Találatok a következő kifejezésre: Mit és kell csinálnia egy (278 db)

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

A GTA 4 -ben van egy olyan küldetés mikor el kell kötni egy rendőr autót és be kell lépni a rendőrségi adatbázisba de nem tudom hogy mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Hát lopj el egy rendõrautót és lépj be az adatbázisba :D Mondják a fickó nevét, akinek a címét meg kell keresni - azt írd be a gépbe.

Hát lopj el egy rendõrautót és lépj be az adatbázisba :D Mondják a fickó nevét, akinek a címét meg kell keresni - azt írd be a gépbe.
Alapértelmezettbe E jelzésû billentyû lenyomásával léphetsz be. Ott a keresés név szerintbe írd be a fickó nevét, amit Brucie elküldött SMS-ben.
google a barátod, a tanár megadta mire kell rákeresned.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm!! Ez jó lesz! Mégegyszer is nagyon köszönöm!!
Nem tudom, ez mennyire segít. A fejhallgatónak van itt valami mûszaki jellemzõi. De hogy ez neked elég-e... http://www2.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/350000-3749..
Hát az a baj, hogy sajnos én sem. Nem tudom, hogyan kellene keresni.
A kérdező hozzászólása: Én egyszerûen nem találom sehol se a neten..Amúgy köszönöm!
Úgy látom, a mûszaki leírás nincs benne. Akkor még tovább keresünk.
Tudom. Azért segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!! Életmentõ volt!
Most látom, hogy a fejhallgató is itt van, a 20. oldaltól kezdõdik. Akkor talán ez elég is lesz.
Akkor ez sajnálatos. Kérj felmentés ebbõl a tárgyból.
A kérdező hozzászólása: Több órán át kerestem Google-n de nem találtam semmit.
Jaj de jó! Örülök neki!


Mit kell csinálni egy gdesk-es témával (nokia 5800)? Lenn

Csak simán rárakom föltelepítem és kész vagy kell hozzá egy külön program?És ha kell egy külön program azt honnan tudom letölteni?

Legjobb válasz: gdesk-es témához kell egy program.. hmm.. hogy is hívhatják. Talán esetleg "gdesk", és google talán ki is adja, ha rákeresel?

gdesk-es témához kell egy program.. hmm.. hogy is hívhatják. Talán esetleg "gdesk", és google talán ki is adja, ha rákeresel?
A kérdező hozzászólása: és akkor azt átrakom telora, telepítem, utána rárakom a gdesk-es témákat azokat telepítem és akkor mûködik(tehát ugyanazt csnálom velük mint simával csak elõtte föltelepítem a telóra a gdesk programot)?
Kérlek, tanuld meg a vesszõ, pont, és egyéb írásjelek fogalmát is, a felét nem értem annak, amit mondasz. gdesk témát nem telepíteni kell, hanem bemásolni. Nokiaprogramok.hu fórumon kérdezd inkább, többet tudnak róla. Én két hét után töröltem a GDesket

6 hósan mit kell csinálnia egy babának? És miket szoktatok vele játszani?

Legjobb válasz: mi is 6 hósak vagyunk fiú igaz koraszülöttek 6 héttel. De ennyi mindent mi még nem csinálunk. Tornázunk mi is dr.nõ javaslatára. A fordulást most próbálgatja hátról hasra, de a keze még útban van. Ülni még nem tud épp hogy csak felhúzom és már vissza is teszem. Amúgy jár keze lába hason szeret lenni, kiegyensúlyozott. Nálunk a torna egy játéknak felfogható ezen kívül éneklés, nyakbatevés,játszószõnyegen való foglalkozás. Azt mondják a fiúk késõbb tanulnak meg dolgokat és ne erõltessünk semmit amíg magától nem hajlandó erre.

