Találatok a következő kifejezésre: Mit befolyásol hogy (119 db)

Szerintetek a biszexuális emberek sosem lesznek igazán boldogok? Mi befolyásolja hogy melyik nem mellett fognak lehorgonyozni?

Én per pillanat úgy érzem hogy nincs esélyem a boldogságra :S Nem tudom eldönteni hogy melyik nemmel szeretnék lenni. Vagyis hát tudom, de ha a saját nememmel kezdenék el járni, tapasztalatot szerezni, akkor megvetne a környezetem. Ha pedig a másik nemmel... hát õk csak szexuálisan izgatnak fel (akkor is csak egy kicsit) párkapcsolatot nehezen tudnék elképzelni velük. :S

Legjobb válasz: Nem vagyok biszex szerencsére,de azért elmondom mit gondolok. Semmi nem befolyásolja õket és téged. Pont ezért nem lesznek boldog természetes életük. Mert nem tud egy nemnél maradni,másrészt meg amit leírtál. Úgyhogy nem,a biszexek nem lesznek igazán boldogok sose.

Nem vagyok biszex szerencsére, de azért elmondom mit gondolok. Semmi nem befolyásolja õket és téged. Pont ezért nem lesznek boldog természetes életük. Mert nem tud egy nemnél maradni, másrészt meg amit leírtál. Úgyhogy nem, a biszexek nem lesznek igazán boldogok sose.
Bár én nem vagyok érintett a témában, de szerintem ne nem alapján döntsd el, kivel alakítasz ki párkapcsolatot, hanem az alapján, hogy kit SZERETSZ. Ismerkedj, ez a titka! A heteroszexuálisoknak se sokkal könnyebb párt találni.
és szerintetek ez férfiként hogyan mûködik? úgy értem nõk könnyebben boldogulhatnak biszexen, mert sok pasinak ez "bejön". de a biszex férfiak? mind két oldalról kilógnak...
Legjobb barátnõm biszex. Volt szerelmi kapcsolata nõvel és férfivel is. Azt mondja élete szerelme egy nõ volt, aki viszont nem tudta elfogadni, hogy egy nõbe szerelmes, sõt, hogy õt szerethetik így meghalt az a kapcsolat. Végül egy pasiban találta meg élete társát, mert nem csak szerelmes belé de vele el tudta képzelni, hogy leélik együtt az életüket, viszont elmondta, hogy nem annyira mélyek az érzései, mint azzal a nõvel és emiatt azért néha bûntudata van. De azóta 2 gyerekes anyuka és a gyerekek az új "szerelmei", a pasival meg továbbra is harmonikus a kapcsolatuk így nála csak azon múlt, hogy melyik fél érzett hasonlóan, mint õ. Viszont, ha te nem tudsz egy pasival párkapcsolatot elképzelni, akkor maximum próbáld meg hátha csak ellenérzésed van a dologgal, ha nem tetszik, akkor maradnak a nõk... :) Nem a neme számít a másiknak hanem, hogy hogy érzel iránta és viszont illetve, hogy el tudod-e képzelni vele az életed hátralévõ részét. Ha ezt egy nõvel sikerül, akkor légy boldog, csak ne reklámozd a világnak, mert sajnos az emberek nem valami toleránsak :S De ezért ne erõltesd magadra azt a nézetet, hogy egy nõnek egy férfi mellett a helye, mert úgy szokás.
Én is biszex nõ vagyok, de én megtaláltam a boldogságomat, feleség és családanya vagyok. Bár nálam sokkal egyszerûbb a szituáció, ugyanis engem a saját nemem mindig is csak szexuálisan vonzott, érzelmileg nem. Tehát csak szexuális kapcsolatom volt azonos nemûvel, érzelmi nem, tehát nem tudnék és nem is voltam soha szerelmes egy másik nõbe, csak férfiba és férfiakkal is tudok kapcsolatot elképzelni, így ezt is tettem. De ha téged érzelmi téren is érdekelnek a nõk, akkor nehéz ügy. De ilyenkor szerintem az ember számít, nem a neme. Tehát ha te a boldogságodat, amit elképzelsz, hogy szeretnél, ami céljaid vannak az életben, azt egy azonos nemûvel tudod elképzelni, akkor te azzal leszel boldog. Ha az egy ellentétes nemû, vagyis férfi, tehát férfi tudja megadni neked mindazt, ami a teljes boldogsághoz kell, akkor egy férfival leszel boldog.
Nekem még nem sikerült...
A kérdező hozzászólása: 2., te is ebben a helyzetben vagy? Örülök hogy úgy gondolod hogy lehetek még boldog :) Én is csak ebben reménykedem.
Az elsõ meg, már bocs, de hülye! Miért ne lehetne boldog?
Ne érdekeljen mások véleménye, ha boldog vagy a pároddal. Hidd el, hogy lehetsz boldog, és úgy is lesz. :)
Bi pasiként én nem tudnék boldok párkapcsolatban élni másik férfivel. Nekem kell az a gyengédség amit eddig csak nõktöl kaptammeg és mivel inkább passziv vagyok ezért nem is igazán várhatóm el az aktív féltõl a nõi gyengédséget. És még bejön a "f.sz hiány" közkeletû elnevezés, ez többé kevésbé orvosolható egy beválalós csjjal(starp on).Vagy néha egy 3as két pasival, az is elég valószínütlen. A lényeg, hogy vagy sexuálisan vagyok boldog, de érzelmileg nem, agy forditva. Valami mindig hiányozni fog.Most arra jutottam, hogy "bárkivel" aki az utamba kerül, és közben a csajokat is ûzöm, hátha valakiben megtalálom azt amit/akit keresek.nem pazarolom egy valakire az értékes idõt.A boldogség kereséséhez nem élek elég ideig...

