Találatok a következő kifejezésre: Mit a módszer a (831 db)

Pharmatex hüvelykúp + megszakításos közösülés. Mennyire megbízható módszer? Mi a vélemény a kúpról? Hol lehet beszerezni?

Jó ez a márka, vagy van ennél megbízhatóbb is? Kinek melyik vált be? Még sohasem használtam, ezért kérek tanácsokat.

Legjobb válasz: A kettõ együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az. Ha tényleg megszakítjátok az aktust idõben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú. Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert. Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti. Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb. A patentexben olyan spermicid van, amirõl olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...). Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.

A kettõ együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az. Ha tényleg megszakítjátok az aktust idõben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú. Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert. Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti. Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb. A patentexben olyan spermicid van, amirõl olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...). Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen normálisan válaszoltál.Már elõre féltem a "lehurrogó" válaszoktól. Eddig megszakítással csináltuk, de nem akarok tovább kockáztatni (elõre elmondom, hogy nem azért mert tini vagyok és nem kell a nemkívánt baba), hanem mert jelenleg az anyagi helyzetünk nem teszi lehetõvé a gyermekvállalást. Elég sok gond van a menstruációmmal, ezért a naptármódszer sem túl tökéletes. A fogamzásgátlótól meg félek, hogy felhízlal, a gumiban meg nagyot csalódtam (csomószor elszakadt), ezért marad ez a kúpos módszer.
Hát a megszakításnál minden biztonságosabb, úgyhogy szerintem mindenképpen maradj a fent leírt módszernél. Egyébként nem szeretnélek bántani, de az, hogy "tini vagyok és nem kell a baba", ill. "kellene baba, de nem tudnám megtartani az anyagi helyzetem miatt" a végeredmény szempontjából teljesen ugyanolyan. Teljesen mindegy, hogy milyen indokkal vetetsz el egy magzatot, akkor is a te hibád, a te felelõsséged (illetve felelõtlenséged), a te döntésed. Ha elmész egy abortuszra, akkor az az indok, hogy "nem lenne rá pénzem" semmivel sem jobb annál, hogy "nem szeretném a babát mert fiatal vagyok". Hiszen mindkettõ az bizonyítja, hogy nem akartál gyereket, ennek ellenére mégsem védekeztél megfelelõen, pedig tudtad, hogy mit kockáztatsz. Gondolkodj el ezen.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem ezt a tinis dolgot, hogy nem egy buli utáni egyalkalmas dologról lenne szó, amibõl baba lesz. Võlegényem van és tulajdonképpen jöhetne a baba, csak annyira keveset keresünk mind a ketten, hogy félek nem tudnánk megadni még neki mindent, a biztos családi hátteret. Abortuszba meg amúgy sem mennék bele.
Tehát megtartanátok, értem. Csak úgy értelmeztem, hogy elvetetnéd a babát. Ezért mondtam, hogy végeredmény szempontjából mindegy, mi az indok.
kérdezõ, lehet, hogy még nem aktuális, de egy nagyon jó tanács: semmi értelme halasztani a babát, ha SZERETNÉTEK mindig lesz valami: egyszer kevés a pénz, aztán lakást veszünk, most túl sok a munka, stb, stb, stb SOSINCS igazából ideális idõpont szülni, és ha halasztgatjátok max az lesz a vége, hogy testileg jobban megvisel a szülés, vagy már nehezebb teherbe esned, stb egy gyermeknek nem stabil anyagi háttér kell, hanem stabil kapcsolatú, szeretõ, kiegyensúlyozott és törõdõ család, semmi más amikor úgy érzitek, hogy ti közös gyereket szeretnétek, akkor igenis kell az a baba, attól függetlenül, hogy van-e jó fizetés, van-e jó lakás stb volt egy középiskolai tanárom, aki szintén középiskolai tanár feleségével felnevelt 8 boldog, kiegyensúlyozott, sikeres gyereket és ezen gyerekek mindegyike jobb eredményeket ért el, jobb személyiség volt, mint sok gazdag családból való gyerek szóval az anyagi háttér tényleg nem annyira fontos, mint az érzelmi háttér szóval remélem megfogadod a tanácsom, hogy akkor szánd magad gyermekvállalásra, amikor az érezlmi háttér meg van, és ne az anyagihoz kösd neked is, a leendõ gyermekeidnek is jobb lesz, sok sikert :) u.i.: a kérdésre válaszolva ez elég jó módszer, ha még jobban biztosra akartok menni, akkor fontos megjegyezni, hogy miután egy férfi ejakulál, a péniszében maradhatnak spermiumok, melyek távozhatnak elõváladékkal, és az egyetlen módja, hogy ezeket "kitisztítsa" az ha vizeletet ürít ejakuláció után

