Találatok a következő kifejezésre: Mit ajándékozhatnék barátnőmnek (4 db)

Szerintetek mit ajándékozhatnék a 18. szülinapjára a legjobb barátnőmnek?

Legjobb válasz: Milyen kapcsolat,ha azt sem tudod, minek örülne az elvileg legjobb barátnõd?? (idegenek találják ki?)

Milyen kapcsolat, ha azt sem tudod, minek örülne az elvileg legjobb barátnõd?? (idegenek találják ki?)

Barátnőmnek 17. születésnapjára mit ajándékozhatnék ami nem lenne túlzás? Még csak 2 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: szerintem nyakláncot nyugodtan, azt minden lány szereti :D vagy valami más ékszert amilyet gyakran hord (karkötõ, fülbevaló..) csak mielõtt megveszed próbáld megfigyelni hogy milyen az izlése, milyeneket hord, és akkor nem tudsz melléfogni :) 17/L

szerintem nyakláncot nyugodtan, azt minden lány szereti :D vagy valami más ékszert amilyet gyakran hord (karkötõ, fülbevaló..) csak mielõtt megveszed próbáld megfigyelni hogy milyen az izlése, milyeneket hord, és akkor nem tudsz melléfogni :) 17/L
A kérdező hozzászólása: Tetszik az ötlet, köszi szépen :) Sokat gondolkoztam mert ajándékötletem az bõven van csak az a gond hogy azoknak nagy része korai lenne egy 2 hónapos kapcsolathoz. De ez tetszik :)

Mit ajándékozhatnék a barátnőmnek aki 1 évre megy külföldre tanulni?

Szeretnék neki valamit adni útravalóul, hogy ha szomórú vagy egyedül érzi magát akkor jó kedve legyen t?le, valami vicces, kreatív dolgot. Szeretek magam csinálni ilyeneket, de most nem jut eszembe semmi.

Legjobb válasz: én is utaztam egyszer egy évre külföldre tanulni, és egyik barátnöimtöl egy plüss bikát kaptam hogy ne maradjak bika nélkül a másikaktol egy közös képet.

én is utaztam egyszer egy évre külföldre tanulni, és egyik barátnöimtöl egy plüss bikát kaptam hogy ne maradjak bika nélkül a másikaktol egy közös képet.
Varrj neki egy plüssállatot:) Én nagyon örülnék saját készítésû állatkának! Nem olyan nehéz, és valami egyszerû, vicces formát válassz. Vagy kérj meg valakit hogy segítsen.


Lányok mit gondoltok a Skiny fehérneműkről? Ajándékozhatok a barátnőmnek egy nekem tetsző szettet? 25 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem együtt válasszátok ki. Mert elõfordulhat hogy neki nem tetszik, a színe vagy a fazonja, és akkor elég kínos lesz, mert ki kell cseréltetni vagy hordania kell mert nem akar megbántani téged. A fehérnemû és a parfüm az amik kényes dolgok ajándékozáskor.

Szerintem együtt válasszátok ki. Mert elõfordulhat hogy neki nem tetszik, a színe vagy a fazonja, és akkor elég kínos lesz, mert ki kell cseréltetni vagy hordania kell mert nem akar megbántani téged. A fehérnemû és a parfüm az amik kényes dolgok ajándékozáskor.
persze, simán. a skiny 10 év alatt sem kopik el.
A kérdező hozzászólása: és a Skiny mennyire elismert, szexi márka?
minõségre az egyik legjobb, de inkább a praktikumról és a kényelemrõl ismert, nem a szexiségrõl.
A kérdező hozzászólása: és melyik a szexi márka, intimissimin kívül?
A Triumph az egyik legjobb. De mivel a melltartó méret teljesen kiszámíthatatlan, jobb ha beviszed a barátnõd egy fehérnemûboltba, és azt mondod, hogy akkor most válogathat.
A skiny és az intimissimi is kommersz márkák, a hétköznapi minõség és átlagos stílus képviselõi, de szerintem nem ez fog számítani választáskor. A szexisebb vagy nagyobb márkák elég drágák, és gondolom nincsenek felesleges tízezreid egy fehérnemûre. :) Amúgy simán vehetsz fehérnemût a barátnõdnek, és nem kell parázni, hogy annyira kényes a választás, mint ahogy az elsõ hozzászóló írta. Úgyis tudod mi állna jól a barátnõdnek, olyat vegyél neki, ami felizgatna téged ha rajta van és kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!