Mi befolyasolja, hogy valakinek nagy babaja szulessen?

Legjobb válasz: Mi számít nagy babának? Az enyém szerintem teljesen normális volt születéskor, még is valaki azt mondja, hogy nagy baba volt. 3460g, 54cm hosszú, 35cm a fej kerülete, kerek 38 hetes volt. Mi kis termetûek vagyunk (úgy értem én 158cm vagyok), terhességi cukrom nem volt.

Mi számít nagy babának? Az enyém szerintem teljesen normális volt születéskor, még is valaki azt mondja, hogy nagy baba volt. 3460g, 54cm hosszú, 35cm a fej kerülete, kerek 38 hetes volt. Mi kis termetûek vagyunk (úgy értem én 158cm vagyok), terhességi cukrom nem volt.
túltápláltság, cukorbetegség. 4, 5kg baba voltam... Az enyém 3340g volt.
Genetika anyai cukorbetegség
Én a genetiát erõsíteném. Én 3800 g voltam, hugim 4 kg, a férjem 4, 5 kg, 59 cm-rel. A lányom 2, 5 éve 4200 g-mal és 56 cm-rel született, kíváncsi leszek a 28 hetes pocaklakó fiamra. Már elõre félek! :) ) Nekem valószínüleg nem lesz kisbabaám, csak óriásbébim! :) )
Anyukám nem volt se cukorbeteg, terhesség alatt sem jott ki a cukor. 4700 g szulettem és lány vagyok. 31 hetes terhes vagyok és én is nagy babára számítok. Majd elválik, h mi lesz. Ja mind a 2 bátyám is ilyen súllyal szuletett. :)
Én nem vagyok se cukorbeteg, se nagyméretû. 160cm vagyok, 57kg-val indult a terhességem, s 62-nél tartok. 27+5 naposan a babám 28+0 napos terhességnek felelt meg. Annyit mondtak, ha így folytatja a növekedést nagy baba lesz, s a 3500g-ot is elérheti. Nem eszek valami sokat, a vitamint (elevit) már az 5. hónaptól lecsökkentette az orvos heti 2 alkalomra. S párom is 170cm. Õ 2500g-al, én 2600g-al s 49 cm-vel születtünk.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!
Genetika, genetika! És az is igaz, hogy gestációs cukorbetegségnél általában nagyobb súlyú babák születnek.Én cáfolom a vitamin-óriásbébi tévhitet.Én ugyanis végig szedtem az Elevitet, de úgy, hogy egyetlen nap nem maradt ki.39+6 hetesen 2490 g-mal született a lányom.Pedig soha nem dohányoztam, a lepényáramlás végig jó volt, nem is volt elöregedve.Kérdeztem az orvost, hogy miért.Õ is azt mondta, hogy valószínûleg az én adottságaimat örökölte.Én is 2800 g-mal születtem, de engem túlhordott anyu. Alacsony vagyok, és alapból vékony.(Bár most nem annyira) Egyébként egészséges a lányom minden szempontból, és úgy eszik, mint a bajnokok.Ez nem igaz, hogy a magzatvédõtõl hatalmas babák születnek!!
a statisztikát mi is erõsítjük: én 2700 lány, öcsém 3800 grammal született. Most hasonlóak vagyunk alkatilag. (átlagos magasságú, de inkább a felsõ határt súrolja, átlagos testalkatú, de az meg inkább a vékony felé)
Hogy hányadik a sorban és fiú vagy lány. ( a statisztika szerint) a fiú babák nagyobbak mint a lányok, és a többedig gyerekek nagyobb súlyúak mint az elsõk. Nekem az elsõ gyerek bár fiú 3300 , a második lány 4100 a harmadik fiú 4400 . Mi pont hoztuk a statisztikát.
