Találatok a következő kifejezésre: Mit értetek alatt (94 db)

Hölgyekhez! "Ha viszont a férj hanyagolja érzelmileg, fizikailag a feleséget, akkor benne van a pakliban a megcsalás is. " Mit értetek érzelmi, fizikai hagyagoltság alatt?

Ezt a fenti mondantot olvastam előbb itt a gyakorin, és érdekelne, hogy pontosan melyek azok a dolgok, tulajdonságok, vagy épp ezek hiánya, melyek miatt elhanyagoltnak érezhetitek magatokat egy férfi mellett? Mit érdemes megtenni, mit kellene kerülni?

Legjobb válasz: Az érzelmi elhanyagoltság alatt értem azt, hogy nincsenek olyan dolgok a kapcsolatban, melyek jó érést keltenének benne, mint pl.: - komoly beszélgetések, hogy érezze oda figyelsz rá - ölelések, csókok - csak kettesben programok - kis figyelmes bókok, jó a frizurád, csini vagy, édes vagy, fini a fõztöd,kellemes kis megjegyzések. Apróságok, ami a kapcsolat sava-borsa érted! - néha apró ajándékok egy szál virág - igaz az sem két forint- de egy darab csoki vagy valami, amit szeret. Néha napján. - vigasztalás ha szomorú. Egy nõ igényli, hogy figyeljenek rá de szerintem a pasik is csak nem merik kimutatni pedig ezzel nem lesznek férfiatlanok. Nekünk nõknek az agyunkra tud menni ha a pasi bezárkózik a problámáival mert az olyan macsós, hogy majd én megoldom miközben, mi nõk -akikben ugye egy kicsit túlteng az empátia meg a szeretet- hülyét kapunk, hogy a párunk kizár a lelki világából és szenvedni látjuk. Na ezt ne csináld. Egy kapcsolatban ketten vagytok a te problémád az ti problémátok. Meg kell tanulni értelmesen kommunikálni és odafigyelni a másikra és megbeszélni a dolgokat. Ha a felek elvonulgatnak magukban az azt eredményezi, hogy kizárják az életük egy szegmensébõl a párjukat, ami nemhogy összekovácsolná õket jóban-rosszban hanem eltávolodnak egymástól és magányérzetet kelt. A fizikai elhanyagoltság meg hát a szex - a jó és figyelmes szex- hiánya. Ne csak elintézd pár perc alatt a nõk igénylik a kényeztetést. Na jó persze néha izgalmas ajtóstul rontani a házba és a dohányzóasztalon meg egyebek hihi:)))) Na szóval érted. És az ölelések, meg a csókok, simogatása is ide tartozhat de az érzelmi elhanyagoltsághoz is. Volt egy ismerõsöm õ igazi sármõr volt néha kezet csókolt a feleségének. Néha viccbõl, hogy mennyire szereti, vagy egy jó ebéd után egy kedves szó kiséretében szóval néha. De ezt a felesége egy hétre beosztotta. Mit érdemes megtenni? Hát ez annyira személy és kapcsolat függõ... ha õ is melózik akkor fáradt tehát egy kicsit könnyíts rajta pl. a nagybevásárlásoknál cipekedhetsz -és ne jajgass mert tudom a pasik utálnak vásárolni pláne célirányosan mi meg nézelõdünk:) Érdemes megbeszélni ki, mit igényel, miben van szüksége segítségre. És, ami nagyon fontos: sose feküdjetek le haraggal. Minél hamarabb tisztázzátok a félreértéseket. Figyeljetek oda arra, amit a másik mond ne süketeljetek el egymás mellett. Figyelem, tisztelet, törõdés, türelem, õszinteség, szeretet /kimutatása/, intelligens kommunikáció, kompromisszum készség. Csak röviden egy jó kapcsolat titkai.

