Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak napjára a (95 db)

Mit adjak/vegyek a barátomnak szülinapjára, ha még csak 20 napja vagyunk együtt?

Bár nem rég vagyunk együtt, de valami kisebb ajándékot illene adnom, nem?:) viszont nem tudom, ilyenkor mi lenne megfelelő körülbelül...

Legjobb válasz: adj neki blowjobot annak biztos örülni fog :)

adj neki blowjobot annak biztos örülni fog :)
Szoktam sokszor ajánlani itt. Egy plüss állatkát.
Szerintem süss valamit!
Plüsst, amin szív van, meg csoki, ha tudod mit szeret, bár az étcsoki ált. nyerõ. Még szép, mégis a szülinapja lesz! Szép gesztus, biztos örülni fog neki.:)
20 nap után mondjuk mutasd meg neki magad a fürdõruháidban és kérdezd meg tõle, melyik áll neked a legjobban :D és amelyikre szavaz, abban ugorj a karjaiba
"A férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út...." :D :D :D
super pershing
Most komolyan...a te párod, te ismered, ergo neked kell tudni.
anál.

Valentin nap! Mit adjak ajándékba a barátomnak? (17 éves)

Legjobb válasz: Semmit mert ez egy ránk kényszerített ünnepnek nevezett üzleti elvárás. Ilyen ünnepünk nincs!!!! 27F

Semmit mert ez egy ránk kényszerített ünnepnek nevezett üzleti elvárás. Ilyen ünnepünk nincs!!!! 27F
masszázs, süti, vacsora, bizsu...komolyan mondom, nem hiszem el, hogy itt kell ezt megkérdezni.
Normálisan kérdezted? Milyen kérdés az, hogy "Mit adjak ajándékba a barátom?"
13-as: nem ez nem a szerelmesekrõl szól, hanem a virágárusokról. én is azok közé tartozom, aki hülyét kap a giccsáradattól, meg az amerikai ünnepektõl, ha a pulykatenyésztõknek picit több érzékük lenne a marketinghez, a hálaadást is ünnepelnénk! (egyébként rendszeres ajándékozó vagyok: akiket szeretek spontán szoktam apróbb ajándékot adni)
Ránk erõltetett üzleti elvárás..lol Te aztán jó nagy p*raszt lehetsz, ha ajándékozásról van szó :DDDD Amugy nem kell ajándékot venni, csinálhatsz is valamit.A Valentin nem arról szól, hogy dobj ki milliókat bármilyen tárgyra.Lehet szívbõl jõvõ is, mert ez a szerelemrõl, a szerelmesekrõl szól..
Bírom ezt a lázadást: "ez nem is a mi ünnepünk" , pénzkidobás blabla. Bocs, nem kötelezõ tartani elöször is.Másodszor, jó érzés megünnepelni a kapcsolatot:) Ennyi.
Szia! Szerintem mindenképp válassz vmi egyszerû ajándékot, ami nem kerül sokba, stb. és csináljatok vmi közös programot! Tudod, a fiúk (pláne nem a 17 évesek) nem rajonganak a plüssmacikért, se a szivecskés noteszekért, bóvli gyertyatartókért.... olvasd el ezt, jó kis progi-ajánlat van benne: http://www.babamama.hu/cikk/250-otlet-a-tokeletes-valentin-n..
most miért kell a kérdezõvel ilyen undoknak lenni ? bizonyára csak elírás. és egyébként sem hiszem, hogy a kis kijavításaitokkal elõrébb kerül kérdésének megoldását illetõen. nem értem, miért kell furkálódónak lenni. õ csak egy szimpla választ szeretne egy szimpla kérdésre. akkor inkább ne reagáljatok rá, ha nem tudtok segíteni neki. szerintem egyébként egy doboz bon-bon mindkét fél részérõl hatásos. persze attól függ, mióta vagytok együtt és hogy mennyire veszitek komolyan ezt az egész valentin napi felhajtást. tavaly én a barátomnak egy párnát varrtam és belehímeztem egy szívecskét. erre azonban már nincs igazán idõd, ezért javaslok esetleg valami kis díszpárnácskát. de semmiféleképpen sem plüssállatot, mert az unalmas és rendkívül snassz. vagy süss neki valami kis sütit, annak is biztosan nagyon örülne. esetleg egy közös képet kinyomtatsz és veszel hozzá egy szép keretet és belerakod. most csak ennyi jut eszembe, de remélem segítettem valamelyest. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a javítást :)
így helyes (no offense): Milyen ajándékot adjak a barátomnak?
ha megteheted 1 milka szív alakú bonbon és 1 virág ha lány vagy akk 1 bonbon akkor ami neki tetszik pl 1 óra :D
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem vagyok magyar.nem tudom használni a nyelvet normálisan..
úristen csak poénkodni akartam, ne vegyél mindent magadra
A kérdező hozzászólása: normálisan kérdeztem, légyszíves próbálj meg normálisan válaszolni még ha nehezedre is esik...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ mindenkinek


