Találatok a következő kifejezésre: Mit érzek a pasi (85 db)

Úgy érzem a pasim már nem szeret. Mit tegyek?

Még mindig mondja h szeretlek, de egyre kevesebbet tör?dik velem pl. régen minden nap folhivott, es mindig ugy koszont el h "légy jó nyuszikám" mos meg csak heti 3* hív és ugy köszön h "szia". egyszeruen nem ertem. mar nem szeret?

Legjobb válasz: Szerintem alap dolog lenne minden nap bezsélni legalább egy 5 perc erejéig, de az is alap hogy ne mindig csak õ hívjon téged. Remélem, az õ heti 3 hívása mellett te is felhívod legalább 2x.

Szerintem alap dolog lenne minden nap bezsélni legalább egy 5 perc erejéig, de az is alap hogy ne mindig csak õ hívjon téged. Remélem, az õ heti 3 hívása mellett te is felhívod legalább 2x.
valószínûleg valami miatt kiábrándult belõled. Szerintem dobd.
Tudod miért mondják, hogy a távkapcsolat sosem mûködik? Mert minden ember érzése egy idõ után kiég. Ha egy ember igazán szereti a másikat, szó szerint fájdalmas a másik hiánya. Senki nem mazoista, mivel ez az érzés kiég egy idõ után, marad egy ûr amit próbál az ember kitölteni. Nevezheted ráunásnak vagy akárminek, a lényegen nem változtat. Ha meg nem távkapcsolat, mi az ördögért nem találkoztok sûrûbben? Mit kell telefonálgatni?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy én is hívom, heti 4*. Ez alap, de régen mindig magátol folhivott, meg szolnokrol Bp-re utazott csak h talalkozzon velem, ma meg mar az utca vegeig se nagyon akat :*(
A kérdező hozzászólása: távkapcsolat, de nagyon gyakran talalkozunk. min havi 1*
Hát ez alapján valószínûleg már nem szeret, csak lehet ezen így még õ maga sem gondolkozott el annyira. Ha gondolod próbáld meg mondani neki hogy néha jól esne neked egy kicsit több figyelmesség. De ha meg tudod tenni, szerintem szakíts ha nem változik.
Miota vagytok 1 utt? nezd en 23 vok fura felfogassal, manak elek.(probalok) Voltam ilyen szituacioba mikor a b nömmel mar 1.5 eve voltunk 1 utt es tudod minden nap dum es mar 1 ido utan kicsit unalmas volt mert nem tudtunk 1 masnak mit mondani o sulizott en melo es minen nap ugyan az, hanyagoltuk a telozast 2 x hetente es utanna jobb lett csak nallunk volt szerelem, 1 ideig :D na szoval lehet hogy sok neki a dolog de lehet h mar nem ugy erez irantad ezt meg kene beszelnetek, h mi a szitu szeretn nem szeret erdemes tovabb huzni a akapcsolatot v nem udv F 23
A havi 1-2x találkozás rettentõen kevés egy normális kapcsolat fenntartásához. Másfél évig éltem távkapcsolatban úgy, hogy minden hétvégén találkoztunk, a hosszabb szüneteket pedig együtt töltöttük, mégis egy idõ után rettentõen ellaposodott a dolog és már semmi örömömet nem leltem benne. Lehet, hogy párod is beleunt kicsit ebbe a dologba. Napi szintû találkozásnál is egy idõ után ellaposodik a kapcsolat, ha a felek nem tesznek érte. Nektek erre nagyon lehetõségetek sincs, úgyhogy nem csodálom, hogy így állnak a dolgok. Ennek ellenére nem a szakítást javaslom, hanem azt, hogy próbáljatok meg kicsit többet találkozni, menj néha te is hozzá. Amennyiben lehetõségetek van rá, költözzetek össze, hátha az megmenti a kapcsolatot, ha többet vagytok együtt.
sziasztok.a nevem vanessa.23 eves vagyok.van egy baratom.1 eve együtt elünk.de ugy erzem ö nemszeret.ö nem magyar allampolgar.es most bejelentette hogy felesegül akar venni.de tartok tölle hogy csak azert akar elvenni felesegül es azert van meg velem hogy megkapja az allampolgarsagi papirokat.de en nagyon szeretem.csak az a baj hogy vannak alra jelek hogy van neki valakije rajtam kivül.kerlek segitsetek.mit tegyek?