Az érzelmi elhanyagoltság alatt értem azt, hogy nincsenek olyan dolgok a kapcsolatban, melyek jó érést keltenének benne, mint pl.: - komoly beszélgetések, hogy érezze oda figyelsz rá - ölelések, csókok - csak kettesben programok - kis figyelmes bókok, jó a frizurád, csini vagy, édes vagy, fini a fõztöd, kellemes kis megjegyzések. Apróságok, ami a kapcsolat sava-borsa érted! - néha apró ajándékok egy szál virág - igaz az sem két forint- de egy darab csoki vagy valami, amit szeret. Néha napján. - vigasztalás ha szomorú. Egy nõ igényli, hogy figyeljenek rá de szerintem a pasik is csak nem merik kimutatni pedig ezzel nem lesznek férfiatlanok. Nekünk nõknek az agyunkra tud menni ha a pasi bezárkózik a problámáival mert az olyan macsós, hogy majd én megoldom miközben, mi nõk -akikben ugye egy kicsit túlteng az empátia meg a szeretet- hülyét kapunk, hogy a párunk kizár a lelki világából és szenvedni látjuk. Na ezt ne csináld. Egy kapcsolatban ketten vagytok a te problémád az ti problémátok. Meg kell tanulni értelmesen kommunikálni és odafigyelni a másikra és megbeszélni a dolgokat. Ha a felek elvonulgatnak magukban az azt eredményezi, hogy kizárják az életük egy szegmensébõl a párjukat, ami nemhogy összekovácsolná õket jóban-rosszban hanem eltávolodnak egymástól és magányérzetet kelt. A fizikai elhanyagoltság meg hát a szex - a jó és figyelmes szex- hiánya. Ne csak elintézd pár perc alatt a nõk igénylik a kényeztetést. Na jó persze néha izgalmas ajtóstul rontani a házba és a dohányzóasztalon meg egyebek hihi:) ))) Na szóval érted. És az ölelések, meg a csókok, simogatása is ide tartozhat de az érzelmi elhanyagoltsághoz is. Volt egy ismerõsöm õ igazi sármõr volt néha kezet csókolt a feleségének. Néha viccbõl, hogy mennyire szereti, vagy egy jó ebéd után egy kedves szó kiséretében szóval néha. De ezt a felesége egy hétre beosztotta. Mit érdemes megtenni? Hát ez annyira személy és kapcsolat függõ... ha õ is melózik akkor fáradt tehát egy kicsit könnyíts rajta pl. a nagybevásárlásoknál cipekedhetsz -és ne jajgass mert tudom a pasik utálnak vásárolni pláne célirányosan mi meg nézelõdünk:) Érdemes megbeszélni ki, mit igényel, miben van szüksége segítségre. És, ami nagyon fontos: sose feküdjetek le haraggal. Minél hamarabb tisztázzátok a félreértéseket. Figyeljetek oda arra, amit a másik mond ne süketeljetek el egymás mellett. Figyelem, tisztelet, törõdés, türelem, õszinteség, szeretet /kimutatása/, intelligens kommunikáció, kompromisszum készség. Csak röviden egy jó kapcsolat titkai.
Ha nem érzem rajta, hogy szeret, hogy én vagyok a legfontosabb neki, akkor tuti hogy elõbb-utóbb kilépek a kapcsolatból. Itt nem azt értem, hogy babusgasson, fogja a kezem, nyaljon-faljon, hanem társam legyen mindenhogy. Lehet hogy pont jön valaki, aki kedvesebb, figyelmesebb (nem elsõsorban a szex a legfontosabb), megértõbb, akkor elgondolkozom, hogy miért is vagyok egy olyan pasival, aki nem adja meg amire vágyom, és megpróbálom vele.
Upsz* a pasik célirányosat vásárolnak mi meg nézelõdünk. A közös vásárlásnál ki kell egyezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigieket! Úgy hiszem nem lesz gondom hátralevõ éveimben! :)
Szerintem ez változó. Pont olyan mint sokak szerint egy csók nem megcsalás, de a maradékok megcsalásnak vallják (szerintem is megcsalás amúgy). Egy nõnek minden nap kell imponálni, kedveskedni neki. Ez nem arról szól hogy minden nap halmozd el drága ajándékokkal!! Öleled meg, húzd magadhoz, filmezésnél jól bújj hozzá, az ágyban pedig olykor gyengéd, olykor vad légy. Szeretjük NAGYON a közös programokat, szeretjük ha becézgetnek minket és ha néha kapunk egy csokit vagy egy szál rózsát majd ki ugrunk a bõrünkbõl (nem viccelek). Én ismerek olyan csajt aki ezek hiánya miatt elég mélabús... Nem csoda ha ezek elhanyagolása révén vagy otthagyja a csaj a csávóját vagy megcsalja... Persze ez mind érvényes egy nõre is, mert kettõn áll a vásár !!!!
Pasik, nem hiszem, hogy ennyire gépiesen gondolkodtok. Miért csak a testi kényeztetés létezik? - kérdem a kérdezõtõl. Csakis lelki hanyagolásról lehet beszélni: meghallgatni a nõ panaszait, orvosolni azokat, ölelni, puszilni, simogatni, ennyi. Nem csak szexelni.
amit a kérdésben idéztél azt egy mocskos féreg írhatta. meg az elsõ válaszoló is tipikusan egy ilyen lehetõség lesõ. nem megoldja a problémát, megkeresi magában a hibát, hanem ha elunja a meglévõ partnerét, cserél másik majomra.köp az elhanyagolásnak oka van és két emberen múlik nem 1en. de van itt néhány dolog ami azért alap, ha meg akarod tartani a nõt. naponta 2-3x csókold meg. havi 1-2x írj neki valami nyálas sms-t. 2 havonta 1x vidd el vacsorázni valahova. 2 havonta 1x vidd neki ágyba a reggelit. heti 1x mosogass el magadtól. 2 hetente 1x porszívózz ki magadtól. havonta 1x rúgj be vele.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm! 6-os: nem én kérdem, én csak egy más (7-es szerint mocsok, lehet ebben is valami, de nem tudom) által feltett kérdésben szereplõ részre kérdeztem rá. Vagyis, hogy ti hölgyek, mit értetek hanyagoltság alatt - tehát azt kellene megkérdezned, aki valóban feltete a tényleges kérdést magát. És tudtommal melléírtam az érzelmit is...

