Találatok a következő kifejezésre: Mit csinál aki (1089 db)

Az Egri csillagokban Izabella Királynéval mikor volt az 1. találkozás, és mit csinált akkor, és mikor volt az utolsó találkozás, és akkor mit csinált?

köszönöm elõre is a válaszokat. :)

Legjobb válasz:
Az 1. Budán és a palotakertben van a kis királyfival: A királyné is mondta egyszer, hogy csak szeressem a kis királyt, majd szerez õ nekem ilyen-olyan võlegényt, ha megnövök. Van már nekem, feleltem vissza. Megmondtam a nevedet is, meg hogy Török Bálint a nevelõ atyád. - Megmondottad? Aztán mit szólt rá? - Annyira nevetett, hogy majd leesett a székérõl. - Itt van õ is a kertben? - Itt. Az a feketeruhás. - Az? - Az ám. Ugy-e, milyen szép? - Szép, de én mégszebbnek gondoltam. - Szebbnek-e? Hát nem eléggé szép? - Nem láttam a fején semmi koronát. - Ha akarod, beszélhetsz vele. Igen jó asszony. Magyarul nem ért. A török követek fogadása a palotában csak ez után jön, ha valaki kötekedne veled. Az utolsó szerintem Gyalun mikor Éva esküvõjét szervezte.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az 1. Budán és a palotakertben van a kis királyfival: A királyné is mondta egyszer, hogy csak szeressem a kis királyt, majd szerez õ nekem ilyen-olyan võlegényt, ha megnövök. Van már nekem, feleltem vissza. Megmondtam a nevedet is, meg hogy Török Bálint a nevelõ atyád. - Megmondottad? Aztán mit szólt rá? - Annyira nevetett, hogy majd leesett a székérõl. - Itt van õ is a kertben? - Itt. Az a feketeruhás. - Az? - Az ám. Ugy-e, milyen szép? - Szép, de én mégszebbnek gondoltam. - Szebbnek-e? Hát nem eléggé szép? - Nem láttam a fején semmi koronát. - Ha akarod, beszélhetsz vele. Igen jó asszony. Magyarul nem ért. A török követek fogadása a palotában csak ez után jön, ha valaki kötekedne veled. Az utolsó szerintem Gyalun mikor Éva esküvõjét szervezte.
Ja, bocs még egyszer megemlíti Gárdonyi, de nem jelenetként a regényben csak történelmi tényként a 4. rész legelején: 1551: Izabella királyné távozott Erdélybõl. Fráter Györgyöt orgyilkosok megölték. Tehát éppen ez is lehet utolsó
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. :)

Mit csinálok rosszul? A vizipipám füstje nagyon kaparó meg szenes ízű széntartót használok de nem ér hozzá a szén a dohányhoz. Mit csinálok akkor rosszul?

Legjobb válasz: Ha kapar, akkor megég. Próbáld lazábban tömni a dohányt a tölcsérbe. Illetve lehet ki van száradva adohányod. Új dohány vagy egy kis glicerin segít. Ha szenes ízû akkor lehet szar a szened. Én is vettem a múltkor egy olyan szenet, hogy kivágtam az egészet a kukába. Fekete dobozos Cocobricot használok, az tuti.

Ha kapar, akkor megég. Próbáld lazábban tömni a dohányt a tölcsérbe. Illetve lehet ki van száradva adohányod. Új dohány vagy egy kis glicerin segít. Ha szenes ízû akkor lehet szar a szened. Én is vettem a múltkor egy olyan szenet, hogy kivágtam az egészet a kukába. Fekete dobozos Cocobricot használok, az tuti.
A kérdező hozzászólása: nincs kiszáradva most bontottam fel. öngyulladós szenet használok. de az lehet baj hogy szén tartót használok nem alufóliát?
mindig kapar, vagy csak 1x volt ilyen? ha mindig akkor lehet a széntartó a rossz. mondjuk én alufóliával szoktam. vagy próbálj alufóliából sodorni egy (hát jobban nem tudom most elmagyarázni) kígyót, aztán tekerd össze csigába :D és tedd a széntartó alá, a dohányra. úgy biztos nem ér hozzá
Alufóliával sokkal könnyebben megég a dohány, mint széntartóval.

Mit csinalt akinek letiltottak az msn fiokját?