Mit éreznek a pasik mikor 1 szűz lánnyal vannak? Érzik mikor átszakitják a hártyát? Bocs csak érdekel

Legjobb válasz: Én nem éreztem semmi extrát :) Kicsit jobban kell figyelni rá mint egy nem szûz lánynál.. több petting... mozgás nem tökéletes de semmi extra :)

Én nem éreztem semmi extrát :) Kicsit jobban kell figyelni rá mint egy nem szûz lánynál.. több petting... mozgás nem tökéletes de semmi extra :)
nem, mert az nem jár különösebb hang v egyéb hatással... viszont én ugyanúgy figyelek a már nemszûz barátnõmre, a 100. után is ugyanúgy fogok mint állítólag egy szûz lánnyal kell... nem értek egyet azzal a gondolatmenettel hogy elsõre megadjuk a módját, utána meg levan szarva...onnantól már jó az utcán meg 2perces kefélés, aztán annyi? azért ugye hogy nem!
A kérdező hozzászólása: Csak mert hallottam már olyat is h a pasik 80% érzik mikor átszakitja és neki sem kellemes de akkor ez hülyeség :) Köszi a kommenteket puszii
"neki sem kellemes"?? te emiatt aggódsz? akkor gondolj már bele milyen lehet a barátnõdnek... majd mindjárt sajnálni is foglak x)))
Igen. És?
Ahha, mi a kérdés?
Ha a pasik érdekelnek igazán, akkor lehet, hogy mégsem vagy bi... inkább homo...
Nem értem mi a kérdés, de inkább vagy meleg, mint biszex.
Sokkal jobb egy diszkrét alig érezhetõ illat, mint egy illatfelhõ. Szerintem.
Ha õ se érzi a tiédet akkor kémiailag passzoltok. Ez olyan mint a tökéletes parfüm. Ha kémiailag passzol hozzád, akkor te magadon nem érzed de mindenki más igen. Egyébként én sem érzem a mostani barátom "testszagát". Még akkor se ha megizzadt, de õ se az enyémet, pedig én érzem magamon, hogy büdös vagyok mondjuk. Elõzõ barátomtól néha már-már rosszul voltam mikor erõsen megizzadt, ezért is pánikoltam az elején én is, hogy az új pasival mi a gond, miért nem érzek semmit.
Szerintem az inkább jót jelent, elõzõ barátnõmön én éreztem a természetes test illatot (félreértések elkerülése végett nem volt büdös, de én még sem szerettem igazán), nem is voltam belé szerelmes soha.
Azért ellenpéldával is tudok szolgálni:) Én érzem és imádom a barátom illatát:) Legszivesebben felfalnám, pedig 3 éve együtt vagyunk. Úgy érzem ö az igazi, és forditva is ugyanez van...:)

Szeretem még? Mostanában sokszor gondolkodom rajta, h mit érzek a férjem iránt.10 éve vaunk együtt és nekem szexuális téren ő volt az első pasi az életemben.

Már van egy 3 éves kislányunk is.Nagyon jó apa, sokat tör?dik a lányunkal, de én már egy ideje úgy érzem, h kezdünk távolodni egymástól.Kettesben már nem is tudom, h mikor mentünk el utoljára vhova és ha szóvá teszem, akkor azt mondja, h neki nincs kedve elmenni.A szex sem az igazi sajnos.Nagyon ragaszkodom hozzá, de nem tudom, h mit csináljak, mert vágyom egy kis romantikára és hiányolom köztünk a "bizsergést" is.

Legjobb válasz: Szerintem meg a válásnál minden jobb! Egy teljes családnál nagyobb kincs nem létezik a Földön! Most komolyan azt hiszed hogy mással meg 100%-ig boldog leszel, és azt nem fogod megunni? Menjetek el sétálni, vagy menjetek el rosszabb esetben valami "terápiára", vagy dobjátok fel valahogy a szexet! Esetleg beszélgess a férjeddel, hogy neked mire van szükséged! A válásnál minden jobb!

