Találatok a következő kifejezésre: Mit és játszak (646 db)

Emiatt ne legyen buntudatod nem kell mindig a gyerek mellett gubbasztanod. Orulj h egyedul is eljatszik
Örülj, hogy egyedül is játszik. Az én fiam pont ugyanilyen, mint a tiéd. Nem igényli az állandó foglalkozást, nagyon jól elvan magában is. Amikor velem akar játszani, akkor ott vagyok, de egyébként nem erõltetem rá magam.
ezzel én is így vagyok de nem kell egyfolytában mellette ülni, milyen felnõtt lesz akkor :-) Legyen meg a napi foglalkozás, játszás, éneklés, tapsolás, csip csip csóka, szeretgetés, könyv mutogatás, de ezen felül gondolom azért evés, peluscsere, fürdés közben csak hozzászólsz :-)

Mit és hogyan játszak 13 hónapos kislányommal. Sikerült eléggéönállónak nevelnem, de ha mégis be tudok menni hozzá, mit játszunk, mivel tudom lekötni?

Legjobb válasz: Egy 13 hónapos kislánnyal nagyon sok mindent lehet játszani. Pl: könyv olvasás, nézegetés. Kockából építés. lassan majd jöhet a gyurma is, feltéve ha nem eszi meg. na meg a rajzolás. Mi elég hamar elkezdtünk rajzolni. Na meg a hancúrozások. :) maci illetve babaöltöztetés. :) szóval bármit lehet játszani egy ilyen kis csöppséggel. .) Tapasztalat. :)

Egy 13 hónapos kislánnyal nagyon sok mindent lehet játszani. Pl: könyv olvasás, nézegetés. Kockából építés. lassan majd jöhet a gyurma is, feltéve ha nem eszi meg. na meg a rajzolás. Mi elég hamar elkezdtünk rajzolni. Na meg a hancúrozások. :) maci illetve babaöltöztetés. :) szóval bármit lehet játszani egy ilyen kis csöppséggel. .) Tapasztalat. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy!

Mivel és miket játszik egy hat éves fiú?

Legjobb válasz: Az én fiam is hat éves. Nálunk minden mennyiségben megy a legózás, Bakugan, Geomag, szójátékok, társas. De egyedül legjobban a Legóval és a Geomaggal játszik.

Az én fiam is hat éves. Nálunk minden mennyiségben megy a legózás, Bakugan, Geomag, szójátékok, társas. De egyedül legjobban a Legóval és a Geomaggal játszik.
Szia! Kisfiam is 6 éves, ha itthon van sokat rajzol(idáig nem tette, biztos be akarja pótolni), mindig társasozna, most éppen az uno kártya a nagy kedvenc, de gyakran legózik is. De szerep játékozni is szokott...


Éneklek pár éve, elkezdtem zongorázni, kísérni magam. Az akkordok már mennek, és néztem hogyha jobb kézzel játszom az akkordokat, akkor ballal kell a basszust. Ezekre milyen szabály van? Mind1 mien basszust játszok?

olyasvalaki írjon aki tud zongorázni,és ért hozzá

Legjobb válasz: Olyan basszust játssz, amilyen az akkord, azon belül fõleg alaphangot,kvintet és oktávot használj. Pld. C dúr esetében C - G - C, A mollnál A-E-A. Ez az alap.

Olyan basszust játssz, amilyen az akkord, azon belül fõleg alaphangot, kvintet és oktávot használj. Pld. C dúr esetében C - G - C, A mollnál A-E-A. Ez az alap.
A kérdező hozzászólása: De a jobb kezes akkordot is váltogathatom/felbonthatom ugye?
Már hogy lenne mindegy? Az se mindegy milyen ritmusba, mert ugye úgy kell ritmizálni, nem mindegy hogy lépegetõ wolking basst hozól egy swing alá, vagy ép egy tangót kísérsz, vagy egy bossát. Minden stílust máshogy kell kalapálni. Ugyanis a jobb kéz ritmizálja is a bassussal a zenét, nem elég csak lefogni a harmóniát, mondjuk egy slow-nál nem nagyon kell ritmizálni csak az egyekre, de ott elég kemény alterációk vannak:) Ajánlom neked Esze Jenõnek a Tanuljunk zongorázni tánczenét címû zene elméletét...
En evvel eggyet ertek, de van meg egy kerdesem, : Ha zeneles kozbe eneklek, fogom a hozza megfelelo akkordot, vocal kozbe a jobb kezzel mit csinalnak olyankor , hegeduvel szolzok? es a felso orgonan emelem ki harmonikaval vagy az also billentyuzten, jobb kezzel harmonikaval enekles kozbe fogom az akkordokat? Koszonom ha viszairsz

Mivel és hogyan játszik a 3 hós babátok?