az orvos nem mondta?
A kérdező hozzászólása: Ti mióta próbálkoztok?Szexrõl csak annyit mondott hogy beadás után egy-két nappal húzzunk bele.
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott, hogy egy-két nappal elõtte adjam be, de azt konkrétan nem, hogy mikor!
nekem mindig napra pontosan megmondta, hogy mikor kell beadni és mikor szexelni.
Nekem órára pontosan megmondták, mikor kell beadni!!! Ultrahanggal kellene megnéznie, hogy állsz!!!

Csütörtökön dolgoztam egy napot a meló-diák által. Mikor adják oda a pénzt?

Legjobb válasz: Minden hónap 15-én van a kifizetés, de olvasd el a szerzõdésedet, abban biztosan benne van.

Minden hónap 15-én van a kifizetés, de olvasd el a szerzõdésedet, abban biztosan benne van.
Szerintem 10-én, de miért nem õket kérdezed meg?

Mit adjak enni a néhány napja kikelt kék gurámi ivadékoknak?

Legjobb válasz: Még nem adtál nekik? Ajaj... remélem még nem késõ... Szóval, keltetni kell nekik Sórákot (Artemiát). Kiegészítésnek ajánlanám nekik a SERA és a TETRA poreleségeit is. FONTOS: arra nagyon vigyázz, hogy csak nagyon rövid ideig legyen az akváriumuk tetõüveg nélkül (éppen csak annyira, amíg beszórod nekik az eleséget). Különben megfáznak. Remélem, van melegítõd. A másik: az ivadékok egy része kiemelkedõen gyorsan fog nõni. Olyannyira, hogy át kell halászni õket egy másik akváriumba. Ha nem teszed, meg fogják enni egymást.

Még nem adtál nekik? Ajaj... remélem még nem késõ... Szóval, keltetni kell nekik Sórákot (Artemiát). Kiegészítésnek ajánlanám nekik a SERA és a TETRA poreleségeit is. FONTOS: arra nagyon vigyázz, hogy csak nagyon rövid ideig legyen az akváriumuk tetõüveg nélkül (éppen csak annyira, amíg beszórod nekik az eleséget). Különben megfáznak. Remélem, van melegítõd. A másik: az ivadékok egy része kiemelkedõen gyorsan fog nõni. Olyannyira, hogy át kell halászni õket egy másik akváriumba. Ha nem teszed, meg fogják enni egymást.
A kérdező hozzászólása: Közi a választ! Egyébként kaptak már enni csak pontosan nem tudom mit adjak, mert annyira picik!
A kérdező hozzászólása: És ha megmaradnak mennyi idõ még mire akkorára megnõnek, hogy növendék halaknak való táppal lehet etetni õket?
bocsánat hogy ide írok de most szeretném pároztatni gurámiaimat de sehogy sem sikerül , neked hogy sikerült mégis? Én 1 55litresbe tettem õket (30 fok van) és teli van nõvényekkel , mit tehetek még?

Ha elmegyek otthonról mit adjak a kicsire ebben a melegben, elég egy pelenka rá? Hogy toljam, hogy ne süssön a szemébe a nap?

Legjobb válasz: Azért adj rá valami nagyon vékonyka kis ruhácskát vagy bodyt, ne süsse a bõrét közvetlenül a nap. Húzd fel a napellenzõt, és háttal legyél a napnak, úgy told. Délután 3-4 óra elõtt ne is menjetek ki, vagy 5-6 körül lenne legjobb, vagy reggel 10 elõtt, mikor még nem tûz annyira a nap. És szerezz be valami magas fényvédõ faktorú naptejet, ami hipoallergén és elviseli a baba bõre. Vigyél sok folyadékot magaddal, magadnak és a picinek is, neki a legjobb a sima víz. Csavard be a vizét egy textilpelusba, hogy ne melegedjen fel olyan hamar.

