Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálhatunk rosszul, (59 db)

Szerintetek mit csinálhatok rosszul? Miért van ez? Bővebb lent.

Évek óta próbálok kapcsolatot kialakítani sikertelenül. Bárki akivel eddig kezdeményeztem vagy faképnél hagyott 5 perc után, vagy belement 1-2 találkozóba és soha nem hallottam többet fel?le (vagy bunkó lett velem mint a fene). Volt hogy segítséget kértek t?lem, segítettem, éreztem hogy nyomul valamilyen szinten, de a végén rá kellett döbbennem hogy csak kihasznált, semmi komoly szándék nem volt mögötte.

Legjobb válasz: Mivel nem tudom ki vagy, így azt sem, hogy milyen vagy... De ha eddig mindenki lelépett, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Gondold át az elõzõ randijaid, miket mondtál, miket tettél, és rájössz, hogy mi a hiba forrása... -ReapeR-25/F

Mivel nem tudom ki vagy, így azt sem, hogy milyen vagy... De ha eddig mindenki lelépett, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Gondold át az elõzõ randijaid, miket mondtál, miket tettél, és rájössz, hogy mi a hiba forrása... -ReapeR-25/F
A kérdező hozzászólása: A nõi barátoktól csupa pozitív visszajelzéseket kapok a személyiségemet illetõen. Amiket meg mondani szoktam, azzal se szokott gond lenni, mindig elmosolyodnak, vagy röhögnek egy jót. Nem értem..
Hát ez nehéz kérdés...:) Vagyunk ezzel páran így, de majd lesz valami. Én is leéltem 24évet tök egyedül. Majd talán jön valaki, ha meg nem, akkor nem. :)
Annyit tanácsolok, hogy azért majd próbáld meg. Sajnos rólam lekoptak a haverjaim (barát van, de abból kevés adatik egy életben) és egyre szarabb az, hogy egyre többet vagyok egyedül sajna...:( Utolsó voltam. Amúgy nem tudom mi a bajod, én is tanulok, egyetemista vagyok, menõ diplomám lesz, szeretek sportolni, imádok motorozni és imádom a motorokat, leszólítom a lányokat, van humorom is és talán csúnya sem vagyok (azért meg meg néznek a nõk), nem az elérhetetlen nõk után futkosok, nem fényezem magam, nem tudom mi a válasz..., sajnos a 20-30-as férfiaknál egyre nagyobb gondot okoz manapság a társ megtalálása és ezért nem csak mi lehetünk a hibásak!
én csak azt tudom tanácsolni hogy ne add fel! járj el szórakozni haverokkal, ismerkedj neten, vagy a suliban. sajnos a korosztályomban lévõ nõk vagy beleuntak az olyan pasikba akik csak megd*gni akarják õket és õk is egyéjszkásba mennek, vagy pedig nagyon nagyon nagoyn válogatósak. a másik pedig ha vannak barátnõid akikkel tudsz errõl beszélni kérj tõlük tanácsot hogy hogyan bánj a csajokkal a randin. Én például elepednék egy olyan pasiért aki tudja az illemet (kabát lesegít, szék alám tol, feláll az asztaltól ha én is felállok stb.) apró taktikák. a harmadik tanácsom pedig lehet ciki de vannak könyvek amik segíthetnek. azok pasiszemszögbõl is leírják a dolgokat. Sok sikert! 23/L

Szerintetek mit csinálhatok rosszul ha többnyire csak elutasítást kapok a lányoktól? Mit kéne tennem?

A hibáim: szókimondó, néha pörgős, irányítani szeretek bizonyos dolgokban (nem minden téren), dinamikus vagyok, kicsit éles nyelvű olykor, hirtelen természet... Tudom, hogy javítanom kell magamon de voltak már barátnőim viszont néhány éve nem jön össze semmi, és aggódom mert már húszas éveim közepe felé járok. MI lesz ha nem tudok elköteleződni, mert egyetlen lány sem fogadja el a hibáimat?