Legjobb válasz: Szereti a zörgõs játékokat igaz én zörögtem neki mert nem tudott még fogni , most kezdte el, szereti a rongyokat most már szájába veszi a játszó szõnyeget(vaterán vettem), a kiságyra szerelt forgót.A babakocsira szerelt játékok is jók. 3 és fél hó a lányom

Szereti a zörgõs játékokat igaz én zörögtem neki mert nem tudott még fogni , most kezdte el, szereti a rongyokat most már szájába veszi a játszó szõnyeget(vaterán vettem), a kiságyra szerelt forgót.A babakocsira szerelt játékok is jók. 3 és fél hó a lányom
13hetes a lányom! Õ imádja nézni-hallgatni a fogó zenélõt, szereti ha beszélek, bohóckodok neki, azokon nagyokat mosolyog, nevet! Szokott utánozni is, ha olyat csinálok, amit tud is! :) Szeret lógó játékokkal játszani, megüti õket, stb!
2 hós múlt a kisfiam. Szereti a zenélõ forgót, a rezgõ-zenélõ pihenõszéket, játszószõnyeget. Mindennap mesélek neki, énekelek, mondókázok. Szoktunk 100 folk celsiusra:) táncolni, úgy, hogy az ölembe fogom. Szines rongyokat nézeget, csörgõs dolgokat rázogatok neki. Ha én tornázok addig õ a játszószõnyegen nyújtózkodik. Masszírozom, tornáztatom.
Az én fiam legjobban a kocsicsörgõt imádja, bohócok lógnak rajta, zörgeti õket meg a szájához húzza és bekapja a lábukat.Van még egy kedves játéka aminek nem tudom mi a neve, ez egy ív, amit a játszó szõnyegen a baba feje fölé lehet tenni, micimackó, malacka és tigris lóg róla, zenélnek, villognak, csörögnek csipognak ha megmozdítja õket.Van még egy pár rágókája, amiket ki sem vesz a szájából még játék közben sem.Paciztatni szoktam a térdemen, énekelek neki, mondókákat mondok, én még meséket is szoktam neki olvasni, egymás mellé fekszünk az ágyra, fejünk fölé rakom a könyvet, én olvask õ meg hallgat és nézi a képeket.Szeret még kukucskálni, csikizõset játszani.

Mi véleményetek a Fifa 14-ről? (az írjon akinek meg van és játszot már vele legalább 2 órát )

Valamit fejlesztettek rajta vagy ugyan olyan mint Fifa 13 mert olvastam én mindent hogy ez nem lesz benne az nem lesz benne elegem van

Legjobb válasz: hu hat sokkal tobb mint ket orat jatszotam es szaszor jobb mint a 13 es sokk az ujitas is benne meg leegyszerusodott a menedzser mod meg stb mar ugy ertem a jatekosok varsalasanal hat most nem fogok neked annyit irni amenyi ujdonsag van bennr meg mi mas de ha nagyon eredekel akkor nezz fel a fifa hungary ra ott talasz rolla jo par dolgot en is ott olvastam amig meg nem hosztak de en mondjuk rendeltem

hu hat sokkal tobb mint ket orat jatszotam es szaszor jobb mint a 13 es sokk az ujitas is benne meg leegyszerusodott a menedzser mod meg stb mar ugy ertem a jatekosok varsalasanal hat most nem fogok neked annyit irni amenyi ujdonsag van bennr meg mi mas de ha nagyon eredekel akkor nezz fel a fifa hungary ra ott talasz rolla jo par dolgot en is ott olvastam amig meg nem hosztak de en mondjuk rendeltem
Egy rakás fos. Ezt annak a tükrében mondom hogy évek óta játszom a fifa sorozatokkal, a 13-ban mindent megnyertem (offline-online). A legnagyobb bajom a játékosok reakciójával van, ahogy fordulnak... Lehet hogy ezzel elérték hogy ne legyenek 8-8 gólos meccsek de milyen áron, úgy fordul meg Rooney a labdával mint egy kamion. A gép intelligenciája a leseknél borzalmas, a menü tiszta lag, soroljam még? Maradok a 13-nál az nekem majdnem a tökély volt, (persze online ott is van rendesen lag de ez meg az ea szerverek hibája) A 14 egyszerûen pénzlehúzás
Vírus- és kémprogramirtás az elsõ lépés. Ha azok nem találnak semmit, lehet továbblépni más hibaforrást keresve.
A kérdező hozzászólása: Hát "elvileg" nincs rajta vírus.
OK. Milyen operációs rendszer, mikor volt újratelepítve utoljára, milyen terhelést bír el (pl. játék)? Ilyenkor csak az újraindítás segít, vagy késõbb visszaáll a rend?
Neveld meg. Mi az, hogy nem engedi, hogy etesd?
A kérdező hozzászólása: Hát meg akarom etetni de õ elkezd harapdálni
Ültesd le, és nem mozdulhat a helyérõl. Kezedben fogod a tálkáját, és addig nem teszed le, amíg nem marad nyugton. http://www.youtube.com/watch?v=NI53IzK5wqE&feature=player_de..
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Vidd kutyasuliba.
Amit Bozsikrisz írt, az hatalmas marhaság. Semmi más, csak ültetés helyben maradással trükk extra jutalommal. Ez nem fog változtatni az alapvetõ problémán. Nagyon gyorsan rendbe kell tenni a viszonyotokat. Meleg szívvel ajánlom a Fennel-féle könyveket olvasd el, ezekbõl rengeteg mindent megtudhatsz. Ha van idõd, akkor ezeket a videókat is nézd végig feltétlenül. http://tv2.hu/videok?ss=egyik+kutya+m%C3%A1sik+nem
csütörtökön a Milan-nal. http://www.madridista.hu/web/index.php
A kérdező hozzászólása: és azt nem tudod h melyik csatornán?
A kérdező hozzászólása: már megtaláltam, köszi szépen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!