Találatok a következő kifejezésre: Mit csinál nő (66 db)

Hogy legyen egy nő, vadmacskás az ágyban? Mit csinál? Amit csinál hogy csinálja?

Legjobb válasz: nyávog és karmol, és közben elugrik zsákmányért.

nyávog és karmol, és közben elugrik zsákmányért.
Mint a macska... Mi a macska fegyvere? A karmari és a fogai. Ergó a vadmacska, szenvedélyes és nem fél használni a karmait és a fogait. Mivel mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és az ízlés is beleszól... elõbb azért tájékozódj az "ellenfélnél"... :)
Nálam ez úgy mûködik, hogy szenvedéllyel csinálom, amit csinálok ... és kikészítem õt teljesen :) :D
Nekem az jelenti hogy mászón rám, teperjen le, és legyen mocskosul perverz. 16/F
Harapjon meg, karmoljon, és ütögessen.
Utolsó, olyan lehetsz mint a barátnõm xd
Összekarmolja a pasit.
Ha tüzel lepisili a lepedõt.
Kérdezd meg a macskanõt

Milyen az a nő, aki "veszélyes"? Volt már ilyen nővel dolgod? Mik az ismertető jelei? Mit csinált?

Idióta válaszokat köszönöm nem kérek.

Legjobb válasz: Veszélyes, mert olyan típusú a viselkedése, az egész megjelenése, hogy provokál vele (kinek jó, kinek rossz értelemben), de mégsem lépi át az a határt, ami egyértelmûvé tenné a szándékait.

Veszélyes, mert olyan típusú a viselkedése, az egész megjelenése, hogy provokál vele (kinek jó, kinek rossz értelemben), de mégsem lépi át az a határt, ami egyértelmûvé tenné a szándékait.
kivétel nélkül minden nõ veszélyes....csak ki kell belõlük hozni az állatot....
Úgy használja ki a pasikat, hogy azok észre sem veszik.Max csak a végén jönnek rá.De akkor már mindegy!
A férjem néha mondja, hogy veszélyes egy nõszemély vagyok... Õ ezt olyan értelemben gondolja, hogy szerinte nagyon vonzó vagyok, aki sokszor nem is tudatosan, de az ujjai köré csavarja pikk-pakk a pasikat. Annak idején mikor épphogy megismerkedtünk, egy szórakozóhelyen volt a harmadik randink. Én 2 barátnõmmel mentem le, õ szintén barátokkal. Késtek fél órát a fiúk, mire leért az én drágám, már ott legyeskedtek körülöttünk/fõleg körülöttem a pasik, akikkel csak beszélgettünk, hisz nem fogok elküldeni senkit sem, de persze nem is hülyítettem õket. Csak egyszerûen jó volt beszélgetni. Nem vagyok egy Barbie baba, de a kisugárzásom állítólag erõs. Azóta összeházasodtunk, van egy 3 éves kislányunk, és néha-néha ha elmegyek a barátnõimmel is éjszaka kikapcsolódni, viccesen mindig odamondja, hogy csak óvatosan a pasikkal... :)
Rideg, olyan akire ránézel és azt gondolod h ennek durva válásai lesznek.
Az a nõ akibe bele van táplálva a "MIÉRT" szó az nagyon veszélyes és idegesítõ.
Aki édeleg, bájolog neked, mindig a kedvedre tesz, semmiben nem mond ellent, inkább hallgat, inkább öltözködik és festi magát, hogy tetsszen neked. Mindezt csinálja addig, amíg feleségül nem veszed. Két érdeke lehet: a vagyonod vagy hogy gyereket akar. Amint ez megvan, szép lassan befejezi a színjátékot és elõjön igazi arca. Ilyenkor keletkeznek a házi sárkányok. Csoda, hogy az okos férfiak óvatosak?! A nem veszélyes nõ pedig az õszinte fajta, aki lehet néha ellent mond neked és nem hajlandó mindenre, de amire igen, arra mindig, tehát bízhatsz benne, számuk kicsi.
Idióta kérdéseket meg mi nem kérnénk, mégis tizesével írod ki...
Veszélyes az a nõ, amelyik gondolkodik.
ma 15:22 komolyan? ez a csaj?? hát akkor téged nem lenne nehéz riogatni éjjel :D
"komolyan? ez a csaj??" Nézd meg a filmet, utána lesz rémísztõ:-)
Mindig a nõ gyõz a végén!
Pszichopata.

