Találatok a következő kifejezésre: Mit befolyásol ha valaki (10 db)

Ilyen baromságot se hallottam még. Cimbora: titkold el. Aztán meglátod.
semennyire
A kérdező hozzászólása: De egyébként úgy értettem a kérdést, hogy a fiatalok néha mennek bulizni és néha isznak alkoholt, akkor az mennyire befolyásolja az orvos dolgát?
A kérdező hozzászólása: xdddddd de akkor el felejtettem említeni, hogy a fiatalabb korosztály, akik csak néha bulikban fogyasztanak alkoholt.
"gondolom senki nem olyan hülye hogy mûtét elõtti nap beálljon" Egy rendszeresen alkoholt fogyasztó emberrel elõfordulhat, hogy van benne. Egy fogorvos ismerõsöm mondta, hogy idõsebb úriembereknél gyakran elõfordul, hogy foghúzás elõtt bedobnak egy-két felest szíverõsítõ gyanánt.
másrészt, ha komoly alkoholproblémái vannak, mûtét után megvonásos tünetei lesznek, ami nehezíti a gyógyulást...
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a normális választ! :) De gondolom senki nem olyan hülye hogy mûtét elõtti nap beálljon :D
Ha van a véredben némi alkohol, és az találkozik az altatószerrel, akkor felerõsíthetik egymás hatását, illetve egész különleges hatásokat okozhatnak. Én például egyszer egy féldeci likõrre bevettem egy görcsoldót, aztán félóráig lebegtem a saját fejem felett, és láttam a fejem tetejét felülrõl. Bocs, ha én is félreértelmeztem a kérdést, ez esetben elismerem, hogy kettõnk közül valaki kocka :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem érted a kérdés lényegét, akkor ne válaszolj te nagyon elfoglalt kocka. Semmi ilyesmi nincsen, amirõl te beszélsz, engem a dolog elméleti része érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
ELBOCSÁJTÓ SZÉP ÜZENET! :-(
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, ezt a barátnõm mondta nekem. Nem vagyok leszbikus, soha nem is voltam, nem is leszek. Csak nem vettem észre hogy elege van belõlem. Akkor ez az elbocsátó szép üzenet valóban a barátság vége?
igen, sajnos, sajnálom!
A kérdező hozzászólása: :(
Ne bánkódj, ilyen még sokszor elõ fog fordulni, sõt, õ még rendes is, hiszen a tudtodra adta, hogy most sok vagy neki. Más csak eltûnik, mint szürke szamár a ködben és pont. Aztán az is lehet, hogy tényleg csak egy kis szabadságra, levegõre van szüksége, talán bepasizott, de még nem látja érettnek a helyzetet rá, hogy beszámoljon róla, stb. Várj. Most engedd el, lehettek még barátok!
Keress magadnak hozzádillõ férfibarátokat jobban jársz. Végül is az életrendje is ugy diktálja Nem?
A kérdező hozzászólása: Akkor a barátságnak lõtt.
A kérdező hozzászólása: 16:47-esnek: Akkor még lehetünk barátok? Mert azt mondta, hogy csak bizonyos témára szorítkozunk a jövõben. És hogy fogjam vissza magamat.

Mit befolyásol az, ha valaki görcsösen akarja a babócát?

Miért írja mindenki hogy ha valaki görcsösen próbálkozik a babával,akkor kevesebb az esély?Mit befolyásol az ha valaki görcsösen akarja a babócát?hiszen a biológiai folyamat ugyanaz.Nem?vagy ez is tudat alatti dolog?

