Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak, én (1503 db)

Mit csináljak? Én is legyek olyan mint a többiek?

Az osztályomban már majdnem mindenkinek van pasija. ( pedig 7.esek vagyunk) Nekem még nincs.Mit csináljak? A szüleim azt mondták,hogy tanuljak és tanuljak és majd meglátom,hogy amikor az osztálytársaim (akik egyébként eléggé rosszul tanulnak) lehet ,hogy nem is lesz barátjuk.Mert a fiúk a bels?t is nézik. De én nem érzem úgy,hogy a fiúk a küls?nél többet néznének!!! Mit tegyek??? Én is legyek olyan mint a többiek???

Legjobb válasz: És mit csináljak a "pasijukkal" az osztálytársaid, hogy te is annyira szeretnél magadnak "pasit"?

És mit csináljak a "pasijukkal" az osztálytársaid, hogy te is annyira szeretnél magadnak "pasit"?
sokan felnõnek majd, én is 13 évesen csak a ciciket lestem meg alapból féltem a lányoktól mint a tûztõl. Mára már minden 1000x másabb mint régen :) F19
Hallgass anyukádra és ne keseredj el:) A különcök hidd el hogy többre viszik mint akik már 7.-ben nagymenõsködnek és rosszul tanulnak. Majd pár év múlva meg Te nézed õket levegõnek mikor jó munkahelyed lesz, õk meg semmihez nem értenek, mert nekik fontosabb volt a pasizás, meg a bandázás. Fiúd lehet még amennyit csak akarsz. Ebben a korban a fiúk nem a belsõt nézik, mert nyílván a legfontosabb hogy "jócsajt" szedjenek fel, mert az "menõ". Persze lehet barátod ha nagyon szeretnéd, de az soha ne azért legyen mert az az "elvárás". És ezt a jövõdre is értem. Elvárás veled szemben, csak neked lehet, meg a szüleidnek...de inkább neked kell tudni mit is akarsz:) ) Szóval ne pánikolj, nem dõl össze a világ ha most még nem vagy a társaság középpontja, és a "csinibabák" nem fogadnak be. Nem maradsz le semmirõl!!!
Azt hiszem értelek, és nagyon sajnálom, hogy ilyen osztályba cseppentél, ahol nincs semmiféle közösség. Vszinüleg a többiek nagy része is ezért "pasizik", igy van társasága, elmennek együtt ide-oda. Kisérelj meg barátnökkel, esetleg fiubarátokkal (nem pasikkal!!)eljutni ugyanugy szorakozni.
Velük van a probléma, nem veled. Ne állj be a sorba!
Várj még pár évet. Nem maradsz le semmirõl hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: 178 cm és 50 kg . Kék szem barna haj. Nincs szemüvegem pattanásos sem vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) :) :)
Itt az a probléma, hogy csak azért akarsz fiút, hogy birtokold és elmondhasd, hogy neked is van. Egyébként ha már ennyire említetted, milyenek a külsõ tulajdonságaid? Ronda vagy?
A kérdező hozzászólása: Állandóan együtt vannak. Egy csapatba vannak akiknek van pasija eljárnak moziba együtt vagyis vannak akiknek van pasija õk moziba, bringázni, vagyizni mennek és vannak akiknek nincs pasija annak meg olyan mintha nem lennének osztálytársai
lehet barátod, és attól még tanulhatsz is. Egyébként lehet a pasik a külsõt nézik, de a tanulás azon kívül is hasznos, késõbb örülni fogsz hogy milyen okos vagy a sok tanulástól.
légy önmagad :)
A korodbéli fiúk elnyomó többsége nem is nézi a belsõt. Késõbb lesznek ilyenek, ha nem is sokan. És igen, érdemes tanulni. Az én osztályomban is volt hasonló helyzet, nem mondom hogy mind de akik a csajokkal foglalkoztak idejük nagy részében kutyaütõk lettek.
*Mit csinálnak
A szüleidnek nem , biztos hogy igazuk van, de a tanulás nem válik károdra, és úgy is csak olyan csapatban éreznéd jól magad, amelyikbe beleillessz. Hiába erõlteted, nem passzolsz bele minden klikkbe! Az a fontos hogy barátaid, jó ismerõseid legyenek, akikkel összejársz, és akikkel hosszabb távon is jó a kapcsolatod. A pasizás még ráér, ha majd tudod, hogy mit is akarsz egy kapcsolattól, és nem csak brahiból megy a dolog.