Mit mondanál annak a nőnek akitől a férje elválik, és a nő fél évvel ezután is még napi szinten ocsárolja és azt taglalja egy netes fórumon, hogy mit csinál rosszul a férje, meghogy miért hoz bármit a fiának, vagy ha nem hoz akkor miért nem hoz. Stb?

Minden nap 3-4 bejegyzés arról, hogy már egint mit kellett volna csináljon a férje amit nem csinált.

Legjobb válasz: A sérelmeket az ember nagyon nehezen felejti el. Sõt a többség sosem tudja kiheverni és emiatt tönkremegy az egész élete rámegy a fiatalsága és egyedül marad :s És ha mindezek mellett van egy gyerek akkor a gyerek sem fogja tudni jól kezelni a kapcsolatát pl az annyával vagy az apjával :SÉn személy szerint azt vallom, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy kihez megy hozzá az ember, mert ha vannak gondok akkor a házasság azokat csak felnagyítja. Ha pedig csak dacból vagy azért, hogy legyen házastársa akkor mindkét ember belerokkan és a pláne benne az hogy mindent csak maguknak köszönhetnek :S

A sérelmeket az ember nagyon nehezen felejti el. Sõt a többség sosem tudja kiheverni és emiatt tönkremegy az egész élete rámegy a fiatalsága és egyedül marad :s És ha mindezek mellett van egy gyerek akkor a gyerek sem fogja tudni jól kezelni a kapcsolatát pl az annyával vagy az apjával :SÉn személy szerint azt vallom, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy kihez megy hozzá az ember, mert ha vannak gondok akkor a házasság azokat csak felnagyítja. Ha pedig csak dacból vagy azért, hogy legyen házastársa akkor mindkét ember belerokkan és a pláne benne az hogy mindent csak maguknak köszönhetnek :S
Az én anyósom és apósom még 30! év után is itt tartanak :DDD az ilyen ember hidd el a saját életét keseríti leginkább, sajnos, ez sztem életszemlélet és intelligencia kérdése. valószínûleg végzetesen megsérült az egója, mert ilyenkor másról már nincs szó. EGy idõ után sajnos a gyereke(i) is bele fognak fáradni és jó messzirõl elkerülik majd az elégedetlenkedõ anyjukat. Ráadásul, egy félidiótához még senki sem ment vissza azért, hogy ne ócsárolja õt nyilvánosan. Rá kell hagyni és jó messzire elkerülni, ha lehet még a környezetét is!
Nyilván dühös és csalódott. Szerintem negyon jól teszi, hoyg ezt a "lelki szemetet" oda önti, ahová való, eg yszemetesládába - végül is a szerveren elfér. Sokkal jobb, mintah a környezete felé árasztaná, és pláne jobb, mintha magába folytaná, és ott õt megmérgezné. Jobbaz ilyen, ha kijön. Ha magába folytaná, akát meg is betegíthetné magát: ki gondoskodna a kisgyerekrõl akkor?? Két év, ennyi kell, míg a válás a szívekben is lezajlik. Én inkább neked adnék tanácsot: semmiképp ne olvasgasd ezeket a szövegeket, más lelkének törmelékét! Nem hiszem, hogy neked hazsnálna, bár nem tudom, te ki vagy, érintett, vagy csak egy kukkoló? Olvass olyasmit ez idõ alatt, ami építi a lelkedet! És te ne válj el, ha megteheted!
Én olyat is ismerek, aki 5 éve elvált és még mindig itt tart. Ez olyan gyerekes. Mint az óvodás, aki az elvett macijáért akar bosszút állni. Csak õ nem a macijáért, hanem a vélt jussáért hisztizik. Fel kellene nõnie és belátnia, hogy ami elmúlt, az már nem lesz. Azt mondanám neki, hogy inkább a jövõre koncentráljon és a jelenre, ne a múltban, mert elfelejt élni.