amiket elõttem írtak: genetikai cukorbetegség (kezeletlen) kis mértékben az is, ha az anya saját magát túltáplálja, akkor a gyerekre is több husi jut szokták mondani a vitaminokat, de ez szerintem nem igaz, maximum annyi, hogy mindent megkap, amire szüksége van, ezért biztos nem lesz fejletlen, de ettõl még nem kell, hogy óriásbébi legyen.
Nekem azt mondtak, hogy alljak le az Elevittel, mert ha igy folytatom orias bebit fogok szulni... Pedig szerintem normalis a merete, 32+6 hetesen volt kb 2 kg... No, de hat, lealltam vele... (Amugy a pocim 32 hetesen nagyobb volt mint egy baratnome szules elott 2 nappal, 39 hetesen...) De szerintem is ez genetika... egyenfuggo...
Ahogy az elõttem válaszolók írták :)
A genetika. De a terhességi cukorbetegség is belejátszik- már akinek van-
Hát igazából szerintem sokminden.Én például 2, 5kilóval születtem, most sem vagyok óriás, mert 162 cm vagyok, az én gyerkõceim mégis, az elsõ 3800gramm volt, a másik 4330, úgy, hogy nem szedtem magam tele vitaminokkal meg ilyenekkel.Most 35hetes a pocaklakó, de nála sem számítok pici babusra:-))

Pénisz méret? Mitõl függ a pénisz mérete, mi befolyásolja, hogy kinek mekkorára nõ?

Korábbi bakteriális fertõzés, vagy fitymaszûkület, vagy szoros alsónadrágok használata? Most, hogy milyen formájú, görbe, nem görbe, lényegtelen. Mitõl lesz valakinek vérpénisze, mitõl húspénisze? Melyik praktikusabb a szexben?

Legjobb válasz: A genetikától. (tényleg)

A genetikától. (tényleg)
Ecetben áztasd
normális
Mindenkinek akkora, amekkorát érdemel. :P

Mi befolyásolja, hogy hányadik héten indul meg a szülés?

Legjobb válasz: A szakirodalom szerint érett terhességnél a baba tüdejének érettsége indítja be a szülést. Én 40 hetes, 5 napos vagyok, de még nem akar kijönni a babám:-( Az átlag terhsség 37-42 hétig tart. Tudom, ezek statisztikák, bocsi, hogy nem érdemleges választ adtam. Vagyis kicsit, mert én túlhordok..:-)

A szakirodalom szerint érett terhességnél a baba tüdejének érettsége indítja be a szülést. Én 40 hetes, 5 napos vagyok, de még nem akar kijönni a babám:-( Az átlag terhsség 37-42 hétig tart. Tudom, ezek statisztikák, bocsi, hogy nem érdemleges választ adtam. Vagyis kicsit, mert én túlhordok..:-)
39. hétre születet a lányom anno. Most ia a 39 hétben vagyok , de nem akar még kibújni a kiscsaj. Frontok, egészségi állapot, stressz stb.
Nekem 6 hete 35 hetesen született meg a picurom. A frontok nagyban befolyásolják.
Processzor típusa, memória mérete.
A kérdező hozzászólása: Ajánlatot elfogadnék!
Milyen ajánlatot?
mondj 1 keretet

Mi befolyásolja, hogy az MKV fájl szaggat-e a HD TV beépített médialejátszójával lejátszva?

