Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak napjára (145 db)

Ha elmegyek otthonról mit adjak a kicsire ebben a melegben, elég egy pelenka rá? Hogy toljam, hogy ne süssön a szemébe a nap?

Legjobb válasz: Azért adj rá valami nagyon vékonyka kis ruhácskát vagy bodyt, ne süsse a bõrét közvetlenül a nap. Húzd fel a napellenzõt, és háttal legyél a napnak, úgy told. Délután 3-4 óra elõtt ne is menjetek ki, vagy 5-6 körül lenne legjobb, vagy reggel 10 elõtt, mikor még nem tûz annyira a nap. És szerezz be valami magas fényvédõ faktorú naptejet, ami hipoallergén és elviseli a baba bõre. Vigyél sok folyadékot magaddal, magadnak és a picinek is, neki a legjobb a sima víz. Csavard be a vizét egy textilpelusba, hogy ne melegedjen fel olyan hamar.

Azért adj rá valami nagyon vékonyka kis ruhácskát vagy bodyt, ne süsse a bõrét közvetlenül a nap. Húzd fel a napellenzõt, és háttal legyél a napnak, úgy told. Délután 3-4 óra elõtt ne is menjetek ki, vagy 5-6 körül lenne legjobb, vagy reggel 10 elõtt, mikor még nem tûz annyira a nap. És szerezz be valami magas fényvédõ faktorú naptejet, ami hipoallergén és elviseli a baba bõre. Vigyél sok folyadékot magaddal, magadnak és a picinek is, neki a legjobb a sima víz. Csavard be a vizét egy textilpelusba, hogy ne melegedjen fel olyan hamar.
vagy fordítva, vagy rendesen, de tegyél oda egy pelust, én így szoktam. én egy bodyt adtam.
sima ujjatlan bodyt vagy vékony trikót adnék rá, és leteríteném vékony textil pelussal vagy a babakocsit, hogy a bõrét ne érje a nap....

Ma kaptam egy törpepincsert, de szerintem túl fiatal 6 hetes Mit adjak neki enni és hányszor egy nap? Ha van valakinek ilyen fajta kutyusa mondhatna "jótanácsokat" Amit lehetett a szakirodalomból már elolvastam. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Komoly tenyésztõ nem ad oda kölyköt 8 hetes kora elõtt. Mert ilyenkor még szüksége van az anyjára, a tejre és a szocializálódás végett is az alomban kell maradnia. De ha már így hozzád került, nagyon vigyázz rá, rendesen etesd ha lehet NE SZEMÉTTEL (gondolok itt a párizsira, májkrémre) Tejet semmiképp ne adj neki, felnõtt korban sem ajánlott egyébként a tejcukor miatt. A legjobb ha jó minõségû kölyök kutya táppal eteted. 6 hetes kortól napi 4x megnedvesített száraz táp. Késõbb kb 6 hós kortól napi 3x 1 éves koráig. 1 éves kora után napi 2x. 10-12 hós korától mehet neki a teljes értékû felnõtt táp (Eukanuba, Royal, stb) Ha ezeket a drágább tápokat nem bírja a pénztárcád akkor etetheted olcsóbbal is, de akkor gondoskodnod kell + vitamin tablettákról, kalciumról. A kalcium bevitelt csont helyett inkább tablettával old meg. Már elviheted orvoshoz megkaphatja az elsõ oltását (ha még nem kapta meg)és lehet féreg hajtani is. Féreghajtást 6 havonta érdemes végezni, ha van benne féreg akkor 2 hét múlva meg kell ismételni a féreg hajtást. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Komoly tenyésztõ nem ad oda kölyköt 8 hetes kora elõtt. Mert ilyenkor még szüksége van az anyjára, a tejre és a szocializálódás végett is az alomban kell maradnia. De ha már így hozzád került, nagyon vigyázz rá, rendesen etesd ha lehet NE SZEMÉTTEL (gondolok itt a párizsira, májkrémre) Tejet semmiképp ne adj neki, felnõtt korban sem ajánlott egyébként a tejcukor miatt. A legjobb ha jó minõségû kölyök kutya táppal eteted. 6 hetes kortól napi 4x megnedvesített száraz táp. Késõbb kb 6 hós kortól napi 3x 1 éves koráig. 1 éves kora után napi 2x. 10-12 hós korától mehet neki a teljes értékû felnõtt táp (Eukanuba, Royal, stb) Ha ezeket a drágább tápokat nem bírja a pénztárcád akkor etetheted olcsóbbal is, de akkor gondoskodnod kell + vitamin tablettákról, kalciumról. A kalcium bevitelt csont helyett inkább tablettával old meg. Már elviheted orvoshoz megkaphatja az elsõ oltását (ha még nem kapta meg)és lehet féreg hajtani is. Féreghajtást 6 havonta érdemes végezni, ha van benne féreg akkor 2 hét múlva meg kell ismételni a féreg hajtást. Remélem tudtam segíteni.
Hat hetes kutyus fiatalnak mondható mert 6-7 hetes korától lehet elválasztani az anyjától! A konzerves kaját már simán megeszi, meg nem kell neki nagy darabos kaját adni mert attól még megfulladhat! Kis darabokra feltudsz neki vágni szalámit vagy parizert! Naponta 5x vagy 3x adj neki kaját!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek...
mi pincsereket tenyésztünk és volt olyan hogy 5 hetes korukban el lettek választva az annyuktól és semmi bajuk nem lett... szerintem a konzerv jó neki vagy száraztápot áztass neki forróvízbe és amikor kihûl egy kicsit a víz már eheti is...