Van akinek sikerült már a párjával egy időben elérni az orgazmust (Õszintén szólva, én nem hiszek benne, hogy ilyen létezhet. )? Ha igen, mik a módszereitek?

Legjobb válasz: egyszer véletlenül sikerült :D nincs módszer legalábbis nem volt jó volt egyszerre durrantunk én meg aszittem else ment kezdtem magam szarul érezni de megnyugodtam mikor láttam, hogy nehezen megy neki a beszéd :D

egyszer véletlenül sikerült :D nincs módszer legalábbis nem volt jó volt egyszerre durrantunk én meg aszittem else ment kezdtem magam szarul érezni de megnyugodtam mikor láttam, hogy nehezen megy neki a beszéd :D
Nekem a párommal kb az esetek felénél egyszerre van orgazmusom. 21f/22l
Nehéz úgy idõzíteni hogy egyszerre sikerüljön a dolog. A nõknek általában több idõ kell az orgazmus eléréséhez szerintem. Nekünk egyszer-kétszer sikerült úgy hogy hátulról hatoltam be és közben izgattam a kezemmel a csaj csiklóját, persze nekem meg erõs fegyelem kellett hogy megvárjam õt de sikerült:)
Nekünk mindig sikerül, a fiúnak kell jól kontrollálnia magát ehhez, a lánynak meg egyértelmû visszajelzéseket adni (pl. nyögdécselés).
már hogyne létezne :) a férfinek kell türtõztetni magát, aztán mikor már tudja, hogy a nõ el fog menni, akkor elengedni magát, ennyi az egész
jaja en is igy szoktam neha, de alt. varok picit ha elment, majd jol megdongetem es azutan megyek el, de az en dontesem mikor.

Mik a tapasztalatok a Brainturbo módszerrel kapcsolatosan?

Els?sorban nem az üzletköt?k válaszát várom, hanem azokét, akik személyes kapcsolatba léptek e módszer kipróbálóival, esteleg saját maguk is kipróbálták már...

Legjobb válasz: Engem egyszer hívtak tanítani egy nyelviskolába, ahol ilyen módszerrel tanítottak, de végül nem vállaltam el, mert nem nagyon hiszek ebben.

Engem egyszer hívtak tanítani egy nyelviskolába, ahol ilyen módszerrel tanítottak, de végül nem vállaltam el, mert nem nagyon hiszek ebben.

Mi a különbség a suttogó módszer és az aludj jól gyermekem módszer között?

Legjobb válasz: Suttogó módszernél azt javasolja, hogy vedd ki a babát az ágyból, ha sír és nyugtasd meg majd tedd vissza. Az aludj jól gyermekemnél pedig csak az ágya mellé állhatsz hogy lássa nem hagytad magára. Nekem a Suttogó nem jött be, mert akkor meg azért sírt, hogy vegyem ki:-)

Suttogó módszernél azt javasolja, hogy vedd ki a babát az ágyból, ha sír és nyugtasd meg majd tedd vissza. Az aludj jól gyermekemnél pedig csak az ágya mellé állhatsz hogy lássa nem hagytad magára. Nekem a Suttogó nem jött be, mert akkor meg azért sírt, hogy vegyem ki:-)

Mi azoknak az embereknek az ismérve, akik lopni mennek egy áruházba / boltba? Honnan lehet őket kiszúrni? Mik a módszereik?

