Találatok a következő kifejezésre: Mit a módszer a (853 db)

Mi a módszer a 8GB pendrive-ot össze akarom kötni a kb.20 éves fémházas Siemens (2X120 W) erõsítõmmel? Jó dalokat vett fel a barátom, de sajnos csak a laptop-on tudom hallgatni. Esetleg a laptopot kéne összekötni az erõsítõvel?

Legjobb válasz: Laptopot, vagy okostv-t érdemes összekötni az erõsítõvel. Teheted kábellel, vagy vehetsz egy bluetooth hifi adaptert az erõsítõhöz, pl logitech, nokia, meg még egy halom márka árul ilyeneket. Ha a laptopodban nincs béuetooth, akkor ahhoz is kelleni fig egy adapter, egy usb-set már fillérekért kaphatsz. Tv esetében csak a kábel játszik, de azt amúgy is érdemes rákötni...

Laptopot, vagy okostv-t érdemes összekötni az erõsítõvel. Teheted kábellel, vagy vehetsz egy bluetooth hifi adaptert az erõsítõhöz, pl logitech, nokia, meg még egy halom márka árul ilyeneket. Ha a laptopodban nincs béuetooth, akkor ahhoz is kelleni fig egy adapter, egy usb-set már fillérekért kaphatsz. Tv esetében csak a kábel játszik, de azt amúgy is érdemes rákötni...
laptop line out-ját be kell kötni az erõsítp line in, tape bemenetére. függ hogy milyen a bemenet, de a kábel kb 500 Ft-ból kihozható
Azért ajánlottam a bluetooth-ot, mert azzal megmarad a laptop hordozhatónak, szabadon mozgatható. Asztali gépnél tv-nél persze a kábel a legegyszerûbb, a bt hifi adapter meg kb. 3-5000ft körül kezdõdik.
Alternatív esetben néhány bluetooth headset is használható, pl. Nokiának voltak olyanjai, amin a fülest lehetett csereberélni, egy síma jag dugó volt rajta, és nokia töltõvel lehetett tölteni, akár folyamatosan is..

Pharmatex hüvelykúp + megszakításos közösülés. Mennyire megbízható módszer? Mi a vélemény a kúpról? Hol lehet beszerezni?

Jó ez a márka, vagy van ennél megbízhatóbb is? Kinek melyik vált be? Még sohasem használtam, ezért kérek tanácsokat.

Legjobb válasz: A kettõ együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az. Ha tényleg megszakítjátok az aktust idõben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú. Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert. Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti. Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb. A patentexben olyan spermicid van, amirõl olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...). Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.

