Találatok a következő kifejezésre: Mit akar elérni (73 db)

Ezzel mit akart elérni valaki?

Mùlt èvben iszonyatosan elkezdett fàjni a bal làbam. Nem erõltettem, nwm ütöttem meg. Másnap anyám a kapu elõtt talált két rózsaszín fûzòszerüséget és mind a kettõn volt egy csomó. Amikor ezeket tûzre raktam, és õk elégtek, a lábam nem fájt többet. (20 l)

Legjobb válasz: Kérdezõ, egy láb bármitõl fájhat, van úgy, hogy magától. Izület... bármi okozhatja. Véletlenül is találhatta anyukád, te pedig képzelted, hogy miatta történt. De, ha nem véletlenül, akkor szerencséd volt. Az a lényeg, hogy nem fáj többet. De, hogy mit akart elérni valaki ezzel.... Ha konkrétan a "rontást" tekintem, akkor rosszat akart neked.

Kérdezõ, egy láb bármitõl fájhat, van úgy, hogy magától. Izület... bármi okozhatja. Véletlenül is találhatta anyukád, te pedig képzelted, hogy miatta történt. De, ha nem véletlenül, akkor szerencséd volt. Az a lényeg, hogy nem fáj többet. De, hogy mit akart elérni valaki ezzel.... Ha konkrétan a "rontást" tekintem, akkor rosszat akart neked.
"Utána, tehát miatta" érvelési hiba. Attól még, hogy a két "rózsaszín fûzòszerüség" (bármi is legyen az) elégetése után múlt el a fájdalom a lábadban, semmi sem indokolja, hogy a kettõnek bármi köze van egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Tegyünk úgy hogy ez a fûzõs dolog nem történt meg és iszonyatosan fáj a lábam, egyszerre pedig csak elmúl....ilyen nincs! Meg nem vagyok öreg hogy csak úgy fájjon a lábam. .....ez már szerintem más kategóriához tartozik
lehet a hugysav miatt is (ahhoz nem kell öregnek lenni csak egészségtelenül táplálkozni) + egy véletlen szemét az utcán, ráadásul kötõdnie kellet volna hozzád, ahhoz h. téged átkozhassanak meg vele (ez egy mágiai alapelv)

A melegek mit akarnak elérni ezzel a felvonulgatással?

Nem pont az ellenkezőjét érik el annak amit szeretnének, hogy elfogadják őket? Miért kell provokálni az erkölcsösebb, konzervatívabb embereket?

Legjobb válasz: Van több meleg ismerõsöm is és egyik sem vesz részt rajta. Egyikük sem öltözködik hivalkodóan, egyikük sem játssza az eszét, mint valami majom; mégis a környezetében mindenki elfogadja õket. Egyikük sem támogatja ezt a felvonulgatást, sõt, megkockáztatom, hogy van, aki közülük nem is tud róla. Szerintem nem akarnak vele semmit elérni, egyszerûen csak parádéznak egyet. Itt nem is a másságról van szó, hanem a mérhetetlen devianciáról, polgárpukkasztásról, amit legitimálnak az ott résztvevõ politikusokkal. Egyébként bárki, akinek egy kicsit több esze van, rájön, hogy ezzel nem az elfogadást fogják növelni, hanem az elutasítást.