Nem rasszista és beszólogató válaszokat várok, hanem normális válaszokat! A tesco-s könyvben olvastam pl. hogy piros lesz az ember füle, ha lopni megy az üzletbe / áruházba. Pl. ingujjba / pulóverbe rejthetnek apróságokat, amit a pénztárnál nem fizetnek ki.

Legjobb válasz: cigányok

cigányok
Valaki úgy szokja, hogy kabát, pulóver, nadrágba dugdossa a dolgokat. Valaki úgy is szokja, hogy betesz egy kis üveg pálinkát a kosárba és egy nagyot a kabátjába, stb.
A kérdező hozzászólása: Végre! Köszönöm, a 2. válaszoló normálisan írta le, amire gondoltam. Ilyen válaszokat várok még.

Mik a modszerek?

nem vagyok a legszebb lany a vilagon. hogyan tudnam azt megcsinalni h az emberek szebbnek lassanak? nem arra gondolok h ilyen szepseg trukkok hanem h szebbnek meg jobbnak? modszerek?

Legjobb válasz: Légy pozitív, nyitott érdeklõdõ és mosolyog sokat. Ja, és sokat olvas,legyél tájékozott, az intelligencia megszépít

Légy pozitív, nyitott érdeklõdõ és mosolyog sokat. Ja, és sokat olvas, legyél tájékozott, az intelligencia megszépít
szerez be néhány ronda barátnõt és rögtön szebbnek tûnsz majd
Találd meg a nyugalmadat, egyensúlyodat! Válj valódi önmagaddá, a szerepek csak halott álarcok. Ébredj fel az emberlétbõl, légy tudatában, mennyivel több vagy testnél, gondolatoknál, érzelmeknél! Teljesen fölösleges volna a szádba rágnom, hogy mégis hogy kezdj hozzá, pont mit csinálj... Amint szánsz rá elegendõ idõt, hogy lásd is a fenti három mondatot, elindul a folyamat, mint egy lavina.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat:) nagyon hasznosak :)

Hogyan képesek arra az egyetemisták, hogy több száz oldalt megtanulnak egy hét alatt? Mi a módszerük?

Remélhet?leg jöv?re kezdem az egyetemet!

Legjobb válasz: Leülnek, valami kaja, amit lehet rágni közben vagy cigi, kávé, akinek erre van szüksége, és olvasnak. Ha bejársz órákra, és jó eszed van akkor nem nagy kunszt, gyakorlatilag ugyanaz, mintha valaki nagyon stréber lett volna középiskolában, és minden tantárgyra minden egyes betût átrágott volna. Persze ez a megállapítás nem vonatkozik a mûszaki és pénzügyi szakokra, mert ott gyakorlás nélkül lehetetlen megélni. Másrészt egyetemen megtanulja az ember, mi az hogy éjjel és hajnalban tanulni, meg aki eddig nem tudott (mint én) puskát írni és használni. Bele fogsz rázódni.

