Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni hadseregével (1 db)

Mit akar Bush elérni hadseregével az arab országokban?

Legjobb válasz: A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.

A hatalom már régen az Egyesült Államok kezében van, erre tehát nincs szüksége viszont a sivatagi háború gyakorlására annál inkább. Szaddamnak is azért kellett eltünnie mert árulni akarta az olaját, tehát olaj van elég csak nem mindegy, hogy kinek és kitõl.
Amerikának mindig kell háborút feltartani akármennyire is értelmetlen, és ezt a pénzt miatt, de ezzel õk nagyon jól járnak.
Mert Bush azt hiszi hogy õ a nagy valaki, szaudarábia pedig elpicsázza az USA-t
Hatalmat. Az arab országokban rengeteg olaj van. Ha megszerzik az irányítást, vele együtt az olajat is, ami nagyon sok dollár milliárdot jelent az USA-nak. Így nagyon sok pénzhez jutnak, viszonylag legálisan. És mint tudjuk a pénz hatalom!
Egyszerû Semmit sem akar csak az olajukat de hogy ne legyen rossz a közvélemény, békefentartó néven lövöldöz az arabokra ott az olajért.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Szovjetuniónak mi szüksége volt Kárpátaljára?

Sosem tartozott a korábbi Orosz Birodalomhoz mint a baltikum vagy besszarábia vagy lengyelország keleti fele. Ráadásul nem is egy értékes terület.

2

Miért nem lehet a bűnözőket középkori módszerekkel bűntetni?

Jó az egy dolog h modern világban élünk de csak az akkori módszerekből tanulhatnának ráadásul a többi bűnözőt is elrettentené.
vagy miért nem lehet egyszerűen lepuffantani ha tetten érik? Nehogy már a mások tulajdonát csak úgy lenyúlják a bűnözők, akinek van valamije az megdolgozott érte.

8

Mit gondoltok az EU esetleges föderatív országgá válásáról?

Mint ahogyan azt mindenki tudja, Európa országai (Oroszországot leszámítva) túl kicsik a világ feltörekvő nagyhatalmai mellett, azonban az EU gazdasága már most is a legnagyobb lenne (amennyiben egy országként néznénk), megelőzve az Egyesült Államokat, Kínát, Japánt, Oroszországot, Brazíliát, stb.

4

Mongóliát miért nem kebelezte be senki sem?

Oroszo vagy Kína simàn elfoglaltatta volna, de most is bekebelezhetnék

6

Ukrajna tönkremegy vagy fellendül, ha társul az EU-hoz novemberben?

http://hvg.hu/gazdasag/20130822_Putyin_felti_az_oroszfeheror..

A keleti iparvidékeken már tüntetések vannak, félnek, hogy tönkremennek, mivel a korszerűtlen ukrán ipar nem fogja bírnia a versenyt a nyugati versenytársakkal, így kiszorítják őket a piacról.
Ukrajnában jelenleg 8% a munkanélküliség, ez könnyen megugorhat.

Viszont ott is vannak, akik szerint az EU elhozza az európai demokráciát és jólétet.

10

Miért nem csökken a spanyol munkanélküliség?

3

Határon túli magyarok! Mit szólnátok egy ilyen "egyességre" az országotok többségi lakosságával cserébe a békéért?

Finnországban sokáig probléma volt a nagyszámú svéd kisebbség helyzete, asszimilációja, végül úgy békült ki az országban a két nép, hogy a finnországi svédek svédül beszélő finneknek vallották magukat és elfogadták, hogy Finnországban mindenki lehet svéd, de csak a négy fal között.

Ti elfogadnátok egy hasonló egyességet, hogy pl. Románia esetében magyarul beszélő románoknak valljátok magatokat és ahhoz tartástok magatokat, hogy mindenki lehet magyar, de csak a négy fal között?

6

Akkor most lesz Eurázsiai Unió?

Csak azért, mert 2 évvel ezelőtt tele volt ez az oldal, meg a hírportálok, hogy Oroszország vezetésével megalapul az Eurázsiai Unió, és Magyarországot is szivesen látnák ott.

A terv füstbe ment, vagy még mindíg tervezik? Nem igazán hallottam róla semmit sem.

Előre is köszönöm a válaszokat.

5

Közép-Európában nem jobb lenne egy nagyobb egység, mint ez a széttagoltság?

A nemzetállamok kora lejárt, és Közép-Európában meg is bukott az elképzelés.

3

Van olyan EU tagállam, ahol a külföldön élő állampolgárok nem szavazhatnak?

Nálunk még vita tárgya, hogy a külföldön élő magyar állampolgárok szavazhassanak-e és ha igen milyen formában.
Máshol ezt hogyan oldják meg?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!