Találatok a következő kifejezésre: Mit csinálhatnék tovább (8 db)

Nem birom tovább az életet. Legszivesebben megölném magam senki nem ért meg mindenki bánt. A férjemnek is más nő fontosabb én meg le vagyok szarva mégis mit csinálhatnék? Egész nap csak sirok nekm tudk igy élni

Legjobb válasz: Ez így nagyon általános. Tudsz példát mondani arra, hogy "mindenki bánt"? Miben, mivel, kik? A férjednél jól értem, hogy bejött más az életébe és válás szélén vagytok? Ilyen esetben normális, ha nagyon lehangolt, dühös, szomorú valaki, egy pszichológiai "fájdalom-toplistán" a válást a halálesetekkel egy helyre (az elsõre) tették.

hagyd a francba az ilyen férfit. Kezdj új életet nélküle, õ meg szedjen össze egy szilikonmellût, ha az kell neki.
Ez így nagyon általános. Tudsz példát mondani arra, hogy "mindenki bánt"? Miben, mivel, kik? A férjednél jól értem, hogy bejött más az életébe és válás szélén vagytok? Ilyen esetben normális, ha nagyon lehangolt, dühös, szomorú valaki, egy pszichológiai "fájdalom-toplistán" a válást a halálesetekkel egy helyre (az elsõre) tették.
Pedig vagy elhagyod vagy csúnya dolgok történnek és haragban, utálatban váltok el. Hagyd el és kezdj új életet.
Nem akarlak megbántani, de depressziós vagy. Irány a szakember. A te életeden te tudsz változtatni, és nem úgy, hogy megölöd magad.
Mennyi idõs vagy?
NE haragudj, de ez nem olyan kérdés amire itt választ tudnak adni, ha ilyen gondolatok cikáznak a fejedben jobb lenne elmenni orvoshoz!Mert itt mindenki csak sajnál, meg jaj szegényke, nem tudja feldolgozni helyetted senki amit érzel, sõt erre nincsenek bevált praktikák sem!Pszichológus....
Mit csinálj? Elõször is ne sajnáltasd magad! Nyisd ki a szemed, és lásd meg, hogy az élet gyönyörû! Minden fejben dõl el.
Nálam már elvágta volna magát ezzel a viselkedéssel. És szerintem ne csináltasd meg a melleidet csak az õ kedvéért, ha te nem akarod... ha szilikonos melleket akkor, akkor nézegesse csak a másik nõt, hidd el, ha ilyen, akkor nem kár érte.
A kérdező hozzászólása: mások: a férjem nõismerõsei furák velem stb miért ezt hordokmiert azt a tesoja is utal merthogy szerinte vele kéne foglalkoznia aférjemnek.
Hát jobb ha elhagyod ezt a férfit.A saját érdekedben.Nincs hova menned, anyagilag függsz tõle vagy miért nem lépsz le? Költözz el a szüleidhez.Jobb vagy te annál, mint hogy egy ilyen ididóta szemétnek akarjál megfelelni és legyél a megalázott szolgája! Ha nem szakítasz a férjeddel, akkor pedig magadra vess és csak gyengítsd magad jobban.
Én is magam alatt vagyok a párkapcsolatom miatt, de eszembe sem jutna az öngyilkosság. Neked sem szabadna ilyenre gondolnod! Nincs egy barátod, akiben megbeszélhetnéd a PROBLÉMÁIDAT? Itt semmi jóra nem számíthatsz! Én ha hasonló állapotban vagyok, akkor keresek valamit, amivel szívesen foglalkozok, mint pl. zenehallgatás, filmnézés, sportolás, és a kutyámmal való séta, játék. Ezekbõl mindig tudok erõt meríteni!Mindjárt jobbkedvû leszek!
A "mindenki bánt" részre még nem válaszoltál. A férjeden kívül ki bánt még?
A kérdező hozzászólása: hétköznapokon szemátkedik velem de hétvégén meg itthon van és akkor rendes de csak biztos azért mert szexet akar
A kérdező hozzászólása: azt s felvetette hogy nekem is jó lenne szilikon a mellembe és ezzel is nagyon megbántott engem mert szerinte igy nem vagyok elég feltünõ csak csinos vagyok ezt mondja de szilikonmellekkel jol kjönne a vékonyságom ezt mondja. Én meg olyan vagyok hogy szeretek elrejtõzni inkább nem feltünösködni. ilyen huzásai vannak meg folyton ideges ha bármit kérdezek töle. meg nem veszi fel a telefont és hogy én õt ne kérjem számon de mindent harapófogóval kell kihuzni belöle
A kérdező hozzászólása: gyengének érzem magam. A férjemmel az van hogy hétvégén minden szép és jó volt a viselkedésében. Ma meg fut egy csaj után hogy jajj vissza kell hivnia stb és teszi neki az eszét. merthogy együtt dolgoztak. de teljesen fel van villanyozodva a csajtol. és mondta jol nézett ki mindig ad magára stb.Amugy alapbol én is adok magamra de neki nagyobb szilikonos a melle és szerintem a férjemnek ez tetszik. elegem van már hogy én nem felelek meg neki csak tudnám miért vett el? ha folyamatosan fájdalmat okoz nekem meg más nõk után futkoz.Én csak a biztos pontnak kellettem nek. flyton megaláz amit én már nem birok. tehetetlennek érzemmagam. nagyon szeretem ezért elhagyni nem akarom
Azért az nem baj, ha egy nõ ad magára. Ha megaláz, bánt, az elfogadhatatlan. Lehetséges, hogy kiváltottad valamivel ezt? Ha nekem feleségem lenne, én elvárnám tõle, hogy igenis törõdjön magával. Cserébe én is megteszem ugyanezt. Az is igaz, hogy ha elhagyja magát, attól én még nem fogom õt megalázni, bántani. A szilikoncicinek megvan az a kockázata, hogy nem csak a férjed fog rádgerjedni, hanem minden második férfi ismerõsöd is.

