Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az arab országokban (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok erről a videóról?

http://www.youtube.com/watch?v=4J7s1jm0mto

Franciák csinálták, de bármelyik európai ország csinálhatta volna, mert hasonlóak a bajok.

2

Putyin a G20 megnyitón felvetette, hogy az adóelkerülés és off-shore elleni nemzetközi egyezményre volna szükség? Van reális esélye?

Putyin a G20 megnyitón felvetette, hogy az adóelkerülés és off-shore elleni nemzetközi egyezményre volna szükség? Ti támogatnátok? Van reális esélye?

Arra hivatkozott, hogy a fejlődő országok gazdaságát nagyon rosszul érintik ezek a dolgok és ezt ki tagadná? A kérdés az, hogy a többi országot meg tudja "hatni" vagy meggyőzheti az ez elleni összefogásról?

7

A baszkok Európa legősibb népe?

Olvastam, hogy nyelvük is és genetikailag is távol állnak a később elterjedő indoeurópai népektől.

8

Ha feltámadna Hitler szerintetek milyen véleménye lenne a mai Németországról, németekről? Egyáltalán a körülötte lévő világról?

12

Mi történne ha itthon is bevezetnék a "thatcherizmus"-t?

„Nem létezik olyan, hogy társadalom. Önálló férfiak és nők vannak, meg családok.”

„mi filozófiánkban az egyénnek nem az a célja, hogy az állam szolgája legyen, hanem az, hogy kibontakoztathassa képességeit, és önmagára támaszkodjon"

9

Az usának sikerül legyőzni az al-kaidát szíriába?

12

Szomália tulajdonképpen miért, vagy mitől dőlt teljes anarchiába? És mikor lesz ott normális állapot?

Ugye Szomáliában megszűnt az állam, ha van is, semmi hatásköre sincs sehol.
Így elmondható, hogy nincs ilyen ország, hogy Szomália, csak az "egykori Szomália" területe, ahol emberek, bandák, csoportok háborúznak folyamatosan egymással.
De miért?
Mitől dőlt az ország totál káoszba, a béka segge alá?
Kenyában, meg Etiópiában is félnek, hogy ha nem rendeződik a helyzet, háború lesz.

Amúgy egy kérdés:
Az autonóm Szomáliföld-et, ami független akarna lenni, mert elege van a belháborúból, miért nem ismeri el senki? Úgy mint Dél-Szudánt.

Lesz ott valaha is béka, ha már szegények is, vagy addig fog ez folytatódni, míg Szíriához hasonlóan szépen lassan elnéptelenedik az ország?

(egyébként egy plusz kérdés: Etiópia szövetségi ország, h h nem esik szét?)

4

Charles de Gaulle és Margaret Thatcher lényegében diktátorok voltak?

És ha igen akkor milyenek? Fasiszták?

2

Margaret Thatcher miért vitatott személyiség? Miért negatív, miért pozitív személy?

4

Szerintetek Putin vezette Oroszország nyíltan homofób-melegellenes?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!