Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az arab (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyha az európa jege alatt találnak életet ilettve talán értelmeset akkor tudósítják a világot vagy pedig titokként kezelik mert káosz lenne?

16

Az EU miért nem elég európai ember központú?

Nagyon hiányoznak ezek az értékek belőle.
Nem tartja tiszteletben az európai embereket.

Itt van ez a menekült dolog.

Én abban a városban élek, ahol van egy menekülttábor, nyílt rendszerű.

Egyre több menekült , illegális bevándorló érkezik az országba és muszáj átengedni őket a határon Brüsszel parancsára , meg valami bugyuta elvek miatt.

Kedves brüsszeli bürokraták azzal nem foglalkoznak, hogy ezzel nagy terheket tesznek a befogadó ország vállára és nem csak anyagi terhet.
Anyagit is , mert nekünk kell őket eltartani, a másik teher, hogy megnövelik a bűnözési rátát meg molesztálják az embereket, főleg a nőket.

Ezért ezt az egész EU nevű szervezetet nem tartom euróapai központúnak , mivel nem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz azokkal akik mondjuk egy városban élnek ezekkel az igencsak eltérő kultúrájú menekültekkel.

A lényeg, hogy be kell engedni, "humanitás".
És, akkor hol a humanitás amikor csak galibákat okoznak?

6

Az USA-ban milyen megfontolásból lettek bizonyos városok egyes tagállamok fővárosai?

Ezt azért nem értem, mert ha belegondolok, akkor pár darab elég furán jön ki.
Érthetőbben:
pl:

New York állam fővárosa nem New York, hanem Albany. De miért?

California állam fővárosa Sacramento. Pedig ott van Los Angeles, San Francisco is.

Nevada fővárosa Carson city, és nem Las Vegas.

Illionis állam fővárosa nem Chicago, hanem Springfield.

Florida állam főrávosa nem Miami (vagy Jacksonville ha már az a legnagyobb), hanem Tallahassee.

stb stb.

Csak érdekel.
Hogy hogy nem a legnagyobb várost nevezik ki tagállam fővárosnak? Vagy ha nem is a legnagyobbat, hanem a legjelentősebbet. Én el nem hiszem, hogy Albany jelentősebb New York-nál. Vagy Los Angeles/San Francisco Sacramento-nál. Vagy amikor létrehozták ezeket a tagállamokat, mi alapján döntötték el, hogy mi lesz a főváros?

7

A balliberális média miért uszítja állandóan a feketéket, romákat a fehérek ellen? Ez miért érdekük?

Ezt már Magyarországon is megtapasztaltuk, amikor a magas bűnözés miatt járőröző Magyar Gárda felvonult, akkor sem a helyi fehéreket kérdezték, hogy miért volt erre szükség, csak a "rettegő, állandó félelemben élő" cigányokat mutatták be. Arról hallgattak, hogy a magyarok már templomba se mehettek el, mert ha magára hagyták a házat, azt azonnal kifosztották.
Amikor romákat ítéltek el rasszista támadás miatt, akkor is tiltakoztak, hogy ez lehetetlen, a törvényt a cigányok védelmében hozták meg, csak a fehérek lehetnek rasszisták.

Most pedig a Zimmermann-Martin esetnél is úgy számolnak be az esetről, hogy a fehér (valójában mesztic) polgárőrnek gyanús volt a fekete fiú, ezért követte és lelőtte.
Egy fekete kisfiúnak próbálják bemutatni, a médiában általában egy 13 évesen készült képet mutatnak:

17 éves korában:

Arról hallgatnak, hogy előtte dulakodtak, a fekete fiú felülkerekedett rajta, a földre teperte a polgárőrt (ezt egy szemtanú is igazolta), a fejét ütötte, súlyos sérüléseket szenvedett, így lőtte le. A törvényszéki szakértő is megállapította, hogy a lövés alulról érte a srácot.

Most az ítélet után, amikor felmentették Zimmermannt, a fehérekből (5/6) álló esküdtszék rasszizmusáról írnak.

5

Lehet azt mondani Putyinra, hogy kommunista?

Szerintetek milyen Putyinnak a politikája ?

10

Mi a baja az embereknek a zsidó politikával?

31

Miért van az, hogyha a brit királyi családról van szó valamiben akkor az körül van rajongva, de ha pl belga királyságról akkor semmi? Ma új királya lett Belgiumnak és csak egy fél perces riportot szántak neki.

6

Hazánk melyik országokkal van jó viszonyban, mint például a görögökkel?

6

Szerintetek tényleg csökken a bűnözés a nyugati világban?

http://444.hu/2013/07/19/fogy-a-bun/

7

Az észak-afrikai országok hogyan viszonyulnak az illegális bevándorlókhoz? Ott ez mennyire probléma?

Mindig csak Európáról beszélünk, de a Szaharából és délebbről származó emberek ahhoz, hogy Európába jussanak általában az észak-afrikai arab országokat özönlik el.
Már ott is sokkal magasabb az életszínvonal, mint délebbre.

Ez a térkép alapján a térség államaiban (Marokkó, Algéria, Egyiptom, Szaud-Arábia) nagy a rasszizmus.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!