Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálja hogy sikerüljön (5 db)

Szerintetek mikor csináljuk hogy sikerüljön a baba?

Április 8.-án múlt el. Április 11 és 12. -én csináltuk de a párom azt mondja még túl korai volt. Szerintetek mikor érdemes csinálni?

Legjobb válasz: azt kellene tudni mikor jött meg és hány naposak a ciklusaid, amúgy akkor csináljátok amikor jól esik, de ha kétnaponta vagytok együtt, akkor biztosan nem maradtok le róla, amúgy a 11. és 12. még valószínû korai.

azt kellene tudni mikor jött meg és hány naposak a ciklusaid, amúgy akkor csináljátok amikor jól esik, de ha kétnaponta vagytok együtt, akkor biztosan nem maradtok le róla, amúgy a 11. és 12. még valószínû korai.
http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/ Én ezen néztem meg!Ez az lesõ hónapunk, remélem sikerül! :)
A kérdező hozzászólása: Április 3tól. Átlagos ciklus hossza: 22 nap
szerintem a 22 nap nagyon kevés, van egyáltalán peteérésed? Szerintem vezess hõgörbét, hogy tudd van-e egyáltalán peteérésed. 22 napos ciklusnál jó lehetne már a 11 és 12 is, de szerintem nincs peteérésed, mert rövid a ciklusod. De ne legyen igazam!
A kérdező hozzászólása: Elég zavaros a menstruációm. Eddig mindig hónap végén volt meg de most meg hónap elején jött meg. Mindig egy hónapos
akkor 32 napot akartál írni? azt javaslom, hogy vidd fel a ciklus.hu oldalra az adataidat, mármint hogy mikor volt meg legalább egy év adatait ha tudod és akkor az kb.-ra kiszámolja, de azt se vedd száz százalékra, mert csak átlagol. A legjobb lenne ha minden reggel amikor kinyitod a szemed nyugalmi állapotban mérnéd a hõd egy idõben (hétvégén is) s akkor tudnád pontosan, hogy mikor van peteérésed, mert így senki nem fogja tudni megmondani neked.
A kérdező hozzászólása: Használom a ciklus.hu de meg van az bolondulva mert zavaros a menstruációm
akkor csak a hõgörbe vezetés lesz a megoldás
A kérdező hozzászólása: Ma egész nap fájt a jobb mellem. Szerintetek? Csütörtökön is csináltuk.
8 hónapja folyamatosan dugtok ?OO
mikor érti meg mindenki h a nõk 90%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra Ritka hüvelyi orgazmus fõleg ha G pontos nem érzékeny vagy nem ismered a testedet elég jól
A kérdező hozzászólása: én így elfogadtam magam, csak neki rossz. mindig mondogatja, hogy nem elég jó...

Mit tehetnék hogy végre sikerüljön? Mennyire számít hogy milyen pózban csináljuk, mit eszek stb?

Már egy pár éve próbálkozunk a párommal hogy kisbabánk legyen de nem jön össze sehogy sem. Volt vér cisztám megm?töttek most megint kijött megint m?teni fognak ha minden igaz. De ezt eltekintve még ugyan úgy szeretnénk gyereket. Minden variáció érdekel akármi is legyen.

Legjobb válasz: A párod is átesett kivizsgálásokon? Egyébként nem hiszem, hogy számít a póz!