Hogyan tovább? Mit csinálhatnék még? Mi lesz ezután?

Van egy srác, aki már régóta tetszik nekem, és néha-néha a buszon szoktam látni. Nagy nehezemre(kicsit félénk vagyok)sikerült bejelölnöm a facebookon. Nagyon boldog voltam, amikor visszaigazolt, de sajnos nem írt semmilyen üzenetet, hogy ki vagyok én, mit akarok stb. Aztán közbe-közbe láttam a buszon, próbáltam rá mosolyogni, meg mindig figyeltem, de csak ritkán nézett rám, akkor is csak éppen hogy. Most már eltelt kb. 1-2 hónap, és gondoltam, megbököm, ? még aznap visszabökött, de még mindig nem írt. Most már nem akarom megbökni, mert nyomulósnak fog tartani, mert idegesít? is, ha folyamatosan böködnek. Vajon most már észre fog venni a buszon?

Legjobb válasz: Szerintem nem is jutott el a tudatáig, hogy ki jelölte be. Én is visszaigazolok minden hülyét, szinte már automatikusan. De mi az a németes szív? (Angela Merkel van belehímezve?)

Szerintem nem is jutott el a tudatáig, hogy ki jelölte be. Én is visszaigazolok minden hülyét, szinte már automatikusan. De mi az a németes szív? (Angela Merkel van belehímezve?)
Nekem úgy tûnik még csak észre sem vesz.hiába bökdösöd.Szerintem értelmesebb dolog lenne, ha odamennél hozzá a buszon, elvégre ugyanazon az utvonalon utaztok.
Óriási az msn-t felváltotta a facebook.....örvendjetek most már nem msn téma lesz hanem facebook :) bökdösd tovább!!!
a te esetedben mindenképp neked kel megadni a kezdõ lépést, mert a srác nem tudja, hogy mi a helyzet. Szal ne ilyenekkel szórakozz, hanem buszon hívd oda melléd, vagy ülj mellé, és találj ki valami köszönõdumát, csak 1 mondat az egész. A többit már mondja majd õ, ezt bízd a pasira. De ezt neked kell meglépned mindenképp. Sztem ez a legjobb megoldás. A netes [email protected]@szkodásnak nem sok értelmét látom, személytelen, meg úgy sem tudja akkor ezek szerint, hogy ki is vagy. Na de élõben...Gondolom fiatal vagy még. F
A kérdező hozzászólása: 3 válaszoló: Bocsi, de én nem msn-eztem, mert nem szeretem.... A többi válaszolónak köszönöm. :) Tudom, hogy nem sok értelme van ennek a bökdösésnek meg minden, de félénk vagyok. 18 vagyok, amúgy ;)
De mi az a németes szív? Belehalok a kíváncsiságba.
A kérdező hozzászólása: Lehet küldeni különféle szíveket, ennyi.
nekem volt ugyanilyenem(csak én nem jelöltem be). egyszer aztán elegem lett, és leültem vele szembe a héven. buvan toszott feje volt, én meg megkérdeztem h mért. azóta is tök joba vagyunk. minden reggel együtt megyünk.(az mellékes h közbe kiderült h van csaja)
*búval toszott

Mit csinálhatnék hogy tovább bírjam az ágyban?