A bizsergésért tenni kell, nem elég várni rá. Abba a hibába azonban ne ess, hogy kilépsz ebbõl a házasságból, mert kergetsz valami nem létezõ, túlmisztifikált dolgot /ez a bizsergés/, közben elveszítesz egy értékes embert.
Szerintem meg a válásnál minden jobb! Egy teljes családnál nagyobb kincs nem létezik a Földön! Most komolyan azt hiszed hogy mással meg 100%-ig boldog leszel, és azt nem fogod megunni? Menjetek el sétálni, vagy menjetek el rosszabb esetben valami "terápiára", vagy dobjátok fel valahogy a szexet! Esetleg beszélgess a férjeddel, hogy neked mire van szükséged! A válásnál minden jobb!
Na-na! Csak óvatosan hölgyem. Talán kicsit feszült? Hogy lehet ez egy ilyen boldog párkapcsolatban?
Szerintem elöszõr próbáljátok meg megoldani, és ha nem sikerül, csak utána kellene a válásra gondolni.Legyetek tekintettel a 3 éves lányotokra, aki hozzá van szokva az apukájához és az anyukájához is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az adok-kapok nálnk nem igazán mûködik.Már próbáltam, de ez egyre inkább egyoldalúnak mutatkozik. Sokszor szeretnék menni vhova kettesben, többször is felajánlom, de általában ez is süket fülekre talál. Hakérdezem, azt mondja, h szeret csak ezt egyre kevésbé érzem.Sok a problémánk mostanában, ezért is lenne jó elmenni vhova, egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, de mindig van vmi kifogás, h most miért nem megyünk. Nekem meg úgy nem sok kedvem van, hogyha "húzza a száját"! A válás nem merült fel bennem mint "megoldás" csak már jó lenne egy kis figyelem.
Szerintem beszélj vele õszintén, és vigyél vmi újat a kapcsolatba.
Hagyd el. A bizsergés már nem fog visszatérni, hidd el. Csak rosszabb lesz.
A bizsergés egy idõ után eltünik, fõleg ha már megszületett a gyermek. Akkor már másról szól egy kapcsolat.Ilyenkor kell, hogy erõs legyen a szeretet köztetek és mindent megtegyetek azért, hogy a gyermeketek egy boldog családban növekedhessen fel. Szerintem próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni az életedben. Legyél vidám, és sugározz! Tökéletes boldogság nincs, legalább is szerintem. Mindig akadnak nehézségek az életben. De ha te jól érzed magad, azt a férjed is észre fogja venni és felébred a régi vágy. De ha szomorkodsz az nem tesz jót a kisugárzásodnak. Lepd meg magad valami finomsággal, szép ruhával... Sõt, kedveskedjél a férjednek és a gyermekednek is. Adjál sok szeretetet és odaadást. És akkor te is ezt fogod visszakapni másoktól.
A Cindy Cra-t is lehet, unja v.ki ! Meg a Tom Cru-t is !
Szerintem nemkellene otthogynod ot ! Gondolj csak a kislányra ! Probálj meg valami programot osszehozni 2esbe, és a kislányt a nagyszulokre sozni pl egy estére !
Hát én az utolsó erõszakosságától inkább falra másznék, de õ tudja. Tényleg nem lehet a sült galambara várni, tenni kell azért hogy újra jó legyen. Elõször próbálj meg mindent hogy helyreálljanak a dolgok, mert nagyon nehéz gyerekkel elválni, fõleg ha jó apa a férjed. Amit te vársz a férjedtõl, azt nyújtsd neki, hátha rákap újra a szerelem ízére. És fõleg beszélgessetek õszintén, mert anélkül nem lehet igazi egy kapcsolat. Amúgy meg ne gondold hogy egy másik kapcsolatban másképp lenne ez 10 év múlva ha nem teszel érte. Én is elváltam 16 év házasság után, de csak miután mindent megpróbáltam. Hidd el, nagyon nehéz. Nekünk két gyerekünk van.
elõzõ vagyok én pl a párommal most íratok verset magamnak bármilyen viccesen hangzik, szeretném ha tudatosan kifejezné az érzelmeit és napok óta írogatja 2 soronként :) ha kell néha kicsit erõszakosan viszem bele a hétköznapokba a szeretetet, romantikát múltkor vettem neki egy kis szivecskét i love you felirattal és este kiragasztottam a fürdõbe, hogy reggel lássa azóta én már hûtõmágnes szívecskét is kaptam :) és kikértem magamnak, , hogy nincs benne, hogy szeretlek és bele írta tudom, gyerekesnek hangzik, de ez benne a fíling és jé a komoly barátom most szerelmes verset ír nekem... amúgy 30-on felül vagyunk... csak próbáltam segíteni.
miért nem viszel akkor a kapcsolatba bizsergést, romantikát? ha kitalálnád mit szeretnél, a párodat is rá tudod venni vacsora, szauna, bármi, ami neked tetszik akár egy fürdõzés egy tóparton, vagy csak lemenni dobozos jégkrémért egy boltba együtt mindig azt kell adni amire vágyunk és cserébe visszakapjuk :) ha ölelgetésre, puszikra vágysz, akkor te ölelgesd és puszilgasd és jé, este már te kapod ez mindenben így mûködik
Én sem személyeskedtem veled, te se személyeskedj velem!
Savanyodjatok meg. Ja bocs, már azok vagytok.
jah... kb 1 évig
Szegény boldogtalan? Mindene megvan! Egyedül vagy mással most tényleg jobb lenne neki?
Ezt a sok begyepesedett embert. A válásnál minden jobb?? Kinek? Neked? Ha egyszer boldogtalan szegény, akkor el kell válni. Én is elváltam. Miért? Mert boldogtalanok voltunk már együtt.
Sok kapcsolatban ez a hiba, hogy a párok egymástól elhidegülnek. "nincs kedvem, fáradt vagyok, most nem érek rá" szöveggel zárják le gyorsan a témát. Ilyenkor legtöbbször a férfiakban van a hiba és nem csodálkozok ilyenkor hogy a nõk félre lépnek, mert a drágalátos férjecskéjük sz*rik rá, és akik ilyen esetben sem lépnek félre azok tisztelik a párjukat/házastársukat azzal hogy ilyet nem tesznek vele. El kell beszélgetni errõl komolyan a pároddal és ne hagyd hogy könnyen lerázzon vagy témát váltson.