A legszomorúbb, hogy ennek van gyereke... Én kiröhögném, és mondanám, hogy szánalmas... Van egy mondás, miszerint a szerelem ellentéte nem az utálat, hanem a KÖZÖNY!!! Amikor már egyáltalán nem érdekel mi van a másikkal... Ez a nõ nem tudja lezárni, hogy otthagyták. Egy percig nem gondolkozik azon, hogy õ mirõl tehet... Istenem... szegény gyerek. Ez az a típus aki egyfolytában majd mondja, hogy "az a hülye apád" meg késõbb, hogy "egyedül neveltelek, apád sehol nem volt, rád áldoztam az életem, az anyád vagyok, " blablabla... egy sikertelen megkeseredett idióta. Ha egy nõ sikeres pl. a munkájában, és kiegyensúlyozott, akkor továbblép és kész...
A kérdező hozzászólása: Dehát épp ez a lényeg, hogy a pasi segit neki ahol tud, de sose jó semmi neki, és csak azért is csinál dolgokat amikre nem lenne szükség, hogy utána nyavajoghasson.
A kérdező hozzászólása: És csak ugy mellékesen, minek kellett a gyereket vállalnimikor megmondta neki a férje, hoyg vége? Utolsó napokban minek teherbe esni, ha ugyis elválnak? Szerinted nem felelõtlenség?? Már igyis van egy gyerek aki sinyli ezt az egészet, és most épp mióta válnak hordja a msodikat. De minek? Ja, hogy én értsem meg, hoyg terhesen nagy hóvban nehéz tolni a kocsit? Bocsi énis ezt csinálom, mégse mutogatok senkire, hogy miért nem csinálja meg helyettem.
Nekem is van az ismerõsi körömben ilyen. A csaj vált el a pasitól, és már 3 éve, de még napi szinten gyûlölködik. Ha hamarabb viszi vissza a gyereket az a baj, ha késõbb akkor az. A pasi már rég nem foglalkozik vele, sohasem szidja. Gondolom a csajnak ennyi ideje van, hogy tud ezen rágódni. A pasinak nem kell vele foglalkozni, le kell [email protected] A csaj meg ha ilyen hülye, akkor húzza magát nyugodtan. Neki lesz rossz.
A válást fel kell dolgozni. Erre fél év nem elég. Ki hamarabb, ki késõbb dolgaozza fel. Nyilván könyebb annak, aki új kapcsolatba ment. Apuka nem húzott óvszert. Most meg ott hagyja a gyermekei anyját a szrban. Ennek a nõnek épp elég baja van, nem hiányzik neki, hogy még te is próbáld tetébe "észhez téríteni" Örül, ha meg tudja oldani az életét! Nem lesz még egy ideig boldog! (nyégy-öt évig).Mit vársz tõle?? Ha fáraszt, ne foglakozz vele! Vannak barátai, családja, segíteni fognak. Te inkább Ákossal szimpatizálsz, miért nem vele barátkozol? Nem lehet õt " észhez téríteni" hiszen épp az a baj: most tért észhez, most ébredt rá a kíméletlen valóságra. A panasz intenzitása másfél év múlva csökkenni fog, de a gyûlölet meg fog maradni közöttük. Ez szerintem ebben a helyzetben teljesen normális.
Van egy alapszabály: segíteni csak annak tudsz, aki kéri. Tehát csak azt tudom mondani, hogy nem tudsz neki mit mondani, amíg nem kérdezi a véleményed, támadásként fogja értelmezni, bármit is tanácsolsz.
Kérdezõ, akkor forditsuk meg a dolgot: a csókának minek kellett gyereket csinálni, ha vége?minek feküdt le a feleségével HA VÉGE, ...?
Szerintem meg vannak, akik nagyon nehezen tûrik az ilyesmit, és nem tudnak belenyugodni a megváltoztathatatlanba.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok sem az apa sem hozzátartozó sem rokon se uj társ se emmi ilyesmi, csak egy másik anyuka akinek az idegeit már széttiporja hogy ennyi idõ után is siránkozik és õ mege teszi tönkre az életüket.