Én egy 20 éves fiú vagyok és van hogy nagyon hamar(5-6) perc után elélvezek!Pedig régebben (3-4éve) akár 1 órásra vagy még tovább el tudtam húzni az aktust! Mit tehetnék hogy tovább bírjam?

Legjobb válasz: használj péniszgyûrût:) ha nem tudod, mi az: http://www.amina.hu/static/peniszgyuru.html

használj péniszgyûrût:) ha nem tudod, mi az: http://www.amina.hu/static/peniszgyuru.html
Önkielégítés miatt ilyen kevés most. A barátnõd, ha kézzel kielégítene párszor, akkor javulna. Ha saját magadnak csinálod, akkor abban a tempóba csinálod, ahogy éppen neked jó, de a barátnõd nem tudja éppen milyen tempó a jó és hozzászoktad téged és tovább fogod bírni. Remélem tudtam segíteni:)
korai magömlés sokkal inkább lelki eredetû mint testi. az hogy 3-4 éve mi volt nem számít, sajnos. ha jobban utána olvasol, még olyan eset is elõfordul nem ritkán hogy 20+ évi házasság után a férfi ujra gyorstüzelõ lesz.
Láttam egy mûsorban, hogy a pornósok úgy csinálják, hogy "menet" közben kiveszik és megpofozgatják:-) nem kamu tényleg!

Mit csinálhatnék, hogy megváltozzon a párom, normális dolog ez, mert ezt már nem bírom tovább!?

7 éve vagyunk együtt a párommal,tavaly született meg a kislányunk,aki most 1 éves.A kapcsolatunk elején is nagyon sokat járt bulizni,haverozni,de a probléma az,hogy ez a mai napig így megy.Még terhesen megbeszéltük,hogy miután megszületik a baba,minden megváltozik,amihez õ nem tartja magát!A lényeg: hétfõtõl péntekig dolgozik és amint eljön a péntek csak a bulin jár az esze,megy is a haverjához isznak és nem talál haza.Ha azt mondja átugrik egy két sörre akkor kb reggel 5 kor ér haza.vagy lefekszik aludni vagy nem és akkor folytatja egész nap az ivást.Minden hétvége csak errõl szól az õ részérõl,állandóan ígérget hogy megváltozik,de hosszútávú javulás nincs.Nem tudom már mit tehetnék,mondtam neki hogy elmegyek a kislánnyal,azt nem szeretné.de változni egyszerûen nem tud? Mit csinálnátok ebben a helyzetben?Én vele szeretném felnevelni a kislányunkat,de nem ilyen körülmények között! Amúgy ezen kívül jó ember,dolgos,plusz munkát is vállal.De a hétvégi dorbézolásról nem tud(akar) leszokni. Én 25 éves vagyok, a párom 35.

Legjobb válasz: ehhez nem tudnék káromkodás nélkül hozzászólni.

