Találatok a következő kifejezésre: Mit csinál lány, (261 db)

Miket csinál és mekkora 1 év körüli lány babátok?

Nekem 13 hónapos a kislányom, és kíváncsi vagyok más baba hol tart.

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom is 13 hónapos. A legutóbbi mérésen 9kg 85dkg és 76 cm volt. Kb. 1 hónapja stabilan jár, így már nincs számára akadály a lakásban. Imád pakolni, hurcolni ezt-azt. Így került az én fésûm a szennyestartóba, apa kölnije a konyhakõre, az arckrémem a mosógépbe és még sorolhatnám. :) Egész nap megy, szerintem több kilométert. Szoktunk játszani formabedobós játékkal, karikákkal, labdázunk, lufizunk, újságot lapozgat, állatos mesekönyveket nézegetünk, és utánozzuk a hangjukat. Hát ilyesmiket csinál. Nagyon szereti, ha újdonságot adok a kezébe, mert a játékok nem igazán kötik le sokáig. És a te kislányod miket csinál?

Szia! Az én kislányom is 13 hónapos. A legutóbbi mérésen 9kg 85dkg és 76 cm volt. Kb. 1 hónapja stabilan jár, így már nincs számára akadály a lakásban. Imád pakolni, hurcolni ezt-azt. Így került az én fésûm a szennyestartóba, apa kölnije a konyhakõre, az arckrémem a mosógépbe és még sorolhatnám. :) Egész nap megy, szerintem több kilométert. Szoktunk játszani formabedobós játékkal, karikákkal, labdázunk, lufizunk, újságot lapozgat, állatos mesekönyveket nézegetünk, és utánozzuk a hangjukat. Hát ilyesmiket csinál. Nagyon szereti, ha újdonságot adok a kezébe, mert a játékok nem igazán kötik le sokáig. És a te kislányod miket csinál?
A kérdező hozzászólása: Szia! Az enyém picit pillangó testalkatú, de nem aggódok miatta. Õ is megy, rohan, pakol, rendez, szervez. Fõz, mos, söpröget. Kb. 12 szót tud, megmutatja a testrészeit. Egyedül eszik, iszik több kevesebb sikerrel. Nagy pakolós, nemrég nem találtam a kis seprût, végül a mosógépben találtam meg. Apja papucsát a szennyesek közé dugta.

Mit csinál egy lány, ha egy fiú tetszik neki?

hmm... mert beszéltem a lánnyal és sok dolgot elmondot, hogy még soha se csókolt, nem volt komoly kapcsolata... meg stb.

Legjobb válasz: egy tinédzser lány pont így csinál ha tetszik neki egy fiu. Amúgy a barátnökkel össze súgnak, nevetnek a hátadmögött, esetleg szerelmes levelet írnak.

egy tinédzser lány pont így csinál ha tetszik neki egy fiu. Amúgy a barátnökkel össze súgnak, nevetnek a hátadmögött, esetleg szerelmes levelet írnak.
Folyton elpirul, ha ránézel, és ha rajtakapod, hogy õ is téged néz, akkor idegesen másfelé néz, ha beszélgetsz vele, folyton vigyorog. Barátnõivel összesúgnak ha téged látnak...
Ennek a csajnak tetszel! Az ajtó nyitva, sétálj be rajta!!!!

Lányok, mit szerettek, ha mit csinál veletek a barátotok?

Lányok, mit szerettek, ha mit csinál veletek a barátotok? Ujjazás, nyalás, "dörzsöli"??

Legjobb válasz: Amikor a nyelvével csinálja, az a legjobb. Izgató, mikor a nyelvével feltérképezi a dolgokat odalenn. :D Húú... Mindjárt le is támadom az embert... :D