Leülnek, valami kaja, amit lehet rágni közben vagy cigi, kávé, akinek erre van szüksége, és olvasnak. Ha bejársz órákra, és jó eszed van akkor nem nagy kunszt, gyakorlatilag ugyanaz, mintha valaki nagyon stréber lett volna középiskolában, és minden tantárgyra minden egyes betût átrágott volna. Persze ez a megállapítás nem vonatkozik a mûszaki és pénzügyi szakokra, mert ott gyakorlás nélkül lehetetlen megélni. Másrészt egyetemen megtanulja az ember, mi az hogy éjjel és hajnalban tanulni, meg aki eddig nem tudott (mint én) puskát írni és használni. Bele fogsz rázódni.
Mindenben igazuk van az elõttem szólóknak, de nem hülyeség az a mondás, hogy nagyon jó fenék kell a tanuláshoz. Komolyan mondom egy- egy vizsgaidõszak közben néha annyira fáj már a fenekem a sok üléstõl, hogy azt el sem lehet mondani. Szóval keress egy jó párnát is a feneked alá!
En a kovetkezo modszert alkalmaztam: (PSZF es jogot vegeztem) Rangsoroltam a tantargyakat mi a legfontosabb ill mibol lehet konnyen bukni es nem szeretnel megbukni belole. Igy elonyt elvezett szamvitel, matematika, statisztika, penzugy. ezeket sajnos idore be kellett gyakorolni, nem volt eleg tudni vagy erteni, mert a vizsgan nem volt ido kisilabizalni a szbalyokat na vajon melyiket is alkalmazzam. ez pedig rengeteg gyakorlas h vki ranez a feladatra es maris tudja h melyik szabalyt alkalmazza. aztan jottek az elmeleti tantargyak sorrendben melyik a fontosabb. abbol azt csinaltam h elolvastam a tartalomjegyzeket, abbol kpasz egy vazat h mirol is szol a tantargy. majd elkezdtem olvasni. na de am nem minden betut olvastam ki mert akkor tenyleg nem lehet megjegyezni ennyi oldalt. elkezdtem olvasni a kezdo betuit egy soznak a tobbit kitalaltam tehath nem beturol beture olvastam, majd ha egy mondat tul rizsa volt nem fejeztem be mentem a kovetkezore. en mindig alahuztam a lenyeget h kiemeljem a sok rizsa kozul. abbol is a kulcsszokat bekarikaztam. tehat mikor mar ismeteltem mar celiranyosan olvastam. itt mondjuk attol is fugg ki milyen gyorsan tanul, nekem eleg votl egyszer elolvasni vmit utana en atlapoztam es kesz voltam a vizsgara. en vizsga elott tanultam mert ilyen gyorsmodszerrel tudas igazan nem marad, csaka vizsgara es felejheted is el mert kell hely a tobbi tantargynak. a vegere meg maradtak a lenyegtelen tantargyak mint mondjuk informatika, szociologia, szervezestechnologia etc, ezeket meg maradta puska modszer... maskepp a pszf-et keptelenseg lett volna elvegezni. en 97-ben vegeztem akkor meg eleg kemeny volt, most mar nem tudom mennyire szivatnak. ja meg ne ess ketsegbe ha netan megbuksz, mesz meg egyszer ez nem jelenti h hulye vagy csak nem volt szerencsed. nem szabad h ilyenkor az elkeseredettseg eluralkodjon rajtad. en ejjel tanultam nekem akkor fog jobban az agyam, baratnom inkabb hajnal kelt fel. kinek mi a megfelelo. ki kell tapasztalni. nekem a hajnali keles nem mukodott a biologiai rendszeremnek nem jo. de vkinek az a hatekony. h h csinaltam vegig nem tudom de meglett es jo eredmennyel. igy utolag mar nem is volt olyan borzaszto.. sok sikert!!!
Elottem tényleg mindent leírtak már. Nekem még azért segített, hogy év kozben is kellett tanulni - nem kimondottan stréberségbol, de nekunk rengeteg írásbelink volt, így az anyag jo része már nem volt ujdonság. Két éve államvizsgáztam, utolag visszagondolva nem is volt szornyu, bár tény, hogy volt mit csinálni:)
