Találatok a következő kifejezésre: Mit és kell csinálni, hogy (572 db)

Mit/hoy kell csinálnom hogy menjen a híd ugy hogy hátrahajolok, és nem fekvõ helyzetbõl kezdem el?

Legjobb válasz: fegyencedzés híd fejezet. rákeres,elolvas,értelmez,elkezd,okos.

fegyencedzés híd fejezet. rákeres, elolvas, értelmez, elkezd, okos.
A kérdező hozzászólása: kössz

Mit kell csinálnia egy lánynak szex közben? Mert az oké hogy ott fekszik alul és csak terpeszt, de amikor esetleg felülre kerül akkor mit kell csinálnia hogy jó legyeen a fiúnak? Elég csak föl-le mozognia, vagy közbe előre-hátra is kell?

Legjobb válasz: Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...

Na hát ha te vagy felül akkor mozogj rajta rendesen, hogy érezze, hogy ott vagy le-föl, elõre hátra, körkörösen ahogy jól esik. ztán rá is feküdhetsz és úgy is mozoghatsz egy kicsit. Persze ezek a mozgások közben plusz dolgokat is lehet csinálni. Míg fel le mozozgsz a testeddel, a kezeddel nyugodtan hátra nyúlhatsz és finoman markolászhatod a gólyóit meg fog õrülni tõle...
majd érzed ugyis h mi jo neked és neki !ha neki nem jo hidd el ugyis pozt vált vagy jelzi vhogy h nem jo neki de am szerintem jobban élvezik amikro a csaj irányit:P
Ha nem erzed mit kell csinalni akkor szerintem hagyd a busba egyenlore a dolgot...ha nem jon magatol megette a fene...
Ha a lány alul van érdemes "fölvenni" a pasi ritmusát. Esetleg misszi pózban lehet finoman karmolgatni a hátát! De szigorúan csak finoman!! Amúgy ha te vagy fölül akkor azt lovaglásnak szokták hívni. Azt te döntöd el h mozogsz rajta. elõre-hátra vagy föl-le. Ahogy nektek jó. A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik... cukorfalat

Üdv! Aki játszott a PROTOTÍPUS nevű játékkal az írjon. (Alex Mercer) Eljutottam a 30-as küldetéshez! Megcsináltam! És nem volt több sárga csillagos küldetés? Mit kell csinálni hogy tovább folytassam?

Legjobb válasz: Üdv. Én játszok a Prototípus nevû játékkal de sajnos én se tudom hogy ott mit kell csinálni :( de a youtubon írd be azt hogy prototype walkrought part 30 szerintem itt meg tudod nézni mit kell csinálni. Szia :)

Üdv. Én játszok a Prototípus nevû játékkal de sajnos én se tudom hogy ott mit kell csinálni :( de a youtubon írd be azt hogy prototype walkrought part 30 szerintem itt meg tudod nézni mit kell csinálni. Szia :)
Elõzõ válaszoló vagyok. Szerintem ki vitted a játékot

Mi az a xbox 360 nál hogy wave 4 es? és mit kell csinálni mert úgy tom az új játékok wave 4 esek mind mit kell csinálni hogy mennyenek és azt hol kell megnézni az van e rajta?

Legjobb válasz: hát ha flashelt a boxod, akkor attól függ milyen flash van rajta, hogy viszi-e. ha nem viszi akkor vissza lehet patchelni a játékokat kiírás elött, vagy active iso lemezt lehet használni, vagy persze reflash is szóba jöhet

hát ha flashelt a boxod, akkor attól függ milyen flash van rajta, hogy viszi-e. ha nem viszi akkor vissza lehet patchelni a játékokat kiírás elött, vagy active iso lemezt lehet használni, vagy persze reflash is szóba jöhet
Én honnan tudjam?:D Csak 12 vok
bazeg elsõXXD lány vagy kinyitod a szádat és kalimpálsz.. mármint nyelvvel:D kézzel is mehet, csak az komikusan néz ki:D nem kell aggódni, az elsõ csókban az a romantikus, hogy béna:D ha normális a pasi, akkor csak plusz aranyosnak fog tartani, ha picit bénázol:D arra figyelj, hogy ne nyálazz össze mindent, meg csak vákumnál nyisd a szádat (mm hülyén veszi ki magát, ha a másik fél nem nyitja a száját, te meg összenyalod:D)

A barátommal a jövőhéten lefogok feküdni csak félek, hogy valamit elrontok még szűzvagyok és nemtudom mit kell csinálnom hogy meg fogujjazni a barátom vagy nem?

Legjobb válasz: Hogy mit kell csinálnod? Nõnöd kell még 1-2 évet és tudni fogod a kérdéseidre a választ. Ha a barátod nem idõsebb nálad és nem tapasztalt, én nem tenném a helyedben. De komolyan.

