Találatok a következő kifejezésre: Mit írjak képeslapba (9 db)

Mit írjak a képeslapra? (többi lent)

Barátom kiment 10 napra külföldre,és megbeszélrük,h veszünk egymásnak képeslapot. A baj csak az h nem tudom mit írjak rá... Az ilyen "szeretlek" -et úgy nem írnám rá meg az ilyen romantikus furcsaságokat:D

Legjobb válasz: imádlak mint maci a mézet ;) :DD

imádlak mint maci a mézet ;) :DD
A kérdező hozzászólása: Legyszi normalisat!:D nem feltetlenul kell kifejeznie azt h szeretem csak valami kreativ legyen..legyszi:)
keresgélj a neten van egy csomó :)
Nem irkálnék sosem ilyet.
Csak akkor hiányzol, amikor lélegzem :)
10 nap miatt nem írnék, nem olyan hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: De poenbol megbeszeltuk h hozunk egymasnak (en nagyszuleimnel vagyok, innen kell vinnem)

Mit írjak az olasz képeslapra?

A volt munkatársaimnak, barátaimnak szeretnék írni egy képeslapot akik között van akiket tegezek és vannak akiket nem. Tudnátok mondani pár egyszerű de nem közhelyes ötletet amit ráírhatnék, ilyen tök általános dolgokban, hogy üdvözlök mindenkit stb. semmi személyes.

Legjobb válasz: Üdv mindenkinek innen és innen! Aláírás

Üdv mindenkinek innen és innen! Aláírás
A kérdező hozzászólása: aha ez volt az elsõ ami eszembe jutott :D köszi! esetleg bõvebben? :D
Egy képeslapra túl sokminden nem fér, de mondjuk: ...Remélem otthon minden rendben, nemsokára találkozunk. Viszek ajándékot is.

Szeretnek az ifju parnak egy kepeslapot ajandekozni, mit irjak bele?

Legjobb válasz: www.citatum.hu -> itt van sok alkalomhoz illõ idézet, ha nem jut eszedbe semmi személyes

http://www.citatum.hu -> itt van sok alkalomhoz illõ idézet, ha nem jut eszedbe semmi személyes


Mit írjak a legjobb barátnőm szülinapi képeslapjába?

A barátn?m 13 éves lesz. Vettem neki ajándékot és egy képes lapot. De mit írjak a képeslapba? Nagyon szeret nevetni de a nyálas dolgokat is szereti de csak mértékkel. Én valamilyen idézetre gondoltam. Kerestem is csak éppen nem találtam olyan szívhez szólót amilyet szerettem volna. Kérlek segítsetek! El?re is köszönöm. :)

Legjobb válasz: Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kisérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, én mindig foglak szeretni! Boldog születésnapot! Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erõd tovább is evezni, ki téged szívbõl szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot! Például :)

Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kisérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, én mindig foglak szeretni! Boldog születésnapot! Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erõd tovább is evezni, ki téged szívbõl szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot! Például :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Jövőhéten kis unokaöcsém születik! Szeretnék küldenki egy képeslapot nekik, mert csak júniusban fogom tudni meglátogatni őket. Mit írjak bele?

Idézetet, jókívánságot, mit? Linkelnétek/Írnátok egy-két szép idézetet esetleg? Köszi!

Legjobb válasz: Elsõ vagyok! Az az egy sor az elejére akart kerülni :) Bocsi

Elsõ vagyok! Az az egy sor az elejére akart kerülni :) Bocsi
Sok örömet a kisbabához! "Pici keze, pici lába Egy új élet jött a világra Ünnepeljük ezt a napot, melyen nekünk örömet okozott." Gratulálunk az örömteli eseményhez! "Isten hozott, ölelésért nyújtózó aprócska karok, szunyókáláskor félig lehunyt szemek. Isten hozott, apró kezek és apró lábacskák, édes kuncogások és mosolyok. Isten hozott egy világban, amely csak rád várt... hatalmas szeretettel!" Gratulálunk a kisbabához "Mikor megszületik egy várva-várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman."
Egy alkalommal a következõt csináltam: 1. Amikor a baba megszületett, természetesen a kismamát felhívtam telefonon és gratuláltam neki 2. Amelyik napon tudtam, hogy már hazamennek, akkor dél körül ismét felhívtam és megkérdeztem tõle, hogyan vannak, hazaértek-e már stb. 3. Az újszülött !!! nevére feladtam egy dísztáviratot a következõ szöveggel: Megszületésed alkalmából szeretettel köszöntelek! Aláírás. A szülõk eltették emlékbe, mert ez az elsõ távirat, amelyet ez a kis emberke életében kapott!

Jövőhéten kis unokaöcsém születik! Szeretnék küldenki egy képeslapot nekik, mert csak júniusban fogom tudni meglátogatni őket. Mit írjak bele?

Idézetet, jókívánságot, mit? Linkelnétek egy-két szép idézetet esetleg? Ti anyukaként milyen szövegnek örülnétek?

Legjobb válasz: Jaj ez annyira szép! Küldd ezt, én sírva olvastam:)

Jaj ez annyira szép! Küldd ezt, én sírva olvastam:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Mit írjak a részvét táviratba/képeslapba?

Egy régi szomszédasszonynak küldeném. De a "fogadja ?szinte részvétünket" olyan slampos, nem?

Legjobb válasz: Megfszólítást én nem írnék. Talán ennyit: Fájdalmában /fájdalmadban/ osztozunk. Aláírás.

Megfszólítást én nem írnék. Talán ennyit: Fájdalmában /fájdalmadban/ osztozunk. Aláírás.
Együttérzek veled gyászodban. Vígasztaljon az örök élet tudata. (reménysége)

Mit írjak a képeslapba? (tovább lent. )

http://www.hallmark.com/webapp/wcs/stores/servlet/product|10..

Legjobb válasz: Ezen az oldalon találsz: http://www.szerelmesversek.hu/parkapcsolat/boldogsag http://www.poet.hu/Szerelem/ http://szerelmes-versek.hu/

ráordítasz h szopni fogsz mintegy kismalac

Mit írjak a képeslapba a rokonaimnak, akiket nem tudtam meghívni az esküvőre?

Arra gondoltam, hogy akiket nem tudtam meghívni az esküv?re a rokonságból, azoknak küldök egy szép képeslapot fényképpel. A probléma az az, hogy nem tudom mit írjak bele.

Legjobb válasz: Talán nézzél be a mennyegzo.hu fórumába, ott biztos tudnak ötletet adni, fõleg ha a fórumba a témák között rákeresel hol irogat Szitu. Õ egy võfély, és mindig szoktak neki írni, hogy ilyen-olyan esküvõs témában kanyarítson egy szövegecskét!

Talán nézzél be a mennyegzo.hu fórumába, ott biztos tudnak ötletet adni, fõleg ha a fórumba a témák között rákeresel hol irogat Szitu. Õ egy võfély, és mindig szoktak neki írni, hogy ilyen-olyan esküvõs témában kanyarítson egy szövegecskét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!