nem lehet megtanulni lovagolni, évek tapasztalata is KEVÉS hozzá..
Valószínûleg azért nem vesznek lovat neked, mert utálnak. Direkt csinálják, húzzák az agyad! Ne hagyd magad! Le se szállj addig róluk, amíg meg nem veszik! Sõt!! Ne is egyet vegyenek, mert hát egyedül unatkozna... Legalább kettõt, de szerintem a legjobb az lenne, ha 2 lány(kanca?), 1 fiú(csõdör?). Akkor ipari méretekben gyárthatnád a kis lovakat, ami ugye mint mindenki tudja, hogy a világ legeslegcukkerebb állata! Komolyra fordítva a szót, szállj magadba kicsit.. Írtad, hogy nem vagytok gazdagok, akkor mit követelõzöl? Fel kellene érni ésszel, hogyha valamire NINCS PÉNZ.
Felelõtlen az olyan szülõ, aki lovagolni nem tudó vag gyengén tudõ gyereknek otthonra lovat vesz.Má, ha bértartásba kerül a ló olyan helyre, ahol oktatás is van, de magától senki nem tanul meg lovagolni, legfeljebb fenn marad a lovon.
mi nem vagyunk gazdagok (annyira) mégis kaptam egy lovat pedig lovagolni sem tudok kezdetben nem rajongtam az ötletért de most már teljesen oda meg vissza vagyok minden nap etetni tisztítani és kivinni nekem ezek örömet jelentenek és olyan jó arra gondolni hogy nemsokára megtanulhatok lovagolni is és a karácsonyi ajánnndékomat ki is használhatom .)
ne pumpold a szüleidet. Azt írod, hogy nem vagytok gazdagok. Nem tudhatodm, hogy az amitek van az is milyen keserves munkéval lett megkeresve. Viszont ajánlok neked valamit. Ha ennyire szereted a lovakat egyelõre ne a saját lóban gondolkodjál és ne a lovaglással foglalkozzál. Létezik egy jó kis lómenhely: Zakuszka-tanya a neve. Vesd fel, hogy elmenjetek oda osztálykirándulásra. Nézd meg a kívánság listájukat. Vigyetek nekik valami adományt. Próbálj meg nekik, ha távolról is de segíteni. Akár úgy, hogy népszerûsíted õket. Ott olyan lovak vannak, akiket megvettek és nagyon rossz körülmények közül lettek mentve.
A kérdező hozzászólása: Én csak a tábort említettem, mert ott tanultam valamennyire, de azóta már ezerszer jobban megy, mint amikor elkezdtem!!!!!!
Azt még neked senki nem mondta hogy több év mire megtanulsz lovagolni? Teljes mértékben egyetértek a szüleiddel, nagyon tapasztalatlan vagy még.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nagyon arik vagytok, de elég jól lovagolok, mert voltam táborba (szülinapi ajándék 1 ismerõstõl)
Szerintem, ha vesztek egy lovat, akkor az azzal jár hogy járj lovagolni> Hisz magadtól nem tanulsz meg lovagolni, és tapasztalatlanul meg?? Persze ez csak vélemény.. remélem kapsz lovat, vagy járhatsz lovagolni.. Én már lassan egy éve járok, és talán jövõre lesz..:D Szóval sok sikert! :DDD
alkalmi szexet -> szexuális tapasztalatokat. többet nem nagyon.
szerintem sincs ennek nagy jovoje...
Passzold ide nekem. [email protected] várom lányok jelentkezését, írjatok puszi......

4 utan is fáj a sex? Miert? A baratom ovatos es oda figyel ram! De nekem meg mindig faj, es nem tudom hogy mit csinaljak, en szeretnem hogy jo legyen de valahogy nem jon ossze, legalabb is nekem nem... Neki igen!?

mar voltam 4 szer a baratomal, es hat minden nagyonn jo volt marmind az elojatek es minden, viszont amikor berakta nagyonn fajt, es mar nem is merek megegyszer probalkozni mert nem akarom azt a fajdalmat erezni!!! de ugy erzem hogy mar elszakadt a szuzhartyam es megis faj!

Legjobb válasz: Lehet azért mert még nem vagy elég tág... Ebben az esetben egy ideig pettingnél és az ujjazásnál (mondjuk 2 ujjal) kellene maradni amig ki nem tágulsz...