Van több meleg ismerõsöm is és egyik sem vesz részt rajta. Egyikük sem öltözködik hivalkodóan, egyikük sem játssza az eszét, mint valami majom; mégis a környezetében mindenki elfogadja õket. Egyikük sem támogatja ezt a felvonulgatást, sõt, megkockáztatom, hogy van, aki közülük nem is tud róla. Szerintem nem akarnak vele semmit elérni, egyszerûen csak parádéznak egyet. Itt nem is a másságról van szó, hanem a mérhetetlen devianciáról, polgárpukkasztásról, amit legitimálnak az ott résztvevõ politikusokkal. Egyébként bárki, akinek egy kicsit több esze van, rájön, hogy ezzel nem az elfogadást fogják növelni, hanem az elutasítást.
Talán meg akarják dobáltatni magukat :) Érthetetlen hogy miért vonulgatnak. Intézzék el négy fal között az senkit nem zavar.
Aki konzervatív az erkölcsös? Hm... ez azért ferdít... Én abszolút toleráns vagyok, nem zavar, ha valaki meleg, semmilyen szinten, rá sem csodálkozom, ha látok az utcán egy meleg párt. Nem zavar. A felvonulás sem zavar, bár én nem tartom jó ötletnek. De mivel gyülekezési szabadság van, azt tesznek amit akarnak. Aki nem ért egyet, az ne törõdjön vele és kész. Nem kell ezen hisztizni. 20/L
Nem tudom ezzel kit provokálnak. Max azokat az erkölcsös konzervatívokat akik langyik csak nem merik maguknak bevallani és csábítja õket hogy egy szûk topban miniszoknyában kisminkelve tucctucc zenére csavargassák magukat. Én pl totál lesz'rom hogy mit csinálnak. Ha tudom hogy felvonulás van nem megyek oda. Kész.
A 4 fal között? Ilyen alapon azt is mondhatnák, hogy "mindenki lehet sváb, de csak a 4 fal között."
azt, hogy tudjanak róluk. az emberek általában úgy vannak, hogy amit nem látnak, azzal nem kell foglalkozni. ha a melegek szépen meghúznák magukat és nem feltûnõsködnének, akkor az emberek és a politikusok is csak legyintenének, amikor valaki arról kezdene beszélni, hogy a melegek jogai, meg élettársi kapcsolat, vagyonközösség, öröklés, ilyenek. az lenne rá a válasz, hogy ez alig érint valakit, nincsenek is ilyenek, nem is kell vele foglalkozni. az ilyen rendezvények, bár az tény hogy szítják az indulatokat, azt a célt szolgálják, hogy mindenki lássa, vannak ilyenek és sokan vannak. ez nem egy szõnyeg alá söpörhetõ probléma. foglalkozni kell vele.
A vonuló buzık célja a polgárpukkasztás, az õket támogató libsik célja pedig a buzulás népszerûsítése.
4 fal között, hogy lehet vonulni?
Amíg nem lesznek ugyanolyan jogaik, mint a hetero pároknak, csak addig vonulgatnak.. Az meg itt tudjuk 20 év fidesz uralom mellet (sajnos) nem lesz !
Kérdezõ, neked és a barátnõdnek felesleges vonulni, mert nektek nincsenek korlátozva a jogaitok. Nem is értem, miért ne házasodhatnának, polgári szertartást nyugodtan engedélyezhetnék. Egyébként talán pont azért ilyen provokatIvak, hogy egyszer egy évben legalább elõszedjék a problémájukat.
Konkrétan miben áll a jogaik korlátozása? Õk is állampolgárok, ugyanazon jogokkal és kötelezettségekkel.
Nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyereket, ezek a heteroknak természetes dolgok.
Hát, barátom, mert ezek a TÖRVÉNYEK, akik mindenkire vonatkozhatnak. Képzeld el, az agresszivitásra hajlamos emberek is el vannak nyomva: nem követhetnek el emberölést, súlyos- és könnyû testi sértést - mindezt tiltja a Btk. Sok agresszív van, mégse módosítjuk miattuk a Btk-t. Ez a törvény. Megszoksz vagy megszöksz. A társadalom többségének akaratához alkalmazkodik a törvényhozás. A többség pedig azt mondja, hogy házasság és gyerekvállalás férfi és nõ kapcsolatából ered, minden egyéb vállalhatatlan. Szerdai kommentemben szereplõ hasonlatot idézem: Normális helyen a többség ízléséhez alkalmazkodik a kisebbség és nem fordítva. Vagy az lenne a normális, hogy 5 dohányos telefüstöl egy termet, ahol 100 terhes nõ tartózkodik?
#22 A buzulás viszont nem természetes dolog. A házasság férfi és nõ összetartozásának szimbóluma, amióta világ a világ. Ha gyereket fogadna örökbe két buzı, az pedig kifejezetten káros lenne a gyerek fejlõdésére nézve.
23. Eszméletlenül sötét vagy, ostoba hasonlatokkal.
érvek helyett személyeskedés vitakultúrából egyes
19: minden jogod megvan hozzá, ha erre vágysz. :) engem aztán az sem izgatna... 17-es voltam
# 17: Akkor összeszedek pár heteró ismerõst és mondom nekik, hogy hozzák a barátjuk és barátnõjüket, aztán elmegyünk mi is vonaglani latex ruhában a párunkkal, szexet imitálva, sz**rá sminkelve, vallási jelképek garmadájával. Aztán ha valakinek nem tetszik, akkor rinyálunk pár sort a helyi tévének rádiónak. Így jó?
A kérdező hozzászólása: A társadalom többségét szerintem abszolút nem zavarja, ha valaki meleg, de ne menjen már ezzel az utcára egy szál tangában vonaglani, reklámozni. Otthon azt csinál amit akar. De ez az én véleményem persze. Ismerek én is meleg emberereket, õk is elítélik ezt.
A kérdező hozzászólása: Minek vonulni? Magánügy. Én se vonulok fel a barátnõmmel az Andrássy úton, hogy heterók vagyunk.
Engem nem zavarnak a hidrogénezett hajú lányok, de undorítónak tartom, hogy az utcára is kiviszik ezt és a normális emberek arcába tolják. Felháborító! Csinálják 4 fal között, de természetesen ahhoz is kérjék ki az engedélyemet elõször.
Normális helyen a többség ízléséhez alkalmazkodik a kisebbség és nem fordítva. Vagy az lenne a normális, hogy 5 dohányos telefüstöl egy termet, ahol 100 terhes nõ tartózkodik?
14- es Mikor kicsi volt a fiam (korán érõ kíváncsi gyerek volt) elmagyaráztam neki, hogy kik azok a melegek. Viszont ha valaki tangában pávatollal a seggében felvonult, akkor azt mondtam neki hogy ezek a bu..ik. Így sem érted, hogy mi a négy fal közötti elintézés ?
Bocs elnéztem 12- nek szól.
De most komolyan, kérdezném megint: mit cirkuszoltok ezen? Szerintem akit ez a dolog provokál, indulatokat vált ki benne, annak nem dobálózni kéne menni, hanem körülnéznie a saját életében. Már nem az, de ha végigvonulok az utcán engem miért zavarna, ha teljes boldog életet élek, hogy más emberek hova vonulnak, mit csinálnak, milyen ruhában teszik ezt és hogy rázzák-e a seggüket vagy sem? Ettõl hogy lehetnek egyeseknek gyilkos indulatai? Ez már beteges, emberek... Szerintem mindenki a maga dolgát intézze. ÉS írtam , hogy én személy szerint nem tartom hasznosnak a melegfelvonulást, pedig semmi bajom a meleg közösséggel, de nem is zavar, mert azt csinálnak, ami akarnak, ahogy én is. ÉS mivel UGYANOLYAN emberek, mint mi, teljesen azonos szintûek velünk, köztük is számtalan féle ember van, így megosztja õket is a felvonulás, mert van konzervatív meleg, nyílt, gátlástalan meleg, bátor, gyáva, bunkó, kedves.... satöbbi satöbbi satöbbi
Ha jól rémlik egy régi "felkelés" emlékére van a vonulgatás, ahol egy városnegyedben hetente többször összeverték a szaruk a meleg gyanús személyeket a preferált szórakozó helyeiken ... Az más tészta, hogy ha túl nagyra veszik a polgárpukkasztás szintjét, akkor ellentétest hatást érhetnek el vele.
Ok, érvek, agresszIv emberek másban kárt okoznak, persze, hogy nem hozzák törvénybe, hogy jogosan bántalmazhatnak. 5 dohányos egy teremben a terhes nõket károsIthatja a dohányzással. Egy meleg pár szerintem semmilyen kárt nem okoz másnak, ha egybe kell. Az pedig, hogy nem természetes, sok minden nem természetes, például a szõke ha és kék szem is egy genetikai mutáció.