Legjobb válasz: Pszichésen befolyásolod (blokkolod) a fogantatást a stresszelés miatt. Fõ a nyugalom! Akkor érkezik a kis trónörökös amikor nem is számítassz rá!!! :)))

Pszichésen befolyásolod (blokkolod) a fogantatást a stresszelés miatt. Fõ a nyugalom! Akkor érkezik a kis trónörökös amikor nem is számítassz rá!!! :) ))
Igaza van az elõttem szólónak. Ez mindenkinél így van. Nekem is akkor jött össze, amikor nem számítottam rá.
A tv-ben láttam egyszer egy dokumentumfilmet errõl, hogy a "negatív" gondolatok egyszerûen befolyásolják az agy bizonyos részének mûködését. Egyszer valaki azt írta nekem, hogy olyan ez, mintha a fõnököd ott állna melletted és a füledbe ordítaná, hogy csináld már meg a munkát!, és ettõl nem hogy jobban haladsz vele, hanem inkább lelassulsz, vagy megállsz, mert mondjuk leblokkolsz, hibázol. (A fõnök=görcsös akarás, munkavégzés=baba, te=szervezeted)
Szerintem a pozitiv gondolatok sokat segitenek.Én még csak november ota akartam babát, de akkor nem jött össze, de januárra igen, még csak 5 hetes vagyok.De én is agyaltam rajta sokat.Aztán ujévi fogadalom, nem ujévi fogadalom, mondtam ugy is olyan kerek ez 8as szám, baba lesz ebben az évben, és tessék:4 teszt is + lett.Remélem nem is lesz semmi probléma.De te is érezd jol magad a börödben, szeressétek egymást, és össze fog jönni!Sok sikert!!
Szia! Azt befolyásolja, hogy ésszel próbálsz egy nem tudatos cselekvést összehozni. Kiszámolod, melyik nap, milyen helyeztben csináld, ettõl a szerelmeskedés örömérzetét minimálisra viszed le. A lányok ezt még elviselik, de a fiúkat tönkreteszi, hogy parancsszóra csinálják. A társad érintése miatti spontán örömödbõl a cél eléréséhez szükséges eszközt csinálsz, ettõl õszintétlenné válik. A biológia valóban ugyanaz. Évekig akartam gyereket, aztán rájöttem, hogy nem a babát akarom, hanem az exemet megváltoztatni, irántam a gyereken keresztül érzelmeket kierõltetni. Változtatás szerencsére nem ment, bezzeg a mostani párommal minden extra nélkül lesz gyerekünk, pedig nem is gondoltam, hogy egyáltalán anya leszek még az életben. A görcsös akarás egy állandó stresszhelyzetet okoz, talán megváltozik a pH-d is. Talán ennek a jele, hogy rajtam pl. régen nem habzott a szappan. A baba akkor jön, ha biztonságban érzi magát, ezt pedig stresszes anyukánál nem érzi, aki maga sem érzi biztonságban, a társától támogatva magát. Ne kínozd magad, szánd rá azt az egy-kétezer forintot, hogy pszichológussal vagy lelki dolgokhoz értõvel beszélsz errõl. Egy csomó mindent megtudnál magadról, helyre kerülne hogy mit is akarsz elérni és megnyugodnál. A falra másztam, ha mindentudó okoskodók "úgyis lesz babád" dolgokkal ráztak le a kérdéseimmel együtt, te is találd meg azt, aki akár a ki nem mondott kérdésedre választ ad. Ha testi bajotok nincs, akkor ez nem a nõgyógyászod lesz, az biztos és nem is meddõségi centrum. Úgyis lesz babád!! Üdv. 16 hetes kismami
A túlzott akarás stresszt okoz. A szervezet természetesen blokkol, hiszen nem tartja alkalmasnak az állapotodat a reprodukcióra. Ezért van az, hogy háború idején, természeti katasztrófák idején az ember termékenysége minimálisra csökken, gyakran még a menstruáció is elmarad...

Mit befolyásol az ha valakinek van őstermelői igazolványa és úgy lesz munkanélküli? Az aktívkorúak ellátásából vonják a járulékokat?