12.53 vagyok, bocsi te nem újélettárs vagy?
eDDIG AZT HITTEM H TEVAGY AZ APA..GONDOLOM EZEK UTÁN, H TE VAGY AZ APA ÚJ TÁRSA.akkor ezekután nincs mit csodálkozzak, elõbb-utóbb mindegyik új társban kijön az ellenszenv az elõzõ társa, különösen ha gyereke is van ott. fel kéne fogni, hogy ha valaki olyannal köti össze magát, ahol elõzõleg gyerek van, akkor nem õ lesz az elsõ jobb esetben, és van kötelességmásfele is. 90 %-ban ez óriási probléma, és még a jogos gyerektartást is sajnálják az EX-tõl!
Gyászmunka! Fel kell dolgoznia! Az nagyon jó, hogy most dühös, és ki is tudja fejezni. Akkor ártena a babának, ha magába folytaná. Ha segíteni akarsz, vigyél neki egy fazék levest, vásárolj be neki, vagy ajánld fel hoyg kivasalsz. Hívd el teára, és engedd, hogy kiöntse a szívét. Ez a legjobb, amit tehetsz. Nem lehet egy álom, hogy teherbeejtették, és rögtön ott is hagyták! A exe egy szemét, jogosan mondja. Két picivel, jesszusom! Ne adj neki tanácsokat, hallgasd meg és adj fizikai segítséget! Ha kikészültél, töltõdj fel másutt!
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki és más is és mi voltunk a legutolsó... vagyis én még eddig nem de a másik csaj az na szépen le lett hordva nyilvánosan pedig cak segiteni akart és egyáltalán nem mondott semmi rosszat csak az igazat.
Azért terhesen és kisgyerekkel biztos nem leányálom neki most...sztem épp a tapasztalataidat oszd meg vele, h te hogy boldogulsz...biztos nagyon fáj neki, de ettõl tényleg nem lesz jobb :(...szerintem mondd el neki, h te mint kívül álló, hogy látod, mert néha az ember el tud ám süllyedni az önsajnálatban!
A kérdező hozzászólása: Én egy olyan ember vagyok aki eddig jóban volt ezzel a nõvel de már meguntam a nyafogást és szeretnék neki valami észheztéritõ tanácsot adni mert már félelmetes amit a környezetével de legfõképp a gyerekeivel mûvel.
A kérdező hozzászólása: Ja és még a legrosszabb hogy terhes is, és ily éli az életét, hogy állandóan kesereg idegeskedik, meg nyavajog, és azt taglalja, hoyg nem fogja hagyni az apának egyik gyereket sem, holott jelenleg csak rajta mulik a gyerekei élete és napjai , de egyelõre az elmúlt fél évben õ volt aki a legkárosabb volt rájuk és nem az apa. Meg ilyeneket ir, hoyg ha megy az apja a gyerekhez akkor nem alszik a gyerek meg zaklatott ugyhogy tiltani fogja. Nos nekem a férjem messze dolgozik, és heti egyszer jön haza de a gyerek nem zaklatott hogy heti egyszer toppen be hanem fel van spanolva.
A kérdező hozzászólása: Napi szinten képtelen megoldani az életét egyedül, pl hogy hóesésben nehéz volt tolni a babakocsit éshogy egy idegen vitte el bevásárolni mert a voltférj sehol nem volt persze akkor sem meg ilyenek.De az istenért nem menne el lakni oda ahol vannak rokonai és a családja, dacos de állandóan csak nyavajog, hogy nehéz egyedül meg minden. De semmit nem tesz azért , hogy könnyebb legyen csak inkább kesereg állandóan. Mit kéne neki mondani, hoyg észhez térjen? Ezt csak gondolni lehet de van sok okos "barát" aki szintén szidja a volt férjet és mindenben igazat ad a nõnek, ha meg valaki megmondja a frankót az a legrosszabb ember a világon.
Gondolom, ez még egy friss dolog, és ilyenkor szerintem hiába minden szó, amíg le nem nyugszik...elõbb utóbb úgyis kénytelen lesz belátni :(