Ezt miért csinálja velem? Mit akar elérni?

Van egy fiú aki tetszik. A legjobb barátok vagyunk (sajnos) és most összejött egy csajjal (de semmi komoly, ez biztos, mert nem szerelmes belé csak azért jöttek össze hogy legyen bn?je). És ugye én vagyok a legjobb barátja, de mindig piszkál, szívat, húzza az agyamat. Másokat nem szokott (még azt a csajt se aki tetszett neki) meg többi barátait se csak engem. Mindig. Azt tudom hogy tényleg én vagyok a legjobb barátja csak azt nem értem hogy miért csinálja ezt.

Legjobb válasz: Nem csinálja, és nem akar elérni semmit. Csak a barátod,... ennyi. De ha egyenesen megkérdezed, akkor biztosan válaszolni fog. Rajta, hajrá!

Nem csinálja, és nem akar elérni semmit. Csak a barátod, ... ennyi. De ha egyenesen megkérdezed, akkor biztosan válaszolni fog. Rajta, hajrá!
A kérdező hozzászólása: de megkérdeztem és nem mondott rá semmi értelmesetelhülyéskedte a váaszt és elterelte a szót
nem kéne beleképzelni mindenfélét a kettõtök közti barátságba. majd ha akar valami akkor jelezni fogja. elhív ide-oda, vagy szimplán eléd áll és megmondja. ne láss udvarlást abban, hogy idióta módon viselkedik veled. én pl a lány haverokkal csak ökörködni tudok.. akkor õk is mind azt hiszik akarok tõlük valamit?.... a válasz: NEM. és ez a normális. az a helyzet hogy a ti barátságotok belülrõl rohad mert egy jó fiú-lány barátsághoz az kell hogy mind 2 fél közömbös legyen a másik felé. szerintem hanyagold ezt a "barátságot" mert szenvedni fogsz csak.. vagy fogadd el végre hogy CSAK barát. de tudom tudom.. fölöslegesen tépem a szám. na mind1

Végül is mit akarnak elérni a melegek a felvonulgatásokkal?

