Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit John (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ausztriának legkisebb iskolájának mi a neve?

4

Most hogy leállt az amerikai kormány így drágábban lehet külföldről rendelni?

3

Mi az igazság a Román 1989-es forradalomról? Milyen külső erők segítették ezt a folyamatot? CIA? FBI? KGB? Mi az igazság Csaucseszkuról? És erről az egészről?

10

Ha Marokkót földrajzi okok miatt utasították vissza az EU-tól, akkor Törökország hogyan lehet tagjelölt?

Oké, hogy Törökországot sem akarják beengedni, de még mindig majdnem tagjelölti státusza van.
Marokkót csípőből visszautasították, pedig az se fejletlen, és elég gazdag.

Mi a 2 között a különbség? Hisz Törökország is inkább Ázsiában van.

9

Készül a nagy összeomlás?

A republikánusok hideg polgárháborút vivnak a határokon belül. Úgy látszik Obama túl messzire ment a jónép érdekeinek érvényesítésével. Ha passzívak maradnak összeomolhat az USA.


3

Osztrák választások, szerintetek jó irányba tart Ausztria?

Az SPÖ nyert megint. De az ÖVP és az FPÖ azért a nyakukban van rendesen. Szerintetek jó 4 év jön most a nyugati szomszédunknak?

6

Létezik összefüggés a szegénység és az intelligencia között?

Olvastam, hogy egy tanulmány szerint a szegény társadalmi rétegekben az átlagos IQ alacsonyabb.

Vannak eltérések vagy minden ember egyformán intelligens?

Ha valóban van ilyen összefüggés, akkor azért alacsonyabb az intelligenciájuk, mert szegények vagy azért szegényebbek mert alacsonyabb intelligenciájúak?

16

Ezek között az országok között mi a fejlettségi sorrend?

Tehát hol a legjobb megélhetés és munka szempontból?

legfejlettebb......legfejletlenebb (így)

Magyarország, Észtország, Ausztria, Finnország, Svédország, Németország és Lettország.

Valaki tudna segíteni?

2

Hogyan kell elképzelni egy indián rezervátumot? Hogyan "szervezte" ezt meg az USA?

Saját törvénykezésük van képviselőkkel meg ilyenekkel?

2

Hosszú távon megszűnnek a nyugati nemzetállamok és olyan multikulturális országok lesznek, mint az USA vagy Brazília?

A 2011-es népszámlálások szerint Németországnak már csak 80%-a német, Angliában és Walesben 77% az angolok és walesiek aránya. Franciaországban és Hollandiában is olyan 77% körül lehet a franciák, illetve a hollandok aránya.

Így ezekben az országokban lassan kisebbségbe kerülnek az eredeti államalkotó nemzetek, multikulturális bevándorlóországokká válnak. Ha például Németországnak már csak 1/3-a lesz német, akkor át kell értékelni az ország politikai, történelmi szerepét, mivel az országot nem lehet a német néppel azonosítani. Angliában talán a gyarmati, birodalmi múlt, a brit identitás miatt ez könnyebben fog menni.

Hasonló tendencia figyelhető meg Macedóniában, Bulgáriában, Romániában, Magyarországon is, csak ezekben az országokban nem a bevándorlók miatt, hanem az őshonos kisebbségek nagyobb népszaporulata miatt kerülnek kisebbségbe a fő államalkotó népek.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!