Találatok a következő kifejezésre: Mit csinál nő amikor (11 db)

Hogy legyen egy nő, vadmacskás az ágyban? Mit csinál? Amit csinál hogy csinálja?

Legjobb válasz: nyávog és karmol, és közben elugrik zsákmányért.

nyávog és karmol, és közben elugrik zsákmányért.
Mint a macska... Mi a macska fegyvere? A karmari és a fogai. Ergó a vadmacska, szenvedélyes és nem fél használni a karmait és a fogait. Mivel mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és az ízlés is beleszól... elõbb azért tájékozódj az "ellenfélnél"... :)
Nálam ez úgy mûködik, hogy szenvedéllyel csinálom, amit csinálok ... és kikészítem õt teljesen :) :D
Nekem az jelenti hogy mászón rám, teperjen le, és legyen mocskosul perverz. 16/F
Harapjon meg, karmoljon, és ütögessen.
Utolsó, olyan lehetsz mint a barátnõm xd
Összekarmolja a pasit.
Ha tüzel lepisili a lepedõt.
Kérdezd meg a macskanõt

Mit csinál egy nő amikor orgazmusa van? Mit érez?

lány vagyok

Legjobb válasz: EGy filmben egyszer a tüsszentéshez hasonlították, és azóta én is ezzel élek. Nagyon jó, ami történik veled, és elkezded érezni, hogy valami történik, valami közeledik-mint ahogy a tüsszentést is érzed kicsit elõbb. És az érzés egyre jobban elhatalmasodik, hogy valami közeleg, és végül kiteljesedik, és egy hatalmas összehúzódást érzel a hüvelyedben, ami ritmikusan ismétlõdik párszor. Az egész tersted átjárja, átremegsz, és megkönnyebbülsz:-) És igen, ha megtörténik , tudni fogd.-)

EGy filmben egyszer a tüsszentéshez hasonlították, és azóta én is ezzel élek. Nagyon jó, ami történik veled, és elkezded érezni, hogy valami történik, valami közeledik-mint ahogy a tüsszentést is érzed kicsit elõbb. És az érzés egyre jobban elhatalmasodik, hogy valami közeleg, és végül kiteljesedik, és egy hatalmas összehúzódást érzel a hüvelyedben, ami ritmikusan ismétlõdik párszor. Az egész tersted átjárja, átremegsz, és megkönnyebbülsz:-) És igen, ha megtörténik , tudni fogd.-)
Nagyon jól leírta az elöttem író :) Tényleg így van :)
ahogy leirták az pontosan olyan!!!:) egy gyönyörû érzés kerülget téged, és egyszercsak bekövetkezik. nem tudod hogy mi is történik, nem lehet felidézni ujra, csak átélni. egy lágy érzést érzel, ami belülrõl símogat...az egyik legjobb dolog a világon, szerintem:D
Az orgazmus´eléréséhez, sok embernek tanulni kell, szerintem a lányoknál ritka hogy az els´ö alkalomkor olyan h´ü de jó. Meg kell tanulni, hogyan használd a tested melyik pozicióba jó neked. és mindig jól mozogsz egyszer csak jön , és akkor már tudni fogod hogy legközelebb hogyan mozogj. èszre fogod venni.
Én még annyit fûznék az elõttem szólokhoz, h engem elõtte elönt a forróság is.
Akkor nagyon nagyon jó neki. Ezt nehéz körbeírni. Majd ha neked is lesz orgazmusod, akkor biztosan tudni fogod, hogy az az.

Mik azok a testi jelek amiket akkor csinál egy no amikor tetszik neki az illeto és a kozelében van?

Legjobb válasz: http://szemnek-blog.com/wp-content/uploads/2012/12/85939.gif

A külsõ ivarszervei megduzzadnak és bepirosodnak. De attól függ, ha nem vagy csimpánz, akkor nem sokat érsz a válaszommal.

Pasik! Mi az a kényeztetés, amire azt mondjátok, hogy az volt életetek legjobbja? Mit csinált a nő?

Legjobb válasz: Nagyon ügyesen szopott le, és természetesen lenyelte az utolsó cseppig.