Hogy mit kell csinálnod? Nõnöd kell még 1-2 évet és tudni fogod a kérdéseidre a választ. Ha a barátod nem idõsebb nálad és nem tapasztalt, én nem tenném a helyedben. De komolyan.
"fogujjazni" hát ez nekem új, picit perverz, nem tudom mit keresnek ott fogak, de jól hangzik, hajrá!!!! Õ is izgul, legyél észnél, nyalasd ki magad, védekezzetek, aztán reszeljetek!!
Hát szerintem az ujjazás minden féle képpen fontos mert az elõjáték mindig jó. Amúgy határozottan kell csinálni. Nem tudom ilyen oktató jellegû pornófilmet láttál-e már mert az segíthet. De ha õ nem kezd el ujjazni akkor te nyugottan nyúlj oda neki és kezd el verni neki ha utánna se akar hozzád nyúlni akkor fogd meg a kezét és tedd oda neki. Ajánlom hogyha még nem ujjazott meg és te nem vereted ki neki addig ne feküdjetek le inkább csak ismerjétek meg egymás testét 3-4 alkalommal megujjaz kivered neki majd késõbb kinyal te leszopod és utánna mind ezt egybe amihez a lefekvés is hozzákapcsolódik és úgy majd tudjátok hogy kinek hogy jobb.
Nem tom ez valami újkori kérdés, pedig én is fiatal vagyok.Mikor mi anno odakerültünk (10-12 éve), automatikusan ment a matatás, ujjazás, nyalás, cicisimi, cicinyali stb...Csajnak semmi dolga szinte nem volt, csak benne lenni mindenbe.Amibe nem volt és mégis feszegettük, egy kellemes karmolással, vagy sallerral jelezte, hogy nem kéne...Elrontani nemigen tudsz semmit, kivéve ha kitérsz minden elõl.

Milyen légzésgyakorlatokat kell csinálni hogy könnyeben szüljek? Mire figyeljek a levegő vételnél? Mikor kell a gátizom tornát csinálni? Csak pisilés után? És a gátmaszázst mikor csináljam? Fürdés után? Naponta egyszer?

37 hetes kismama vagyok és szeretnék ezekel tisztába lenni ne érjen váratlanul:)

Legjobb válasz: ha lesz elég erõd figyelni rá,minden egyes fájás alatt egyenletesen, mélyen kell lélegezni,csak az aktuális fájásra figyelj.Szünetekben pihenj, kicsit könnyedebb légvétel legyen.Soha ne kapkodd a levegõt, mert rosszul leszel tõle!!Ez fontos!Ha már tolófájás van, de még nem nyomhatsz, pihegj,az segít,lazít.Tolásnál mély levegõ, szem becsukva-ez is fontos-,és nyomás jó erõsen.Gátizomtornát bárhol-bármikor,naponta többször.A masszázst passzolom, én nem csináltam.Kitartást a nagy napra!

ha lesz elég erõd figyelni rá, minden egyes fájás alatt egyenletesen, mélyen kell lélegezni, csak az aktuális fájásra figyelj.Szünetekben pihenj, kicsit könnyedebb légvétel legyen.Soha ne kapkodd a levegõt, mert rosszul leszel tõle!!Ez fontos!Ha már tolófájás van, de még nem nyomhatsz, pihegj, az segít, lazít.Tolásnál mély levegõ, szem becsukva-ez is fontos-, és nyomás jó erõsen.Gátizomtornát bárhol-bármikor, naponta többször.A masszázst passzolom, én nem csináltam.Kitartást a nagy napra!
Szia!Nálam a szülésznõ végig mondta, hogyan vegyem a levegõt.Sokat segített.A gátmasszázst nem ismerem.

Mit kell csinálni, hogy a Photoshop CS 3ban a rétegek egymás alá kerüljenek a jobb alsó sarokban, mikor megnyitom a képeket, és ne felülíródjon és mindig csak az utolsót mutassa?

Szeretnék panorámaképet készíteni, de nem tudok e miatt.

Legjobb válasz: hát figyi... megnyitsz 2 képet az két külön ablak lesz... a move eszközzel az egyiket áthúzod a másikra. és akkor már lesz kettõ képed... Viszont panorámaképet nem így kell csinálni :) ott a két képet ugye egymás mellé teszed. tehát olyan új fájlt nyiss aminek a magassága egyenlõ a képek magasságával a szélessége meg a kétszerese... és húzd át mind a két képet erre.

hát figyi... megnyitsz 2 képet az két külön ablak lesz... a move eszközzel az egyiket áthúzod a másikra. és akkor már lesz kettõ képed... Viszont panorámaképet nem így kell csinálni :) ott a két képet ugye egymás mellé teszed. tehát olyan új fájlt nyiss aminek a magassága egyenlõ a képek magasságával a szélessége meg a kétszerese... és húzd át mind a két képet erre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ezt találtam és én is így szerettem volna megcsinálni, de nekem nem jött össze: http://www.tutorial.hu/panoramakep-keszitese-photoshop-cs3-m..
" Ilyenkor mit kell csinálni " ilyenkor újratelepítjük a gépet, mert meg van zuttyanva, pl 3 trójai virtustól,
A kérdező hozzászólása: Nincs vírus a gépen !
A kérdező hozzászólása: De azért kössz de amm pl .: megy rajta a youtube is meg a gyakori is
ilyennel még énsem találkoztam akkár milyen böngészö van rajta mennie kellene a ggole nek telepitsd fel újra a böngészöt vagy vidd szervibe a géped legvésõ esetben telepitsd a windowst.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket annyi volt a baja , hogy ne kellett állítani az idõt különben nem ment ! EZ nem tudom milyen dolog ! :D Na de az a lényeg, hogy megy !!
Milyen ugrató? kb hol van? Mert ha a songifly-re gondolsz lehet hogy tudok segiteni(kék szõnyeg)
A kérdező hozzászólása: igen, a spongify-ra...:)
És az az ugrató hol van? A bejárati ajtó mellett?
Sok kombinált rejtek hely van, nekem pl: akkorra sikerült megfejtenem az eggyiket mikorra már majdnem kijátszottam a játékot...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!