Azért adj rá valami nagyon vékonyka kis ruhácskát vagy bodyt, ne süsse a bõrét közvetlenül a nap. Húzd fel a napellenzõt, és háttal legyél a napnak, úgy told. Délután 3-4 óra elõtt ne is menjetek ki, vagy 5-6 körül lenne legjobb, vagy reggel 10 elõtt, mikor még nem tûz annyira a nap. És szerezz be valami magas fényvédõ faktorú naptejet, ami hipoallergén és elviseli a baba bõre. Vigyél sok folyadékot magaddal, magadnak és a picinek is, neki a legjobb a sima víz. Csavard be a vizét egy textilpelusba, hogy ne melegedjen fel olyan hamar.
vagy fordítva, vagy rendesen, de tegyél oda egy pelust, én így szoktam. én egy bodyt adtam.
sima ujjatlan bodyt vagy vékony trikót adnék rá, és leteríteném vékony textil pelussal vagy a babakocsit, hogy a bõrét ne érje a nap....

Hogy is van ez most? Par napja arra a kerdesemre h mikor adjak be az EDAt sokan valaszoltak, amikor kered es h 2-3ujjnyi tagulas utan nem adjak mar.

Baratnom 3 napja 5ujjnyira nyiltan ment be a korhazba es akkor is kapott EDAt. Bar nem M. o. on tortent ez. Akkor most hogy is van ez?

Legjobb válasz: igen jól tudod, ha 3 ujjnyira vagy nyitva már nem adnak, mert felesleges, onnan már "könnyebb" (bár nekem pont nem) így nem adják oda annyi idõre

igen jól tudod, ha 3 ujjnyira vagy nyitva már nem adnak, mert felesleges, onnan már "könnyebb" (bár nekem pont nem) így nem adják oda annyi idõre
engem már császározni akart a doki, ezért túllõtt EDA-val, mégis tudtam nyomni.
Más a protokoll itthon és külföldön...ennyi
Az is kérdés, hol történt.Mert vannak nyugati országok, ahol konkrétan azt csinálják amit az anyuka mond...gondolok pl Amerikára, ha ott kér valaki EDa-t, beadják, nehogy az anyuka késõbb beperelje a dokit. Amúgy itthon azért nem adják, hogy érezze az anyuka mikor kell nyomni.Mert így nagyobb erõt tud kifejteni.
Én már bõ 2 ujjnyinál sem kaptam, azt mondták, már nincs értelme.Ez Siófokon volt.

Ma kaptam egy törpepincsert, de szerintem túl fiatal 6 hetes Mit adjak neki enni és hányszor egy nap? Ha van valakinek ilyen fajta kutyusa mondhatna "jótanácsokat" Amit lehetett a szakirodalomból már elolvastam. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Komoly tenyésztõ nem ad oda kölyköt 8 hetes kora elõtt. Mert ilyenkor még szüksége van az anyjára, a tejre és a szocializálódás végett is az alomban kell maradnia. De ha már így hozzád került, nagyon vigyázz rá, rendesen etesd ha lehet NE SZEMÉTTEL (gondolok itt a párizsira, májkrémre) Tejet semmiképp ne adj neki, felnõtt korban sem ajánlott egyébként a tejcukor miatt. A legjobb ha jó minõségû kölyök kutya táppal eteted. 6 hetes kortól napi 4x megnedvesített száraz táp. Késõbb kb 6 hós kortól napi 3x 1 éves koráig. 1 éves kora után napi 2x. 10-12 hós korától mehet neki a teljes értékû felnõtt táp (Eukanuba, Royal, stb) Ha ezeket a drágább tápokat nem bírja a pénztárcád akkor etetheted olcsóbbal is, de akkor gondoskodnod kell + vitamin tablettákról, kalciumról. A kalcium bevitelt csont helyett inkább tablettával old meg. Már elviheted orvoshoz megkaphatja az elsõ oltását (ha még nem kapta meg)és lehet féreg hajtani is. Féreghajtást 6 havonta érdemes végezni, ha van benne féreg akkor 2 hét múlva meg kell ismételni a féreg hajtást. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Komoly tenyésztõ nem ad oda kölyköt 8 hetes kora elõtt. Mert ilyenkor még szüksége van az anyjára, a tejre és a szocializálódás végett is az alomban kell maradnia. De ha már így hozzád került, nagyon vigyázz rá, rendesen etesd ha lehet NE SZEMÉTTEL (gondolok itt a párizsira, májkrémre) Tejet semmiképp ne adj neki, felnõtt korban sem ajánlott egyébként a tejcukor miatt. A legjobb ha jó minõségû kölyök kutya táppal eteted. 6 hetes kortól napi 4x megnedvesített száraz táp. Késõbb kb 6 hós kortól napi 3x 1 éves koráig. 1 éves kora után napi 2x. 10-12 hós korától mehet neki a teljes értékû felnõtt táp (Eukanuba, Royal, stb) Ha ezeket a drágább tápokat nem bírja a pénztárcád akkor etetheted olcsóbbal is, de akkor gondoskodnod kell + vitamin tablettákról, kalciumról. A kalcium bevitelt csont helyett inkább tablettával old meg. Már elviheted orvoshoz megkaphatja az elsõ oltását (ha még nem kapta meg)és lehet féreg hajtani is. Féreghajtást 6 havonta érdemes végezni, ha van benne féreg akkor 2 hét múlva meg kell ismételni a féreg hajtást. Remélem tudtam segíteni.
Hat hetes kutyus fiatalnak mondható mert 6-7 hetes korától lehet elválasztani az anyjától! A konzerves kaját már simán megeszi, meg nem kell neki nagy darabos kaját adni mert attól még megfulladhat! Kis darabokra feltudsz neki vágni szalámit vagy parizert! Naponta 5x vagy 3x adj neki kaját!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek...
mi pincsereket tenyésztünk és volt olyan hogy 5 hetes korukban el lettek választva az annyuktól és semmi bajuk nem lett... szerintem a konzerv jó neki vagy száraztápot áztass neki forróvízbe és amikor kihûl egy kicsit a víz már eheti is...