Mert akik ott riszálják magukat az utcán, azokat még a normális életet él? meleg párok is megvetik, mivel miattuk megy a fújjolás és kapják ?k is a megjegyzéseket.

Legjobb válasz: Melegként én is ellenzem a felvonulást. Párom, akivel normális kapcsolatban élünk, szintén nincs oda érte. Bár még nem voltam kint személyesen, résztvevõként nem is akarok, de azért messzirõl szeretném megnézni, hogy mi igaz abból, amit mondanak a felvonulásról. Mindentõl függetlenül az év egy napján nem akkora tragédia ilyet látni. Pl amikor a tv-ben olyat mutatnak, amit nem akarok látni akkor elkapcsolok, de nem dobálom meg kõvel a TV-t, hogy fúú de szemétség, hogy ilyet mutat. Szintén sokan mondják, hogy milyen kellemetlen, hogy le zárják ilyenkor az Andrássy utat. De hát az, csak pár óra és nem hiszem, hogy mindenkinek pont abban az idõpontban lenne halaszthatatlan dolga arra felé. Mindent egybe véve, nem értek teljesen egyet a felvonulással, de nagy hûhót csapnak a heterók miatta. Egyébként az összes heteró villogatja a heteróságát! Csak ez számukra annyira természetes, hogy észre sem veszik. Egy meleg mért ne beszélhetne a párjáról vagy a randijáról? 22 meleg F.

Melegként én is ellenzem a felvonulást. Párom, akivel normális kapcsolatban élünk, szintén nincs oda érte. Bár még nem voltam kint személyesen, résztvevõként nem is akarok, de azért messzirõl szeretném megnézni, hogy mi igaz abból, amit mondanak a felvonulásról. Mindentõl függetlenül az év egy napján nem akkora tragédia ilyet látni. Pl amikor a tv-ben olyat mutatnak, amit nem akarok látni akkor elkapcsolok, de nem dobálom meg kõvel a TV-t, hogy fúú de szemétség, hogy ilyet mutat. Szintén sokan mondják, hogy milyen kellemetlen, hogy le zárják ilyenkor az Andrássy utat. De hát az, csak pár óra és nem hiszem, hogy mindenkinek pont abban az idõpontban lenne halaszthatatlan dolga arra felé. Mindent egybe véve, nem értek teljesen egyet a felvonulással, de nagy hûhót csapnak a heterók miatta. Egyébként az összes heteró villogatja a heteróságát! Csak ez számukra annyira természetes, hogy észre sem veszik. Egy meleg mért ne beszélhetne a párjáról vagy a randijáról? 22 meleg F.
Õk azok akik vagy csak provokálni akarnak, vagy kell a megerõsítés, hogy õk állnak a "jó" oldalon.
Csak provokálják a többi embert, õk ezt élvezik. Amúgy szánalmasak.
"riszálják magukat az utcán..." Ráadásul ezt kétszer is leírod. Hááát. Láttál már budapesti felvonulást? Mondjuk, a tavalyira gondolok. Hú, nagyon kihívóan riszálta ott ám magát mindenki. Talán egyedül az a kutya, amit láttam a menetben, ahogy kajáért kuncsorgott a gazdájától. *sóhaj* Lesz ott egy-két táncolósabb egyén, a többi meg sétál, mint mindig, mint bármikor máskor. Hol riszálás ez? Besírok, hallod. Vagy San Francisco-ban jártál? Esetleg láttad a bécsi csávót, aki csak felfestette magára a rövidnadrágot? Vicc ez az egész, ilyet sosem láttam itthon. Lehet, vak vagyok..?! :/
"Végül is mit akarnak elérni a melegek a felvonulgatásokkal?" Pénzt. Méghozzá nem is keveset. Ugyanis a meleg felvonulást az esélyegyenlõségi alapok elég rendesen támogatják. És minél nagyobb a balhé, annál nagyobb az elnyomás, annál több pénzt kell ebben az országban az elfogadásra fordítani... Errõl szól ez a felvonulgatás. Bármennyire "hihetetlen".
egyenjogúságot. mint a nõknél a feminizmus. de nekem nincs ezzel gondom, de maradjanak ezzel a dologgal otthon!!! Miért kell hogy a gyerekek meg mindenki ezt lássa az ablakból. nem érdekel, hogy valaki meleg, legyen ha olyan, DE! Ne reklámozza!! mert nem ez a normális
Éljenek melegként, mit bánom én, de azt hogy a leendõ gyermekem ebben a világban nõjön fel.... Nem azért utálom a melegeket amik, hanem ahogy ráakarják erõszakolni a népre, hogy ez milyen természetes, holott k*vára nem az. Majd megint megdobálják õket és õk lesznek a szegénykék....
Szerintem meg akarják alázni a normálisan élõ, ennek a terhét viselõ melegeket és lezbikusokat. Egyértelmûen emberi mivoltuknak a lejáratásáról szól. Hogy nézzétek, ezek valójában ilyen undorító emberek, jóhogy a gyomrotok fordul ki tõle, ha meghalljátok valakirõl, akkor gondoljátok azt, hogy õ valójában ilyen, mint ezek itt a fölvonuláson. Még jó, hogy a hetero embereket nem alázzák ilyen módon, elképzelném hogy különbözõ szexpózokban vonaglanának tömegek kamionok tetején, mennyire megalázó lehetne egy normális kapcsolatban élõnek.
A kérdező hozzászólása: Besírhatsz igen, ha akarsz. De nem értik meg, hogy ezzel a normálisan élõ melegek pozitív megítélése ellen tesznek?
Kérdezõ, szerintem, a felvetésed struccpolitika. Ennyi.
Heteróként nem vagyok ellene, csak ennyi résztvevõvel nem látom értelmét. Ha lennének párszázezren, mint Bécsben és hasonlóan felvilágosult helyeken, vagy csak látszana az erõteljes növekedés, akkor más lenne a véleményem. Addig hasznosabb, ha megfogják egymás kezét az utcán, és láthatóan jelen vannak a mindennapokban, mint bárki más. Ez NEM reklámozás. 39F
"...nem vagyok ellene, csak ennyi résztvevõvel nem látom értelmét." Gyere ki, és hozd a haverokat is. Értem én, tényleg maroknyi csoport, semmi bulihangulata nincs, mint odakint, de... valahol el kell kezdeni. Magától nem kezdenek el osztódni az emberek az utcán, csak ha egyre többen úgy döntenek, na jó, kíváncsi vagyok, kimegyek.
Egyre többen, igen, ezt is írtam.

