Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak a lányomra 10 hetes (2 db)

Mit tegyek? Adjak még Neki? Reggel 8 óta folyamatosan eszik a lányom.10 hetes. Már 3 hete átalussza az éjszakát, aztán eszi, és alszik még egy kicsit. De ma nem tudom mi van Vele?

Már 300ml-nél tartunk, de még most is tömködi a szájába a kezét és ny?gl?dik. De már nem merek többet adni Neki. Egy evésre 100-120-at szokott enni és már 3 óránként eszik. (cumisüvegb?l kapja az anyatejet). De ma nem tudom mit csináljak Vele.

Legjobb válasz: Már ne adj. Tuti hogy 300 ml után már nem éhes. Nem az a baja.

Már ne adj. Tuti hogy 300 ml után már nem éhes. Nem az a baja.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Felvettem, nem volt jó, tömte az öklét. Pelust is kicseréltem, nem hasfájós már egy ideje. Nem lázas, nem beteg, nem tudom mit csináljak Vele. Lehet az idõ?
Ne adj neki, lehet, hogy már azért nyûglõdik, mert túletetted. Eleinte én is onnan tudtam, hogy a fiam éhes, hogy a kis kezét tömködte a szájába. Én is etettem volna folyton, mert azt hittem, hogy éhes. De nem az, csak kezdi felfedezni magát. Mostmár a cumi nem is kell a fiamnak, csak a kezét tuszkolja a szájába állandóan, és pár napja érdeklõdéssel bámulja is. Elvan fél órát is úgy, hogy bámulja a kezét, majd tömi a szájába. Ma 11 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már nem is adok többet. Remélem megnyugszik lassan. Most a játszószõnyegre tettem, úgy néz ki hogy most talán ellesz.

Mit adjak éjszakára a lányomra? 10 hetes. Elég egy rövid ujjú bady meg egy vékony takaró?

Legjobb válasz: Én egy vékony kezes-lábast adnék (hosszút)és akkor nem gond ha kitakarózik.

Én egy vékony kezes-lábast adnék (hosszút)és akkor nem gond ha kitakarózik.
én hálózsákot szoktam ráadni, vagy vékony, hosszú ujjú rugit.
Tavaly ilyenkor, amikor szintén meleg volt, mint most, az én kislányom volt 2 hónapos. Én kaptam egy pamut hálózsákot, kis vékony anyaga volt abba beleraktam, és egy rövid újjú bodyt adtam rá, és abban fektettem le. Se melege nem volt, se nem fázott.
Én is néha rövidujju body-ban altatom, és egy könnyû zoknit húzok a lábára, ha nem így, akkor hálózsák, de az nincs mindennapra :)
miért 0%-os a válaszom?na mindegy...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!