Mi az a tolerancia? Mit értetek ez alatt a szó alatt? Mit jelent számotokra?

Egy beadandót kell írnom, és szeretném több szempontból megközelíteni :) Úgy gondolom, mindenki számára mást jelent.

Legjobb válasz: Nekem azt jelenti, hogy képes vagy alkalmazkodni az adott helyzethez, és eltûrni olyan dolgokat, amelyek valójában rettenetesen zavarnak vagy idegesítenek.

Nekem azt jelenti, hogy képes vagy alkalmazkodni az adott helyzethez, és eltûrni olyan dolgokat, amelyek valójában rettenetesen zavarnak vagy idegesítenek.
nem annyira "mindenkinek más", nagyon egyszerûen a toleranciát egyenes arányba hozták az intelligencia meglétének mértékével, és ezt én is meggyõzõdésbõl megerõsítem, még azt tedd hozzá, hogy ez a magyarokban valamiért a béka se..e alatt sincs (és ez is tudományos tény, én nem egy szociálpszichológiai elõadást hallottam arról, hogy nagyon egyszerûen fogalmazva a kérdéskört, "a magyarok miért ennyire bunkók", és erre hoztak egy vagon speckó magyar indokot)
Elfogadás. Például elviselem nyûgös lakótársamat, aki miatt nem hallgathatok zenét, és nem hívhatok fel barátokat, mert õ tanul szeptember 1-je óta egyfolytában, de cserébe fogadja el õ is azt, hogy nekem több cuccom van, és ezért több helyet igénylek - több könyv meg papír. De például az is tolerancia, hogy nem lököd le a lépcsõn az elõtted botorkáló sántító embert, csak azért, mert te sietsz. És ha kérdõívezel + csoki osztasz hozzá, akkor szellemi fogyatékosokhoz is odamész, bármennyire nem kedveled õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát :) Jól sikerült a beadandóm, és a tanárnak ez a rész különösen tetszett :)
A tolerancia számomra annyit jelent, hogy bizonyos dolgokat (nem mindent!) elfogadok a másik emberben, amivel - fogalmazzunk úgy - nem értek egyet, de elfogadom vele kapcs., mert pl. nem tud rajta változtatni, de számos más oka lehet.Szóval "tolerálom"= elnézem.
Én úgy fogalmazom meg a toleranciát, hogy elfogadom mások nézeteit, életmódját, viselkedését, felfogását, akkor is, ha az különbözik az enyémtõl, de csak addig a határig, amíg ez engem, vagy mást nem veszélyeztet. Például tolerálom, hogy valaki szereti a pálinkát még ha én nem is, de azt nem, ha részegen meg akar verni mert erõsre itta magát. De ez így van sok minden mással is.
A tolerancia számomra annyit tesz, hogy elfogadom és tiszteletben tartom mások álláspontját és véleményét, még ha nekem homlokegyenest is eltér a saját, szubkjektív véléményem tõlük.
Tolerancia elfogadni a masikat. Olyannak, amilyen. Lehet, hogy szamomra furcsa, de elfogadom.
Na igen, milyen tolerancia. Lehet egyrészt tényleg környezeti viszonyokkal, körülményekkel szembeni tûrõképesség, de ugyanígy mások elfogadása is, ahogy fentebb írták is mindkét verziót. Mindenesetre számomra alapjáraton, ha hallom ezt a szót, az utóbbi jelentése ugrik be, vagyis mások elfogadása a maguk egyéni dolgaikkal együtt - akkor is, ha azok esetleg lehetnek kellemetlenek idõnként, de mégsem kimondottan károsak - vagy ha mégis, akkor azért lehet javítani rajtuk.
Nekem csupan annyit jelent, hogy elfogadom embertarsaim minden egyes hibaival egyut.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy írtál :)
A liberálisok szerint, hogy elfogadsz mindenkit (zsidót, meleget, szado-mazos csávót), de elhatárolódsz a nemzeti érzelmû emberektõl. Szerintem a tolerancia nem feltétlenül szerencsés dolog. Mert pl. hogy legyek toleráns a cigányokkal szemben, ha azok kirabolnak az utcán. A bûnösökkel szemben pont hogy nem szabad toleranciát alkalmazni.

Mit értetek "divat sportoló" alatt?

"divat deszkás" "divat bmx-es" "divat boxoló"stb... én is igazából "divatból" kezdtem el deszkázni,mert nagyon tetszett és a barátaim közül is egyre többen deszkáztak. Kipróbáltam,megtetszett :) el szoktam újságolni a barátaimnak hogy deszkázok,mikor megkérdezik,illetve érdeklődnek. Te mit értesz divat alatt?

Legjobb válasz: A divat alatt azt értik, h addig nyomja míg le nem cseng meg akkor kezdte el mikor fel lett kapva. Szal itt a motorozás. 10 évvel ezelõtt alig volt motoros az utakon most meg naponta halnak meg, mert az utolsó hülye is vesz magának aztán azt hiszi, h tudást is kap mellé. Meg van ugye a sok "nembírokmagammal" idióta, akik kitalálnak kínjukban valami baromságot mint a homokszörf meg az anyjának a pi....csaja.