Szerintetek mit akar elérni ezzel?

Volt barátn?m elment 4 napra egy pasihoz,a jelenlegit itt hagyta,jóban vagyunk,vagy is romlott a viszonyunk most.Folyton arról beszélt h ? nem bírja már tovább a haveri körét,meg h nincs senkije,fontos vagyok neki..úgy érzem mintha próbálná kihastználni azt h én még szeretem és h keresni fogom,ha vmibe beleszólok h nem kéne ezt csinálnia akkor neki áll feljebb h nincs közöm hozzá.De a legjobb barátjának tud tekinteni,én többnek.Folyton hazudik.1 példa.Miel?tt elment mondtam neki h ne csináljon hülyeséget,ne feküdjön le a gyerekkel mert nekem az nagyon fájna,megígérte h nem teszi,és én hittem is neki,de zavart mert az utóbbi id?ben nagyon megváltozott..de kiderült h arra készül...s?t lehet h már megtette,nem tudom biztosra,azt írja h nagyon jó dolga van ott..és nem akar hazajönni,és ilyeneket mondott mindig..ha nem írtam neki egy ideig mindig írta h milyen boldog és jó nélkülem,ha meg találkoztunk sajnáltatta magát..nem értem mit akar...Valaki hasonló helyzetben? Õszinte véleményeket kérek,lányoktól nagyon,miért csinálja ezt h 3 vagy több pasival játszik? Ha kérdezek vmit letagadja...és tudja h agyalok rajta h vajon mi történt...Miért játszik velem?

Legjobb válasz: A saját kérdésed fedi a választ. JÁTSZIK VELED. Az úja köré akar csavarni, de ez csak színészkedés. Szerintem akkor teszed jól, ha nem foglalkozol vele egy ideig, próbálsz minden "hú de boldog vagyok most-ra mosolyogni és örülni a boldogságának" majd kialakul, hogy valóban akar-e valamit, vagy csak játszik veled, mert ha érdekled akkor egy idõ után épp az foglya bántani hogy "hidegen hagy téged" Ez csak egy tanács, tapasztalatom személy szerint nincs, d e egy barátnõm régen jó mókának vélte, majd amikor már nem érdekelte a srácot akkor õ volt a legjobban kiakadva...

