Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az arab (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Románia Ceaușescu idejében szegényedett el?

Vagy előtte is szegény ország volt?

5

Miért tartják a szlovákok Csák Mátét nemzeti hősnek? Hiszen a szlovákok csak a török hódoltság után települtek be. Miért hívják Szlovák Máténak?

22

A magyarokat miért szokták mongolnak nevezni?

Elsősorban a románok és a szlovákok, újabban azt skandálják,hogy Lia,Lia,Mongólia (mármint a románok) de nem értem...gondolom arra utalnak,hogy keletről jöttünk, de akkor ez azt is jelenti,hogy ennyire tisztában vannak a történelmünkkel?Mert mondjuk nem úgy néz ki, de én nem tartom sértőnek ha azt mondják rám,hogy mongol.Mi ebben a sértő?Inkább lennék mongol mint román vagy cigány, tehát...de ez egy olyan szintű sértésnek tartom mintha azt mondanák rám hogy te francia, szóval értitek...vagy Romániában ennyire lenézik a mongolokat,hogy hozzájuk hasonlítanak?

9

Szíria át fogja adni a vegyi fegyvereit?

6

Ha Asszad maga a Sátán, akkor miért támogatja őt a szír nép és a hadsereg?

9

Melyik Európa legveszélyesebb országa, országrésze?

Hol a legrosszabb a közbiztonság?

Csak a szűkebb Európára gondolok, a kaukázusi köztársaságokat (Dagesztán, Csecsenföld) ne vegyük figyelembe.

5

Magyarország és Lengyelország közt milyen a viszony?

3

Az usa mennyi penzt invesztal afganisztanba? Nem terheli meg a folyamatos haboru?

5

Miért nem támadják meg Szíriát?

Már hetek óta nem tudja eldönteni az USA és az EU, hogy mit csináljon. Ha annyira fontos lenne nekik a szíriai emberek, már a gáztámadás után másnap odamentek volna. Kezdem azt hinni, hogy a líbiai és hasonló csetepaték csak arra jók, hogy szívassák azt embert és emeljék a benzinárat. A sok idióta meg azt hiszi, hogy most lesz a 3. világháború.

4

Ehhez hasonló videók tömkelege van fent a szíriai háborúk eseményeiről. Ezeket nézve van még, aki ellenzi Szíria megtámadását?

http://theync.com/page.php?p=search&s=syria

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!