Fiúk! Milyen az ha egy nő rossz az ágyban? Mit csinál olyankor rosszul? Volt már ilyenben részetek? Meséljetek!

Legjobb válasz: Nekem egy nagyon rossz élményem volt. Összejöttem egy a magamfajta átlagos ember számára elérhetetlen Növel, nem volt szép, pláne smink nélkül, de ki volt dobva mindene, szép feszes lábak, formás popsi..... olyan partycica volt. Mondta, hogy majd Ö kicsavar.... háát, úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lettem volna. Megjátszott, idióta sikoltozás, semmi ritmusérzék...... a végén egy rohadtnagy kamu orgazmussal, miközben a mellére élveztem. Olyan nyálasan csókolt, hogy folyt a nyakamon, szerintem a mandulámat akarta nyalni, de majdnem hánytam és közben összekocogtak a fogaink..... ja és a fantasztikus orál sem váltotta be a hozzáfüzött reményeket. Életem legrosszabb szexe volt.

Nekem egy nagyon rossz élményem volt. Összejöttem egy a magamfajta átlagos ember számára elérhetetlen Növel, nem volt szép, pláne smink nélkül, de ki volt dobva mindene, szép feszes lábak, formás popsi..... olyan partycica volt. Mondta, hogy majd Ö kicsavar.... háát, úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lettem volna. Megjátszott, idióta sikoltozás, semmi ritmusérzék...... a végén egy rohadtnagy kamu orgazmussal, miközben a mellére élveztem. Olyan nyálasan csókolt, hogy folyt a nyakamon, szerintem a mandulámat akarta nyalni, de majdnem hánytam és közben összekocogtak a fogaink..... ja és a fantasztikus orál sem váltotta be a hozzáfüzött reményeket. Életem legrosszabb szexe volt.
Én egyszer azért szakítottam az egyik barátnõmmel, mert azt láttam rajta, hogy a szex köztünk nem elementáris vágy, hanem úgy kezeli, hogy a kapcsolat része. Nem éreztem rajta, hogy minden adandó alkalmat megragadna, hogy együtt legyünk. Azt sem láttam rajta, hogy igazán élvezné az együttlétet, és mivel voltak korábbi tapasztalataim, ezért tudtam, hogy a nõk át tudnak velem élni mindent elsöprõ együttléteket. Én azt mondom, ne a rossz nõt próbáld elkerülni, hogy jajj, csak ilyen ne legyek, hanem a jó nõ az ágyban lebegjen a szemed elõtt. Az pedig odaadó, élvezi a szexet, a párja érintését, alig várja, hogy együtt legyenek, vállalkozó, a párja minden vágyát igyekszik kielégíteni, mert a párja vágya az õ vágya is, mert minden vágya az, hogy minél nagyobb örömet okozzon, és pont ezt élvezi õ is. Ilyen legyél és minden rendben lesz. ;)
Az ágyban nem hiszem, hogy rossz. Akkor rossz, amikor utána lelép, mert nem volt neki jó vagy ilyesmi.
Mikor használja a fogait!
nõ vagyok, de szerintem az lehet rossz, ha látja rajtad, hogy szívesebben csinálnál mást. meg ha csak fekszel, nem látni, hogy most jó-e neked, vagy nem. képzeld el fordítva, te sem örülnél, ha neked kéne megdolgoznod mindenért, meg könyörögni minden alkalommal...
Na de ha valaki szívesebben csinálna mást, annak oka van. Akkor a másik fél sem lehet olyan lenyûgözõ. Szerintem azzal van gond, ezt nõként gondolom, ne vegyétek ténynek, aki csak elvár, de nem nyújt.

Srácok! Miket csinál egy nő, akire ti azt mondjátok, hogy hisztis? Kezdenétek hisztis nővel?