Legjobb válasz: Sugározzon Rólad, hogy az irányításod alatt vannak a cselekedeteid, a dolgaid. A rossz: a bocsánat-hogy-élek-stílus. A jó: magabiztosan, lazán, f**án! Hajrá!

Sugározzon Rólad, hogy az irányításod alatt vannak a cselekedeteid, a dolgaid. A rossz: a bocsánat-hogy-élek-stílus. A jó: magabiztosan, lazán, f**án! Hajrá!
Hajrá!
Próbálj változtatni a hirtelen természeteden és amiben ugy gondolod h kellene még....de egyszer biztos fogsz olyannal találkozni aki elfogadja a hibáidat
Na, ezt akár én is írhattam volna magamról, csak éppen lány vagyok. De általában 2 perc alatt leamortizálom az ilyen embereket! :) )

Mit csinálhatok rosszul?

A következő lenne a problémám: Bal oldalt az oldalhasizmom szinte nem is látszik, míg jobb oldalt annál jobban. Ugyan ez a helyzet a hónom alatt elhelyezkedő izommal is (sajnos a rendes nevét nem tudom, de pl az egykezes evezés gyakorlat is azt dolgoztatja meg.) Mitől lehet ez? Minden izomcsoport edzésénél mindkét oldalamra ugyanúgy edzek, szóval nem hiszem hogy az összevisszaság lenne a gond. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: nem tudom megmondani hogy mit csinálhatsz rosszul de az izom aminek nem tudod a nevét az a latissimus dorsi. más is látja ezt a különbséget vagy csak te?

nem tudom megmondani hogy mit csinálhatsz rosszul de az izom aminek nem tudod a nevét az a latissimus dorsi. más is látja ezt a különbséget vagy csak te?
A kérdező hozzászólása: Más is látja, nem csak én :/
Szokott lenni olyan betegség, hogy az embernek az egyik fele nem olyan mint a másik, tehát hogy az egyik izmosabb, a másik nem. (Azt hiszem. De ha nem így van javítsatok ki)Valószínûleg ez lehet a probléma nálad.
Én szerintem a fûrész izom-ról van szó. Írd be google képekhez hogy fûrészizom és meg látod az e . De olyan és van hogy egyik oldalad erôsebb mint a másik, próbálj meg valamivel többet, bal oldalra eddzeni.Lehet egyébként hogy csak te látod rosszul, mert te mindig mást látsz a tükörbe, mint egy kivülálló. :]


Mit csinálhatok rosszul Letrox/L-thyroxin szedésekor, hogy egy-egyjó vérvétel eredmény után ismételten magas TSH értékem miatt dózisemelésre van szükség?

Pajzsmirigy alulmûködés miatt másfél éve gyógyszert szedek, tudom, hogy hogyan kell a gyógyszert helyesen szedni, mégis sajnos minden egyes gyógyszeradag növelését követõen két hónap múlva egy tökéletes, három-négy hónap múlva pedig ismételten magas TSH értékeket kapok (már háromszor növeltük az adagot), amire csak a gyógyszeradag növelését kapom az orvosomtól válaszul. Mit csinàlhatok rosszul? Ez sosem fog már megváltozni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy folyamatosan sorvad a pajzsmirigyed, ezért is lehetnek idõszakonként rossz eredmények. Én ezen okból kifolyólag már 137,5 mikró bogyót szedek.

