Találatok a következő kifejezésre: Mit és kell beállítani (127 db)

Az MK Deception-t letöltöttem (Nintendo GameCube), és a Dlophin nem viszi! Mit hogy kell beállítani?

Ha lehet részletesen, nem vagyok számítógépzseni!

Legjobb válasz: Azt kell tenned,hogy a ,,Dolphin nem talált egyetlen GC/Wii Iso fájlt....A fájlok tallzásához blabla..,, na arra kattints rá kettõt majd ahova raktad a játékot keresd meg azt ajánlom mappába rakd mert akkor felismeri kattints rá és menni fog ha meg nem akkor a letöltés közbe volt a hiba és ne aggódj ha a játék elõször amikor betöltöd villogni fog mert azt a beállításokban belehet állítani.

Azt kell tenned, hogy a , , Dolphin nem talált egyetlen GC/Wii Iso fájlt....A fájlok tallzásához blabla.., , na arra kattints rá kettõt majd ahova raktad a játékot keresd meg azt ajánlom mappába rakd mert akkor felismeri kattints rá és menni fog ha meg nem akkor a letöltés közbe volt a hiba és ne aggódj ha a játék elõször amikor betöltöd villogni fog mert azt a beállításokban belehet állítani.

Hogy lehet beállítani az outlook expresst freemailra. Úgy már sikerült, hogy tudtam a leveleket fogadni, de küldeni nem. GTS Datanet a netszolgáltatóm. Mit kell beállítani és hogyan?

Legjobb válasz: Az smtp szolgáltatót kell még beállítanod ott kell beírnod ahol beállítod a bejövõ posta fiókat smtp.datanet.hu

Az smtp szolgáltatót kell még beállítanod ott kell beírnod ahol beállítod a bejövõ posta fiókat smtp.datanet.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Gondom a kővetkező van egy linksys routerem és szeretném hogy komunikáljon a laptopommal ami egy dell d 600-as mi a teendő a routeren mit kell beállitanom illetve a laptopon mit kell beállitani?

Legjobb válasz: megnézed mi a router ip cime (általában 192.168.67.valami) Ha xp-d van a hálózati beállításoknál az átjárónak és az elsõdlege dns-nek beírod ezt a címet és kész. ( a gépednek ne feledj ip címet adni)

megnézed mi a router ip cime (általában 192.168.67.valami) Ha xp-d van a hálózati beállításoknál az átjárónak és az elsõdlege dns-nek beírod ezt a címet és kész. ( a gépednek ne feledj ip címet adni)
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm


Valaki el tudná magyarázni egy 12 évesnek, hogy hogyan és mivel kell beállítani az akvárium vizének ph-ját és nk-ját? (Egyáltalán mik ezek? )

Van egy akvarist szakkönyvem de abból nem értem meg mi is az.

Legjobb válasz: Ha nagyon nem érted, ami 12 évesen nem baj, akkor nem beállítani kell, hanem megmérni, és olyan halakat venni, amiknek az eleve adott értékek jók. Halas boltban vehetsz tesztet, kb.300 Ft lesz a kettõ, ezekkel megméred az akváriumban a vizet. A kapott értékek alapján ki tudod választani, milyen hal érzi jól magát a vizedben. Sokkal egyszerûbb a vízhez igazítani a halakat, mint fordítva.