Mikor teljesen a padlón vagytok, mit csináltok, hogy jobban érezzétek magatokat? Mit csináljak én? Hogyan tegyem rendbe magam?

A pasim elhagyott, összejött egy fiatalabb, szép lánnyal. A pénzügyi helyzetem katasztrófa, alig-alig tudom kifizetni a számlám, van amivel csúszok is. Pl közösköltséget ebben az évben nem is fizettem. Sajna a szüleim sem tudnak segíteni.

Legjobb válasz: Az egész élet hullám-völgyekbõl áll. Mikor jobb, mikor rosszabb. Érdekes az emberek többsége azt nem veszi észre annyira mikor jó, csak mikor már rossz, és hogy elmúlt a jó. A megoldás? Állj talpra! Elhagytak? Majd legközelebb újra átélheted a szerelem fantasztikus érzését valaki mással! Rossz az anyagi helyzeted? Mégis dohányzol, amire nem keveset költesz! Az önsajnáltatás nem fogja megoldani a problémáidat, állj fel a földrõl, és küzdj! A mai világban fontos, hogy erõs legyél. Erõs, belülrõl! Ezen csak te segíthetsz. Mitõl fogod magadat jobban érezni? Ez relatív, mindenki mástól érzi magát jobban. Kezdetnek néz meg egy vicces filmet, nevess! Néz bele a tükörbe és gondold végig, mégis mit szeretnél az életedtõl? Én szurkolok, hogy sikerüljön a talpra állás, de ebben csak te segíthetsz magadnak! Hajrá!:)