Lehet, hogy folyamatosan sorvad a pajzsmirigyed, ezért is lehetnek idõszakonként rossz eredmények. Én ezen okból kifolyólag már 137, 5 mikró bogyót szedek.
Szia! Én is ebben a cipõben jártam, és napi 85-100 mcg szerces kötésû szelén szedem, azóta majdnem tized pontosan stabil. A szelén a pajzsmirigy gyulladását csökkenti, és ez jó. Javaslom Rossmannban kapható Selenorg 85 mcg 60 db 2200 ft, vagy aranymozsaras szelén Seleno preciso 100 mcg, ez azt hiszem drágább. Vannak olcsóbb szelének is, viszont ezek nem szerves kötésûek. Talán segít, ártani pedig nem tudsz vele. Én már 1 hónap szedés után szép eredményeket értem el, addig pedig nekem is vagy négyszer emeltek adagot, most 125-öt szedek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, már azzal is sikerült megnyugtatnotok, hogy nem vagyok ezzel egyedül, de hogy ezen felül még hasznos tanácsot is kaptam, azt külön köszönöm :)

Mit ronthatok el vajon? Mindig, mikor tetszik egy srác, akkor Vele sose jön össze semmi, akitől meg én nem akarok semmit, vele meg simán összejöhetne . Mit csinálhatok rosszul? Mit kellene tennem, hogy legyen bármi is?

Ez már nagyon kezd zavarni, mikor múltkor is írta egy srác, hogy bejövök Neki, hát néztem egy nagyot, meg jól is esett hogy volt olyan bátor, hgy ezt nekem megírja. <- Szóval, csak arra akartam kilyukadni, hogy már azt sem akarom, hogy nekem kelljen bárkit is visszautasítanom, meg azt sem akarom, hogy engem visszautasítsanak .. NAGYON JÓL TUDOM? HOGY MILYEN ÉRZÉS. !!

Legjobb válasz: namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.

namár...õõõ... az az igazság hogy nagyon sokáig én is ezt hittem, aztán multkor rájöttem valamire. lehetrád nem igaz, de leírom hátha mégis nálad is ez áll fenn. szóval arra jöttem rá, hogy valójában nekem nem nem jön össze akit én akarok, hanem nem akarok olyat, aki összejöhetne. vagyis mindaddig tetszik valaki, addig találom vonzónak, amíg azt nem mondja hogy oké... erre onnan jöttem rá, hogy volt egy srác aki naagyon bejött nagyon kellett volna, de nem történt semmi. aztán egyszercsak érdeklõdni kezdett irántam, és elhívott... na onnantól valahogy már nem is kellett. szóval lehet hogy fordítva van:) ha nem, akkor még az lehet hogy túl magasra teszed a lécet. vagy talán hogy másképp viselkedsz azokkal az emberekkel.
Sztem is túl válogatós vagy. Nemcsak a legjóképûbb pasikkal érezheted jól magad!
Dettó ez van velem is. Bár a léc nevezhetõ magasnak, de sztem nem az, van olyan, hogy egy mások szerint iszonyat ronda pasira azt mondom helyes, de neki már van barátnõje, szóval kétlem, hogy magas lenne a léc, bár akiknek nem volt, nekik meg nem kellettem, de mindig volt olyan, aki próbálkozott, de nekem nem jött be, bár tudom nehéz elviselni, és aki elfog viselni és szeretni is fog és én is õt, õ lesz az igazi. Nem biztos, hogy létezik ilyen, mert még sosem volt pasim, ebbõl kifolyólag gondolom velem van a baj. Az elsõ válaszoló véleménye rám pl. nem igaz, ha lépne a srác, aki jelenleg tetszik valószínûleg én lennék a legboldogabb a világon. 21/L
A kérdező hozzászólása: Nekem sem volt pasim , , amúgy, nem a legjobb képû pasik jönnek be.: pl.: van egy pasi, és minden 2. csaj bele van zúgva, max' tetszik csajoknak .. én pl nem vagyok olyan, max' aztmondom, , hogy wáá, dejóó pasíí, de ennyi. :) Lehet azért is, mert nagyon nem lenne nála esélyem, hanem már annyi csaja lehetett, vagy valami, hogy használt eléggé számomra. : DD , , amúgy meg olyan fiúk jönnek be mostanság átlagban, akik nem is a leghelyesebbek de nem is a legalsó fokon állnak. : DD , , abban a kategóriában vagyok, hogy nyugodtan mondhtatom "lekopogom" : DD nincs annyira sok vetélytársam .. : ))

Nem értem, mit csinálhatok rosszul? Mit változtam?