Tudnátok tippet adni mit adjak egy nagyon jó barátomnak valentin napra?

Ugye nem csak a szerelmesek szoktak egymásnak ilyenkor ajándékot adni hanem a barátok is vagyis a mi környezetünkben így van, szerintetek mit adjak neki? Egy lánynak adnám aki 15 éves.

Legjobb válasz: Ha a Barátnõdet nem Bálintnak hívják akkor ezen a napon semmit nem szoktak adni egymásnak a szerelmesek,azaz mindent amit addig is adtál az év másik napjain. 20 évvel ezelõtt azt sem tudta senki,hogy mit is jelent a Valentin nap, azaz mi is a mondandója az egész történetnek. Szerintem nagyon sokan még a mai napig sem ismerik az egész mese monda történet mondandóját. Magyar országon a Valentin napot a virág árusok "találták ki" maguk hasznára.

Ha a Barátnõdet nem Bálintnak hívják akkor ezen a napon semmit nem szoktak adni egymásnak a szerelmesek, azaz mindent amit addig is adtál az év másik napjain. 20 évvel ezelõtt azt sem tudta senki, hogy mit is jelent a Valentin nap, azaz mi is a mondandója az egész történetnek. Szerintem nagyon sokan még a mai napig sem ismerik az egész mese monda történet mondandóját. Magyar országon a Valentin napot a virág árusok "találták ki" maguk hasznára.
Plüssmaci! Azt majdnem minden lány imádja! :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak annyit mondanék hogy én nem kioktatást kértem hanem tippeket de azért köszönöm a válaszát oda írtam a kérdésbe hogy a mi környezetünkben így van. A másodiknak köszönöm de azért még várom a jó tippeket.:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); #1: Igen, a Valentin napot Magyarországon (egybe, pszt) találták ki, a virágárusok. Még véletlenül sem egy ókorból származó ünnep, amit leginkább az angolszász országokban ünnepelnek. Mondjuk ezt tök jól elképzeltem. Egy föld alatti bunkerben összegyûltek a magyar virágárusok, hogy ördögi terveket fonjanak arról, hogy hogyan csináljanak a szerelmeseknek egy külön ünnepet. A szemetek... >_> De nem csak vitázni szeretnék, hanem segíteni is, szóval. Mivel ugye nem jártok, így szerintem valami aranyos Milka/Raffaello csoki, kedvenc virágja, vagy egy ki ékszer esetleg, valami nem olyan, ami egy kétségbeesett szerelmi vallomás. :) Én például tuti valami nagyobb doboz Raffaello-t, meg virágot adnék neki. Lenne ott nagy nyakbaugrás :) Remélem segítettem, és tisztába tettem a szerelemgyereket :D


Hogy is van ez most? Par napja arra a kerdesemre h mikor adjak be az EDAt sokan valaszoltak, amikor kered es h 2-3ujjnyi tagulas utan nem adjak mar.

