Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az arab (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen hatással lenne a világ kormányaira, ha egyszer csak leszállna egy idegen civilizáció küldöttségét hordozó csészealj az ENSZ székházához, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot?

Mi lenne ha baráti lenne, mi lenne ha ellenséges lenne?

5

Nyugat Europaban nincs sok tavol keleti, azsiai bevandorlo? Szinte soha nem hallani roluk.

Gondolok itt vietnami, kinai, koreai-akra. Mindig csak a fekete, arab bevandorlokrol hallunk. Miert nem mennek ezekbe az orszagokba (Anglia, Franciaorszag, Nemet)?

11

Ez mit mond 19:04-től 19:46-ig?

http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0 héberül kiejtés szerint és magyarul ? fontos .!

5

Svédország a problémás bevándorlókat miért nem dobja ki az országból?

Svédországban a muszlim bevándorlók követik el a bűncselekmények 85%-át, plusz Svédországban a legnagyobb a nemi erőszak aránya.
Tőlünk sok cigány is odamegy.

Svédország miért nem hajítja ki az ilyen problémás egyedeket? Miért jó nekik, hogy hagyják? Vagy a svéd társadalom is olyan mint a magyar, hogy elnéznek nekik mindent, mint mi a cigányoknak?

3

Ukrajna nem akar csatlakozni az Európai Unióhoz?

5

Norvégiában mennyire van gond a bevándorlókkal?

Norvégiában kb 660ezer bevándorló él, rengeteg országból.
Mennyi baj van velük?

Sok, kevés?

És az iszlám?

24

Nem sikerült a halálcsillag terv az USA-ban?

http://www.origo.hu/techbazis/20130112-nem-epit-halalcsillag..

Én is aláírtam volna ha amerikai lennék.

3

Afrikai kommunizmusról irna valaki?

Afrikai kommunizmus történetéről egy pár sorral, ha valaki megtisztelne annak nagyon hlás lennék! vagy link is megteszi!

3

Melyik EU tagállamban a legrosszabb a közbiztonság?

Nekem Franciaország ,Bulgária a tippem.

9

Európán belül mely országokban adóztatják meg a minimálbért?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!