Találatok a következő kifejezésre: Mit és játszak (616 db)

Emiatt ne legyen buntudatod nem kell mindig a gyerek mellett gubbasztanod. Orulj h egyedul is eljatszik
Örülj, hogy egyedül is játszik. Az én fiam pont ugyanilyen, mint a tiéd. Nem igényli az állandó foglalkozást, nagyon jól elvan magában is. Amikor velem akar játszani, akkor ott vagyok, de egyébként nem erõltetem rá magam.
ezzel én is így vagyok de nem kell egyfolytában mellette ülni, milyen felnõtt lesz akkor :-) Legyen meg a napi foglalkozás, játszás, éneklés, tapsolás, csip csip csóka, szeretgetés, könyv mutogatás, de ezen felül gondolom azért evés, peluscsere, fürdés közben csak hozzászólsz :-)

Mit és hogyan játszak 13 hónapos kislányommal. Sikerült eléggéönállónak nevelnem, de ha mégis be tudok menni hozzá, mit játszunk, mivel tudom lekötni?

Legjobb válasz: Egy 13 hónapos kislánnyal nagyon sok mindent lehet játszani. Pl: könyv olvasás, nézegetés. Kockából építés. lassan majd jöhet a gyurma is, feltéve ha nem eszi meg. na meg a rajzolás. Mi elég hamar elkezdtünk rajzolni. Na meg a hancúrozások. :) maci illetve babaöltöztetés. :) szóval bármit lehet játszani egy ilyen kis csöppséggel. .) Tapasztalat. :)

Egy 13 hónapos kislánnyal nagyon sok mindent lehet játszani. Pl: könyv olvasás, nézegetés. Kockából építés. lassan majd jöhet a gyurma is, feltéve ha nem eszi meg. na meg a rajzolás. Mi elég hamar elkezdtünk rajzolni. Na meg a hancúrozások. :) maci illetve babaöltöztetés. :) szóval bármit lehet játszani egy ilyen kis csöppséggel. .) Tapasztalat. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy!

Mivel és miket játszik egy hat éves fiú?

Legjobb válasz: Az én fiam is hat éves. Nálunk minden mennyiségben megy a legózás, Bakugan, Geomag, szójátékok, társas. De egyedül legjobban a Legóval és a Geomaggal játszik.

Az én fiam is hat éves. Nálunk minden mennyiségben megy a legózás, Bakugan, Geomag, szójátékok, társas. De egyedül legjobban a Legóval és a Geomaggal játszik.
Szia! Kisfiam is 6 éves, ha itthon van sokat rajzol(idáig nem tette, biztos be akarja pótolni), mindig társasozna, most éppen az uno kártya a nagy kedvenc, de gyakran legózik is. De szerep játékozni is szokott...


Mivel és hogyan játszik a 3 hós babátok?

Legjobb válasz: Szereti a zörgõs játékokat igaz én zörögtem neki mert nem tudott még fogni , most kezdte el, szereti a rongyokat most már szájába veszi a játszó szõnyeget(vaterán vettem), a kiságyra szerelt forgót.A babakocsira szerelt játékok is jók. 3 és fél hó a lányom

Szereti a zörgõs játékokat igaz én zörögtem neki mert nem tudott még fogni , most kezdte el, szereti a rongyokat most már szájába veszi a játszó szõnyeget(vaterán vettem), a kiságyra szerelt forgót.A babakocsira szerelt játékok is jók. 3 és fél hó a lányom
13hetes a lányom! Õ imádja nézni-hallgatni a fogó zenélõt, szereti ha beszélek, bohóckodok neki, azokon nagyokat mosolyog, nevet! Szokott utánozni is, ha olyat csinálok, amit tud is! :) Szeret lógó játékokkal játszani, megüti õket, stb!
2 hós múlt a kisfiam. Szereti a zenélõ forgót, a rezgõ-zenélõ pihenõszéket, játszószõnyeget. Mindennap mesélek neki, énekelek, mondókázok. Szoktunk 100 folk celsiusra:) táncolni, úgy, hogy az ölembe fogom. Szines rongyokat nézeget, csörgõs dolgokat rázogatok neki. Ha én tornázok addig õ a játszószõnyegen nyújtózkodik. Masszírozom, tornáztatom.
Az én fiam legjobban a kocsicsörgõt imádja, bohócok lógnak rajta, zörgeti õket meg a szájához húzza és bekapja a lábukat.Van még egy kedves játéka aminek nem tudom mi a neve, ez egy ív, amit a játszó szõnyegen a baba feje fölé lehet tenni, micimackó, malacka és tigris lóg róla, zenélnek, villognak, csörögnek csipognak ha megmozdítja õket.Van még egy pár rágókája, amiket ki sem vesz a szájából még játék közben sem.Paciztatni szoktam a térdemen, énekelek neki, mondókákat mondok, én még meséket is szoktam neki olvasni, egymás mellé fekszünk az ágyra, fejünk fölé rakom a könyvet, én olvask õ meg hallgat és nézi a képeket.Szeret még kukucskálni, csikizõset játszani.