Baratnom 3 napja 5ujjnyira nyiltan ment be a korhazba es akkor is kapott EDAt. Bar nem M. o. on tortent ez. Akkor most hogy is van ez?

Legjobb válasz: igen jól tudod, ha 3 ujjnyira vagy nyitva már nem adnak, mert felesleges, onnan már "könnyebb" (bár nekem pont nem) így nem adják oda annyi idõre

igen jól tudod, ha 3 ujjnyira vagy nyitva már nem adnak, mert felesleges, onnan már "könnyebb" (bár nekem pont nem) így nem adják oda annyi idõre
engem már császározni akart a doki, ezért túllõtt EDA-val, mégis tudtam nyomni.
Más a protokoll itthon és külföldön...ennyi
Az is kérdés, hol történt.Mert vannak nyugati országok, ahol konkrétan azt csinálják amit az anyuka mond...gondolok pl Amerikára, ha ott kér valaki EDa-t, beadják, nehogy az anyuka késõbb beperelje a dokit. Amúgy itthon azért nem adják, hogy érezze az anyuka mikor kell nyomni.Mert így nagyobb erõt tud kifejteni.
Én már bõ 2 ujjnyinál sem kaptam, azt mondták, már nincs értelme.Ez Siófokon volt.

Mikor érdemes már glicerines kúpot adni a babócának? Kb. másfél napja nemvolt kakija a 3 hónapos kisfiamnak, meddig várjak, mikor adjak neki kúpo, hogy ne szenvedjen?

Legjobb válasz: Szia! nem írtad, hogy mivel táplálod. Ez azért lényeges, mert a csak anyatejes babáknál másként mûködik ez a kaki dolog, mint a tápszereseknél. Én az elõbbire tudok érdemben választ adni, saját és ismerõsök, valamint orvos édesanyám tapasztalatai által. Az elsõ kb 1-2 hónapban napi több kaki is elõ szokott fordulni, utána olyan kb 2-4 hónapos kor között ez ritkul. akár 4-8 nap is eltelhet, mire kakil. Ez nem gond, ne aggódj. Ezután az idõszak után beáll majd a dolog, és olyan napi 1-2 lesz. Természetesen ez mindenkinél lehet más, de nekem/nekünk ez a tapasztalatunk. Tehát ha ebbe az enyatejes kategóriába tartoztok, akkor lehetõség szerint ne terheld õt a kúppal, attól jobban szenvedne mintha nem kakil jó pár napig. Tápszeres babáknál nem tudom hogy van ez. minden jót! 6 hónapos baba anyukája

Szia! nem írtad, hogy mivel táplálod. Ez azért lényeges, mert a csak anyatejes babáknál másként mûködik ez a kaki dolog, mint a tápszereseknél. Én az elõbbire tudok érdemben választ adni, saját és ismerõsök, valamint orvos édesanyám tapasztalatai által. Az elsõ kb 1-2 hónapban napi több kaki is elõ szokott fordulni, utána olyan kb 2-4 hónapos kor között ez ritkul. akár 4-8 nap is eltelhet, mire kakil. Ez nem gond, ne aggódj. Ezután az idõszak után beáll majd a dolog, és olyan napi 1-2 lesz. Természetesen ez mindenkinél lehet más, de nekem/nekünk ez a tapasztalatunk. Tehát ha ebbe az enyatejes kategóriába tartoztok, akkor lehetõség szerint ne terheld õt a kúppal, attól jobban szenvedne mintha nem kakil jó pár napig. Tápszeres babáknál nem tudom hogy van ez. minden jót! 6 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Naponta egyszer kap kb 120 ml anyatejet a többi az tápszer, sajnos kezd elapadni a tejcsi, de kezdetektõl fogva vegyesen evett a babóca, mert nem volt elék tejcsim. 2 hete kap már csak naponta egyszet anyatejet.
A 2. író vagyok.Elfelejtettem írni, hogy ha nehezen kakilnak, vagy fáj nekik, és inkább nem kakilnak, könnyen hozzászokhatnak a kúphoz, ezért óvatosan kell bánni vele.És maximum felet lehet adni ekkora babának.Jobbulást!
Inkább egy kis enyhe kamillateával próbálkozz, és masszírozd a hasiját pelusozás közben.Mi azt is szoktuk, hogy hanyatt fektetjük, és emelgetjük a lábát.És hõmérõzheted is, óvatosan, e azt csak napi 1-2-szer.A kúpot nekem 5 kakimentes nap után javasolták, de addig én sem vártam, a 4. nap reggelén adtam.

