Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak a babámnak, ha fogyóban (1 db)

Mit adjak enni a babámnak, ha fogyóban van a tejcsi?

Most 4 hónapos a kslányom, múlt hónapban kértünk a dokitól egy receptet a tápszerre (3hós korig), amit a napokban ki is bontottunk. Akkor egész nap etetés után még éhesvolt a másik cicit is kiürítette, és hamarabb is kért enni. Úgyhogy szerintem el kéne kezdenem neki rendes kaját adni, csak nem tudom mi legyen az és hogyan csináljam. Õ az els? babám, még tapasztalalan vagyok. Ha tudnátok segíteni, légyszi részletesen írjátok le, mit és hogyan csinálja, nehogy baja legyen a picimnek. (A tejserkent? pl homeopátiás szerek mennyibe kerülnek?) Én a laktoherbet 2 hetes kora óta iszom, folyamatosan nap mint nap.

Legjobb válasz: Igaza van az elõttem szólónak, sok hasznos információt megtudhatsz az általa ajánlott helyrõl! Amivel én még kiegészíteném: tejserkentõ homeopátiás bogyó: Urtica Urens 5CH , ha jól emlékszem, 489 Ft. Napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, elõtte-utána fél órával ne egyél-igyál. Arra vigyázz, hogy ha véletlenül nincs a gyógyszertárban 5ch, akkor jó lehet még a D4, de magasabb szám már nem serkenti a tejet, hanem apasztja! Még egy szer: Ricinus Communis 5CH. Egyszerre is szedheted õket. Ennyi jutott most hirtelen eszembe. Homeós szerekrõl bõvebben itt: http://homeopatia.info.hu

Igaza van az elõttem szólónak, sok hasznos információt megtudhatsz az általa ajánlott helyrõl! Amivel én még kiegészíteném: tejserkentõ homeopátiás bogyó: Urtica Urens 5CH , ha jól emlékszem, 489 Ft. Napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, elõtte-utána fél órával ne egyél-igyál. Arra vigyázz, hogy ha véletlenül nincs a gyógyszertárban 5ch, akkor jó lehet még a D4, de magasabb szám már nem serkenti a tejet, hanem apasztja! Még egy szer: Ricinus Communis 5CH. Egyszerre is szedheted õket. Ennyi jutott most hirtelen eszembe. Homeós szerekrõl bõvebben itt: http://homeopatia.info.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti hogyan adnátok oda saját babaruháitokat közeli rokonnak?

3 gyermekem van, nem tervezünk többet a férjemmel, így a kinőtt ruhácskákat szépen, kimosva, vasalva bedobozolom, és félreteszem. A húgomék a közeljövőben terveznek babát, és odaadnám nekik a babaruhákat. Viszont mi is nagyon sok pénzt költöttünk rájuk (még ha olcsóbb helyekről is vettünk, ennyi ruha nem 2Ft). A másik, hogy nekem is kell újabb és újabb ruhákat vennem a gyerekeimnek, én sem kapok senkitől ingyen. Nyilván nem szeretném lehúzni a testvéremet és sértődést sem szeretnék, de mi is pénzből élünk... Ti hogy csinálnátok?

17

Babé Fürdető gélről (babáknak és gyerekeknek pH6 500ml) mi a véleményetek, tapasztalatok?

Hamarosan megszületik a kisbabánk és a gyógyszertári fürdetőkrém nekem nem szimpi. A védőnő ajánlotta ezt a terméket, de ennek semmilyen illata sincs. Tudom, hogy egy újszülöttnél nagyon oda kell figyelni, hogy semmi ne váltson ki allergiát, ill. a bőrük alapból érzékeny. Inkább csak azt szeretném, hogy egy nagyon pici kellemes illattal rendelkező de semmilyen módon nem káros újszülött babának mi lenne a legjobb fürdető? :)
Kinek mi vált be újszülött baba esetében?

3

Ti mit csináltok, ha elfogy a türelem?

Kedves Anyukák, arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan kezeli az olyan helyzeteket, amikor elfogy a türelme úgy mindennel, a gyermekkel szemben is. Mit lehet ilyenkor csinálni, hogy ne kiabálás vagy méreg legyen belőle? Mondok egy példát, elég friss :) Náthás vagyok, tehát eléggé bágyadt, ingerlékeny, semmi nem jó állapotban :) Ilyenkor mindenre ugrok, minden kiakaszt.

12

Kislányotok első szülinapjára milyen tortát csináltatnátok?

Elősorban az íze, és a külseje érdekel.

5

Ti milyen nevet adnátok a babáknak, mi illik a családnévhez?

Ikrek, egy fiú és egy lány. Családnév: Szarvas

11

Mikor, mennyi idő alatt alszik el este 1, 5-2 évesetek és hogyan altatjátok?

Kislányom 20 hós, az utóbbi időben úgy aludt el, hogy az ágya mellé ültem vagy feküdtem , simogattam a pelusát és viszonylag hamar elaludt. De most kb. 1 hete lázadás van az alvás ellen és éjszaka is ha felébred nehéz visszaaltatni, tegnap este vagy 2 órát altattam éjjel. Ha nem vagyok az ágya mellett akkor felpattan és sír utánam. Ma több mint fél óra volt az altatása. Nálatok hogy megy? És éjszaka hogy alszanak babáitok?

3

Akinek van ilyen játék - FP móka kocka - mire jó, érdemes venni?

elég húzós ára van ahhoz képest hogy sztem sokmindenre nem jó

9

Néhány napja 6 hónapos babám kanalas etetése komoly kihívás. Eddig ügyesen és szívesen evett kanállal. Miért lehet?

Nem kapott a napokban új ételeket, csak amiket eddig is szívesen megevett. Ha közelítek a szája felé a kanállal, már akkor nyafogni kezd. Gondoltam arra, hogy a kibújni készülő fogai miatt, de evés előtt nem sokkal bekenem Dologéllel és szilikonkanállal etetem, hogy ne bántsa az ínyét, igyekszem hozzá sem érni vele. Most úgy zajlik egy evés, hogy minden kanál után cumit adok a szájába...
Mégis a fogzás miatt lehet? Tanácstalan vagyok. Mit tegyek? (A tápszert cumisüvegből nyugodtan eszi.)

2

Dohányzó anyukák! Ti hogy oldjátok meg?

Fél évvel a kisfiam születése után sajnos vissza szoktam a dohányzásra. Nálunk apuka itthonról dolgozik, így kitudok menni cigizni, de elgondolkodtam hogy akik egyedül vannak otthon babával, hogy dohányoznak?

10

Az ilyen típusú babafülbevaló milyen idős korig hordható?

http://www.iriszplaza.hu/gyermek-fulbevalok--arany---a-13-4-..


Látom van 8 ill. 10 mm-es is. Üzletben vennénk, nem innen rendelném, csak a kép miatt mutatom ezt nektek.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!