Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az arab (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megérdemelte Barack Obama a Béke-Nobeldíjat?

2009. októberében kapta, pár hónappal az első elnöki beiktatása után. Ezen többen meglepődtek, köztük nyilatkozata szerint Obama is. Akkor a díjat inkább csak a mosolyára, meg a szép szavaira kapta, de most már közel 5 év elteltével gyakorlatilag is megítélhető a tevékenysége. Előre bocsátom, hogy nekem nincs különösebb álláspontom erről, ezért minden véleményre kíváncsi lennék. Volt már egy ugyanilyen kérdés, akkor szinte mindenki nemmel válaszolt, de azóta már sok idő eltelt.

11

Lengyelországban csak most törölték el a halálbüntetést?

http://www.origo.hu/itthon/20130828-lengyelorszagban-eltorol..

Persze, csak háború idején volt engedélyezve.

1

Ha az USA megtámadja Szíriát, akkor magyarok is belesodródnak a háborúba?

és ha igen melyik oldalon

19

Ausztriában iskolai beiratkozásnál mivel igazolhatom magam ha lejárt a személyi?

Van vezetői engedélyem, lakcímkártyám, de nem tudom, hogy az iskola elfogadja-e.
A személyim ki van lyukasztva.

Kétségbe vagyok esve. Valami megoldás?

8

Szerintetek a harmadik világháború felé sodródunk?

Tudom, hogy minden egyes nappal egy harmadik nagy háború felé tartunk, de szerintem az utóbbi hónapokban különösen nagyot léptünk egy újabb imperialista konfliktus felé. Észak-Koreát megtámadhatta volna az USA, Dél-Korea és Japán megdönteni a rezsimet, hiszen meg lett volna a provokációs indok. Szíriában ismét az amerikai-orosz ellentét kiéleződik az oroszok számára fontos érdekszféra miatt. Szerintetek ez egy világháború megalapozása?

6

India utolérheti valaha Kína fejlettségét?

Mindkettő gyorsan fejlődik, de jelenleg még viszonylag nagy a különbség, körülbelül, mint Közép-Kelet Európa és Nyugat-Európa között.
A kínaiak okosabbak, viszonylag homogén a társadalom, erősebb a központi hatalom és talán több ásványkincshez, nyersanyaghoz férnek hozzá.
Indiában sok a cigányféle, sok etnikum, vallás van az országban, egy föderatív állam, viszont ez demokrácia. India további előnye, hogy ott még nem jellemző a társadalom elöregedése.

6

Szerintetek az egypólusú vagy a kétpólusú világ a jobb?

Ugye ma egyértelműen USA dominál, kénye kedve szerint foglal el más olajban gazdag országokat (Irak, Afganisztán, most Szíria).

8

Már volt lágerőrökre is "vadásznak"?

http://www.origo.hu/itthon/20130827-negyven-auschwitzi-or-al..

Kik a következők?A vasutasok?

14

Kb. milyen Szíria és Oroszország kapcsolata?

1

Oroszország, Kína, Irán mit lép egy esetleges szíriai akció után?

Egyes hírforrások már tényként közlik, hogy csütörtökön megindul a katonai akció Szíria ellen. Az USA eléggé kényszer pályára állította magát, azzal a kijelentésével, hogy ha szó szerint gáz lesz akkor a katonai akció indít. Nos a gáz mint tudjuk nagy valószínűség szerint megtörtént. Közben már Cameron brit miniszterelnök összehívatta a parlamentet a franciáknál Hollande emberkedik, sőt még a Németek is közölték, hogy kitartanak az amerikai partnerük mellett.

A kérdésem az, hogy erre mit lép Oroszország akinek egyik legnagyobb katonai támaszpontja van Szíriában, Irán aki így nagyon elszigetelődhet és persze Kína aki ki tudja miért nem nézi jó szemmel az egészet.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!