Általában egy társasági ember vagyok, szeretek emberekkel lenni. Valójában legtöbbször belül kicsit magányos farkasnak érzem magamat. Általában a viselkedésmódom és a reakcióim megfontoltak, komolyak és hidegek, persze nem mindig. Mások elmondása szerint "nagyon jó pasi" vagyok, bár az önbizalmam sosem volt elég hogy ezt elismerjem. Nem vagyok nagykép?, udvarias vagyok, és amiben magabiztos vagyok abban nagyon, amiben nem abban meg egyáltalán nem. Meg tudok nevettetni másokat, ha kell bolondos vagyok, ha kell komoly. Eddig mindig volt kapcsolatom, általában fél évente. Jelenleg már másfél éve vagyok párkapcsolat nélkül. Kezdem elveszteni az önbizalmam. Talán valamit én csinálok rosszul? Valakinek valami tanácsa?

Legjobb válasz: "Eddig mindig volt kapcsolatom, általában fél évente. Jelenleg már másfél éve vagyok párkapcsolat nélkül. Kezdem elveszteni az önbizalmam." Tehat 16 eves korod elott felevente kulonbozo parkapcsolataid voltak? Kicsit talan koran kezdted es lehet, hogy ugyanazt akarod belevinni a kapcsolataidba, amit regen, de mivel mar idosebb vagy, mast varnanak a lanyok, mint amikor 15 voltal. Vagy lehet, hogy csak annyi az egesz, hogy most epp nincs korulotted olyan lany, akivel osszepasszolnatok. Meg raersz, miert vagy igy megijedve?

"Eddig mindig volt kapcsolatom, általában fél évente. Jelenleg már másfél éve vagyok párkapcsolat nélkül. Kezdem elveszteni az önbizalmam." Tehat 16 eves korod elott felevente kulonbozo parkapcsolataid voltak? Kicsit talan koran kezdted es lehet, hogy ugyanazt akarod belevinni a kapcsolataidba, amit regen, de mivel mar idosebb vagy, mast varnanak a lanyok, mint amikor 15 voltal. Vagy lehet, hogy csak annyi az egesz, hogy most epp nincs korulotted olyan lany, akivel osszepasszolnatok. Meg raersz, miert vagy igy megijedve?
A kérdező hozzászólása: Leginkább a párkapcsolatot hiányolom. Hogy legyen egy párom akit szerethetek, akivel elvagyok, akire számíthatok. Köszönöm a válaszod, igazad lehet.

Mit csinálhatok rosszul, hogy ilyet érzek, mikor alfába próbálok lemenni?

Sokszor sikerül csak véletlen, de párszor sikerült direkt is. Viszont sokszor az van, hogy érzem a gonosz jelenlétét, látok 1-2 dolgot, legtöbbször valami rosszat, de van, amikor egy tök semleges dolgot, mégis rosszul érzem magam, és minden erõmmel azon vagyok, hogy kinyissam a szemem, de nem tudom egy csomó ideig, majd amikor sikerül, lihegek, és ezerrel dobog a szívem... Ha becsukom újra a szemem, ugyanez... Jó párszor meg tud ismétlõdni egymás után. Ez normális? Valamit rosszul csinálok? Köszönöm elõre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Mielõtt meditálni kezdesz kérj égi segítséget,védelmet. Valahogy így: Tisztelettel kérlek égi segítõm adj rám védelmet,ami megvéd ez alatt a meditáció alatt az ártó-bántó dolgoktól. Köszönöm. Mind ezt alázatosan és õszintén. Sok sikert :-)

Mielõtt meditálni kezdesz kérj égi segítséget, védelmet. Valahogy így: Tisztelettel kérlek égi segítõm adj rám védelmet, ami megvéd ez alatt a meditáció alatt az ártó-bántó dolgoktól. Köszönöm. Mind ezt alázatosan és õszintén. Sok sikert :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Képzelj el magad köré egy energiapajzsot. Ez megvéd téged. Ha akarod, megcsinálhatod úgy, hogy a bejövõ negatív energiákat átfordítja pozitívra. Más emberre, helyre, tárgyra stb. is tehetsz energiamezõt, melynek akár konkrét hatása is lehet (pl. gyógyító mezõ).