A divat alatt azt értik, h addig nyomja míg le nem cseng meg akkor kezdte el mikor fel lett kapva. Szal itt a motorozás. 10 évvel ezelõtt alig volt motoros az utakon most meg naponta halnak meg, mert az utolsó hülye is vesz magának aztán azt hiszi, h tudást is kap mellé. Meg van ugye a sok "nembírokmagammal" idióta, akik kitalálnak kínjukban valami baromságot mint a homokszörf meg az anyjának a pi....csaja.
hogy a közösség a csoport miatt csatlakozik valahova elsõsorban, nem a funkcionális haszonért a minél nagyobb megszerezhetõ tudásért. de persze ez nem zárja ki azt, hogy egy divat sportoló ráérezzen az ízére a választott sportágnak. pl egy kis srác ismerõsöm eljárkált a haverjaival kondiparkba és ott bohóckodtak hónapokig. aztán szépen lassan ez odáig fejlõdött, hogy most már egyedül jár le edzeni, nem vár a haverokra senkire és látszik is rajta a változás.
A divat deszkázás pontosan az, hogy pl. kimész, tudsz állóhelyzetben egy olliet, és már mindenkinek újságolod hogy deszkázol. Divat bmx-es, hát szerintem ebben az országban mind az :)
Azt, aki a sportot nem saját maga fejlesztése és épülése érdekében ûzi.

Ezt minek vegyem? Ti ez alatt a kis szöveg rész alatt mit értetek?

Fiú: Gondolkoztam és az a baj....Tulságosan odalettem érted és nemrudok tenni semmit ellene Én: hát..véglis..velem is így van..ha úgy vesszük.. Fiú: De nemtudom hogy akarok e tenni ellene.... ezt minek vegyem?? kérlek segítsetek,bnőim azt mondták,hogy belém esett a pasi,de neki van bnője.. :/ sajnos nem tudok vele össze jönni..szerintetek?akkor belém esett? :O (előre köszönöm a normális válaszokat!)

Legjobb válasz: -> imád

-> imád
Hát szerintem azt jelenti, hogy sodródik!Akar téged szeretne veled lenni.De akkor viszont el kell hagyni a bnõjét!Te viszont addig semmiképpen ne feküdj le vele.
A kérdező hozzászólása: 22 éves srác.és 4 éve vannak együtt bnõjével. na most...találkozgatunk de ezt tudja a bnõje, tegnap eljött értem kocsival.beszélgettünk hülyültünk. még ehet hozzá fûzöm, hogy nagyon imád meg sok minden ilyet ír, de én is õt.(tegnap amikor kijött értem nem tudta a bnõje) most ezért ha továbbra is talizgatunk akkor lehet hogy annyira megkedvel, hogy szakítani fognak?
ebben ne reménykedj annyira
Még az is megtörténhet! De addig szerintem húzd be a kéziféket...

A FÁJ szó alatt mit értetek? (lányok)

Sokszor volt már kérdés hogy mennyire,hogyan fájt,de soha nem kaptam személy szerint kielégít? választ arra hogy a sokszor elhangzott fáj szó alatt miféle fájdalmat éltek át?

Legjobb válasz: Nem tudom, azért szerintem nem sok nõ van aki ezt a fájdalamt élvezné.. ^o) Elég éles fájdalom tud lenni, kb. mintha üvegcserepek lennének Benned.. ez akkor fordul elõ, ha a nõ nem eléggé nedves. Nagyon tud az fájni. Nekem csak elsõ alkalommal volt, hogy fájt, mert nem tudtam teljesen ellazulni, pedig a kényeztetés sem maradt el. Utána az elsõ kb. 10 szeretkezés elején mindig éreztem egy kis fájdalmat..de azt már inkább egy olyan jellegû fájdalomhoz hasonlítanám, mint amikor megvágod magad késsel. Felszisszensz, de utána már nem is nagyon érzed. Amúgy szerintem ez mindenkinél más erõsségû fájdalom. De had kérdezzem meg, hogy miért érdekel ez ennyire Téged? Nem mindegy, mit értenek ez alatt? Hiszen, ha fáj, akkor az egyértelmûen rossz.

