Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Albánia és Bulgária hamarosan új területekkel gyarapodhat?

Nyugat-Macedóniában egyre több az albán, és pár évtizeden belül országosan ők lesznek többségben. (most az arányuk kb 40%) Így Nyugat-Macedónia gondolom leválik, és csatlakozik Albániához. (esetleg Koszovóhoz)
A maradék (kelet) Macedónia meg el nem hiszem, hogy marad önálló állam, vagy hogy képes önállóként megmaradni. Bulgáriával simán egyesülhetnének, nyelvük is ugyanaz.

Vagy mi lesz Macedóniával? Én nem tudok más forgatókönyvet elképzelni, mert az albánok száma rohamosan növekszik, a macedónok száma kis mértékben csökken.

3

Lehet, hogy az új iPhone azért ujjlenyomat leolvasós, hogy megtudják, az USA-ban kinek mi az ujjlenyomata?

Ezt egy viccben olvastam, de lehet valóságalapja szerintetek?

11

Románia és Bulgária már a schengeni övezet tagjai? Kezdhetnek félni a nyugaton?

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=677227&refere..

8

Bulgáriában tényleg majdnem lett a cigányok ellen egy polgár háború?

mi lett a vége, ha volt?

3

Szerbia milyen alapon tart igényt a Boszniai Szerb köztársaságra, ha nem ismeri el Koszovó függetlenségét?

Nem is értem, hogy gondolják. Úgy nem megy, hogy történelmi alapon Koszovó, nemzetiségi alapon meg a Boszniai SZ.K. Arról nem is beszélve, hogy Bosznia szétdarabolását még a nagytestvér Oroszország is ellenzi.

A szerbek területi igénye nem akkor lenne jogos, ha elengednék Koszovót? Ha már etnikailag szerb a Boszniai Sz.K. , Koszovó meg albán, akkor ?
Ez olyan, mintha Magyarország követelné nemzetiségi alapon Szlovákia déli részét, történelmi alapon meg Burgenlandot.

11

A Röszkei Közkormányzóság csak autonómiát kért Magyarországtól?

3

Mikor fog létrejönni a macedón Koszovó?

Ezt úgy értem,hogy Macedóniában 35%-ot alkotnak az albánok,és ők mikor fognak elszakadni Macedóniától Koszovó mintájára?

1

Mire jó ez az elszakadósdi az USA-ban egyes településeknél?

Olvastam (bár eredetileg nem a belinkelt portálon), hogy Észak-Kaliforniai közságek (meg Észak-Colorado-i közságek) el akarnak szakadni az adott államtól, és új USA tagállamot akarnak alkotni, mert nem tetszik nekik az adott tagállam politikája.

Most ez vicc?


Komolyan képesek lennének csak azért önálló tagállamot alkotni, mert nem tetszik az embereknek a politika? Ez kb olyan lenne, mintha mondjuk Magyarországon Veszprém és Fejér megye egyes részei egyesülnének, létrehoznának egy új megyét, csak azért mert a másik 2 megye politikai beállítottsága nem tetszik?

Komolyan, itthon ilyenért kiröhögnék az embereket, ott ezt meg halál komolyan gondolják. Oké, hogy baromi kevés rá az esély, de akkor is.

Mire jó ez? Mi a véleményetek róla? Vajon tényleg véghez fogják vinni ezt a holt felesleges procedúrát?

Magyarországon ilyet senki sem csinálhatna meg.

5

Romániának miért lenne jó gazdaságilag az, ha egyesülne vele Moldova?

Oké, hogy a románok akarják, meg a moldávokat románnak tartják, de Moldova gazdaságilag a csődbe döntené Romániát.
Vagy ez már nem is érdekli az embereket?
Európa legszegényebb, legelmaradottabb országa, államadóssága is viszonylag nagy.

Románia többet bukna az egyesüléssel, mint amekkorát bukott az NSZK amikor az NDK tönkrement és egyesült vele. Vagy ez miért nem számít? Románia Kárpátokon túli területei (azaz Erdély kivételével Olténia, és főleg Moldva) így is baromi szegények, és alig tudnak fejleszteni valamit. Ha még a nyakukba vennék Moldovát + 4 millió emberrel, attól az mivel lenne jobb?

Akkor még ott vannak a gagaúzok is, akiknek autonóm tartománya van Moldován belül, most ha azt meghagynák (ha nem hagynák meg biztos kiverné a biztosítékot a gagaúzoknál, és akár az oroszoknál), akkor milyen jogon tiltaná meg Románia Székelyföld autonómiáját.
Plusz ugye a Dnyeszter-Menti Köztársaság.

Mert Bukarest pl 2018-2020 körül akarná az egyesülést.

8

Miért ilyen szegény a Moldovai köztársaság?

Mongólia és a Fülöp-szigetek között van.
Hogyan sikerült erre a szintre jutniuk?

A szovjet időkben az egész Szu. szinte moldáv konzerveket evett, azaz a konzervipar nagyon mehetett arrafelé. Viszonylag jó termőterületük is van, a Dnyeszter mentén pedig valami pici ipar is. De mitől lett Moldova Európa legszegényebb, és egyetlen afrikai szintű országa?
Miért hanyatlott le ennyire? Mert volt Románia része is, meg a Szovjetunió része is.

Meg olvastam, h hamarosan egyesülnek Romániával.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!