Találatok a következő kifejezésre: Mit érzek a (3852 db)

Nem tudom mit érzek a barátom iránt. Mit csináljak?

Egy ideje együtt vagyok már a barátommal, azonban én kicsapongó életü vagyok!Eddig minden barátomat megcsaltam, de ezt most nem akarom elrontani.Szeretem öt.Vagyis ez már nem biztos.Az az igazság már kezdem unni, pedig csak 1 hónapja vagyunk együtt!Mit tegyek, hogy ne rontasam el, és ne tegyem tönkre a barátom?

Legjobb válasz: Én akkor jöttem rá igazán , hogy mit érzek a barátom iránt, amikor szakítottunk egymással. Azóta is õt imádom, szeret, de most még ki is mutatom.

Én akkor jöttem rá igazán , hogy mit érzek a barátom iránt, amikor szakítottunk egymással. Azóta is õt imádom, szeret, de most még ki is mutatom.
szerintem egy hónap rettentõen rövid idõ alatt. ennyi idõ alatt alig tudhatsz meg vmit róla. ha már 1 hónap után nincs semmi új a kapcsolatban az baj szerintem, de várj még és próbálkozzatok, aztán ha nem megy úgy sem érdemes hõzni, meg tényleg akkor jön rá általában az ember, hogy hiányzik a másik, ha nincs vele. de ne csald meg, azzal nem javítanál semmit sõt, akkor már hamarabb szakíts.

Mikor érzem a fájdalmat condyline használatakor?

Bekentem vele amit kellett, de nem tudom mikor kezdem el érezni az ígért fájdalmat...a fülpiszkálóval tettem az adott helyekre, lehetséges, hogy túl keveset?

Legjobb válasz: Nem rögtön érzed,kell 2-3 nap mire begyullad tõle a bekent terület.

Nem rögtön érzed, kell 2-3 nap mire begyullad tõle a bekent terület.
Mármint 2-3 nap kezelés.
20. hétig akármikor érezheted
Abszolút befolyásolja. Nekem is széles a csípõm, így volt helye keresztben is tekeregni. Én asszem olyan 22 hetesen éreztem elõször, a keskeny csípõjû, nagyon vékony kolléganõm szintén elsõ babát már 16 hetesen. A doki szerint még a 24 is simán normális elsõ terhességnél.
A méhlepény is befolyásolhatja. Ha mellsõ fali, akkor késõbb érezheted.

Mit érzek a volt osztálytársam iránt?

Szerelmes voltam belé, de amint elbalagtunk azóta nem is láttam nem is beszéltünk, de még mindig úgy érzem hiányzik és látni akarom. Egy darabig nem is hiányzot hisz nem is közöltem vele, hogy szerelmes vagyok belé, de beleszeretem egy másik fiúba is és vele össze is jöttem. Már több hónapja járunk és szerelmes vagyok belé, de mit érzek a volt osztálytársam iránt akkor?

Legjobb válasz: Most nem azért, de komolyan tõlünk kérdezed h mit érzel? Ezt csak TE tudhatod!!!

Most nem azért, de komolyan tõlünk kérdezed h mit érzel? Ezt csak TE tudhatod!!!

Mit érzek a hüvelyemben?

Az ujjammal érzek valamit a hüvelyemben.Szeretkezés közben is már egyre több pózban fáj f?leg ha teljesen belém hatol a barátom. Van amikor visszább húzódik de van amikor teljesen elöl van. Mégis mi lehet az???:S

Legjobb válasz: Méhszáj. Peteéréskor nehezen elérhetõ, nyitott, elõtte és utána általában könnyebben és zárt.

Méhszáj. Peteéréskor nehezen elérhetõ, nyitott, elõtte és utána általában könnyebben és zárt.
A kérdező hozzászólása: de ez nekem régebben nem volt. és sokszor már ezért nem kívánom a szexet mert érzem h fájni fog:S és az picit aggasztó=(
hallottál már a nõgyógyászokról?(:
Nem olyan dolog, ami egyik pillanatról a másikra kinõ. Igen, erõs nyomás hatására fájhat...más póz kell. Ott volt az csak nem figyelted. Ha mégsem az szerinted, akkor menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: másnak nincsen ilyesféle problémája?
Nincs. Én is érzem, tudom róla, hogy a méhszájam. És mivel a nõk jelentõs részének van (kivéve azoknak, akiknek valami miatt eltávolították a méhüket), nem csodálkozom.
Az egy hatalmas gennyel és baktériumokkal teli ciszta lesz ami hogyha kipukkad elárassza a méhedet forró, savanykás és rohadó kovászosuborkaszagú undorító váladékkal.