Mit tegyek a pasimmal? Néha már úgy érzem, nem bírom tovább!

Annyira szexmániás, hogy ilyet én még nem láttam. Napi 2 neki a min. Nekem meg szinte soha nincs kedvem hozzá, f?leg azért mert "úgy" nem foglalkozik velem :(

Legjobb válasz: Én nem tudom... De emberek élvezik azt hogy megalázzák õket? Lépj ki ebbõl a kapcsolatból, igazából a fenyegetései üres szavak, mert te NEM vesztenél semmit, ha menne és keresne magának egy másik kur*át. Mert hogy becsülni egy fikarcnyit sem becsül az tisztán látszik. Csak egy lyuk vagy számára semmi több. És tudod mért kér bocsánatot? Azért hogy a következõ alkalommal ismét eljátszhassa. Ha van még némi önbecsülésed akkor rúgd ki a fenébe, mert ez a kapcsolat sosem lesz normális, õ meg pláne nem. 28/n

Én nem tudom... De emberek élvezik azt hogy megalázzák õket? Lépj ki ebbõl a kapcsolatból, igazából a fenyegetései üres szavak, mert te NEM vesztenél semmit, ha menne és keresne magának egy másik kur*át. Mert hogy becsülni egy fikarcnyit sem becsül az tisztán látszik. Csak egy lyuk vagy számára semmi több. És tudod mért kér bocsánatot? Azért hogy a következõ alkalommal ismét eljátszhassa. Ha van még némi önbecsülésed akkor rúgd ki a fenébe, mert ez a kapcsolat sosem lesz normális, õ meg pláne nem. 28/n
Off 13 valaszoloknak: vannak szexmanias nok is! Nincs ezzel semmi baj, bar en biztos h nem nyulnek hozza.. Dobd a pasit nem kerdes! Szerintem minden hulyenek meg kell kapnia a pofonjait az elettol kulonben mi a motivacio arra, hogy megvaltozzon!?
A kérdező hozzászólása: beszéltem már vele, de felesleges. De nem hiszem, hogy csak arra kellenék. Régebben is és most is õ fizeti a nyaralást, strandot, bulit :)
Jesszus, még ö fenyegetözik amikor használhatatlan az ágyban, söt még egy rohadt önzö is? Megdöbbentö. Asszem ennél mindenki jobbat érdemel. Mielöbb szakits vele!
OFF 13-asnak: Volt három egyéjszakás kalandom az elmúlt 7 évben (az egyikbõl ráadásul hosszú, 4éves kapcsolat lett), szóval nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. De nyilván elsõre, a részleteket nem ismerve ítélkezni ku.rvakönnyû. 24/N (12-es)
"Régebben is és most is õ fizeti a nyaralást, strandot, bulit :) " Jaaaa, így már más a babafekvése. :DDDD Na jó, tudod én nem sajnállak, akkor legyél benne ebben a helyzetben, mivel ahogy látom te az vagy akinek az anyagi dolgok jelentik a szeretetet, és a törõdést. Ha tényleg úgy gondolod, hogy nem csak egy lyuk vagy, akkor mi a retkes fenéért tetted fel a kérdést? Mit nem bírsz tovább? Hisz ez neked így teljesen jól megfelel, mert még pénzel is. Gyönyörû egy párkapcsolat, az egyiknek a lyuk kell, a másiknak meg a pénz, kiegészítitek egymást. 28/n
Önzõ dög, jobb is ha elhagy...
A kérdező hozzászólása: egy szóval sem írtam, hogy a pénze kell. Õ se milliomos :D tanulj meg olvasni! Ha pénz kéne, min. lenne a piros ferrari. A lényeg, ha valakinek lyuk kell, akkor nem költ ennyit a nõre.
Az írásod alapján az itteni átlag fölött állsz szellemileg. Mégis egy olyan kapcsolatban vagy, amiben egyetlen jó dolog számodra a pénz. Vagy próbálj meg irányítani szex közben, vagy közöld vele, hogy ez a teljesítmény neked kevés és szakítsatok!
Figyu, utolsó próbálkozásom felnyitni a naív szemedet, ha benne akarsz rohadni egy ilyen kapcsolatban akkor nekem aztán tök mindegy. Amikor valaki azt kérdezi egy szerelmes, normális kapcsolatban élõ embertõl, hogy mibõl gondolja, hogy az a másik szereti, és törõdik vele, akkor én azt mondanám, hogy kb 0% fogja azt mondani, hogy abból gondolja mert ezt meg azt vett neki. Itt általában az a válasz jön, hogy amikor szükségem van rá meghallgat, ha kell segít, õszinte velem, érzem, hogy szüksége van rám, gondoskodó, törõdõ. Na most ebbõl mennyi valósul meg nálatok? Igazából erre nem várok választ, mert a szexuális élet tükrözi az egyik legjobban a kapcsolat mivoltját. A pasid NEM törõdik veled, mivel