A párod is átesett kivizsgálásokon? Egyébként nem hiszem, hogy számít a póz!
Értem remélem mielõbb rendben leszel! Sok sikert!
Ez a trükkök, praktikák annyira kényszeresek. Csak gondolj bele abba a szituációba, hogy szeretkezés után a férjed fekszik melletted, te pedig percekig gyertyaállásban állsz... Olyan illúzióromboló, görcsös, erõltetett dolgok ezek. Szerintem nem kell annyira izgulni, koncentrálni arra, hogy márpedig én most teherbe szeretnék esni. Sokkal jobban fog esni, amikor majd egyszer váratlanul kiderül:) Sok szerencsét kívánok!
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van csak ugye ez a ciszta a nem okés.Szóval lehet ez miatt van de amikor megmûtöttek és utána már ugye nem volt és akkor sem jött össze.
A vérvételen rendben volt minden? Nem volt valamelyik értéked túl alacsony vagy magas? Esetleg ultrahangon sem volt semmi olyan kimutatható? Vagy neked is minden rendben van?! A párod akkor rendben van!Az nagyon jó! Olyan pici elváltozás is okozhat gondot!Én már alig várom hogy meglegyen a vérvétel lelet!Abból biztos kiderül mi a baj velem az orvosok ösztrogén túlsúlyra gyanakszanak! Azt mondják azért lehet vastag a mnyhártya!Remélem mindanyiunknak sikerül minél elõbb már olyan boldogok lennénk!!
A kérdező hozzászólása: 3: Hát akkor ezt mindenféleképp kipróbáljuk és örülök hogy neked össze jött. 2: sok sikert kívánok neked de én is voltam már mindenféle kivizsgáláson de hiába.
A kérdező hozzászólása: Hát elvileg igen volt vizsgálaton és rendben van.
Mi már több hónapja nem védekeztünk, de csak nem jött a baba. Ekkor kicsit utánaolvasgattam a praktikáknak. Aztán tudatosan a 15. napra "beterveztem" az együttlétet. Egyébként hol 28, hol 31, de olyan is volt hogy 37 napos volt a ciklusom, így vettem egy 30-as átlagot, ezért terveztem a 15. napra a szexet. Szerencsére ez a 15.nap egy szombati napra esett. Azt is olvastam, mikor kutakodtam, hogy akiknek nem jön összefelé a baba, érdemes kicsit változtatni a szokásaikon. Pl póz vagy idõpont tekintetében. Mivel mi szinte mindig este szeretkeztünk, most direkt délben akartam. Így is volt, 13 órakor megtörtént a dolog, majd 15 percig fekve maradtam (ezt is olvastam), és gyertyaállásban pózoltam addig. Aztán rá 3 hétre pozit teszteltem.
Szia!Én is ebben a cipõben vagyok, nagyon vágyunk már babára de nem akar jönni már mi is régóta várjuk!Most kezdtük nemrég a kivizsgálásokat, kidetült hogy túl vastag a méhnyálkahártyám, és az egyik petefészkem nem is dolgozik úgy ahogy kellene!Hát szerintem csak az orvos fog tudni segíteni mert eddig bármit tettem érte nem jött össze természetesen!Remélem hogy egy kis gyógyszeres kúra (még nem tudom mi majd a hormonvérvételekbõl kiderül mire kapok gyógyszert) segít végre abban hogy nekünk is lehessen babánk! Már nem tudok türelmes lenni nagyon elkeserít hogy nem sikerül!Egyre jobban... sok kitartást neked!Edi
Azt hogy minden rendben van, ki mondta? nõgyógyász van endokrinológus? A nõgyógyászok sokszor csak azt nézik nincs-e csillagozott érték a papíron, pedig nem csak az számít, hanem az egymáshoz viszonyított arányok is. Endokrinológus látta a hormon értékeidet? Ha esetleg idemásolod, megnézem hogy látok-e benne valamit ami szerintem nem stimmel, bár endokrinológus nem vagyok, évekig kezeltek hormonproblémákkal és viszonylag tudom hogy milyen a jó és milyen a nem jó... Azt is írd meg hogy a vérvétel hanyadik ciklusnapon készült (elsõ ciklusnap amikor elkezdesz menstruálni), és hány napos volt az a ciklusod.

Mit ajánlotok, hogy tényleg sikerüljön min 5 kg lefogynom! Ugy 6 hete kezdtem el edzeni, egyik nap kb 1 óra kondi, utánna 30 perc kardio, másik nap csak kardio 40 perc és has prés! Mit csinálok rosszul, hogy ha nem fogyok, inkább csak erösödök?

Olyan edzést szeretnék amitöl vékonyodik a combom és a popsim, és nem csak az izom nö! Mit javasoltok még az edzés elött és után, mit egyek hogy hatásosabb legyen az edzés?

Legjobb válasz: Köszönöm a válszod ,és megfogadom a tanácsodat !

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszod , és megfogadom a tanácsodat !
Javaslom még ha erõsítesz, minden testtájra "dolgozz"rá egy kicsit ./hát kar mellkas stb../Így pár hónap alatt nagyon szép ideális alakot tudsz magadnak"varázsolni".Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszike , remélem , hogy hamarosan lesz látszata !

Mit csinálja még, hogy sikerüljön?

már lassan három éve szeretnénk gyereket, de eddig mind hiába. mind ketten egészségesek vagyunk. minden hónapban együtt vagyunk azokon a napokon, és mégsem sikerül teherbe esnem. mit csinálhatok rosszul, vagy mit nem csinálok? kérlek segítsetek. már a kedvem is elmegy az egészt?l.

Legjobb válasz: orvos kivizsgált már? 1 év a várakozási idõ általában, utána jönnek a mindenféle vizsgálatok

orvos kivizsgált már? 1 év a várakozási idõ általában, utána jönnek a mindenféle vizsgálatok
Voltál orvosnál? Lehet, hogy nincs peteérésed.
Mindenképp menj orvoshoz mi is 3 év után mentünk el és kiderült nincs peteérés kaptam 2 hónapig clostit amitõl volt és most már nem szedem és magától is van és 1 hete volt hsg átrárhatóságim is ugyhogy most mi is várjuk a csodát!Sok sikert!
Ha mind a ketten egészségesek vagytok akkor csak az lehet a gond, hogy nagyon streszrlsz igaz 3 év hosszú idõ nekünk 1 év kellett most a második babánknál és mikor úgy voltam vele , hogy lesz ami lesz akkor össze jött.Nem méregetem a hõmérsékletem és ezt az oldalt is ki hagytam mert csak idegeskedtem ha valakinek sikerült nekem pedig nem.Vedd egy kicsit lazábban igaz könnyû mondani, de csak jóindulatból mondom.sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. lehet tényleg túlságosan akarom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!