Mit csinálhatok rosszul/mi a teendő? (lenn)

Kondizás után érzem,hogy a könyököm fáj egy kicsit,pedig el?tte rendesen bemelegítek,és igyekszem szabályosan csinálni a gyakorlatokat.Nem dolgozom túl nagy súlyokkal.könyökvéd?t is raktam már fel,de ugyanúgy fáj.egyszer?en nem bírja az ízület a terhelést?

Legjobb válasz: próbálj szedni valami ízületvédõt hátha az segít

próbálj szedni valami ízületvédõt hátha az segít
úgy tûnik elsõdleges dolog legyen hogy igyál sokat, edzés elõtt kend be izomlazítóval. az is jó lenne ha nem csak igyekeznél jól csinálni hanem jól is csinálnád. ha ezek is kevésnek bizonyulnak akkor próbálkozhatsz ízületvédõvel is. remélem azért fokozatosan növelted a súlyt hogy szokja az ízületed.
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm a válaszokat.

Mi lehet az oka annak ha se a lány se a fiú nem tud elélvezni? Mit csinálhatnak rosszul?

Legjobb válasz: talán a szex-el kéne próbálkozni és akkor lehet hogy sikerül;)

talán a szex-el kéne próbálkozni és akkor lehet hogy sikerül;)
A szexnél ezek szerint mindent :D . Csináljátok többször gyakoroljatok ismerjétek meg egymás testté és elõbb utóbb csak összejön. Persze az elõzõket csak akkor ha a lány elmúlt 15 ellenkezõ esetben szakítsatok
A kérdező hozzászólása: Miért kell szakítaniuk ha a lány még nem 15??
Mert lecsukhatnak...

Mit csinálhatok rosszúl, vagy mit érezhet?

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem s?t annál sokkal több :/ elkértem tölle az MSN címét soha nem láttam fent de 3 hete fellépet és rám írt egyb?l hogy csak azért jött fel hogy megkérdezze hogy nem-e leszek ott egy bulin én csak miatta mentem el. Ott találkoztunk ismerkedtünk táncoltunk majd haza kísértem és volt egy csók.Õis sokat mosolygott és énis.Majd szilveszterezni is meghivtam házibuliba, ugyvolt hogy nemtud jönni mert eligérkezett de 12óra fele hivott aznap hogy ha lehetne mégis átjönne és sokat beszélgettünk ottis és csók is volt de mégis ugy látom hogy mintha nem érdekelném mintha neki mindegy lenne vagy csak nem tudodd megnyilni elöttem még? mit tegyek beszéljek vele kettönkr?l és hogy lehet a közös jöv?nk? mert eddig nem volt ilyesmi téma (? 18/L) én 16/F

Legjobb válasz: Szerintem légy türelemmel. Lehet, hogy õ is nehezen nyílik meg. Én is ilyen vagyok, de ha valakivel jól kijövök, akkor nagyon tudok hozzá ragaszkodni.:) De az is lehet, hogy a korkülönbség zavarja. Ezek csak tippek, de remélem segítettem. 17/L

Szerintem légy türelemmel. Lehet, hogy õ is nehezen nyílik meg. Én is ilyen vagyok, de ha valakivel jól kijövök, akkor nagyon tudok hozzá ragaszkodni.:) De az is lehet, hogy a korkülönbség zavarja. Ezek csak tippek, de remélem segítettem. 17/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!