Mi ez? Mit érzek a legjobb barátnőm iránt?

Nagyon ritkán látom, gyerekkorunk óta legjobb barátnők vagyunk. Folyton hiányzik, örülök mikor felhív, alig várom, hogy lássam, mert jó érzéssel tölt el. Felnézek rá, tisztelem, és úgy érzem, valami nagyon mély kapcsolat van köztünk. Jövőre talán egy albérletben lakhatunk, ha bekerülünk a főiskolára. Már alig várom, mert akkor többet találkozhatunk es többet beszélhetek vele. Nekem egy barátnőm se hiányzott még ennyire sose, csak ő. Miért van ez?

Legjobb válasz: Talán az elsõ sor miatt??? Gyerekkorban rengeteg jó és rossz érzés képes megragadni, ami egész életen át megmarad. Az emlékek lehet elhalványulnak, de az érzések, hogy kivel mennyire jól érezted magad megmarad. Egy új barát le tudja váltani a régit, de a gyerek kori barát/nõ mindig különleges kapcsolat marad. Mert akkor egy más személyiség voltál. Nem tudom miért furcsállod, ez inkább jó dolog.

Talán az elsõ sor miatt??? Gyerekkorban rengeteg jó és rossz érzés képes megragadni, ami egész életen át megmarad. Az emlékek lehet elhalványulnak, de az érzések, hogy kivel mennyire jól érezted magad megmarad. Egy új barát le tudja váltani a régit, de a gyerek kori barát/nõ mindig különleges kapcsolat marad. Mert akkor egy más személyiség voltál. Nem tudom miért furcsállod, ez inkább jó dolog.
"a zene az jóú"
Ha fiúról írod egyértelmû lenne. De lehet hogy így is. Bi...?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és barátom is van. Nem tudom elképzelni, hogy megcsókoljam, vagy ilyesmi, de mikor megölel, az nagyon jól esik.
Akkor lehet csak a kiváncsiság hajt, még magadnak sem valottad be.
A kérdező hozzászólása: Nem, vele kapcsolatban biztosan nem. Van biszex barátnõm, de nekem nem tetszenek a lányok. Ez valami egészen más.
Szerintem lezbi vagy
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg nem.

A csók elárulja mit érzünk a másik iránt?

Legjobb válasz: Igen, kivétel ha éppen nem elkussoltatni akar XD

Igen, kivétel ha éppen nem elkussoltatni akar XD
a csók elárulja mit vacsoráztál xD
Néha:D

Mit érzek a tanárnőm iránt? Lány vagyok.

Kb. egy hete valahogy azt érzem hogy elkezdtem szeretni az angol tanárn?met. Régebben nagyon utáltam de tényleg. És mostanában egyre többet gondolok rá. Nem is tudom egyszer?en felkeltette a figyelmemet és azt érzem hogy szeretnék a közelébe lenni. Tudom hogy durván hangzik de így van.Most vagyok tizedikes, két éve tanít.Szerintetek miét van ez ? Miért gondolok rá ennyit ?

Legjobb válasz: Biztos elfelejtetted megírni a házit.

