Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálhatunk rosszul, h nekem nem (2 db)

Mit csinálhatunk mi rosszul, h nekem nem jó?

szeretném ha minnál többen leírnátok h mi a kedvenc pózotok és hogy csináljátok:$bocsi ha tapintatlan a kérdés csak a párommal nem tudjuk h melyik pózban lenne jó nekem.ugyanis eddig akárhányszor 1ütt voltunk 1* se volt jó nekem:(ezért szeretném a segítségeteket kérni:)

Legjobb válasz: Szia! Próbálj bele vinni valamit, játkosan vagy hosszab elõjáték. Szerintem legyen lovaglópóz, ülj bele az élõbe és ugy. SZtem éévezni fogjátok. És mehet bele orál is :D:D

Szia! Próbálj bele vinni valamit, játkosan vagy hosszab elõjáték. Szerintem legyen lovaglópóz, ülj bele az élõbe és ugy. SZtem éévezni fogjátok. És mehet bele orál is :D:D
Szerintem a lovagló a legjobb.az elején nekem sem volt jó.De úgy ülj bele hogy a testeddel dõlj rá a pasira és a lábad félig nyújtsd ki.a misszionáriusnál pedig húzd fel egészen a lábad a hónaljáig
Szerintem nem csak az számít hogy milyen pózban csináljátok, hanem érzelmileg hogy álltok, éppen akkor rá vagy-e hangolódva a szeretkezésre és hogy ha nagyon görcsösen koncentrálsz arra hogy orgazmusod legyen, akkor az gátat képezhet. Szóval agyilag rendezz le mindent magadban, egyébként meg gyakorlás kérdése, össze kell szoknotok és kitapasztalni kinek mi és hogy jó. És ez idõbe telik. Nem kell mindent egyszerre. Mindenkinek más jön be, szóval próbálkozzatok, kisérletezzetek és ha szeretkezés közben izgatod/izgatja a párod a csiklódat, nagyobb az esély.
Sszia, ha együtt mozogtok, az is sokat tud ám segíteni, és adni a dologhoz! Csukjátok be a szemeteket, halk zene esetleg, és adjátok át magatokat az érzésnek! Szerintem célszerû elõször a missz.-sal kezdeni, vhogy az a legegyszerûbb, nekem pl. az a legkényelmesebb is. Az egymásra hangolódás a lényeg, lazítsd el magad, nem lehet, h egyik póz se kényelmes!

A lovam nem adja a lábát és le van nőve a patája mit csinálhatok h ne legyen neki rossz?

Legjobb válasz: Szerintem mutasd meg patkolókovácsnak...Õ jobban ért az ilyenekhez,ha túlnõtt a patája,le is reszeli.Lehet,hogy fáj neki és azért nem adja a lábát.

Szerintem mutasd meg patkolókovácsnak...Õ jobban ért az ilyenekhez, ha túlnõtt a patája, le is reszeli.Lehet, hogy fáj neki és azért nem adja a lábát.
A kérdező hozzászólása: kodíto massza a nyelve alá és ÉN vettem föl 11 évesen
Hogyan adta fel végül?
A kérdező hozzászólása: Sikerült kéthavolta!
Körmöltesd meg. Szerintem a pipát hanyagold, ne okozz neki kellemetlenséget vele, mert ha összekapcsolja a kettõt késõbb csak rosszabb lesz.
Elõször is! Nem muszáj, hogy patkolókovács legyen, lehet, h akinek nem szakmája jobban ért hozzá mint aki tanulta. A ló lábát nem a patkolókovács veszi fel hanem a fogdmeg" Persze vannak olyan figurák is akik egyedül körmölnek, patkolnak, de ahhoz ugye adnia kell a lónak a lábát. Pipálni próbáltad? Lehet felíratni pasztát amit a nyelve alá nyomva elbódul, így könnyebben boldogulsz vele. Mindenképp rendbe kell tenni. Mennyi idõközönként körmöltetted? Nekem volt olyan lovam amit elég volt fél évente körmözni. Ám a mostaninak annyira gyenge a körme, hogy hevonta kell, mert repedezik.
A kérdező hozzászólása: csak most nem adja eddig adta!
A lovadat pedig tanítsd meg a lábfelvételre, ha eddig se adta. Mellesleg hogyan pucoltad eddig ki a patáját? Hívj hozzá kovácsot, az rendbeszedi, de olyat hívj aki türelmes és nem erõszakkal veszi fel a ló lábát, mert utána csak harc lesz az egészbõl.
A kérdező hozzászólása: Értem kösszí
Szólj a kovácsnak mindenképp!
Látod, látod. Ezt írtam én neked. A 6.9.hozzászóló.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!