ehhez nem tudnék káromkodás nélkül hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: Akkor elmesélnék 1 sztorit: 3 héttel ezelõtt történt, szombat hajnal 4 körül hazaért, aludt pár órát felkelt, a kislányommal délután 1 körül átmentünk anyuékhoz, mert mentünk anyuval be a kórházba apukámhoz.És én kitaláltam, hogy ott alszunk náluk a kislányommal, mert vasárnap is megyünk a kórházba, én hazaugrottam a kicsinek holmikért, otthon volt a párom is, közöltem vele hogy nem alszunk itthon, nem tetszett neki de nagy vita nem történt.másnap délután amikor hazamentünk õ mesélte el hogy reggel 6 kor ért haza a haverjától! Na ez milyen? Nem úgy mentem el hogy elhagyjuk, de így sem húzta meg magát.
Az én férjem annyiban volt hasonló, hogy nagyon trehány volt. Mondjuk a házasság elején nem, csak késõbb kényelmesedett el, de annyiban közös a történet, hogy õ is tudta, hogy ez így nem jó, de nem is tett érte semmit. Nálunk annyira megromlott a kapcsolat, hogy nem is akartam utána folytatni, kidobtam a lakásomból. Akkor persze már meg akarta beszélni... Nálatok se lesz addig változás, amíg nem állsz a sarkadra. A helyedben felpakolnám a gyereket és otthagynám. Döntsd el, hogy utána adsz-e esélyt, EGYETLENEGYET. Csak nehogy úgy járjon, mint az én volt férjem, hogy utána rájöttem, hogy sokkal jobb az életem nélküle és hülye lennék visszafogadni.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, de a jelenlegi helyzeten sajnos nem segít! So
Térj már észhez! Épp a kislányod miatt kellene olyan sürgõsen kilépni a kapcsolatból, amint lehet! Ez az ember 7 éve, a kapcsolatotok elsõ percétõl nem érdeklõdik irántad. Nem kell, hogy egy férj a nap 24 órájában a kis családjával legyen, de ez az ember elmondásod szerint már a kapcsolat legelején sem foglalkozott veled, csak az alkohol, buli, haverok volt napirenden - és ez a 7 év alatt nem is változott. Gondolom a 7 évig végig ígérgette is, hogy majd változik, te meg el is hitted. Szerinted mikor fog akkor végre változni? Szerinted még meddig "érdemes" a kislányodat egy nemtörõdöm alkoholista mellett nevelni, akit gyakorlatilag a 3 mûszak miatt egyébként sem nagyon lát?
A kérdező hozzászólása: Anyukámékhoz mehetnénk, de nem azt szeretném hogy egy szobába velem nõjön fel a gyerek, mivel 2 szobás a lakásuk.Amiben élünk az teljesen a páromé, még mielõtt összejöttünk azelõtt vette!
Akkor hát mi a kérdés? A helyzet kész, kiút nincs, fogakat összeszorít és megenni, amit fõztél. Próbáld legalább gyereket megóvni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy menni kellene, már én sem bízom benne hogy változni fog, max pár hétig.DE közben meg a kislányom miatt szeretném még ezt menteni, azt szeretném hogy normális családban nõjön fel, ami jelenleg nincs.De ezt a párom miért nem képes megérteni, a kislányt imádja, csak éppen tettekkel nem bizonyítja.volt hogy azt is mondta hogy én mehetek de a kislányt nem vihetem!
Nincs ilyen, hogy megváltozik. A kapcsolatotok elején is eljárt, most is el fog járni. Naiv voltál, hogy azt hitted, megváltoztathatod. Egyébként te is mondtad, hogy elmész a gyerekkel, aztán mégsem mentél. Tanulság: nem kell összeállni olyannal, aki nem felel meg mindenben. Nyilván akkor sem szeretted, hogy bulizik állandóan, csak azt hitted, egy gyerektõl megváltozik.
A kérdező hozzászólása: És ennek mi a törvényes eljárása, mert õ is ragaszkodna a kislányhoz, nem egyezne bele, hogy csak elvigyem.?
Ne takarózz a kislányod mögé.Egy életed van, ne feledd.Ha te boldog vagy, akkor a kislányod is az lesz.
Beadod a válópert, és visszaköltözöl a szüleidhez. Egy egyéves kislányt nem fognak az anyjától elszakítani, csak ha mondjuk prosti vagy a híd alá menne vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Kedves Jégtánc, ebben lehet valami!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok, de gondolom a páromnak is ugyanannyi joga van a gyerekéhez.Vagy gyerekelhelyezési pert kell indítani?
Igen, az a legtisztább.
7 éve vele vagy minden hétvégén bulizni jár, iszik. Te komolyan abban reménykedtél, hogy meg fog változni? Szültél egy gyereket magadnak mert gondolom ha pl. a kicsi beteg lesz vagy valami bajod lesz csak a kocsma után következtek.
Ilyen volt, te meg elhitted, hogy majd te meg a gyerek megváltoztatotd. Nem így eltt, te fõzted:)
Ha a kapcsolatotok elején is sokat járt bulizni, és te ezt elfogadtad, vele maradtál 7 évig, és még gyereket is szültél, akkor miért panaszkodsz? Ha nem tetszik, akkor már a kapcsolat elején otthagytam volna.