Legjobb válasz: Egy LG HD Ready tv-n akarok MKV-t lejátszani és nem akarok több GB-os filmeket feleslegesen letölteni, ha azt úgysem játsza le zökkenõmentesen a TV.

A kérdező hozzászólása: Egy LG HD Ready tv-n akarok MKV-t lejátszani és nem akarok több GB-os filmeket feleslegesen letölteni, ha azt úgysem játsza le zökkenõmentesen a TV.
Én eddigi tapasztalataim alapján (DVB-T eszköz és HD képes LG DVD) a legtöbb H264 kódolású filmet egyik sem viszi, mert a sok "hozzáértõ" személy aki azokat csinálja sikeresen alkalmazza az összes olyan beállítást amit az ilyen lejátszók nem tudnak. (Ilyen szívás volt anno a DivX-el is!) Ezek közül kedvencem a 10 bites tömörítés, ami minõség romlás nélkül kisebbé teszi a videót, csak aztán próbáld valamivel lejátszani. Ha van rá lehetõséged szerezz egy csomó pici sample/minta videót és próbáld ki õket az eszközön! A másik amin el szoktak hasalni az ilyen készülékek az a bitrate. Ha magasabb a bitrate, mint egy átlag HD digitális (DVB-T) adásé, akkor szaggathat rajta.
Kisebb méretû 720p-s filmekkel próbálkozz. De a másfél giga körüli avik is nagyon jók tudnak lenni és nem is kell annyit letölteni hozzá.
Itthoni alsó kategóriás Samsung 40"-os HDTV-be beépített USB lejátszó kütyü gyönyörûen viszi az MKV fájlokat FULLHD-be 5.1-es hangal! (laggmentessen)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

Hogyan jön létre a hosszú távú gazdasági növekedés és hogyan valósul meg? Mi befolyásolja az infláció nagyságát? Mik a gazdasági növekedés feltételei? Mit nevezünk negatív keresleti sokk-nak? Mely tényezõk befolyásolják a beruházási keresletet?

Örülnék a segítségnek!

Legjobb válasz:
Véleményem szerint: Hosszú távú gazdasági növekedés úgy jöhet létre, ha a gazdaság képes egy adott növekedési tendenciát fenntartani. Tehát mondjuk évrõl évre növeli a reál GDP-t mondjuk 2%-kal (azért ezt, mert a gazdaság teljesítményének ez a legtöbbször használt mutatója). Ahhoz, hogy egy növekedési ütemet fenn tudjon tartani, mindenképpen szükséges, hogy újabba és újabb beruházások szülessenek, hisz annak pont az a lényege, hogy a termelést bõvítse (Eltekintve persze a pótló beruházástól, azaz az amortizációtól. Ha azzal is számolni akarunk, akkor a gazdaság vezetõinek azzal és számolniuk kell, vagyis olyan mértékben kell a bõvítésen felül pótolni az elhasznált tõkét, mint amilyen ütemben annak értéke csökken.) Igazából ez lenne a hosszú távú növekedés lényege, és a feltétele is (tömören röviden legalábbis). Az infláció ugyebár a gazdaságban uralkodó árszínvonal változását hivatott megmutatni. Az inflációt lényegében a reálkamatláb befolyásolja (ugyebár az MNB az, aki a kamatláb alakulását befolyásolhatja, tehát a monetáris politika eszközeit is fel lehetne ide sorolni akár). A negatív keresleti sokk, gondolom a makrokereslet exogén okokból történõ csökkenése. A beruházási keresletet a profitvárakozások és a piaci kamatláb befolyásolja. Én személy szerint ilyesmit írnék válaszul. Ha valaki szerint tévedek, akkor írjon, vagy akár te is beleköthetsz Tímea, mivel szívesen fogadom a kritikát, abból csak tanulni lehet ;)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Véleményem szerint: Hosszú távú gazdasági növekedés úgy jöhet létre, ha a gazdaság képes egy adott növekedési tendenciát fenntartani. Tehát mondjuk évrõl évre növeli a reál GDP-t mondjuk 2%-kal (azért ezt, mert a gazdaság teljesítményének ez a legtöbbször használt mutatója). Ahhoz, hogy egy növekedési ütemet fenn tudjon tartani, mindenképpen szükséges, hogy újabba és újabb beruházások szülessenek, hisz annak pont az a lényege, hogy a termelést bõvítse (Eltekintve persze a pótló beruházástól, azaz az amortizációtól. Ha azzal is számolni akarunk, akkor a gazdaság vezetõinek azzal és számolniuk kell, vagyis olyan mértékben kell a bõvítésen felül pótolni az elhasznált tõkét, mint amilyen ütemben annak értéke csökken.) Igazából ez lenne a hosszú távú növekedés lényege, és a feltétele is (tömören röviden legalábbis). Az infláció ugyebár a gazdaságban uralkodó árszínvonal változását hivatott megmutatni. Az inflációt lényegében a reálkamatláb befolyásolja (ugyebár az MNB az, aki a kamatláb alakulását befolyásolhatja, tehát a monetáris politika eszközeit is fel lehetne ide sorolni akár). A negatív keresleti sokk, gondolom a makrokereslet exogén okokból történõ csökkenése. A beruházási keresletet a profitvárakozások és a piaci kamatláb befolyásolja. Én személy szerint ilyesmit írnék válaszul. Ha valaki szerint tévedek, akkor írjon, vagy akár te is beleköthetsz Tímea, mivel szívesen fogadom a kritikát, abból csak tanulni lehet ;)

