Találatok a következő kifejezésre: Mit írhatnék esetleg (5 db)

Mit írhatnék neki? Német levelet akarok írni, ha esetleg csak magyarul is, de adnátok ötleteket?

Szóval megismertem egy német srácot, jóban lettünk :) Visszautaztak Németországba, de el?tte megadta az e-mail címét, mert én már régóta szeretnék valakivel németül levelezni, nyelvgyakorlás céljából. Nem tudom, hogy állhatnék neki, mivel kezdjem a beszélgetést.

Legjobb válasz: Írd le neki, hogy örülsz, hogy ,egadta az e-mil címét, sokat segít majd neked a nyelvgyakorlásban. Esetleg megírhatod hány éve tanulod a nyelvet, miilyen szinten érzed magad, érdeklõd meg õ ilyennek tart. Aztán rátérhetsz a közösen megélt programokra, kérdezd meg hogy tetszett neki az ország, mikor jön legközelebb. Írd, hogy te nagyon várod, jó lesz újra találkozni.. Zárásként minden jót, gyorsan lezajló sulit/munkét és mielöbbi õsziszünetet/szabadságot és újratalálkozást. vagy ami érdekel róla (suli, munka, nyaralás, hobbi) és nem tudsz, kérdezd meg. :) ha megírod németül szívesen megnézem, de segíthetek is a fordításban. :)

Írd le neki, hogy örülsz, hogy , egadta az e-mil címét, sokat segít majd neked a nyelvgyakorlásban. Esetleg megírhatod hány éve tanulod a nyelvet, miilyen szinten érzed magad, érdeklõd meg õ ilyennek tart. Aztán rátérhetsz a közösen megélt programokra, kérdezd meg hogy tetszett neki az ország, mikor jön legközelebb. Írd, hogy te nagyon várod, jó lesz újra találkozni.. Zárásként minden jót, gyorsan lezajló sulit/munkét és mielöbbi õsziszünetet/szabadságot és újratalálkozást. vagy ami érdekel róla (suli, munka, nyaralás, hobbi) és nem tudsz, kérdezd meg. :) ha megírod németül szívesen megnézem, de segíthetek is a fordításban. :)
A kérdező hozzászólása: És azt, hogyan kérdezem meg, hogy van-e kedve levelezni velem? Hast du Lust mit mir...? Mi a levelezni, vagyis inkább az e-mailezni érdekelne :DD
A kérdező hozzászólása: Szia xy! Köszi, hogy megadtad az e-mail címed. :) Szeretnél velem levelezni? Hamarosan érettségizem, nagyon jó nyelvgyakorlás lenne. Eddig jutottam magyarul. Igazából nem sokat találkoztunk, elbeszélgettünk, meg minden, de nem igazán tudom mit írjak. Pl., hogy Jól érezted magad Magyarországon? Jöttök jövõre is? Hogy vagy? Németországban is lekezdõdött már a suli? Ilyesmikre gondoltam, de Anyu szerint magamról is kéne valamit írnom, nem csak kérdezgetnem :D
A kérdező hozzászólása: elkezdõdött*
Hast du Lust korrespondieren mit mir? vagy Hast du Lust E-mail wechseln mit mir? Hast du Lust briefwechseln mit mir?
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Szívesen :)
elzavartad tehát hagyd békén és ne zaklasd versekkel.
A kérdező hozzászólása: Tudom ez lenne a jo de minden egyes nap tobbszor felhiv es keri hogy legyunk ujra egyutt.
A kérdező hozzászólása: Egyebkent azert szakitottam mert megcsalt a legjobb baratnommel
Szerintem hagyd, idõvel rendezõdnek a dolgok, és semmi esetre se add be a derekad, megcsalt, nincs rá garancia, hogy következõ alkalommal nem fog...
A kérdező hozzászólása: en is erre gondoltam raadasul a legjobb baratnommel aki mindent tudott rolunk es elottem mondtak egymasnak hogy szererik egymast s meg a volt pasim harizik hogy miert szakitottam hisz viccnek szanta de nm hiszek neki
de hét akkor nem is utál.és miért akarod vele tartani a kapcsolatot?ennyire ne alázd meg magad.sodrófát érdemel a nyakába, nem verset.
A kérdező hozzászólása: Es a hatam mogott ossze is jottek.Nem ertem en semmit se artottam.S hyivogattat a haverjeivel hogy menyek vissza hozza, fenyegetozik hogy megveret ha nm megyek vissza.S ilyenek de nm felek tolle.

Ez már gáz? Egy lánnyal már vagy két hete beszélek fb-on minden nap órákon keresztül és már nemtudok mit írni neki, esetleg miket írhatnék már nemjut eszembe semmi? 17F

Legjobb válasz: Az a gáz, hogy két hete Fécbúkon beszélsz szerencsétlen csajjal és nem hívod el valahova a NEM virtuális térben beszélgetni. Vagy ez már kiment a divatból és tök ciki?

Az a gáz, hogy két hete Fécbúkon beszélsz szerencsétlen csajjal és nem hívod el valahova a NEM virtuális térben beszélgetni. Vagy ez már kiment a divatból és tök ciki?
ismerõs, írj rá kérdezd meg milyen napja volt vagy ilyesmi, és úgyis lesz valami téma, nekem ez 3 hónapig volt, és mindig tudtunk valamirõl beszélni (találkoztunk is közbe persze):D, és persze sokkal hatásosabb, ha elhívod valahova :D 18/F
A kérdező hozzászólása: már elhívtam megnyugodhattok de még nemtudtunk találkozni
amúgy is jobb elõsször facebookon ismerkedni szerintem (elõzõ)
szerintem meg nem és ultra gáz


Mit írhatnék smsben (esetleg szerelmes levélben stb. ) a barátomnak ami romantikus, szerelmes, kifejezi az érzéseimet? Azon kívül hogy szeretlek hiányzol jó lenne ha itt lennél ha megölelnél hozzád bújhatnék; sokat gondolok rád stb.

Távkapcsolatban élünk és sokszor szeretnék írni neki vmit, de már ezeket többször is írtam, és szeretnék újat.

Legjobb válasz: egyszer amikor melóztam, ezt az üzenetet kaptam a kedvesemtõl: "Itt fekszem egy icipici fehér bugyiban és unalmamban banánt majszolgatok"

egyszer amikor melóztam, ezt az üzenetet kaptam a kedvesemtõl: "Itt fekszem egy icipici fehér bugyiban és unalmamban banánt majszolgatok"
szerintem egy szep verset.ilyen szerelmes verset.ha gondolod megirhatom neked.ha nem tudsz esetleg.egy olyan verset keres ami minden erzesedet kifejezi.en szep verseket tudok.csak irj es segitek.ok?
Szerintem egy idõ után felesleges ezeket mindig leírni, mert úgyis tudja az illetõ, hogy hiányzol neki, nyílván te is neki.
Én ilyenkor angolul szoktam írni, mivel a párom nagyon "rákattant" most az angol tanulásra (ismét), és ráadásul megadom a lehetõséget, hogy gyakoroljon! :D Najó, komolyra véve a szót, néha idegen nyelven vannak szép kifejezések... :)
Google-szerelmes sms és ehhez hasonló kulcsszavak, én ott sok szépet találtam, ami nem csöpögõs és szép:D jó keresgetést:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!