Boldogtalan, elégedetlen. Az egyetlen öröme az életben a hétvégi buli. Egész héten ezt várja. Szerintem nem sok jóra számíthatsz a jövõben sem.
Tudnál hová menni egyébként? Hol laktok, ott mik a tulajdoni viszonyok?
Egy jó pszichiáter kellene neki, aki nagyon ráérõs is, de sajnos ilyen nincs. Mert erre egyen recept nincs. Úgy hogy marad az, kihúzzátok magatokat vízbõl a saját hajatoknál fogva, ha nem akartok megfulladni. Tanulság pedig az, hogy elõre kell gondolkodni, nem pedig esõ után köpönyeg.
Nem fog már megváltozni, hiába igérgeti.Te is csak igérgeted hogy elmész, aztán mégis maradsz.Miért változna? Te kicsit veszekszel, õ megint megigéri hogy megváltozik sztán marad minden a régibe.Döntsd el hogy mit akarsz, és lépj valamerre ne csak fenyegesd.
Ha hét év alatt nem lettek ritkábban a bulik, akkor nem hiszem, hogy mostanában változni fog. Értem én, hogy kell a kikapcsolódás az egész heti hajtás után, de másfajta szórakozás is létezik a világon. Együtt is csinálhatnátok valamit. Találj ki olyan programokat, amiket hármasba tudnátok csinálni, vagy akár kettesben, ha van, aki vigyáz a kicsire. Ha ezeket mind lemondja és nem hajlandó veled, veletek is lenni, akkor nem hiszem, hogy számíthatsz bármiféle változásra. Vagy elfogadod, hogy õ ilyen, vagy elhagyod.
Szia!Szerintem ameddig így is kitartasz nem is fog változni.Az kellene, h ne csak fenyegetõzz, h elköltözöl, hanem tényleg tegyèl úgy mintha el akarnád hagyni.Hátha akkor észhez tér.Hiába fenyegeted, ha nem tartod be.Azt megszokja, h úgy se hagyod el csak mondod.Beszéld meg vele, h néha mondjuk hétvégén elmehet valahova a haverokkal, de ez a rendszer tovább neked nem mûködik, h hétköznap a munka miatt nincs veletek, ami persze érthetõ, de hétvégén amikor otthon lehetne õ akkor is a haverokkal iszik.Mennyit van veletek egyáltalán?
Jaj, lányok és nõk. Alap, hogy a férfi nem fog megváltozni. Nagyon kivételes esetben megtörténhet, vannak apróbb csodák az életben, de többnyire nem fog. Felesleges abban reménykedni, hogy igen. Nos, ha eddig sem Te, sem a gyermek, sem a lehetõség, hogy lelépsz, nem tudta rávenni a változtatásra, akkor õ - ilyen. Ennek megfelelõen dönts, így akarod-e leélni az életed vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, nyugodtan írj, minden vélemény érdekel.
Nemcsak férfi, de nõ sem tud megváltozni. Ráadásul ez már alkoholizmusnak tûnik.
1. A férfi nem változik (a nõ sem...). Az emberi alaptermészet ilyen. Külsõ befolyásra, akarata ellenére lehelten megváltoztatni, és még akarattal is elég nehéz a szándékos változás. 2. Ha sz*r a kapcsolatotok konkrétan 7 éve, minek kellett neki gyereket szülni? Gondoltad attól majd megváltozik mi? Gratulálok. Ha gondolkodtál volna esetleg nem szülsz bele egy eleve diszfunkcionális kapcsolatba egy babát, akit csak traumatizálni fog a viselkedésetek, és pszichológiai problémákat kialakítani miattatok. NAgyon ügyes voltál, taps!
A kérdező hozzászólása: Hát nem sokat van velünk, 3 szakba jár dolgozni, tehát mindig más idõpontban van itthon.Már annyiszor megbeszéltük a dolgokat és akkor nekem ad õ is igazat, meg helyesel, megígér mindent és a következõ hétvégén kezdõdik elölrõl minden.már rettegek a hétvégéktõl, nagyon durva dolgokat tud mûvelni, ami már nem normális fõleg egy családos embertõl
A kérdező hozzászólása: És hogy tegyek úgy, mintha valóban el akarnám hagyni?
Minek szültél akkor neki gyereket?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Teljesen igazad van, de már visszacsinálni nem tudom és a kislányom miatt nem is szeretném.
Akkor mondd meg neki, ha nem változik akkor el fogod hagyni. Persze ne akkor amikor részeg. Nem agresszív amúgy?
A kérdező hozzászólása: Amikor józan, akkor szoktuk ezeket tisztázni és õ is tudja, hogy ez nem jó, de mégsem... Nem agresszív.
Ez az elhagyással fenyegetés... azért legyen egy B terved arra az esetre, ha nem megy utánatok, mert örül, hogy végre háborítatlanul tivornyázhat. Akkor mit fogsz csinálni, szégyenszemre te kúszol vissza? Vagy hagyd el, vagy maradj vele, de ez a "nevelõ célzattal eljátszom a szakítást" ez nem túl jó ötlet.
A kérdező hozzászólása: Én sokszor próbáltam vele kompromisszumot kötni is, én nem mondom azt hogy egyáltalán nem lehet bulizni, de legyen havi 1 ilyen éjszaka és ezeket felelõtlenül megígéri de soha nem tartja be.
Mennyit dolgozik egy héten, hány órát?