Amikor a nyelvével csinálja, az a legjobb. Izgató, mikor a nyelvével feltérképezi a dolgokat odalenn. :D Húú... Mindjárt le is támadom az embert... :D
báááármit. leginkább ha orálisan csinálja.:$ de attól is kidöglök ha csak érzékien csókolgat, simogat...odadörzsöli a farkát....:$
én szeretem ha vadul csináljuk és ha lágyan szerelmeskedünk.szeretem ha ujjaz vagy nyalogat a 69 is nagyon jó szeretem én is nyalogatni õt az is izgató tud lenni számomra és ha lassan kezdjük és folyamatosan gyorsulunk
Nyelvével egy piercing dob rajta :P vagyis nálam xD
Utolsónak: mert a pornóból aztán megtanulhatja, hogy mi jó a nõknek!:D
Ha lelök az ágyra, vadul csókol és "megerõszakol" :D egyébként imádom ha ujjaznak, fõleg ha jol is csinálják:) és nem utolsó a nyalás sem, fõleg hogy nyelv pc-je is van:) 18/L
ha lágyan játszadozik a nyelvével a csiklómon, meg szívogatja, puszilgatja, meg ha nyelvvel "dugja" a hüvelyem.
Én mostanában, mióta megszületett a fiunk és alig van idõm leginkább azt szeretem ha elmosogat helyettem :D
Ha jól kiveri a popsimat.
Te béna balfax nincs elképzelésed ???? Nézz pornót ... :-xD És nyaljad ki anyádat :-DDD
A Lányoknak mindegy csak fax legyen :-DDD

Lanyok milyen egy rosszfiu es mit csinal, egy randin h viselkedik, konkret dolgot mondjatok?

Legjobb válasz: - [email protected] se veszi a csajt - csak magáról beszél - nem érdekli a lány mondanivalója - szexuális poénokat megállás nélkül nyomatja - nem zavarja hogy a lány nem akarja a csókot, õ lesmárolja kb ezeket nagyvonalakban

- [email protected] se veszi a csajt - csak magáról beszél - nem érdekli a lány mondanivalója - szexuális poénokat megállás nélkül nyomatja - nem zavarja hogy a lány nem akarja a csókot, õ lesmárolja kb ezeket nagyvonalakban
ELÕZÕ te lány vagy vagy fiú??
18:18 Fiú, miért?
Megb#sz a végén!

8 hónapos babátok mit tud, mit csinál, mivel, miket játszik, fiú vagy lány?

Nem vitát szeretnék gerjeszteni,csak mindenki mást mond mit kéne csinálnia 8 hósan a fiamnak.Kíváncsi vagyok,mik azok amit az ilyen korú gyerk?cök csinálnak.

Legjobb válasz: enyém 7 hósan állt fel ült le/fel és mászott magától, mindezt egy héten belül produkálta, azóta is "csak" ugyan ez, annyi különbséggel, hogy most már néha megáll maga 5-6 mpre egyedül, de most már 9 hós. lány. 8 foga van, bármivel eljátszik ami nem gyerekjáték, távirányító, mûanyag palack stb.:-)

enyém 7 hósan állt fel ült le/fel és mászott magától, mindezt egy héten belül produkálta, azóta is "csak" ugyan ez, annyi különbséggel, hogy most már néha megáll maga 5-6 mpre egyedül, de most már 9 hós. lány. 8 foga van, bármivel eljátszik ami nem gyerekjáték, távirányító, mûanyag palack stb.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nálunk ugyanez a helyzet, (még nem áll egyedül csak kapaszkodva) és a védõnõ azt mondta, hogy túlfejlett a fiam. (megint kiderült, hogy lüke)

Nem bírok a lányommal. Mit csinálok rosszul?

10,5hónapos a lányom.

Legjobb válasz: Az enyém 9 hónapos, imádja az elektromos kábeleket. Persze, rászólok, hogy NEM, és olyankor õ is nevet, de sztem azért mert örül neki hogy valami olyat csinált amivel kivívott egy szokatlan reakciót. Kitartás, majd késõbb megérti hogy mirõl van szó:)