A kettõ együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az. Ha tényleg megszakítjátok az aktust idõben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú. Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert. Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti. Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb. A patentexben olyan spermicid van, amirõl olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...). Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen normálisan válaszoltál.Már elõre féltem a "lehurrogó" válaszoktól. Eddig megszakítással csináltuk, de nem akarok tovább kockáztatni (elõre elmondom, hogy nem azért mert tini vagyok és nem kell a nemkívánt baba), hanem mert jelenleg az anyagi helyzetünk nem teszi lehetõvé a gyermekvállalást. Elég sok gond van a menstruációmmal, ezért a naptármódszer sem túl tökéletes. A fogamzásgátlótól meg félek, hogy felhízlal, a gumiban meg nagyot csalódtam (csomószor elszakadt), ezért marad ez a kúpos módszer.
Hát a megszakításnál minden biztonságosabb, úgyhogy szerintem mindenképpen maradj a fent leírt módszernél. Egyébként nem szeretnélek bántani, de az, hogy "tini vagyok és nem kell a baba", ill. "kellene baba, de nem tudnám megtartani az anyagi helyzetem miatt" a végeredmény szempontjából teljesen ugyanolyan. Teljesen mindegy, hogy milyen indokkal vetetsz el egy magzatot, akkor is a te hibád, a te felelõsséged (illetve felelõtlenséged), a te döntésed. Ha elmész egy abortuszra, akkor az az indok, hogy "nem lenne rá pénzem" semmivel sem jobb annál, hogy "nem szeretném a babát mert fiatal vagyok". Hiszen mindkettõ az bizonyítja, hogy nem akartál gyereket, ennek ellenére mégsem védekeztél megfelelõen, pedig tudtad, hogy mit kockáztatsz. Gondolkodj el ezen.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem ezt a tinis dolgot, hogy nem egy buli utáni egyalkalmas dologról lenne szó, amibõl baba lesz. Võlegényem van és tulajdonképpen jöhetne a baba, csak annyira keveset keresünk mind a ketten, hogy félek nem tudnánk megadni még neki mindent, a biztos családi hátteret. Abortuszba meg amúgy sem mennék bele.
Tehát megtartanátok, értem. Csak úgy értelmeztem, hogy elvetetnéd a babát. Ezért mondtam, hogy végeredmény szempontjából mindegy, mi az indok.
kérdezõ, lehet, hogy még nem aktuális, de egy nagyon jó tanács: semmi értelme halasztani a babát, ha SZERETNÉTEK mindig lesz valami: egyszer kevés a pénz, aztán lakást veszünk, most túl sok a munka, stb, stb, stb SOSINCS igazából ideális idõpont szülni, és ha halasztgatjátok max az lesz a vége, hogy testileg jobban megvisel a szülés, vagy már nehezebb teherbe esned, stb egy gyermeknek nem stabil anyagi háttér kell, hanem stabil kapcsolatú, szeretõ, kiegyensúlyozott és törõdõ család, semmi más amikor úgy érzitek, hogy ti közös gyereket szeretnétek, akkor igenis kell az a baba, attól függetlenül, hogy van-e jó fizetés, van-e jó lakás stb volt egy középiskolai tanárom, aki szintén középiskolai tanár feleségével felnevelt 8 boldog, kiegyensúlyozott, sikeres gyereket és ezen gyerekek mindegyike jobb eredményeket ért el, jobb személyiség volt, mint sok gazdag családból való gyerek szóval az anyagi háttér tényleg nem annyira fontos, mint az érzelmi háttér szóval remélem megfogadod a tanácsom, hogy akkor szánd magad gyermekvállalásra, amikor az érezlmi háttér meg van, és ne az anyagihoz kösd neked is, a leendõ gyermekeidnek is jobb lesz, sok sikert :) u.i.: a kérdésre válaszolva ez elég jó módszer, ha még jobban biztosra akartok menni, akkor fontos megjegyezni, hogy miután egy férfi ejakulál, a péniszében maradhatnak spermiumok, melyek távozhatnak elõváladékkal, és az egyetlen módja, hogy ezeket "kitisztítsa" az ha vizeletet ürít ejakuláció után

Van akinek sikerült már a párjával egy időben elérni az orgazmust (Õszintén szólva, én nem hiszek benne, hogy ilyen létezhet. )? Ha igen, mik a módszereitek?

Legjobb válasz: egyszer véletlenül sikerült :D nincs módszer legalábbis nem volt jó volt egyszerre durrantunk én meg aszittem else ment kezdtem magam szarul érezni de megnyugodtam mikor láttam, hogy nehezen megy neki a beszéd :D

egyszer véletlenül sikerült :D nincs módszer legalábbis nem volt jó volt egyszerre durrantunk én meg aszittem else ment kezdtem magam szarul érezni de megnyugodtam mikor láttam, hogy nehezen megy neki a beszéd :D
Nekem a párommal kb az esetek felénél egyszerre van orgazmusom. 21f/22l
Nehéz úgy idõzíteni hogy egyszerre sikerüljön a dolog. A nõknek általában több idõ kell az orgazmus eléréséhez szerintem. Nekünk egyszer-kétszer sikerült úgy hogy hátulról hatoltam be és közben izgattam a kezemmel a csaj csiklóját, persze nekem meg erõs fegyelem kellett hogy megvárjam õt de sikerült:)
Nekünk mindig sikerül, a fiúnak kell jól kontrollálnia magát ehhez, a lánynak meg egyértelmû visszajelzéseket adni (pl. nyögdécselés).
már hogyne létezne :) a férfinek kell türtõztetni magát, aztán mikor már tudja, hogy a nõ el fog menni, akkor elengedni magát, ennyi az egész
jaja en is igy szoktam neha, de alt. varok picit ha elment, majd jol megdongetem es azutan megyek el, de az en dontesem mikor.