Otthoni tartós haj egyenesítés, lehetségese ilyen? Ha igen hogyan, ha nem? Akkor mit csinálhatnék hogy tovább egyenes maradjon a hajam?

Legjobb válasz: A Dm-ben lehet kapni olyan terméket, amivel tartósan ki tudod egyenesíteni a hajad. Ez lenne az: http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2011/03/Str8Forward-.. A hajfestékek környékén keresd.

A Dm-ben lehet kapni olyan terméket, amivel tartósan ki tudod egyenesíteni a hajad. Ez lenne az: http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2011/03/Str8Forward-.. A hajfestékek környékén keresd.

Ha eléred azt a pontot, h nem, velem ezt nem csinálhatod tovább, akkor mihez kezdesz?

mivel vigasztalod, lelkesíted be magad, nem esel vissza? (most ha pl egy csávóból eleged lesz h csak húzza az agyad).

Legjobb válasz: Velem ilyen nem fordul elõ.

Velem ilyen nem fordul elõ.
arra gondolok h nem szeretett igazán. (mert ha szeretne, nem tenne iylen dolgokat) mellesleg ha vmi nem mûködik, akkor nem õ volt az igazi, ergo csomó kaland vár még rád, és majd eljön az, aki tényleg magadért szeret.
"Nem tartom magam tökéletesnek, de senki sem hiteti el velem, hogy ennél nem érdemlek jobbat."

Sörkiflit csináltam ma, kivettem a sütőből még nagyon puha volt utána megkeményedett. Nagyon fölbosszantott mert mindig ilyen kemény másnap is, pedig 30 percnél tovább soha sem sütöm. Mit csinálhatok rosszul?

Legjobb válasz: Nekem a régi sütõm nem tudott elég hõfokra felmelegedni . Kiflit 200 fokra elõmelegített sütõben jó sütni , ha beraktad vedd le 180-ra .

Nekem a régi sütõm nem tudott elég hõfokra felmelegedni . Kiflit 200 fokra elõmelegített sütõben jó sütni , ha beraktad vedd le 180-ra .
Nekem van egy nagyon jó receptem:600gliszt, 50g élesztöt 1dl tejbe 2mokka cukoral felfuttatni. 1dl étolaj+liszt , 2tojás 1pohár kefir, ezt összegyúrjuk. A tésztalapok lekenéséhez:150g margarin 1kk.sóval kikeverjük. A tésztát 9 cipóra osztjuk, tányér nagyságúra nyújtjuk.3-3-3lapot egymásra rakunk , de elöbb megkenjük a margarinnal, az utolsó lapot nem. Vékonyra kinyujtjuk 8 felé vágjuk , és kiflit formálunk belöle. 24db kiflit kapunk, tepsibe kelesztjük.Tojással kenjük .Tetejére izlés szerint sajt só kömény.Lehet sonkával is tölteni.

MI ez? ! Teljesen kikészültem, nem csinálhatom ezt tovább. Na de mit tehetnék?