Nagyon ügyesen szopott le, és természetesen lenyelte az utolsó cseppig.
amikor hazaértem és kb azzal a lendülettel zuhantam bele az ágyba, olyan fáradt voltam õ meg rámült és végigmasszirozta a hátamat. Akkor az jobban esett, a törödése mintha végigdugtuk volna az éjjelt :)
Nos, amikor elkezdte szopni a farkamat úgy, hogy hason feküdtem meztelen az ágyban, és magam alá gyûrtem õ meg szétnyalta makkomat hátulról. Illetve, amikor a mutató ujjának begyével körkörösen masszírozta a makkom alatti bõr részt, jó nyálasan :D
Világra hozta az utódomat!
Hozott egy tálca sört meg a távirányitót, és kussolva kitakarodott a konyhába vacsorát fõzni
Egy rossz nap után átmentem most már ex barátnõmhöz, és elfeledhettem minden gondot! Mert aranyos tekintetével és érdeklõdésével elfújta a felhõket a szívemrõl :)

Milyen egy mostani fiatal nő, amikor rágerjed a szexre? Miket csinál?

Nőt is már csak filmekben látok évek óta. Szívás, most sivár az életem útja.

Legjobb válasz: "Nõt is már csak filmekben látok évek óta." Miért? Börtönben vagy? A kérdésre meg nem lehet nagy általánoságban normálisan megválaszolni, mert az hogy fiatal még nem definiál egy nõt. Ember, és ahány ember annyiféleképpen gerjed rá a szexre. Pontosítani kéne mire is vagy kiváncsi.

"Nõt is már csak filmekben látok évek óta." Miért? Börtönben vagy? A kérdésre meg nem lehet nagy általánoságban normálisan megválaszolni, mert az hogy fiatal még nem definiál egy nõt. Ember, és ahány ember annyiféleképpen gerjed rá a szexre. Pontosítani kéne mire is vagy kiváncsi.
Olyankor úgy néz ki, mint a támadó menyét :)
valakiafalatkaparja: zöld XDDDD

Mit csinál egy nő, amikor Squirt-öl?

Olyankor van orgazmusa?

Legjobb válasz: Spriccelõs orgazmusa.

Spriccelõs orgazmusa.
igen jól beszél az elsõ :D
a gugli az fizetõs nálatok?
A kérdező hozzászólása: És mégis mit spriccel? :)
Diplomatikusan összehuggyozza magát.
Akkor zokog a p.i.nája
sört spriccel....
Igen, van az a fajta orgazmus, amikor a nõ "spriccel". Mint ahogy a férfiak is ahogy elélveznek. Amúgy, a 20:28-as totál rosszul tudja! Egyáltalán nem hugyozza össze magát a nõ, ahogy a pasik sem, amikor spermát lövellnek! A nõknél sem pisi jön olyankor!
Ha szép a vádlija, nálam máris nyert ügye van:p
Hát ha úgy van akkor én bárminek ellen tudok állni, már többször meg is dicsértem magam ilyen helyzetekben. TEHÁT arra célzok, hogy nem hiszem hogy lenne egy tuti-biztos trükk ami egyszerûen magadba hülyít bármilyen férfit, persze mindjárt más ha x ffi amúgy is épp csajozós hangulatban van stb.. Nekem ha van párom nem foglalkozok más nõkkel, szerencsére nem is esik nehezemre, mert szerelmes vagyok. De igazából nem vagyok 30- csak 27. Szóval majdnem.
Ha felsorolnám az két oldal lenne és különben is a legféltettebb titkaim közé tartoznak, mivel nálam brutális hatást lehet elérni velük.
ha sört és pizzát hoz:D:D

Mi annak a filmnek a neve, amiben a srác szülei hazautaznak nyaralásból és egy maszkot visznek haza, amiből később egy növény nő ki, ebből drogot csinálnak, aztán úgy csajoznak?

A végén meg a srác csaja be fog dühödni és az összeset megcsinálja üdítőnek és a srác megissza és átlyukasztja a párnáját a farkával? Nagyon rég láttam a TV2-n, de a címét nem tudom. Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)

Legjobb válasz: Hangyák a gatyában

Hangyák a gatyában
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)

Gondolkodtál már el azon, hogyha férfi vagy nő lennél (ellentétes a nemeddel), meg tudnád-e érteni azt, hogy mit miért csinál a párod, ha ő lenne a te személyiséged, és azt tenné amit te?