mi is 6 hósak vagyunk fiú igaz koraszülöttek 6 héttel. De ennyi mindent mi még nem csinálunk. Tornázunk mi is dr.nõ javaslatára. A fordulást most próbálgatja hátról hasra, de a keze még útban van. Ülni még nem tud épp hogy csak felhúzom és már vissza is teszem. Amúgy jár keze lába hason szeret lenni, kiegyensúlyozott. Nálunk a torna egy játéknak felfogható ezen kívül éneklés, nyakbatevés, játszószõnyegen való foglalkozás. Azt mondják a fiúk késõbb tanulnak meg dolgokat és ne erõltessünk semmit amíg magától nem hajlandó erre.
Ez nagyon változó. 6 hósan az enyém stabilan ült (5 hósan tanulta meg), a kiságybakapaszkodva felállt, már 4 hósan forgott mindkét irányba, viszont kúszni csak most, 7 hósan tanult meg. Mi rengeteget hempergünk, sok az emelgetõs-hintázgatós játék, mondókázunk, énekelünk. Lovagolunk rendszeresen - ezért van a korai stabil ülés - zenebölcsibe járunk, mivel nálunk nincs babaúszás, a nagy kádban itthon "úszunk", imádja, rendszeresen a fejét is a vízbe rakja magától.
Nekem 5, 5hós a fiam már mászik 2 hete, ülni még nemtud, ha ölbevesszük egybõl tolja ki magát és áll le sem lehet ültetni:) Van játszószönyeg lerakva sok játékkal, de hamar megunja és felfedezõ körutra megy. Még énekelni szoktunk, meg imádja, ha gyöntölik és puszilgatják

Egy koncert lesz ma este és úgymond "félek" elmenni. Nem tudom hogy mit hogy kell csinálni. Mit kell "tenni"?

Még sose voltam szórakozóhelyen de most lesz egy koncert akiket szeretek.

Legjobb válasz: e téren elég gátlásos vagyok. ezért nem voltam még szórakozóhelyen

A kérdező hozzászólása: e téren elég gátlásos vagyok. ezért nem voltam még szórakozóhelyen
Én is ilyen vagyok, és hidd el, hogy sokan lesznek még rajtad kívül, akik nem tudnak táncolni, és csak hallgatják a zenét. A bulizósok az elsõ sorban nyomulnak, aki meg nem szeret feltünést kelteni az pedig leghátul.Nem kell táncolni egy koncerten, elég ha tapsolsz például, mert ha te így élvezed, akkor tégy így, ez egyáltalán nem ciki, mert én is csak tapsolni szoktam, és rajtam kívül még jó páran. Van aki nem is tapsol meg semmi, csak áll, és élvezi az elõadást.Vagy akár le is ülhetsz egy ital mellé, és mintha otthon lennél, csak hallgatod a jó zenét:) Senki nem foglalkozik a másikkal, hogy miért nem táncol vagy ilyesmi.Érezd jól magad.
Ó ne aggódj emiatt, azért mert nem voltál még ilyen helyen, jól érezheted magad... Nem muszáj táncolni, lehet ülve is mozogni a ritmusra, ha meg nem lesz ülõhely az sem baj!!!!Senki nem azt fogja nézni, hogy te mit csinálsz, mindenki a zenével lesz elfoglalva meg a fellépõkkel.Biztos vagyok benne, hogy te is jól fogod érezni magad, csak ne idegeskedj.Bulizni mész, lazulj el... Szabad megkérdeznem, hogy kik fognak fellépni??? 15/L
De kis cuki vagy:D Kukázd össze a haverjaidat és menny le velük, talán velük nem paráznál annyira. Alkoholt fogyasztásával a gátlások oldhatóak, de szigorúan csak ha már elmúltál 18! Sok koncerten voltam már, de még én se tudom miért is mentem el egyikre vagy másikra, inkább te se ezzel foglalkozz:)
Vidd el a 15 éves kiscsajt;)
Benne lennék...:P
A kérdező hozzászólása: Supernem koncert Pécsen. 21 kor kezdõdik... :( De jövõ pénteken lesz egy jó kis banda és szerintem arra megyek, csak az a gáz hogy olyan típus vagyok aki nem tudja kikapcsolni az agyát.De ha egyszer kikapcsoltam akkor átmegyek bulizósba :D 15éves kiscsaj, szívesen mennék veled :D

Mit kell csinálnia egy lánynak a természetgyógyásznál és mit egy fiúnak? Egyáltalán mit csinál a természetgyógyász?

