Találatok a következő kifejezésre: Mit és kell beállítani a (105 db)

Ausztriában és Németországban mit kell beállítani a telefonon, hogy a mobilnetet lehessen rajta használni?

Telefonáláshoz be kell ütni a roaming kódot. Internethez mit kell beütni vagy beállítani?

Legjobb válasz: Vannak kedvezményes díjcsomagok, nézd meg a szolgáltatód honlapján az internet roaming rovatot. Itt van egy tájékoztató összefoglaló: http://www.internetet.hu/hirek/kulfoldi-nyaralas-alatti-mobi.. A telefonodon az adatroaming-ot kell beállítani valahol a beállítások menüben.

Vannak kedvezményes díjcsomagok, nézd meg a szolgáltatód honlapján az internet roaming rovatot. Itt van egy tájékoztató összefoglaló: http://www.internetet.hu/hirek/kulfoldi-nyaralas-alatti-mobi.. A telefonodon az adatroaming-ot kell beállítani valahol a beállítások menüben.
26 ezerért netezhetsz 100 megát. Megérõ.
Semmit, de a gatyádat rá fogod áldozni a kinti netezésre.
Internet roaming: 251, 9 Ft/MB Tehát 100 megáért 251 ezret számláznak. Nem mondom nem rossz üzlet.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha itthon elõ van fizetve mobilnetem, kint is ugyanúgy tudom használni? Nincsenek kedvezményes díjcsomagok kinti netezésre? (T-mobile)
A kérdező hozzászólása: Köszi! 100 mega nem 25000? Mindegy, még az is rengeteg...
A kérdező hozzászólása: De biztos van olyan díjcsomag, amivel olcsóbb... majd megnézem
A kérdező hozzászólása: Tehát aktiválom a roamingot (kóddal), ezután tudok telefonálni. Kipipálom a romaing adatforgalmat a beállításokban, ezután tudok internetezni. Mást ugye már nem kell beállítani? Csak azért, hogyha kell valamire a net akkor legyen, egyébként persze nem fogok sokat netezni.

Mit jelent lemezkép ként írni valamit és hogy kell? win xp-t akarok írni ki is írtam de nem engedi bootolni nem jelenik meg hogy telepítés indítása cd, dvd-ről + xp-n hogy kell beállítani a netet mert w7en nem kellet de xp-n állítólag kell?

Legjobb válasz: Azt jelenti,hogy valamilyen iso,nrg kiterjesztésû fájlt,kiírsz egy olyan programmal,ami alkalmas erre.A te eseteben én az ingyenes Image Burn-t javasolnám.Ez úgy kiírja a képfájlt,hogy bootolható lesz.Jó még erre a Clone CD,DVD is.

Azt jelenti, hogy valamilyen iso, nrg kiterjesztésû fájlt, kiírsz egy olyan programmal, ami alkalmas erre.A te eseteben én az ingyenes Image Burn-t javasolnám.Ez úgy kiírja a képfájlt, hogy bootolható lesz.Jó még erre a Clone CD, DVD is.

Samsung star 2 nél mit és hol kell beállítani a netkapcsolatot?

Eredetileg telenoros,de már t-mobilos kártyával használom és aktiválva van a mobilnet.Wifin keresztûl kapcsolodik a netre viszont a mobilnettel nem.Még a Tmobos ügyfélszolgálat ügyintézõje sem tudot segiteni.


Mit kell beállítanom a telefonomnál? És hol?

Tudom, hogy volt óraátállítás, ez megtörtént, valamint az id?zóna GMT+1-re van állítva. 19:06-kor kaptam egy üzenetet, de a telefonomban ha visszanézem mikor érkezett, akkor 18:06-ot ír ki. Mivel van a baj? Köszi a válaszokat!

Bios frissíttés után mit kell beállítanom a biosban és hogyan?

Legjobb válasz: Semmit. Ami alapból be van állítva az általában jó. Max a bootsorrendet...

Semmit. Ami alapból be van állítva az általában jó. Max a bootsorrendet...

Hogy és mit kell beállítani a telefonomon hogy mutassa melyik városban vagyok?

Djuice-s kártyás csomagom van, hiába állítom az 50-es csatornára és sehogy sem akarja kiírni a városnevet. Régen mutatta és már fél éve nem mutatja a beállítás ellenére sem. Ez egy Samsung SGH-U600 telefon.

Legjobb válasz: Hát a Nokia-n adókörzet információ...Samsung-on fogalmam sincs.

Hát a Nokia-n adókörzet információ...Samsung-on fogalmam sincs.

Az MK Deception-t letöltöttem (Nintendo GameCube), és a Dlophin nem viszi! Mit hogy kell beállítani?

Ha lehet részletesen, nem vagyok számítógépzseni!

Legjobb válasz: Azt kell tenned,hogy a ,,Dolphin nem talált egyetlen GC/Wii Iso fájlt....A fájlok tallzásához blabla..,, na arra kattints rá kettõt majd ahova raktad a játékot keresd meg azt ajánlom mappába rakd mert akkor felismeri kattints rá és menni fog ha meg nem akkor a letöltés közbe volt a hiba és ne aggódj ha a játék elõször amikor betöltöd villogni fog mert azt a beállításokban belehet állítani.

Azt kell tenned, hogy a , , Dolphin nem talált egyetlen GC/Wii Iso fájlt....A fájlok tallzásához blabla.., , na arra kattints rá kettõt majd ahova raktad a játékot keresd meg azt ajánlom mappába rakd mert akkor felismeri kattints rá és menni fog ha meg nem akkor a letöltés közbe volt a hiba és ne aggódj ha a játék elõször amikor betöltöd villogni fog mert azt a beállításokban belehet állítani.

Hogyan kell beállítani a tárcsaféket és mi lehet a hiba?

Vettünk egy használt német kerékpárt. Az elsõ féket hiába húzom be szinte nem is fog és ha hosszabb ideig fékezek nyikorog.

Legjobb válasz: Hidraulikus vagy mechanikus?Milyen gyártótól van?(megírnád a bicaj márkáját is,ez csak személyes kíváncsiságom kielégítésére?:) )

Hidraulikus vagy mechanikus?Milyen gyártótól van?(megírnád a bicaj márkáját is, ez csak személyes kíváncsiságom kielégítésére?:) )
A kérdező hozzászólása: mechanikus shimano Carrera Team Pro így néz ki: [link]
A bovdenen húzz egy kicsit alul a féknél (imbusz csavar kilazít, bovdent húz, visszateker), vagy a fékkaron lévõ finomállítóval. De ettõl a féktõl ne várj csodát, kb. dísznek jó.
A kérdező hozzászólása: megvan a baj a az egyik fékpofa teljesen elkopott

Mit és hogyan kell beállítani a World of Warcraftban, hogy játszani tudjak egy nem fizetős szerveren? És hol találok ilyen szervereket?

Legjobb válasz: hello van egy magyar ingyenes szerver. Jelenleg http://www.thefrostmourne.cwi.hu/ címen üzemel a hívatalos oldal, itt megtalálod a realmlist beállításokat és a telepítési utmutatót is hogy tudj kapcsolódni.

hello van egy magyar ingyenes szerver. Jelenleg http://www.thefrostmourne.cwi.hu/ címen üzemel a hívatalos oldal, itt megtalálod a realmlist beállításokat és a telepítési utmutatót is hogy tudj kapcsolódni.
vagy tauri.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!