Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az arab országokban (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van ez az iszonyatos erőszak Egyiptomban?

Szinte naponta, minden egyes tüntetés után sok száz ember marad ott holtan. És még biztos nem is tudunk mindent. Nem értem, hogy a kormányerők miért és hogy tudnak ilyen gátlástalanul legyilkolni százakat, ezreket, csak azért, mert tiltakoznak. De mondjuk a tiltakozókat se teljesen értem. Miért annyira fontos nekik a tiltakozás, ha tudják, hogy jó eséllyel többet sose mennek haza.

Csak egy elrettentő példaként csatolok egy mostani hírt. (A videó már nem látható, mert közben törölték.)


8

Franciaország vagy Németország jelentősebb hatalom?

5

Ki volt doktor Robert Ley?

Ki mit tud róla ?

1

Nyugat-Európában mi az oka, hogy ilyen divatosak a szélsőbaloldali eszmék?

Főleg ezekre gondolok:anarchizmus, kommunizmus ,eurokommunizmus ,marxizmus.

Sokszor túlzásokba is esnek és szétverik a fél várost.

4

Sok ország miért változtatott nevet?

Burma-Mianmar
Sziam-Thaiföld
Perzsia-Irán
Ceylon-Sri Lanka

4

Mit gondoltok az Egyesült Államok külpolitikájáról?

4

Mi történik Egyiptomban, és miért? Mi lesz a következménye?

13

Ha Moldova csatlakozna Romániához, mit tennének a nagyhatalmak?

6

A románok és a szlovákok, hogy tudták elérni, hogy eltűnjenek a különböző népcsoportok a területeikről, mi pedig Trianonkor sem és most sem tudjuk ezt megoldani?

Ugyan még nem sikerült 100%-ban a tervük, de jelentősen csökkentették a kisebbségek számát az elmúlt 90 év alatt nekünk pedig 500 év alatt csak azt sikerült elérnünk,hogy megduplázódtak majd a területink jelentős részét elvesztettük többek között emiatt.
Tudom, ők kitelepítgettek meg sok más intézkedést hoztak annak érdekében,hogy román (vagy szlovák) többség legyen, de mi ilyeneket miért nem csináltunk?Tudom,hogy ku*va jó arcok vagyunk és mi nem csinálunk ilyen aljas dolgokat, de ennek meg is van az eredménye, több száz éve magunk alatt vágjuk a fát mások javára és most is ugyan ez a felfogás van,hogy "mi ilyet soha"...

8

Miért hisznek a világban vakon a zsidóknak?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!