Találatok a következő kifejezésre: Mit írjak képeslapba a (5 db)

Mit írjak a részvét táviratba/képeslapba?

Egy régi szomszédasszonynak küldeném. De a "fogadja ?szinte részvétünket" olyan slampos, nem?

Legjobb válasz: Megfszólítást én nem írnék. Talán ennyit: Fájdalmában /fájdalmadban/ osztozunk. Aláírás.

Megfszólítást én nem írnék. Talán ennyit: Fájdalmában /fájdalmadban/ osztozunk. Aláírás.
Együttérzek veled gyászodban. Vígasztaljon az örök élet tudata. (reménysége)

Mit írjak a képeslapra? (többi lent)

Barátom kiment 10 napra külföldre,és megbeszélrük,h veszünk egymásnak képeslapot. A baj csak az h nem tudom mit írjak rá... Az ilyen "szeretlek" -et úgy nem írnám rá meg az ilyen romantikus furcsaságokat:D

Legjobb válasz: imádlak mint maci a mézet ;) :DD

imádlak mint maci a mézet ;) :DD
A kérdező hozzászólása: Legyszi normalisat!:D nem feltetlenul kell kifejeznie azt h szeretem csak valami kreativ legyen..legyszi:)
keresgélj a neten van egy csomó :)
Nem irkálnék sosem ilyet.
Csak akkor hiányzol, amikor lélegzem :)
10 nap miatt nem írnék, nem olyan hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: De poenbol megbeszeltuk h hozunk egymasnak (en nagyszuleimnel vagyok, innen kell vinnem)

Mit írjak a legjobb barátnőm szülinapi képeslapjába?

A barátn?m 13 éves lesz. Vettem neki ajándékot és egy képes lapot. De mit írjak a képeslapba? Nagyon szeret nevetni de a nyálas dolgokat is szereti de csak mértékkel. Én valamilyen idézetre gondoltam. Kerestem is csak éppen nem találtam olyan szívhez szólót amilyet szerettem volna. Kérlek segítsetek! El?re is köszönöm. :)

Legjobb válasz: Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kisérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, én mindig foglak szeretni! Boldog születésnapot! Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erõd tovább is evezni, ki téged szívbõl szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot! Például :)

Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kisérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, én mindig foglak szeretni! Boldog születésnapot! Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erõd tovább is evezni, ki téged szívbõl szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot! Például :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.


Mit írjak a képeslapba? (tovább lent. )

http://www.hallmark.com/webapp/wcs/stores/servlet/product|10..

Legjobb válasz: Ezen az oldalon találsz: http://www.szerelmesversek.hu/parkapcsolat/boldogsag http://www.poet.hu/Szerelem/ http://szerelmes-versek.hu/

ráordítasz h szopni fogsz mintegy kismalac

Mit írjak a képeslapba a rokonaimnak, akiket nem tudtam meghívni az esküvőre?

Arra gondoltam, hogy akiket nem tudtam meghívni az esküv?re a rokonságból, azoknak küldök egy szép képeslapot fényképpel. A probléma az az, hogy nem tudom mit írjak bele.

Legjobb válasz: Talán nézzél be a mennyegzo.hu fórumába, ott biztos tudnak ötletet adni, fõleg ha a fórumba a témák között rákeresel hol irogat Szitu. Õ egy võfély, és mindig szoktak neki írni, hogy ilyen-olyan esküvõs témában kanyarítson egy szövegecskét!

Talán nézzél be a mennyegzo.hu fórumába, ott biztos tudnak ötletet adni, fõleg ha a fórumba a témák között rákeresel hol irogat Szitu. Õ egy võfély, és mindig szoktak neki írni, hogy ilyen-olyan esküvõs témában kanyarítson egy szövegecskét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!