Az egész élet hullám-völgyekbõl áll. Mikor jobb, mikor rosszabb. Érdekes az emberek többsége azt nem veszi észre annyira mikor jó, csak mikor már rossz, és hogy elmúlt a jó. A megoldás? Állj talpra! Elhagytak? Majd legközelebb újra átélheted a szerelem fantasztikus érzését valaki mással! Rossz az anyagi helyzeted? Mégis dohányzol, amire nem keveset költesz! Az önsajnáltatás nem fogja megoldani a problémáidat, állj fel a földrõl, és küzdj! A mai világban fontos, hogy erõs legyél. Erõs, belülrõl! Ezen csak te segíthetsz. Mitõl fogod magadat jobban érezni? Ez relatív, mindenki mástól érzi magát jobban. Kezdetnek néz meg egy vicces filmet, nevess! Néz bele a tükörbe és gondold végig, mégis mit szeretnél az életedtõl? Én szurkolok, hogy sikerüljön a talpra állás, de ebben csak te segíthetsz magadnak! Hajrá!:)
Ha leszoksz a cigirõl tudnád fizetni a számláidat. 1 doboz 700 ft 2 doboz 1400 ft naponta... 1400*30= 42000 ft egy hónapra. Keress munkát, járj el a barátaiddal és ismerkedj.
Cigi fogyasztásod valóban majdnem egy minimálbér. Ezért a pénzért rengetegen 2-3 hetet dolgoznak..
Ha így haladsz rossz vége lesz. Tessék összeszedni magad, egészséges vagy (bár, ha cigizel nem sokáig), van lakásod (ezt nézd, ne azt hogy mit kell fizetni), tehát az önsajnálkozás nem fog segíteni!
Én a helyedben írnék egy fontossági sorrendet arról, hogy milyen terveim vannak a jövõre nézve, és azokat milyen módon lehet elérni. Például pénzre van szükség = (diák)munka keresés, ösztöndíjra tanulás; fogyás=diéta, sport; magány=(régi) barátok felkeresése, stb.
Én ugyanilyen voltam, csak sovány kiadásban. Igazából most is ilyen vagyok, csak nem érdekel. Az önmarcangolástól nem lesz jobb, viszont ha összeszeded magad, akkor mindig egy kicsivel könnyebb lesz. Például sikerült leszoknom a cigirõl :) Én is napi két dobozzal elszívtam minimum, most meg egy szál se több mint egy éve. Végülis ez mennyi embernek nem sikerült, nekem meg igen :) Ha pl. a nyelvvizsgán meg is buktam, ez már egy sikerélmény. Mélyebbre meg már nem süllyedhetsz, és egy csomó dolog meg nem rajtad múlott, azokon nem szabad keseregni. Én a helyedben gyönyörûen kitakarítanék meg rendbe szedném magam és elmennék valahova.
Amit elköltesz cigire abból egy-egy adóságod ki tudnád fizetni azzal ugye tisztában vagy?
Igen, itt ha nem is látod be, de a legnagyobb baj nem az hogy kidobott a pasi, meg hogy levágattad a hajad, mert az mind pótolható, hanem (a hozzászólásokból is látszik) a cigi. Mert az egészségeddel játszol és rámegy az a kevés pénzed is.
Itt az a lgenagyobb baj, hogy azt hiszed ezektõl a kényszercselekedetektõl (cigi, zabálás stb.) bármi is meg fog változni! hát elmondom neked kiscsillag, hogy nem! essék felállni és tivábbmenni! Szerinted hányan vannak még ettõl is rosszabb helyzetben? Ha kimásznála lakásból fele ennyi idõbe sem kerülne a "gyászod", mert látnád, hogy a világon más is létezik! Egydül is lehet boldogan élni! Aztán majdcsak megakad rajtad valaki szeme... És igen: egy bagós, kényszerzabáló, depis nõ kevésbbé vonzó... Cigi helyett menj el futni! Az ingen van plussz még a lelki egyensúlyod is helyrebillenti, illetve segít a plusz kilók leadásában!

Mit csináljak? Én már feladom! Nemtudok már mit tenni. Nem tudom miért van ez!

Van egy másfél éves nyulam.Mondom a sztorit:Házinyúl és oroszlánfejû, nem nõ meg nagyra.Oké,megvettük.Nagyon imádom, pedig nagyon csúnya(mindenki , de kívétel nélkül lecsúnyázta!!)És valami nagyon tetszik benne, csak sajnos nem tudom, hogy mi. Ha meglátok, akkor ilyen nagyon furcsa és írtózatosan jó érzés fog el, amikor megsimíthatom, tehát tudom, hogy õ nekem lett. Mikor megnõtt, igazi házinyúl méretû lett, és apa elkeztdte utálni, mert hogy büdös.Sajnos 3 meg 4 naponta takarítottam, tehát az volt. Apa , mikor betelt neki a pohár, levitte a garázsba, s szegény szivem már lassan 1 éve ottvan a vak sötétbe, és tuuudoom ÁÁÁÁÁlllattkÍÍnzÁÁs!!! De nem engedik vissza!! Kérlek segítsetek, sírok most is,nemtudom mit csináljak!!! Nem engedik vissza, mert hogy bödös!!! Kérlek ne ítéljetek el, mindene megvan, ami egy nyúltartáshoz kell, csak a boldogság veszett el. Ja és néhány ok:vannak halaim,1papagájom,és 1 tengerimalacom.És anyáék vettek 1 toynyusziés oroszlán fejû keveréket!!!! És nem hazudok: 1 éve nem éreztem boldogságot. Ti vagytok az utolsó reményem!!