Az enyém 9 hónapos, imádja az elektromos kábeleket. Persze, rászólok, hogy NEM, és olyankor õ is nevet, de sztem azért mert örül neki hogy valami olyat csinált amivel kivívott egy szokatlan reakciót. Kitartás, majd késõbb megérti hogy mirõl van szó:)
10, 5 hónapos.Még nem igazán kell nevelni.Játszani, foglalkozni vele:) Cuki lehet....
Hát ez ilyen. Lesz ez még rosszabb is. Azt tudom tanácsolni neked, hogy legyél lazább, ne vedd olyan komolyan a gyereknevelést, mert be fogsz dilizni. Én is ilyen voltam, de ma már tudom, hogy nem irányíthatok mindent én. És erre a kislányom tanított meg :) Szóval nyugi, lazíts! :)
Most komolyan: miért kellene "ennyire nevelni" egy 10 hónapos babát? Vajon mi rosszat tud csinálni? Nekem 3 gyerekem van, de 10 hónapos korukban még nem akaratam azt, hogy ha rászólok, hogy nem szabad akkor vigyázz állásba álljon :) Azt hiszi, hogy játszol vele, mert most még az fontosabb, nem a nevelés!
Ne hülyéskedj már, úgy írsz errõl a csecsemõrõl, mintha egy pimasz tinédzser lenne. Õ még nem tud kinevetni, örül neked, meg annak, hogy szólsz hozzá, és gondolom, viccesnek tartja a hanghordozásod. Ennyi. Örülj neki, hogy jó kedélyû babád van, másnak az a baja, hogy egész nap nyûglõdik a gyereke.
Most még nem számít, de késõbb keményen büntetés kell. Majd ha szobafogságot kap, tv és net nélkül, akkor nevetgethet egyedül a szobájában amennyit csak akar. Nem fog akarni.
Az én lányom 16hónapos és komolyan mondom visszasírom a szekrényrámolós korszakát :) Ugyanez van nálunk is, ha rászólunk csak azért is csinálja és még vigyorog is hozzá :) A konvektor ajtó és a vezetékek a sláger, szét is cincálta õket, úgyhogy gáz szerelõt kellett hívni, mert nem lehetett begyújtani a konvektort.De azóta is próbálkozik vele, csak most megvárja, hogy rászóljunk, akkor nevet és becsapja az ajtaját, majd kezdi elölrõl. A másik kedvence a szemüvegem lemarkolása a fejemrõl, hiába szólok, hogy nem szabad, csak kinevet..., most másikat kellett csináltatnom mert eltörte. Én már nagyon várom, mikor végre szót fogad majd, de legalább a szemüvegemet ne piszkálná már!Esetleg nincs valakinek ötlete, errõl , hogy lehetne leszoktatni?
Minden baba rámol a szekrénybõl. Így fedeznek fel. Akkor tedd el a laptopot és a hõsugárzót olyan helyre ahol nem éri el. Még nem mostanában lesz amikor ezeket békén fogja hagyni, mivel neki ezek nagy újdonságok és mindent meg akar tapizni.
Kislányom is 10, 5 hós és ugyanezt csinálja, úgyhogy nagyon kell koncentrálnom, amikor rászólok és elkezd nevetni, hogy komoly tudjak maradni, mert annyira édes :-) most a kaja közbeni felállás az etetõszékben a legújabb, minden falat után mondom neki hogy csücsülj le és visszaültetem.Már kb. 2000x elmondtam, de úgy számolom, hogy még 200.000-el el is fogom.Nem bosszant egyáltalán, mert tudom, hogy egyszer úgyis dûlõre jutunk, nem marad így 18 éves koráig :-)
A kérdező hozzászólása: Én laza vagyok, azt is megengedem neki hogy a szekrénybõl kirámoljon:) csak azt nem szeretem ha a laptopból kirángatja a mobilnetet, meg a hõsugárzóval játszik. Múltkor is úgy elborította hogy azt hittem újat kell venni.
Egy 10 hónapostól nem lehet elvárni, hogy szót fogadjon. Azért nevet, mert tetszik neki hogy hozzá szólsz.
Az en lanyom ugyanennyi idosen a konnektorba akart mindenaron nyulni, raszoltam, kinevetett. Hatarozottabban raszoltam, hatarozottabban nevetett....ismeros az erzes, talan kesobb jobban megerti. Az en lanyom mostmar elkapja a kezet, ha raszolok. 13 hos.
Az én fiam is teleszájjal vigyorog mikor beleharap a cicimbe és rászolok, hogy nem szabad. Már scak csípi és figyel, hogy hogyan fogok reagálni. 8, 5 hónapos.
Ötletem nincs. Nálunk is tört már szemüveg sajna, de ha levesszük, akkor meg a szemünkbe kap bele :( Olyan hirtelen mozdul, hogy szinte kivédhetetlen. Ölelgetni meg muszáj, szóval marad a rászólás szépen és csúnyán :)

Mit csinál egy fiú ha tetszik neki egy lány?