Legjobb válasz: Ha a bevétele a 600ezres határ alatt volt, kaphat álláskeresési járadékot, ha fölötte, akkor nem. Az aktív korúak ellátásából nem vonnak semmilyen járulékot. Ha megszûnik a munkaviszonyod, az õstermelõi miatt járulékokat kell fizetned magad után: http://www.tbellatasok.abbcenter.com/?id=115692&cim=1#

Ha a bevétele a 600ezres határ alatt volt, kaphat álláskeresési járadékot, ha fölötte, akkor nem. Az aktív korúak ellátásából nem vonnak semmilyen járulékot. Ha megszûnik a munkaviszonyod, az õstermelõi miatt járulékokat kell fizetned magad után: http://www.tbellatasok.abbcenter.com/?id=115692&cim=1#
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha valaki gyermeket szeretne, valamilyen módon meglehet határozni hogy milyen nemű legyen? Például a közösülés formája befolyásolja? Vagy hogy mit eszünk előtte, esetleg a hőmérséklet?

Tudtok valamit ezekről? Mert például halottam már olyat hogy ha valaki közösülés előtt cukrot eszik akkor lány lesz a gyermek, ha sósat akkor fiú. Vagy ennek semmi köze ehez, és inkább csak a szerencséhez van köze?

Legjobb válasz: Én csak azt tom h ha túrós tésztát akkor ikrek. De ez is csak a Sims2 ben

Én csak azt tom h ha túrós tésztát akkor ikrek. De ez is csak a Sims2 ben
Nem vagyok járatos a biológiában, de legjobb tudomásom szerint nincs semmi ilyesmi.
ha pont az ovuláció napján történik az aktus, akkor kicsivel nagyobb esély van fiúra, ugyanis az Y kromoszómát hordozó hímivarsejtek mozgása valamivel gyorsabb az X-t hordozóénál. viszont ha ovuláció elõtt 2-3 nappal történik, akkor a lányra van több esély, ugyanis azok a hímivarsejtek viszont szívósabbak, hosszabb életûek.
Rengeteg hiedelem van. Az egyetlen, aminek van (némi) valós alapja, az az, hogy az ovulációhoz képest mikor történik az aktus, amibõl megtermékenyülés lesz, de ez sem 100%, csak javítja az esélyeket. Amúgy a gyerek neme nem a szerencsén múlik, hanem azon, hogy xx, vagy xy koromoszómapárt tartalmazó spermium termékenyíti meg a petesejtet.
Ha a nyertes spermium XX akkor lány, ha XY akkor fiú. Nem kell túlbonyolítani túrós tésztával :D
Vannak ilyen néphiedelmek, de ezek nem nagyon valósak.
Igen ez létezik a Sims2 játékban, hogy az anya mit eszik a gyermekáldás elõtt és alatt. Amúgy meg erre semmi befolyás nincs. Ha az a gén a domináns, ami a nõi nemiséget erõsíti, akkor leányod lesz. ha meg az a gén domináns, ami a fiú nemi jellegért felelõs, akkor fiad lesz. Ez genetika és semmi köze a testhõhöz, vagy ahhoz mit eszel!
Talán hatalmas hülyeség, de úgy tudom, az egyik ismerõsömmel csináltak ilyet. Most 1x éves, ''biszex'', nem lehet megmondani hogy fiú vagy lány és furcsa:/
Dinnyétõl lány lesz, almától fiú (vagy fordítva?), túrótortától ikrek.
"Mert például halottam már olyat hogy ha valaki közösülés elõtt cukrot eszik akkor lány lesz a gyermek, ha sósat akkor fiú." OMG
Szerintem ezek hülyeségek, de orvosi beavatkozással, ha jól tudom, meg lehet határozni :)
Születendõ gyermek nemének megválasztása 170. § Aki a születendõ gyermek nemének megválasztására irányuló beavatkozást végez, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

Lányok, mit gondoltok arról ha valaki több mint 2 méter? Mennyire befolyásoló dolog ez egy kapcsolatban? Járnátok ekkora sráccal?