10 felett volt a cukorterhelésem, befolyásolja, hogy előző nap este mit ettem? Miért lett ilyen magas, mikor egy hónappal előtte 7, 6 volt, és ha napközben megmértük, teljesen normális? Kell majd inzulin, vagy az orvos elküld diabetológushoz?

Legjobb válasz: szia, nem befolyásolja hogy mit ettél, ahogy nõ a baba egyre több inzulinra lenne szükség és a szervezetet vagy nem tud már többet termelni vagy nem tud hasznosulni, dietetikushoz biztos elküld, inzulint nem tudom mikortól adnak

szia, nem befolyásolja hogy mit ettél, ahogy nõ a baba egyre több inzulinra lenne szükség és a szervezetet vagy nem tud már többet termelni vagy nem tud hasznosulni, dietetikushoz biztos elküld, inzulint nem tudom mikortól adnak
Szia! Én úgy tudom, hogy befolyásolja az eredményt, hogy mit és mikor ettél elõzõ nap este. Nekem a védõnõm azt mondta terheléses vér cukor mérés elõtt elõzõ este 6 óra után már ne egyek semmit. 23 hetes
Egészséges embernél étkezés után két órával a vércukorszintnek 7.8 mmol/l alatti értékûnek kell lennie. Erre épül a terheléses vércukor vizsgálat: extrém terhelés mellett is értéken belül maradsz, ha a szervezeted jól tolerálja a cukrot. Ezért nem befolyásolja, h' elõzõ este mit ettél. Elõször mindenképpen alacsony szénhidrát bevitelû diétával fogják kezdeni, aztán ha az sem javítja az értéket, akkor lehet, h' inzulin lesz. De tudtommal az csak tartósan 11 feletti értéknék kerül szóba. Mindenképpen menj diabetológushoz.
Az éhgyomri vércukor értéket befolyásolja, hogy elõzõ este mit ettél. Valószínû elküldenek a cukorgondozóban (engem a 7, 1 terheléses eredményemmel is elküldtek) és az a mérvadó amit õk mondanak.
A kérdező hozzászólása: Na de jó lenne, ha amiatt lenne csak, mert elõzõ este fagyit ettem...
Befolyásolja, de nem mindenkinél és fõleg nem ennyire. Ilyen eredmény biztosan szakembert igényel. Én úgy gondolom csináltatnak még egy terheléses vizsgálatot, ha az is ilyen, akkor diéta és ha nem használ, akkor inzulin. Pont azért mérik, mert a terhesség alatt kialakulhat a magas vércukorérték. És a napközbeni nem ugyanaz, mint amikor cukorral terhelnek. Nekem evés után közvetlenül és a cukorterheléses is 4, 7 volt, éhgyomorra 3, 8-4, 1, pedig elõzõ este is ettem.
Szia!Én inzulinos cukros vagyok és igenis befolyásolja a cukoreredményt még az elõtte 2 nappal evett étel is.Ha befagyiztál, attól lehet magasabb az értéked!Ha nem akarod szúrni magad, akkor jótanácsként irom nked, hogy egyél napjában többször keveset, lehetõleg mindig ua.idõben.Kicsit csökkenteni kell a bevitt szénhidrát mennyiséget, helyette egyél savanyúkáposztát, az leviszi a cukrot, sok zöltséget és gyümölcsöt.1 hét után mérettesd meg a cukrod, de elõtte ne egyél édességet egyáltalán!Ird meg az eredményt!Kitartást és jó egészséget!Irhatsz priviben, ha többet szeretnél tudni vagy érdekel még valami!Van tapasztalatom!