Ha most akarom bevezetni a közel 8 hós babám étrendjébe a pulyka- és csirkehúst, akkor hogy kell csinálni? 4 egymást követő nap? Vagy egy héten csak egyszer lehet? és mivel adjam? Hohyan készítsem el?

Legjobb válasz: Én a csirke mellét adtam a babának. Megpároltam, majd mikor mivel összeturmixoltam. Adtam pl: almával, zöldborsóval, paradicsommal, karfiollal. Mivel le lett turmixolva, könnyen tudta enni. Szerintem annyiszor adj neki, ahányszor elfogadja. Nincs erre szabály, hogy mennyiszer kaphat. Ha ízlik neki, akkor meg pláne! Késõbb már kombináltam hús-sajt-zöldség keverékét is.

Én a csirke mellét adtam a babának. Megpároltam, majd mikor mivel összeturmixoltam. Adtam pl: almával, zöldborsóval, paradicsommal, karfiollal. Mivel le lett turmixolva, könnyen tudta enni. Szerintem annyiszor adj neki, ahányszor elfogadja. Nincs erre szabály, hogy mennyiszer kaphat. Ha ízlik neki, akkor meg pláne! Késõbb már kombináltam hús-sajt-zöldség keverékét is.

4és fél hós lányommal elkezdtük a hozzátáplálást! Tápszeres. Egy nap mikor mit adjak neki, és mikor mivel lehet már egy étkezést kiváltani?

Mert eszik hajnalban fél 6kor,aztán még alszik 8ig.Utána 9kor kap-ezt hívom reggelinek-tápszert,majd 2óra múlva kap tejpépet,majd 2óra múlva ebéd 1óra körül.Aztán 2óra múlva megint tejpép,vagy gyümi,aztán 2óra múlva 5kor uzsonna-tápszer.Aztán már csak fél 9kor a vacsora-ez is tápszer.

Legjobb válasz: Nálunk ez úgy mûködik, hogy reggeli tápszer, tízórai gyümölcs, ebéd zöldség esetleg husival, uzsonna tejpép és a vacsi megint tápszer. Nekem eddig szerencsére mindent megeszik. Gyümölcsnél próbáld meg a banánt almával keverni úgy hogy elõször csak egy kicsit adsz hozzá majd egyre többet aztán ugyan így a barackkal. Zöldséget se adjál szerintem tápszerrel hanem adjad a krumplit répával hátha úgy megeszi na meg a sütõtökös krumpli szokott babáknál a nagy kedvenc lenni azzal is próbálkozhatsz. Én simán megyek vele mindenfelé mert ilyen alkalmakkor praktikus az üveges bébiétel amit tudsz vinni magaddal vagy kapsz bárhol ha hirtelen kell és max egy kicsit megmelegítteted valahol vagy ha tudsz beszerzel egy bébiételmelegítõt ami szivargyújtótöltõrõl is üzemeltethetõ és ez jó megoldás ha kocsival mentek valamerre. Én ilyen ételekkel bárhol megetetem és szerencsére ritkán keni annyira össze magát hogy gond legyen de ilyen esetre van nálam váltóruha. A tejpépet meg ugyan úgy mint a tápszert vittem kimérem külön a vizet amit a cumisüvegben elviszek és kimérem külön a port amit akkor keverek össze amikor szükség van rá és kanállal odaadom neki a cumisüvegbõl. Elsõre kicsit bonyolultnak tûnik tudom. Én is néha vaciláltam hogy így hogy induljak el vele, de hidd el hamar bele fogsz jönni.