Legjobb válasz: Egy kérdés: Mennyi idõs vagy? Egyébként ilyen téren, a nyuszi érdekeit nézve, ne törõdj mással csak a nyuszival. Tehát fogd meg és vidd fel a szobádba, ha hisztiznek a szüleid, mondd nekik azt hogy a tied, így felelõsséggel tartozol iránta. azért érdekes dolog letenni a pincébe, meeert büdös...na de mind1 vettek egy másikat, az nem büdös? Kíváncsi lennék ha velük lennének így, tehát õket cserélnék le és vágnák le a pincébe mit szólnának...(bocsi, csak felháborodtam rajtuk) Harcolj az érdekeidért, meg a nyusziért! Takarítsd minden nap, úgy nem lesz büdi, mosd ki a ketrec alját is mindig, az szagtalanít.Tartsd a szobádban. Egyébként még mindig nem bírom flfogni azt a tényt, hogy egyszerûen letették a pincébe! Bakker nem plüssnyuszi!!!

Egy kérdés: Mennyi idõs vagy? Egyébként ilyen téren, a nyuszi érdekeit nézve, ne törõdj mással csak a nyuszival. Tehát fogd meg és vidd fel a szobádba, ha hisztiznek a szüleid, mondd nekik azt hogy a tied, így felelõsséggel tartozol iránta. azért érdekes dolog letenni a pincébe, meeert büdös...na de mind1 vettek egy másikat, az nem büdös? Kíváncsi lennék ha velük lennének így, tehát õket cserélnék le és vágnák le a pincébe mit szólnának...(bocsi, csak felháborodtam rajtuk) Harcolj az érdekeidért, meg a nyusziért! Takarítsd minden nap, úgy nem lesz büdi, mosd ki a ketrec alját is mindig, az szagtalanít.Tartsd a szobádban. Egyébként még mindig nem bírom flfogni azt a tényt, hogy egyszerûen letették a pincébe! Bakker nem plüssnyuszi!!!
A kérdező hozzászólása: Wcéje nem volt, amúgy lány és nagyon sokat pisilt, és 2-3 naponta takarítottam! Próbáltam érvelni, hogy csakegy, de egylegeslegutolsó esélyt adjanak neki, vagyis hát nekem, de nem!! Méghozzá vettek egy másik nyulat!!!!Aki lány. Utálom az életem. Amúgy nem meguntam, hanem nem volt idõm takarítani, edzés tanulán, edzés.... É eladni nem akarom, mert imádom õõõt.!!
Te jó isten, szegénykém! Milyen nemû? Gondolom hím. Vidd el dokihoz, hogy ivartalanítsa. Elkérik az árát, de ha a te és a nyuszid boldogsága múlik rajta, hát szánd rá a zsebpénzed. Új alom sem ártana, szerintem fapelletet használj az nagyon jó nedvszívó képességû és a szagokat is megköti. Ha lehet tartsd a szobádban, ott legyen a ketrece és akkor talán nem zavarja annyira a család többi tagját. Ha nem enyhülnek meg és nem engedik vissza semmiképp, ajándékozd el egy új, szeretõ családba ahol nyomon tudod követni, hogy hogy alakul az élete. Szurkolok, hogy jól alakuljon minden!
bocsi, most látom, hogy lány.
Esetleg a kinti tartással is meg lehet próbálkozni, de ahoz új ól kell neki ami nagyon drága. Keress olyan tápot neki amiben van yucca kivonat, az segít csökkenteni a vizelet szagát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom a tápot. Viszont az a baj, hogy panelba lakunk.
Az lett volna a megoldás, ha tudtok neki világítani, egy energiatakarékos égõ üzemeltetése nem kerül sokba. De látom, panel pince, oda nehézkes áramot levezetni. Illetve az áram lent van, megcsapolni nehéz. Jobban járna, ha eladnátok.
Akkor takarítsd gyakrabban. Én az enyémet naponta 2x takarítom, így egyáltalán semmi szaga nincs. De napi 1 is elég lenne szerintem.
Ha semmiképp sem engedik, hogy felvidd, ajándékozd el. Biztos nagyon hiányozni fog neked, de a nyuszinak az lenne a legjobb. Ha megtartod úgy, hogy a sötét pincében kell élnie, az nagyon nagy önzõség, mert ha szereted a nyuszit, az õ érdekeit nézed.