Legjobb válasz: A promóciós idõszakban általában nem tudni, hogy hisztis vagy sem. A barátnõm van, hogy elõre szól, hogy hisztis, olyankor ráhagyom. :) :) Hiszti, mint fogalom? Értelmetlen dolgokon való kiakadás, csak úgy hirtelen feljövõ dolgok, mint pl.: ezt sem kaptam, azt sem, miért nem segítesz a háztartásban, most nincs kedvem a kekszhez, stb., kimeríthetetlen a hisztiválaszték! Te hisztis vagy ezek szerint? :) :)

A promóciós idõszakban általában nem tudni, hogy hisztis vagy sem. A barátnõm van, hogy elõre szól, hogy hisztis, olyankor ráhagyom. :) :) Hiszti, mint fogalom? Értelmetlen dolgokon való kiakadás, csak úgy hirtelen feljövõ dolgok, mint pl.: ezt sem kaptam, azt sem, miért nem segítesz a háztartásban, most nincs kedvem a kekszhez, stb., kimeríthetetlen a hisztiválaszték! Te hisztis vagy ezek szerint? :) :)
A kérdező hozzászólása: Ezek alapján kicsit. Én inkább túl parázós és makacs vagyok, erre kaptam meg, hogy hisztis vagyok.
Nem kezdenék hisztis nõvel, de ahogy az elsõ mondta az elején nem tudni. Viszont nekem sikerült leszoktatni egy lányt a hisztizésrõl. Én is felidegesítettem magam azért, mert jelentéktelen dolgok miat nekem magyarázott. Késõbb ráhagytam, hagy csinálja, majd ráun. Egy idõ után észrevette, hogy semmire nem megy vele, még felidegesíteni se tud vele. Aztán már nem is csinálta, inkább leültünk és szépen megbeszéltük és elfogadta ha azt mondtam neki, hogy bocs most ezt ne... nem akarok ilyen dolgokkal foglalkozni.
Hát, ha férfi szempontból értelmetlen/érthetetlen dolgokon akad ki a nõ, az hiszti. Amiknek adott pillanatban a pasi számára érthetetlen a jelentõssége.
A hisztizés ugyanúgy a nõk tartozéka, mint a p*na, szóval nincs más választásunk, minthogy hisztis nõkkel kezdjünk :D

Mit csinál/nem csinál egy orosz nő? Milyen szokásaik vannak?

olyanok, amik különböznek a magyar szokásoktól.

Legjobb válasz: temperamentusosabb,harciasabb

temperamentusosabb, harciasabb
T vírussal fertõzöttek.És zombikat lövöldöznek meg szuper képességeik vannak. Viccen kívül , sokat dohányoznak , a hagyma náluk szent , és konzervatív gondolkodásúak.
Nem olyan gyökerek mint a magyar nõk.
A kérdező hozzászólása: hogy érted azt, hogy a hagyma náluk szent? :) )
Ne általánosíts, én félig orosz vagyok . Ha kimész átlagban elég sok szép nõ van :D , belsõleg meg mind különbözõ .
De tea helyett vodkat isznak

Fiúk/férfiak, milyen az a nő, aki jó az ágyban? Mit csinál pontosan? Minek örülnétek, ha mit csinálna a partneretek az ágyban? Elmondanátok szépen sorban?

Legjobb válasz: Hát elöjátéknak egy jo oral. Am az a lényeg h aktiv és mozog. De mindenki tapasztalja s belejön.

Hát elöjátéknak egy jo oral. Am az a lényeg h aktiv és mozog. De mindenki tapasztalja s belejön.
Miután elmondták, kérdezd meg a lányokat is, hogy milyen a jó pali az ágyban.
Elõször is legyen aktív! A legtöbb csaj azt sem tudja hogy mit kell csinálni az ágyban! Aztán ismerje a testét, tudja hogy mi a jó neki, legyen tapasztalt, és legyen jó orgazmuskészsége. Aztán persze nézzen ki jól. Legyen szép arca és alakja. Na meg persze nagyon szép melle és puncija!

