Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit John (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az USA-ban tényleg bárki lehet esküdt? Olyanok hoznak ítéleteket, akiknek fogalmuk sincs a törvényekről, jogról?

6

Szerintetek van esély rá hogy Kína esetleg India csatlakozzon az Eurázsiai Unióhoz?

Ha ők csatlakoznának akkor szerintetek megérné belépni nekünk is és nem megint a német blokkban maradni mint ahogy már kétszer meg tettük és meg is szívtuk vele.Illetve lesz-e népszavazás a csatlakozásról?

12

Macedónia hogyan lehet EU-s tagjelölt?

Szerbia még nem is tagjelöl, de fényévekkel előbbre van mint a lerobbant Macedónia.
Jugoszlávián belül Macedónia volt a legfejletlenebb, és legszegényebb tagállam. (Koszovót nem veszem ide)
Szerbia miért nem tagjelölt akkor, ha a nála sokkal rosszabb állapotban lévő Macedónia meg az? Kb 2016-2018-ba lehetnek tagok.
Montenegró is jóval fejlettebb Macedóniánál.

Miért pont Macedónia?

8

Mesterségesen generált iszlámellenesség volt a célja a gyilkosságnak, amit a szabadkőművesek csináltak?

http://www.urbanlegends.hu/2013/06/megint-egy-orult-osszeesk..

5

Jugoszlávia szét eséséről milyen jó és magyar dokumentum filmet tudtok?

1

Angliában kirúgták az állásából, mert szalonnás szendvicset emlegetett a muszlim kolléganőjének. Ez a "multikulti" csak problémát okoz mindenkinek. Követni kell ezt a liberális vonalat?

Az európai liberalizmus mindenkinek csak árt. El kéne takarítani, ameddig még nem késő. Mint például Angliában.


48

Valóban érdemes támogatni Afrikát és beengedni az afrikaiakat?

Folyton a polgárháborúkról, az éhezésről és a menekültekről szólnak a hírek.

A túlnépesedésük ellen ők nem tesznek semmi, ergó éheznek. A különböző nemi betegségek terjednek az ottani szocializáció folytán.

Európában ugyanazt az életmódot folytatják, mint őshazájukban, pedig a jobb élet reményében jöttek ide. Közben jogokat követelnek, beilleszkedni viszont nem akarnak.

A kérdés adott: megéri mindez Európának?

13

Ha most meghalna Vilmos herceg, Erzsébet és Károly pedig lemondana, akkor ki lenne a követkető király/királynő? Harry vagy a meg sem született baba?

4

A nyugat európai országokban, hogyhogy nem vezették még be a magánnyugdíj rendszert?

Ott is jelen van a népességöregedés ,fogyás , hiába sok bevándorló munkaerő.

Hogyhogy nem váltottak még magánnyugdíj rendszerre?

8

Mi folyik Törökországban?

El tudná nekem valaki magyarázni pár sorban, mindenféle különösebb mellébeszélés nélkül, hogy mi is történik most Törökországban? Előre is köszönöm.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!