Nálunk ez úgy mûködik, hogy reggeli tápszer, tízórai gyümölcs, ebéd zöldség esetleg husival, uzsonna tejpép és a vacsi megint tápszer. Nekem eddig szerencsére mindent megeszik. Gyümölcsnél próbáld meg a banánt almával keverni úgy hogy elõször csak egy kicsit adsz hozzá majd egyre többet aztán ugyan így a barackkal. Zöldséget se adjál szerintem tápszerrel hanem adjad a krumplit répával hátha úgy megeszi na meg a sütõtökös krumpli szokott babáknál a nagy kedvenc lenni azzal is próbálkozhatsz. Én simán megyek vele mindenfelé mert ilyen alkalmakkor praktikus az üveges bébiétel amit tudsz vinni magaddal vagy kapsz bárhol ha hirtelen kell és max egy kicsit megmelegítteted valahol vagy ha tudsz beszerzel egy bébiételmelegítõt ami szivargyújtótöltõrõl is üzemeltethetõ és ez jó megoldás ha kocsival mentek valamerre. Én ilyen ételekkel bárhol megetetem és szerencsére ritkán keni annyira össze magát hogy gond legyen de ilyen esetre van nálam váltóruha. A tejpépet meg ugyan úgy mint a tápszert vittem kimérem külön a vizet amit a cumisüvegben elviszek és kimérem külön a port amit akkor keverek össze amikor szükség van rá és kanállal odaadom neki a cumisüvegbõl. Elsõre kicsit bonyolultnak tûnik tudom. Én is néha vaciláltam hogy így hogy induljak el vele, de hidd el hamar bele fogsz jönni.
Szia.Az én babám is 4 és fél hónapos.Nálunk így néz ki egy nap.6-kor tápszer, 9-kor gyümidesszert nagyon szereti a nestlé alma banán teljeskiõrlésü rizzsel.Szoktam csinálni én is neki(banán, barack, körte, szilva)ezt összeturmixolom kikeverem sinlaccal mert így laktatóbb.12-kor ebéd fõzelék vagy üveges vagy házi készítésü.A fiam nagyon szereti a nestlés répa, burgonya, kukorica.3-kor tejpép abba is szoktam egy kis gyümit tenni, nagyon szereti.5 óra után kap egy danoninot, fél 7 felé fürdés és utánna vacsi 200ml tápszer.Alszik reggel 6-ig.Ha elmegyünk valahova viszek egy üveges bébidesszertet, mert azt nem kell melegíteni.Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Igen pont ezt kérdeztem amit az utolsó hozzászóló írt!Hogy rögtön mondjuk ha 6kor eszik reggel akkor utána 9kor amikor újra eszik akkor már nem adjak tápszert hanem mondjuk rögtön tejpépet? Ma kipróbáltam.Adtam neki a 9es evés helyett tejpépet.100g.nál többet nem mertem kikeverni, h ne hagyja meg.De megette az egészet, aztán kínáltam tápszerrel és mintha nem is evett volna tejpépet bevágott ugyanannyit mmint akármikor 160ml-t. Annyira nehéz ez?Vagy cak nekem?Hogy létezik h ugyanannyit evett mintha nem is adtam volna neki a pépet.Akkor most így 260at evett összesen.Na meg igen.Értem én h erre valók az üveges bébikeják h elvigyem magammal.Na de addig még azt megszereti és nem eszik meg belõle csak 1kanállal akkor szinte 2nap után megy a kukába majdnem az összes.H vinnék magammal ilyen kaját ha még nem is ismeri az ízeit?Gondoltam majd akkor kap ilyen üvegest ha hozzászokott az igazi gyümikhez, de akkor meg nem az lesz a baj h csak az igazit fogja megenni az üvegest meg nem?