Vagyis úgy értem, hogy ha pl. te teszel valamit, vagy csak úgy megharagszol a párodra és nem mondod el neki hogy miért, megértenéd-e sajátmagad az ? helyében..vagy türelmes lennél-e vele.. xD tudom kicsit bonyolultan fogalmaztam xD aki érti,válaszoljon :D

Legjobb válasz: Én el szoktam mondani miért vagyok raplis.

Én el szoktam mondani miért vagyok raplis.
Fogadjunk te vagy a nõ...
Én ezen még soha nem gondolkodtam, de most sem akarok elmerülni benne. Ha a barátnõmnek van valami heppje, amit nem akar elmondani, akkor felfogom úgy, hogy okkal nem mondja el, vagy úgy sem érteném, nõi logika... - egyébként ez a kérdés is keményen tükrözi azt, hogy milyen kusza egy gondolatmenetetek van.
A kérdező hozzászólása: csak érdekességképpen kérdeztem, mert elég nevetséges, hogy azt mondják a nõkrõl h. bonyolultak :P
Anélkül is megértem, mit miért csinál, hogy a "bõrébe" vagy "nemébe" bújnék. Egyfelõl meg szoktuk osztani egymással, mit miért teszünk, másrészt ha mégsem, akkor egyszerûen megkérdezzük.

Mit tegyek ha szeretem de lassan nembirom amit csinál és ahogy viselkedik! Minden nő ilyen?

10 hónapja vagyunk együtt eleinte istenitettem szinte nem voltam elég jó hozzá azonban fordult a helyzet közbe sok minden kiderült pl: h nem egy "mindent megvehetek családból származik" nekem viszont sok mindenre telik.!

Legjobb válasz: Elõször is ne általánosíts. Ezek után pedig szerintem beszélj vele és értesd meg vele, hogy a kapcsolat nem csak a pénzrõl szól és, hogy nincs joga követelõzni.

Elõször is ne általánosíts. Ezek után pedig szerintem beszélj vele és értesd meg vele, hogy a kapcsolat nem csak a pénzrõl szól és, hogy nincs joga követelõzni.
25
A kérdező hozzászólása: utolso megkérdezhetem h hány éves vagy..? am ez mind igaz!de nem egyszerü mert szeretem azért!
Elkényeztetted az elején, most meg szívod az egészet, mert hozzászokott. Be kell fejezni, állj a sarkadra! 21:20 leírta. Ezután jönni fog a hiszti meg az érzelmi zsarolás, de tartani kell magad! Úgyis õ fog megtörni, õ fogja visszasírni magát, hiszen neki van vesztenivalója!
21:08-as voltam.
Szerintem van egy jó pár nõ, illetve lány, aki hasonló.
Nem nehéz nemet mondani. Legfeljebb hisztizik párat.
A kérdező hozzászólása: 21:08-as mengéznélek h rendelkezel-e minden ilyenfajta tulajdonsággal =)
A kérdező hozzászólása: 21:20-as! Magyarul legyek férfi!!de nem midnig olyan egyzserû az :S :D
21:08-as vagyok és az általad megadott tulajdonságokkal mind rendelkezem, szóval van olyan nõ, aki nem a pénzre hajt.
Utasítsd rendre. Ne hagyd elkanászodni. Tanítsd meg neki hol a helye. Rövidebb tõmondatokban nem tudnám elmondani hogy mit csinálj. Ha követelõzik, ne csináld azt amit akar, vagy ne vedd meg neki azt amit akar. Ne hagyd hogy kihasználjon. Állj a sarkadra. Inkább õ szakítson veled ezek miatt és jöjj rá hogy milyen g*ci volt, minthogy még kihasználjon továbbra is.
A kérdező hozzászólása: nem akarok általánositani de kevés olyan lányt láttam aki szép aranyos kedves és téged szeret nema pénzed nem a ...... hanem csak téged! am nehéz vele beszélni sajnos..=/
Attól hogy szereted, még megnevelheted egy kicsit. Nem kell parasztnak lenni, csak leállni az elkényeztetésével szép fokozatosan. Hisztizzen, úgyis abbahagyja. Nem kellemes érzés, de bírni kell! Ha meg ezért hagy el, akkor egyértelmû, hogy nem is téged szeretett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!