Lehet azért mert még nem vagy elég tág... Ebben az esetben egy ideig pettingnél és az ujjazásnál (mondjuk 2 ujjal) kellene maradni amig ki nem tágulsz...
Használj síkosítót
nekem is pontosan ugyanez a problémám. nekem is 4. alkalom, elszakadt szûzhártya mégis fáj a behatolás. Egyszerû a megoldás: hány éves vagy? valószínûleg még nem vagy felkészülve a szexre. Félsz tõle. lehet t nem érzed ezt, de a tudatalattid irányít ilyenkor mindent. Nem tehetsz róla. Maradjatok még a pettingnél és ne próbálkozzatok egyenlõre. Gondolom még nem volt "elsõ igazi alkalom". Nekem is rengetegszer mondták, de én a hülye fejemmel mentem az orrom után és miután összeszakadtam a fájdalomtól akkor jöttem rá, h mégsem hazugság amit mondanak a felnõttek. Az elsõt mindig azzal a partnerrel kell csinálni akit tiszta szívedbõl szeretsz és megbízol benne. Rengeteg elõjátékra lesz szükség. Minimum 1 óra vagy több. És mikor már az orgazmus leges legaljánál vagy akkor kell mondani, h most próbáljuk meg. Mert akkor a vágy is meg lesz benned és kellõ képpen fel leszel izgulva. remélem segítettem :)
Nõgyógyász mit mondott? Ha még nem voltál, akkkor meg kellene neki mutatni.
Velem is ez volt, megbeszéltem a nõgyógyászommal, azt mondta, h ügyetlen a pasim, mert nem tud rendesen felizgatni. Am van benne vmi, de emiatt nem fogom elhagyni.:S :( Azért kérdezd meg te is, kíváncsi vok a tied erre mit fog mondani, ha elmennél, örülnék ha utána írnál ide. :) (Rem nem uahhoz járunk :D)
Ne görcsölj rajta. Maradjatok a pettingnél, az is van olyan jó mint a szex. Elõbb utóbb eljuttok oda, hogy mikor az ujja van bent, azt fogod kérni (még az elõzõ rossz tapasztalatok ellenére is) hogy akarod, és azonnal. Azért nem árt a dokival konzultálni, mert okozhatja gyulladás vagy ciszta is a dolgot, de legtöbb esetben az elsõ alkalommal nem volt elég profi a partner, és emiatt benne van a félelem a lányokban, amitõl görcsösek lesznek az izmok is, és egy görcsös, szûk hüvelybe egy átlagos méretû szerszám is fájdalmasan sok.
használj sikosítót vagy esetleg bedobhatnál vmi vágykeltõ dolgot is!Melegen ajánlom a Chandan füstölõt!
Velem is így volt, pedig nem a barátom volt ügyetlen. Egyszerûen arról van szó, hogy az orgazmust és a szexet meg kell tanulni. Tényleg fontos a hosszú elõjáték és a síkosító, de a nyugodt hangulat még ennél is ezerszer fontosabb. Lehet közönségesnek gondolod, de van egy tuti tippem: próbáljátok ki autóban, vmi eldugott helyen, ott adott a nyugalom. Másik: velem is így volt, az elsõ 10 alkalom elég rossz volt. Azt mondják ez a kezdetek miatt is van. Szóval ne félj. Nem szabad emiatt félned. Gondold azt: a következõ sokkal jobb lesz! És tényleg az lesz! Remélem meg tudtalak nyugtatni, mert afelõl nyugodt lehetsz hogy bajod nincs! Kellemes idõtöltést a barátoddal! :)
Ha 4 után fáj, próbáljátok késõbb, mondjuk este 10 kor. :) Egyébként az elõzõ kommentelõnek teljesen igaza van. Hova sietsz? Ha nem vagy rá felkészülve, miért erõlteted?

Létezik olyan, hogy egy nagyon gazdag valaki, - aki már nem tudja, hogy mire költse a pénzét, - odaadja nekem, hogy csináljak én is karriert vagy érjek el sikereket?

Legjobb válasz: a napokban volt a Grimm mesék 200. "szülinapja"... http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fa..

a napokban volt a Grimm mesék 200. "szülinapja"... http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fa..
Nem létezik.
Neked nem esetleg alapítványnak és az alapítvány rád fordítja.
Dehogynem létezik. Csak nem reklámozzák úton-útfélen. Valamelyik egyetemen (talán a Corvinuson?) szoktak minden évben pl. induló vállalkozóknak támogatást adni - na persze nem puszira, hanem egy rendes kidolgozott tervet kell vinni költségvetéssel, marketingstratégiával, mittudoménmivel. És csak a legjobbaknak adnak induló támogatást. Egész biztos, hogy van más hasonló is, de alaposan utána kell járni.
Igen, én is azt javasolnám, hogy a szakterületedben keress pályázatokat! Sok sikert!
Szerintem is létezik ilyen. De hogy igazságos legyen, ki kell találni egy jó vállalkozást és 80% hogy 1 éven belül lesz befektetõ hozzá. De csak úgy, hogy pisti vagyok, adjon pénzt, az úgy nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!