Ha nagyon nem érted, ami 12 évesen nem baj, akkor nem beállítani kell, hanem megmérni, és olyan halakat venni, amiknek az eleve adott értékek jók. Halas boltban vehetsz tesztet, kb.300 Ft lesz a kettõ, ezekkel megméred az akváriumban a vizet. A kapott értékek alapján ki tudod választani, milyen hal érzi jól magát a vizedben. Sokkal egyszerûbb a vízhez igazítani a halakat, mint fordítva.
Egy részletes leírás: [link]
A pH a kémhatás, (savas, lúgos) Az nk a keménység (kemény, lágy) Ez a kettõ összefüggésben áll egymással, illetve az oldott CO2 mennyiségével. Ha kezdõ vagy, használj csapvizet, ne állítgass semmit, és tarts olyan halakat, amiknek jó a csapvíz. Vannak ennél ezerszer fontosabb dogok, amit sokkal hasznosabb tudni. (pl nitrogén körforgás)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Fõleg Platypusnak :)
Ezzel neked nagyon nem kell foglalkozni csak könnyen tartható halakat kell választanod.Én 13éves vagyok egyébként tudom már elég régóta mi a ph de nem igazán szórakozok vele meg nem is mérek semmit a könnyen tartható állatok mind megmaradnak annyi hogy a növények és a garnik szarakodnak mert nálam szikes a víz de ez egyéni eset ritka szerencsére.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon jó tanácsokat, linkeket kaptál. Gyakorlatban ez úgy néz ki hogy megméred a csapvized példa 20 nk keménység jön ki, ezt kell tudni, utána van egy akváriumod megvan menyi víz megy bele, nem annyi mint amire az akvárium ki van írva, példa 120 literes akváriumba lehet csak 90-100 liter víz megy, ennek az egyharmadát illik lecserélni hetente, ha kevés hal van benne akkor elég a 20% is. Ha olyan hal tetszik meg a kereskedésben mondjuk az én lányomnak a kakadu törpe sügér, törpe gurámi õk 10 nk kemény vizet szeretik, ez van a természetes élõhelyükön. A kereskedés vize kemény, olyan mint ami otthon van, így a halakat csapvízbe kell tenni. Hetente a fenti akvárium méretnél mondjuk 20-30 liter vizet kell cserélni, ennek a fele „0” nk ion cserélt víz, a fele 20nk csapvíz, így a csere víz 10nk kemény lesz. Lényegében fenti akváriumnál heti 10-15 liter, havonta 40-60 liter ion cserélt víz kell, 5 literes flakonban kapható, 200ft környékén van darabja, így 1600- 2400ft havi költséget jelent, erre kell, hogy rábólintsanak a szüleid, vagy a zsebpénzed. Kisesebb akváriumnál kevesebb a költség nyilván, konkrétat akkor lehet mondani ha megvan a keménységteszt, megmérted a vized, nézelõdtél a kereskedésben hal ügyben, melyik tetszik, vagy ha már van hal akkor be lehet állítani az õ igényeik szerint, a heti cseréknél folyamatosan lágyul a víz és a ph érték is megy lefelé, egyszerre sokat lágyítani nem szabad.

Mit és hogyan kell beállítani, hogy xfire-n tudjak játszani a counter strike source-val?

Nem eredeti a játék,és tudom,hogy sok mindent be kell állítani.Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ahol ez le van írva?

Legjobb válasz: szerintem semmit nem kell beállítani:D bár nekem a csém az pont eredeti de pl a cod az nem, egyszerûen felismeri mikor elindítod az xfire-t. Olyat ír ki h játékok felderítése, utánna a baloldalon lefele a harmadik ikonnál tudsz szervereket keresni. Ha nincs ott a source akk nem fogja megtalálni sehogysem szerintem.

szerintem semmit nem kell beállítani:D bár nekem a csém az pont eredeti de pl a cod az nem, egyszerûen felismeri mikor elindítod az xfire-t. Olyat ír ki h játékok felderítése, utánna a baloldalon lefele a harmadik ikonnál tudsz szervereket keresni. Ha nincs ott a source akk nem fogja megtalálni sehogysem szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor valószínû meg kell vennem eredetiben. :)

Újra szeretném telepíteni a gépemet, és valamiért nem akar boot-olni. Biosban miket kell beállítanom, lehet ott nem jó valami (szerintem)? !

Legjobb válasz: Igen, a biosban kell beállítani a boot opcióknál, a meghajtókat és a sorrendet. Pl hdd, dvd, floppy Lehet, hogy a DVD meghajtó nincs bootolásra állítva, ezért nem foglalkozik vele a gép ...

Igen, a biosban kell beállítani a boot opcióknál, a meghajtókat és a sorrendet. Pl hdd, dvd, floppy Lehet, hogy a DVD meghajtó nincs bootolásra állítva, ezért nem foglalkozik vele a gép ...

