Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit John (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bassár el-Aszad hogy fogja végezni?

4

Igaz az, hogy a skótok jövőre népszavazást fognak tartani a függetlenségükkel kapcsolatban? Ha igen, akkor szerintetek a skótok nagy része a különválás mellett fog voksolni vagy pedig az együttmaradás mellett?

18

Ha a fehéroroszok ennyire nem szeretik Lukasenko-t akkor miért nem váltják le?

Oké, hogy sokan támogatják is, de rengetegen utálják, amiért be akarja területileg olvasztani Belaruszt Oroszo.ba, bezáratta tiltakozások ellenére az utolsó tiszta fehérorosz nyelvű iskolát, sokak szerint csalás volt a választás, a nép inkább az EU-felé és nem Moszkva felé húz, stb.

Az már csak hab a tortán, hogy megváltoztatta az ország nemzeti jelképeit, a fehér-piros-fehér zászlót lecserélték a mostanira, és betiltották, meg a címert.

Ha utálják, miért nem váltják le? Oké, hogy Európa utolsó diktátoraként emlegetik, de a nép igenis képes lenne megdönteni.

5

Amerika félt Szovituniotól gazdaságilag, katonaságilag azért tette tönkre? Fél az eurotól, az uniotól azért teszi tönkre?

6

Igényelni, korhatár van?

Zöldkártya lottón 18éves kortól lehet résztvenni? vagy lehet hamarabb is? A másik kérdés ,hogy a zöldkártya igénylése az ,hogyan működik? hosszú időtartam amíg megkapja valaki azt? igényelni azt is hány éves kortól lehet igényelni?

3

Ki és hogyan választja amerikában az alelnököket?

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen formában választhatja Amerikában az alelnököt.
Ha valaki esetleg tudna ajánlani valami oldalt ahol ezt részletesebben el lehet olvasni, azt nagyon megköszönném.

3

Talalos kerdes a kozel-kelet szak-ertoknek vagy aki epp kivancsi: Honnan jon a " Saddam the Aflaqi " elnevezes, ki az akit ez jelol? Honnan jon ez a kifejezes? Ki hasznalta ezt mindig? Erdekelnek a valaszok

1

Milyen különbség van egy magyar és egy uniós politikus között?

6

Miért van az, hogy az Eu-ban a Benes-dekrétumokat nem ítélik el? Mire hivatkozik Szlovákia, amivel meg tudja győzni az Eu-t, hogy nekik van igazuk? Mi miért nem tudjuk elérni, hogy töröljék el?

16

Szerintetek van valami valóságalapja annak az elméletnek, hogy a világ egyre inkább olyan egy irányba sodródik, hogy az csak egy szűk, dúsgazdag csoportnak kedvezzen?

Leginkább a Bilderberg-csoportra gondolok, ha létezik egyáltalán. Vagy a szabadkőművesek keze van a dologban?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!