A pasim elmondása szerint nagyon válogatós csajok téren (ne vegyétek nagyképűségnek vagy ilyesmi a részemről) főleg a plázacicákra meg a szilikonbabákra gerjed. Mit csináljak én nem vagyok olyan?

már lassan 2 éve hogy együtt vagyok a barátommal,jól kijövünk egymással,persze néha összeveszünk ez f?leg miattam van,mert mindíg féltékeny vagyok.Mindíg kerek szemekkel nézi a tvben a szilikonbabákat nekem persze nincs nagy mellem és hiába tudja hogy zavar amikor megjegyzést is tesz meg elvan ájulva t?lük de akkor v.hogy nem érdekli (vagy elfelejti?) h. nekem rosszul esik.Próbálok megfelelni neki ami rám jó hatással van (legalább is ami a küls?met illeti)de hogyan vehetném fel a versenyt az ilyen lányokkal?Tudom hogy sok a dekoratív lány,mint ahogy sok helyes pasi is van,csak az a külömbség,hogy engem csak az én egyetlenem érdekel.Mit tanácsoltok,hogy több önbizalmam legyen ennyi szép lány közt?Sajna már nincs is barátn?m mert mindenkiben a riválist látom...

Legjobb válasz: Szia! Ha teljesen jól mûködik a kapcsolatotok,akkor nincs miért aggódnod, vagy önbizalom hiányban szenvedned. Nagyon sok pasi szereti nézegetni a plázacicákat meg szilikonbabákat,de nem hinném,hogy az ilyen típusú csajokkal szeretnének komolyabb és hosszabb kapcsolatot. A barátodnak nyilván volt oka rá,hogy téged válasszon annak ellenére, hogy te nem vagy ez a típusú csaj.Mondjuk az,hogy szeret téged.Az még nem bûn,ha megnézi a feltûnõ lányokat, te is biztos megnézed a fiúkat,nézni már csak szabad :)Addig jó amíg csak nézi õket. Az én párom is megjegyzi idõnként,hogy ez meg az a csaj milyen dögös, de õ is mondta már,hogy az ilyen lányok leginkább a szexre kellenek a (jó esetben független!!!)pasiknak.Itt nem csak az egyszerû szép ,csinos lányokra gondolok,hanem az agyonszilikonozott,agyonszolizott, mindenféle természetességet mellõzõ lányokra. Ugye nem úgy értetted,hogy a barátod rád tesz megjegyzéskete? Én úgy vettem ki,hogy csak a többi csajra. Tehát amíg a fiú téged szeret és hûséges hozzád,addig nincs mitõl félned. Valószínüleg te így is tökéletesen megfelelsz neki,nem véletlen,hogy már 2 éve együtt vagytok.

