Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Romániát melyik országok utálják?

5

Szerintetek mikor fogynak el az arabok?

Közel-Keleten egyfolytában csak a harc,robbantás,ölés megy. Szíriában már 2 éve,Irakban meg szinte mindennap autós pokolgépek robbannak. A többi arab országról meg még nem is beszéltem. Miközben Európában egyre többen lesznek,Ázsiában meg kevesebben.

12

Dániát melyik országok utálják, vagy kevésbé kedvelik?

5

A nyugat miért szeretné látni Bashar al-Assad rezsimjének a bukását?

4

Az oroszok szerint is jelen van kettős mérce az EU-ban. Mit gondoltok erről?

http://hvg.hu/vilag/20130624_Nem_tamogatja_Moszkva_a_hazankk..

Szerintem egyáltalán nem meglepő.
Én meg sem lepődtem ezen a cikken.

Érvényesül az a mondás ,hogy "minden szentnek maga felé hajlik a keze".
A nyugati államoknak jóval nagyobb a befolyása az unióban , mint Magyarországnak vagy Szlovákiának.Nincs egyenlőség ,ahogy a Szovjetunióban sem volt és egy unióban sem a történelem során.

7

Amerikában miért félnek annyira a kommunistáktól?

Hogy még az állampolgársági vizsga előtt kitöltendő kérdőíven is megkérdezik, hogy az embernek volt-e bármilyen kapcsolata a kommunista párttal? Amerika nem egy szabad ország? Ott az emberek nem választhatják meg szabadon, hogy melyik pártnak drukkolnak? Attól félnek, hogy egy bevándorló kommunizmust fog teremteni ott? Egy fecske nem csinál nyarat!

11

Mekkora botrány törne ki, ha Angliában bevezetnék a zöldkártyát?

3

Izrael befogadná az izraeli állampolgár arab menekülteket, ha Kelet-Jeruzsálem Palesztina fennhatósága alá kerülne?

Tegyük fel egy béke megállapodás keretében Palesztina felszabadul és Kelet-Jeruzsálem hozzá kerül.

Kelet-Jeruzsálemben sok arab felvette az izraeli állampolgárságot és egy részük szívesebben élne Izrael területén, mint Palesztinában. A zsidó közvélemény viszont valószínű ellenezné az arabok befogadását.
Tehát elvennék tőlük az izraeli állampolgárságot vagy megtarthatnák és letelepedhetnének Izrael területén?

6

Zsidóknak miért nem mondogatják, hogy lépjenek túl a múlton, mint ahogy nekünk folyton trianonra?

39

Tényleg szükséges volt ledobni az atombombát a második világháborúban?

Rebesgetik, hogy az amcsik szinte már megnyerték a háborút addigra.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!