Pasik! Mi az a kényeztetés, amire azt mondjátok, hogy az volt életetek legjobbja? Mit csinált a nő?

Legjobb válasz: Nagyon ügyesen szopott le, és természetesen lenyelte az utolsó cseppig.

Nagyon ügyesen szopott le, és természetesen lenyelte az utolsó cseppig.
amikor hazaértem és kb azzal a lendülettel zuhantam bele az ágyba, olyan fáradt voltam õ meg rámült és végigmasszirozta a hátamat. Akkor az jobban esett, a törödése mintha végigdugtuk volna az éjjelt :)
Nos, amikor elkezdte szopni a farkamat úgy, hogy hason feküdtem meztelen az ágyban, és magam alá gyûrtem õ meg szétnyalta makkomat hátulról. Illetve, amikor a mutató ujjának begyével körkörösen masszírozta a makkom alatti bõr részt, jó nyálasan :D
Világra hozta az utódomat!
Hozott egy tálca sört meg a távirányitót, és kussolva kitakarodott a konyhába vacsorát fõzni
Egy rossz nap után átmentem most már ex barátnõmhöz, és elfeledhettem minden gondot! Mert aranyos tekintetével és érdeklõdésével elfújta a felhõket a szívemrõl :)

Milyen egy mostani fiatal nő, amikor rágerjed a szexre? Miket csinál?

Nőt is már csak filmekben látok évek óta. Szívás, most sivár az életem útja.

Legjobb válasz: "Nõt is már csak filmekben látok évek óta." Miért? Börtönben vagy? A kérdésre meg nem lehet nagy általánoságban normálisan megválaszolni, mert az hogy fiatal még nem definiál egy nõt. Ember, és ahány ember annyiféleképpen gerjed rá a szexre. Pontosítani kéne mire is vagy kiváncsi.

"Nõt is már csak filmekben látok évek óta." Miért? Börtönben vagy? A kérdésre meg nem lehet nagy általánoságban normálisan megválaszolni, mert az hogy fiatal még nem definiál egy nõt. Ember, és ahány ember annyiféleképpen gerjed rá a szexre. Pontosítani kéne mire is vagy kiváncsi.
Olyankor úgy néz ki, mint a támadó menyét :)
valakiafalatkaparja: zöld XDDDD

Ha egy nő azt kérdezi féltékeny vagyok-e és mit csinálnék ha engem megcsalna mi a helyes válasz, ebben a buktatóban?

Legjobb válasz: Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...

Ebben hol a buktató? O.o lány vagyok, és ennél az egyetlen elfogadható válasz számomra, ha a féltékenységnél elmondod, hogy az vagy-e, és hogy mennyire (ez nyilván személyfüggõ), és a megcsalásnál kijelentenéd, hogy bármennyire is szeretnéd, de azonnal szakítanál. Ebben nem értem, hol a buktató...
A kérdező hozzászólása: Ott hogy ha engedékeny vagyok akkor hülye papucs vagyok, ha féltékeny akkor önzõ dög. Hát ez a buktató.
Önzõség, hogy szakítasz, ha megcsal? oh ok...
Hát, ez rohadtul nem így van. Normálisabbjánál, persze. Igenis jogos elvárás, hogy hûséges legyen, és igenis akkor lennél papucs, ha nem szakítanál vele rögtön, amint megtudod, hogy megcsalt. Ha viszont így teszel, akkor határozott vagy és van némi egészséges önbecsülésed. Egy párkapcsolat már akkor értelmetlen, amikor valamelyik félrelép, és ha utána még együtt maradtok, akkor meg fõleg. Nem kisajátítod azzal, hogy hûséget vársz el tõle. Ha minden másnap mással akar kúrni, tegye meg, de akkor nincs szüksége párkapcsolatra, ami a mi vidékünkön igenis monogám, azaz, csak egy párt (két személyt) tartalmaz. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Volt egy csaj akinek azt válaszoltam, hogy kidobnám a g*cibe és erre otthagyott.
Bármennyire szeretlek kiverem a fogad!
Az a helyes válasz amit gondolsz... 21/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!