Legjobb válasz: Ahogy az elsõ írta, sajnos a mai férfiak 90% ezt csinálja ha tetszik neki valaki, ül és vár a sült galambra... hát várhat. Aki megpróbálja annak esélye is van, ennyi :P Egy normál esetben a férfi elkezd kezdeményezni, s ha a nõ nem segghülye akkor veszi a lapot és dönt, vagy összejön a srácal vagy nem, egyértelmûen a tudtára adja a nonverbális jelekkel :)

Ahogy az elsõ írta, sajnos a mai férfiak 90% ezt csinálja ha tetszik neki valaki, ül és vár a sült galambra... hát várhat. Aki megpróbálja annak esélye is van, ennyi :P Egy normál esetben a férfi elkezd kezdeményezni, s ha a nõ nem segghülye akkor veszi a lapot és dönt, vagy összejön a srácal vagy nem, egyértelmûen a tudtára adja a nonverbális jelekkel :)
[email protected], beállítja a csaj nevét a jelszavának.
hazarohan a wow vagy a diabló III elé és megpróbálja elfelejteni töbnyire..
Többnyire észleli, hogy áll a farka.
A kérdező hozzászólása: NORM VÁLASZOKAT KÉREK
réges régen, éjjel körbepisilték majd körbetáncolták a nõsténylény sátrát, és feldíszítették virágokkal, reggel mikor felkelt a nap a férfi a sátor kijáratánál várte.
A kérdező hozzászólása: norm válasz? pls.
mindig néz, ha te odanézel vagy szemeztek vagy hirtelen elkapja a tekintetét, "véletlenül" mindig felbukkan ott ahol te is tartózkodsz, esetleg még mosolyog rád, de csak ha bátrabb
Én úgy vettem észre, hogy próbál minél több idõt velem tölteni, sokáig rajtam felejti a tekintetét, vagy néz, miközben azt hiszi, hogy nem veszem észre és általában úgy néz, mint aki gondolatban épp levetköztet. :D Persze ez a korától függ. 19/L
Kihívja a lányt egy Shaolin leszámolásra :)
Az elsõ válaszadónak van igaza :) A legjobb megoldás ha elfelejti a csajt, a kapcsolatból csak baj lesz úgyis...
Persze-szerintem- adott esetben ha nem áll a farka, akkor bizony lehet, hogy impotens a delikvens. Leginkább egyébként nézzük ilyenkor a csajokat, hogy a szemünk majd kiesik.
Mikor meglátnak egy fiatal lányt?XD Hát nem csodálkoznak, mert általában nem a 60 évesek járnak ilyen helyekre:D
Semmi nem történik...bemész köszönsz nézelõdsz és ha úgy van még oda is jön Neked :) Kiválasztod õ rak bele elemet "kipróbálja"nem kell félre érteni/:) ) hd:) )jó e és ennyi megveszed úgy hogy nyugi :)
ugyanaz kategória amikor a gyerek szexshopban veszi a kotont. Velem is fordult már elõ ilyen. Bementem kérdeztem milyen van õ adott pár jo tanácsot. Ennyi... Kb mintha ceruzaelemet vettem volna a távirányítós autoba...
neki ez a munkája... hozzá van szokva elõzõ voltam
Ha esetleg budapesti vagy, megpróbálod, de nem adnak a korod miatt, írj nyugodtan és segítek ebben. :) 20/F
Általában nem kérnek személyit :)
Vagy webshop :)

Lehet valami problémám ha túl sokszor csináljuk análban? Lány vagyok, de nagyon szeretem, viszont mikor csináljuk másnap előfordult már, hogy vérzett.

Legjobb válasz: Úgy kitágulsz,hogy még a nagydolgot sem tudod visszatartani majd. Emellet,igen, aranyér.Én is szeretem az anált, de hetente 2-nél többet nem szabad!Bírjátok ki!Szerintem a vérzés az azért van,mert kevés síkosítót használtok!