Volt már olyan akinek letiltottak az msn fiokjat? ha igen mit csinalt h visszakapja (800488fb)

Legjobb válasz: Hogy mit csinált utána? Csinált egy újat, és felvette a haverjait arra.

Hogy mit csinált utána? Csinált egy újat, és felvette a haverjait arra.
Nekem le van tiltva, de most valahogy betudtam lépni és biztos amíg le nem döglök aludni nem jelentkezek ki
szia. az alap msn-en keresztül még be tudsz lépni. Próbáld meg ezt ist (nekem bejött): írd be a böngészõbe: http://www.hotmail.com ott betudsz lépni--->beállítások--->levélszemét beállításai--->kizárólagoshoz egy pipa és nekem utána jó volt.

Miért van az hogy akadnak olyanok akiknek a nyála végigcsorog Bajnain "hogy mennyire jól csinálta" és ha rákérdezel "konkrétan mit csinált" akkor soha nem jön válasz?

Az hogy meghúzgáljuk a nyuggereket stb stb, az nem gazdaság politika. Erre egy 7 éves is képes. Ha elveszem a nyuggerek ellátának a felét akkor én leszek a legjobb közgáz? Ha megvalósítok minden diktátumot miközben hitelb?l "amit nem az én regnálásom alatt kell majd visszafizetni" tartom a hiánycélt én leszek a legjobb közgáz?

Legjobb válasz: Bajnai az égegyadta világon nem csinált semmi mást, csak amit az EU mondott, vagyis megszorított. Ugyan úgy mint Feri, meg mint most Viki.