A kérdés rólam szól, valamivel több mint 2 méter vagyok, nehéz olyan lányt találni, akinek megfelelnek ezek a méretek, meg persze aki nekem is tetszik. Ez előny vagy inkább hátrány? Előre is köszi, kort is kérnék:)

Legjobb válasz: Nem vagyok lány,csak kiváncsiságból: Mennyivel több? 220 vagy,vagy miért ködösítesz? :D

Nem vagyok lány, csak kiváncsiságból: Mennyivel több? 220 vagy, vagy miért ködösítesz? :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a pozitív válaszokat, annak a retardált gyümölcsbek vagy kinek mondom, hogy ez azért nem teljesen igaz:D ha tényleg ennyi lány akar ekkora pasit akkor miért ilyen nehéz baratnõt találni? Próbálkpzok, nem azért kérdezem:)
nem csak a magasságon múlik, lehet hogy nem tetszel nekik, vagy tul sovány vagy nekik /eztcsak azér mondom mer a magas pasik általába vékonyak:s/
Csak a magasság számít nekik, hidd el Kérdezõ.. Én a magam törpe 170cm-el nem rúghatok labdába egy hozzád hasonló magasságú férfival szemben.. Szóval örülj, hogy ekkora lettél, ez csak elõny, mert nem kapod a képedbe az állandó védelemhiányukat és magassarkú imádatukat.. üdv..
A kérdező hozzászólása: Értem mire gondolsz, de azért ennek is megvannak a hátrányai, sõt ezzel a mérettel igenis sok van (ajtók, viccek, metrók, stb) de megtanultam az elõnyeit nézni, próbáld meg te is:D Hidd el, ha rajtam múlna adnék pár centit, nekem van elég:D
Elõnyeit?! Légyszíves ne alázz már meg kérlek.. Az alacsonyságnak CSAK hátrányai vannak( munkahelyi pozíciók, párkapcsolatok stb..). Egy alacsony férfit nem vesznek komolyan sajnos :(. Sokkal több az esély arra is, hogy beléd kössenek, ha alacsony vagy stb.. Ha újraszületnek 100%, hogy min. 180cm lennék, de inkább 190cm..
A kérdező hozzászólása: Kinek mi?! Mondanám, hogy próbálj meg vele élni, de gondolom sokan mondták már ezt a közhelyet, én inkább azt mondom, hogy csináld amit én: próbáld poénra venni:D Egyszer már én is megváltoztattam az életem még anno 2 éve, azelõtt egész mást írtam volna a kommentedre:) Nem megalázásból mondtam.
Ok kösz a tanácsod, megfogadom :)
elõny, legalábbis nálam. 15 éves vagyok, lány, és 180 cm. Most kajak..hogy néznék ki egy 150 cm-s sráccal? :D
Nekem nagyon bejönnek a magas pasik, fõleg h én is 177centi vagyok.. Ha amúgy minden belsõ tulajdonsága rendben van, és jol elvagyunk, akkor tök jó. 16l
Szerintem ez csak elõny lehet :) 176 cm vagyok, párom 185. Amikor magassarkút veszek fel, már feszélyezni. :D Engem nem zavarna, ha 2 m felett lenne :D Sõt! :D Szóval ez miatt ne aggódj ;)
Nagyon sok mindentõl függ. A húgomnak kétméteres barátja van, és azért elég furcsa vele beszélgetni. Fõleg hogy az én párom nincs 170 centi :D Na õk ketten egymás mellett finoman szólva is mókásan festenek :D Igazság szerint nekem még nem volt ilyen magas barátom, a mostani elõtt mindenki 180-190 centi között volt. Furcsa lenne egy még 20 centivel magasabb sráccal járni. Bár elõször a párommal is fura volt, mert vele meg egymagasak vagyunk, de megszoktam és idõvel megszerettem, hogy nem kell folyton pipiskedni. Csak az kár, hogy így magassarkút nem hordhatok, mert zavarja. Na ez melletted nem lenne gond :) bár akkor meg lehet, hogy a lábam fájna folyton.
Minnél magasabb a pasi, annál kisebbnek látszik a micsodája, és minél alacsonyabb, annál nagyobbnak tûnik a kukaca!
Azért a több mint 2 m az durva! jól kigyurod magad úgy nézel ki mint hulk!:) Lenék én is akkora tesó:)
Teljesen mindegy mekkora vagy. És majdnem minden nõ azt szereti ha magas pasija van, most, hogy te több mint 2 vagy..nem számít. 19 L
Figyi ha a barátnöd pici állva lesz*p ... amugy szerintem nem nekem tetszene hogy ilyen magas :) .L
Fekve nem számít :P Én szeretem a magas fiúkat, de szerintem nagyon hülyén néznék ki egy 2méteres valakivel. Valamivel több, mint 1, 5 méter vagyok. De ha egyébként tetszene, egy hullámhosszon lennénk, akkor ez nem lenne akadály. Viszont van egy csomó magas lány, aki szintén nehezen talál méretben hozzáillõ fiút. Kéne nektek valami fórum.
Hát inkább legyen valaki magas mint kicsi nem?:D
A kérdező hozzászólása: Ez az állva lesz*p dolog sem új poén. Ha valaki ekkora, akkora már unja ezeket a "milyen az idõ odafennt?" poénokat... A lényeg, hogy 210-212 cm körül vagyok, nem vagyok egy kifyúrt Hulk, de azért ropi sem:) egyébként 19 vagyok
Én imádom a magas palinak :) szerintem nagyon jó neked :) .
Háát hogy õszinte legyek, nekem kimondottan bejön ha valaki magas...ha hozzá még intelligens, humoros, hasonló életfelfogású, mint én, és még sportolni is szeret, nálam nyert ügye van:D
Mivel én is elég magas vagyok, számomra csak elõnyös, ha magasabb a pasim, így legalább hordhatok mellette magassarkút, amit mondjuk egy nálam max csak 2 centivel magasabb srácnál nem tehetnék meg, mert hülyén néznénk ki :/ Én kifejezetten nálam magasabb pasikat keresek :D 19/L
imádom a magas pasikat!!! tényleg elõnyben vannak, már ha csak magamból is indulok ki ;)