A saját kérdésed fedi a választ. JÁTSZIK VELED. Az úja köré akar csavarni, de ez csak színészkedés. Szerintem akkor teszed jól, ha nem foglalkozol vele egy ideig, próbálsz minden "hú de boldog vagyok most-ra mosolyogni és örülni a boldogságának" majd kialakul, hogy valóban akar-e valamit, vagy csak játszik veled, mert ha érdekled akkor egy idõ után épp az foglya bántani hogy "hidegen hagy téged" Ez csak egy tanács, tapasztalatom személy szerint nincs, d e egy barátnõm régen jó mókának vélte, majd amikor már nem érdekelte a srácot akkor õ volt a legjobban kiakadva...

Mit akar elerni ha szakitas utan direkt bosszant es bant?

3,5 evig jartunk, az exem kezdemenyezte a szakitast. Akkor azt Mondta hogy meg szeret, de muszaj szakitanunk mert nem mukodik a kapcsolat mar. Azota viszont folyamatosan es nyilvanosan szivat, bosszant es bant, szoban is, de inkabb tettekkel. Miert lehet ez? Ha nem kellettem neki, akkor miert csinalja ezt? Tudja, hogy meg mindig szeretem... 21/L

Legjobb válasz: pont ezt akarja kihasználni... vagyis ebbõl nekem ez jön le. élvezi, hogy megteheti. De meg kell próbálni túl lépni ezeken, aztán felhagy vele, mivel látja, hogy immúnis vagy a dologra!

pont ezt akarja kihasználni... vagyis ebbõl nekem ez jön le. élvezi, hogy megteheti. De meg kell próbálni túl lépni ezeken, aztán felhagy vele, mivel látja, hogy immúnis vagy a dologra!
Vagy esetleg így akar kiábrándítani magából?! (Persze elég b**nkón csinálja) Nekem egyszer volt egy "kapcsolatom" ahol a srác ugyan ezt csinálta szakítás után...Õ kezdeményezte hogy menjünk szét, pedig Õ hu de mennyire szeret...aztán jött a r***ncozás és hasonlók...szó szerint lehordott állandóan a sárga földig, volt hogy csak azért hívott fel telón hogy elmondja, hogy mennyire egy kamus k**va vagyok (ezt azért mondta mert szerinte hazudtam, hogy menstruálok, amikor megakart fektetni) és hasonlók...aztán bevallotta hogy csak kiakart ábrándítani magából...hát sikerült is hála a jó égnek...

Most ezzel mit akar elérni?

hogy 1 hónapja szakitottam bn?mmel elötte ment el a gyerek is amit ? akart a legjobban mert annyira szeretett engem mármint ezt mondta 2,5 évig voltunk együtt és most 1 hónap után más csávóval van és azt mondja ,h már ?t szereti. Akit 3 hete ismer..Próbáltam én vele beszélni de még látni sem akar azt mondja..És én jöttem el t?le mikor szakitottunk egy hülyeségen.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel? Valószínûleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud õ olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, õk is érnek valamit. Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövõtök együtt.

Valószínûleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel? Valószínûleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud õ olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, õk is érnek valamit. Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövõtök együtt.
most már elbasztad rendesen, és ilyet nem is szabad tenni egy nõvel mikor elveszíti a magzatát amire régóta vágyott ráadásul. Tökéletesen jogosan leszûrte hogy nem érdemled meg õt, és valószínüleg már régebben is ismerte valahonnan a mostani fickót. Te meg maradandó sebet ejtettél a lelkén. Jobb lenne ha kivernéd õt a hülye fejedbõl. Én sosem lennék képes ilyen szituáció után elhagyni a párom. Csak sajnálni tudom õt is hogy nagy rá a valószínûség hogy már megint elkapkodva választott.
A kérdező hozzászólása: Ennyi idõ alatt õ letudja zárni az egésszet??
A kérdező hozzászólása: Persze , hogy nem zártam le mert még imádom :( csak ha idegesek vagyunk mind a 2-en meggondolatlanul cselekszünk..:s
Na jó azért ez így nem jogos. 2és fél évet nem lehet ilyen hamar elfelejteni. Fõleg ha ott lett volna egy baba is. És, hogy a srác ment el tõle??? és? Vannak ilyen kapcsolatok. Én is hetente 3szor ki akarom dobni a pasim, õ kb havonta engem, volt olyan én is berágtam és már az ágyamat is szétszedettem vele, hogy akkor elköltözöm a bnõmhöz, és õ is pakolta már össze a cuccát és ment el. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, hanem, hogy elég hirtelen emberek vagyunk, fõleg én (meg elég harcias is). De ha igazán szeretitek egymást, akkor nem az az elsõ, hogy a másik fél bepasizik. Mi is megtehettük volna, de két napot sem bírtunk egymás nélkül, így továbbra is együtt vagyunk. Azt gondolom, ha valaki szereti a másikat, és elhagyják, akkor azért csak bánkódik normális esetben. Ha meg egybõl lett valaki más az életében, akkor nem is szeretett igazán. Szerintem. Vagy hazugság, hogy szereti, és csak azt akarja, hogy szenvedj!
A kérdező hozzászólása: Még soha nemvolt ilyen nem is néztem volna el neki...mindig másnap már felhivott most nemtedte ezért 1 hét után én hivtam fel..nemtudom a nõket megérteni. háth..csak azt tudom , hogy hiába dolgozom, bulizom, nõkkel próbálok beszélgetni nem megy mert õ jár a fejembe de õ simán ezt csinálja.. köszi a választ! a második válaszolónak meg csak annyit szeretnék mondani , hogy te is lehetsz ilyen helyzetbe nemkívánom neked mert az ellenségeimnek nem kivánnám , hogy remegve ébredjen hajnalban mert az jár a fejébe , hogy akiért oda adná az életét most más ölelget.
A kérdező hozzászólása: nemtette így akartam leírni csak fáradt vok nem alszom egy ideje meg ittas is egy picit srry