Nem tudom, azért szerintem nem sok nõ van aki ezt a fájdalamt élvezné.. ^o) Elég éles fájdalom tud lenni, kb. mintha üvegcserepek lennének Benned.. ez akkor fordul elõ, ha a nõ nem eléggé nedves. Nagyon tud az fájni. Nekem csak elsõ alkalommal volt, hogy fájt, mert nem tudtam teljesen ellazulni, pedig a kényeztetés sem maradt el. Utána az elsõ kb. 10 szeretkezés elején mindig éreztem egy kis fájdalmat..de azt már inkább egy olyan jellegû fájdalomhoz hasonlítanám, mint amikor megvágod magad késsel. Felszisszensz, de utána már nem is nagyon érzed. Amúgy szerintem ez mindenkinél más erõsségû fájdalom. De had kérdezzem meg, hogy miért érdekel ez ennyire Téged? Nem mindegy, mit értenek ez alatt? Hiszen, ha fáj, akkor az egyértelmûen rossz.
Akkor inkább azt kéne megtudni, hogy mitõl van a fájdalom. Ha nemrég veszítette ez a szüzességét, akkor ez el fog múlni pár aktus után. De lehet gond azzal is, ha nem elég nedves. Lepd meg egyik alkalommal egy sikisítóval, ha úgy érzed, hogy lehet ez a probléma. A fájdalom mindenesetre alapból nem normális és ha semmi bajt nem találtok Ti (pl. nem eléggé sikerült felizgatnod), akkor lehet érdemes nõgyógyászhoz fordulnia. Akár gyulladás is állhat a háttérben.
Viszont van akinek ez bejön, nem? Az viszont kevésbé, hogy tökönrúgnak..
Én ahhoz tudnám hasonlítani a fájdalmat, mintha sok kis tûvel szúrkálnának egyszerre. Szúró, feszítõ érzés...Kellemetlen volt és fájdalmas.Abba is hagytuk.... Ahogy tette beljebb, folyamatosan húzódtam el :-DDD 18/L
kb, mint amikor egy pasit herén rúgnak, azt jelenti, hogy fáj.
hát nem is tudom hogy hogy modnjam mien. (márh gondolom 1. szexre gondolsz.) dugj fel1 jó vastag ubit a seggedbe... mvel nicns nunid. xD:D nem lehet hasonlítani, lerinti a fájdalmat. aza lényeg, hogy anniyranagyon tud fájni h sírsz..
Utcsónak! XDXDXD jogos:D Hát ha elégé fel van izgatva akkor jóval csökkenteni lehet a fájdalmat, akár teljesen fájdalom mentesen is meg lehet csinálni, csak idõ kell hozzá.
akkor okoztam ilyen fájdalmat, amikor egy lánynak (eleinte) gyorsan betettem a lompost! A lényeg, hogy lassan tedd be neki, és akkor úgy nem fog fájni! =)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem mindegy mit értenek alatta , mivel van egy barátnõm és általában neki is szokott fájni, de nem képes soha leírni milyen érzés is valójában és gondoltam leszek oly leleményes és interaktív hogy megkérdezem …

Megszakításos módszer alatt mit értetek? Mi úgy csináljuk h kb 5 percig nélküle és még mielőtt bármilyen helyzet lenne, felhúzza a ktont és onnantól még sokáig így.

De második menetnél ezt már ugye nem hagynám, tehát mindig csak el?ször van ez, és nekem bár 18 éves vagyok, évente jó ha 3-4szer 3-4 napig van meg (szóval nincs túl sok esélyem teherbe esni)

Legjobb válasz: 1. Annak az 5 percnek mégis mi a franc értelme van? Nem lenne egyszerûbb 5 perccel elõbb felhúzni, és nem aggódni? 2. Az, hogy évente 3-4szer van vérzésed, eléggé rontja a teherbeesés esélyét. Viszont így aztán tényleg elképzelésed sem lehet arról, mikor van peteérésed, szóval bármikor besikerülhet. Használjatok az aktus elejétõl óvszert. Azzal meg menj orvoshoz, hogy évente 3-4 vérzésed van, mert ez nem a normális kategória.