Mik a tapasztalatok a Brainturbo módszerrel kapcsolatosan?

Els?sorban nem az üzletköt?k válaszát várom, hanem azokét, akik személyes kapcsolatba léptek e módszer kipróbálóival, esteleg saját maguk is kipróbálták már...

Legjobb válasz: Engem egyszer hívtak tanítani egy nyelviskolába, ahol ilyen módszerrel tanítottak, de végül nem vállaltam el, mert nem nagyon hiszek ebben.

Engem egyszer hívtak tanítani egy nyelviskolába, ahol ilyen módszerrel tanítottak, de végül nem vállaltam el, mert nem nagyon hiszek ebben.

Mi a különbség a suttogó módszer és az aludj jól gyermekem módszer között?

Legjobb válasz: Suttogó módszernél azt javasolja, hogy vedd ki a babát az ágyból, ha sír és nyugtasd meg majd tedd vissza. Az aludj jól gyermekemnél pedig csak az ágya mellé állhatsz hogy lássa nem hagytad magára. Nekem a Suttogó nem jött be, mert akkor meg azért sírt, hogy vegyem ki:-)

Suttogó módszernél azt javasolja, hogy vedd ki a babát az ágyból, ha sír és nyugtasd meg majd tedd vissza. Az aludj jól gyermekemnél pedig csak az ágya mellé állhatsz hogy lássa nem hagytad magára. Nekem a Suttogó nem jött be, mert akkor meg azért sírt, hogy vegyem ki:-)

Mi azoknak az embereknek az ismérve, akik lopni mennek egy áruházba / boltba? Honnan lehet őket kiszúrni? Mik a módszereik?

Nem rasszista és beszólogató válaszokat várok, hanem normális válaszokat! A tesco-s könyvben olvastam pl. hogy piros lesz az ember füle, ha lopni megy az üzletbe / áruházba. Pl. ingujjba / pulóverbe rejthetnek apróságokat, amit a pénztárnál nem fizetnek ki.

Legjobb válasz: cigányok

cigányok
Valaki úgy szokja, hogy kabát, pulóver, nadrágba dugdossa a dolgokat. Valaki úgy is szokja, hogy betesz egy kis üveg pálinkát a kosárba és egy nagyot a kabátjába, stb.
A kérdező hozzászólása: Végre! Köszönöm, a 2. válaszoló normálisan írta le, amire gondoltam. Ilyen válaszokat várok még.

Mik a modszerek?

nem vagyok a legszebb lany a vilagon. hogyan tudnam azt megcsinalni h az emberek szebbnek lassanak? nem arra gondolok h ilyen szepseg trukkok hanem h szebbnek meg jobbnak? modszerek?

Legjobb válasz: Légy pozitív, nyitott érdeklõdõ és mosolyog sokat. Ja, és sokat olvas,legyél tájékozott, az intelligencia megszépít

Légy pozitív, nyitott érdeklõdõ és mosolyog sokat. Ja, és sokat olvas, legyél tájékozott, az intelligencia megszépít
szerez be néhány ronda barátnõt és rögtön szebbnek tûnsz majd
Találd meg a nyugalmadat, egyensúlyodat! Válj valódi önmagaddá, a szerepek csak halott álarcok. Ébredj fel az emberlétbõl, légy tudatában, mennyivel több vagy testnél, gondolatoknál, érzelmeknél! Teljesen fölösleges volna a szádba rágnom, hogy mégis hogy kezdj hozzá, pont mit csinálj... Amint szánsz rá elegendõ idõt, hogy lásd is a fenti három mondatot, elindul a folyamat, mint egy lavina.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat:) nagyon hasznosak :)

Mik a tapasztalataitok a megszakításos módszerrel? Mennyi hatásos?