Kancsal vagyok kiskorom óta.Műtötték,de így is látszik még.Utálom.Dagadt vagyok,6éve próbálkozok fogyni,de nem megy.Anyámék elcsesztek,utálom hogy ilyen szokásokat vettem fel tőlük.Nem tudok tanulni,nem tudok leülni és magolni.Kéne,de nem tudok rendesen.Mostanában csak zabálok.Reggel,délben és délután.Nem sportolok egy hónapja,gyengének érzem magam.Fáj a térdem,nemrég voltam ortopédián,azt mondták x lábam van,és a túlsúlyom is rátesz.Utálom magam,minden étkezés után sírok.Tegnap éjjelt is végigsírtam.Egyedül a barátomtart talpon.A tudat,hogy van,és szeret..16/L

Legjobb válasz: Csak tisztelni tudlak, én fele Ennyi problémával omlottam össze.

Csak tisztelni tudlak, én fele Ennyi problémával omlottam össze.
Minden problémád forrása az, hogy nem vagy képes kezelni, kontrollálni, felülbírálni az érzelmeidet. Gyanítom, hogy nem is akarsz igazán változni, a kérdés feltevésére is inkább látnál egy #1-hez hasonló választ, ami ugyan az égvilágon nem old meg semmi problémát, de legalább érzelmileg tetszetõs. Az én válaszom meg valószínûleg nem fog annyira tetszeni, pedig a valódi megoldását a problémáidnak ez hozná. > Kancsal vagyok kiskorom óta.Mûtötték, de így is látszik még. Tudsz ellene tenni? Akkor tegyél ellene. Ha nem tudsz, akkor meg van értelme siránkozni? Attól jobb lesz? Elmúlik a probléma? Fogadd el, hogy ez most így van. Vannak, akik ennél sokkal súlyosabb problémákkal is vidám életet élnek. Miért? Mert elfogadják, hogy amin nem lehet változtatni, azon nem érdemes rágódni sem. > Dagadt vagyok, 6éve próbálkozok fogyni, de nem megy. Ez pedig rajtad múlik. Ha a vágyak legyõzik az akaratodat, akkor nem is fogsz tudni fogyni, és akkor szenvedni fogsz. Ez is egy választás, de nem sajnállak érte. Az életed a te kezedben van, ezen kizárólag te tudsz változtatni, senki más nem fogja helyetted megoldani a problémát. A kérdés, hogy képes vagy-e ezt belátni, és adott esetben akaraterõvel átvinni ezt a belátást annak ellenére, hogy az érzelmeid, vágyaid mást akarnak diktálni. > Nem tudok tanulni, nem tudok leülni és magolni. Ez is akaraterõ kérdése. Nem akarsz tanulni, mert senki nem szeret tanulni. A kérdés, hogy képes vagy-e ezt elnyomni magadban, összeszedni magadat és mégis tanulni. > Mostanában csak zabálok.Reggel, délben és délután. Pedig a problémád az, hogy dagadt vagy. Két mondattal elõbb legalábbis ezt állítottad. Megint olyan dolgot teszel, ami maximum a problémák egy rövidtávú érzelmi kezelése, ahelyett, hogy racionálisan mûködnél. Inkább akkor keress más olyan érzelmi levezetést, ami ha nem is oldja meg a problémáidat, de legalább nem tetézik azokat. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Nem azt mondom, hogy az általam leírt út könnyû, vagy hogy gyorsan lehetne elérni. Én magam is bizonyos esetekben képtelen vagyok még bizonyos jellegû problémákat ésszerûen kezelni, de azért szépen lassan haladok. Nekem is van sok problémám, sokkal súlyosabbak is, mint a tieid, de szépen lassan megoldom õket lépésrõl lépésre, egyiket a másik után. Közben mégis képes vagyok jól érezni magamat, sõt úgy alapból ritka, hogy boldogtalannak érezném magamat, mert tudom, hogy én irányítom az életem és jó irányba irányítom. Igen vannak problémák, akadályok, de pont azért vagyok ember, hogy képes legyek ezeket megoldani. Ha egy lakatlan szigetre kerülsz egy hajótörés miatt, akkor három lehetõséged van: - Pityeregsz. Aztán szép lassan éhen halsz. - Elkezdhetsz tutajt építeni. Magyarán elkezdheted megoldani a problémákat. - Vagy elkezdhetsz házat építeni, szerszámokat készíteni. Magyarán elfogadva a helyzetedet, megpróbálhatsz a legtöbbet kihozni az adott helyzetbõl. A három viszont ritkán mûködik együtt jól. Az utolsó kettõt még lehet csinálni egyszerre, párhuzamosan, de pityeregve, siránkozva nem igazán szokott jól menni sem a tutajkészítés, sem a házépítés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!