Találatok a következő kifejezésre: Mit ígér Obama, (1 db)

Mit ígér Barack Obama, és mit John McCain, ha őt választják meg elnöknek?

Legjobb válasz: Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.

Barack valtozast iger, a ven fax meg egy Bush klon...tovabbi penzszorast, tehat haborut... En Hillary-ra szavaztam volna. Sajnalom, hogy kibacott vele a sajat partja... Baracknak szuksege lesz ra, hogy magahoz edesgesse valahogy mert delen bizony nagyon nem akarodzik a nepnek egy feketere szavazni...ha McCain nyer...az meg a legnagyobb bukas az USA-nak...72 eves ven haborus esz oszto...igazi tenyerbemaszo pofaju Bush copy.
Nagyon egyetértek az elõttem szólóval! Ha McCain nyer, aazl szerintem nemcsak az USA, hanem a világ is veszít, mert marad ugyanez az "én vagyok a világ ura" politika. Ha Obama nyer, talán végre történik valami változás. De ehhez tényleg az kell, hogy Hillary meggyõzze a választóit, hogy helyette Obamát támogassák. A déli államokban valószínûleg elég sok demokrata gondolja úgy, hogy inkább egy republikánus, mint egy fekete. Ezt a hozzáállást nem lesz egyszerû megváltoztatni.
nem vagyok én mám teljesen biztos, hogy Obama jó lenne. Félreértés ne essék, utálom, mint a xart a republikánusokat, csak nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az amcsik 2 bush ciklussal a hátuk mögött megtanulták a leckét. Nevelési célzattal kellene még nekik 1-2 republikánus ciklus. A másik, ami elgondolkoztat az irak. Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire volt jogos és megalapozott a lerohanás, de lényegtelen. A xart már beleborították a ventilátorba, és nem vagyok meggyõzõdve róla, hogy egy ennyire elmérgesedett helyzetet a demokraták a maguk módszereivel uralni tudnák. Odamenni sem kellett volna, de nem vagyok benne biztos, hogy eljönni olyan jó gondolat...
barack apó eljátszhatja a megváltót és a pacifista feketét de ekkora biznisznek nem fog utjába állni mint a háboru. mellesleg nem fog obama nyerni. De ha nyer akkor is jol tudja hogy volt nem is olyan rég egy John F. Kennedy aki még elhitte hogy a biznisz utjába állhat
Kedves elottem szolo volt nem is olyan reg egy Jimmy Carter nevu mogyorofarmer, akibol elnok lett...es Nobel vilagbeke dijas...nezz utana, hogy miert. McCain-nel mindenki jobb....meg egy feher anyatol szuletett fekete is!
Hillary azért lett volna jobb, mert amerikaiul: inkább egy nõ, mint egy fekete. Sajnos Am. nem áll készen egy fekete miniszterelnökre, de remélem élve megússza azért. Ez nem poén sajnos :(. McCain meg a nem-változást ígéri.
Tudtommal Jimmy Carter az elnöksége utáni tevékenységeiért kapott elsõsorban békenobeldijat. Lehet hülye vagyok. No mind1. Meg lehet nézni amerika háboruit. A 2. vh óta 1 évre nem álltak le sehol a világon.
Akkor inkább Ron Paul! Akit a mass media elnyom, pedig rengeteg ember szeretné õt. Obama meg McCain pedig NWO bábuk.
És Barack Obama a befutó, hál' istennek!!! :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

9 / 11 Mikor vizsgálják felül?

A hivatalos "álláspontot" már régen kikezdték tényfeltáró dokumentumfilmek, amik egész másként....(...)

22

Ha a románok a dákok leszármazottainak vallják magukat, akkor miért imádják a rómaiakat, amikor azok leigázták a dákokat? Ez nem olyan, mintha mondjuk a maják mai leszármazottai imádnák a spanyol konkvisztádorokat?

2

Miçrt nem jó nekünk az, hogy benne vagyunk az Európai Unióban?

10

Honnan tudhatom valakiről, hogy zsidó?

Illetve még az a kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám idegesíteni a zsidókat(hogy öltözködjek, vagy hogy beszeljek, vagy hasonló?)

23

Miért nem említik meg a hivatalos hírek 9/11-el kapcsolatban, hogy vannak, akik kételkednek a hivatalos jelentés valóságtartalmában?