És nem akarok én sietni semivel, csak nem tudom h lenne jó.Itt szinte mindannyian azt ítátok h rögtön kiváltott egy étkezést mondjuk a tejpép.Vagy a tízórainál is nincs tápszer csak gyümi vagy pép és akkor ha még éhes?Adjak tápszert?
A kérdező hozzászólása: És a harmadik hozzászólónak üzenem h nem kétóránként eszik hanem 4óránként van fõétkezés, és a kettõ között ahogy a védõnõ mondta adok neki mindig egy pici gyümit kóstolni meg tejpépet.És így jön kia két óra amit õ írt.Nem hagyhatok ki rögtönegy étkezést, vagy te így csináltad?Akkor gratulálok ha neked mindent megevett elsõre.Bárcsak az én gyerekem se lenne ilyen válogatós!
Szia.A 3. vagyok.Nem eszik sokszor, csak úgy tûnt, de persze nem mind fõétkezés, bocsi.Sztem szerencsés vagyok, mert eddig mindent elsõre elfogadott.Remélem így is marad.
Megint a 3.vagyok.Én kihagytam szinte azonnal, de oda volt készítve a tápszer, ha nem jön be a dolog, ne kelljen ordítva várnia.Azt írtad szereti a banánt.Akkor abból csinálj neki kaját az útra.Vagy a Nestlének tényleg finom az a kajája, amit fentebb már írtak.Próbáld megszerettetni vele vmelyiket és azt vidd.Megírtam, én hogyan szoktam, talán mások is megírják.És tényleg bocsi, ha számon kérõnek tûntem.
Teljesen jó!! Bízz Magadban!! Nem kell görcsölni a dolgokon. Ha vmi nem megy, ne erõltessd! Ha nem fogadja el vmelyik kajcit, tedd félre és majd délután, vagy másnap újra megpróbálod! Hidd el, tényleg ki fog alakulni! Csak idõ kell! Minden baba más! Az én kisfiam 6 és fél hónapos. Kb. 1, 5 hónapja kap gyümölcsöt/fõzeléket. Még mindig nem váltottunk ki étkezést. Dokink szerint ez így teljesen jó. Van, hogy nem kér a fõzi/gyümölcs után tápszert, de ez azért ritka. Majd kialakul! Nyugi! (A banánnal azért tényleg várnék 6 hós koráig! De persze Te tudod.) 5., 6. válaszoló voltam ismét. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Szia! Nekem 7 hónapos a lányom, de 3 hós kora óta tápszeres. Mostanra kialakul lassan a ritmusa, ami a köv: hajnali 1-2 körül megeszik 180 tápszert (tejpépeket és üveges bébiételeket utálja!), majd visszaalszik kb 7-ig. 8-9 óra körül megeszik 150 gyümiturmixot piskótával. 12-13 között ebédel, ugyanazt amit mi eszünk (nem fûszerezünk annyira a baba miatt), majd 16-17 között egy danoninot. Fél 7-7 között fürdetés, majd vacsira is tápszert eszik, általában 100-180 ml között. Ha elmegyünk vhova általában tejbegrízt csinálok neki, amit ugye nem kell feltétlen melegíteni és üvegbõl remekül el tudja fogyasztani. Van amikor tízóraira nem gyümit kap, hanem tejbegrízt amit én készítek neki. Remélem tudtam segíteni :)