Az elõttem szólókhoz nem nagyon van mit hozzátenni. A lényeget kell érteni, nem magolni. A rövid távú memóriát kell elõhúzni vizsgáig, utána pedig mehet a hosszú távúba is. Ja, és van erre egy vicc is, aminek a poénja nem csak a vicc miatt poén, hanem mert tényleg "van benne valami", ha nem is ennyire sarkított: Felmérést készítenek különbözõ korosztályú, életformájú emberek között, a kérdés mindenkinek ugyanaz: "Ön mennyi idõ alatt tudna megtanulni japánul?" Válaszok közül néhány: 50-es tanár: - Egy jó magántanárral, jó könyvekkel, jó hanganyagokkal talán 1 év. 40-es üzletember: - Egy jó nyelviskolában, megfelelõ könyvekkel, rendszeres napi több órás idõráfordítással talán fél év alatt. Fõiskolás/egyetemista: - Miért, holnap vizsga?
mindenben igazuk van az elõttem levõknek! én még annyit tennék hozzá, hogy rengeteget számít, hogy azt tanulod, ami érdekel (többé-kevésbé... :D)), de legalábbis van egy olyan illúziód, hogy van értelme tanulni
Kivonatolás, szerkesztés, aláhúzás, lényeg légyegének a lényege, vagy fogalmak esetén Wikipédia (vagy más). Nekem ezek szoktak segíteni, 4, 5-ös átlagokat szoktam produkálni, ami kimondottan jónak számít. Igen, seggelni kell sokat, de én nem bírom sem az éjszakázást, fõleg nem a hajnali kelést. Én mindig elkezdek két héttel a vizsga (szigorlat esetén akár két hónappal korábban is) elõtt tanulni, apró egységekre osztom a dolgot, és máris nem megtanulhatatlan. Persze vizsgaidõszak végére így is általában zombi vagyok, és kell legalább két hét, hogy értelmes dolgokról tudjak értelmes véleményt alkotni. Ilyenkor szoktam felszedni az évenkénti rendes felsõ légúti fertõzésemet is, idegi alapon. Egyébként meg ismered biztos a viccet az egyetemistákról meg a kínai nyelvrõl. Ez áll. Egy külön állatfaj vagyunk, az biztos.
Én is kivonatolni szoktam. Amikor meg kell tanulni valamit, akkor csak arra az egyre koncentrálok, és levizsgázok belõle, de gyakran már vizsga utáni napra elfelejtem az egészet :-)) Egyébként leginkább hozzákezdeni nem könnyû - legalábbis nekem :-))
400 oldalbol csinaltam egy 50 oldalas "kivonatot" az 50 oldalas kivonatbol csinaltam egy 10 oldalasat na, mire az keszlett, meg is tanultam :) sokszor olvastam, emlekeztetõket irtam inkabb, es beugrott. amugy vizsga elotti nap az ember agya csodakra képes :D meg az se art, ha ismered a tanar heppjét, amit szeret hallani, amire szeret kiterni, minden tanarnak van ilyen, amit vissza szeret hallani :)
Hát én nem olvasok el általában semmit kétszer, kivéve, ami nem megy, de az általában sokadjára sem megy. Amúgy ez tényleg igaz, amit a második írt, hogy meg kell látni a lényeget a szakszöveg mögött. Fõleg mikor tele van a 30 éve kiadott könyv kommunista propagandával. Váá! Elsõ voltam
Miért kéred ki a bölcsészek/nõk nevében, ha utána intelligens emberekre hivatkozol? :D Elnézést, ezt kicsit erõs volt :) Amúgy meg normális szakon tanulónak nem kell kiemelnie a lényeget a könyvból, mert csak a lényeg van benne. Csak a bölcsészeknek (meg a többi, fent említett seggelõgéppé redukált embernek) vannak olyan terjedelmes irományaik aminek a felét ki kell dobni a fenébe. A nõk még így is hajlamosak firkálgatni, sosem voltam képes felfogni, miért jó az nekik...
