Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és mit (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet, hogy néhány latin-amerikai ország liberálisabb a melegházasság tekintetében, mint pl. Magyarország?

Argentínában és Brazíliában is engedélyezett az azonos neműek házassága, valamint Mexikóvárosban is, s azt az összes mexikói tartományban kötelesek elfogadni.
Hogy lehet, hogy ezek a harmadik világbeli országoknak tartott helyek is előbbre járnak emberi jogokban? Ráadásul ezeket az országokat mélyen vallásosnak tartják. Az emberek mégsem ítélik el ebben a három országban a homoszexualitást? Ott hogy "működik" ez?

14

Fehéroroszország nem akar EU tag lenni?

11

A Drezdában újjáépített Frauenkirche teljesen megegyezik az eredeti 1945 előtti épülettel?

Olvastam, hogy legapróbb részleteiben ugyanaz

1

Finnországnak a bevándorlók miatt növekszik a népessége, vagy maga a finn lakosság a növekvő?

Melyik?

Ha maga a finn lakosság a növekvő, akkor mit csinál jól Finnország?

3

Az Europol szerint a terroristatámadások muszlim elkövetőinek aránya az USA-ban 6%, az EU-ban 0, 7 (4db). Mit gondolnak az iszlámot kiirtani akarók, tényleg akkora a veszély?

Viszonyításképp Magyarországon csak 2009-ben szintén 4 terroristatámadás történt (a cigánygyilkosságok).


15

Mit szóltok ehhez az őrült feminista akcióhoz már megint, ami Franciaországban volt a meleg házasság törvénybeiktatása után? Elég megdöbbentőek a tények.

Május 21.-én törvénybe iktatták hogy a melegek házasodhatnak Franciaországban, ezért egy francia történész, Domonique Venner végső elkeseredésében bement a Notre Dame-ba és fejbelőtte magát. Nem tudta elviselni, hogy szeretett országát teljesen tönkretette a cionizmus, és ezzel a törvénnyel az utolsó szöget is beleütötték az ország koporsójába.
Erre később egy feminista nő odament ugyanahoz az oltárhoz, és meztelen felsőtestére azt a szöveget írta, hogy "My fascists rest in hell", ezzel meggyalázva emlékét.
És azt mondani sem kell, hogy ezek a feminista degeneráltak egy csomó pénzt kapnak a zsidóktól, amit 2010-ben be is ismert a Jed Sunden. Milyen véeltlen, hogy az összes feminista vezető zsidó: Andrea Dworkin, Betty Friedan, Eve Ensler, Gloria Steinem, Rosa Luxemburg, Andrea Bronfman, Bella Abzug, Blu Greenberg, Brenda Howard, Arlene Raven, Biz Hahn, Betty Comden, Cathy Young, Clara Fox, Elfriede Jelinek, Ellen Willis, Emily Mehlman, Gertrude Stein, Gloria Allred, Grace Paley, Hanne Blank, Helen Cohen, Jean Rothernberg és sokan mások..
Ezek közül Helen Cohen mondott olyat, hogy meg szeretnék gyengíteni a hagyományos (normális) értelemben vett család erősségét.
És működik is, 1960-as években az Egyesült államokban élő gyerekek mindössze 11%-a nőtt fel apa nélkül, ez az arány mostanra 2/3-adra nőtt.

16

A Szovjetunió felbomlása után miért Ukrajna kapta meg Kárpátalját, és nem Magyarország?

11

Egy rövid összegzést szeretnék kérni arról hogy mi folyik Szíriában. A belharcok oka, és eddigi állása érdekelne?

9

A liberálisok miért csak a melegházasságért tüntetnek, lobbiznak, a többnejűségért miért nem?

Nyugat-Európában több országban már közel 10% a muszlimok aránya, tehát valószínű jelentősebb kisebbségről van szó, mint a homoszexuálisok. Mohamed 4 feleséget engedélyez egy muszlim férfinak, ha el tudja tartani őket, de az európai törvények ebben korlátozzák őket. A vallásszabadság ezen korlátozása ellem miért nem tiltakoznak a liberálisok?

26

Mik a legfőbb hasonlóságok és különbségek a német CDU és a Fidesz között?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!