1. Annak az 5 percnek mégis mi a franc értelme van? Nem lenne egyszerûbb 5 perccel elõbb felhúzni, és nem aggódni? 2. Az, hogy évente 3-4szer van vérzésed, eléggé rontja a teherbeesés esélyét. Viszont így aztán tényleg elképzelésed sem lehet arról, mikor van peteérésed, szóval bármikor besikerülhet. Használjatok az aktus elejétõl óvszert. Azzal meg menj orvoshoz, hogy évente 3-4 vérzésed van, mert ez nem a normális kategória.
nem... nem csak attól lehetsz terhes, ha benned megy el. Vannak ún. vágycseppek, amik már tartalmazhatnak ondót. Ha már egyszer is megjött, lehetsz terhes. Nõgyógyásznál voltál már ezzel a rendszertelen ciklussal? Ha el akarod kerülni a kellemetlenségeket, akkor vagy végig gumi vagy gyógyszer.
Nekem is ilyen a ciklusom kb söt van hogy kevesebbszer jön meg
MAgszakitásos modszer az amikor a nem használunk gumit és mikor a srác érzi hogy élvezni fog kirántja és nem beléd megy hanem rád vagy papirra vagy valahová :D Kockázatos csak olyanoknál müködik akik ebben már rutinosak.
mehettél volna esemény utániért még, ami biztos, az a tuti. már mindegy mondjuk....
Ha az elõzõ magömlésbõl maradt sperma a húgycsõben, akkor az az elõnedvvel bekerülhet. De ha volt azóta pisilni, akkor azzal kiürítheti. Mi is így csináljuk a feleségemmel, csak nem az elsõ öt percben, hanem az elsõ fél órában, miközben õ egyszer vagy kétszer elmegy. Tizenkét év alatt egy nem kívánt terhesség sem volt, a két tervezett meg az elsõ ciklusban (sõt, szerintem elsõ alkalommal) összejött. Szóval ha ésszel csináljátok, akkor nincs gond. Mondom én, de az én szavam sem szentírás. Én innen tájékozódtam: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10318/elovalade.. 39F
Jah, nehogy ezzel leterheld anyucit. Majd csak jelentsd be, hogy besikerült a gyerek...
A kérdező hozzászólása: asszem nézzed meg az oldal nevét, van aki nem terheli a szüleit azzal, hogyan és hnyan szexelnek a kislányukkal...és most mondom, hogy volt hormonvizsgálatom, ha valami nem tetszik, nem kell írni..
Igen, sok lánynak rendszertelen. Pl. nekem is évente 3-4szer jön meg. Sokáig arra fogták, hogy "biztos azért, mert vékony vagyok", meg "majd beáll", aztán kiderült, hogy hormonbajom van, azért nem menstruálok rendesen. Ez az állapot normális kb. az elsõ menzesz után 2 évig. Egészen biztos, hogy van vmi a háttérben, és ezt az anyád is tudhatná, ha 3 szakvizsgája van. De egyébként is...ha anyukád orvos, miért nem õt kérdezed meg, hogy teherbe lehet-e esni ezzel a módszerrel?
A kérdező hozzászólása: de tényleg elnézést mindenkitõl, akit ez ennyire letaglóz :D ez nem egyedi eset :D sok lánynak rendszertelen elég sokáig, max nem ennyire..
A kérdező hozzászólása: jajj istenem.nem errõl szólt a kérdés. nem az genetika hogy hosszú a ciklusom, ugyanis nem hosszú, hanem rendszertelen. attól még ugyanaz zajlik bennem is, mint másban. igenis ezt lehet örökölni. mindenkinek máskort áll be, csak általában ez 14 év, nálunk mondjuk 25-30. és aki nem hiszi, kérdezze meg a 3 szakvizsgás orvos édesanyámat, vagy a hormontesztet elvégzõket. igen, tudom 18 éves fejjel hogy az elõnedvben is lehet spermium, ez benne is van a kérdésben, csak az volt a kérdés hogy valaki találkozott-e már olyannak hogy konkrétan nem élveztek bele hanem elõnedv miatt történt meg?
Nem ijesztegetni akarlak, de így is lehet teherbe esni, mert az elõváladék is tartalmazhat spermiumot ennyit tudhatnál 18 éves fejjel !!!! Annak pedig nem örülni kellene, hogy csak 4x mestruálsz (értem én, hogy a kevesebb esélynek most még örülsz...) egy évben, mert komoly probléma is állhat a háttérbe, mint pl. PCOS nézz utána, a tünetek pl: szõrösödés, hajhullás, rendszertelen menszesz, ciszták, elhízás...de ezeknek nem feltétlenül kell mind egyidejüleg jelen lenniük.
Bocs, de olyan nincs, hogy ez genetika. Nincs olyan, hogy vkinek genetikailag ilyen hosszú ciklusa van. Ez vmilyen betegség, hormonrendellenesség. Ami persze lehet családi halmozódású, ha anyukádnak is volt. Mégis milyen vizsgálatokat végzett nálad az orvos?
A kérdező hozzászólása: persze hogy voltam, ez normális, genetika. anyámnak csak a 3. szülés után állt be, nõvérem is így van.annyi van, hogy 2 havonta terhességi teszt, nehogy baj legyen. tabit szedtem már, de rájöttem hogy minek, amikor ez egy áldás?:) kevesebb probléma.. én is így gondoltam, hogy végig kéne, ezzel a sráccal most kezdtük csak el és a helyzet így hozza, hozta...az elõzõ barátommal nem mertünk volna ilyet csinálni. de a pasik bekaphatják, igaz, tényleg rá kell húzni azt a szart, kibírja, köszi :D
Miért kell leoltani azokat, akik normálisan válaszolnak? Csak segíteni akarnak neked, mert igenis úgy látszik, ez a probléma (vagy "áldás", ahogy te nevezted..) nincs elég komolyan véve, sem általad, sem anyukád, sem pedig a dokik által. Jó lenne egy olyan orvost találni, aki tényleg kideríti, mi van a háttérben, és nem csak lerendezi azzal, hogy a családi hátteret figyelembe véve tök normális.

Mamámnak azt mondta az orvos, hogy nagyon gyenge a szíve. Mit értett ez alatt? És mit kell tennie, vagy mit nem csinálhat?

Legjobb válasz: Az orvost kellene megkérdezni - itt minek alapján tudná valaki is eldönteni, hogy mi baja PONTOSAN a mamádnak? Ha valaki azt mondja, hogy naponta fussok 20 km-t, akkor azt fogod vele megtetetni?

Az orvost kellene megkérdezni - itt minek alapján tudná valaki is eldönteni, hogy mi baja PONTOSAN a mamádnak? Ha valaki azt mondja, hogy naponta fussok 20 km-t, akkor azt fogod vele megtetetni?
Dédim 82 éves korában pár napig rosszul érezte magát, az orvos megállapította, hogy már nagyon gyenge a szíve, és közölte, hogy készüljünk fel a legrosszabbra. Utána még 14 évet élt, problémája sem volt vele.
Sok mindent nem tehet max csak anyit hogy ne erõltesse meg magát ne végezen fáraszto nehéz házimunkát meg ilyenek. 17/L

Milyen a chatsex? Mit értetek ez alatt?