Bajnai az égegyadta világon nem csinált semmi mást, csak amit az EU mondott, vagyis megszorított. Ugyan úgy mint Feri, meg mint most Viki.
Megmentette a csõdtõl az országot.
Jól van kedves kérdezõ, akkor te kire fogsz szavazni?
Mivel az MSZP számára már nem volt tét a 201-es választás, ezért meg mert lépni olyan szükségszerû megszorító lépéseket, amelyeket sem elõtte Ferkó, se utána Viktor nem volt hajlandó megtenni. Pl. 13. havi nyugdíj elvétele. Viktor az államcsõd szélén is emelgeti a nyugdíjakat, nehogy veszélybe kerülhessen az újraválasztása 2014-ben. Utána már csõdbe mehetünk (Fideszes-logika), csak addig maradjunk a víz felszínén valahogy. Bajnaitól meg kár bármit is várni bárkinek, nem tud maga mögé a baloldal romjaiból olyan pártformációt összehozni, amely érdemi változtatásokra lenne képes/hajlandó a fletói-orbáni csõdbe vivõ politikához képest.
Ha egyetlen olyan ember él ebben az országban, aki szerint Bajnai valamit jól csinált, akkor az azt jelenti a többiek sokkal rosszabbul csináltak mindent, mint Bajnai. Tehát ez a nemzet, ez az ország halálra van ítélve, hisz itt kizárólag olyan szélhámos, semmihez sem értõ ingyenélõ. sõt élõsködõ emberek vannak, akik mellett még Bajnaira is fel lehet nézni.
Egyetlen kérdést én is hozzáfûznék: Milyen ember lehet az aki, még Bajnaira is föl tud nézni, tehát még egy ilyen utolsó söpredéket is többre tart önmagánál? Na erre válaszoljatok!
Az ilyen Bajnai-fanokból csak az Orbángyûlölet beszél. Azt fel tudják fogni épésszel, hogy Gyurcsány hülye volt, viszont nem merik beismerni maguknak, hogy csakis Orbánon keresztül nyerhet megváltást ez az ország, inkább bálványként imádják azt aki miatt öngyilkosok lettek a libatenyésztõk, szánalmas. Megjegyzem, hogy Bajnai kedvelõi általában belpesti liberálisok akik abban hisznek, hogy Pesten kívül nincs áram az országban és felesleges itthon ételeket termelni, mert lehet importálni az EU-ból is.
*2010-es választás
Vagy otthon maradsz és 4 évig megint, ezt a szöveget fogod fújni?
a szélsõjobb elkezdett parázni...mert bajnai visszatérésével távol maradnak a mézescsuportól :D
"A 25 év alattiak munkáltatói járulékterheit 50%-kal csökkentik. Az 55 év felettiek munkáltatói járulékterheit 50%-kal csökkentik." Ja minimálbér alatt. Ez aztán embertömegeket fog érinteni! Magyarán akinek több van 8 általánosnál, már túlképzett, hogy igénybe vegye a kedvezményt. Akinek meg 8 általánosa van nem igazán foglalkoztatják. Gratulálok megint bekajáltad a Fidesz hülyeségeit!
" ma 15:34" Az a baj, hogy _amint ezt a wikipedia is írja_ ezek voltak a TERVEK. Na ennek a fele nem valósult meg. Illetve de: a megszorítás része. Pl az szja csökkentése 17%-ra megvalósult... a szuperbruttó bevezetése mellett, amivel ugyebár valójában nõttek a kulcsok. ÁFA-emelés Bajnaitól tisztelendõ? A Fidesztõl meg elítélendõ? Kettõs mérce?
csak 1 alkotmányellenest mondj... ja hogy nincs is...
Lol, szerinted mit fog javítani ez az országon amikor már teljesen a padlón vagyunk? A Fidesz részérõl már késõ, akármit tehet a legtöbb ember szemében már elásták magukat. Amúgy is ez a B 125 is pont annyit ér mint az eddigi döntéseik, semmit. Ja és tegyük fel hoznak 5 jó döntést, az szerinted felmentesítõ a többi 1000 szar alkotmányellenes törvényüket?
Ja, ha orbánék hoznak az emberek jólétét segítõ intézkedést már nem is számít? :D Szánalom...
Aki azt mondja, hogy Orbán csak szabadságharcol meg "tönkreteszi" a felvételit meg elveszi a nyugdíjat az csak szart kavarni jött a politikába. Csak néhány dolog 2013tól : A 25 év alattiak munkáltatói járulékterheit 50%-kal csökkentik. Az 55 év felettiek munkáltatói járulékterheit 50%-kal csökkentik. A FEOR-9-es csoportba tartozó alkalmazottak munkáltatói járulékterheit 50%-kal csökkentik. Ebbe a csoportba szakképesítés nélküli mezõgazdasági munkát végzõ munkavállalók tartoznak. A tartósan munkanélküliek munkáltatói járulékterheit az 1. évben 100%-kal, a 2. és 3. évben pedig 50%-kal csökkentik. A GYES-rõl és GYED-rõl visszaérkezõ édesanyák munkáltatói járulékterheit az 1. és 2. évben 100%-kal, a 3. évben 50%-kal csökkentik. Bevezetik a kisadózók tételes adózását. 6 millió forint éves árbevétel alatt fõállású kisvállalkozó esetében fix havi 50 ezer, mellékállású vállalkozó esetében havi 25 ezer forint a fizetendõ közteher. Egyéni vállalkozók, betéti társaságok, közkereseti társaságok választhatják ezt az adózási formát. A bt-k és kkt-k nem nyújtanak be beszámolót sem, csak bevételi és kiadási számláikat tartják nyilván. Bevezetik a kisvállalatok adóját. 25-nél kevesebb fõt alkalmazó cégek választhatják az adózás ilyen formáját. Az adó alapja a cég nyeresége + alkalmazottak bérköltsége, mértéke pedig 16%. Az új adó kiváltja a társasági adót, a bérek után fizetendõ közterheket, a szakképzési hozzájárulást, az osztalék után fizetendõ egészségügyi hozzájárulást és a szociális hozzájárulási adót. Bevezetik a pénzforgalmi szemléletû ÁFA fizetést. Az 500 ezer euró alatti árbevétellel rendelkezõ cégek csak akkor kötelesek befizetni az áfát, ha nekik azt már kifizették. A devizaárfolyamok miatt tõkét vesztett vállalkozásokat könnyített számviteli szabályokkal segítik. Lazítanak a házipénztár rendszerre vonatkozó szabályokon. Meg még egy csomó dolog amit egyébként az MSZP kormányok baxtak meglépni, mint például A B125.
Én nem vagyok Bajnai fan. Az egyetlen, hogy szimpatikusabb volt emberileg, mint a Gyurcsány, azt elismerem, sõt az Orbánnál is, kissé ilyen szerényebb (mondjuk azt, nem nagyképû) miniszterelnök volt, de stílusa tényleg szimpatikus. Viszont ha a teljesítményét nézzük, akkor nemigen lehet eredményeket mondani azon kívül, hogy a költségvetést gatyába rázta (értsd: megszorított), de hozzáteszem óvatosan, hogy a költségvetésre már ez elõtte való években is illett volna figyelni, akkor elkerülhetõ lett volna az a baj, amit a túlzott deficit okozott.
* nem utolsóhoz, hanem az elsõhöz szólt
Nem tudom nektek feltûnt -e, hogy ez az ország folyamatosan lefelé halad a lejtõn. Gyurcsány után Orbán jött és simán el tudom képzelni, hogy Orbán után még Bajnait is megválasztják. És ha hiszitek ha nem, lesz még lejjebb Bajnainál is. Lesz még itt nála szánalmasabb, semmirekellõbb ember is kormányon, hisz ez Magyarország!
"Ja minimálbér alatt. Ez aztán embertömegeket fog érinteni! Magyarán akinek több van 8 általánosnál, már túlképzett, hogy igénybe vegye a kedvezményt. Akinek meg 8 általánosa van nem igazán foglalkoztatják. Gratulálok megint bekajáltad a Fidesz hülyeségeit!" Pedig itt sírtok, hogy mindenki minimálbért keres két diplomával...
Igen, a B125 most, hogy életbe lépett, világméretû gazdasági fellendülést hozott országunknak.
Ja bocs, mert, hogy megváltoztatták az alkotmányt.
Nem mindegy az idõzítés.