Úgy kitágulsz, hogy még a nagydolgot sem tudod visszatartani majd. Emellet, igen, aranyér.Én is szeretem az anált, de hetente 2-nél többet nem szabad!Bírjátok ki!Szerintem a vérzés az azért van, mert kevés síkosítót használtok!
több síkosítóval, ha más baj nincs csináljátok nyugodtan
jól*
Ha valami "túl sokszor" történik, abban már benne van, hogy káros. Magyarul ez tautológia. De hogy a kérdésedre válaszoljak valószínûleg inkább azzal van a baj, hogy rosszul csináljátok. Vannak olyan nézetek, miszerint a záróizmok elgyengülhetnek, de igazából erre nincsen bizonyíték. Ha viszont bárhogy is csináljátok, de néha vérzik, akkor inkább hagyjátok, mert csúnya aranyér lehet a vége.
Nah ha esetleg nem világosítottak fel akkor majd én mert látom hogy kéne.. Nah szóval..a hüvely a szexre van "kitalálva" és arra hogy befogadja a hímvesszõt.Azért a hüvely több rétegû és tágul..majd összeszûkül. Bocs ki kell mondjam de végblé a szarásra van nam másra! És mivel eredetileg a végbél csak nagy wc-zésre alkalma(és nem szexre) ezért csak 1 hámrétegû.És amikor vérzel akkor ez a hámréteg kiszakad!..Röviden ennyi lenne. Jaigen csak h megnyugtassalak így terjed az AIDS..vérrel(is)
Nah ja..Igen jl írta az elöttem válaszoló..vérrel(is) terjed az Aids..Szal csak nyugodtan csináljátok az anált! Majd 20 év múlva jelentkeznek a széklet visszatartási problémák h 5percig bírod és ha nincs wc akkor a cucc a gatyádba megy..ha ezt akarod csak hajrá..nyugodtan csináljátok..mindenkinek a szíve joga elcseszni a saját életét!
Persze, hogy lehet belõle probléma, annak a testnyílásnak nem ez a funkciója. Tönkreteszed, ráadásul a fertõzésveszély esélye is igen nagy. Szokjatok le róla, és próbáljatok meg a vaginális, illetve orális szexben örömöket találni. Legyetek kreatívak!
Igen, lehet! Az anált ünnepnapokra tartogassátok, akkor nem lesz bajod tõle. Ha minden nap ezzel éltek, kitágulsz, aranyér, széklettartási problémák stb. Tudom mirõl beszélek, én is kipróbáltam. Mi ritkán csináltuk (heti 1-2), mégis sokat tágultam és közel sem zárnak már úgy az izmaim, mint elõtte. Sokkal gyorsabban tágulok. Ha te élvezed, hogy sebes végbéllel szeretkezel (mert ha vérzel, ott bizony seb van), hát egészségedre...Nem gondolod, hogy vissza kéne fognotok magatokat, mielõtt nagyobb kárt teszel magadban?

13-14 hónaposotok miket csinál, mekkora, mik a nehézségek most vele? (fiú/lány)

Legjobb válasz: Az én lányom holnap lesz 15 hónapos. Kb. 11 kg és 85 centi. Másfél hónapja megy, ez a nagy szenzáció, le se lehet állítani. Imád a lépcsõn felfelé mászkálni, hintázni és csúszdázni. Három szava van: tata (a nagyapja), tita (cica), tuta (kutya és minden egyéb szõrös állat). A legnagyobb problémánk az önfejûség és a hiszti. Arra lehet csak menni, amerre õ akar, egy hónapja pedig aktívan ûzi a magát földhöz verõs, vagy ha kéznél vagyok, az engem tépõs hiszti mûfaját.

Az én lányom holnap lesz 15 hónapos. Kb. 11 kg és 85 centi. Másfél hónapja megy, ez a nagy szenzáció, le se lehet állítani. Imád a lépcsõn felfelé mászkálni, hintázni és csúszdázni. Három szava van: tata (a nagyapja), tita (cica), tuta (kutya és minden egyéb szõrös állat). A legnagyobb problémánk az önfejûség és a hiszti. Arra lehet csak menni, amerre õ akar, egy hónapja pedig aktívan ûzi a magát földhöz verõs, vagy ha kéznél vagyok, az engem tépõs hiszti mûfaját.
Szia! Az én lányom a hónap elején volt 15 hónapos. Már 3 hónapja jár, most kezd szaladni. Imád kint az udvaron virágokat szedni, meg mindenfélét összefogdosni, megkóstolni :) 9 kiló 20 deka és 80 centi. Sok szótagot mond, ká, ci, ti, bá, próbálja a vauvau-t is, de az inkább vuvu. Most kezdett el nagyon hisztizni, ha valami nem úgy van, ahogy akarja, elkezd sírni, hatalmas krokodilkönnyekkel. Egyszer alszik egy nap.
A kislanyom aprilis 7-en volt 14 honapos. 12 honapos kora ota jar. Integet, simogat, a szavak, amiket mond: anya, apa, papa, Bence (teso), szisz (cica), vava(kutya), pipi. hisztizni nagyon tud, de alapjaban veve nagyon jo kislany. egyszer alszik napkozben 2-2 es fel orat, az ejszakat vegig alussza, mindent megeszik szerencsere.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!