Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak egy (414 db)

Mit adjak egy 13 éves fiúnak karácsonyra?

NEM A PASIM, csak húztunk neveket osztálykarácsonyra, é elképzelése sincs, mit tudnék adni neki...

Legjobb válasz: adj neki 2db mozijegyet, vagy ha valami tárgyat akarsz, akkor adj neki csokit és valami olcsó parfümöt

adj neki 2db mozijegyet, vagy ha valami tárgyat akarsz, akkor adj neki csokit és valami olcsó parfümöt
A kérdező hozzászólása: köszi, még egyéb ötlet?? :)
Mi csokit ajándékoztunk szaloncukorral. Ha tudtuk, hogy rossz tanuló akkor virgácsot is kapott. :D
Jó toll, vicces radír, kulcstartó, karácsonyi bögre.

Mit adjak egy fociőrült fiunak karácsonyra?

Õt húztam.

Legjobb válasz: Mivel azt írtad, hogy húztad ezért feltételezem, hogy iskolai mikulásról van szó kötött árkerettel. Nos ott vannak a focistás matricákat tartalmazó rágók, lehet venni papírírószerben különbözõ foci csapatok jelzésével ellátott tollakat, matricát, füzetet...stb. Ehhez még jöhet csoki, mert abból soha nem elég. Ha nagy szabású dologról van szó, akkor egy foci labda talán.

Mivel azt írtad, hogy húztad ezért feltételezem, hogy iskolai mikulásról van szó kötött árkerettel. Nos ott vannak a focistás matricákat tartalmazó rágók, lehet venni papírírószerben különbözõ foci csapatok jelzésével ellátott tollakat, matricát, füzetet...stb. Ehhez még jöhet csoki, mert abból soha nem elég. Ha nagy szabású dologról van szó, akkor egy foci labda talán.
A kérdező hozzászólása: Kösz!

Szerintetek mit adjak egy olyan fiúnak valentin napra aki nem olyan romantikus szóval ilyen szív alakú doboz, meg könyvjelzőket inkább kihagyjam?

Mivel nem túl romantikus ezért nem nagyon van ötletem, pedig sok helyen kerestem de sütit biztosan fog kapni mert a hasát szereti!:)

Legjobb válasz: én sem vagyok az, én tavaly egy párnát kaptam a barátnõmtõl, amin ketten voltunk..:) Nekem tetszett. De nem tudom mit szeret a barátod, mondjuk esetleg a kedvenc csapatáról egy bögre, vagy akármi

én sem vagyok az, én tavaly egy párnát kaptam a barátnõmtõl, amin ketten voltunk..:) Nekem tetszett. De nem tudom mit szeret a barátod, mondjuk esetleg a kedvenc csapatáról egy bögre, vagy akármi
A kérdező hozzászólása: hát nem nagyon akarok ilyen sablonosat valami egyedit amirõl tudja h tõlem van.csak sajnos nem vagyok kreatív egyáltalán:(
van közös képetek? Esetleg azt bekeretezteted és azt odaadod neki.. Sajnos más ötletem már nincs.
A kérdező hozzászólása: :) igneg arra már én is gondoltam de van olyna kép amit egymásnak adtunk és attól h nincs keretbe a bõség zavara fenn áll:D de azért nagyon ksözönöm


Tudd meg mi a kedvenc csapata és egy olyan sálat.
ja, egyik barátodat kérd meg, hogy kérdezze meg, lehetõleg titoktartót :) Meg kedvenc csoki
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor megkérdezem az egyik barátját
1.:inkább a te barátodat, hogy azt higgye a fiú osztálytársad, hogy õ ajándékozza meg majd, esetleg a barátod azt mondja, hogy valaki megkérte, hogy kérdezze meg 2.: vagy te kérdezed meg tõle, és azt mondod, hogy valaki megkért, hogy kérdezd meg tõle 3.:Vagy mindenkitõl kérdezd meg, hogy mi a kedvenc csokija, színe stb. de nehogy a fiútól kérdezd meg elõször!

Mit adjak egy lánynak akibe szerelmes vagyok?

irtóra szerelmes vagyok egy lányba de mit adjak neki ajándékul hogy közelebb kerüljünk??