Ha valaki idén jelentkezett idén felsőoktatásba, szerintetek mennyire befolyásoló tényező, hogy mit jelölt meg első helyen?

Ezt arra értem, hogy az egyetem figyelembe veszi azt, hogy neked az volt az els? megjelölt hely, annak ellenére, hogy nem neked van a legtöbb pontod. Remélem érthet?en leírtam.

Legjobb válasz: nem hiszem h érdekli az egyetemet h hanyadik helyen jelölted meg:D

nem hiszem h érdekli az egyetemet h hanyadik helyen jelölted meg:D
Ha elérted a bejutáshoz a pontot, akkor felvesznek és kész!
honnan veszitek ezeket a baromságokat???? senki nem veszi figyelembe, hogy hányadik helyen jelölted a szakját. alapból a felvételi eljárás módja sem teszi ezt lehetõvé.
A kérdező hozzászólása: Bocs Fõnök! Én is úgy olvastam, korábban nem hallottam errõl, ezért furcsáltam. És innen jött a kérdés!
Az egyetem nem tudják hányadik helyen jelölted meg õket.

Valaki leírná nekem pontosan, hogy felvételinél mit is befolyásol az, ha elsõnek jelölök valamit?

Az érdekelne leginkább, hogy ha elsõnek jelölök valamit, és felvennének, de mondjuk még 50 ember jelölte másodiknak, akiknek jobb pontjaik vannak, akkor õket veszik fel, vagy elsõsorban az elsõnek jelölõket?

Legjobb válasz: Nézd meg hogyan alakul ki a ponthatár, és akkor rájössz, hogy butaságot kérdeztél - ráadásul nagyon jó, ha az ember tisztában van a dolgokkal. A ponthatár a jelentkezõk pontszámából adódik ki. Aki elérte a ponthatárt, azt felveszik, aki nem, azt nem. Nincs olyan, hogy több pontod van mint a ponthatár, mégsem vesznek fel... A sorrend egyedül azt befolyásolja, hogy ahová elõször bejutsz, oda kell menned, és nem választhatsz ha több helyre is felvennének.