Most kezdtük a kóstoltatást, 4 napja kapja babám az almapépet. Azóta alig van széklete, mit adjak Neki?

Napi 1 kiskanál almánál tartunk, amúgy csak anyatejes, 6 és fél hónapos.

Legjobb válasz: Felesleges kamillateát meg olajat adni. Az alma fog.Hagy egy darabig. Adj neki szilvát vagy barackot, vagy sütõtököt. Ezek inkább hajtósak. Ha bejön, majd keverheted almával.

Felesleges kamillateát meg olajat adni. Az alma fog.Hagy egy darabig. Adj neki szilvát vagy barackot, vagy sütõtököt. Ezek inkább hajtósak. Ha bejön, majd keverheted almával.
Reggel a kajcsi elõtt adjál neki egy kávéskanál olívaolajat. Nálam így már 2. nap sokkal könnyebben kakilt. Amúgy szerintem egyelõre hadd a gyümölcsöket, inkább próbálozz zöldségekkel. Jó a burgonya, ha héjában fõzöd meg, és utána hámozod meg. Sütõtök. Cékla. Ezek közül bármelyikkel kezdhetsz, nem vszínû, hogy székrekije lesz. Ami nagyon fog: répa, banán, alma. És ha nagyon sír és erõlködik, akkor le a pelust, és tartsd bili vagy más fölé az öledben, ezzel kicsit meggyorsíthatod és segítheted a folyamatot. Amíg szkrekis, addig kínáld a szokottnál is többször anyatejjel, mert az is nagyon jó a szreki ellen!!! Nálunk sajnos ez eltartott 1-2 hétig. De ezek a dolgok nagyon segítettek!
Védõnõ javasolta:reggel éhgyomorra kamillatea, ami nekünk bevált a szilva.Igaz nálunk nem mûködött, hogy egy kanál, meg másnap mégegy, mert ami ízlett, azt nem lehetett tõle elvenni.
nekünk a vilmoskörte vált be Hippes vagy Nestlé, meg a Frutapura körte-alma, ezek mindig beindítják a kakiját, ha székrekedése van
nekünk is volt ilyen problémánk, a megoldás: folyadék! igyon folyadékot az anyatej mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Igen, jó a meggy is! :o)
Üveges melegített szilvát adj !
A kérdező hozzászólása: Meggyet gondoltam következõ gyüminek, az jó lesz? Tuti bio, én fagyasztottam le a kertbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, próbálkozom.
Én frissen facsart narancsot adok ilyen esetben neki. 6 hónapos (elõtte alaposan meleg vízzel átmosom)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!