akkor érdekelné az, hogy TE mit akarsz. De nem érdekli. Nála abból áll a "kapcsolat", hogy a lyukért cserébe néha odahint néhány morzsát, hogy nesze érezd jól magad (ezek a nyaralások, bulik, és a bocsánatkérések). Mert azért annyira mégsem hülye, hogy nulla dolgot adjon cserébe, mert sejti, hogy akkor hamarabb lelépnél. Hogy mért nem akarja hogy lelépj, ha nem szeret? Egyszerû. Nincs még egy olyan h*lye, aki hagyná magát ennyiszer széttenni a lábait, azokért sokat kell küzdeni. Ez így sokkal egyszerûbb számára. Ha így sem világos, akkor sajnálom hogy ezt mondom, de vagy buta vagy, vagy ez neked így tényleg megfelel és kielégítõ.
Tévesz, költ ennyit egy pasi csak lyukra. Miért: mert biztos "betevõ falat." Nem kell vele foglalkozni, nem kell érte tenni semmit. Magyarán: megfizeti a kényelmet és a biztonságot. Akár csak te: csak te a testeddel fizetsz. A kereslet és a kínálat találkozott. Ha a lelked elbírja, hogy ku.rva vagy, akkor legyetek boldogok. Elvégre kiterítenek úgyis... 24/N
*Tévedsz
Szerintem elõször próbáld meg kulturáltan megbeszélni vele a dolgot, mondd el neki ezt, amit ide is leírtál (mondjuk a leírtak alapján csekély esélyt látok rá, hogy ez mûködni fog...). Ha ez nem mûködik, akkor meg hagyd ott. Nála bárhol-bármikor találsz normálisabb férfit, olyat, aki törõdik is veled. Egyébként nagyon nem értem a nõket, ilyen csávókkal lazán összeállnak, meg együtt maradnak, még akkor is, ha csak szenvednek mellette, egy csomó normális srác meg alig talál barátnõt (látva ezt a baráti köröm példáján, meg saját tapasztalatból is). 19/F
Utolsó: én annyira nem dicsekednék az egyéjszakás kalandjaimmal
A kérdező hozzászólása: de a fura viselkedése után, megnyugszik és bocsánatot kér :$ kicsit idegesíti a munkája is, az anyja is és még én is ráteszek egy lapáttal, aztán felmegy a pumpa :(
Dobd ki a fenébe, talasz olyat aki majd megbecsül.29F
cseréld le rám ;) nekem elég a heti 2 is, és még foglalkoznék is "úgy" veled :)
Úristen! Az ilyen típusú nõket szokta verni a pasijuk, azok meg bedumálják maguknak, hogy megérdemelték...
A szex nem egy emberrõl szól, hanem kettõrõl. Ha ezt nem tudja felfogni, és nyugodtan kezelni a dolgot, akkor nincs mirõl beszélni. Gondolom te sem szeretnéd évekig ezt átélni, h egyfolytában fáj, nem is élvezed, és még bunkó is. Arról nem is beszélve, h egy normális kapcsolatban arra törekszik az ember, h a partnerének jó legyen (persze saját magának is). Sztem is hagyd el, találsz majd jobbat. Ez felér egy kihasználással amit õ tesz, ráadásul még zsarol is.
Én elhagynám. Mások a szükségleteitek és ez nem fog megváltozni.
ÉN az ilyen dögöt elhagynám
A leírtak alapják a pasid kizárólag ürítésre használ. Ez - amellett hogy hülyén hangzik - önzõ, mglehetõsen buta hozzáállás egy párkapcsolathoz. Szerintem fordíts a jétékszabályokon, és közöld vele, hogy amennyiben nem lesz normális - számidra is KIELÉGÍTÕ - szex, illetve nem veszi figyelembe a te hajlandóságodat, akkor te lépsz le. Utána döngetheti tovább a kulcslyukat.... Nyugi, ennél jobbat biztosan találsz a piacon!!!
Én is ilyen voltam el is hagytak.
Ennél bármelyik egyéjszakás kalandomban is jobb szexet kaptam... Magyarán: akármelyik sarkon találsz ennél jobb pasit. Itt nem neki, hanem neked van fenyegetõznivalód. Ha meg akarsz próbálni javítani a dolgon, akkor közöld, hogy soha nem volt még vele orgazmusod, és csak akkor fekszel le vele, ha kielégít. Ha meg nem akarsz javítani a helyzeten (nem sok értelme van), akkor hagyd ott a fenébe. 24/N
fuj ki ez a szotyvalék akit összeszedtél?? f18

Mi van akkor nem érzed, hogy a pasid elélvezett volna?

Legjobb válasz: Azt a lány belül nem minden esetben érzi meg belül, hogy a pasi elélvez. Gyakran csak a lihegésbõl, és más izmok összerándulásából lehet észrevenni, mert a hüvelyben a pulzálás érzését elnyomja ha még húzogatja ki-be. Szóval ne lepõdj meg ilyenen.