Nézd meg hogyan alakul ki a ponthatár, és akkor rájössz, hogy butaságot kérdeztél - ráadásul nagyon jó, ha az ember tisztában van a dolgokkal. A ponthatár a jelentkezõk pontszámából adódik ki. Aki elérte a ponthatárt, azt felveszik, aki nem, azt nem. Nincs olyan, hogy több pontod van mint a ponthatár, mégsem vesznek fel... A sorrend egyedül azt befolyásolja, hogy ahová elõször bejutsz, oda kell menned, és nem választhatsz ha több helyre is felvennének.
kommunikáció és médiatudomány (ANK) 2012/Á. "Én úgy tudom, hogy ide 45 a keretszám." Azok alapján amit a felviben látsz biztos lehetsz benne hogy nem 45 volt a keretszám, ezért vettek fel 74 embert. Pont azért maradt alacsony a ponthatár mert nagy volt a keretszám. "De van egy másik is, amit nem értek:kommunikáció és médiatudomány (ANA) 2013/Á. Hogyhogy 0 embert vettek föl? Ennyien nem érték el a pontot?" Utóbbi már ás tészta. Ugyanis a 2013-as eljárásban vezették be ezen a szakon azt hogy az állam elõre meghúzta a ponthatárt még 2013 februárban 455 ponton, aki ezt nem érte el azt államira nem vették fel ezért 0 a felvettek száma, de csak államira ha megnézed fizetõsre felvettek 40 embert szintén 240 pontos ponthatárral.
A kérdező hozzászólása: A sulit kihagytam, bocs! Károli Gáspár Református Egyetem, BTK.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na jó. Linkelem mire gondolok: [link] kommunikáció és médiatudomány (ANK) 2012/Á. Én úgy tudom, hogy ide 45 a keretszám. Bár nem tudom, 2012-ben mennyi volt, de most biztos 45. De akkor hogy maradhatott a ponthatár 240, ha 74-et vettek föl? (vagy hetven valamennyit) Emelkednie kellett volna nem? De van egy másik is, amit nem értek: kommunikáció és médiatudomány (ANA) 2013/Á. Hogyhogy 0 embert vettek föl? Ennyien nem érték el a pontot?
Ha 240 volt a ponthatár, akkor mindenkit, akinek volt ennyi pontja és megjelölte, felvették.
Kérdezõ 2-vel ezelõtti kérdésedre igen.. Másik kérdésdere..elnéztél valamit linkeled mire gondolsz..
A kérdező hozzászólása: Nem értem, mert van olyan hely, ahova 45 a keretszám, 75 embert vettek fel és 240 maradt a ponthatár felvin.
A kérdező hozzászólása: Tehát, amire a felvi azt írja, hogy tavaly a ponthatár 240 volt, az azt jelenti, hogy mindenkit felvettek, aki ezt elérte?
igen
A kérdező hozzászólása: Tehát ezt úgy kell érteni, hogy van egy szaknak egy keretszáma, mondjuk 50. Ez azt jelenti, hogy az 50. legjobb pontú jelentkezõ pontszáma lesz a ponthatár? És ha azt meghaladom akkor biztos, hogy felvesznek?
Ezt más szempontból kell nézni. Meghúznak egy ponthatárt, ha azon belül vagy és elsõ helyen jelölted meg, akkor oda vesznek fel. Ha második helyen jelölted meg, akkor csak abban az esetben vesznek oda fel, ha az 1. helyre nem jutottál be. A nálad magasabb pontszámot elérõk, de 2. helyen megjelölõket csak akkor veszik fel, ha az 1. helyre nem jutottak be. A kérdésedre a válasz, hogy az általad megjelölt ragsorban nem másokkal vagy elõnyben vagy hátrányban, hanem önmagad számára állítasz fel egy listát, hogy hova szeretnél jobban bejutni. Tehát, ha valakinek magasabb pontszáma van mint neked, akkor csak abban az esetben nem kerül be a "te" szakodra, ha õt már felvették oda, amit elõbb megjelölt. Ha nem, akkor õ még mindig kiszoríthat.
Az az 50 ember, akik másodiknak jelölték, és jobb pontjaik vannak, mint neked, csak akkor elõznek meg téged, ha nem veszik fel õket az ÁLTALUK elsõként jelölt helyre.
Ahova eléred a ponthatárt, oda felvesznek. Ha az elsõ helyen beírtra éred el, akkor oda vesznek fel. Ha oda nem éred el, viszont a 2.-nak beírtra igen, akkor a 2.-ra és így tovább, ebben a sorrendben. A többiek pontszámai meg jelölései számodra nem érdekesek. A ponthatárokat úgy állapítják meg, hogy eldöntik, hány embert akarnak felvenni, mondjuk 50-et, és a legjobb pontszámtól lefelé haladva az 50. ember pontszáma lesz a ponthatár.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm szépen a segítséget!