Az egyetemen tényleg könyveket kell megtanulni, de nem mindent belõle, hanem a lényeget. Egyszer elolvasod, aláhúzogatod azt, ami fontos, aztán már csak azt még néhányszor átolvasod, és már mehetsz is vizsgázni. Szóval nem úgy néz ki egy egyetemi tankönyv, mint egy gimis, hogy minden egyes mondatot tudni kell. Ki kell tudnod hámozni a lényeget, és azt megjegyezni.
Ezek a tanulási tippek szuperek, de ha én a jogi egyetemen felidézem a lényeget, akkor ki is vagyok "utalva":) )) Tehát, mondana valaki olyan tanulási módszert is, ami a jogira vonatkozik?? Tudom, h magolás, de mégis hogyan lehet szóról szóra megtanulni több száz mondatot??? Segitsééég
A nõk nevében kikérem, könyvbe nem firkálok, füzetbe igen, de az más tészta. :-)
Bocs, de ezt most kikérem a bölcsészek és a nõk nevében. Intelligens ember nem firkál könyvbe, hanem kiírja, lefénymásolja, és arra firkál. Még a saját könyvembe sem írok bele, nem hogy abba, ami nem az enyém. Különben is lehet tanulni szövegkiemelõ nélkül is. Elsõ voltam
Attól függ, milyen egyetemre akarsz menni. A jogi, orvosi meg hasonlókon sokat kell seggelni, ha ilyesmit tervezel, szokj hozzá. Mûszakin sok seggelés ÉS sok gyakorlás, de szerencsére legtöbb esetben van gyakorlat az elõadások mellé, ha arra rendesen jársz (és megírod jól a ZH-kat), nem lesz szükséged a gyakorlásra. Szóval én vagy 30 oldalakat szoktam megtanulni egy hét alatt, de az száraz matematikai formulákkal van tele, ezt nagyjábóli megértés nélkül lehetetlen megtanulni, mert bele is kérdeznek, és láttam már néhány vizsgázót, aki helyett nekem égett az arcom, hogy ezt nem tudni (a sinus alapvetõ dolgairól volt szó), vagy pedig ki kell gyûjteni, ami fontos. De ha nem akarsz bölcsésznek vagy lánynak tûnni, ne huzogasd-kiemelõzd össze a könyveket, az olyan nevetséges tud lenni...
Nekem reál és humán tárgyaim is vannak vegyesen. Reált nagyon komoly koncentrálással, rengeteg gyakorlással, "na még egy ilyen feladat!"-elven lehet tanulni. A humán részét pedig úgy, hogy elolvasom egyszer figyelmesen a könyvet, utána átlapozom, és megpróbálom felidézni a fejezetek címébõl, képekbõl, grafikonokból, hogy mire emlékszem az adott részbõl. Ha mindenre, akkor jó. Ilyenkor összeírom, mi az, ami nem ment és ezeket még egyszer figyelmesen átolvasom. Általában jól meg is marad.
Tesómnak most volt az államvizsgája (jogi egyetem). Na most õ neki hozzátartozik, hogy az ilyen egyetemen magolni kell, még ha nem érted, akkor is. Õ úgy csinálta, hogy reggel fél8kor felkelt, hajnali 1ig tanult. Mellette nem járt el sehova, nem nézett filmet stb. Õ úgy gondolta: vagy normálisan megpróbálja megtanulni és arra koncentrál vagy közbe eljár stb. Hát õ inkább itthon maradt, magolt. És most már Dr. :)
A kérdező hozzászólása: Csak elolvassák? És mégis megmarad a fejükbe. Még ilyent!
Nálam sokszor mûködött vizsgákra készülésnél az egy tételt hátulról egy tételt elölrõl módszer. Tehát pl. volt 20 tétel elõször megtanultam az elsõt majd a 20-at utána második és 19. gy ha nem érsz végig sztem több esélyed van , h olyat húzol amit tudsz. Verstanulásnál szintén jó módszer pláne ha sok versszakos pl. anno a Toldiból kellett sokat megtanulni. Egy elõlrõl egy hátulról majd ha összeér össze ér ha nem nem. Ugyanis mivel az idõ véges a tanár úgy kérdezte ki, h random módra. Vagyis pl. elkezdted és közbeszólt , h folytasd innen. Nekem mákom volt az elsõ 4 versszakot elmondtam és közölte, h ennyi elég, ez hibátlan volt. Kb. az elsõ 7-et tudtam meg a végébõl vmennyit.