Azt a lány belül nem minden esetben érzi meg belül, hogy a pasi elélvez. Gyakran csak a lihegésbõl, és más izmok összerándulásából lehet észrevenni, mert a hüvelyben a pulzálás érzését elnyomja ha még húzogatja ki-be. Szóval ne lepõdj meg ilyenen.
Én 2 év alatt kb. 3x éreztem, inkább csak látom rajta, meg ha nagyon-nagyon jó neki akkor hallom is. De érdekes módon ö se érzi mikor nekem jó, pedig ha igazán jó mindenem összerándul odabenn többször is.(mikor rákérdeztem azt mondta, nem arra koncentrált h engem érezzen, hanem h. nekem jó legyen.)
Ez érdekes, mert én mindig érzem amikor tele pumpál.
A kérdező hozzászólása: Igen igen a hangok meg egyéb, de akkor hová tûnik aminek bennem kéne lenni, vagy van olyan hogy olyan kevés mintha nem is lenne?
Vagy elég sürü az anyag, vagy neki nem termelödik olyan sok h. látványosan folyjon mindenfelé... Nálunk pl. azért utána folyik is ki vmennyi uh. törölgetni kell, bár ez sem olyan mint a pornofilmekben ahol mindenhová jut belölle. Meg gondolom attol is függ, magában mennyit van el..

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Legjobb válasz: Hallgass a szívedre!Ha nem akarod,ne csináljátok,ha úgy érzed készen állsz rá,akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!

Hallgass a szívedre!Ha nem akarod, ne csináljátok, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!
Érthetõ, hogy félsz, de ha már egy éve együtt vagytok, gondolom szeretitek egymást és megbíztok egymásban. Ha pedig komoly a kapcsolat nem hinném, hogy korai lenne a szex. Azért ennyire nem korfüggõ a dolog.( Jó azért ne 13évesen)DE 16évesen egy komoly kapcsolatban nem korai. Beszélgessetek errõl ha neked az segít, de ha kívánod és készen állsz rá akkor semmi akadálya az együttlétnek. A védekezésre figyeljetek oda, és akkor semmi baj nem lehet. Remélem szép lesz az elsõ. :)
Nem fogom azt mondani, hogy ha már együtt vagytok egy éve, akkor itt az ideje. Nem értek ezzel egyet. Miért lenne itt az ideje, honnan tudják azt mások? Akkor van itt az ideje, amikor igazán, õszintén, magad miatt, kétségek nélkül akarod. Amikor nem a barátodnak kell rábeszélnie, hanem annyira kívánod, hogy már te magad mászol rá, hogy végre együtt legyetek, amikor már a falat kaparod a vágytól iránta. Amíg ez az idõ el nem jön, addig teljesen nyugodtan várhatsz a fenekeden, mert csak kíváncsi vagy, ami meg normális. Nem kell, hogy bárki rábeszéljen arra, amit nem akarsz, mert csak a barátod akarja.
Nem kell rá felkészülni, egyszer ha együtt lesztek egy ágyikóba akkor majd megy minden szépen magától:)
Szerintem 16-évesen már nem vagy fiatal a szüzességed elvesztéséhez. Pont normális 16-évesen elveszíteni. :) 14/F
Ja es anyad apad mit szólna ?! Azt hogy: de jo a lanyunk mar tul van ?vagy mi?!am ez a jarasodon islehet latni asztan ezt!
Szia !lehet hogy mar keso amit írok , de neeeeee ted ezt meg! 1 ev mi az semmi egy lepke fing! 16 evesen nem vagy meg semmi! Inkabb legy turelmes! Latod a nagyoknal is van hogy 1 ev utan derul ki hogy nem megy nekik a kapcsolatuk ! Szerintem a lelkednek se lesz ez jo... ! 20 evesen eszedbe jut hogy nagyon hulye voltal! Lehet hogy nem is az lesz a ferjed aki most van neked! Legyel mar eszes egy kicsit! Vard meg a 18 legalabb!
Ja, törvénybe van iktatva, vagy mi, hogy utána már ciki...
Nos, sztem is pettingeljetek elõtte! Megismeritek egymás testét, minden rezdülését. Kielégülni ugy is lehet, SÕT KELL IS! És ha már gyakoroltatok egy párszor, egymásra vagytok hangolódva, mehet tovább. Igaza van az elõttem irónak, gumi mindig legyen nálatok! És egy észrevétlen átmenettel már lehet is élesben folytatni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat!
Szia. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán szereted, ne félj, az se biztos, hogy fájni fog. Ha a kapcsolatotok elért a pontra, kész vagy rá. Én is ebben a helyzetben voltam, és én túl sokáig húztam a félelmeim miatt... te ne tedd ezt, mert rámehet a kapcsolatotok!
Áthidaló megoldásként pettingeljetek. Nem csak, hoyg megismeritek egymás testét, reakcióit, de ez ki fogja elégíteni a szex iránti kíváncsiságod, mégsem drasztikus dolog, és a barátodat is "lenyugtatja" egy idõre. Amíg nem érzed száz százalékosan azt, hogy minden gátlásod szertefoszlott, és õrülten kívánod magát a szexet, é scsak valami homályos érzés tör fel Benned idõnként, amit lehet, hogy csak az okoz, hogy már mindenki más szexel, csak Te nem (ami nem igaz) - addig úgysem lesz jó. Szánjatok a pettingre, kézzel kielégítésre, orális szexre heteket, hónapokat. Nagyon fontos a kölcsönösség, a barátod is juttasson el az orgazmusig. Persze óvszer legyen Nálatok, hogy ha elragad Benneteket a hév, ne legyen baj belõle! De ne félj kimondani az érzéseidet, hogy ez most jó vagy nem jó, ne hagyd, hogy csak "megtörténjenek" Veled a dolgok- amit nem vagy nem 100 százalékig akarsz, arra mondj nem-et. Utólag bepótolni még mindig mindent lehet, de ha beleméyg valamibe, amit nem is akarsz igazán, és szar lesz, azt utólag nehezebb helyrehozni.
Ha úgy érzed akkor még nem vagy kész.Semmit ne tegyél, majd felnõssz valamikorra.