Azt szeretnem megtudni hogy valaki bovebben elmondja nekem hogy ha a kutyaban sok a bolha vagy kutyakojokben befolyásolhatta vagy befolyasolja a noveset s fejlodeset. Es mit okoznak? Mien táplálékkal hozhatja rendbe magát?

Legjobb válasz: Ahol bolha van, ott féreg is van. A bolha kölyöknél akár vérszegénységet is okozhat.A férges kutya sem fejlõdik rendesen. Fokozatosan jobb minõségû táp, vagy vegyes koszt és immunerõsítõ.

Ahol bolha van, ott féreg is van. A bolha kölyöknél akár vérszegénységet is okozhat.A férges kutya sem fejlõdik rendesen. Fokozatosan jobb minõségû táp, vagy vegyes koszt és immunerõsítõ.
Elõzõhöz még ennyit: No meg persze nem ártanak bolhátlanítani a jószágot elsõ körben.
A kérdező hozzászólása: a bolhairtás megvolt ! hanem milyen kajával tudom eszeszedetni % felnövelni s erje utol magát ? kutya faja : Közép Ázsiai juhász !

Mit szóltok hozzá, hogy az RTL KLUB visszaküldi Prolivért a Való villába? Mi értelme van így a játéknak, ha befolyásolja majd a bennmaradt lakókat?

Miért kellett az amúgy is lezsírozott Alekosz gy?zelmét segíteni ?

Legjobb válasz: Azt, hogy nevekkel nem poénkodunk, mert nagyon szánalmas -.-

Azt, hogy nevekkel nem poénkodunk, mert nagyon szánalmas -.-
ja és amúgy megérteném ha visszamenne, mert õ igazi játékos volt, nem olyan szánalmas nyomorult gerinctelen mint mondjuk béla vagy anikó
honnan veszed, hogy visszamegy te nagyon okos? max. 1-2 napra egy feladat erejéig visszamegy, ennyi... de játékosnak egész biztosan nem.
tenyleg. k.vara poenos volt mikor egy adasba 66x elmondta hogy mennyire kanos. majd szetrohogtem magam.:| a franc se tudja mit lehet benne szeretni.
ja és áruld már el nekem a kis agyad szerint miért lenne elõre lezsírozott Alekosz esetleges gyõzelme? mikor a fél országnak õ a kedvence a másik fele meg nem néz VV-t, a többi lakó meg elenyészõ. nyilvánvaló hogy alekosz imádják, ebben semmi zsírozás nincs, az lenne a furcsa és bunda ha nem Alekosz nyerné. -.-
A kérdező hozzászólása: A villában meg Olivérke poénkodott a legjobban a nevekkel !
mit befolyásol te okos mondd már meg? bezzeg Bécikéhez hetente bemehet a barátnõje, meg LL Junior meg Kasza tibi mikor bent voltak csomó infót nyomtak nekik. szavaztál volna a kis Gigi ribire, akkor mehetett volna õ.
Ja segittené Alekoszt az biztos. Bocs az offért:utolsó te valamit le tudsz normálisan irni?mert látom, hogy ilyen semmiségen felhuzod nagyon magad, a vv miatt teszed tönkre az egészségedet:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!