Biztos elfelejtetted megírni a házit.
A kérdező hozzászólása: de ezt nem fogja úgy venni h nyalizok neki ?
A kérdező hozzászólása: hát majd megfontolom :D köszi a válaszokat!! :)
Hmmm, háát, végül is elmondod neki hogy tök jó fej vagy akármi tanárnak gondolod (amit gondolsz), vagy valami kis ajándék akár, csak úgy. Végül is ha te jó viszonyba akarsz lenni vele, mármint több mint tanár akkor most odamész hogy jó órát tetszett tartani az végül is nem ér semmit. Szóval nem ebben kell gondolkozni hanem A DOBOZON KÍVÜL :O. Ergo valami olyasmi ami azért arra utal hogy te bírod õt. Hacsak nem egy mogorva, ellenszenves csajszi, én valami ilyesmit képzelek el mondjuk hogy viszel egy kis apróságot. Zavarba jön "óó és miért kapom?" blabla "nagyon köszönöm :3" SZÍVESEN TANÁRNÕ!!
A kérdező hozzászólása: és valami ötlet mondjuk hogy hogy vágódjak be nála ?:) nem nyalizásra gondolok.
Hát, amikor a tanári szobájában van. Vagy mondjuk suli után keresed meg és akkor elmondhatod neki 4 szemközt. De nem hiszem, szerintem örülne neki, de legalábbis megértené ha bírod õt.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mit szólna :D de elég félnék vagyok szóval.. :)
Beszéld ki magadból, ÚGYSINCS ESÉLYED AZ ÉRZÉSEIDDEL SZEMBEN >:O. Nagy levegõ, aztán mond el neki hogy a tanárnõ tök jól tanít vagy amit akarsz, aztán legfeljebb megeszi az agyad na bumm.
A kérdező hozzászólása: és mit csinálhatnék hogy ne gondoljak mindig rá ?
igen amit õ mondott. Szeretet hiány, hiába foglalkozik mindenkivel ugyanúgy, az mellékes. Ettõl még nem vagy egy lezbi aki leakar feküdni a tanárnõjével.
szeretethiány lehet hogy jól tanít
A kérdező hozzászólása: 40 éves körül.
A kérdező hozzászólása: utolsó :D de épp ez az hogy a tanárnõm ugyan úgy foglalkozik velem mint bármilyen más diákjával..
Fiatal? Öreg?
Esetleg mert anyukádtól nem kapod meg azt a figyelmet, vagy bármit amire szükséged van, tõle meg igen. Még jó hogy vele akarsz lenni. Én meg az egyik idõsebb csajjal szeretnék lenni a munkahelyem, családja van meg minden szóval ennyi. Max elmondod neki hogy tök jó fejnek gondolod vagy akármi. Nem fogja leharapni a fejed... vagy igen, és megeszi az agyadat.
Áh nem hinném. Úgyis majd többször is dumálhattok. Az meg túlzás lenne nyalizásnak.

Mit érzek a hasamban? ! Bövebben lent

6 hetes kismama vagyok.Naponta többször érzek valami bizsergést,mocorgást,valami pillangót a hasamban,eléggé lent...Mi lehet,mert ugye a bébi még nagyon pici..Nem a belek,vagy ilyesmi,elötte nem éreztem ilyet.Rosszat ugye nem jelent? Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerintem rosszat nem jelent, de biztos, hogy nem a bébi, hisz ilyenkor még csak 1-2 mm lehet, õt még nem érezheted. Biztosan csak bélmozgás, lehet volt eddig is, csak eddig fel sem figyeltél rá.

Szerintem rosszat nem jelent, de biztos, hogy nem a bébi, hisz ilyenkor még csak 1-2 mm lehet, õt még nem érezheted. Biztosan csak bélmozgás, lehet volt eddig is, csak eddig fel sem figyeltél rá.
hàt hogy a baba mozogjon az még sokkal odébb van biztos minden rendbe nekem 19hetesen mozdult meg szoval kitartàs
Úgy tudom, a belek a terhesség elején kicsit puffadnak, így kezdenek helyet csinálni, a növekvõ méhednek elõkészíteni a terepet. Lehet, hogy ezt érzed! 28+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Biztos, h semmi baj, en a 2. babamat varom, 5-6 hetesen en is azt mondogattam, h eskuszom erzem-persze en se hittem el-, es nem is az, hanem tenyleg a belek, azota 16 hetes vagyok, mar erzem, valoban olyan is volt! A belek megviccelnek minket!:)

Mit érzek a kipisilok vesehomokot?

Milyen tünetek mutatnak rá hogy vesehomok? Mit érzek közbe? 13 F

Legjobb válasz: Szerintem semmit, bár nem tudom. Egyik kedves válaszadó is ezt sejti nálam (fáj a vesém), javasolt is rá gyógymódot (ezúton köszönöm meg), majd ha kipisiltem, elmondom, milyen volt (ha észreveszem :) ).

Szerintem semmit, bár nem tudom. Egyik kedves válaszadó is ezt sejti nálam (fáj a vesém), javasolt is rá gyógymódot (ezúton köszönöm meg), majd ha kipisiltem, elmondom, milyen volt (ha észreveszem :) ).
Homoknál szerintem semmit. Esetleg csíphet a vizelés végig a hugycsõben, mivel a homok (kalcit) dörzsöli az áramlással az érzékeny nyálkahártyát. De 13 évesen te miért gondolkozol ilyeneken??? Még most fejezd be, amíg nem lesz kényszeres, hogy minden szart észreveszel magadon, ami nincs is. Amúgy meg igyál legalább napi 2-3 liter vizet és akkor nem kell aggódni a vesebajoktól - sem a fejfájástól (ami szintén emiatt szokott lenni leginkább)
Semmit nem érzel, csak látni a vizeletben. A kõnél vannak érzések :) .
A kérdező hozzászólása: az orvos mondta hogy van és azért alakult ki mert mindennap edzek és versenyen ütött ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!