Találatok a következő kifejezésre: Mit adjak 7 hetes babámra a (3 db)

Mit adjak a 7 hetes babámra a lakásban, ha 25-26 fok van?

Legjobb válasz: Kombidressz elég a kis drágára bõven. Ha hideg az orra és a keze, akkor adjál még rá valamit. Üdv, egy néggyermekes anyuka. :)

Kombidressz elég a kis drágára bõven. Ha hideg az orra és a keze, akkor adjál még rá valamit. Üdv, egy néggyermekes anyuka. :)
Nagy melegben mi is csak rövid ujjú kombidresszt hordtunk. Vagy napozót. Kis könnyû zoknit húztam azért rá, mert sokszor még nagy melegben is hideg a lábikójuk.
Énis csak egy rövidujju lábatlant adnék rá, max vékony zoknit. Vagy egy textilpelust mint takaró.

Mit adjak a babámra (7 hetes) az overál alá? Abban biztos vagyok, hogy overál, vastag pléd, lábzsák, de hogy alul mi legyen rajta.

Legjobb válasz: Szia! Mi 2 hónaposak vagyunk, én hosszú ujjú bodyt, zoknit, hosszú ujjú tipegõt szoktam ráadni, ha nagyon hideg van még egy vékony kardigánt és úgy teszem bele az overálba. Mindig jó meleg, amikor kiveszem, de nem izzadt.

Szia! Mi 2 hónaposak vagyunk, én hosszú ujjú bodyt, zoknit, hosszú ujjú tipegõt szoktam ráadni, ha nagyon hideg van még egy vékony kardigánt és úgy teszem bele az overálba. Mindig jó meleg, amikor kiveszem, de nem izzadt.
kombidressz, pulcsi, rugi, lábára kis zokni agyonöltöztetni nem kell!

8 hetes a babám 4700gr. Napi 7-szer eszik 120 ml és minden kajcsi után 3 napja nagyon sír. Az orvos szerint ne adjak neki töbet, mert így is bukik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: tápszeres a babám ezt elfelejtettem fent megjegyezni.Az innivalót viszont nem fogadja el.

A kérdező hozzászólása: tápszeres a babám ezt elfelejtettem fent megjegyezni.Az innivalót viszont nem fogadja el.
Nem bírod túletetni, adj neki, amennyit kíván. Nem lesz ez végig így, lassulni fog a mohósága, elég egy kis betegeskedés, fogzás, ha a napi rutin vmiért felborul...stb.
Próbálj csak 100 ml-t adni neki és utánna adj a szájába cumit.Nekem bevált, lehet, hogy fáj a pocija, adj neki espumisan cseppet, vagy infacolt, vagy mecsek baby kömény-kamilla teát.De kérdezed meg az orvost vagy a védõnõt, hogy melyik jobb a babádnak.Lassacskán próbáld kitolni az etetések közt az idõt, mindig 10 percel késöbb adj neki enni és lassan beáll a 4 órás etetésre és így legalább tudsz neki adni vízet, teát eteések között.Sok sikert, tudom, hogy ez sok sírással fog járni, de nekünk is sikerült!!!Kitartás.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!