Találatok a következő kifejezésre: Mit csinál szél, amikor nem (6 db)

Mit csinál a szél amikor nem fúj?

Legjobb válasz: A szél nem állandó, mint az energia, hiszen maga a szél a levegõ részecskék (itt tulajdonképpen: energia) áramlása, a hõmérséklet változásokkal szoros összefüggésben létrejövõ jelenség. Ha épp nincs hõmérséklet különbség, stabil a légréteg, akkor nincsen szél sem (ergo nem fúj).

A szél nem állandó, mint az energia, hiszen maga a szél a levegõ részecskék (itt tulajdonképpen: energia) áramlása, a hõmérséklet változásokkal szoros összefüggésben létrejövõ jelenség. Ha épp nincs hõmérséklet különbség, stabil a légréteg, akkor nincsen szél sem (ergo nem fúj).
Baltafûmagért megy a gyógyszertárba. Vagy hûti a bauxitfõzeléket Babi néninél. (A léhûtõ...)
Leül Bariköztöt nézni egy adag popcornnal :D
szív
iszik valahol:D
A nap is mindig süt, ha nem látjuk akkor is. A szél is mindig fúj, ha nem nálunk, akkor máshol.

Mit csinál a szél, amikor nem fúj?

komolyan kérdezem!!!!!

Legjobb válasz: ha nem fuj a szél,akkor az már nem szél.csak levego.ami nem mozog.amugy nagyon hulye kérdés...

ha nem fuj a szél, akkor az már nem szél.csak levego.ami nem mozog.amugy nagyon hulye kérdés...
Ezt én is hallottam a TV-ben. A 6 éves fiam is feltette ezt a kérdést rögtön. Elgondolkodtató, de inkább a mögöttes értelmét kell látni ennek a kérdésnek.
Nem hülye, inkább értelmetlen a kérdés. A szél mindig fúj, max. a levegõ mozgása a talajközelben nem érezhetõ. De pl. szélcsendben menj fel egy toronyház tetejére, és tapasztald meg a "szélcsendet" :)
pihen :D nem fujhat egesz nap, kifaradna :DD
Eleve a szél fogalmán kell elgondolkodnunk. A szél mozgó levegõ, ha nem fúj akkor is ott van körülötted.
Kedves kérdezö ! ezt a kérdést a NYUSZI A OLGÁRMESTER cimü meséskönyböl vetted! Tudatosan, vagy az alatt.

Mit csinál a szél amikor nem fúj?

Legjobb válasz: A szél a levegõnek az a része, ami siet! Tehát ha nem fúj, akkor épp ráér! Gondolom olyankor relaxál kicsit! :-) Vagy nem a humor kategóriába szántad a kérdést?

A szél a levegõnek az a része, ami siet! Tehát ha nem fúj, akkor épp ráér! Gondolom olyankor relaxál kicsit! :-) Vagy nem a humor kategóriába szántad a kérdést?
A kérdező hozzászólása: De oda:) :P Apum kérdezi ezt mindig tõlem.
Hát elrejtõzik a porszívóban, és szív. Nagyon alattomos tud ám lenni, vigyázz vele!
Mikor nem fuj akkor epp all.
Ücsörög és teljes letargiában várja a munka kezdés idejét....
sziiiiiiv
ugyertem akkor nem fujja a levegot hanem szivja :)
Tuti beugrik a közeli kocsmába inni egy sört, mert nagyon kiszáradhat a torka, a sok fújástól.


Mit csinál a szél amikor nem fúj?

Legjobb válasz: Szív.

Szív.
Alszik a hegyek túloldalán.
Levegõt szív, hogy azt megint fújja.
Bablevest vacsorázik.
Fent lóg a ChatRoulette-n
Sztrájkolnak!!!XD Azt hittem ez egyértelmû!XD
A kérdező hozzászólása: xD
Szerzõdése van a vidámparkos lufiárussal, és lufikat fúj.

