Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen különbség van egy magyar és egy uniós politikus között?

6

Miért van az, hogy az Eu-ban a Benes-dekrétumokat nem ítélik el? Mire hivatkozik Szlovákia, amivel meg tudja győzni az Eu-t, hogy nekik van igazuk? Mi miért nem tudjuk elérni, hogy töröljék el?

16

Szerintetek van valami valóságalapja annak az elméletnek, hogy a világ egyre inkább olyan egy irányba sodródik, hogy az csak egy szűk, dúsgazdag csoportnak kedvezzen?

Leginkább a Bilderberg-csoportra gondolok, ha létezik egyáltalán. Vagy a szabadkőművesek keze van a dologban?

16

Mária Terézia volt osztrák császárnő?

5

Montenegrónak miért volt jó, hogy levált Szerbiáról?

Montenegró lakosságának a 45%-a ma is szerbnek vallja magát, 43%-a montenegróinak. A többség még mindig a szerbet jelöli meg anyanyelvként, a nyelvészeknek is komoly problémát okoz, hogy létezik-e egyáltalán a montenegrói nyelv.
A függetlenséget is csak 51%-uk szavazta meg.

Montenegrónak miért volt jó, hogy leszakadt Szerbiáról? Hisz Szerbiának erősebb a gazdasága, gazdagabb mint Montenegró, meg ha már Montenegró fele szerbnek vallja magát....

6

Hogy fog végződni a szíriai polgárháború?

5

Valójában mi történt 2001 szeptember 11-ikén?

Vagy ti mit olvastok ki a készített videofilmekből, dokumentumfilmekből és a készített riportokból?

17

Mennyi igazságalapja lehet ennek a cikknek? Lehetséges a kettős adóztatás a külföldön dolgozók béréből?

Jó, tudom, véleményvezér, de hallottam ezt más máshol is.
Szerintem nonszensz.Viszont ha mégis megtörténne hogy Orbanisztán megadóztatná azokat akik a rosszból a kisebb rosszba menekültek.Akkor mi lehet a kiskapu, hogy lehetne megkerülni?Állampolgársághoz vagy csak állandó lakcímhez lehetne kötni a kötelező adózást?


6

A magyar unortodox politika is Szlovákia sorsára jut?

http://www.parameter.sk/rovat/belfold/2013/05/25/alighanem-f..

1

Európa miért ilyen kommunista?

Az egész eléggé kommunista.

Sok dolog állami kézben van , sok helyen ingyenes az oktatás az egészségügy és egyéb szolgáltatás.
Az adók hihetetlen nagyon , a nyugdíjak államiak.
Ez valami katasztrófa ,az emberek így elkényelmesednek és sosem lesznek önállóak.

Aki nem dolgozik az meg szociális segélyt kap?Minek? Na, erre sincs szükség, ez egy luxus ,csak élősködik a dolgozó népen.
Ez pedig dologtalanságra , munkakerülésre neveli a népet.

Véget kellene vetni a kommünnek.

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!