Szia! Ha teljesen jól mûködik a kapcsolatotok, akkor nincs miért aggódnod, vagy önbizalom hiányban szenvedned. Nagyon sok pasi szereti nézegetni a plázacicákat meg szilikonbabákat, de nem hinném, hogy az ilyen típusú csajokkal szeretnének komolyabb és hosszabb kapcsolatot. A barátodnak nyilván volt oka rá, hogy téged válasszon annak ellenére, hogy te nem vagy ez a típusú csaj.Mondjuk az, hogy szeret téged.Az még nem bûn, ha megnézi a feltûnõ lányokat, te is biztos megnézed a fiúkat, nézni már csak szabad :) Addig jó amíg csak nézi õket. Az én párom is megjegyzi idõnként, hogy ez meg az a csaj milyen dögös, de õ is mondta már, hogy az ilyen lányok leginkább a szexre kellenek a (jó esetben független!!!)pasiknak.Itt nem csak az egyszerû szép , csinos lányokra gondolok, hanem az agyonszilikonozott, agyonszolizott, mindenféle természetességet mellõzõ lányokra. Ugye nem úgy értetted, hogy a barátod rád tesz megjegyzéskete? Én úgy vettem ki, hogy csak a többi csajra. Tehát amíg a fiú téged szeret és hûséges hozzád, addig nincs mitõl félned. Valószínüleg te így is tökéletesen megfelelsz neki, nem véletlen, hogy már 2 éve együtt vagytok.
Hm..Érdekes h a "plázacicákat" mennyire alábecsülik.Csak dugni jó õket.Na már most engem is sokszor plázacicáznak/p!csáznak..Ésm akármilyen különös is, nekünk is vannak érzéseink, és hiába vannak olyanok akik majd szétesnek, olyanok is vannak(Igen, most magamra gondolok) : akiket nem csak az érdekli h a plázában illegjen egész nap.Lehet, sõt biztos h fellelnek 3naponta a plázában.DE.Emellett érdekelnek az olvasás.Mondjuk leginkább az újságok..Fitnesszterembe járok.Úszni is elszoktunk járni 1-2 b.nõmmel.Esténként kocogunk.Furcsa..Azért mert valaki szõke, és szilikon mellekkel rendelkezik, rögtön plázap!csa..Én igen szõke vagyok, és szilikon mellû.Nade a plázázáson kívûl igenis sok minden érdekel. H a kérdésedre is válaszoljak:Azért van veled ennyi ideje mert szeret.És annyit elmondok még...fõleg, mint az elõttem válaszoló írta SAJNOS..A legtöbb cicababa csak dugni jó..Én pedig ezek szerint pont azt a kategóriát erõsítem aki nem adja magát minden második hímringyónak..És örülj kedves kérdezõ, h VAN VALAMI OLYAN, AMI MIATT SZERET A BARÁTOD.Pedig nem vagy plázap!csa.Nah igen ezt értékelni kéne benned.Nem más csajokat nézni.És nemhinném h én leszek itt a 100%-os, de nem szeretném azt sem h le legyek teljesen pontozva, mert írtam egy õszinte véleményt.
azért van veled, mert úgy szeret ahogy vagy..az én barátoma fekete hajú lányokra bukik, bejön neki a nagy mell...na én platinaszõke vagyok, és csak 80B-s...nem véletlenül van velem...ha mindenárom csak azok tetszenének neki, akkor nem lenne velem, elhagyna egy feketehajúért...
nyugi...:) nem véletlen, h. már 2 éve együtt vagytok, biztos szeret téged, hisz akkor nem lenne veled! ne féltékenykedj , ha megnéz egy nagymellû csajt!(ezzel elriasztod magad mellõl) te is biztos megnézed a helyes pasikat, a tv-ben, újságban, v. a moziban. ez még nem számít megcsalásnak! gondolj bele, adott valaha a pasid arra okot, h. így viselkedj?? flörtölt más csajokkal? v. ilyesmi?? ne próbálj velük versenyezni, mert csak "mû"nõk! tudod, h. az abszolut gyõztes te vagy, az egyediséged miatt!! ha a pali nem így gondolná, nem lenne veled!! ne törõdj a megjegyzésekkel! a pasiknak a nagy mellek olyanok, mint nekünk a (nagyon)drága cipõk... persze szépek, meg minden, de olyan kényelmetlenek, és egy idõ után unalmas, mert giccses, és mindenki megbámulja... lazíts, és élvezzétek az életet!! Be ... happy! (((((:
3 féle nõ létezik: 1: Akit megdugnánk. 2: Akivel járnánk. 3: Akitõl a gyermekeinket akarjuk. Nekem is bejönnek a plázacicák, mint elsõ kategóriások.
na most akkor én is elmondom a véleményem!nekem pl teljesen m1 h plázacica-e vagy sem!és igen lehet plázacica is normális SÕT...de be kell vallanunk h vannak olyanok is akik nem éppen mondhatóak annak!na most a szilikon mell...én azt nem értem h egy lányban elõször mért a mellét kell nézni?ha nincsen nagy melle egy lánynak akkor már nem lehet szép vagy nem lehet vele járni?
Sajnosn nekem mar eleg sok kapcsolatom volt es koztk volt tipikus plaza cica is, de volt olyan is akiremondhatnih plaza cica de rendkivul ertelmes, intligens, szeleslatokoru es abszolulte komoly gondolkodasu! Amugy a szepseg mulando de a belso ertek az orok! Ami miatt elveszitheted a baratodat az nem a Plaza cicak lesznek hanem a feltekenyseged! Engem azzal lehet megorjiteni, meg ha egy csaj nyafog vagy idetlenul rohog mindenen, avagy ha nagyon sotet! Meg a legjobban kinezo no is kiabranditoha ilyen! Szal ha valtoztatsz a feltekenysegeden nem kell mitol tartanod! Ui: A nagy atlag plaza cicak nem jok az agyban azt hiszik eleg ha jol nenek ki es semmi elkepzeles semmi fantazia! ;) Ciao
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sajnálom ha valakit megbántottam esetleg a "kategorizálással"...