Legjobb válasz: Ha komoly a kérdés és szeretnél normális választ kapni: Izgató szöveget írunk egymásnak, részletesen felvázoljuk, hogy mit csinálnánk a másikkal. Eddig pozitív tapasztalataim vannak róla! :)

Ha komoly a kérdés és szeretnél normális választ kapni: Izgató szöveget írunk egymásnak, részletesen felvázoljuk, hogy mit csinálnánk a másikkal. Eddig pozitív tapasztalataim vannak róla! :)
A kérdező hozzászólása: vagy sexchat
sex-nek a chat-je
Felesleges gépelést értek ez alatt..
Amikor a szexrõl chatelsz.
nem! amikor a chatrol szexelsz!
Mindent.
te nem a rossz szokásra gondolsz?Mert akkor más kategóriába kellene tenni.
ráharapsz...
kevés nyál, fogazás
Ha hozzáér a fogad az elég kellemetlen tud lenni.

Mit értett orbán az alatt, hogy "köszönjük a zsidóknak hogy kiálltak olyan sokszor Magyarországért"? Ezt mondta ezen a zsidó-kongresszus vurslin. De nem tudom mire célzott. Valaki?

Legjobb válasz: Biztos Kohn Bélára, Rosenfeld Mátyásra, Szamuelly Tiborra, Singer Ernõre és a többi hasonszõrû seriffre gondolt, akik rengeteg magyar embert segítettek a Mennyországba a halálra kínzásokkal...