Mit jelent ez: botra kotott tenyernyi ruhaanyag, kint a hatarban? Mit akar elerni vele a keszitoje?

Kinn a hatarban diot szedtem, akkor vettem eszre a bokrok es gyom kozott egy palcikra kotott piros-feher pottyos anyagot. Szerintem biztos magikus celt szolgalt, mert ugy volt odarogzitve, hogy mozogjon a szelben. Kivancsi lennek, milyen celbol tette oda valaki ?

Legjobb válasz: Érmelléki Kuglófember-riasztó, mi más. A karóra tûzött rongyoktól fél az Érmelléki Kuglófember :)

Érmelléki Kuglófember-riasztó, mi más. A karóra tûzött rongyoktól fél az Érmelléki Kuglófember :)
" Kivancsi lennek, milyen celbol tette oda valaki ?" Madárijesztõnek, jelzõkarónak, szélméréshez (lásd a reptereken a szélzsákokat).
Igen, igaza van #1-nek, mágikus madárijesztõ, mágikus jelzõkaró, mágikus szélmérõ, okkult piros pettyes rongyocskával.

Mit akar elérni a volt barátnőm azzal hogy mindenben a hátam mögött kavar?

fél éve szakítottam az akkori barátnőmmel, már új kapcsolatban van és sokan mondják, hogy boldog. egy szót se beszéltem vele azóta. de visszahallok olyanokat, hogy amikor csinál valami balhét, valami kavarást, mindig úgy akarja magát kihozni azokból, hogy engem kavar bele, mintha én okoztam volna a balhét, úgy adja elő az ismerőseinek. mindenbe belekavar, mindenbe engem képzel bele, meg ha ismeretlen számon vki felhívja már azt terjeszti hogy zaklatom, pedig fél éve szót se váltok vele. ha boldogságban él, akkor mit akar elérni ezzel, hogy mindenkinek bemocskol, kavar a hátam mögött, szemétkedik? tudja jól hogy a múltbéli hazudozásai miatt nem állok szóba vele, mert nekem abból volt elegem és most is azt kell visszahalljam hogy rólam kavar mindig. ha azt akarja, hogy szóba álljak vele, a legrosszabb utat választotta vagy mit akar? szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem csak még mindig szeret,nem tudja túl tenni magát rajtad,és új kapcsolatba lépett hogy féltékennyé tegyen,mikor meg észre vette hogy nem mûkõdik áttért a "B tervre" ez elég gyakori a lányoknál,én is lány vagyok de én nem értem hogy mér...sok ismerõsõm csinálta ezt (a volt pasijukat mindenbe bele keverték,vagy ha uj csaja volt akk szegény csaj volt mit szenvedjen..XD) szerintem vedd fel vele a kapcsolatot,hivd el és beszéljetek õszintén..mond el neki még 1x az okot amér szakitottatok és hogy felejtsen el nagyjából ennyit tudok mondani..remélem segitettem valamennyit