Mit csinál a szél amikor nem fúj? (több lent)

Akár hiszitek akár nem a kérdés komoly, ez a fizika házim:)

Legjobb válasz: Én a helyedben komolyan aggódnék az év végi témazáró miatt. Azért ha már majd mindenki bukásra áll, akkor szóljatok valakinek, hozza ezt szóba szülõi értekezleten. :-)

Én a helyedben komolyan aggódnék az év végi témazáró miatt. Azért ha már majd mindenki bukásra áll, akkor szóljatok valakinek, hozza ezt szóba szülõi értekezleten. :-)
"Én a helyedben komolyan aggódnék az év végi témazáró miatt. Azért ha már majd mindenki bukásra áll, akkor szóljatok valakinek, hozza ezt szóba szülõi értekezleten." Jogos! :D
Ez olyan, mint a "mit csinál a zene, mikor nem szól?"
a szélt az emberek generálják hogyha finganak ha nincs fing nincs szél...
Elbújik. Eszes. Amúgy a szél a levegõ (vízszintes) mozgása. Ha nem mozog a levegõ, akkor biza nem fúj a szél. Vili? G.
mért vagytok így kiakadva??? sztem ez egy jó kérdés, ha kicsit gondoolkozik az ember és van benne egy kis kurázsi tud rá válaszolni, ezt sosem fogom megérteni manapság minden miatt egybõl szülõire kell menni? hát azért tartunk ott ahol most vagyunk, nembaj elvégre úgyis munkaalapú társadalom a cél!
A kérdező hozzászólása: Jól hangzik :) THX:D
Akkor ezt mondod neki: "A szél a levegõ (vízszintes) mozgása, többnyire a nap generálja, és ha nem fúj, akkor a levegõ egy helyben áll, így a szél nem eltûnik, hanem megszûnik." G.
A kérdező hozzászólása: Komoly, 5 öst lehet rá kapni :) ha csak nem vicceltxD
Komoly, hogy ez a fizika házi? A tanár ennyire egyszerû, vagy az osztály? :DDD
"Ez olyan, mint a "mit csinál a zene, mikor nem szól?" Ha a kocsiban az autórádió nem szól, akkor egyszerû a válasz: kapaszkodnak a zenészek
Olyankor egyszerûen NEM LÉTEZIK. Pedro
A szél egy folyamat, vagyis ha fúj, akkor létezik. Olyan mint a hang, a vízhullám, zuhanás, stb.
a szél tulajdonképpen attól van, hogy a földfelszín a napsugárzástól felmelegszik, felmelegíti a fölötte lévõ levegõt, és ez feljebb emelkedik (mert könnyebb lesz a hideg levegõtõl), és a helyére áramlik a hideg levegõ. tehát a szél az csak mozgó levegõ, ha nem fúj, akkor nem szél.
22:01, óvoda nagycsoporban azt mondanám, teljesen rendben van a kérdés, de fizika lecke? Na mindegy, inkább ezen filózzanak a nebulók, mint a pián. :D

A gépem újabb szokása, hogy amikor videót, vagy TV. -t nézek, a szélein fél egy centit összemegy, és vissza. Ezt ismételgeti teljesen rendszertelenül, van amikor sokáig nem csinálja. Mi lehet az oka? Monitor? VGA kártya? Ha valaki tud, segítsen.

A gépem AMD 3400+. A monitorom CRT. A videóm alaplapi 64 megabájtos integrált. Én úgy hívom ezt a jelenséget, hogy szuszog ilyenkor.

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, hogy a monitor a végét járja. Meg lehet javíttatni, de ha abból indulsz ki, hogy egy bármilyen tökéletesen mûködõképes crt monitort pár ezerért meg lehet venni, nem érdemes kínlódni ennek a javításával, mert valószínûleg többe van, mintha szerzel egy másik monitort.

A legvalószínûbb, hogy a monitor a végét járja. Meg lehet javíttatni, de ha abból indulsz ki, hogy egy bármilyen tökéletesen mûködõképes crt monitort pár ezerért meg lehet venni, nem érdemes kínlódni ennek a javításával, mert valószínûleg többe van, mintha szerzel egy másik monitort.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!