Mit csinál olyankor a baba, mikor "rebeg" vagy, hogy mondjam? Érezni, ha rúg, ha üt, ha kitolja valamilyét, de mit csinál akkor mikor 3-4 nagyon gyors ilyen rebegésszerű érzésed van?

Nem tudom máshogy leírni, viszont kíváncsi vagyok rá. El?ször olyan volt, mintha a hideg rázta volna ki.:)

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?

Hány hetes vagy?
bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, de erre én is kíváncsi lennék, mert mostanában én is ilyeneket érzek, csak nem tudtam megfogalmazni a kérdést:) én 27 hetes vagyok, te?
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Nem csuklik, az biztos, mert az több ideig tart és ritmikus dolog. Mikor megszületett az elsõ babánk, elõfordult, hogy összerezzent, megrázkódott. Elõször nagyon megijedtem, aztán olvastam, hogy egyes babáknál elõfordul ilyesmi, mert még nem elég fejlett az idegrendszerük. Szerintem ez lehet már a pocakban is. Jó babavárást! 22 h. km.
Szerintem csuklik, bár még én sem éreztem ilyet.+5hetes kismami
Én azt olvastam, hogy ilyenkor pl a kezét lebegteti a m.vízben. Az egyik a válaszoló írta a csuklást:az teljesen más, majd meglátjátok, olyan érzés, mintha ti csuklanátok csak enyhébben:)
A kérdező hozzászólása: 22 hetes vagyok, ikres. Már jóideje érzem, csak már szt is egyre erõsebben és nem tudom, hogy olyankor mit csinálhat, mert olyan kis gyors mozgások, hogy passz, hogy mit csinál/nak bent.
A kérdező hozzászólása: A csukláshoz nagyon gyors is lenne és rövid ideig tart.
Sziasztok, en mar a 6-ik honapot toltottem be es nekem is vannak ezek a rezgesek.En sem tudom hogy mitcsinal a fiam a pocimba de jol szorakozhat.Csak nem fazik.En mar arra is gondoltam hogy talan osszehuzza a ket labat es hirtelen kinyujtja mintha paroslabbal rugna, ettol a magzatviz is hullamzik.
Lehet alszik és álmában "rebeg".Nekem is volt hasonló érzésem és állítólag nem tudom hányadik héttõl ugyanúgy meg van az álom ébredés közötti átmenet és szerintem nekem mindig ilyenkor csinálta.40 hetes Km.

Pontosan mit csinál aki alkalmazott közgazdaságtant, utána meg közgazdasági elemző MA-t végez? Elemzéseket csinál? Ez a munkája?