Barátom megakarja kérni a kezem valószínűleg mit csináljak? én 19 ő 20 és tudom hogy esküvőt még abszolút nem tervezi.

Járjak vele évekig jegybe amíg egyszercsak úgy nem dönt hogy na most?Szerintetek mi a jegyesség lényege?Nagyon szeretem ?t és vele szeretném leélni az életemet de félek ett?l a bizonytalan ideig tartó jegyben járástól

Legjobb válasz: Én már azt se tudom, hogy a házasságnak mi a lényege a könnyebben kapható lakáshitelen kívül. Baromság az egész.

Én már azt se tudom, hogy a házasságnak mi a lényege a könnyebben kapható lakáshitelen kívül. Baromság az egész.
A házasság nem biztositék semmire.Alakul, ahogy alakul.
a baratom es en is angyon ugy allunk, hogy ha tehetnenk mar most ossze koltoznenk, eljegyzes lagzi, utazasok es minden ami vele jar DE amig nincs egy stabil allasod, biztos lakasod addig nem erdemes ilyesmivel foglalkozni. Mi megvarjuk amig mindketten elvegezzunk az egyetemet (mindketten 22evesek vagyunk) keresunk munkat s aztan talan 1-2even belul osszekoltozunk es csak azutan lehet gondolni az eljegyzesre. Az eljegyzesben az a szep hogy tudod menyaszony vagy, nemsokara ferjhez mesz...annak semmi ertelme, hogy 19evesen eljegyezzen s majd talan leszel 23-25 mire tenyleg ossze is hazasodtok. Fiatalok vagytok meg s ha nem terveztek 1 even belul lagzit akkor nincs ertelme a lanykeresnek sem mert ugy tunhet, hogy nem is gondoljatok komolyan csak ilyen hirtelen otlet ami tok jol hangzik. en azt tanacsolom, hogy beszeld ezt at a baratoddal, hogy mik a terveitek, mik a kilatasaitok mi lenne realis es mi nem. Csak a vakvilagba ne kossetek ossze az eleteteket:)
Én ezért szoktam a belsõbe elõször.
Próbáld valahogy megfogni... Ha viszont nem megy szerintem hagyd mert felszines :)
Mi a gond a belsõddel? Vagyis mit mond, mi a gondja vele? Persze a külsõt látja meg az ember elõtte, de attól, mert dughatnékja támad, nem kell párkapcsolatba kezdeni, arra ott a sima szexkapcsolat...
Engedd el... A fájdalom majd elmúlik, de legalább tanulsz belõle... A srác meg nyilván nem érdemel meg téged.
Na, az elég gáz. Tudod: a külsõ megfog, de a belsõ megtart, úgyhogy neked akkor elég szörnyû természeted lehet.
Ismerõs a szitu... Gyorsan túlteszed magad rajta, csak ne legyél te is egy ócska maradék.
Dede legyél ócska, nyilván az kell neki! :(