Legjobb válasz: Írj neki egy szép levelet elõször, amiben megvallod, hogy mit érzel iránta.

Írj neki egy szép levelet elõször, amiben megvallod, hogy mit érzel iránta.
Én egy kis kutyaszarnak nagyon örülnék a lány helyében :) L/21
Írj az általam megadott e-mail címre, kiképezlek Don Juanná :D
Attól függ, hány éves vagy. ha tizenakárhány akkor puszit. Ha több, akkor virágot.
puszit?
Egy fürt banánt:D Van akinél bejött.
A kérdező hozzászólása: A rózsa miért nem jóó ??
Virágot, de ne rózsát, az kedves és aranyos ha nincs alkalom akkor is.
A kérdező hozzászólása: Ez télleg nagyon jó ötlet de az baj ha msn-en írom meg?? jobb lenne levélben nem ?? O.O
valami bizsut ha nem kényes de ha nem biztos akkor vmit virágot és énekelj is valamit. :D
"Mit adjak egy lánynak akibe szerelmes vagyok?" - Ötven botütést. Komolyra fordítva a szót, a bolhapiacról vegyél neki valami régiséget. Vagy használt ruhát. Remélem tudtam segíteni. További szép napot.

Tudnátok tippet adni mit adjak egy nagyon jó barátomnak valentin napra?

Ugye nem csak a szerelmesek szoktak egymásnak ilyenkor ajándékot adni hanem a barátok is vagyis a mi környezetünkben így van, szerintetek mit adjak neki? Egy lánynak adnám aki 15 éves.

Legjobb válasz: Ha a Barátnõdet nem Bálintnak hívják akkor ezen a napon semmit nem szoktak adni egymásnak a szerelmesek,azaz mindent amit addig is adtál az év másik napjain. 20 évvel ezelõtt azt sem tudta senki,hogy mit is jelent a Valentin nap, azaz mi is a mondandója az egész történetnek. Szerintem nagyon sokan még a mai napig sem ismerik az egész mese monda történet mondandóját. Magyar országon a Valentin napot a virág árusok "találták ki" maguk hasznára.

Ha a Barátnõdet nem Bálintnak hívják akkor ezen a napon semmit nem szoktak adni egymásnak a szerelmesek, azaz mindent amit addig is adtál az év másik napjain. 20 évvel ezelõtt azt sem tudta senki, hogy mit is jelent a Valentin nap, azaz mi is a mondandója az egész történetnek. Szerintem nagyon sokan még a mai napig sem ismerik az egész mese monda történet mondandóját. Magyar országon a Valentin napot a virág árusok "találták ki" maguk hasznára.
Plüssmaci! Azt majdnem minden lány imádja! :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak annyit mondanék hogy én nem kioktatást kértem hanem tippeket de azért köszönöm a válaszát oda írtam a kérdésbe hogy a mi környezetünkben így van. A másodiknak köszönöm de azért még várom a jó tippeket.:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); #1: Igen, a Valentin napot Magyarországon (egybe, pszt) találták ki, a virágárusok. Még véletlenül sem egy ókorból származó ünnep, amit leginkább az angolszász országokban ünnepelnek. Mondjuk ezt tök jól elképzeltem. Egy föld alatti bunkerben összegyûltek a magyar virágárusok, hogy ördögi terveket fonjanak arról, hogy hogyan csináljanak a szerelmeseknek egy külön ünnepet. A szemetek... >_> De nem csak vitázni szeretnék, hanem segíteni is, szóval. Mivel ugye nem jártok, így szerintem valami aranyos Milka/Raffaello csoki, kedvenc virágja, vagy egy ki ékszer esetleg, valami nem olyan, ami egy kétségbeesett szerelmi vallomás. :) Én például tuti valami nagyobb doboz Raffaello-t, meg virágot adnék neki. Lenne ott nagy nyakbaugrás :) Remélem segítettem, és tisztába tettem a szerelemgyereket :D

Mit adjak egy barátomnak, aki huzamosabb időre külföldre költözik?

