Találatok a következő kifejezésre: Mit és telepítsek (43 db)

Telepíteni akarom az Eset Smart Security próbaverzióját - az eset.hu-ról töltöttem-, és kiírja, hogy telepíteni akar valami " ce34ca. Msi" -t. Mi ez? Telepítsem?

Legjobb válasz: Windows Installer (MSI) e nélkül nem fog települni. (Jó, ha telepítve van a gépen, mivel több programot, csak ennek segítségével tudsz telepíteni)

Windows Installer (MSI) e nélkül nem fog települni. (Jó, ha telepítve van a gépen, mivel több programot, csak ennek segítségével tudsz telepíteni)
Ha nem valódi a Windows a gépeden, nem fogja engedni. Csak valódira telepíthetõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
kékhalál.. valamelyik alkatrész döglõdik a gépedben.
A kérdező hozzászólása: és nem tudom h meik alkatrész az? az nem oldja meg h ha frissitem?
max úgy frissíted h kiveszed és újra visszarakod. ha ugy se jó akkor maga az alkatrész hibás. azt meg úgy tudjuk meg h mi a hiba ha leírod h mi a hibakód. nagyjából így néz ki: 0x0000008E (0xC000000 0xE000000....stb)így néz ki kb.
A kérdező hozzászólása: de melyik alkatrész a rossz mert igy nem tudom h mit vegyek ki.


Mit és hogyan telepítsek nokia 6101-es telefonomra hogy usb kábelt használni tudjak?

fülhallgatónak érzékeli a kábelt.bluetooth-ta nem kompantibilis.képeket szeretnék a gépre rakni.infra nincs a gépen.

Legjobb válasz: szia.szerintem nézz fel a nokia.hu-ra vagy ide:http://www.nokia.hu/A4338044 ez a te telefonodhoz való és ott minden szoftvert megtalálsz. üdv:vandemo

szia.szerintem nézz fel a nokia.hu-ra vagy ide:http://www.nokia.hu/A4338044 ez a te telefonodhoz való és ott minden szoftvert megtalálsz. üdv:vandemo

Mit és hogyan telepítsek a telefonomra, hogy a képeket le tudjam tölteni a számítógépre?

van usb kábelem nokia 6601-es telefon.

Legjobb válasz: Nem a telefonra kell telepítened, hanem a számítógépre egy olyan programot, ami kapcsolatot teremt. Nokia-ügyben nem vagyok okos, de nézz szét a honlapon, hátha le lehet tölteni. És Cellphone Managert használok, ez végülis univerzális, szal nem csak SE-re jó. Ha nem találsz kifejezett nokiásat, akkor esetleg adhatsz egy mailcímet, és elküldöm.

Nem a telefonra kell telepítened, hanem a számítógépre egy olyan programot, ami kapcsolatot teremt. Nokia-ügyben nem vagyok okos, de nézz szét a honlapon, hátha le lehet tölteni. És Cellphone Managert használok, ez végülis univerzális, szal nem csak SE-re jó. Ha nem találsz kifejezett nokiásat, akkor esetleg adhatsz egy mailcímet, és elküldöm.
Vagy veszel bluetootot ha van telodon akkor csak a gépre kell és nem drága nagyon ahoz képest hogy mit tud. de ha akarsz akor küldhetsz vele zenét videót mindent géprõl telóra telóról gépre mindent lehet vele csinálni még két gépét is össze lehet vele kötni stb.
Nem kell egyik sem.
http://support.microsoft.com/kb/2501584/hu az Office File Validation (magyarul Office fájlellenõrzés) nevû kiegészítõ, ami elvileg ellenõrzi, hogy egy adott bináris fájl megfelel-e az alkalmazás elvárásainak. A funkcióval megelõzhetõ, hogy ismeretlen bináris formátumú fájlokkal támadást intézhessenek a Microsoft Office formátumú fájlok ellen. http://zeropage.hu/kekhalal/2011/08/az-excel-2003-lassan-nyi..
A kérdező hozzászólása: akkor most telepítsem, vagy ne?
ha telepítve van vmelyik MS. Office-d, és szükséged van a nyelvi csomagokra (nem csak magyar nyelvû dokumentumokat készítesz!) akkor telepítsd.

Mivel és Hogyan tudok DVD-ről képfájlt készíteni, amit majd ráraknék Pendrive-ra, hogy arról telepítsen?

A problémám konkrétan az , hogy van egy ilyen kis netbook-om vagy micsodám , és nincs benne cd / dvd ROM csak USB csatlakozó. Na, mármost nekem van Windows-om csak DVD-n és ezt kellene bootolható verzióba rárakni egy pendrivera. minden infót köszönök és jár érte a távpacsi !

