Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit John (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Napoleont miért tartják nagyszerűnek, amikor nem volt különb mint Hitler?

24

A Habsburg család miért nem fogott össze Franciaország ellen?

keletrol es nyugatrol legyozhettek volna, megsem fogtak ossze a spanyol es az osztrak Habsburgok. Az osztrak Habsburgok megnyerhettek volna a nemet fejedelmeket, igy teljesen elszigetelhettek volna.

0

A cigányoknál létezik olyan mozgalom, mint a zsidóknál, hogy a több száz éves üldöztetés után visszatérjenek az őshazába?

Sok zsidó vándorol ki Izraelbe az egész világból, de arról keveset hallani, hogy az euróapai, közel-keleti, észak-afrikai roma, dom emberek közül vannak-e, akik visszatérnek Indiába.

9

Most akkor mi lett ennek a Szíriai dolognak a vége?

Nemrégiben még mindenhol az volt hogy a megmentő USA megtámadja a gonoszokat akik biológiai fegyverekkel huncutkodnak... Aztán kiderült hogy Obama belenyúlt a sz*rba... és azóta semmi... ? Mi a franc van? Jók lettek a gonoszok? Netán már nem öl a mustárgáz? Kiderült hogy nincs olaj? Vagy mifene? Vagy esetleg csak én vagyok elmaradva az információkkal?

4

Ha az USA csődöt jelent, akkor mi lesz Magyarországgal?

Mit gondoltok?

6

Ha a török pusztítás az egyik fő okozója Trianonnak, akkor a szélsőjobboldalon miért olyan kedvező a törökök megítélése?

A török hódítások előtt még az ország lakosságának 50-60 százaléka magyar volt, ez a háborús pusztítások és az azt követő betelepítések miatt 1/3-ra csökkent a 18. századra.

A törökök nem haragudnak, ott ez hozzátartozik a dicső nemzeti múlthoz, de Magyarország történelmében egy tragédia.

14

Melyik érdekcsoport jutatta hatalomra Orbánt?

10

Jó lett volna, ha II. József sikerrel jár, és Magyarország beolvad a Habsburg birodalomba?

Vagy lehet Ferenc József is.
Ha sikerrel járnak, ma Magyarország német nyelvterület lenne, es talan sokkal fejlettebb is lenne. De amugy is a német hasznosabb mint a magyar. Na meg a magyarokat sem kell félteni, ők is erőszakosan magyarosítottak.

14

Miért van szüksége az EU-nak egy olyan országra mint Ukrajna?

http://www.karpatinfo.net/hetilap/ukrajna/ukrajna-az-europai..

Én Ukrajnában élek, nap mint nap a saját bőrömön tapasztalom ennek az országnak az "áldásait".

Miért kell az EU-nak egy ilyen velejéig korrupt, oligarchák vezette ország?

7

Szerintetek hosszú távon is megmarad Európa demokratikus, kapitalista, liberális jellege?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!