Van egy nagyon kedves fiú barátom (17 éves), aki jópár hétre külföldre megy tanulni, mivel ösztöndíjat nyert. Szeretnék valami kis búcsúajándékkal kedveskedni neki. Van valami ötletetek? Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy kicsi legyen, ne törékeny. Bögrét ne... Egyik ismerõsünknek egérpadot adtunk egy vicces fotóval.

Az a lényeg, hogy kicsi legyen, ne törékeny. Bögrét ne... Egyik ismerõsünknek egérpadot adtunk egy vicces fotóval.

Mit adjunk egy 2 hónapos kiscicának enni (és inni), és milyen gyakran?

Legjobb válasz: Inni : Vizet Enni: Ha van rá módod junior száraz illetve alutasakos cicakaját :) Ha nincs akkor vegyél felnõtt macskának való alutasakost és törd össze. Házi kosztot is adhatsz neki de csak frissen. Én 3-4 óránként etetem a kiscicámat de csak egy keveset adok neki egy maréknyit kb.(éjszaka nem)

Inni : Vizet Enni: Ha van rá módod junior száraz illetve alutasakos cicakaját :) Ha nincs akkor vegyél felnõtt macskának való alutasakost és törd össze. Házi kosztot is adhatsz neki de csak frissen. Én 3-4 óránként etetem a kiscicámat de csak egy keveset adok neki egy maréknyit kb.(éjszaka nem)
1-2 nap után meglátod te magad is milyen idõközönként éhes! Arra figyelj, hogy mindig legyen elõtte friss víz.
Mindig legyen víz, és kaja is gyakran legyen elõtte..(én heti 1x macska tejet is adok neki.) Kaja: májkrém, alutasakos eledel, párizsi(pépesítve.. az enyém kedvence például a: pörkölt csirkemellel tejfölösen( ha anyu ezt fõz mindig adunk a macskáimnak is..), csirkemell kis kockára vágva.
Én nem adnék neki házikosztot. Egyrészt fûszeres, másrészt, ha nem kap rá az ízére, késõbb nem fog kunyerálni, vagy lopni. Annyira nem, hogy én például bármilyen kaját kint hagyhatok az asztalon, megszaglásszák, de nem nyúlnak hozzá. Kölyöknek való kaja meg sokféle van - mindegyiken rajta az adagolás, az általában jó. Én Acanát vagy Royal Canint ajánlanék. És mindig friss vizet, de ne legyen hideg.
inni: vizet enni: én 2óránként megnézem van e elötte kaja ha nincs adok neki és általában whiskas junior-t adok neki hétvégente pedig tejet
Ezek a junior tápok szerintem feleslegesek, kicsik, drágák, és szerintem tök ugyan az van benne mint a kutya, vagy macskatápokban! Akár kutyatápot is összetörhetsz neki, ugyan az! :) Amúgy szerintem adj neki maradékot ( KIVÉVE CSÖVES CSONTOT, mert attól megfulladhat, de nem fejtem ezt ki..) És hát ha húst adsz neki, az tényleg hús, és nem macskakajában 0, 4 % hús..:) Ha házi kaját adsz neki mégiscsak tudod mit eszik! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek! :) :)
Az ivartalanított cicánk bármennyit tud enni, de a többiek alig valamit ebben a hõségben, inkább isznak. Napi 2x kapnak, reggel-este. A reggeli adagból mindig marad délután is, így õk osztják be és estére általában elfogy. Az esti adagot meg szokták enni, de a süni is besegít. Ha beosztós a kicsi, akkor lehet így, hogy mindig van kint száraz, de ha "mindent megeszik egyszerre" típus, ettõl elhízik. A reggel-esti etetés mindenképp kell, napközben pedig a cica igényei szerint 1-2. Pl. reggel 8, délután 2, este 8. Az olcsó és jó kaja az Aldi Topixja. Mi a kicsiknek is ezt adjuk, mivel a drágább Acana, Orijen tápokra nem telik. NE vegyél neki whiskas, kitekat, friskeas és barátai tápokat!!! 4% hústartalom, drága és csak a csomagolást, ízesítõt és reklámot fizeted! Én inkább nem veszek juniort, mint ilyen szemetet. Itt tudsz 80% hústartalmú, nagyon jó tápokat venni: http://www.acanashop.hu/webaruhaz/acana/?gclid=CO6yl7D5hbECF.. A royal cannin tápokat is ajánlom. Ha mindenképpen olcsó és jó juniort szeretnél venni, tanulmányozd az összetevõket! A 4% hús nagyon rossz! Innivalónak mindig legyen friss, tiszta, hideg vize! Ha udvaron van, több helyen is rakhatsz ki neki vizet, ha lusta. :)