Legjobb válasz: clone cd vel csinálj egy ISO képfájlt majd ezeket olvasd el http://y2k.posterous.com/xp-telepites-pendrive-rol

clone cd vel csinálj egy ISO képfájlt majd ezeket olvasd el http://y2k.posterous.com/xp-telepites-pendrive-rol
A kérdező hozzászólása: köszi ez már kicsit elõrébb vitt, bár nem XP-t hanem 7-es windows-t szeretnék rárakni .
http://i4s.hu/2009/04/windows-7-telepitese-pendrive-rol.html Amúgy a Image Burn is jó képfájlhoz.Fent olvashatod a win7-et.
novicorp wintoflash
Daemon-tools biztos van a gépeden. Jobbklikk -> Make disc image.

Mivel telepítsem a . BIN fájlokat? Letöltöttem a Need for speed Underground 2-t, és 2 . BIN fálj jött el. Mivel telepítsem? HELP!

Legjobb válasz: képfájl lesz az, de csak gondolom, mert nem fogalmaztál egyértelmûen - akkor pedig virtuális meghajtóba kell mountolni az nem baj ha nem értesz hozzá, de ha a leírtakból úgy kell kihámozni, hogy vajon mi is lehet az, akkor nehezebb válaszolni is

képfájl lesz az, de csak gondolom, mert nem fogalmaztál egyértelmûen - akkor pedig virtuális meghajtóba kell mountolni az nem baj ha nem értesz hozzá, de ha a leírtakból úgy kell kihámozni, hogy vajon mi is lehet az, akkor nehezebb válaszolni is
Cue mellette?
A kérdező hozzászólása: nincs mellette .cue, és a daemon tools lite -ba sem tudom bemountolni....
akkor kézzel add meg neki a pontos elérési utat, nevet (.bin) - muszáj lesz megenni mérete szerint képfájl?
A kérdező hozzászólása: igen

Mi a hiba? A total commander kicsomagolásnál a következő hibaüzenetet küldi:nem találom a külső tömörítő programot, telepítsd és állítsd be, hogy kezelni tud ezt a tömörített fájlt.

most épp a 7-es van fent, de már volt fent több verzió is. semmit sem tömörít ki.

Legjobb válasz: Javaslat: Telepítsd a 7 Zip nevû progit, (telepítve 1.95MB) http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=PT2 magyar és ingyenes, minden tömörített mappát meg tud nyitni. Egyszerûen jobb klikk, a megjelenõ listából a 7Zip-re kattintva. Sokkal egyszerûbb, mint a Windows Varázsló, (a Zip kitömörítéshez) és jóval egyszerûbb használni, mint a WinRAR kitömörítõt. Nekem is fenn van a Total Commander is, de mióta a 7ZIP et telepítettem szinte nem is használom. Arról nem is beszélve, hogy a T.C. nem ismeri fel az utólagosan módosított egyéni, mappaikonokat. Ezért is használom a T.C. helyett a Free Commander,(Telepítve 4.19 MB)magyar, ingyenes kétablakos megjelenítésû fájlkezelõt : http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=FJ10 annál ilyen probléma nincs… minden módosítottikonú mappa látható benne.

Javaslat: Telepítsd a 7 Zip nevû progit, (telepítve 1.95MB) http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=PT2 magyar és ingyenes, minden tömörített mappát meg tud nyitni. Egyszerûen jobb klikk, a megjelenõ listából a 7Zip-re kattintva. Sokkal egyszerûbb, mint a Windows Varázsló, (a Zip kitömörítéshez) és jóval egyszerûbb használni, mint a WinRAR kitömörítõt. Nekem is fenn van a Total Commander is, de mióta a 7ZIP et telepítettem szinte nem is használom. Arról nem is beszélve, hogy a T.C. nem ismeri fel az utólagosan módosított egyéni, mappaikonokat. Ezért is használom a T.C. helyett a Free Commander, (Telepítve 4.19 MB)magyar, ingyenes kétablakos megjelenítésû fájlkezelõt : http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=FJ10 annál ilyen probléma nincs… minden módosítottikonú mappa látható benne.
Mert kell hozzá egy külsõ program, pl winrar, akkor megkeresed szépen a neten h winrar letöltöd és a totalcommanderben a beállításoknál a winrar résznél beállítod a feltelepített programot a parancsfájl résznél. Zipnél és így van, attól függ milyen formátum.
Találtam neked még valamit: ***** Regisztrálnod kell elõbb, hogy meg tudd nézni, de tedd meg nyugodtan, mert ingyen van és érdemes.Részletesen képekkel illusztrálva le van írva, hogyan kell windowsot telepíteni.Egyébként is nagyon jó az oldal.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia! Nézd meg ezt a linket is ...hátha segít még egy kicsit http://ikportal.extra.hu/index.php?option=com_content&task=v.. Jó telepítést!
Elég részletesen elmagyarázza a srác, de igazából csak a boot menü a lényeg.A többi jó szokott lenni alapbeállításon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!