Miért nem írja a wikipedia 9/11 cikkje, hogy létezik egy 9/11 truth movement nevű mozgalom, akik követelik, hogy újravizsgálják az esetet?
Miért nem mutatja be egyetlen TV sem azokat a filmeket, amiket a kételkedők készítettek?
Eric Hufschmid Fájdalmas Kérdések című könyve, és Fájdalmas Megtévesztések (Painful Deception) című filmje miért nem kap helyet a TV-kben?
Vagy a később készült 9/11 avagy a nagy átverés című film?
Miért szűkült le a híráradat olyan szintre, hogy ezek létezését is próbálják eltitkolni?
Mi ez a nagy titkolózás, ha nincs szennyesük?

Olyan érzésem van, hogy mint 1956 Magyarországon. És utána. Hogy adjunk be egy mesét, de a körülmények változtak. Már van internet, kicsit szabadabb az út afelé, hogy lássuk mások véleményét is.

Miért nem mondták be a hírekben, hogy 1996-tól 2000-ig a WTC biztonságáért felelős igazgató nem más mint Bush öccse volt?
Miért nem meséltek a WTC-ben hetekkel a rombolás előtt történt teljes hétvégés áramszünetről, amikor overálos munkások kábelkötegekkel járkálták be az épületet nem működő kamerák között.
Miért nem mondták a hírekben, hogy larry Silverstein 2 hónappal előtte kötött rá biztosítást terrorcselekményekre is kiterjesztve azt, s hogy reggelente az egyik torony felső emeletén szokott reggelizni 9 óra körül, de aznap pont nem sikerült ott lennie.
Miért nem mondták be ezeket a hírekben? és nem mondják azóta sem.

7

Ma (szept.11) megismétlődik a terror és valami robbanni fog Ameikában és talán ettől kitör a 3. világháború?

Szerintem a terroristák mára készülnek valamivel.Itt a szír helyzet meg minden! Nagy ok, hogy robbantsanak Amerikában.

12

Hogy lehet azt megtenni retorzió nélkül egy idegen országban vendégként, hogy lázadnak amiért a helyiek nem engedik a primitív szokásaikat?

Legutóbb Angliában azért volt egy tüntetés hogy ne legyen Saria ott, erre odamentek az arabok az neki mentek volna a tüntetőknek.
Ezen az angolok miért nem pöccenek be és mondják azt hogy akkor mindenki húzzon haza a sivatagba primitíveskedni mert ez itt Anglia és nem valami buckaország?
Nekem eszembe sem jutna odamenni és ki erőszakolni Aug.20-t mert az nem Magyarország, ott az angolok vannak otthon, és mint jó vendég alkalmazkodom a házigazdához és nem mondom meg neki a saját házában ahova befogadott hogy mit csináljon.
Más ilyen araboknak miért hiányzik ez a tisztelet?
Örüljenek hogy ott lehetnek erre még nekik áll feljebb?
Jó hogy nem kitúrják a helyieket.
Nem értem őket mert tekintve a hódító történelmüket arra gondolnék hogy egy erős nacionalista nemzet, aki nem tűri meg a gyarmatokról jötteket, erre pont fordítva történik most minden. Anglián most csattan a sors ostora?
Miért lett Európa ilyen naív, vattacsomó?

18

Románia Ceaușescu idejében szegényedett el?

Vagy előtte is szegény ország volt?

5

Miért tartják a szlovákok Csák Mátét nemzeti hősnek? Hiszen a szlovákok csak a török hódoltság után települtek be. Miért hívják Szlovák Máténak?

22

A magyarokat miért szokták mongolnak nevezni?

Elsősorban a románok és a szlovákok, újabban azt skandálják,hogy Lia,Lia,Mongólia (mármint a románok) de nem értem...gondolom arra utalnak,hogy keletről jöttünk, de akkor ez azt is jelenti,hogy ennyire tisztában vannak a történelmünkkel?Mert mondjuk nem úgy néz ki, de én nem tartom sértőnek ha azt mondják rám,hogy mongol.Mi ebben a sértő?Inkább lennék mongol mint román vagy cigány, tehát...de ez egy olyan szintű sértésnek tartom mintha azt mondanák rám hogy te francia, szóval értitek...vagy Romániában ennyire lenézik a mongolokat,hogy hozzájuk hasonlítanak?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!