Mert én mindig vállalat vezetését vagy vállalkozás megkezdését gondoltam, hogy majd felnőtt koromban csinálni fogom. Emberekkel foglalkozni, döntéseket hozni stb. Akkor inkább ne erre menjek? A Gazd. men jó lenne erre, de azt hallottam , azzal nem igazán lehet elhelyezkedni. Emberi erőforrások esetleg?
Lehet, hogy AIDS-es!
ha sokszor fáj vmi, akkor természetesen nem normális
Lehet felfázás, vagy gombás fertõzés is. Barátnõm is szokott így lenni és akkor jött mindig a Canesten.
szerintem valami fertõzést szedtél össze lobogj el a nõdokidhoz
Gomba fertõzés... hagyjátok burjánzani, aztán meg majd lesz egy gombatelepetek, mint Kerecsenden!
Valószínüleg valami fertõzést szedtetek össze, és a hüvelybõl a baktériumok átterjedtek a húgycsövedre, attól van a csípés pisiléskor. Beszélj errõl a barátoddal, lehet nem megfelelõ a higiénia, azaz nem megfelelõen tisztítja a nemi szervét, használjatok Canesten krémet mindketten, és amíg nem múlik el a panaszod, vagyis ameddig a kúra tart addig szüneteltessétek a dolgot, ugyanis ez általában pingpong-fertõzés..szóval te hiába kigyógyulsz, ha a párod nem, akkor ugyanúgy visszaadhatja a fertõzést.:) Remélem tudtam segíteni:)
Kaptál egy jó kis nemi betegséget:)
Hólyaghurut! Barátnõmnek is volt, és sajnos sokáig tartott, míg rájöttek, fájt neki sokat mindene... Menj el orvoshoz, mert minél tovább marad kezeletlenül, annál jobban fáj majd!
Fordulj orvoshoz, ne találgassunk itt! Ennek semmi értelme.

Akinek hisztis/hisztizik a gyereke, az miben, hogyan nyilvánul meg, mit csinál akkor?

Legjobb válasz: 6 hónapos múlt a kislányom, igazából szerintem ez nem is hiszti hanem inkább akaratos, ha valamit nem adok oda egybõl sírni kezd, könnycsepp nélkül, ha ölbe akar lenni jár keze lába nem veszem fel egybõl és õ azonnal sírni kezd rövid szünetekkel. Nagyon akaratos de nem is csoda hiszen én és a férjem is azok vagyunk. Szerintem ebbõl késõbb lesz igazi hiszti, na akkor nem tudom mit fogok kezdeni:)

6 hónapos múlt a kislányom, igazából szerintem ez nem is hiszti hanem inkább akaratos, ha valamit nem adok oda egybõl sírni kezd, könnycsepp nélkül, ha ölbe akar lenni jár keze lába nem veszem fel egybõl és õ azonnal sírni kezd rövid szünetekkel. Nagyon akaratos de nem is csoda hiszen én és a férjem is azok vagyunk. Szerintem ebbõl késõbb lesz igazi hiszti, na akkor nem tudom mit fogok kezdeni:)
12 hetes a fiam, üvölt, mint a sakál, majd abbahagyja, körbenéz, van-e közönség.ha van, tovább üvölt.aztán megnyugszik, csak be is sértõdik.ezt akkor csinálja, ha azt szeretné, hogy felvegyük.
Szia! Az én kisfiam már 15 hónapos, pár hete lefekszik a földre és ott forog, dobálja magát, közben ordít, és földhöz vágja a cumiját, ha hisztis
A kérdező hozzászólása: Az én fiam 14 hós, és ha hisztis, nem az van amit õ akar, vagy nem kap meg vmit, lefkeszik és veri a fejét a földbe, vagy ahová éri. Vagy ha fogjuk lefejel minket, harap is néha.
Szia! Az én kisfiam dettó, 15 hós, fejel mindenbe, földhöz vágja magát, harap....ilyenek, majd kinövik, vagy nem:)
Szia. Az én kisfiam 4 éves, próbálgatja a határait:) Elõször még csak az jön, hogy: "Ne csináld légyszíves!" Persze folytatja... Olyankor jön az erélyesebb változat: "Gyuszi! Megmondtam, hogy ne csináld!" (olyankor hozzáteszem, hogy miért nem szabad) Ha tiltok, jön a sírás... Minél jobban tiltom, annál jobban üvölt. Olyankor beküldöm a szobájába és megmondom Neki, hogyha lehiggadt, akkor kijöhet. Egy ideig üvölt, közben mondja a magáét, földhöz vágja, amit ér... Én persze nem reagálok! Néha elhallgat, várja a hatást:) Ha nincs reakció, akkor vagy folytatja durvábban, hogy végre figyeljek már a hisztire, vagy abbahagyja. Mikor lehiggad, szipog, hüppög és jön megölelni:) )))

Mit csinál aki Tanácsadó és Szolgáltató Kft-nél dolgozik?

