Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Norvégiában mennyire van gond a bevándorlókkal?

Norvégiában kb 660ezer bevándorló él, rengeteg országból.
Mennyi baj van velük?

Sok, kevés?

És az iszlám?

24

Nem sikerült a halálcsillag terv az USA-ban?

http://www.origo.hu/techbazis/20130112-nem-epit-halalcsillag..

Én is aláírtam volna ha amerikai lennék.

3

Afrikai kommunizmusról irna valaki?

Afrikai kommunizmus történetéről egy pár sorral, ha valaki megtisztelne annak nagyon hlás lennék! vagy link is megteszi!

3

Melyik EU tagállamban a legrosszabb a közbiztonság?

Nekem Franciaország ,Bulgária a tippem.

9

Európán belül mely országokban adóztatják meg a minimálbért?

8

Hogy lehetne megtartani Európa faji összetételét?

Kérem a liberális és az irtsuk ki őket véleményű emberek ne írjanak.

11

Este tíz után csak szülői felügyelettel mehetnek a 16 éven aluliak szórakozóhelyekre Ukrajnában Itthon is ez kellene?

Tele van az éjszaka kiskorú tinikkel. Ezeknek hol vannak a szüleik? Ebben a világban hogy merik elengedni őket?

2

Pontosan milyen Szlovén Magyar határvita van? Mit tudtok erről?

Úgy tudom a Szlovém Magyar határon van egy szakasz ami felett mai napig nincs megegyezés a kettőnk között, hogy kihez is tartozik, senki nem lakja, 10km kb a terület, mit tudtok erről?

2

Hitler hogy tette rendbe a német gazdaságot?

1933-tól 1939-ig:
-6 millió munkanélkülinek munkát adott, ezzel megszüntette a munkanélküliséget.
-7 millió részmunkaidős dolgozónak(kurzarbeiter) teljes munkaidejűvé tette a munkaidejét, ezáltal többet kerestek.
-11 millió, napi közétkeztetésen levő éhezőnek adott olyan fizetést, amiből már maguknak vették az ennivalót, azaz az éhezés megszűnt.
-A Volkswagen megalapításával sokszázezer német jutott olcsó autóhoz.
-A német munkások milliói üdülőjegyeket kaptak, amivel állami üdülőkben tölthettek 1-2 hetet családonként évente, ilyen sehol máshol a világon nem volt akkoriban.
-Az öngyilkosságok évi száma hatalmas mértékben visszaesett.
-Természetes halált/szaporodási arányt figyelembe véve az előző évhez képest 1933-ban 350 ezerrel lettek többen, 1939-ben viszont már 810 ezerrel, azaz egyre többen mertek gyereket vállalni.

1933-tól 1945-ig:
-3 ezer km autópálya épült, ma 12 ezer km autópálya van Németországban, azaz ő 12 év alatt negyedannyit épített, mint amennyit az azóta eltelt 78 évben építettek az utána következő kancellárok, azaz arányaiban sokkal többet épített.

Szerintem az eredmények magukért beszélnek.
Miért nem tudnak ma is ilyet csinálni a politikusok?
Vajon ő hogy csinálta?

11

Európa amerikai szemmel?

Helló, itt van ez a vicces térkép, hogyan is látják az amerikaiak Európát. Be kell valljam, nem értem a megjegyzést Magyarországról. Ti hogy értelmezitek? Kösz..

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!