Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit John (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az USA háborúzott valaha a kontinensen más országgal?

a polgár háborún és az angolok elleni harc kivételével?
pl Mexico ellen, vagy Kanada, vagy más dél Amerikai ország ellen?

4

Tényleg megint Angela Merkel a legesélyesebb a választásokra? Elegem van ebből a nőböl irritál a stilusa, a hangja, jön ezzel a fegyelmezett fiskális politikával. Amugy mi a párhuzam Merkel és Thatcher politikája között?

A nèmeteknek most egy fanatikusabb megszàllottabb német kancellár kéne! aki kíváló szónok, zseniális showman. Eu ellenes politikát folytat.

6

Az EU miért engedte meg Koszovónak és Montenegrónak az eurót?

Magyarországnak nem engedi, még a kettős valutarendszert sem, mert kötelező teljesíteni a Maastricht-i szerződésben foglaltakat.

Ennek ellenére Koszovó és Montenegró megcsinálta azt, hogy szimplán nem kezdtek el saját pénzt használni, vagy a szomszédét (Koszovó simán használhatná pl az albán lek-et, vagy a szerb dinárt), hanem áttértek euróra, így nem foglalkoznak saját pénzkibocsájtással.
Mégis hogy?

Tőlünk féltik az eurót, mert mondván ha Magyarország becsődöl, akkor húzza magával a környékbeli eurósokat. Az miért nem érdekli az EU-t, hogy Koszovó, vagy Montenegró becsődöl?
Mert ők azért közelebb állnak a csődhöz, mint mi...

Nekik miért nézi el az EU az euró használatot?

(most azon kívül, hogy itthon sokan ellenzik az eurót)

20

Románia, Bulgária, Szerbia már utolértek minket életszínvonalban?

Még csak egyszer jártam ezekben az országokban, de úgy tűnik nem élnek rosszabbul, mint mi.
A statisztikák szerint a nettó fizetések 20-30 százalékkal alacsonyabbak arrafelé, de az árak is közel ennyivel alacsonyabbak.

9

Jelenleg melyik kormányzatnak, vagy szervezetnek a területe a Naprendszer és az azon belüli bolygók (a Föld kivételével)?

7

Elkerülhetetlen a görögök adósságának elengedése? Átterjedhet az államcsőd Ciprusra, Portugáliára és akár Olaszországra?

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/bezzeg_a_gorogok_ados..


2

Másnak is feltűnt már? Trianon határhúzással kapcsolatos kérdés

Minden egyes elszakított területet úgy húztak meg a határokat, hogy etnikailag 30% magyarok lakta és 10% német lakta terület legyen. Ez volt az elsődleges szempontjuk a béke diktálóknak?

1910 népszámlálás szerinti etnikai eloszlás:
Kárpátalján: 54% rutén 10,5% német, 30,5% magyar
Délvidéken: 33,8% szerb 6% horvát,szláv 28,1% magyar, 21,4% német
Erdély: 53% román, 10,5% német, 31,7% magyar,
Mai szlovákia: 57% szlovák, 30,2% magyar 7% német

Ennyire tudatosan akarták porlasztani a magyarságot? Ezért nem vették figyelembe az etnikai határokat? De arra kínosan ügyeltek, hogy az elszakított területeken a magyarok és németek együttes aránya 40% ne haladja meg!

15

Melyek voltak Jugoszlávia címerén látható 7 nemzet?

A volt Jugo' címeren 7 fáklya tart egy lángot, ami gondolom a soknemzetiség összetartását jelképezte, mely volt ez a hét (feltételezem szláv) nép?

4

Van olyan nagyon befolyásos politikus, üzletember mondjuk az elmúlt 15-20 évben Európában, aki nagy népszerűségre tett szert, ugyanakkor nagy gazember, csaló is, és börtönben ül?

Itt van pl. Berlusconi esete, harmadfokon 4 évet kapott, de vajon le is fogják csukni? (e kapcsán íródott a kérdésem)
Vagy mennyi ilyen van? Tényleg igaz az a közhely, hogy az igazán befolyásos pénzemberek bármit megtehetnek, úgy, hogy nem kapnak több év börtönt? Megismétlem: A NAGYON BEFOLYÁSOSAK, PÉNZESEK lehetnek akármilyen szélhámosak is, megúsznak mindent? Ez igaz közhely a XXI. században itt, Európában? (Esetleg USA-ban)?

5

A mikrohullámú sütőt a túlnépesedés csökkentésére találták fel?

27

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!