Mi befolyásolja a pasiknál, hogy mennyi idő után mennek el? Példa, és többi ment

a barátom eddig volt, hogy 10 percig bírta, hogy 20-25 percig és volt, hogy majdnem egy óráig, és legutóbb pedig úgy 5-6percig. (az általános a 20perc) mi befolyásolja ezt? az, hogy mennyire van felizgulva? vagy én is tehettem a múltkoriról?

Legjobb válasz: attol fugg, hogy mennyire volt felizgulva a baratod. az meg attol fugg leginkabb, hogy mikor csinaltatok legutoljara, ha tobb napot v akar heteket kihagytok, akkor varhatoan az elso menet rovidebb lesz. meg persze az osszeszokottsag. ha mar ossze vagytok szokva, regota eltek szexualis eletet, akkor nincsenek gatlasaitok egymas elott, ami miatt stresszelne a srac, es hamarabb elsulne/lekonyulna. mellesleg ha vizelesi ingere volt szex elott, az is negativan befolyasolja az aktus hosszusagat.

attol fugg, hogy mennyire volt felizgulva a baratod. az meg attol fugg leginkabb, hogy mikor csinaltatok legutoljara, ha tobb napot v akar heteket kihagytok, akkor varhatoan az elso menet rovidebb lesz. meg persze az osszeszokottsag. ha mar ossze vagytok szokva, regota eltek szexualis eletet, akkor nincsenek gatlasaitok egymas elott, ami miatt stresszelne a srac, es hamarabb elsulne/lekonyulna. mellesleg ha vizelesi ingere volt szex elott, az is negativan befolyasolja az aktus hosszusagat.
Csak ezért írtam hogy láthassam a válaszokat.
Ami még(fentieken kívül) nagyban befolyásolja az a menet szám. Pl a 3. menet tarthat akár egy óráig is(legalábbis én ezt tapasztaltam az enyémnél, nem mennõzés képen). Fõleg ha nagyon rövid idõn belül történt. Illetve az is igen, hogy menyire van felizgulva, menyire fáradt.
hát nem tudom..de ha az én példámat veszem Tegnap este tényleg nagyon fáradt volt sokat dolgozott elötte pedig 3orát aludt az éjjel.Szegénykémet nagyon sajnáltam.kb 15perc után simán elmetûnt volna, de aztán kb másfél orára sikerült a dolog.Nagyon sokáig kényeztettem ez tény, de megérte hatalmasabb intenzivebb volt a végére:) vagy a fáradtság miatt voltunk lassuak vagy annyira jo volt hogy nem akartuk rövidre fogni 22/L

Mennyire számít, hogy mikor vagyok együtt a párommal ha babát szeretnénk? Mikor legnagyobb rá az esély? 9 évig szedtem gyógyszert, befolyásolja, hogy nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy milyen hosszúak a ciklusaid.Elméletileg a következõ mensi elsõ napjától kell vissza számolni 14 napot és akkor van peteérésed.Na azon a héten 2 naponta legyetek együtt.Azért írtam,hogy elméletileg mert amúgy mindenkinél változó.A gyógyszer amúgy nem befolyásol.

