Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével az (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jelenleg mi a helyzet Szíria ügyben?

Nézegetem a külföldi adókat, az egyiken az amerikai elnök beszélt élöben, de nem megy annyira jól az angol, hogy teljesen megértettem volna. Azt is mutatták hogy Szíriában már tele vannak a menekült táborok. Mi a helyzet most?

3

Ha az USA megtámadja Szíriát, akkor Irán tényleg atombombát dob le New York-ra meg Washingtonra?

Ez azért elég durva...és mi lesz Izraellel? Azok meg Iránnak mennek?

10

Mit gondoltok az orosz ügynöktörvényről, melynek segítségével a külföldről finanszírozott jogvédő szervezeteket tudják kontroll alatt tartani?

http://hvg.hu/vilag/20130906_ismert_jogvedo_lelepett_oroszor..

Én jónak találom a törvényüket ,ezek ilyen Helsinki Bizottság ,meg Amnesty International féle szervezetek.Több kárt okoznak , mint hasznot.
A másik, hogy külföldről vannak finanszírozva amely veszélyes lehet , akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet.

2

Nem igazán vagyok tisztába a külpolitikával, valaki le tudná írni, hogy Obama miért akarja lebombázni Izraelt?

7

Lehetseges, hogy Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten, (papiron)... DEEEE mégis kevés barátja van. Miert?

9

Mit gondoltok erről a videóról?

http://www.youtube.com/watch?v=4J7s1jm0mto

Franciák csinálták, de bármelyik európai ország csinálhatta volna, mert hasonlóak a bajok.

2

Putyin a G20 megnyitón felvetette, hogy az adóelkerülés és off-shore elleni nemzetközi egyezményre volna szükség? Van reális esélye?

Putyin a G20 megnyitón felvetette, hogy az adóelkerülés és off-shore elleni nemzetközi egyezményre volna szükség? Ti támogatnátok? Van reális esélye?

Arra hivatkozott, hogy a fejlődő országok gazdaságát nagyon rosszul érintik ezek a dolgok és ezt ki tagadná? A kérdés az, hogy a többi országot meg tudja "hatni" vagy meggyőzheti az ez elleni összefogásról?

7

A baszkok Európa legősibb népe?

Olvastam, hogy nyelvük is és genetikailag is távol állnak a később elterjedő indoeurópai népektől.

8

Ha feltámadna Hitler szerintetek milyen véleménye lenne a mai Németországról, németekről? Egyáltalán a körülötte lévő világról?

12

Mi történne ha itthon is bevezetnék a "thatcherizmus"-t?

„Nem létezik olyan, hogy társadalom. Önálló férfiak és nők vannak, meg családok.”

„mi filozófiánkban az egyénnek nem az a célja, hogy az állam szolgája legyen, hanem az, hogy kibontakoztathassa képességeit, és önmagára támaszkodjon"

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!