Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen velemenyetek van az RMDSZ-rol?

Rmdsz

11

Melyik európai országban van a legnagyobb ellenállás?

Hol állnak ellent legjobban a liberalizmusnak és a kulturális fertőnek?

5

Az EU parlamentben ennyire unatkoznak?

http://antalvali.com/hirek/viz-nem-oltja-szomjusagot-es-nem-..

Mi az, hogy a víz nem oltja a szomjat?

Előírták egyszer az uborkának, hogy hogy görbüljön meg. Aztán jöttek azzal, hogy nótaszóra kell fejni a tehenet, a disznót el kell altatni levágás előtt.Nem beszélve, az összkomfortos tyúkketrecről. Most már a víz nem oltja a szomjat?

10

Triesztet miért nem csatolták Jugoszláviához 1947-ben?

Sokkal jobban járt volna a város, Jugoszlávia egyik legfontosabb kikötője lett volna, megmaradt volna a hátországa, ma Szlovénia legnagyobb, legfontosabb városa lenne, Közép-Európa legnagyobb adriai kikötője.

Ehelyett, egy sokadrangú, hátország nélküli, elsatnyult kis olasz kikötő lett belőle. Amire az olaszoknak igazán semmi szükségük nem volt.

A lakosság egy része szlovén volt, a környéke meg teljesen az.

4

Székelyföld végül nem fog autonómiát kapni?

12

A Nyugat, USA-val az élen miért szól bele állandóan Oroszország ügyeibe?

19

Nem nevetséges ez a texasi eset?

http://index.hu/kulfold/2013/08/13/tizeves_lanyt_vadolnak_ne..

Rögtön felvetődött bennem, hogy vajon ezek ott normálisak-e ilyenkor, mikor ilyen törvényeik vannak? Egyáltalán nem azt bánom, hogy ott simán lecsukják a kiskorú bűnözőket is, míg nálunk gyerekcsínynek számít, ha halálra verik a "kis lurkók" az öregasszonyokat a falun, de egy 10 éves lány mégis hogy tud megrontani egy 4 éves kisfiút? Ez nevetséges, ilyenkor még valószínűleg ki se alakult nála az a szexuális gondolkodás, amivel megronthatta volna, ráadásul még ha a cselekedet maga annak is minősülne, kizárt, hogy egy 10 éves lány bármilyen lelki sérüléseket okozzon egy 4 évesnek. Sokkal többet árt a 10 éves lánynak a letartóztatás, talán fel se fog épülni belőle, lehet drogos lesz ez miatt, stb. Érthetetlen

6

Melyek Európa legliberálisabb és legkevésbé liberális népei?

6

Mi lesz a Simon Wiesenthal központtal ha elfogynak a "nácik"?

3

Ha 80-as évekbeli nyugat-berlini fiatal lennél, aki 6 hónapja nem talál munkát és éppen kidobták a szülei otthonról, elgondolkoznál azon, hogy diszidálsz Kelet-Berlinbe?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!