Attól függ, hogy milyen hosszúak a ciklusaid.Elméletileg a következõ mensi elsõ napjától kell vissza számolni 14 napot és akkor van peteérésed.Na azon a héten 2 naponta legyetek együtt.Azért írtam, hogy elméletileg mert amúgy mindenkinél változó.A gyógyszer amúgy nem befolyásol.
Akkor kb.A 14-15.ciklusnapon lehet a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a gyertyaállást is és hallottam azt is, hogy legalább 5 percig nem szabad felkelni.
Én azt mondom még egy kis türelem és ha mégsem jön össze, irány az orvos.Õ majd megvizsgál titeket, hogy van -e valami gond.
A pózok, meg gyertyaállás, fekve maradás nem lényeg, az idõpont és az ellazulás a fontos.
A kérdező hozzászólása: Sokan írják a hõmérõzést, ez mit takar?
azt, hogy minden reggel azonos idõpontban a hónod alatt, nyelv alatt, vagy hüvelyben megméred a hõdet és felírod. Egyébként tanácsolnám neked a barátcserje kapszula szedését!!! Sokaknak segített. Fogamzásgátló sokáig bezavarhat, de ez rendbe hozza a termékenységet. Meg cickafarkfû+palástfû tea ivását is javaslom.
elõzõ vagyok: az, hogy rendszeres a ciklusod hossza, az nem jelenti azt, hogy van is peteérésed, illetve lehet, hogy nem reped meg a tüszõ. Azért javaslom, hogy 3 hónapig szedd a barátcserjét és ha addig sem történik semmi, akkor mindenképp keress fel egy orvost. Csinál vérképet, megnézi, hogy hol a bibi és ennyi. Felír valami, következõ hónapban, ha minden jól megy, már terhes is vagy.
A hónaljban hõmérõzésrõl lebeszélnélek, nem megbízható és ha teheted higanyos vagy alkoholos hõmérõt használj, mert a digitálisak között is van olyan ami rosszul van kalibrálva. Ez egy nagyon jó oldal ebben a témában: http://babatervezok.otthona.net/ Szerintem önmagatok megnyugtatására érdemes lenne felkeresni egy családtervezéssel foglalkozó intézetet. (keress rá itt az oldalon, számtalan ilyen helyet ajánlanak) Megvizsgálnak mindkettõtöket, sajnos a párodnál is lehet bibi. Ha nincs semmi gond megnyugszotok, ha igen, nem telik az idõ, nem õrlöd magad, hanem minél elõbb lehet orvosolni a problémát. Sok sikert!
Akkor félidõben kétnaponta.... Anyukámnak az elsõ baba nehezen jött össze, neki a gyertyaállás vált be.....persze nem tudom, hogy azért sikerült-e, de Õ esküszik rá....:)
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer abbahagyása után sem változott a ciklusom hossza, 28-30 közötti és nincs rendetlenkedés.
Jó lenne tudnunk a ciklusod hosszát és azt, hogy mindig ugyanannyi-e, vagy van rendetlenkedés...
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim normálisak, 5-6 napig tart. Szúró fájdalmakat is szoktam érezni hol az egyik, hol a másik petefészkemben és még sincs semmi :(
A szúró fájdalmak lehetnek a peteérés jelei.Nem tudom mióta próbálkoztok, mi 3 hónapja.:( Azt a tanácsot adták, hogy ne görcsöljek nagyon rajta, és kezdjem el a terhesvitaminok szedését, mert az elvileg segít.
A ciklus a 2 mensi közötti idõ, nem a mensi hossza.
A kérdező hozzászólása: 1 éve próbálkozunk de én már nagyon el vagyok keseredve. 29 éves vagyok és minden vágyam egy baba :)
A menstruáció elsõ napjától számolj 12 napot, és azon a napon, aztán utána még 2-3 napig vagy termékeny.
Nem szabad elkeseredni, ha jönnie kell akkor jön is.Amik nagyon fontosak.Sok vitamin neked és a párodnak.Nikotin és kv kerülése.Forró fürdõ kerülése.(mind a kettõtöknek)És sok, sok zöldség.Kerülni kell a savasító ételeket.(pl.olajban sült dolgok)És végül sok türelem.Nem szabad görcsölni rajta.Sok olyat hallottam, .hogy amíg nagyon akarták nem jött össze, és mikor már nem görcsöltek rajta akkor sikerült.Tudom, hogy nehéz, de meg kell próbálni.
Amúgy még van idõd. Én 31 leszek.Inkább élvezzétek az életet és a szexet :D
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom és a párom sem, kávézni szoktam. Idõközönként szedjük a Magne B6-ot és más vitamint. Remélem azért hamarosan összejön :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ezt a sok hasznos tanácsot :) Mindenképpen megírom ha sikerül a baba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!