Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak a babámnak, ha fogyóban (1 db)

Mit adjak enni a babámnak, ha fogyóban van a tejcsi?

Most 4 hónapos a kslányom, múlt hónapban kértünk a dokitól egy receptet a tápszerre (3hós korig), amit a napokban ki is bontottunk. Akkor egész nap etetés után még éhesvolt a másik cicit is kiürítette, és hamarabb is kért enni. Úgyhogy szerintem el kéne kezdenem neki rendes kaját adni, csak nem tudom mi legyen az és hogyan csináljam. Õ az els? babám, még tapasztalalan vagyok. Ha tudnátok segíteni, légyszi részletesen írjátok le, mit és hogyan csinálja, nehogy baja legyen a picimnek. (A tejserkent? pl homeopátiás szerek mennyibe kerülnek?) Én a laktoherbet 2 hetes kora óta iszom, folyamatosan nap mint nap.

Legjobb válasz: Igaza van az elõttem szólónak, sok hasznos információt megtudhatsz az általa ajánlott helyrõl! Amivel én még kiegészíteném: tejserkentõ homeopátiás bogyó: Urtica Urens 5CH , ha jól emlékszem, 489 Ft. Napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, elõtte-utána fél órával ne egyél-igyál. Arra vigyázz, hogy ha véletlenül nincs a gyógyszertárban 5ch, akkor jó lehet még a D4, de magasabb szám már nem serkenti a tejet, hanem apasztja! Még egy szer: Ricinus Communis 5CH. Egyszerre is szedheted õket. Ennyi jutott most hirtelen eszembe. Homeós szerekrõl bõvebben itt: http://homeopatia.info.hu

Igaza van az elõttem szólónak, sok hasznos információt megtudhatsz az általa ajánlott helyrõl! Amivel én még kiegészíteném: tejserkentõ homeopátiás bogyó: Urtica Urens 5CH , ha jól emlékszem, 489 Ft. Napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, elõtte-utána fél órával ne egyél-igyál. Arra vigyázz, hogy ha véletlenül nincs a gyógyszertárban 5ch, akkor jó lehet még a D4, de magasabb szám már nem serkenti a tejet, hanem apasztja! Még egy szer: Ricinus Communis 5CH. Egyszerre is szedheted õket. Ennyi jutott most hirtelen eszembe. Homeós szerekrõl bõvebben itt: http://homeopatia.info.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Picike copfot mivel köttök meg? Lehet kapni babáknak való hajgumit?

8

Van olyan, hogy kisgyermeknek (1, 5 éves) a füle mögött tapintható a nyirokcsomó?

Van egy a tarkóján hónapok óta,a doki szerint normális.Ma vettem észre,hogy a füle mögött van egy kis dudor,elmozdítható ugyan úgy,mint a takróján lévő is. Szóval a kérdésem :lehet a fül mögött is nyirokcsomó? Köszi

3

Miért csinálja ezt a kislányom?

Sziasztok lenne egy kérdésem! Van egy 16 hós lányom aki mostanába ezt csinálja hogy ha mondjuk neki fogja meg a kezünket akkor vagy neki áll sirni és leül vagy ha mi fogjuk meg a kezét akkor elengedi magát és mi tartjuk mert nem hajlandó a lábán állni és vigyorog. Ma annyira felidegelt de bántani nem akarom! Mit rontottunk el? Mit csinálhatnánk vele?

7

Nektek is nyugtalan ma a babátok/gyereketek?

Egész nap alig alszik 4hetes kislányom.Cicizne mindig.Mozdulni nem bírok mellőle mert sír,nyafog.

10

Kisbabás anyukák, mennyi időtök van magatokra?

Napi,heti vagy havi szinten.
Koszonom

9

Van itt még olyan akinek 9 hónap körüli babája izgalmi állapotban remeg?

Még 4 hónapos volt amikor voltunk neurológián vele mert akkor még szopizás közben is sokszor beremegett. Egy hónap múlva kontroll is volt , mindkétszer azt mondták szépen fejlődő egészséges baba csak érzékeny és ezért remeg de majd elhagyja. Most 9 hónapos és megint megemlítette a doktornő, hogy szerinte már múlnia kéne ennek a dolognak. A szopi közbeni el is tűnt viszont ha sír, fél, örül vagy nagyon akar valamit akkor remeg. Most elküldtek minket egy dévényeshez ,hogy ő is nézze meg. Nagyon aggódom. Van vagy volt valaki hasonló helyzetben? Ha kinőtte valakinél akkor mikorra ?

3

Tesóknak Tamás és Tamara?

Van egy 3,5 éves fiúnk, őt Tamásnak hívják.
Hugi egy hét múlva születik, a terhesség elejétől biztos voltam benne, hogy Tamara lesz, de most kicsit meginogtam.
Igazság szerint a Tamara becézésétől tartok egy kicsit: Tomi - Tami

Mit gondoltok? Van esetleg egyéb ötletetek a Tamara becézésére?

8

Olyan anyukák válaszára lennék kíváncsi, akinek a babája még kétszer alszik napközben.1- másfél év körüli babátok mennyit van ébren két alvás között?

Végigaludja az éjszakát?

7

Babylove Dm-es cumisüveg jó? Meg vagy vele elégedve?

3

Oktatott már ki kérdésednél a válaszoló?

Nem szimpla,az ő látásmódja szerinti válaszra gondolok,hanem kioktatásra,méghozzá "kedves"módon.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!