Biztos Kohn Bélára, Rosenfeld Mátyásra, Szamuelly Tiborra, Singer Ernõre és a többi hasonszõrû seriffre gondolt, akik rengeteg magyar embert segítettek a Mennyországba a halálra kínzásokkal...
Vannak képek , Orbán elég feszült , ideges a kongresszuson. Gondolom neki sem jön be , hogy beleköpnek a levesébe a zsidók , nem hiszem , hogy valójában is úgy szívleli õket , mint ahogy mondja.
Van olyan ország európában, aki nem ezt olvasta volna fel?
mert ez volt a papíron amit a zsidók adtak neki csak azt tudnám hogy mikor álltak ki az országért a zsidók lehet arra gondolt mikor soros gyurika megpróbálta bebuktatni a forintot
Szerintem õ sem tudja csak ezt írták a papírra ezért ezt mondta.
Mezei nyalizás volt, semmi egyéb.Õ is utálja õket egyébként...
Szerintem õ se tudja.
Ha már Magyarországon kellett az (Izraelhez képest külföldön) elsõ ilyent megrendezni, mégis mit gondolsz, mit lehet ott mondani? Mert abban ugye egyetértünk, hogy valamit mondani muszáj. Orbán - ha már megszólal - szeret nagy szavakat használni. Ilyen a természete.
errõl a tavalyi Pufajkás Zoltai idézet jut eszembe mikor 1848-as zsidókról beszélt. gondolom úgy, mint anno Mayer Amschel Rothschild a francia forradalom idején. õrizte a franciák pénzét amibõl aztán az ellenségeknek vett fegyvereket :)
"Andizsuzsi ha õk kiállnak valamiért, akkor ott vagy zsidókról van szó vagy haszonról." Én nem kommentáltam Orbán beszédét, csak válaszoltam a kérdezõ által feltett kérdésre.
A kérdező hozzászólása: igen, ez az egy példa amit fel tudott hozni, és most akkor erre veri a mellüket még hány évig? Egyébként egyet értek a kommentekkel. A tragikomédia tovább folytatódik: WJC-jelentés: Orbán nem beszélt eleget az antiszemitizmusról, nem határolódott el a Jobbiktól, a "baj valódi gyökerétõl" Hiába vetett be Orbán minden zsidóbarát praktikát, a kiválasztottak elégedetlenek maradtak. Alig fejezte be dagályos beszédét a magyarországi miniszterelnök a világkongresszus nyitóünnepségén, a WJC honlapján már meg is jelent a lesújtó jelentés - tájékoztatta portálunkat egyik olvasónk. "A miniszterelnök nem konfrontálódott a baj valódi gyökerével: a fenyegetéssel, amelyet általánosságban az antiszemiták, konkrétan pedig a szélsõjobboldali Jobbik léte jelent. Sajnáljuk, hogy Orbán úr az országban történt közelmúltbeli antiszemita vagy rasszista esetek egyikérõl sem beszélt, és hogy arról sem nyugtatott meg bennünket kielégítõen, hogy kormánya és a jobboldali szélsõségesek között éles határvonalat húzott... ...A helyzetet ezután is folyamatosan értékelni fogjuk" - summázta az ismétlésre utasított Orbán Viktor szóbeli érettségi vizsgájának minõsítését az "örömmel fogadott" vendég, a Világ Zsidó Kongresszusa (ez a World Jewish Congress név jelentése - nem pedig "Zsidó Világkongresszus", ami a még sokatmondóbban rövidíthetõ "Jewish World Cogress" volna - ennyit megérdemelnek az "antiszemantizmus" ellenségei) vezetése által kiadott jelentés. "Ad sacrum progredere" - foglalhatnánk össze még rövidebben - , "ad coccygem non sat". Ennél már csak édes anyanyelvünk tömörebb: "egészen a keresztcsontig"! [A latin mondat pontos jelentése: "Ne csak a farokcsontig, a keresztcsontig elõre!"]
nyilván kiállnak egy olyan országért amit elakarnak foglalni, ha mi jora való hazafiak volnánk akkor eszûkágában sem lenne itt parádézni.
A kérdés eleve ok nélküli, hiszen a szóbanforgó beszédben ennek megválaszolása is szerepel, vagyis az, hogy "mit értett Orbán ezalatt", illetve valószínûleg inkább a beszédírója. Andizsuzsi ki is másolta. Nem is értem, miért kellett lepontozni. Mert megválaszolta a kérdést? A mínuszozás nem arra való, hogy kifejezzük, egyetértünk-e vele. A válasz a kérdésre - véleménytõl függetlenül - ez volt.
Andizsuzsi ha õk kiállnak valamiért, akkor ott vagy zsidókról van szó vagy haszonról.
Szóval talált egy példát(akinek valóban köszönettel tartozunk), és egy másikat aki segített a fidesz saját hatalmi harcában, ami ugye nem az egész magyarság. Ennyi?, mert ez nem valami sok. Valóban hihetetlen ez a seggnyaló verseny ami nálunk zajlik... Elmennek a kongresszusra, és ki tud nagyobb antiszemitát, rasszistát, fasisztát kiáltani versenyt rendeznek. Kár, hogy orbán a magyarok világkongresszusára nem ment el, mert az valószínûleg nem volt fontos. Pedig kíváncsi lettem volna, ha a "zsidók isten ajándéki" szöveg után, vajon a magyarokat minek tartja?
Szerintem amúgy Orbán sem csípi õket, mert látszik rajta hogy megjátssza az egészet. Inkább õk köszönhetnék meg ennek a birka népnek hogy idáig hagyták, és hagyják õket "tevékenykedni". Írtam volna pontosabbat is, de itt állandóan kitörlik a zsidó kritikát... De szerencsére folyamatosan provokálnak maguk ellen, bárki láthatja aki nyitott szemmel jár.
Tovább nem hallgattad? "Felidézem Tom Lapid emlékét, aki felszólalt a délvidéki magyarok bántalmazása ellen. Felidézem azokat a zsidó hitközségeket, akik kiálltak a határon kívül élõ magyar kisebbségek jogaiért és a magyarok kettõs állampolgárságáért. Felidézem Izrael fõrabbija, Jona Metzger hangos és nyílt támogatását az alkotmányunkról szóló nemzetközi viták idején."
A kérdező hozzászólása: Pénzt?! szerintem kizárt dolog, hogy ezektõl valaha pénzt kap az ország. orbán kap egy fejsimogatást, hogy megrendlte a 666. holomegemlékezést, meg tervez építeni siratófalat Gyöngyösre. Persze ezt mindet a mi pénzünkbõl, mert állítása szerint ez "erkölcsi kötelességünk", ennyivel tartozunk "Isten ajándékainak". Hát ez a beszéd még erõs idegzetûeknek sem volt való.
Kiállnak? Itt rajzanak nálunk, erre van képük beszólni hogy itt antiszemitizmus van. Szerintem semmi jót nem köszönhetünk nekik.
Ez azt jelenti, hogy "pénzt ide, mert mostár aztán a keresztcsontnál tart a nyelvem!"
A kérdező hozzászólása: hát igen, én sem tudok másra gondolni. vagy talán arra utalt, amikor lelõttek 1975-ben egy malév járatot. tudja a fene
A kérdező hozzászólása: Én megnéztem a beszédét, és pont olyannak láttam, mint amikor Vona Gábor kérdezte õt arról, hogy van-e cigánybûnözés, avagy sem. Nem szoktam sok orbán beszédet nézni, de az megragadt bennem, hogy akkor is pont ugynailyen nyugtalan volt, és próbált megfelelni minél jobban. Csak azt hiányoltam, hogy most nem gombolja ki-be a zakóját :) elképesztõ hogy milyen nyalásverseny lesz ebben a pár napban itt..
18-asnak: Nem ez volt az elsõ, inkább nézz utána! Amúgy orbán (direkt írtam kisbetûvel) beszédét nincs értelem analizálni, éppen azt mondja, amit az adott helyszínen az adott közönség elvár. Csak még az nem jutott el az agyáig, hogy a beszédeit általában dokumentálják (és ha mernék, akkor tudnák szembesíteni az egymással ellentmondó nyilatkozataival). Õ hívta életre a Jobbikot, ezt soha nem fogom elfelejteni neki. Az õ szájából kevés ami 'igaz'.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!