Mik a tapasztalataitok a megszakításos módszerrel? Mennyi hatásos?

Nagyon sok időbe telik, mire elélvezek, ha a barátnőm veri és szopja a nemi szervemet. Másnak is volt ilyen? Nem ejtette teherbe akaratlanul a barátnőjét amikor a megszakításos módszert hazsnálta? Ez a menstruációs ciklusa első 10 napjában mennyire lenne biztonságos? Gumi+megszakításos módszer 100%-os ha helyesen csinálom?

Legjobb válasz: Ha szeretsz oroszrulettezni teli tárral, akkor hajrá!

Ha szeretsz oroszrulettezni teli tárral, akkor hajrá!
Minek a megszakítás, ha ott a gumi? Egyébként mi 2 évig "védekeztünk" ilyen módon és nem lett gond, de ez nem jelenti azt, hogy nem csúszhat be a baba.
aztán majd jön egy újabb: ugye nem lehet terhes a barátnõm? megéri a kockázatot? ha igen, hajrá, a nem gumi. Jah, és a gumi ÉS megszakítás fölösleges együtt... csak gumi, és kész.
A statisztika szerint megszakításos módszerrel gyakorlatilag minden 3. nõ teherbe esik... Mert hogy az elõváladéktól is lehet. Ha szerettek kockáztatni, hajrá. Gumival meg minek megszakítás?
Így lett terhes a párom. Nem érdemes játszadozni..
15 éve kiszállunk idõben , nincs bébi. nem is hagynám, h legyen. (ha netán mégis bekapnám a legyet).

A fenékrázásban hogy legyek profi? Tinilányok írjanak nektek mi a módszer, tudás? 18/L

Legjobb válasz: Ez mekkora kamu kérdés. Legközelebb legalább próbáld meg helyesen megfogalmazni.

Ez mekkora kamu kérdés. Legközelebb legalább próbáld meg helyesen megfogalmazni.
mért akarsz benne profi lenni ?
felveszel egy magassarkùt és màr ràzod is...

Mi a módszer arra, hogy hogyan kell egy hang nélküli videót és egy hangfilet egyszerre megnyitni és kezelni egy lejátszóval összehangoltan?

Erre azért lenne szükség, mert letöltött filmhez több nyelvű hanganyag tásult, ami közül nyilván a nekünk megfelelő nyelvet kell kiválasztani. Ezt elég nehéz úgy lejátszani, hogy indítod a filmet és a hangot egyszerre, egy kis csúszás mindig van, nem is beszélve arról, ha pl. meg akarnád valamiért állítani a filmet. Van esetleg erre egy külön lejátszó, ami képes külön hangot és képet egyszerre lejátszani?

Legjobb válasz: Pl ez. Igaz hogy editor, de ez is tudja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtualdub-v1-9-2-JX11...

Pl ez. Igaz hogy editor, de ez is tudja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtualdub-v1-9-2-JX11...
A kérdező hozzászólása: Ez jó lenne csak nem ismeri fel a videoformátumot (mkv) a hangot meg már nem is tudtam megnézni (ac3). Úgyhoyg egy ezekkel kompatibilis programra lenne szükségem
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, hogy az nem segít azon hogy nem tudom egyszerre lejátszani a kettõt. Nem az a problémám hogy külön-külön ne tudnám lejátszani õket, hanem nincs olyan program ami lejátssza õket együtt. Az elõzõ programmal volt az a baj, hogy nem ismerte a formátumot, és nem kodek hiba volt.
Ha az elõzõ program nem ismeri fel, akkor az azért van, mert nem talál kodeket hozzá a gépeden. Betöltöd a viedót és a program "audio" fülén van egy olxan opció, hogy "audio from other file" itt tudsz más file-ból hangot beletenni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg fogom próbálni. Valószínûleg igazad lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!