Brandl és Brandl Ktf.ről van szó. Az ilyenből meglehet eélni?

Legjobb válasz: A cég nevébõl nem derül ki, hogy konkrétan mivel foglalkoznak, ezért a kérdésedre konkrétan csak õk fognak tudni válaszolni. Ha van felvétel és jelentkezel, akkor elmondják, hogy mit is kellene konkrétan csinálni. Hogy meg lehet-e élni belõle? Az az adott fizetés nagyságától függ, alkalmazottként ami munkabért ki tudsz magadnak harcolni, az a tied. Persze azt csak te tudod, hogy a jelenlegi jövedelmed az általuk kínáltnál több, vagy kevesebb, és ahhoz tudod viszonyítani, hogy elfogadod-e az általuk felkínáltat, vagy nem.

A cég nevébõl nem derül ki, hogy konkrétan mivel foglalkoznak, ezért a kérdésedre konkrétan csak õk fognak tudni válaszolni. Ha van felvétel és jelentkezel, akkor elmondják, hogy mit is kellene konkrétan csinálni. Hogy meg lehet-e élni belõle? Az az adott fizetés nagyságától függ, alkalmazottként ami munkabért ki tudsz magadnak harcolni, az a tied. Persze azt csak te tudod, hogy a jelenlegi jövedelmed az általuk kínáltnál több, vagy kevesebb, és ahhoz tudod viszonyítani, hogy elfogadod-e az általuk felkínáltat, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Munkanélküli vagyok.De biztos jövedelemre vágyom, nem szeretném ha átvernének.Igen nem derül ki a nevekbõl semmi.Azért kérdeztem rá, hogy az ilyen Tanácsadó és Szolgáltató Kft-nél miújság. Köszönöm a választ
Tanácsadó és Szolgáltató KFT. Éppúgy lehet biztosítási, befektetési tanácsadás, mint pl. egy építõipari jellegû tanácsadás, vagy éppen egy kozmetikai vagy táplálkozási jellegû tanácsadás. (Õk majd megmondják) Szolgáltató: lehet fordítóiroda, vagy levélkézbesítés, vagy könyvelés vagy bármi más. KFT = ugyanolyan KFT mint a többi = társasági formában és nem egyéni vállalkozóként mûködõ szervezet. Ugyanazok az adó-, TB-, egyéb törvények vonatkoznak rájuk is, mint bárki másra, ha alkalmazott felvételérõl van szó = bejelentési kötelezettség, munkabér fizetés, járulék fizetés, stb. Tehát csak rajtad áll, hogy benyújtod-e a pályázatodat, és ami munkát ajánlanak azt felvállalod-e, ami fizetést ajánlanak azt elfogadod-e. Az átverés kockázata pont annyi, mint bármely más meghirdetett állás esetében.
Elõzõ vagyok! Ha azzal kezdik, hogy váltsd ki a vállalkozói igazolványt, no akkor fordíts hátat nekik! Ez azt jelenti, hogy nem bejelentett munkaviszonyt kínálnak, azt akarják, hogy a megkeresett jövedelmedbõl még te fizesd magad után az adókat és járulékokat. Amennyiben az elvégzendõ munka bármilyen ügynöki jellegû, akkor az nagyon bizonytalan jövedelem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, izgulok, nem lenne jó belemenni egy átverésbe...

Mi az a beemozas? Mit csinál, aki beemozik "beemoztam"? Ez mit jelent?

Legjobb válasz: ha jól értelmezem a kérdés, akkor a "beemoztam" =be emóztam, azaz vmi miatt depis, szomorú, feszült, kedvetlen, életunt vagyok. ebben az esetben rossz kategóriába írtad. biztosan jó helyen közelíted meg? :) ha tévedek, elnézést kérek. :)

ha jól értelmezem a kérdés, akkor a "beemoztam" =be emóztam, azaz vmi miatt depis, szomorú, feszült, kedvetlen, életunt vagyok. ebben az esetben rossz kategóriába írtad. biztosan jó helyen közelíted meg? :) ha tévedek, elnézést kérek. :)
Ez a Star Trek sorozat egyik alapfogalma. A "beaming" átsugárzást, felsugárzást jelent. Konkrétan atomizált formában történõ helyzetváltoztatást...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) Igen rossz kategóriába írtam a kérdést, de az 1. válaszadó válasza a jó. De így is sikerült jól értelmezned a kérdést.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!