Miért nem alszik a 2.5 hó. Babám pár napja nappal? Max csak 1 órát azt is nyűglödve vagy csak felet. Eddig aludt legalább 2x2h. Mit tegyek, vagy mit adjak neki?

Legjobb válasz: Nekünk is volt két ilyen napunk, egész nap 10 percet aludt. Aztán lassan visszaállt a régi rend. Ne csinálj semmit másként, ahogy eddig. Úgyis csak annyit alszik, amennyit õ szeretne, nem lehet ráerõltetni, hogy többet aludjon, ha egyszer elég neki a fél vagy egy órányi alvás is.

Nekünk is volt két ilyen napunk, egész nap 10 percet aludt. Aztán lassan visszaállt a régi rend. Ne csinálj semmit másként, ahogy eddig. Úgyis csak annyit alszik, amennyit õ szeretne, nem lehet ráerõltetni, hogy többet aludjon, ha egyszer elég neki a fél vagy egy órányi alvás is.
Ne aggódj, nálunk is volt ilyen pont ebben a korban. Ez normális. 1-2 nap és visszaáll magától. Tudatosan rakd le mint máskor, tudni fogja ha aludnia kell.

Nem tudom hogy mit adjak anya szülinapjára, 2 nap múlva lesz 48 éves és gőzöm sincs mit adjak! Milyen ötleteitek vannak? Kérlek benneteket hogy mihamarabb írjatok RENDES ötleteket! 14L

Legjobb válasz: Parfüm? :) Én anyukámnak is nem rég volt a születésnapja és én azt adtam neki. Vagy ha neked nem tetszik az ötlet, akkor egy csokor virág, akár a kertbõl , mellé egy szép képeslap, vagy csinálsz magadtól valami szép képeslapot, és írsz egy szép verset a netrõl vagy idézetet! Az is nagyon szép tud lenni! :)

Parfüm? :) Én anyukámnak is nem rég volt a születésnapja és én azt adtam neki. Vagy ha neked nem tetszik az ötlet, akkor egy csokor virág, akár a kertbõl , mellé egy szép képeslap, vagy csinálsz magadtól valami szép képeslapot, és írsz egy szép verset a netrõl vagy idézetet! Az is nagyon szép tud lenni! :)
Olyat vegyél neki, amirõl tudod, hogy vágyik rá, de magának nem venné meg. Nem tudom, mennyit szánnál rá, de én pl. anyukámnak egy-egy jobb ruhadarabot szoktam venni, amirõl tudom, hogy sajnálná magára költeni, hiába van rá szüksége. Nem nagy dolgokra kell gondolni, pl. vettem már neki márkás, jó minõségû pamut fehérnemût, alkalmi blúzt, sálat stb. De ugyanígy örömet szerezhetsz egy minõségi törülközõvel, kozmetikai szerrel (ha tudod, hogy amúgy használná), konyhai eszközzel, vagy épp csinos bizsuval is. Te ismered anyukádat, mire lenne szüksége. A lényeg, hogy kacatot ne vegyél, gondolok itt "legjobb anya" feliratú bögrére, mécsestartóra és a többi sablonos ajándékra. :)
Ha szeret olvasni, akkor könyvet, ha imádja az édességet, akkor bonbont, persze a pénztárcádtól is függ, hogy mennyit szánsz rá, vehetsz neki egy szép nyári trikót is, vagy blúzt, vagy süss neki valami finom sütit/tortát és szépítsd ki aznap a szobát.
Miért is kéne bármit is adnod? Te egy gyerek vagy. Apádnak kéne adnia veled közösen, de nem neked.
Én kézzel készítettet adtam. Egy kis dobozkát (krémes doboz is megteszi) bevontam színes papírral, rá pedig papírból virágot ragasztottam, ilyen 3D beütésû lett az egész. Anyának tetszett:)

Azok az anyukák aki otthon vannak a picivel mit terveznek valentin napra? Elmenni nem hiszen, h tudunk de már nem tudom mit adjak neki. szives kismacit nem akarok. Tipp? A babó 3 hónapos

Legjobb válasz: szia én ajándéknak egy ilyen videót csináltattam :) http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/ANYUCIK_KLASSZ_AJANDEK.. már alig várom, hogy oda adjam a kislányunk és én vagyok rajta... meg valami vacsit is csinálok

szia én ajándéknak egy ilyen videót csináltattam :) http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/ANYUCIK_KLASSZ_AJANDEK.. már alig várom, hogy oda adjam a kislányunk és én vagyok rajta... meg valami vacsit is csinálok
Szia Mi etterembe megyunk es ez lesz eletem masodik legszebb Valentin napja :) Az en egyetlen kicsi babam pont ezen napon lesz 1 eves :) Egyebkent is mennenk szerintem.Meg akkor is ha csak 2-3 honapos lenne, de igy KOTELEZO :) Jo unneplest Nektek...es nem az ajandek a fontos :)
Nagyon jó ötletek! ;)
a szerelmesek napjan a legszebb ajandek egy pasinak (durvan hangzik, de igy van) jo kaja es a feleseg keves ruhaban :D fozol egy fini vacsit aztan engedsz egy nagy kad forro vizet tele furdosoval stb amig a ferjed furdik, Te a haloban gyorsan levetkozol egy sexi fehernemure es elcsbitod:) gyertyak halk zene :) a frejemnel ez indig bejott....(addig amig nem lettem egy mangalica a terhesseg utan) iden marad az etterem es sotetben vetkozes :D
utolsó: XD, muhaha... nálunk nemtom mi lesz, most neki kéne tepernie értem, remélem kitalál valami jót...én mindenesetre bekészítem a fióka a szexi rucimat meg egy új masszázsolajat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!