Legjobb válasz: 22:00 Téged rendesen átvertek! Nem a füvektõl gyógyultál meg,hanem attól,hogy elhitted,hogy ez majd meg fogsz gyógyulni és ezért mûködik.

22:00 Téged rendesen átvertek! Nem a füvektõl gyógyultál meg, hanem attól, hogy elhitted, hogy ez majd meg fogsz gyógyulni és ezért mûködik.
És mi ebben a kérdés?
A kérdező hozzászólása: kérdés: -mit jelent a nagyfeszültség -mire jó a nagyfeszültség ezekre kellenének válaszok kérlek ha tudsz írj vissza fontos lenne
Alapvetõen a távvezetékekben nagyfeszültséggel vezetik az áramot, a veszteség csökkentése miatt. Majd ezt visszatranszformálják a fogyasztoknak kisebb feszültségre. De szerintem végezz egy kis gyûjtõmunkát magadnak a projekthez...:-)
Katódsugárcsöves monitor? Oszcilloszkóp? Tesla-féle kísérletek? Gugli mire való?
A kérdező hozzászólása: vvááhh végre valaki vissza írt!! nagyon-nagyon köszönöm már végeztem egy kis gyûjtõ munkát csak nem nagyon volt elindulási lehetõségem de most már van KÖÖÖÖSSSZZZIII!! :D

Mit kell csinálni egy olyan lakással, amin van hitel de se kiadni sem eladni nem tudom? (36nm-es)

Az a helyzet, hogy kb 38ezer hitel havonta természetesen svájci frankban. Eladni sem lehet , nemhogy áron alul de még vev? sincsen rá. És még albérletbe sem kell senkinek. Mi a fenét lehetne kezdeni a lakással? Nincs valakinek valami ötlete?

Legjobb válasz: Hát hol van az a lakás, hogy a kutyának se kell?

Hát hol van az a lakás, hogy a kutyának se kell?
Felgyújtani, aztán felvenni utána a biztosítást... Uppsz! Mit mondtam?! Felejtsd el, ezt nyilván csak valami regényben olvastam, ilyet nem szabad, hehe.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek! Nyíregyházán a fõiskolánál és szépen fel is van ujitva pedig.
Mindent el lehet adni, csak nem biztos, hogy a neked "megfelelõ" áron...
A kérdező hozzászólása: Másodiknak! Én is ezt mondtam már olyan ideges vagyok miatta.
Gondolom próbáltad már a hirdetés mindenféle formáját.
Az egyetem portáján tedd ki a hirdetést albérletre és kérj reális árat!

Mért van az h ha ki vasalom a hajam (egyenes) lefujom hajlakkal. Es kb kell neki negyed ora es mar hullamos. Mit tudok vele csinalni? Egy remington hajvasalom van.

Legjobb válasz: Ne lakkozd. Vasalás elõtt mindenképpen valami jó hõvédõ és hajegyenesítõ krémet használj. Az ilyen nemcsak hogy védi a hajat a hõhatástól, hanem párataszító réteget képez a hajszálon, emiatt tovább tart az egyenesség.

Ne lakkozd. Vasalás elõtt mindenképpen valami jó hõvédõ és hajegyenesítõ krémet használj. Az ilyen nemcsak hogy védi a hajat a hõhatástól, hanem párataszító réteget képez a hajszálon, emiatt tovább tart az egyenesség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!