szerintem csak még mindig szeret, nem tudja túl tenni magát rajtad, és új kapcsolatba lépett hogy féltékennyé tegyen, mikor meg észre vette hogy nem mûkõdik áttért a "B tervre" ez elég gyakori a lányoknál, én is lány vagyok de én nem értem hogy mér...sok ismerõsõm csinálta ezt (a volt pasijukat mindenbe bele keverték, vagy ha uj csaja volt akk szegény csaj volt mit szenvedjen..XD) szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, hivd el és beszéljetek õszintén..mond el neki még 1x az okot amér szakitottatok és hogy felejtsen el nagyjából ennyit tudok mondani..remélem segitettem valamennyit
A kérdező hozzászólása: nem tudom.. az új barátja ismerõsöm face-n, a volt barátnõm már nem, mert töröltem de nem tiltottam. de mindig telerakják egymás falait szerelmes dolgokkal meg folyton egymás nyakán lógnak. szóval nem értem miért van ez
ah mondtam...féltékennyé akar tenni..mert annak ellenére hogy törölted tudsz mindent a kapcsolatukról, nem találod ezt furcsának? nem lehet hogy te is még szereted? ám bocsánat ha intim kérdés de neked van új barátnõd?
A kérdező hozzászólása: szia már nem érzek vonzalmat utána, viszont õ egy olyan lány volt aki mindig mindennek pont az ellentétét magyarázta be saját magának. már túltettem magamat rajta, de képes bemesélni magának hogy még mindig sóvárgok utána, mivel kiismertem elõtte
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõm.. hetekkel ezelõtt volt alakulóban egy, de az nem jött össze, mert nem gyulladt be kettõnk között a szikra. a volt barátnõm ezt is megtudta, utána kezdte el a kavarásait. azért csinálja hogy felfigyeljek rá? akkor se értem hogy ez mi célt szolgál ha nem akarok vele szóba állni
hát pedig ha le akarod rázni muszály lesz beszélj vele:D...hidd el egy lány nem tudja elfogadni a nem-et amig meg nem magyarázzák neki konkrétan h mér van az a nem és h ténleg nincs több esély..én is szerettem 1 srácot ..3 évig mind utánna voltam (mondjuk én nem kavartam v vlm, hagytam élje az életét de közbe tudomására adtam h én szeretem) és nem volt esélyem nálla de nem akart beszélni velem és konkrét vállaszt se adott h mér nem akar vlm lenni (ujból) és végül 3 év után rászánta magát és azóta minden szép és jó..nkm már rég más van és õ a multé..csak bennem valami nem hagyta h ugy legyen vlm lezárva h nem tudom konkrétan mi van
A kérdező hozzászólása: szia nem akarok vele beszélni, mert akkor elkezdené a színezést és mindenkinek még jobban lefestene, nagyon jól tudom milyen pont emiatt nem állok vele szóba, mert amikor mi együtt voltunk, akkor is mindenkirõl hazudozott, színezett mindent a saját maga javára és ezred része se volt igaz azokból ha beszélnék vele ugyanez lenne, lehordana, hazudozna, stb, nincs értelme beszélni vele, mert akkor is szivná tovább a véremet
hát akkor csak reménykedhetsz hogy felnõ :| ennél többet sajnos nem segithetek de sok szerencsét hogy békédet hagyjon minél hamarabb .. még azt probálhatod (ha nem csinálod már ) hogy senkivel nem beszélsz róla, ha meg valaki neki kezd vlm témának amibe õ is benne van akkor azt lezárod mert "kémeket" is tehet hogy beszéljenek vld és lht minden kis beszédbõl azt veszi le h te még szereted...
Valószínûleg egy tanító jellegû hatalmas pofont szeretne. :)

Most gondolkodtam, hogy mit kezdjek magammal, a tanulásnál mire figyeljek. Mit akarok elérni az életben. Szeretnék Amerikába vagy Londonba kiköltözni ha elvégeztem az iskolákat. Mit gondoltok?

Nem tudom,talán tudnátok tanácsod adni hogy London vagy Amerika a jobb..Egy angol nyelv érettségim biztosan lesz..de ahhoz mást is kell tanulnom.. Aki volt már kint,vagy kint él...Milyenek a körülmények,az emberek,az élet,pénz ügyek??

Legjobb válasz: Amerikába nem lehet csak úgy kimenni, Londonba igen.

Amerikába nem lehet csak úgy kimenni, Londonba igen.
A kérdező hozzászólása: Nem csak úgy kimenni akarok..
A válaszom is arra vonatkozott! Turistaként kimenni nem nehéz, kiköltözni szinte lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Te honnan tudod? Voltál már kint?:)
Nem értem mi a francért akar mindenki érettségivel a zsebében (ami itt semmit sem ér) Londonba jönni. Európa legdrágább városában nagy életcél minimálbérbõl aljamunkát végezni, ennél vannak sokkal élhetõbb helyek is az EU-n belül is.
Most ennyire nem érted tényleg? Amúgy igen, voltam már Amerikában, de nem értem, ez hogy jön ide... Zöldkártya kell a kiköltözéshez, zöldkártyát jelenleg csak házassággal vagy zöldkártyalottóval lehet szerezni. Ennyi. Ennyi ésszel ne is akarj inkább sehova menni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!