Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, és (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Szovjetunió felbomlása után miért Ukrajna kapta meg Kárpátalját, és nem Magyarország?

11

Egy rövid összegzést szeretnék kérni arról hogy mi folyik Szíriában. A belharcok oka, és eddigi állása érdekelne?

9

A liberálisok miért csak a melegházasságért tüntetnek, lobbiznak, a többnejűségért miért nem?

Nyugat-Európában több országban már közel 10% a muszlimok aránya, tehát valószínű jelentősebb kisebbségről van szó, mint a homoszexuálisok. Mohamed 4 feleséget engedélyez egy muszlim férfinak, ha el tudja tartani őket, de az európai törvények ebben korlátozzák őket. A vallásszabadság ezen korlátozása ellem miért nem tiltakoznak a liberálisok?

26

Mik a legfőbb hasonlóságok és különbségek a német CDU és a Fidesz között?

3

Mi a véleményetek hogy a bevándorlók nem bírnak magukkal Svédországban?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130522-sulyos-zavargasok-sto..

3

Léteznek, vagy valaha léteztek "városrészállamok"?

Amik még városállamok sem voltak,mert csak a városnak egy részét birtokolták?

5

Melegek is resztvevoi voltak a holokausztnak? Ha igen, hogyan allapitottak ezt meg?

6

Luxemburg hogy hogy nem küszködik ilyen súlyos bevándorlási problémákkal, mint a szomszédos Belgium, vagy Franciaország?

Pedig Luxemburg is schengen tag, és gazdagabb is, mint Fro. meg Belgium.
Még sincsenek gettók, se semmi.

Mit csinál jól? Vagy ők is folyamatosan beengednek mindenkit?

(egyébként oda költözéshez milyen nyelv kell? én németül tudok B2-es szinten, de ott franciául meg luxemburgiul is beszélnek, abból meg semmit nem tudok...)

9

Milyen hatással lenne a világ kormányaira, ha egyszer csak leszállna egy idegen civilizáció küldöttségét hordozó csészealj az ENSZ székházához, hogy felvegyék velünk a kapcsolatot?

Mi lenne ha baráti lenne, mi lenne ha ellenséges lenne?

5

Nyugat Europaban nincs sok tavol keleti, azsiai bevandorlo? Szinte soha nem hallani roluk.

Gondolok itt vietnami, kinai, koreai-akra. Mindig csak a fekete, arab bevandorlokrol hallunk. Miert nem mennek ezekbe az orszagokba (Anglia, Franciaorszag, Nemet)?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!