Párommal már az esküvőt tervezzük de kb három hónapja tetszik nekem egy 20 évvel idősebb pasi. Úgy érzem én is tetszem neki. Mit tennétek a helyemben? 24/L

Legjobb válasz: Két eset lehet: - A párod A PÁROD, csak a megszokott körülmények között vágysz a romantikára, izgalomra vágysz, esetleg kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy az esküvõvel végleg lekötöd magad. Ez esetben csak próbálj meg a jelenlegi boldogságodra koncentrálni a pároddal, a másik pasit meg zárd ki az életedbõl. - A párod nem az igazi, és a történtek azt üzenik, ne menj hozz, még attól is függetlenül, hogy ez a másik pasi valójában kell-e neked, vagy sem. Ha ez a helyzet, ne hülyítsd a võlegényedet, hiszen a kapcsolatotok az elsõ nehézségen megbukhat, és mindketten csak az idõt pazaroljátok a másikra. Neked kell végiggondolnod, melyik a valós helyzet, és annak megfelelõen lépni. Mi innen ennyit segíthetünk, a többit neked kell tudni. :)

ha normális vagy akkor maradsz a pároddal és elfelejted azt a másikat. de ha nem akkor össze jössz egy 40 éves öreggel akinek egy vasa sincs. gondolkozzál már azért... de ha azt se tudsz akkor hajrá b*zd el az életed nyugodtan...
Két eset lehet: - A párod A PÁROD, csak a megszokott körülmények között vágysz a romantikára, izgalomra vágysz, esetleg kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy az esküvõvel végleg lekötöd magad. Ez esetben csak próbálj meg a jelenlegi boldogságodra koncentrálni a pároddal, a másik pasit meg zárd ki az életedbõl. - A párod nem az igazi, és a történtek azt üzenik, ne menj hozz, még attól is függetlenül, hogy ez a másik pasi valójában kell-e neked, vagy sem. Ha ez a helyzet, ne hülyítsd a võlegényedet, hiszen a kapcsolatotok az elsõ nehézségen megbukhat, és mindketten csak az idõt pazaroljátok a másikra. Neked kell végiggondolnod, melyik a valós helyzet, és annak megfelelõen lépni. Mi innen ennyit segíthetünk, a többit neked kell tudni. :)
2.válaszolóval értek egyet.Nem kell esküvõ és ne cseszd el a párod életét.Ha már most másfele kacsintgatsz és döntésképtelen vagy akkor nincs mirõl beszélni! Legyél a pároddal õszinte..
Na te is jól meghülyültél!:) :) Az idõsebb pasinak van családja, vagy elvált?
Azt, hogy egy hülye p.csa vagy, aki akár az esküvõje elõtt is képes lenne félrelépni....mi a frásznak tervezel esküvõt, ha már most másfelé kacsingatsz?? Úgyis válás lenne belõle, hajrá.. :)
Hát ha az tetszik /az idõsebb/menj hozzá ahhoz. Talán jobban áll anyagilag is! De ha ilyen érzések gyötörnek, a mostani pároddal semmiképpen ne házasodj vele.
Azonnal elfelejteném azt a 20 évvel idõsebb embert.
Szerintem felejtsd el a 20 évvel idõsebbet. Nem is biztos hogy megélné hogy legyen unokája, ha veled lenne..
Csináltasd meg magad a vínemberrel, azt' majd rájössz.
Ebbõl is látszik, hogy még véletlenül sem állsz készen a házasságra. Nem is meglepõ, hisz csak 24 vagy.
Sztem ez ismét egy provokatív kérdés... Amúgy meg kit érdekel, menj csak, lépj félre. Az átlag gyökér magyar úgyis szellemileg, érzelmileg, erkölcsileg retardált.. Szóval belefér!!!
a legjobb ha elfelejted az eskuvot es kicsit vartok vele kb egy ket evet amig tisztazodik benned mit is akarsz az elettol. A ferjhez mesz meg fogod banni de nagyon
Ha a párodnak lennék repitenélek, mint annak a rendje!
Szerintem még nem állsz rá készen, hogy férjhez menj. Amúgy is, ha igazán szeretnéd a párodat, nem érdekelne ennyire a másik pasi.