Mi véleményetek a Fifa 14-ről? (az írjon akinek meg van és játszot már vele legalább 2 órát )

Valamit fejlesztettek rajta vagy ugyan olyan mint Fifa 13 mert olvastam én mindent hogy ez nem lesz benne az nem lesz benne elegem van

Legjobb válasz: hu hat sokkal tobb mint ket orat jatszotam es szaszor jobb mint a 13 es sokk az ujitas is benne meg leegyszerusodott a menedzser mod meg stb mar ugy ertem a jatekosok varsalasanal hat most nem fogok neked annyit irni amenyi ujdonsag van bennr meg mi mas de ha nagyon eredekel akkor nezz fel a fifa hungary ra ott talasz rolla jo par dolgot en is ott olvastam amig meg nem hosztak de en mondjuk rendeltem

hu hat sokkal tobb mint ket orat jatszotam es szaszor jobb mint a 13 es sokk az ujitas is benne meg leegyszerusodott a menedzser mod meg stb mar ugy ertem a jatekosok varsalasanal hat most nem fogok neked annyit irni amenyi ujdonsag van bennr meg mi mas de ha nagyon eredekel akkor nezz fel a fifa hungary ra ott talasz rolla jo par dolgot en is ott olvastam amig meg nem hosztak de en mondjuk rendeltem
Egy rakás fos. Ezt annak a tükrében mondom hogy évek óta játszom a fifa sorozatokkal, a 13-ban mindent megnyertem (offline-online). A legnagyobb bajom a játékosok reakciójával van, ahogy fordulnak... Lehet hogy ezzel elérték hogy ne legyenek 8-8 gólos meccsek de milyen áron, úgy fordul meg Rooney a labdával mint egy kamion. A gép intelligenciája a leseknél borzalmas, a menü tiszta lag, soroljam még? Maradok a 13-nál az nekem majdnem a tökély volt, (persze online ott is van rendesen lag de ez meg az ea szerverek hibája) A 14 egyszerûen pénzlehúzás
Vírus- és kémprogramirtás az elsõ lépés. Ha azok nem találnak semmit, lehet továbblépni más hibaforrást keresve.
A kérdező hozzászólása: Hát "elvileg" nincs rajta vírus.
OK. Milyen operációs rendszer, mikor volt újratelepítve utoljára, milyen terhelést bír el (pl. játék)? Ilyenkor csak az újraindítás segít, vagy késõbb visszaáll a rend?
Neveld meg. Mi az, hogy nem engedi, hogy etesd?
A kérdező hozzászólása: Hát meg akarom etetni de õ elkezd harapdálni
Ültesd le, és nem mozdulhat a helyérõl. Kezedben fogod a tálkáját, és addig nem teszed le, amíg nem marad nyugton. http://www.youtube.com/watch?v=NI53IzK5wqE&feature=player_de..
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Vidd kutyasuliba.
Amit Bozsikrisz írt, az hatalmas marhaság. Semmi más, csak ültetés helyben maradással trükk extra jutalommal. Ez nem fog változtatni az alapvetõ problémán. Nagyon gyorsan rendbe kell tenni a viszonyotokat. Meleg szívvel ajánlom a Fennel-féle könyveket olvasd el, ezekbõl rengeteg mindent megtudhatsz. Ha van idõd, akkor ezeket a videókat is nézd végig feltétlenül. http://tv2.hu/videok?ss=egyik+kutya+m%C3%A1sik+nem
csütörtökön a Milan-nal. http://www.madridista.hu/web/index.php
A kérdező hozzászólása: és azt nem tudod h melyik csatornán?
A kérdező hozzászólása: már megtaláltam, köszi szépen:)
Gruppensex?
A kérdező hozzászólása: Hülyeségeket kérném mellõzni!!!
Akkor miért irtad igy : "játszunk" ??
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk, mert van akik szerint 12 éves korban ciki a játszás pl.: társas.
Kétszer annyi idõs vagyok, mint te, pontosabban leszek, és szintén áprilisban =P, és nem érzem cikinek, ha társasozhatok a barátokkal. Legutóbb szilveszterkor társasoztam, csak egy kisebb baráti összeröffenés volt, nem volt nagy alkoholizálás, pedig lett volna mibõl, mégis jól éreztük magunkat. Amúgy ez a 4 óra elég kevés, még akkor is, ha beleveszem azt, hogy 12 évesek vagytok, aztán haza kell menni a vendégseregnek. Tíz 12 éves gyerek szerintem az Activity-vel nem igen lõhet mellé, idõsebbek is szívesen játsszák. Vagy ott a híres "Üvegezés", pont abban a korban vagytok, amikor ezt játszani szokás. Vagy megnéztek egy jóféle filmet, az sem baj, ha láttátok már. Bud Spencer-Terence Hill filmek nálunk alapok ilyenkor, mert eszméletlen jó a szinkron, hatalmas röhögések vannak, és szállóigeként idézzük a film egyes jeleneteit. Vagy valami horror film, vagy thriller, a lényeg, hogy érezhetõ legyen a levegõben a feszültség. A Karantén jó film ilyen szempontból, vagy a Paranormal Activity (1-3), bár én elaludtam rajta, és arra keltem fel, hogy a barátnõm bökdös, hogy ne szuszogjak már :D. Kb. az ébrenlét és az álom határán szörföztem végig mind a három részt. De állítólag jó filmek :D.
+1 a 00:52-re , bár a paranormal activity-t nenézzétek meg pocsék unalmas film..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!