Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akárhányszor felüti a fejét itt egy új világrendes / WTC-s / zsidókkal kapcsolatos kérdés, akkor miért jelenik meg rögtön egy olyan ember, amely veszettül, minden érvelést nélkülözve tagadja ezen dolgokat?

23

Albánia hogyan tudott csak úgy kilépni a Varsói szerződésből, a szovjet irányítás alól?

Albánia legendásan szegény ország, már akkor is az volt, most is az, szovjet érdekszférába tartozott.
De hogyan tudták megcsinálni az albánok, hogy fogták magukat, és szimplán kiléptek a Varsói szerződésből, effektíve a Keleti-Blokkból?
És a kutya se foglalkozott vele...a Szovjetunió is csak pislogott egyet, majd hagyták a fenébe.

Ha Albániának ezt megengedték, Magyarországnak miért nem?

Hogyan tudta Albánia ezt megcsinálni?

2

Az embereket miért nem érdekli hogy 2001 szeptember 11 megvolt rendezve?

ere ugyanis van konkrét bizonyiték igaz vannak olyanok is akik azt se tudják hogy mi történt akor de
emberek senkit se zavar ez kicsit se?
én a film és rajzfilm készitöket vonám felelöségre s utána az igazi bünöst
szerintem az iluminati keze van eben is 3:56 nál a cartoon os videoban például az elég meggyözö s a többi is

17

Miért mondta az Adolf Hitler, hogy a kék szemű árják a felsőbbrendűek, amikor ő maga se volt az?

11

Az ilyen kis országokban miért ilyen brutálisan nehéz állampolgárságot kapni? (pl San Marino, Andorra stb. )

San Marino, Monaco, Liechtenstein, Andorra, Luxemburg.

Mindenhol kb 30 évig kell élni az országban, házasság előny az elbírálásnál 30 év után.
Andorrában még egy andorrai őst is fel kell mutatni, nem hiába nincs az andorrai lakosok 2/3-ának állampolgársága.

Miért ilyen nehéz állampolgárságot szerezni ezekben az országokban?
Nem hogy örülnének, hogy bővül a lakosságuk, mert ha egyszer csökkenne a lakosságuk, komoly gondban lennének, mert 1 évtizedet sem bírna ki az adott ország.

Miért jó ez nekik?

9

Egy euró hány forint? Előre is thanks a válaszokat! ;)

Thx!

6

Koszovó mikorra válhat hivatalosan is függetlenné, azaz ENSZ tagállammá?

4

Jól teszi Szerbia, hogy mindenáron az EU-hoz akar csatlakozni?

A kelet-európai országok biztosan szívesen látnák őket az Eurázsiai Unióban is, bár itt földrajzi problémák lennének.
És a függetlenség nem lenne jó alternatíva?12

A törökök miért nem kedvelik a zsidókat?

Csak a vallás miatt?Vagy többről szól?

2

Kínában mennyi az átlag kereset?

Forintban átszámolva mennyi lehet egy kínai munkás átlagkeresete kínában? Ezt így konkrétan sehol nem találom a neten, ezért tettem fel ide ezt a kérdést.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!