Ausztriában és Németországban mit kell beállítani a telefonon, hogy a mobilnetet lehessen rajta használni?

Telefonáláshoz be kell ütni a roaming kódot. Internethez mit kell beütni vagy beállítani?

Legjobb válasz: Vannak kedvezményes díjcsomagok, nézd meg a szolgáltatód honlapján az internet roaming rovatot. Itt van egy tájékoztató összefoglaló: http://www.internetet.hu/hirek/kulfoldi-nyaralas-alatti-mobi.. A telefonodon az adatroaming-ot kell beállítani valahol a beállítások menüben.

Vannak kedvezményes díjcsomagok, nézd meg a szolgáltatód honlapján az internet roaming rovatot. Itt van egy tájékoztató összefoglaló: http://www.internetet.hu/hirek/kulfoldi-nyaralas-alatti-mobi.. A telefonodon az adatroaming-ot kell beállítani valahol a beállítások menüben.
26 ezerért netezhetsz 100 megát. Megérõ.
Semmit, de a gatyádat rá fogod áldozni a kinti netezésre.
Internet roaming: 251, 9 Ft/MB Tehát 100 megáért 251 ezret számláznak. Nem mondom nem rossz üzlet.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha itthon elõ van fizetve mobilnetem, kint is ugyanúgy tudom használni? Nincsenek kedvezményes díjcsomagok kinti netezésre? (T-mobile)
A kérdező hozzászólása: Köszi! 100 mega nem 25000? Mindegy, még az is rengeteg...
A kérdező hozzászólása: De biztos van olyan díjcsomag, amivel olcsóbb... majd megnézem
A kérdező hozzászólása: Tehát aktiválom a roamingot (kóddal), ezután tudok telefonálni. Kipipálom a romaing adatforgalmat a beállításokban, ezután tudok internetezni. Mást ugye már nem kell beállítani? Csak azért, hogyha kell valamire a net akkor legyen, egyébként persze nem fogok sokat netezni.
mit akarsz beállítani, ebbõl semmit nem érteni
A kérdező hozzászólása: cpu fsb clock, ratio, vcore.ddr voltage.terminal vol.agp vol többit nem vágom kell e még valamit állítani ...
A kérdező hozzászólása: pontosítva amd athlon xp 2500+ estében hogy kell a biosban beállítani ??????

Mit kell beállítani ahhoz, hogy a betűk ne legyenek homályosak? Ma linuxot telepítettek a gépekre, és homályosabbak lettek a betűk. Nagyon rossz a szemnek.

Legjobb válasz: Elsõ körben megnézném a monitor kábelét (a számítógépbe menõt), hogy jól csatlakozik-e. Nekem is volt már olyan, hogy egy kicsit meglazult, és szellemképes lett. Linux alatt más a videokártya meghajtóprogramja. - LCD monitorokon szokott lenni AUTO feliratú gomb. Azt kell megnyomni, és beállítja a képet a lehetõségekhez képest a legjobbra. - CRT (hagyományos, minimum 30 cm mély) esetén pedig a monitor menüjében kell lennie egy ReCall nevû menüpontnak. Ekkor ezt kell aktivizálni.

Elsõ körben megnézném a monitor kábelét (a számítógépbe menõt), hogy jól csatlakozik-e. Nekem is volt már olyan, hogy egy kicsit meglazult, és szellemképes lett. Linux alatt más a videokártya meghajtóprogramja. - LCD monitorokon szokott lenni AUTO feliratú gomb. Azt kell megnyomni, és beállítja a képet a lehetõségekhez képest a legjobbra. - CRT (hagyományos, minimum 30 cm mély) esetén pedig a monitor menüjében kell lennie egy ReCall nevû menüpontnak. Ekkor ezt kell aktivizálni.
A kérdező hozzászólása: hát, kipróbálom...100 éves crt, fáj a szemem, hiába uv szemüveg, de hogy még a betûk sem élesek..ez már sok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!