Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak kutyámnak, ha hasmenése van (2 db)

Mit adjak a kutyámnak, ha hasmenése van?

tegnap óta hasmenése van az 5hónapos yorkimnak.diétán kív?l nem tudtok még vmit?köszi

Legjobb válasz: Csirke csont, a legjobb a csirkefej. Kicsit gusztustalan, de nagyon hatásos. Megkeményíti a székletet. Húsos konzervek helyett inkább tápokat adj neki. És mozogjon sokat, futkorásztasd meg :) Ha alkalmi hasmenés akkor fõtt rizs és fõtt csirkehús egy kis fõtt répával. Csodákat mûvel. Hogyha többször elõfordul a hasmenés habozás nélkül doki! Ezt tudom tanácsolni.

Csirke csont, a legjobb a csirkefej. Kicsit gusztustalan, de nagyon hatásos. Megkeményíti a székletet. Húsos konzervek helyett inkább tápokat adj neki. És mozogjon sokat, futkorásztasd meg :) Ha alkalmi hasmenés akkor fõtt rizs és fõtt csirkehús egy kis fõtt répával. Csodákat mûvel. Hogyha többször elõfordul a hasmenés habozás nélkül doki! Ezt tudom tanácsolni.
Biztos van valami hasfogó is állatgyógyszertárban kutyáknak.
vidd el dokihoz!az én kutyumnak is ment a hasa, a végén infúziót is kapott:(nem tudhatod, hogy mi a baja...
Kölyökkutyának BOLUS ADSTRINGENS! Gyerekeknek is ezt adják. Nekünk bevált. Napi 1-2 szem.

Mit adjak enni a kutyámnak ha hasmenése van?

Nem tudom mi lehet vele. Ugyan azt a tápot eszi mint eddig, jókedv?, játékos,de már 2. napja hasmenése van. Ha nem javul természetesen elviszem állatorvoshoz,csak kíváncsi lennék,hogy ilyenkor mit lehet neki adni enni,ami kicsit megfogja. Egyébként csivaváról van szó.

Legjobb válasz: Ha kölyökkutya, akkor minél elõbb vidd orvoshoz, mert a tulzott hasmenés miatt hamar kiszáradhat. Ha felnõtt, akkor próbálkozhatsz nyákos rizzsel (vizben megfõzöd a rizst, nem öblited le) és kaphat egy kis natur joghurtot, hogy a bélflórái helyreálljanak. De ha 2 nap után is megy a hasa, mutasd meg orvosnak.

Ha kölyökkutya, akkor minél elõbb vidd orvoshoz, mert a tulzott hasmenés miatt hamar kiszáradhat. Ha felnõtt, akkor próbálkozhatsz nyákos rizzsel (vizben megfõzöd a rizst, nem öblited le) és kaphat egy kis natur joghurtot, hogy a bélflórái helyreálljanak. De ha 2 nap után is megy a hasa, mutasd meg orvosnak.
Szilárd ételt például száraztápot.
adjál neki Bolust, a mienk rommá f#sta utazás után a falat...reggelre semmi baja nem volt (elõtte két nap hányás -f#sás). fertõtleníti a gyomrát és a beleit, ráadásul vmi természetes gyógyszer, kapsz a patikában. mellette száraztáp, esetleg szoktam egy háztartási kekszet belemorzsolni vagy rizst.
fõtt rizs, fõtt natur csirkehússal. a Bolust én is ajánlom de ilyen kis termetû kutyának max egy felet adj egy nap. a tacsim is csak 1et ehet naponta!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Kapott fõtt húst és most úgy tûnik elmúlt neki. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!