Szerintem szerelmes lett belém. De én nem belé. Mit csináljak? Én 18.5L õ 17F

Legjobb válasz: mond meg neki, hogy nem nem érzel ilyesfajta érzelmeket. ilyen egyszerû. mindenképp meg fog bántódni, de ez van.

mond meg neki, hogy nem nem érzel ilyesfajta érzelmeket. ilyen egyszerû. mindenképp meg fog bántódni, de ez van.
Smárold le a srácot. :)
Lépj.
16 éves, gyerek, a fiúk egyébként is késõbb érnek, így ne csodálkozz.
Az utolsónak tökéletesen igaza van. Tisztára gyerek még ilyenkor. Válassz korodbeli vagy pár évvel idõsebb pasit. Sokkkal jobban jársz. :) ))
Hàt ez elèg kìnos a rèszèrõl:) pesti vagy?

Volt egy lány a suliban aki nagyon tetszett nekem. Én is tetszettem neki. Csak nem mertem neki köszönni. Elment a suliból most mit csináljak? Én hibám volt. Béna voltam.

Legjobb válasz: Vedd fel vele a kapcsolatot , hogy kicsit félénk voltál de bejön neked és hogy van e kedve találkozni !

Vedd fel vele a kapcsolatot , hogy kicsit félénk voltál de bejön neked és hogy van e kedve találkozni !
Verd ki és keress másik csajt!
Attól még, hogy te "érzed", az nem biztos, hogy úgy is van.
A kérdező hozzászólása: Értem , köszi. Segítsetek nekem !
Lesz tabló, keresd meg a nevét, írj rá FB-n :D
elõzõ vagyok, ugye lesz tabló?
A kérdező hozzászólása: szerintem lesz.
Akkor okés :) De amúgy meg lehet, hogy nincs fönt fb-n, sz'al... de legyünk pozitívak:D Van neki! :D
mármint fb van neki:D
A kérdező hozzászólása: Éreztem, meg tudom
A nevét sem tudod, te azt igen, hogy tetszettél neki? Mibõl gondolod?
A kérdező hozzászólása: és, hogy?
Ha egy suliba jártatok, akkor azért nem olyan nehéz megtudni, hogy hívják, melyik suliba ment át és miért.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudom, hogy hívják.
Nem tudsz e-mailt küldeni ? Vagy csak az a szar facebook létezik ?
A kérdező hozzászólása: facebookon majd megnézem.
Ne légy olyan kíváncsi.
buktad.most életed végéig ezen agyalhatsz. Sírhatsz is pár év múlva h lett volna egy lány akivel elveszthetted volna, de szûzen kell meghalnod mostmár.
A kérdező hozzászólása: jó kérdés hogy van FB-je

Most mit csináljak? Én lépjek vagy várjak még? (de mire? )

Van egy fiú aki nem csak szimplán tetszik hanem egyre többet kezdek érezni. Régóta barátok vagyunk szinte már 4 éves korunktól. Egy évfolyamba is járunk. Hallottam régebben barátaimtól olyat hogy tetszek neki de ez olyan 3 éve volt. Azóta nem nagyon változott semmi mert beszélgetünk meg minden csak most nem tudom, hogy mi van :S. Az a baj, hogy elég félénk vagyok és zavarba jövök bizonyos helyzetekben. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha nem mész oda hozzá, és õ se jön oda hozzád akkor nem lesz semmi. Mire akarsz várni? Már az a 3 év is rohadt sok várakozás 1 valakire.

Ha nem mész oda hozzá, és õ se jön oda hozzád akkor nem lesz semmi. Mire akarsz várni? Már az a 3 év is rohadt sok várakozás 1 valakire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!