Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen történelmi ok áll a román-magyar gyűlölködés mögött a románok részéről?

12

Román válogatott kap majd büntetést azért, hogy a szurkolók végigkiabálták a magyar himnuszt, és hogy "1918" molinók tömegét vittek egy meccsre?

Hiszen a magyar csapat is azért játszott zárt kapus meccset a románokkal Budapesten, mert pár szurkoló végigkiabálta Izrael himnuszát. Na de itt 50.000 (!) román szurkolóról van szó...

1918 meg Erdély elrablásának az éve, egyértelműen politikai provokáció...

Jójó bár tudom, a magyar szurkolókat se kell felténi, de azért mindennek van határa, vagy?

3

Egyiptomban most tulajdonképpen mi történik?

Háború, polgárháború, felkélés?
Magyar katonákat is visznek ki?

4

Tegnap 19.15 volt az ATV-n a Fiderikusz MOST című műsor. Abban volt egy (néger) hölgy, aki Szomáliából menekült Hollandiába, és onnan az európai unióban lett politikus. Ellenezte az iszlám radikális szokásokat. Õt hogy hívják?

3

Sztálinnak tényleg volt ilyen terve a magyarokkal?

Ez egy komment innen gykról: "A magyarokkal az volt a célja hogy visszatelepíti az Uralhoz az "őshazába""

Ez kérlek Sztálin gondolata volt..."

szóval Sztálinnak tényleg volt olyan terve hogy ki telepít minket innen?
és ha volt hogyan képzelte, 10 milliós népet saját területére betelepítene?
és mi lett volna az üresen maradt Pannóniával?
és hogy tartotta volna meg a magyarságot? mert hogy biztos lázadtunk volna.
autonómiával?

15

Jelenleg mi a helyzet Szíria ügyben?

Nézegetem a külföldi adókat, az egyiken az amerikai elnök beszélt élöben, de nem megy annyira jól az angol, hogy teljesen megértettem volna. Azt is mutatták hogy Szíriában már tele vannak a menekült táborok. Mi a helyzet most?

3

Ha az USA megtámadja Szíriát, akkor Irán tényleg atombombát dob le New York-ra meg Washingtonra?

Ez azért elég durva...és mi lesz Izraellel? Azok meg Iránnak mennek?

10

Mit gondoltok az orosz ügynöktörvényről, melynek segítségével a külföldről finanszírozott jogvédő szervezeteket tudják kontroll alatt tartani?

http://hvg.hu/vilag/20130906_ismert_jogvedo_lelepett_oroszor..

Én jónak találom a törvényüket ,ezek ilyen Helsinki Bizottság ,meg Amnesty International féle szervezetek.Több kárt okoznak , mint hasznot.
A másik, hogy külföldről vannak finanszírozva amely veszélyes lehet , akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet.

2

Nem igazán vagyok tisztába a külpolitikával, valaki le tudná írni, hogy Obama miért akarja lebombázni Izraelt?

7

Lehetseges, hogy Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten, (papiron)... DEEEE mégis kevés barátja van. Miert?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!