Gondold át, hogy miért tetszik neked. Nekem volt egy korszakom, mikor elég "szétcsúszott" voltam, semmire sem volt idõm, nem jártam el ide-oda stb. Na és akkor megtetszett egy pasas. Egyre jobban. Aztán józan ésszel ésszel belegondoltam, hogy atya ég, én alapból ügyet sem vetnék rá, de már ennyire "mélyen" vagyok, hogy már ez is megfelelne, csak azért, mert ügyet vetett rám, meg kéznél lenne? Hát ez után a gondolat sor után rögtön nem érdekelt annyira, inkább azzal kezdtem el foglalkozni, hogy hogyan szedhetném össze magam megint? Meg rábeszéltem a páromra, hogy menjünk ide-oda, szánjon már rám kicsit több idõt, mert nehéz idõszakomat élem. Aztán mindig mikor feltûnt egy alak, aki valamiért épp megtetszett, akkor megint elõvettem a nagyítót mi is van még a mögött, ami tetszik, milyen ember. És mindig megállapítottam, hogy ha objektíven, elsõ látásra jó parti is, fõleg ugye az újdonság miatt, de nekem magamnak nem lenne jó és miért nem. Mindig újra és újra megállapítottam, hogy nekem az én párom a legjobb pár, mert mellette lehetek én is olyan, ami a legjobb nekem, és mellette lehet olyan életem, ami nekem a legjobb. Nem vagyok álszent, vannak férfiak, akik valamilyen tekintetben egy objektív mércét felállítva jobbak nála. Ahogy nõk is vannak, akik meg nálam jobbak. Viszont mi ketten egymásnak a legjobbak vagyunk, mert esetleg hiányzó, vagy nem olyan jól teljesítõ tulajdonságai mellett vannak olyanok, amik ott vannak, vagy kifejezetten jellemzõi és nekem a boldogságomhoz többet számítanak, mint az, ami mondjuk a másikban meglenne és kívülrõl vonzónak tûnik. Nekem ez a gondolkodás jobban bejött, mint egyszerûen hajtogatni, hogy jaj nem szabad, nem szabad. Így mindig eljutottam oda, hogy nem nem szabad, nem is kell, mert minek? Számomra jobb úgysincsen.
Kedves utolsó! Tetszik ez a felfogás, ha legközelebb elõfordul velem ilyen, ezt fogom követni! Kérdezõ! Mi lett Veletek?
Akkor tedd alá magad az esküvõt meg felejtsd el!
Õszintén? Talán közhelyes mondás de úgy szól ha két embert szeretsz akkor válaszd a másodikat. Ha az elsõt igazán szeretnéd, nem vetnél szemet másra. Össze ne házasodj vele amíg így állsz, mert csak a válási statisztikát fogjátok rontani ha már az esküvõd elõtt is más pasi jár az eszedben.
A kérdező hozzászólása: Az idõsebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem.
A kérdező hozzászólása: Õ már régen elvált.
Ha boldog vagy szereted a párod és az esküvõt tervezitek, szerintem ne hagyd el a párod azért, aki csak tetszik és nem biztos, késõbb bánnád, hogy elhagytad.
Ismered vagy plátói?
Válaszd az idõsebbet, mert ha igazán szeretted volna a párodat, akkor nem tetszett volna meg egy másik férfi.
"Az idõsebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem." Itt majdnem hangosan felröhögtem. Most vagy kamu a kérdés, vagy a kérdezõ büszke arra, hogy prostituáltnak gondolja saját magát. Mi az, hogy ANNAK ELLENÉRE, hogy szegény, tetszik valaki? Azt tartanád normálisnak, ha a pénzes pasik tetszenének? Undorító...
Gondolkozz már!!! 20 évvel idõsebb mint te vagy, ami azt jelenti , h 44 éves.Lehet h most tetszik, de 10 év múlva nem fog már tetszeni.Én nem hagynám ott a biztosan a bizonytalanért.
Én a võlegényed helyében nem házasodnék össze veled...
Még nem élted ki magad te rbanc, minek akarsz házasodni? :S pf
biztos h érzel, de ez ilyenkor természetes!fõleg ha friss a szakítás..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!