Nagyon sok időbe telik, mire elélvezek, ha a barátnőm veri és szopja a nemi szervemet. Másnak is volt ilyen? Nem ejtette teherbe akaratlanul a barátnőjét amikor a megszakításos módszert hazsnálta? Ez a menstruációs ciklusa első 10 napjában mennyire lenne biztonságos? Gumi+megszakításos módszer 100%-os ha helyesen csinálom?

Legjobb válasz: Ha szeretsz oroszrulettezni teli tárral, akkor hajrá!

Ha szeretsz oroszrulettezni teli tárral, akkor hajrá!
Minek a megszakítás, ha ott a gumi? Egyébként mi 2 évig "védekeztünk" ilyen módon és nem lett gond, de ez nem jelenti azt, hogy nem csúszhat be a baba.
aztán majd jön egy újabb: ugye nem lehet terhes a barátnõm? megéri a kockázatot? ha igen, hajrá, a nem gumi. Jah, és a gumi ÉS megszakítás fölösleges együtt... csak gumi, és kész.
A statisztika szerint megszakításos módszerrel gyakorlatilag minden 3. nõ teherbe esik... Mert hogy az elõváladéktól is lehet. Ha szerettek kockáztatni, hajrá. Gumival meg minek megszakítás?
Így lett terhes a párom. Nem érdemes játszadozni..
15 éve kiszállunk idõben , nincs bébi. nem is hagynám, h legyen. (ha netán mégis bekapnám a legyet).

A fenékrázásban hogy legyek profi? Tinilányok írjanak nektek mi a módszer, tudás? 18/L

Legjobb válasz: Ez mekkora kamu kérdés. Legközelebb legalább próbáld meg helyesen megfogalmazni.

Ez mekkora kamu kérdés. Legközelebb legalább próbáld meg helyesen megfogalmazni.
mért akarsz benne profi lenni ?
felveszel egy magassarkùt és màr ràzod is...

Mi a módszer arra, hogy hogyan kell egy hang nélküli videót és egy hangfilet egyszerre megnyitni és kezelni egy lejátszóval összehangoltan?

Erre azért lenne szükség, mert letöltött filmhez több nyelvű hanganyag tásult, ami közül nyilván a nekünk megfelelő nyelvet kell kiválasztani. Ezt elég nehéz úgy lejátszani, hogy indítod a filmet és a hangot egyszerre, egy kis csúszás mindig van, nem is beszélve arról, ha pl. meg akarnád valamiért állítani a filmet. Van esetleg erre egy külön lejátszó, ami képes külön hangot és képet egyszerre lejátszani?

Legjobb válasz: Pl ez. Igaz hogy editor, de ez is tudja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtualdub-v1-9-2-JX11...

Pl ez. Igaz hogy editor, de ez is tudja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/virtualdub-v1-9-2-JX11...
A kérdező hozzászólása: Ez jó lenne csak nem ismeri fel a videoformátumot (mkv) a hangot meg már nem is tudtam megnézni (ac3). Úgyhoyg egy ezekkel kompatibilis programra lenne szükségem
A kérdező hozzászólása: Igen csak az a baj, hogy az nem segít azon hogy nem tudom egyszerre lejátszani a kettõt. Nem az a problémám hogy külön-külön ne tudnám lejátszani õket, hanem nincs olyan program ami lejátssza õket együtt. Az elõzõ programmal volt az a baj, hogy nem ismerte a formátumot, és nem kodek hiba volt.
Ha az elõzõ program nem ismeri fel, akkor az azért van, mert nem talál kodeket hozzá a gépeden. Betöltöd a viedót és a program "audio" fülén van egy olxan opció, hogy "audio from other file" itt tudsz más file-ból hangot beletenni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg fogom próbálni. Valószínûleg igazad lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!