Mit adjak egy lánynak a 24. születésnapjára?

Szóval van a munkahelyemen egy lány, akivel az utóbbi pár hónapban elég közel kerültünk egymáshoz, de csak baráti értelemben. Egy hónap múlva tölti be a 24-et, és semmi ötletem nincs, hogy mivel lephetném meg. Valami olyasmit szeretnék, ami kifejezi, hogy mennyire fontos ember az életemben, de azért ne legyen túl drága, mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. Jól jönne pár ötlet. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Milyennek ismered ? Mivel szokott foglalkozni? Ha leírnád az infókat pl 1 lapra ...lehet megtudnád mit kéne adnod neki ;)

Milyennek ismered ? Mivel szokott foglalkozni? Ha leírnád az infókat pl 1 lapra ...lehet megtudnád mit kéne adnod neki ;)
könyv? nyilván sokat beszélgettél vele ha közel kerültetek, gondolom van sejtésed mi érdekelné.
A könyv jo ötlet. Esetleg kulcstarto valami szemelyre szölo dolog/poen amiröl mostanaban beszelgettetek. Pici plüssfigura. Mokas kepeslap.
Adjál neki egérutat xD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a tippeket. Sikerült kitalálni, hogy mit vegyek neki. Már többször említette, hogy nagyon nehezen szokott felébredni bármilyen hangra, de furcsa módon az ajtókopogásra szinte egybõl kipattan a szeme. Úgyhogy kap egy ilyen órát: http://www.philips.hu/c/audiotermekek/roegzithetoe-ebresztes.. Ezen van hangrögzítõ is, csak felveszek rá valami kopogó hangot, és meg van oldva az ébredés. :) Ráadásul tudom, hogy a kéknek ezt az árnyalatát nagyon szereti. :) Szerintem jópofa, és még hasznos is. Még egyszer köszi a segítséget.
Ez marha joo!!! Nagyon ötletes!!! Remelem örülni fog neki! Nagy piros pont neked! :-) Szoritok!

Hamarosan itt az osztálykarácsony, és amit akartam adni, az nem jött össze. Mit adjak egy 16 éves fiúnak?

Legjobb válasz: Mit lehet róla tudnunk? Mit szeret? De tettek fel már ilyen kérdéseket, nézd vissza, és máris lesznek ötleteid. :)

Mit lehet róla tudnunk? Mit szeret? De tettek fel már ilyen kérdéseket, nézd vissza, és máris lesznek ötleteid. :)
A kérdező hozzászólása: Annyira nem ismerem, most lettünk osztálytársak, de tudom, hogy szeret vívni...
Hmm. Szeret vívni... Nem sok. ^^" Versenyszerûen? És mást nem tudsz róla? Vehetsz neki valami általánosat, mint a nyakkendõ, vagy bögre, esetleg készíthetsz te is valamit. :) Pl. én bögrét festettem és sütöttem ki anyumnak. :) Neki is lehetne valami vívással kapcsolatos motívumot felfesteni rá. :) Vagy pólót nyomtattathatsz. :) Esetleg valami karácsonyi zoknit telepakolhatsz édességgel, meg valami aprósággal, ami szerinted illene hozzá. :) Ez sem mindennapi ajándék, és lehet kapni karácsonyi zoknit. :P Remélem azért segítettem valamit. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, versenyszerûen vív. Neves bögrére is gondoltam már. Találtam a neten egy kis vívó figurát, de kiderült, hogy nincs már meg nekik >< Köszönöm a tippeket, azért még várok :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!